MONA SAHLINS MODIGA UTTALANDE"Vi kommer aldrig någonsin i någon nivå, i någon kommun eller i något val att samarbeta eller vara beroende av Sverigedemokraterna."


Mona Sahlin i Agenda 1 februari 2009.


Mona Sahlin upprepade återigen sitt "modiga" uttalande om Sverigedemokraterna i söndagens Agenda. Detta uttalande tror jag personligen att Mona Sahlin kommer att få "äta upp" i framtiden. När den dagen kommer skall jag gratulera de socialdemokrater som är modiga att ta det steget.


Ett litet steg för en politiker men ett stort steg för Sverige!

  

Hur situationen kommer se ut i kommuner, landsting och riksdagen efter valet i september 2010 vet ingen idag. Men de allra flesta är nog överens om att Sverigedemokraterna kommer att öka sina mandat i kommuner och landsting. Det kommer samtidigt innebära att Sverigedemokraterna också kommer i vågmästarställning i många fler församlingar ute i landet än vad fallet är under innevarande mandatperiod. I dessa kommuner och landsting måste alltså blocköverskridande samarbete startas om det inte skall bli minoritetsstyre under den kommande mandatperioden om inte något av blocken inleder ett samarbete med Sverigedemokraterna.

.

Det är även ett uttalande som visar att den socialdemokratiska ledningen inte tillåter lokala kommunpolitiker att jobba efter eget huvud och enligt de lokala förutsättningarna. Att tvinga in lokala kommunpolitiker i ett hörn och förbjuda dem att själva bestämma över med vem de vill samarbeta med eller söka stöd av i en särskild fråga är beklämmande och liknar mer diktatur än demokrati. Men detta är ju inget som är förvånande när det gäller ett parti från vänsterblocket där ett eget fritt tänkande sällan är tillåtet och partipiskan viner titt som tätt för att alla sossenissar skall rätta in sig i ledet.


Nalin Pekgul medverkade också i programmet och jag reagerade särskilt på följande uttalande med ett stort gapskratt.
"Mona Sahlin är den enda politiker som socialdemokraterna har och bland de andra partierna som kan ena Sverige."


Nalin Pekgul i Agenda 1 februari 2009.


Hur kan Mona Sahlin ena landet när hon stänger ute alla människor som sympatiserar med Sverigedemokraternas politik? Nalin Pekgul har nog inte funderat särskilt mycket över sitt påstående.


Man kan fråga sig om ledande socialdemokrater inte förstått att Mona Sahlin är väldigt impopulär hos väldigt många svenskar. Det stora problemet kanske är att det idag är det socialdemokratiska Feministas som styr i detta parti. Mona Sahlin och Nalin Pekgul är ju inte ensamma i partitoppen som styr socialdemokraterna. Marita Ulvskog toppar valsedeln till EU och där har vi redan Margot Wallström. LO styrs av en Vanja Lundby-Wedin som inte klarar av att försvara den svenska modellen mot den överstatliga EU-kolossen.


Kommentarer
Postat av: Per Petersson

Om Mona Sahlin levt på 30 talet så hade förmodligen dåvarande socialdemokratiska beslut tvingat in henne bakom lås & bom.

2009-02-03 @ 23:50:17
Postat av: Martin Isaksson

Nalin pekgul är det inte hennes bror som tycker att pedofeli är ok bara man gifter sig med en 9årig flickebarn haha man ser ju hur släktskapet lyser igenom vad gäller logik.så underbart tragikomiskt.2009-02-04 @ 00:18:33
Postat av: Martin Isaksson

LO styrs av en Vanja Lundby-Wedin som inte klarar av att försvara den svenska modellen mot den överstatliga EU-kolossen.Nä det kan man lugn säga min bror far är ju 3vice ordförande där han är med i tv ibland har glömt vad han heter en blond kille, med tanket på vilken moral han har så tror jag inte resten av LO toppen är så mkt att ha.

2009-02-04 @ 00:20:43
Postat av: Ture F.

Det finns bara en sak som Persson (den enfaldige) kan göra. Avgå nu! Och fan ta Barometern för lismandet!

2009-02-04 @ 02:05:20
Postat av: Putte

OT, men jag tycker det är viktigt.

Enligt Amnesty finns 1500 utländska krigsförbrytare i Sverige. Hur kan det komma sig att de finns här? Jo de har ju beviljats asyl här. Hade de utvistas, så är jag säker på att Amnesty hade dragit igång en snyftkampanj för att tvinga fram PUT åt dom. Detta är ytterligare bevis på att i Sverige är inget skäl för litet för att PUT.

2009-02-04 @ 06:05:04
Postat av: Nalle i Växjö

Nu börjar valet på allvar.Dags att på allvar börja jobba på upplägget inför valet.

Vet inte hur ni arbetar inom partiet, men det som behövs nu är en ”media strateg” som kan lägga upp en plan för hur budskapet ska presenteras. Fakta vad som är fel och måste ändra, men med politik är det viktigt hur det berättas för folket.Alltså inte någon USA konsultbyrå som vissa i dag stora partier i dag använder utan hur rena, enkla och underbyggda fakta presenterade på ett enkelt och tydligt sätt till Sveriges medborgare.För egen del är jag inte rasist, har inget emot Hassan från Irak, när han är i Irak, samma med folket i Somalia.

Men när dom kommer i massor som nu, tar över städer (Södertälje) eller stadsdelar som i Malmö, skapar egna domstolar då får det vara

nog.

Och det är tur att Kinesprojektet ”Fanerdun” i Kalmar verkar gå i kras, nyligen publicerade dokument som Östran grävt fram, visar att det som projektet gick ut på var att sälja ”inträdesbiljetter” till Sverige och EU, där dom som bosatte sig i Kalmar som ”köpmän” skulle ha rätt till anhöriginvandring på 3 hela familjer, så kallad generationsinvandring.

Tack reportrarna på Östran att ni gräver.Skamvrån till tidningen Barometern och dess reportrar som har vintermössan nerdragen ner till halsen så att ni varken ser eller hör. Ynkligt och fegt och visar att ni inte visar respekt för det land ni är födda i och arbetar i! ( Om ni nu är Svenskar)

Och dessutom har ni fräckheten att censurera dom som vill göra inlägg i tidningen

Tur att det i dag finns fria media som tar upp sanningen som bland annat SD och andra bloggarRädda Sverige nu!

2009-02-04 @ 06:54:25
Postat av: Fredrik

Detta är ett sätt som är flitigt använt !

Man försöker skrämma medborgare med att säga till dem vad som kommer hända om dom röstar på SD !

Patetiskt att man gör såhär 2009.

Men man ska hålla henne till hennes ord, man ska frågasätta hur demokratiks denna kvinna är som ser ner på alla som ej tänker o tycker som henne.Så Sverige ! dags att välja väg 2010 !

Tvinga henne att arbeta med oss !

Våga resa er från soffan.Rädda SVERIGE !

2009-02-04 @ 07:04:11
Postat av: Nalle i Växjö

Kan man anmäla Mona S till DO

På väg till jobbet funderade jag på en sak.Mona Sahlin ledare för des så kallade arbetarpartiet Socialdemokraterna samarbetar med Miljöpartiet. Kommunisterna,Muslimer och HalalTv , och liknande grupper utan problem,

Uppger sig värna om allas svagas rätt i samhället.Samtidigt står hon i TV och berättarVi kommer aldrig någonsin i någon nivå, i någon kommun eller i något val att samarbeta eller vara beroende av Sverigedemokraterna."Det innebär att hon diskriminerar en grupp som samlats under en beteckning Sverigedemokraterna och som efter valet med stor säkerhet kommer att sitta i Riksdagen.Är inte detta uttalande ett klart fall för Diskrimineringsombudsmannenhttp://www.do.se/Diskriminerad/Andra-samhallsomraden/Vem-kan-anmala/Vad är eran synpunkt om dettaRädda SVERIGE!

2009-02-04 @ 07:48:14
Postat av: Hulda

Mona Sahlin känner tydligen flåset i nacken från SD! Hon får nog göra en stor valturne´ i Rosengård mfl. liknande platser för att försöka få ihop röster......

2009-02-04 @ 08:43:12
Postat av: AWSvensson

Det finns ett gammalt hederligt svenskt ord för sådana som Nalin Pekul, den del av kroppen där födan lämnar kroppen i kombination med slickare.

2009-02-04 @ 09:24:39
Postat av: hunter

Off topicI dagens pappersupplaga ger Barometerns insändarredaktör fullt utrymme till ett av de lägsta angreppen mot Thoralf Alfsson som jag läst. Här stryks det ingenting, utan Johan Persson får fritt utrymme att vräka ur sig sina makalösa påståenden och insinuationer i ett desperat "försvarstal" för Nasim Malik och dennes uppenbara hat av Israel.Att Johan Persson inte är mycket att "hänga i julgranen" anser alla i min omgivning, men att han kunde sjunka så lågt trodde jag ändå inte. Inte undra på att alla "märkliga" politiska beslut som fattats inom Kalmar kommun, blivit en vanlig företeelse under denna persons ledning.

2009-02-04 @ 10:15:17
Postat av: Inge Sandén

Till MonaMuslin det är vi Sverigedemokrater,som är Sverige,det är vi som är dom riktiga Sverigevänliga människorna,som vill rädda vårt land för allt djävulskap,som ni släppt in med er misslyckade invandringspolitik.Till Nalin Pekgul det är ni mussar och dom kvinnofientliga Islamisterna som har splittrat vårt land,ni ska få äta upp allt ont ni spridit om Sverigedemokraterna 2010.Det är vårt land och vi Svenska arbetare vaknade försent,det är först nu de sista åren,vi insett vad Mona Muslin,Du och din bror håller på att göra med vårt land.Till alla som tvekar att lägga sin röst på SD, men som ser vad som håller på att hända med vårt land,ge SD en chans att visa,att det är Svenskarna som fortfarande bestämmer hur det skall se ut i det här landet.Rädda Sverige Rösta SD 2009 och 2010

2009-02-04 @ 10:21:01
Postat av: AWSvensson

Nasim Malik har mitt fulla förtroendeInsändare i dag 08:20 av sossen Johan Persson BarometernSverigedemokraten Thoralf Alfsson upprör sig över den manifestation som arrangerades den 17 januari till förmån för barnen i Gaza och till stöd för fred i Mellanöstern.

Socialdemokraterna har alltid tagit avstånd från alla typer av rasism, nazism och terrorism. Att jämföra Israel med Hitlertyskland är fullständigt oacceptabelt. Men socialdemokraterna har också tagit bestämt avstånd från Israels våld och arbetat hårt för palestiniernas rätt till en egen stat.

Men det som upprör Thoralf Alfsson mest är tydligen det faktum att socialdemokraternas fullmäktigeledamot Nasim Malik medverkade vid demonstrationen. Thoralf Alfsson går till och med så långt att han kräver att Nasim Malik ska lämna sina politiska uppdrag. Att Nasim Malik bestämt tagit tagit avstånd från hakkorsflaggor och slagord mot Israel nämns överhuvudtaget inte i Thoralf Alfsson insändare.

Man kan önska att Thoralf Alfsson själv varit lika mån att ta avstånd från grupper som ägnar sig åt rasism, nazism och terrorism som Nasim Malik alltid gjort. Nasim Malik är en av de politiker som alltid stått upp för demokratin och bekämpat alla dem som på något sett velat inskränka denna. För detta har också Nasim Malik fått betala ett mycket högt pris.

Det är tydligen bara Nasim Malik som ska avgå enligt Thoralf Alfsson. Övriga politiker som fanns på plats behöver inte göra detta. Vad är det som alltid gör Thoralf Alfsson så väldigt upprörd varje gång Nasim Malik uttalar sig? För det kan väl inte vara så att det enbart beror på att Nasim Malik tvingades fly sitt hemland, just för att han bekämpat de grupper Thoralf Alfsson nu beskyller honom för att värna.

2009-02-04 @ 10:33:43
Postat av: hunter

Ett P.S. till min tidigare kommentar.På Insändarsidan skriver Johan Persson bl.a. följande:

"Man kan önska att Thoralf Alfsson själv varit lika mån att ta avstånd från grupper som ägnar sig åt rasism nazism och terrorism som Nasim Mailik alltid gjort".Detta om en man som tillåter, utan att reagera det allra minsta vid den aktuella demonstrationen, att det oförbehållsamt hyllas terroristorganisationer som Hizbollah och Hamas och att det skriks slagord och hat riktat mot staten Israel.Hans insinuationer att blanda in nazism och terrorism med syftning på Thoralf Alfsson, gör att Johan Persson visar ett omdöme som understryker vad jag skrev i mitt förra inlägg.Dessutom så avslutar Johan Persson sin insändare med ytterligare en ren lögn "att Nasim Malik tvingats fly sitt hemland, just för att han bekämpar de grupper som Thoralf Alfsson ny beskyller honom för att värna". Detta skriver alltså Johan Persson om en person som vid åtskilliga tillfällen, har då och då varit artiklar om några av dessa resor i lokaltidningaran, kunnat besöka sitt hemland Pakistan utan minsta problem?

2009-02-04 @ 10:57:02
Postat av: Anonym

Hur många semesterresor Nasim Malik gjort till sitt före detta hemland skulle vara intressant att kunna få reda på ! Det är ju väldigt vanligt att invandrare så fort dom fått PUT i Sverige åker tillbaka till det land dom på grund av krig och förödelse " tvingats " fly från , på semester !!

S-E Karlsson

2009-02-04 @ 11:01:09
Postat av: hunter

@ AWSvenssonSåväl jag som andra i "hushållet" blev så f-b, att vi NÄSTAN fick gå i "skåpet och ta något starkt" på morgonkulan för att lugna ner oss efter att ha läst Johan Perssons insändare. Egentligen borde man endast hånskratta åt detta taffliga bortförklaringsförsök.Barometerns jätterubrik till insändaren och dess placering högst upp på sidan säger dessutom allt om denna redaktör Maria Sjöström och hennes politiska "långt till vänster hemvist", om nu någon tidigare tvivlat på detta.

2009-02-04 @ 11:16:37
Postat av: BAW

Skriv gärna om Måna Muslim, men låt oss slippa bilder på denna avskyvärda landsförrädare.

2009-02-04 @ 12:10:26
Postat av: FreeBird

Socialdemokrati ska aldrig ha någonting med SD att göra. Med det hindrar inte Urban Ahlin att betrakta Hamas som en del av demokratiska processen i Mellanöstern. Dags för SAP att stryka ordet demokrati ur partibeteckning.

2009-02-04 @ 20:06:09
URL: http://www.dickhaas.com/
Postat av: s-e karlsson

Tittade på aktuellt nu i kväll , där talades det om att många kommuner och landsting tvingas säga upp personal ! Jag begriper ingenting , det har i många år pratats om att vi måste ha stor invandring annars klarar vi inte vården ! Men nu då , Jo nu visar det sej mer och mer att Sverigedemokraterna har rätt i sin politik att vi måste minska invandringen men att få invandrarälskarna att erkänna det , är nog lönlöst! Dom ser inte skogen för bara trän ! Tyvärr !

2009-02-04 @ 21:32:42
Postat av: Robin_Shadowes

Thoralf! Ni måste arbeta för att ha valobservatörer, helst i båda valen men i riksdagsvalet i synnerhet. Kanske lite sent att göra nåt åt EU-valet då det är mindre än ett halvår borta men det är 1½ år till det andra så det borde inte vara nået problem. Jag betvivlar inte ett ögonblick att dom är beredda att göra vad som helst för att hålla er ute från riksdagen. I regel så sker ju rösträkningen utan att vi kan se den. Frestelsen att gömma undan valsedlar för senare destruktion måste vara altför stor för dem för att försitta den chansen om ingen kollar dom. Vi vet redan att dom fullständigt saknar all moral i både smått och stort. Dom fifflar ekonomiskt för att berika sig själva och sina familjer och dom kör sitt eget land ner i kloaken.Vad Mona beträffar så finns det en anledning till hennes epitet Måna Muslim. Hon är långtifrån så populär ute i landet som ledningen uppe i Sthlm har lyckats inbilla sig själva att hon är. Ett annat vanligt öknamn jag har sett är Mona Stahlin. Ej heller att förglömma dom anagram som har gjorts på hennes eget namn, Himla Osann och Islamhonan. Tycker detta får tala för sig själva.

2009-02-05 @ 01:03:31
Postat av: Martin Isaksson

ja valobservatörer är ett måste kommer ihåg förra valet det fanns inte en SD lapp så långt ögan nådde och posten vägrade köra ut valreklam och röstlappar åt SD medans S och M samt C kom hem till brevlådan.2009-02-05 @ 10:08:04
Postat av: Hr Fökk

Söndagen den 7 juni 2009 har väljare i Sverige möjlighet att rösta på kandidater till Europaparlamentet. På valdagen kommer arton svenska SD ledamöter att utses och det nya parlamentet kommer att ha totalt 736 ledamöter.Rita stora ringar runt detta datumhttp://www.europarl.europa.eu/elections2009/countries/product.htm?language=SV&ref=20081216IPR44689&secondRef=SV2009-02-05 @ 10:09:46
Postat av: Nalle i Växjö

Kan inte SD begära valövervakare från EU på samma sätt som Sverige är med och övervakar andra länders val

2009-02-05 @ 11:37:26
Postat av: Katinka Glahd

Varför kommer jag automatiskt att tänka på "Svarta Änkan" när jag ser denna Riksmegära i bild?

Var för övrigt inne i Malmö i dag.

Där finns det kvinnor i Jihab som kör buss!!!

Hur fan kan de se åt sidan med bara en glipa för ögonen?

Jg avstod denna tur och inväntade en senare buss med en "avslöjad" blond flicka? Vadhade Ni gjort?

2009-02-05 @ 19:21:40
Postat av: Reformgubben

Att blåsa upp invandrare skapar förlorare bland svenskar.

2009-02-08 @ 12:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0