NYTT ROSENGÅRDSFJÄSKKommunalråd Bertil Dahl (v) i Kalmar kräver bojkott av Israel.


Efter hot från AFA/Palestinier/araber har kultur o fritidsnämnden i Malmö beslutat att Davis-cup matchen mellan Sverige och Israel skall spelas utan publik. Vänstermajoriteten s, v och mp har böjt sig för det muslimska hotet om kravaller i samband med matchen. Eller kanske mer riktigt man är rädd om sin väljare med muslimsk bakgrund och springer därför deras ärende i denna fråga. Precis som vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl gjorde under den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar där han krävde en bojkott av Israel och att denna tennismatch skulle stoppas.


Kultur o fritidsnämnden i Malmö motiverar sitt beslut med att de inte kan garantera säkerhet med 4000 människor i publiken. Detta är väl polisens sak att bedöma inte några vänsterpolitiker i en nämnd. Sverige framstår nog i världens ögon som ett riktig bananland med en polismyndighet och en försvarsmakt som inte klarar av ett litet idrottsarrangemang som en tennismatch i Davis-cup.

Sverige kan därmed lägga ner alla ambitioner att få arrangera någon form av större idottstävlingar under överskådlig framtid. Det kan vi tacka socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet för i Malmö.


Jag anser att man kan kalla in den så kallade NordicBattleGroup för att övervaka tennismatchen och höja säkerhetsnivån på arrangemangen.

Att informera alla om att polismyndigheten har order om att använda skjutvapen om våldsamheter från vänster/invandrargrupper uppstår.

Att det inte kommer finnas några så kallade dialogpoliser på plats utan endast riktiga poliser.

Att låta alla i publiken identifiera sig och lämna ifrån sig giltiga identitetshandlingar om de vill se matchen live.

Att låta alla besökare passera en hård säkerhetskontroll.

Det finns mängder av möjligheter att anordna tennismatchen om man bara har viljan.

Men tyvärr saknas den i Malmö som så mycket annat.


Kommentarer
Postat av: Sten

Sorgligt. Hela Europa viker sig for muslimerna och kommunisterna.

2009-02-19 @ 08:11:39
Postat av: Roberth ström

Ofattbart att en politiker i Sverige kväver detta. Iofs han är vänsterpartist så hissen kanske inte har gått ändaå upp?

2009-02-19 @ 08:41:32
Postat av: Micael Foghagen

Så var vi där igen - detta fjäskande för muslimer verkar ändlöst.Samtidigt tycker jag detta borde utnyttjas framöver. För vilka grupper skulle vara ett hot mot säkerheten? Jo muslimer och våldsbenägen vänster.

2009-02-19 @ 09:49:03
Postat av: Stefan K

Ett tråkigt, trist men nödvändigt beslut. Palestinierna och vänsterextremisterna har bevisat vad dom är kapabla till och kan man inte garantera säkerheten för spelare och publik måste man ta till en sån åtgärd. Tyvärr är detta ett ytterligare bevis för att vänstern och muslimerna allt oftare och indirekt styr många händelser i dagens Sverige. En förlust för sporten är det i alla händelser.

2009-02-19 @ 09:55:08
Postat av: AWSvensson

I stället för att utreda brott och göra tillvaron säker för medborgarna skall polisen numera vara vaksamma och skyndsamt rapportera om en kollega kallar drägg för drägg , en neger för neger.

Vad för slags poliser får vi när de tassar fram i silkesstrumpor, ja inte i allmänhetens tjänst utan bevakare av det politiskt korrekta.

2009-02-19 @ 09:57:35
Postat av: Johnny

Inte en enda muslim till ska tillåtas invandra till detta land. Detta om något visar att tiden nu är kommen.Nolltolerans mot muslimska invandrare och deras beteenden!

2009-02-19 @ 10:07:14
Postat av: NisseNordic Battle Group - det är mesproppar. Skrattretande helt enkelt.Här krävs hårda pojkar - sätt in det öländska hemvärnet.

2009-02-19 @ 10:17:28
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Varför inte flytta arrangemanget till någon kommun "med stake" till exempel Vellinge!!!!

Vem f-n är intresserad av, att åka till Malmö överhuvudtaget med muslimer och "vänsterpatrask" härjande och styrande i kommunen????

2009-02-19 @ 10:24:00
Postat av: AWSvensson

Jan Guillou följer mannen som ska ta Sverige- demokraterna rakt in i riksdagen. Ett reportage i Aftonbladets nätupplaga som faktiskt är balanserat.

2009-02-19 @ 10:37:35
Postat av: AWSvensson

Jan Guillou följer mannen som ska ta Sverige- demokraterna rakt in i riksdagen. Ett reportage i Aftonbladets nätupplaga som faktiskt är balanserat.

2009-02-19 @ 10:37:55
Postat av: AWSvensson

Irakiska flyktingar flyr till Finland

Irakiska flyktingar väljer att söka asyl i Finland i stället för Sverige - eftersom Finland inte skickar människor till Irak.

Sverige menar att Irak inte är i krig, vårt grannland håller inte med.

- Vi anser att det är någon slags väpnad konflikt i Irak och vi kan därför inte avvisa dit, säger Esko Repo vid finländska Migrationsverket till Sverige Radio Ekot.

Det har nu blivit känt att Sverige skickar tillbaka asylsökande från Irak, eftersom man inte befinner landet vara i krig.

Men EU-kollegan Finland, ett av våra gränsländer, gör en annan bedömning – i Irak pågår en väpnad konflikt.

- Vi fattar naturligtvis våra egna beslut och det finns också beslut från våra förvaltningsdomstolar där det sägs att vi inte kan avvisa irakier, säger Esko Repo, direktör vid finländska Migrationsverket, till Ekot.

Fler asylsökande

Därför har asylsökande från Irak börjat söka sig till Finland, vilket ställer till besvär.

Man tvingas ordna flyktingförläggningar, något man aldrig har haft särskilt stort antal av eftersom få historiskt har försökt få uppehållstillstånd i landet.

Enligt Sveriges Radios korrespondent Christer Fridén har de 4 000 irakier som sökte asyl förra året, jämfört med 1 500 året innan, gett kraft till ökad främlingsfientlighet i Finland.

Det ska framför allt handla om anhängare till nationalistiska Sannfinländarna som frågar sig varför Finland ska ta hand om flyktingar när det är finanskris, skriver Eko.Sens moral. så länge man har sluppit asylsökande kan man var stöddig.

2009-02-19 @ 10:46:29
Postat av: Fredrik

Att sporten och idrottsmän dras in i muslimer krav eller rättare sagt hot. För de är det de är ! Man är rädd att folk skall komma in på matchen och skrika och förstöra. Detta ger man vika för ? Helt sanslöst i detta demokratiska land att man visar hänsyn till odemokratiska värderingar. Ska de löna sig med våld och hot ? Bedrövligt Bedrövligt !Ska AFA,Palestinier,araber och muslimer kunna hota sig till saker som förhindrar evenemang för oss normalt funtade människor. Luktar terrorism lång väg !? Tänker ta reda på mina rättigheter som svensk medborgare att bekämpa terorism.

Detta är ett direkt hot mot vår demokrati !http://www.youtube.com/watch?v=fGPhguqg6fARädda Sverige !2009-02-19 @ 11:59:16
Postat av: hunter

Kent Hansson är en journalist hos Kvällsposten, som då och då "vågar" framföra sunda åsikter. Mycket bra skrivet!

Postat av: Micael Foghagen

>AWSvenssonTack för tipset!

Och jag håller med dig, det är balanserat. Tror att Jan G faktiskt har blivit lite överrumplad av den skicklighet/ödmjukhet

Jimmie Åkesson och partiledningen besitter.Fasiken va skönt det är att vara Sverigedemokrat!

2009-02-19 @ 12:37:02
Postat av: Kalle

Det är inte endast i Malmö, Sverige det är problem med Israelsika tennispelare.Den Israeliska tennistjärnan Shahar Peer nekas att deltaga i Dubai Open i Förenade Arabemiraten trots att hon har kvalificerat sig för det.Sport är sport och inte ett politiskt vapen tycker jag.2009-02-19 @ 13:31:25
Postat av: Fredrik

Läs de här och kolla in hur man leker med orden !

Svarta kärna !

Bunkern ?Hur i helvete kan media få hålla på så här ?Men inte förvånad det minsta och bara att man har börjat uppmärksamma SD som en motståndare av dignitet känns jävligt bra !!2010 Here we come !! :-)Rädda Sverige !

2009-02-19 @ 13:47:51
Postat av: Martin Isaksson

Är det bara jag som drar paralleler med när den engelska premiärministern backade för Hitler krav gång på gång och tänkte att bara han får det land området eller får göra det här så blir han nöjd och lugnt sen kom han hem till england och sa fred i vår tid, sen bröt ww2 ut.Känns lite så PK politiker och Media backar gång på gång och hoppas att mobben ska lugna sig bara de får som de vill, fattar de inte att de bara vet att då kan de komma undan med mer!!! och kommer fortsätta tills det smäller på riktigt eller att vi kuvat oss för muslimerna tottalt.

2009-02-19 @ 13:48:46
Postat av: Fredrik

Glömde länken ! :-)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4449732.ab

2009-02-19 @ 13:48:57
Postat av: AWSvensson

Diskrimineringsombudsmannen (DO) har förlorat samtliga fall om etnisk diskriminering som ombudsmannen drivit till Arbetsdomstolen sedan 2003. Det visar en granskning som tidningen Du&Jobbet gjort.Något man aldrig får höra utan bara antalet anmälningar. Därmed borde den marknadsförda myten om etnisk diskriminering avfärdas som just det en myt.

2009-02-19 @ 14:49:56
Postat av: Tess

Tävlingsdax :)

♥vill du vinna ris lampor eller färsktvålar kika in min blogg kram

2009-02-19 @ 14:55:55
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Hulda

Man får som äkta Svensk skämmas åver den feghet som verkar råda i Malmö.

Vad blir det härnäst?

Vad blir det till slut?

2009-02-19 @ 15:37:53
Postat av: AWSvensson

Hunter, äras den som äras bör ESSO hade en tiger i tanken. Däremot hade väl Texaco något skit som förstörde motorerna Boron .

2009-02-19 @ 16:55:52
Postat av: AWSvensson

Det senare skall vidarebefodras till Kurt Lundgren,

2009-02-19 @ 16:57:36
Postat av: Martin Isaksson

Tjoho läste aftonhoran i morse höll nästan på att trilla av stolen Jan gjorde nästan ett positivt

artikel om SD började lite med att Jimmy ljuger och om SD svarta kärna, men sen fick jimmy svara på div frågoroch svaren är klockrenadenna artikel på 4sidor kommer att generera SD 10000tals nya röster.han försökte ju givetvis vinkla det då han är en kländ arabvän men ändå trotte inte att den skulla vara såhär bra för SD.

2009-02-19 @ 17:06:08
Postat av: hunter

@ AWSvenssonOK, tack för rättelsen. Minns bara att jag första gången vid en genomresa såg denna, för den tiden uppseendeväckande raklamen, hos en mack i Ljungby.Minns från någon gång på 70-talet att det var ett tvättmedelsföretag som gjorde reklam för att man tillsatt "blåa kraftkorn" till sitt tvättmedel. Då vi tvättade med detta blev lakan och örngott blåprickiga. Ringde upp företaget och frågade vad är nu detta. En total ställd kundmotare svarade lite generat, att detta är ju bara lite "färgkulor" som inte skulle lämna någon färg efter sig. Så kraftkornen var bara ett jippo med vattenlösliga färgkorn. Tog ytterligare några tvättar inan spåren av "kraftkornen" försvann.

2009-02-19 @ 17:54:47
Postat av: lennart 1

Guillou som van jägare smyger sig på sitt byte. I slutet på reportageserien kommer vänster-Janne att sätta ett nackskott på Jimmie.Jimmie, med sin intelligens, sobra framtoning och med sina sunda åsikter behövs i svensk politik. Riksdagen nästa där jag ser fram emot hans debatterande mot framförallt Mona Sahlin.

2009-02-19 @ 18:27:19
Postat av: robban

behövs väl ingen retorisk talang för att debattera med mona eller hon är ju kokt så fort telepromten pajar :)föresten varför förlades matchen i malmö över huvud taget? det är väl inte det första stället man tänker på när det gäller tennis.

2009-02-19 @ 18:48:32
Postat av: Inge Sandén

@ Hunter.

Gjorde just ett litet klargörande på K.L.av den lite roliga reklamslogan.

Så här var det.Esso hade denna slogan.

Stoppa en Tiger i Tanken,så slipper du skäll.(Shell).

Sv.Shell prosessade med Esso.Och vann den duellen.

Varefter reklamen blev förbjuden.

Vad säger du om styckindelningen.Bra va!

2009-02-19 @ 19:22:43
Postat av: Gregorius

Gud ske pris för internet där sanningar inte går att dölja och därigenom får folket att vakna om än det sker i långsam takt. Lögner och halvsanningar genomskådas så småningom och precis som i gamla kommunistländer kommer vänsterpacket här hemma att få smaka sin egen beska medicin.

2009-02-19 @ 19:24:10
Postat av: Inge Sandén

@ Martin Isaksson.

Jag drar kanske inga paraleller,men har en annan känsla.Börjar att förstå dom Nordamerikanska Indianerna mer och mer,hur dom kände det, då den vite mannen invanderade deras land.Som Sverigedemokrat har jag känslan av att Islamisterna ockuperar mitt land och dom har koranen i den ena handen och moderna vapen i den andra och Iran som står bakom dom,har snart atomvapen.

Här står vi nu Svenskar på vår egen mark med en pilbåge i den ena handen och en slangbella i den andra.

Polisen som skall skydda oss,har självlysande västar,där det står på ryggen dialogpolis.

Det som tröstar mig något,är ju att det står i vår Bibel,att David hade bara en slangbella som han besegrade Goliat med.

Är det någon som tror på sagor,kanske det kan gå vägen.Sverige åt Svenskarna.Rädda vårt land.

2009-02-19 @ 19:50:08
Postat av: Martin Isaksson

@ lennart1men han skulle bara följa med en vecka hur ska han fortsätta sin artikelserie i efterhand?

2009-02-19 @ 20:36:58
Postat av: LP

Särskilda skyddsgruppen och Nationella insatsstyrkan skulle ju kunna fixa säkerheten tillsammans med Israeliska säkerhetspolisen. Det kunde ju vara ett utmärkt tillfälle att locka ut några hamasråttor och "vänsterexkrementer" ur sina hålor.

2009-02-19 @ 20:51:25
Postat av: Stefan K

Man frågar sig vilka fler evenemang som kommer att ställas in i framtiden p.g.a vänsterpackets och deras muslimska vänners ogillande. Kan Sverige någonsin arrangera fler idrottsevenemang, melodifestivaler, toppmöten eller ens Nobelfester? Risken finns ju att någon med fel nationalitet finns bland deltagarna och nu är det bevisat att extremisterna ställer kraven.Apropå AWSvenssons inlägg med den allt större flyktingströmmen av irakier till Finland, så sökte 19 000 irakier asyl i Sverige 2007. Den dagen när antalet asylsökande till Finland närmar sig Sveriges nivåer, tror jag inte att man är lika välvilligt inställda som man verkar vara nu.

2009-02-19 @ 23:10:22
Postat av: lennart 1

@ Martin Isakssonmen han skulle bara följa med en vecka hur ska han fortsätta sin artikelserie i efterhand?Det kommer mera, I morgon "Granskning - så tog de makten i SD"

2009-02-19 @ 23:11:24
Postat av: hunter

@ lennart 1Jan G är en synnerligen ful figur och utan minsta tillstymmelse till hänsyn och moral. Kan till och med vara så, som antyds av vad du skriver om nästa avsnitt, att artiklarna redan är skrivna i förväg och den enda anledningen till att följa med Åkesson var att få innehållet att framstå som sanningsenligt. Som någon skrev, sista artikeln i den här serien kommer med stor sannolikhet att bli ett försök till "nackskott" på Åkesson och Sd.Efter publiceringen av sin bok Ondskan gick några i hans släkt ut i massmedia och kraftfullt framhöll, att flera av de händelser som han skrev om var uppdiktade och ren och skär lögn.

2009-02-20 @ 09:47:32
Postat av: Anonym

Galenskapen i Sverige verkar skena allt snabbare.'Enda raeddningen foer landet aer att ta in muslimer i hundratusentals'

'De aer Sveriges framtid eftersom svenskar aer odugliga paa att skaffa barn'

'De aer vaara pensionsraeddare'

'Alla har raett att bo i Sverige'Har forresten forsokt faa in en kommentar paa Expressens och Sydsvenskans artiklar angaande Vaensterns forsok att stoppa Israeliska idrottsmaen att komma till Sverige:'Jag har tillbringat manga aar i Libanon, Israel, Bosnien, Kosovo, Afghanistan och Irak och daer bevittnat islamisternas krigforing.

Varfor tror ni Amerikanerna och Britterna finner det saa svaart att vinna kriget?

Det beror paa att dom liksom israeliska armen forsoker folja krigets lagar. Muslimerna anvaender hela tiden sina egna kvinnor och barn som manskliga skoldar och saetter upp sina granatkastare och raketramper vid skolor, sjukhus och taettbebyggda omraden. Soldaterna har order att backa ur aeven om de aer beskjutna ifall det finns minsta misstanke att det kan finnas civila i husen de beskjuts ifran.

Ibland skjuter soldaterna tillbaka for att undvika egna forluster och daa dodas givetvis civila, vilket Hamas och de andra flitigt utnyttjar i media och vilket svenska folket i sin naivitet gaar paa.

Islamisternas propaganda aer faktiskt oeverlaegsen Goebbels. De framstaar alltid som offren.'

2009-02-20 @ 11:02:00
Postat av: lennart 1

Bara att erkänna, jag misstog mig på Jan Guillou.

Efter att ha lyssnat på en radiointervju i P1 framställer Jan SD-partiet som icke nazister, icke skinnskallar, icke rasister, utan ett parti som består av vanliga hyggliga Svenssons som delar ut flygblad tidiga mornar och sena kvällar och jobbar på dagarna. Ett parti att ta på allvar. Jan rekommenderar Mona Sahlin att sluta göra bort sig i framtida debatter mot Jimmie Å och därför se vad SD verkligen står för utan att måla upp någon nidbild.

2009-02-20 @ 11:46:22
Postat av: hunter

@ lennart 1Det vette hundan om jag tror att "f-n blivit religiös på gamla dar". Spel för gallerierna av någon anledning eller vad. En känsla av något lurt på gång, har jag i alla fall inombords! Vi får väl se vad tiden utvisar.

2009-02-20 @ 12:12:43
Postat av: hunter

@ lennart 1Läs och begrunda denna artikel hos Aftonbladet. Troligtvis bara början på en mycket välplanerad strategi, som innebär att med vinklade artiklar och ren desinformation försöka skada Sd så mycket som det bara går!

Postat av: Thoralf A

Lennart 1Var kan jag hitta denna intervju.

2009-02-20 @ 14:16:32
URL: http://thoralf.se
Postat av: lennart 1

@Thoralf

Hittade inslaget hos Safflemannen.se

Någon minut in intervjuas JanP1Nordegren090219042105.mp3" rel="nofollow">http://www.sr.se/laddahem/podradio/SRP1Nordegren090219042105.mp3

2009-02-20 @ 17:59:55
Postat av: Andreas Henriksson

stet5dyuero9rp

swe eydu

dodfofråpt¨g

2009-02-22 @ 11:12:42
URL: http://rrrrfghfncghxvbc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0