LÖGNER BAKOM MALMÖBESLUT


Ilmar Reepalu går islamisternas ärenden!         Foto Thoralf Alfsson.


Riksidrottsförbundets ordförande Karin Matsson anklagar Malmös vänstermajoritet i kultur o fritidsnämnden för lögner när de angav säkerhetsskäl för att spela tennismatchen inför tomma läktare.

Enligt uppgifter i SvD handlar det nu om ett politiskt beslut.


"Från att ursprungligen ha hänvisat till säkerhetsskäl har de lokala fritidspolitikerna nu klargjort att det handlar om ett renodlat politiskt beslut", konstaterar hon i ett pressmeddelande.


Men likaväl hävdar nämndens ordförande Bengt Forsberg (S) att det är av säkerhetsskäl.

Enligt TV4 har ingen tagit kontakt med polisen och inga hot har framförts.


Det är bara att konstatera att vänsterpolitikerna använder ett stort idrottsarrangemang för sina egna politiska syften. Det handlar inte ens om Sveriges intressen utan om en minoritet av Malmös befolkning med sina rötter i Mellan Östern som Ilmar Reepalu och hans politiska kompanjoner kapitulerar inför. Ilmar Reepalu vill till och med stoppa matchen av hänsyn till Malmös invandrare. Kvällsposten.


Malmö är på väg att bli en förlorad stad som invaderats av islamister och antisemiter.


Kommentarer
Postat av: BAW

Människor som Ilmar Reepalu håller på att systematiskt föra över Sverige i islamisternas händer. Troligen är de för korkade och hjärntvättade i sina socialistiska skolor för att själva förstå vad som sker.

2009-02-20 @ 14:26:21
Postat av: DanielDet här är bara början på det helvete som mångkultur innebär. Är det muslimerna som skall sätta agendan i Sverige? Är det det landet ni vill ha? Är det den framtiden ni vill ge era barn? Använd den enda lilla demokratiska rättigheten du har och rösta fram ett parti som säger vad du tänker.

2009-02-20 @ 14:26:44
Postat av: hunter

Tycker att Israel med anledning av det som nu sker skall bojkotta matchen och driva detta så långt som det bara går inom den internationella idrottsrörelsen.Hade det även varit någon "stake" i Svenska Tennisförbundet skulle man så fort detta blivit känt, också omedelbart satt igång en aktion för att hindra att Sveriges internationella rykte naggas i kanten.Som jag misstänkte från början är detta mycket mer än en säkerhetsfråga, som malmöpolitikerna skyller på, utan i själva verket rör det sig om ett “angrepp” på staten Israel och samtidigt ett stöd för terrororganisationen Hamas.

2009-02-20 @ 14:41:04
Postat av: Putte

Ilmar Reepalu är väl också invandrare, så han struntar med all säkerhet i svenska folkets väl och ve. Kanske vill han hämnas för baltutlämningen.

2009-02-20 @ 16:07:16
Postat av: Andreas Henriksson

Putte"Ilmar Reepalu är väl också invandrare, så han struntar med all säkerhet i svenska folkets väl och ve. Kanske vill han hämnas för baltutlämningen".Det var inte LITE långsökt det här.Tror du verkligen på det själv,HA HA.

2009-02-20 @ 16:19:23
Postat av: Humme

Vänsterkrafterna är ofta Palestinavänner. Ser det i min stad Umeå som är ganska "vänstervriden". Vi har gott om unga studenter som inte har sett helheten i världen än. Det ska byggas en moské inom ett år "för mångfaldens skull". Ett uttalande av Umeås "starke man" Holmlund(s).

2009-02-20 @ 16:42:27
Postat av: rim

Ilmar flykting från Baltikum. Hur var hans släkts

relation till nazisterna? Var de måhända aktiva nassar?Många Balter deltog i deporteringarna med stor glädje.

2009-02-20 @ 16:43:08
Postat av: rim

Ilmar flykting från Baltikum. Hur var hans släkts

relation till nazisterna? Var de måhända aktiva nassar?Många Balter deltog i deporteringarna med stor glädje.

2009-02-20 @ 16:44:04
Postat av: Berra

Reepalu har Nu återigen visat hur han hatar israelerna och faller undan för muslimerna i Malmö. Sossarna med stöd av AFA och patrasket från Rosengård saboterade även ett möte till stöd för Israel för ett tag sedan,samt även SDs möte.Det är bara att hoppas att han får sparken vid nästa val.Men då tar väl alliansen över,och det ändrar väl ingenting angående kryperiet för muslimerna.Det är konstigt att alla sju riksdagspartierna är lika eniga om att förstöra Sverige

2009-02-20 @ 16:55:23
Postat av: Martin Isaksson

@Andreas Henrikssondå kan han prata med min morfar då han var en av dem som tvingade balterna i båtarna. detta har satt sina spår hos min 85årige morfar och pratar inte gärna om det.

2009-02-20 @ 18:30:03
Postat av: Nicklas Eriksson

Personer som Berra är lustiga. Ingenstans i hans tankemylla har minsta lilla misstanke om att det kanske skulle kunna vara HANS och hans vänners åsikter som faktiskt är de avvikande funnit minsta lilla jordmån för att slå rot=)Jaja, bara att hoppas på lite kvävegödsling av Berras mentala jordar.

2009-02-20 @ 19:23:03
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Kristján

Terroriserat eller dödat oskyldiga barn har en av världens mest aggressiva och starkaste militärmakter, gjort.

De använde t o m vit fosfor som fastnade på huden och brände sig in mot benet.

Många av barnen upplevde outhärdliga smärtor och dog andra överlevde med svåra brännskador.

Verkar som vissa tycker att sådant ska man inte bry sig om.

Det gjorde man inte under Förintelsen, varför nu?

Tennisspelarna representerar denna aggressiva militärmakt.

Det är inte ofta som vanliga människor får möjlighet att visa sitt missnöje med utövandet av terror.

Nu har vi som vill protestera mot militärmakternas utövande av terror mot oskyldiga möjligheten i Malmö.

Tyvärr finns det många som genom sin tystnad ger sitt stöd till terrorn.

Reepalus moraliska ställningstagande höjer Malmös ställning.

2009-02-20 @ 19:35:17
Postat av: Martin Isaksson

hmm israels militär ringer innan och berrättar var de kommer så att civila kan dra sig undan och de krigande hjältarna kan visa sitt mod i strid.vad händer jo hamas låter alla vara kvar och gömmer sig medans de civila bombas ja riktiga hjältar

2009-02-20 @ 19:45:14
Postat av: Thoralf A

KristjánHar Hamas utövat terror?

2009-02-20 @ 20:02:21
URL: http://thoralf.se
Postat av: Inge Sandén

@Kristian.

Du kan visst inte din historia.

Som du skriver låter det som om det var Judarna som stod för förintelsen.

Nazisterna hade som mål att förinta Judarna.

Efter att staten Israel bildats 1948,har arabländerna runt Israel,fortsatt nazisternas strävan,att utrota judarna.Tre gånger har dom gjort ett för sök,men fått stryk varje gång.

Det är den Islamistiska terrororganisationen Hamas,som använt kvinnor och barn som sköldar,

Israelerna har bara försvarat sig,och har endast varit ute efter at förstöra deras avskjutningsramper för raketer.Om Hamas hade haft,Israels armé hade Israel varit jämnat med marken.Så enkelt är det gosse.

2009-02-20 @ 21:07:03
Postat av: Ibbe

Hut går hem på de flesta ställen. I Malmö går hot hem. Repaluus hävisning till den stora befolkningsdelen som består av mellanösternmänniskor visar blott på en sak. Källarmoske´budskapen har fått ytterligare genomslag och saktioneras nu på politisk nivå i Malmö. Sakta men säkert sätter våldsbenägen islam tillsammans med stenkastarvänstern sin prägel på Malmö och legitimeras av kommunledningen. Tycker alla politiker i staden likadant?

2009-02-20 @ 21:18:15
Postat av: Björn

Svepskälet "säkerhetsfråga" har tidigare använts för att skydda islam från kritik på bekostnad av Sveriges yttrandefrihet. Minns t ex oikofobernas kritik av Wilks Mohammedrondellhundar.Bland annat lät tidningarna bli att trycka de omtalade teckningarna av detta skäl (hur man nu kan ha en nyhet om ett 'kontroversiellt' konstverk utan att visa det), samtidigt som proffstyckare inom västhatarvänstern istället för att angripa de mordhotande muslimerna hade mage att angripa konstnären för att ha "missbrukat yttrandefriheten".Denna lokala bojkott av Israel är inget annat än en fortsättning på samma springa-islams-ärenden-politik. Eller som det heter på muslimskt nyspråk; dhimmitud. Samma självhatande personer kallades för övrigt "nyttiga idioter" av en viss Lenin.

2009-02-20 @ 21:38:29
Postat av: lee

Hamas har i tysthet infort nya Sharia lagar i Gaza. De har nu infort regler om att korsfastelse ska kunna ske av kristna och andra som inte passar i det Taliban liknande Islamist samhallet som Hamas har infort i Gaza. Kristna och andra som bedoms vara "motstandare till Palestinska intressen" ska altsa spikas upp pa ett kors, hangas fast med rep och darefter brannas.trevligt samhälle du stödjer Kristján!!

2009-02-20 @ 23:30:22
Postat av: hunter

Intressant artikel

Postat av: hunter

Malmö stads vänsterpolitiska ledning med Ilmar Reepalu i spetsen idiotförklarade. Från SVT i dag.DC-match kan flyttas till Stockholm.

Det kan bli publik på plats i Davis Cup-matchen i tennis mellan Sverige och Israel 6-8 mars trots allt.Tennisförbundet och Stockholm Stad håller på att undersöka möjligheten att byta Baltiska hallen i Malmö mot Kungliga tennishallen.Vi har ett stort intresse av det och jag har tillbringat helgen med att försöka undersöka vilka möjligheter vi har, säger Stockholms borgarråd Madeleine Sjöstedt (FP) till TV4.För att matchen ska hinna flyttas bör frågan avgöras under måndagen.

2009-02-23 @ 09:40:19
Postat av: olvo

Om man inser att nazisterna som faktiskt kallade sig nationalsocialister, faktiskt också var just socialister, så blir det genast lättare att förstå varför just vänstern alltid går emot israel !

2009-02-23 @ 21:44:15
Postat av: palle

Reepalus utfall är inte så konstigt med tanke på hur många islamister det finns Malmö (som Svensk är man minoritet)... snart val och vilken Svensk röstar på honom? Kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin att rösta på sossarna igen.

Malmö är en krigszon med skillnaden att här är det ingen som slår tillbaka. Våra politiskt korrekta medier har effektivt hängt ut alla som försökt till offentlig stening.

2009-02-24 @ 16:30:55
Postat av: Nalle i Växjö

Har muslimerna i Malmö godkänt att melodifestivalen skall gå där med lättklädda damer utan slöja.Kanske dags för demonstrationer

2009-02-26 @ 08:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0