KOMMUNALRÅDET FÖRSVARAR NASIM MALIK


Nasim Malik talar under "fredsdemonstrationen.  Foto   Thoralf Alfsson

Så har då kommunalrådet Johan Persson ryckt ut till Nasim Maliks försvar i en insändare i Barometern, tydligen klara inte Nasim Malik av detta för egen del. Undrar hur mycket av Johan Perssons text som Barometerns insändarredaktion strukit?


Vi Sverigedemokrater har alltid tagit avstånd från rasism, nazism och terror! Faktum är ju att det är vi som är utsatta för både det ena och det andra av just våldsvänstern. Där jag själv varit utsatta för både hot, ofredande och skadegörelse sedan 2006. Att sedan socialdemokraterna försöker att få vår kritik av dagens invandringspolitik och de problem som speciellt de muslimska invandrargrupper skapar i vårt samhälle till rasism är nog tyvärr något vi sverigedemokrater får leva med.


Johan Persson använder sig av det så populära "Guilt by association" i sin insändare där han försöker påskina att jag skulle vara rasist och inte ta avstånd från nazism. Ett mycket lågt trick av Johan Persson som jag tror de flesta genomskådar. Att min kritik av socialdemokrater och i detta fall deras deltagande i denna så kallade fredsdemonstration är en nagel i ögat på Johan Persson och hans partivänner, inklusive Vänsterpartiet och Miljöpartiet förstår nog de flesta.


Nasim Malik deltog inte bara i denna demonstration som Johan Persson skriver han var även organisatör och arrangör detta gör att det faller ett tungt ansvar på Nasim Malik. Övriga politiker som deltog i demonstrationen var endast talare till skillnad från Nasim Malik. Jag tycker det var beklämmande att Bertil Dahl (v) och SSU-ombudsmannen Martin Andersson inte tog avstånd från dessa yttringar men anser att det vore magstarkt att kräva att de skall lämna sina förtroendeuppdrag till skillnad från Nasim Malik och hans roll i denna demonstration.

Johan Persson påstår i sin insändare att Nasim Malik bestämt tagit avstånd mot slagord mot Israel men jag har vare sig läst eller hört detta någonstans. Nasim Malik själv tiger som muren!.


Att Nasim Malik tagit avstånd från rasism och nazism är nog känt för de flest men då kritiserar han ju samtidigt högerextremisterna och då är det givetvis enkelt. Det jag vänder mig mot i min insändare är att han inte tar bestämt avstånd från de av EU terrorstämplade organisationerna Hamas och Hizbollah. Det var dessa organisationers anhängare som på Larmtorget viftade med Hamas och Hizbollahflaggor och dessutom hade plakat med hakkors och till på köpet motsatte sig fred med Israel. Jag har aldrig hört Nasim Malik ta avstånd från dessa organisationer. Trots att han just nu har ett ypperligt tillfälle att göra det har han ännu inte gjort detta och det gör mig mycket bekymrad över hans innersta åsikter. Det kan tolkas som att han stödjer dessa muslimska terrororganisationer. Då ställer man sig givetvis frågan om han även stödjer andra muslimska terrororganisationer? Frågan är om han är rädd för att stöta sig med muslimska väljargrupper i samhället.


Om nu Johan Perssons påstående i insändaren är sant att Nasim Malik bekämpar just dessa organisationer kan det ju heller inte vara så svårt att offentligt ta avstånd från Hamas och Hizbollah och de antisemitiska yttringarna som skedde på Larmtorget för Nasim Malik.

Jag väntar på att få läsa eller höra dessa avståndstaganden från Hamas och Hizbollah av Nasim Malik själv istället för genom ombud som kommunalrådet Johan Persson.


Kommentarer
Postat av: s-e karlsson

Hej, hej !Dumt nog berömde jag Johan Persson i den här bloggen i förra veckan ! Det berömmet tar jag tillbaka med råge i dag ! Efter att ha läst inlägget ovan så ångrar jag att jag berömde honom !Mvh S-E Karlsson .

2009-02-04 @ 10:51:19
Postat av: Per Petersson

Exakt bakom vilken vagn är ert kommunalråd tappad & är det sant att han landade med huvudet först? Har han omyndigförklarat Nasim Malik eftersom Nasim inte kan föra sin egen talan?

2009-02-04 @ 10:55:15
Postat av: BAW

Helt klart är att Skinkmackan stödjer dessa terrororganisationer. Kan vi medborgare förvänta oss att åklagare tar upp detta lagbrott?

2009-02-04 @ 11:19:20
Postat av: AWSvensson

PK folket har varit vana vid att en retorik med lite främlingsfientligt varvat med fiska i grumligt vatten, med inslag av vi och dom och som extra krydda en släng av nassism har varit tillräckligt för att krossa folk som på goda grunder haft synpunkter på den förda invandringspolitiken. Men det stundar andra tider, folk har sett verkligheten,sådan retorik är dödsdömt och detta gör dessa PK folk lika förundrade som Caucesco Rumäniens diktator som inte kunde förstå vad som hände innan de drog iväg med honom till arkebuseringsplutonen.

2009-02-04 @ 11:47:11
Postat av: Kalle

Det är nog dags att sätta upp de svenska socialdemokraterna på EU:s terroristlista tillsamans med Hamas och Hizbollah. Där om någonstans är det Guilt by association.2009-02-04 @ 12:11:22
Postat av: j-å

Du skriver Thoralf, att Sverigedemokraterna ALLTID tagit avstånd från rasism,nazism och terror.

Det var väl en ganska grov överdrift. Det är inte så länge sedan som SD ägnade sej åt just detta.

Bland vanliga väljare som röstar traditionsenligt,

men som för övrigt inte bryr sej politiskt, är den

"stämpeln" svår att tvätta bort.

Det är just denna stämpel som gör det så lätt för andra parti att underblåsa misstroendet.

2009-02-04 @ 12:35:19
Postat av: AWSvensson

Nyfiken som jag är till läggningen ombedes j-å precisera vad han menar med: Det är inte så länge sedan som SD ägnade sej åt just detta.

Som jag tidigare skriver så är tiden förbi för sådan retorik, nu krävs det mera konkret vad du menar , tills detta är belagt ligger din trovärdighet på sparlåga.

2009-02-04 @ 12:42:46
Postat av: hunter

@ j-å"Det var väl en ganska grov överdrift. Det är inte så länge sedan som SD ägnade sej åt just detta."Hur länge sedan är detta och var har du i så fall objektiv källhänvisning till detta påstående?

2009-02-04 @ 12:45:19
Postat av: Erik

Så länge det är politiker från Mellanöstern så är det frikort på: swastika, hetsa mot andra folkslag och kulturer.Svenska journalister = västvärldens sämsta.

PK-politikerna når du aldrig på Thoralf, du kan stånga din panna blodig.Dock så är det upplyftande att den mer vänstervridna odemokratiska median med fasa ser vad som händer i Sverige.

Folk kan numera läsa sanningen, vilket retar politiker.2009-02-04 @ 13:21:37
Postat av: Björn

Hej Thoralf,Du borde skaffa dig ett liv utan en massa hat mot människor och främst muslimer. Du verkar inte känna till så många muslimer privat, för hade du gjort det skulle du inte ha den hatiska inställningen som du verka ha.Jag känner Nasim Malik både arbetsmässigt och privat, kan förstå att du inte gör det.Jag umgås med människor med alla möjliga bakgrunder men även riktiga troende muslimer och de är väldigt trevliga, arbetsvilliga, följer lagar och regler. De lever ett väldigt enkelt och fredligt liv utan en massa hat.Du borde läsa på mer om Islam som ordagrant betyder fred. Detta är grundstommen inom Islam.Islam betyder fred och människor (så kallade muslimer) som inte lever efter detta kan inte vara nära sin Gud (som de flesta troende vill vara) och vara riktigt troende muslimer.Det finns människor som kalla sig kristna eller muslimer men lever inte efter vad de lär.

Precis som vissa människor som lever i Sverige men följer inte lagar och regler därmed inte lever efter vad de lär, som t.ex. alla skattesmitare både privata som näringsidkare.Det är lätt att vara hatisk mot vissa människor som man inte känner men det svåra är att förstå och börja acceptera dem. Det är den ömsesidiga förståelsen och acceptansen som vi människor vill ha.För att komma till det stadiet behövs en personlig utveckling. Jag hoppas att du och andra människor kommer till den ståndpunkten i ert nuvarande liv och får uppleva det innan det kanske är för sent. Livet är alldeles för kort för att bara hata.Alla ska vi dö en dag men vad skönt det skulle vara att dö utan att känna något hat mot någon annan, alltså leva och dö fredligt.Love for all hatred for none!

2009-02-04 @ 13:23:43
Postat av: Nalle i Växjö

Hoppas dom läser detta inlägg i Rosengård och Södertälje och sköter sig så fint som det är beskrivet i inläggetRädda Sverige!

2009-02-04 @ 13:44:45
Postat av: Anders

Jag hoppas att du skickar in en replik på detta, Thoralf!

2009-02-04 @ 14:16:47
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Petter W

Hej Bjorn,Betr. fredsalskande muslimer. Det senaste mordet i Kalmar, Oxhagenmordet, begicks av en herr Kerrar fran Algeriet. Det tidigare mordet i Hogsby, begicks av en Afghan, mord och mordforsok pa flyktingforlaggningar i Alvesta, Blomstermala m.fl. Alla begagna av muslimer. Besok tingsratten i Kalmar och las alla malen, det ar verkligen skrammande lasning. Vi ska bara inte tala om hur det ser ut i Malmo och Landskrona! Islam ar en mordarreligion utan dess like, som borde forbjudas i civiliserade lander!!

2009-02-04 @ 14:25:49
Postat av: Lena

Björn,Sprid nu inte lögner Björn. Islam betyder inte ordagrant fred det betyder "överlåta sig (åt Guds vilja)", "att ge sig (åt Gud)".Pat Condell uttrycker sig som vanligt träffande i sammanhanget våldet i islams namn:"Folk säger att man inte kan döma Islam genom dess tillskyndare men det är som att påstå att man inte kan bedöma ett fotbollslag genom dess resultat - Islam ÄR dess tillskyndare""Eftersom det inte finns någon central auktoritet, är Koranen fri för tolkning genom män som, eftersom de är mänskliga, alltid kommer att tolka efter sina behov och kulturella fördomar..., så Islam ÄR dess tillskyndare, en spegling av hur de tolkar sin heliga bok... därför är deras uppträdande den enda vägen genom vilket religionen kan bedömas."

2009-02-04 @ 15:02:53
Postat av: Inge Sandén

Björn i vilken verklighet lever du i?Kan du nämna något gott som hatvåldssekten Islam gjort i mitt land så varsegod.Jag tycker du skall läsa vad den kurdiska tjejen Dilsa Demirbag-Sten skriver om Islam.Hon om någon borde veta vad Islam står för.Islamister är demokratins fiender.Sedan islamisterna fått fäste i Sverige har vi inte läst något gott dom gjort i det här landet,om du menar att det är OK,med hedersmord,könsstympningar och tvångsäktenskap och att man stenar små flickor,som intet ont gjort,kan jag förstå att du är en Islamistkramare.Islamisterna står för allt ont som händer i vår värld idag.Rädda Sverige, gode Gud bevara oss för dessa stenåldersmänniskor.Vad säger du om Talibanerna? är dom också snälla och goa människor.Se verkligheten som den är och låt dig inte luras av landsförrädaren Måna Muslim.

2009-02-04 @ 15:10:28
Postat av: hunter

Islam är inte en religion i vanlig bemärkelse utan kan på goda grunder betraktas som en politsk rörelse med en religion som täckmantel. Islam rör ALLA livsområden från vaggan till graven och vars yttersta mål är att omfatta hela världen.Att göra en lista över allt som avviker från våra västerländska värdegrunder går att göra lång, men eftersom jag misstänkera att det blir att tala för "döva öron" avstår jag. Konsekvenserna av islam och vad det kan innebära för det svenska samhället, kan bara den som är totalt dhimmiferad undgå att förstå och redan nu lägga märke till!Skulle f.ö. vara intressant att höra vad "Björn" har för uppfattning om Hamas och Hizbollah, eftersom det är detta som är det väsentliga på denna här tråden och inte någon diskussion om muslimer och islam i största allmänhet?

2009-02-04 @ 15:27:56
Postat av: Martin Isaksson

@ Björn

ja jag skrattade gott igenom ditt inlägg nästan trodde jag att det var ironiskt menat men du är altså så vilseled? bara för att det finns några vettiga muslimer som håller islam på lämpligt avstånd (dvs hemma på fritiden) så betyder det att bara för att jag träffat en Nazist som inte igentligen utöver sitt judehat så är således Nazism enligt din retorik bra?Jo björn jag känner många muslimer men jag har lärt mig vad Islam igentligen står för och det är inte fred och tolerans eller mångkultur jo kanske så länge mångkultur betyder att alla är Muslimer.Bara för att jag startar en självmordsekt som tillåmpar självmordbombning och kallar den för Heliga Livets och Fredens kyrka, så betyder det väl inte att den är för liv eller fred?

Förresten Thoralf nu äntligen så kommer räddningen till sverige i form av horder av indier

http://frianyheter.wordpress.com/2009/02/04/indiska-dataspecialister-anstalls-i-hundratal/#comment-10530

2009-02-04 @ 16:49:35
Postat av: kenth persson

Denna Malik! Även känd som skinkmackan Malik, då han engång under en flygnig blev kränkt för att han blev serverad en skinkmacka, men att tala under herr Adolfs välkända symboler är inget som bekommer han.

2009-02-04 @ 16:54:11
Postat av: Anonym

Fråga sekulära muslimer i Kalmar vad de tycker om herr Malik. Det är ingen vacker bild man får av honom när dessa sekulära muslimer beskriver honom.

2009-02-04 @ 16:59:00
Postat av: Martin Isaksson

@ anonym nä han är ju ingen skönhet precis men det har väl inget med saken att göra =)ironi

2009-02-04 @ 17:34:35
Postat av: Hulda

Det verkar finnas två religioner som kallas Islam. Den ena syns och hörs tyvärr alltför ofta och hotar säkerheten i stora delar av världen och även människors rättigheter.

Den andra mindre kända har en troende som kallar sig för "Björn". Finns det månne flera sympatisörer i den fridsamma varianten av Islam?

2009-02-04 @ 17:44:22
Postat av: Ibbe

Två frågor bör ställas:I vilket offentligt sammanhang har Malik tagit avstånd från inslagen av terrorgrupper i demonstrationen? I kommunfullmäktige i Kalmar där han hade chansen teg han som muren i debatten. Inget uttalande i pressen heller. Vilket avståndstagande!"Nasim tvingades fly från sitt hemland just därför att han bekämpat de grupper Thoralf A. nu beskyller honom för att värna". Så skriver det socialdemokratiska kommunalrådet i Kalmar i en försvarsinsändare för Malik i lokalpressen.Därför fråga två: Varför uppträder Malik,kommunal socialdemokratisk utrikesminister i Kalmar,på ett torgmöte med flaggor som representerar just sådana grupper? Hamas har som bekant kastat ut Fatah från Gaza för att ta ett exempel till. Fredens religion?Malik saknar insikt och omdöme, så enkelt är det. Tyvärr är han inte ensam.2009-02-04 @ 18:12:15
Postat av: Putte

Om han nu var tvungen att "fly" från sitt hemland, kan man fråga sig hur han överlevde besöket i hemlandet förra året.

2009-02-04 @ 18:14:37
Postat av: Andreas Henriksson

hunterDet borde du väl ändå veta när det kryllade av nazister i SD, eller har du förträngt det? Du skojar väl?

2009-02-04 @ 19:03:31
Postat av: Andreas Henriksson"Eftersom det inte finns någon central auktoritet, är Koranen fri för tolkning genom män som, eftersom de är mänskliga, alltid kommer att tolka efter sina behov och kulturella fördomar..., så Islam ÄR dess tillskyndare, en spegling av hur de tolkar sin heliga bok... därför är deras uppträdande den enda vägen genom vilket religionen kan bedömas."Detta var intressant.Med andra ord så är det ju trots allt den enskilde individen som det handlar om,och hur han/hon tolkar Koranen,och alla kan däremot inte dras över en kam.

2009-02-04 @ 19:09:34
Postat av: hunter

@ Andreas Henriksson"Det borde du väl ändå veta när det kryllade av nazister i SD, eller har du förträngt det? Du skojar väl?"Jag skojar aldrig. Jag vill ha fakta!

2009-02-04 @ 19:14:18
Postat av: D PuddingfjällSå börjar konsekvenserna av regeringens politik av skändlig lönedumping att skönjas.De som trodde att det ”bara” var LO-kollektivet som skulle bli drabbade av regeringens lönedumping har blivit överbevisade av verkligheten.Tvärt om är det högutbildade människor från tex Indien som passar på att utnyttja de nya reglerna om arbetskraftsinvandring.Ja man tror inte sina ögon, men nu i dessa svåra tider av arbetslöshet släpps det in folk som uppenbarligen kommer att göra svenskar arbetslösa. Det är alltså en politik där arbetslöshet importeras. Vill svenskarna ha kvar sina arbeten så får de snällt finna sig i att med mössa i hand gå med på lägre löner.Det rör sig alltså om en politik av lönedumping. Behöver väl inte sägas att det tigs om detta i pressen och att jag snappat upp denna info från Frianyheter.Tur att vi har sd i EG-valet.

2009-02-04 @ 19:21:32
Postat av: hunter

@ Andreas Henriksson"Detta var intressant.Med andra ord så är det ju trots allt den enskilde individen som det handlar om,och hur han/hon tolkar Koranen,och alla kan däremot inte dras över en kam."Du verkar riktigt uppspelt över detta. Så nu kan du konvertera till islam och tolka koranen som du vill, tror du. Skall bli intressant att se hur gammal du i så fall hinner bli innan du blir halalslaktad som en get!

2009-02-04 @ 19:27:27
Postat av: Andreas Henriksson

hunterYes,Islam here i come(skratt)2009-02-04 @ 19:36:31
Postat av: DDR2

D Puddingfjäll: Hade svenska (och för all del "svenska"= skolelever lärt sig (eller fått lära sig) något i den svenska skolan så hade vi inte behövt importera t.ex. indiska supereffektiva ingenjörer.Hade det svenska genomsocialiserade skolväsendet fungerat, så hade vi varit självförsörjande på hjärnkraft.

2009-02-04 @ 19:40:50
URL: http://exilen.eu
Postat av: DDR2

D Puddingfjäll: Hade svenska (och för all del "svenska") skolelever lärt sig (eller fått lära sig) något i den svenska skolan så hade vi inte behövt importera t.ex. indiska supereffektiva ingenjörer.Hade det svenska genomsocialiserade skolväsendet fungerat, så hade vi varit självförsörjande på hjärnkraft.

2009-02-04 @ 19:42:05
URL: http://exilen.eu
Postat av: D PuddingfjällUr svensk synvinkel är EG ytterst ett instrument för lönedumping och utsugning av den svenske arbetaren.

Ja man undrar vilken människosyn de partier har som i sin EU-politik förnedrar det svenska folket så grovt och obarmhärtigt?Och vilken människosyn har pressen som bara ljuger

och mörkar om EU och denna organisations konsekvenser?

Sen, DDR2, kan jag väl hålla med om att den svenska skolpolitiken är alldeles åt helskott.2009-02-04 @ 19:54:00
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Martin Isaksson

@ Andreasjag kan nog säga att det kryllade med Nazister i S långt in på 70talet (riktiga då som var med när de begav sig) sen att SD har haft riktiga stolpskott på 90talet är precis som för SD historia. men på 90talet drogs ju Nazister till alla partier som var emot en massinvandring och tycker man att SD är en enfråge parti så kan jag informera om att S startades som ett enfrågeparti med.sen spelar det ingen roll hur man tolkar Islam eller koranen då man ser hur det ser ut i de muslimska staterna jorden runt dvs rasism och förtryck av oliktänkande ingen höjdare altså även om man inte kan dra alla över en kam så kan man ju använda sitt sunda förnuft vad det gäller att hålla sig negativ till denna fredens religion.@ D puddingfjäll jag har lagt in Länken i ett tidigare inlägg på denna tråden då jag är på Fria nyheter ofta men nu har ett AFA troll bemödatt sig med att skriva skit (PK korrekta saker)i mitt namn så jag ska inte vara där längre och kommentera.@ Hunter jag gillar dig men lugna könet Andreas bara skriver lite. men även jag kan inte förstå hur man kan förneka denna stenåldersreligions riktiga agenda oavsett hur man tolkar den.

2009-02-04 @ 19:55:26
Postat av: Fredrik

Märkligt de där med att ena stunden så har man flytt vind för våg från hemlandet sen så åker man på semester ett par år senare ??Aftonbladet i sommras: 3000 turistande svenskar fast i Irak pga av blokad av flygblats !!Den är så jävlans bra !! :-)

2009-02-04 @ 20:00:45
Postat av: Andreas Henriksson

hunterFörstår du vart jag försöker komma med mitt inlägg?Skulle jag slakta mig själv,är det så du menar?

Tänk efter nu.Om en god,ärlig,och skötsam människa i grund och botten konvertar till Islam,skulle han/hon bli en kriminell muslim efter ett tag,skulle inte tro det.

2009-02-04 @ 20:01:08
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonNazisterna var ju tvungna och gömma sig någonstans,och då passade det ju bra i ett stort parti som Socialdemokraterna.Vi vänder på det och säger så här.Om vi i denna delen av världen(Norden) hade haft Islam,jag undrar då hur vi hade haft det här idag.Om vi hade krig och fattigdom,och våldtäkter och kriminalitet?

2009-02-04 @ 20:11:25
Postat av: Inge Sandén

Andreas Henriksson: Under 2:ra världskriget vimlade det av nazister i det socialdemokratiska partiet.När det mot slutet stod klart att nazisterna skulle förlora kriget,hade dom inget sett och inget förstått.Ikriget mot Israel och Hamas,blommade den inkapslade nazistsvulsten ut igen.Nazister och sossar tågade tillsammans för bara några veckor sedan och skrek okvädningsord mot judarna.Dom allra värsta skrek "Hitler gjorde inte sitt jobb".Har inte hört att hanNasim Malik tagit avstånd från dessa tillmälen.Han är en sosse i falska fårakläder.

2009-02-04 @ 20:11:41
Postat av: Martin Isaksson

@ andreasja jag kan utan skam säga att hadde vi haft islam som religion så hadde vi haft precis det klantänkande och våldförhärligande kultur som de har.Finns inget som bevisar motsatsen visa mig nåt land som verkligen blomstrat av de 22muslimska stater? och där vetenskapen och mänskliga rättigheter samt jämnstäldhet är det som dominerar dagordningen.kolla kosovo där blev det tom så trötta på muslimerna att de försökte rensa ut dem efter att de ställt till det så mkt för området sen kolla frankriken, grekland osv osv bara en massa våld rasism hot mot demokratin samt england där de näslar sig in i juridiken) och stenkastning samt de araber som folk kallar palestiener bara våld våld våld Afghanistan osv ( palestiner var det romarna kallade judarna igentligen)sen deras tydliga judehat hade inte spelat någonsom helst roll om israel hade funnit de hade jagat och slaktat varenda de hittat.sen kan man inte gömma sig i ett parti som inte accepterar Nazister det gjorde S och SD i början av 90talet nu gör inte SD det men S nästintilsponsrar judehatet fortfarande som inge sanden säger.

Lets agree to disagree.

2009-02-04 @ 20:21:08
Postat av: Andreas Henriksson

Inge SandénDet du skriver till mig stämmer säkert.Men det är ju Sverige i ett nötskal,eller hur? Vi har ju alltid vänt kappan efter vinden i det här landet och gått balansgång,och det med facit i hand ska vi nog vara glada för.Det är nog därför vi har klarat oss från krig i 200 år.Det Nasim Malik har gjort är för jävligt.Det är inte det som Socialdemokratin står för,dom tar bestämt avstånd från nazism och antisemitism.Vad enskilda individer gör är en annan sak.

2009-02-04 @ 20:25:32
Postat av: Andreas Henriksson

MartinNej.S sponsrar inget judehat,dom förkastar allt som har med judehat att göra.Socialdemokraterna är inget nazistiskt parti.Dom tar avstånd från det.Dom har alla fall lyckats jävligt bra att bygga upp det här landet under en lång tid,där får man säga vad man vill,men så är det.

2009-02-04 @ 20:31:30
Postat av: Andreas Henriksson

Inge SandénInte en enda gång så har jag sett här på bloggen att ni SD-anhängare kritiserar något annat parti än Socialdemokraterna, är det någon form av besvikelse eller nåt.Om ni nu ska lyckas komma in i riksdagen så kan det väl vara bra att kritisera och granska nuvarande sittande skitregeringen(ursäkta språket).Regeringen Reinfeldt det är regeringen för dom stora plånböckerna det.

2009-02-04 @ 20:52:54
Postat av: D Puddingfjäll

Andreas Henriksson: Att påstå att socialdemokraterna har byggt upp det här landet är inget annat än en STUDIE i Lögn och ENFALRedan under artonhundratalets andra hälft kunde rikets styresmän med förvåning ta del av uppgifter om att rikets räkenskaper VISADE ÖVERSKTT.Något sådant hade aldrig hänt tidigare och nu började en era av uppbyggnad – Järnvägar byggdes, älvar och flottleder rensades och såsmåningom byggdes kraftverk och järnvägarna elektrifierades.Allt detta var klart när socialdemokraterna tog makten. Per-Albin, som var en man av heder och rättskaffenhet, fortsatte i de uppdragna hjulspåren samtidigt som han byggde upp det svenska folkhemmet. Det är i honom som sd har sin kanske största ideologiska förebild eftersom han kunde visa att det gick att förena ekonomisk rationalitet med rättvisa.

2009-02-04 @ 21:03:20
Postat av: D Puddingfjäll

Inge Sandén: Att påstå att socialdemokraterna har byggt upp det här landet är inget annat än en STUDIE i Lögn och ENFALDRedan under artonhundratalets andra hälft kunde rikets styresmän med förvåning ta del av uppgifter om att rikets räkenskaper VISADE ÖVERSKTT.Något sådant hade aldrig hänt tidigare och nu började en era av uppbyggnad – Järnvägar byggdes, älvar och flottleder rensades och såsmåningom byggdes kraftverk och järnvägarna elektrifierades.Allt detta var klart när socialdemokraterna tog makten. Per-Albin, som var en man av heder och rättskaffenhet, fortsatte i de uppdragna hjulspåren samtidigt som han byggde upp det svenska folkhemmet. Det är i honom som sd har sin kanske största ideologiska förebild eftersom han kunde visa att det gick att förena ekonomisk rationalitet med rättvisa.

2009-02-04 @ 21:06:56
Postat av: Martin Isaksson

ja och jag tror att SD kommer bygga vidare på detta S är förtappat de har byggt up och behållt det bra men nu är de den berömmda 3generationen som raserar alt som den 2tidigare byggt uptror på SD, eventuellt S i framtiden men de har förlorat hjärtat och säljer ut sig till fel sortsmänniskor för att locka väljare att vurma om muslimerna och ge dom div fördelar och överdriven tollernas ger inte mångfald utan enfald men inte nu innan S slutar med sin svergiefientliga politik.Man måste våga stå för sin politik det gör SD men inte S.de vill inte sverige och svenskarnas väl enligt mig.

2009-02-04 @ 21:08:50
Postat av: Martin Isaksson

@ andreasok ska säga det och det bär mig emot och jag har förnekad det så många gånger, för i hjärtat så kan det bara inte vara sant, men M sköter just nu landet bättre än S skulle, men inte på långa vägar så bra som SD skulle göra.hadde S ändrat sin politik så hadde det varit omvända roller.D puddingfjäll? var det M som dog när det sköts arbetare som demonstrerade?

2009-02-04 @ 21:15:36
Postat av: Andreas Henriksson

D PuddingfjällVilka påstår du byggde upp det här landet till den välfärdstat som vi har idag dom senaste 70 åren?

2009-02-04 @ 21:17:04
Postat av: Thoralf A

Hej BjörnFörst tycker jag att det är tråkigt att du uppfattar min kritik av Nasim Malik som hat. Vill du lära dig lite om hat och uppleva det föreslår jag ett besök i Gaza.

Jag hade den upplevelsen redan 1978 då jag gjorde en FN-tjänstgöring i Sinai. Då lärde jag mig en hel del om konflikten mellan palestinier och israeler.Vad jag dessutom lärde mig var en hel del om islam och det var inget som jag tyckte var särskilt positivt. Din erfarenhet inskränker sig antagligen endast till ett mindre umgänge på jobbet och någon trevlig middag.

Var du på Larmtorget under demonstrationen? Jag kan lova dig att det fanns mycket hat mot Israel under ytan bland många av de muslimska deltagarna.

2009-02-04 @ 21:22:10
URL: http://thoralf.se
Postat av: Andreas Henriksson

Jag har skrivit det innan,jag skriver det igen.Jag hoppas att SD kommer in i riksdagen 2010,det behövs röras om i grytan där.Nu var det dags att häva sig.

2009-02-04 @ 21:23:10
Postat av: D Puddingfjäll

Andreas Henriksson : Man får inte blanda äpplen med päron i sin analys, ej heller socialdemokrat med socialdemokrat.

Här har du ett uttalande gjort av Per-Albin Hansson; ”Fosterlandskärleken är och kan icke vara villkorlig. Den finns i oss, den leder och driver oss, den är mäktigare än någon annan makt. Just därför böra dess flöden förenas till en gemensam svenskmannagärning för att göra det svenska fosterlandet ett tryggat hem för alla svenskar, på samhörighetens fasta grund. Vår blågula fana är symbolen för denna samhörighet”

Vad finns det för likhet mellan Per-Albins hedervärda fosterlandskärlek och Sahlins utförsäljning av Sverige till folk hon hoppas ska ge henne en röst i nästa val?Det är hedern som skiljer!

2009-02-04 @ 21:57:31
Postat av: Inge Sandén

Nu är det full fart på bloggen.Riktigt berikande.D Puddingfjäll:Du måste nog ha blandat ihop fel personer.Vet inte att jag skrivit något om att sossarna har byggt upp det här landet.Andreras Henriksson:Att jag kritiserar sossarna beror mest på Mona Muslins orättvisa påhopp på oss Sverigedemokrater.Jag har också varit sosse,men kan inte i dagsläget känna någon samhörighet med Mona Muslin.Jag tillhör Per Albin och Gunnar Sträng gänget.Sossarna av idag är inget arbetarparti i mina ögon sett.Att man samtidigt talar om jämlikhet och kramar Islamister övergår mitt förstånd.Måna och hennes tjejkompissar,tål inte att riktiga arbetare gått över tillSD.

2009-02-04 @ 22:43:05
Postat av: Martin Isaksson

”Fosterlandskärleken är och kan icke vara villkorlig. Den finns i oss, den leder och driver oss, den är mäktigare än någon annan makt. Just därför böra dess flöden förenas till en gemensam svenskmannagärning för att göra det svenska fosterlandet ett tryggat hem för alla svenskar, på samhörighetens fasta grund. Vår blågula fana är symbolen för denna samhörighet”det är fan så man får en tår i ögat

ska tattuera in plikten framföralt i nacken nu efter sommaren.

2009-02-04 @ 22:58:54
Postat av: Putte

Det är ju en himla tur att Nürnbergrättegångarna inte hör till vår tid. Hade den gjort det hade hela nassebandet flytt till Sverige och fått PUT här. De hade ju inte heller kunna utvisas eftersom de riskerade dödsstraff och/eller tortyr i hemlandet.Sedan får jag hålla med Anders, att det ensidiga beskyllandet av S som ansvariga för allt elände är orättvist. Samtliga massinvandringsrekord har ju gjorts under borgerliga regeringar.

2009-02-05 @ 05:41:41
Postat av: Nalle i Växjö

Att skjuta budbäraren.Taktiken från företrädare för olika partier, och speciellt Sossarna att på alla sätt och vis misstänkliggöra budbäraren som berättar att något är fel, fungerar inte längre.

Det visar historien med SD Bluffe och SSU.Att gå tillbaka i historien och granska tidigare uttalanden och politik är inte speciellt smart, med vår historia med koncentrationsläger i Sverige och andra hemskhter( ja det har gått faktafilmer på TV).Att anlita journalister/politiker som ”spökskrivare för inlägg om den fridsamma musliniska världen fungerar inte heller med dagens snabb nyhetskommunikation med fria media ( då menar jag inte dagspressen).Varje människa med minsta analytiska förmåga och med skaplig syn och hörsel kan följa vad som har hänt i länder i Europa där en kraftig Muslims invandring kommer på sikt att utradera den ursprungliga befolkningen. I England ökar den muslimska delen 10% mera än den ursprungliga.

Förmodligen är vi snart där.

Måna Sahlin är något man kallar ” duktig Idiot” för att använda ett utryck från Jan Guido och som beskriver en människa som utnyttjas av fienden att gå deras ärenden utan att fatta att man är utnyttjad och kommer att offras när hon gjort sitt, på samma sätt som det blir med Mona när hennes nya väljargrupper tagit makten över partietI dag är det vulkanutbrott.

Och etablerade politiker försöker stoppa det på alla sätt genom att stoppa trasor i kratern, men det går inte att stoppa vulkanutbrottet SD och klarsynta medborgare har insett vad som händer nu.Egentligen är det inte på vår gräsrotnivå som det här ska diskuteras. Frågan är så stor och med sådan Vulkankraft att den måste lyftas till högsta möjliga nivå i Regering och Riksdag och börja diskuteras på allvar. Om det inte sker nu omedelbart får det bli efter valet bär SD sitter i Riksdagen, oavsett vad dom så kallade minoritetspartierna tycker. ( eller Mona)Rädda Sverige

2009-02-05 @ 06:54:04
Postat av: Micael Foghagen

Antingen är Nasim Malik både blind och döv eller så sympatiserar han med terrorgrupperna Hamas och Hizbollah.Att han dessutom inte personligen gör avbön - utan låter daddan JP sköta snacket - stärker bara min uppfattning om honom. Han är både farlig och inkompetent!

2009-02-05 @ 09:50:05
Postat av: Martin Isaksson

Bra skrivet nalle.

2009-02-05 @ 10:05:32
Postat av: Anonym

Thoralf, skriv gärna om denna artikel!http://www.expressen.se/debatt/1.1455531/sd-har-inget-att-forlora-pa-nyval

2009-02-05 @ 12:02:58
Postat av: Anders Engdahl

http://www.klt.nu/index.php?placid=10&template=1&parent=1

2009-02-05 @ 12:20:36
Postat av: Ibbe

Nasim Malik är enligt (s) hemsida i Kalmar ordförande i internationella s-föreningen i samma stad. Han var huvudfiguren vid "fredsdemonstrationen" i Kalmar. Hans partis roslogga och namn fanns på talarpodiet. Vem/vilka hade sanktionerat det? Malik innehade inte demonstrationstillståndet, men uppenbarligen ett övergripande ansvar för mötet. Men han tiger. Nasim som flitigt säljer in sitt tyckande och kommenterande i nästan alla frågor till lokalpressen är i just denna fråga, stum. En talande men generande tystnad för (s) i Kalmar. En ytterligare försvarsinsändare från Nasims kommunalråd lär inte förbättra situationen,tvärtom. Därför är det bra att mötet anmälts och polisutreds.

2009-02-05 @ 13:28:18
Postat av: hunter

@ Ibbe"En ytterligare försvarsinsändare från Nasims kommunalråd lär inte förbättra situationen,tvärtom."Så sant så sant. Har man väl en gång trampat i klaveret, så låter det minst lika illa då man försöker att ta ut foten!

2009-02-05 @ 14:33:11
Postat av: s-e karlsson

I vårt "rika" Sverige har vi inte råd med mångt och mycket längre... men att försöka ta hand om dom som far illa i övriga världen , ger ju stjärnor som lyser klart utåt och att skicka kapital till såna länder som köper vapen för våra skattpengar det är kuckelimuck det ...! Om sen fler pensionärer tar livet av sej för att dom har en sån urusel pension att dom inte klarar att betala mat och räkningar , tycks vara helt okej !

Stora Småland

2009-02-05 @ 14:37:33
Postat av: D Puddingfjäll

Det var Andreas Henriksson och inte Inge Sandén som skrev så här:

”Socialdemokraterna.... har alla fall lyckats jävligt bra att bygga upp det här landet under en lång tid,där får man säga vad man vill,men så är det.”Jag förväxlade alltså Andreas Henriksson med Inge Sandén. Jag slarvade och hoppas att Thoralf kan ta bort mitt inlägg som är riktat till Inge Sandén.

2009-02-05 @ 16:39:52
Postat av: Sten

Thoralf,Om du vaentar paa att han ska ta avstaand fraan Hamas och Hizbollah saa laer du nog faa vaenta. Dom faar ju till och med statligt stoed fraan Sverige.

2009-02-06 @ 11:05:17
Postat av: Nalle i Växjö

Kalmar Kommun i blåsväder."Någon" i kommunhuset har tyligen slängt inkommande post angående det så kallade "Fanerdun projektet" där kineser blivit lovade svenskt medborgaskap och anhöriginvandring av Fanerdun.Kriska rapporter har kastatasts. Fortsättning följer om Kalmars toppolitiker, kanske snart dags för "timeout"Tack Östran för att ni gräver för det gör inte den andra Kalmar tidningen av någon anledning.slaengdes" rel="nofollow">http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/fanerdunbrevslaengdes

2009-02-06 @ 11:21:35
Postat av: Nalle i Växjö

Här kommer en bättre länk till den intressanta artikeln.

Så får vi se vad JP kommer med för svarslaengdes" rel="nofollow">http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/fanerdunbrevslaengdes

2009-02-06 @ 12:21:51
Postat av: hunter

Rättelse av ovanstående URL

Postat av: Blivande kommunalråd för SD 2010 ?

test

2009-02-07 @ 16:16:44
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

test

2009-02-07 @ 16:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0