JAN GUILLOU OM SD I NORDENGREN P1

Jan Guillou hos Nordengren i P1 var en positiv överraskning för mig och säkert för många andra också och en och annan satte säkert eftermiddagskaffet i halsen. Det tycktes också både Jan Guillou och Nordengren gjort. I Jan Guillous fall handlade det om att han försökte både prata och dricka te samtidigt. Nordengren däremot hade det svårt att omformulera sina frågor till Jan Guillou eftersom han inte fick de svar han hade förväntat sig, vilket tydligen innebar en smärre chock för programledaren och hans bisittare.


Svaren var i och för sig ingen överraskning utan detta hör man ganska ofta från personer som för första gången kommer in i partiet och lär känna medlemmarna. Många är lite försiktiga som nya medlemmar då de inte riktigt vet hur det ser ut men efter något medlemsmöte eller liknande brukar alla reagera på liknande sätt.


Det är bara att hoppas att detta kan locka nya medlemmar och nya väljare till Sverigedemokraterna.


Lyssna på Nordengren i P1, ca 3:30 minuter in i programmet.


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

Ja detta och AF artikel fast lite väl negativt vinklad ang att jimmy ljuger och den svarta kärnan i SD annars så fick ju jimmie faktiskt svara på viktiga frågor. nä AF och SR inslagen har säkerligen genererat tiotusentals fler röster nu när nyfikna kollar in SDs hemsida och partiprogram helt underbart.kul att SDU snittat 2-3 nya medlemmar om dagen och efter reprotager så blev 15 med samma dag =)haha som sagt snart sitter medaljen på thoralfs bröst för att han tjänat riket väl.Det är ju inte en fråga om när SD kommer in utan med hur mycket de kommer in.

2009-02-21 @ 10:25:23
Postat av: Urban

SD återigen över spärren.

Grattis

Postat av: Urban

Aftonbladets granskning fortsätter.Om Aftonbladet tänkt sig att folk skulle avskräckas från att rösta på Sverigedemokraterna så tror jag man får tänka om.Jag tror folk tänker så här istället.Är det här de värsta de kan leta upp???

Vad hade hänt om de granskat de andra partierna på samma sätt?

Sverigedemokraterna verkar ju vara ett sunt parti eller i varje fall inte värre än något annat. Kan det vara så att jag blivit förd bakom ljuset av media tidigare?

Postat av: Urban

Fel url i föregående kommentar.

Den här leder till Aftonbladet.

Postat av: D Puddingfjäll

Allt vad Jan Guillou säger i inslaget är sant. Men han glömmer att referera till sin chefs, Gerdins, öppenhjärtliga uttalande om bloggeriet.Och vad sa då Gerdin? Jon att de sverigedemokratiska bloggarna är så framgångsrika att de kommer att förändra pressens regler vid publicering.Vad menar Gerdin med det? Jo att pressens politik av att mörka och ljuga, t ex om Sverigedemokratin måste ändras därför att det inte längre är meningsfullt att serverar lögner när medborgarna ända kan ta fram sanningen på internet.Sen nämnde Guillou, fullkomligt öppenhjärtligt, journalistkårens agerande mot Ian och Bert och använder epitetet politruker.En tidigare ordförande i svenska journalistförbundet går ut och säger, jovisst, ni hade rätt, kejsaren var naken, och jag visste om det, men nu vill jag gå klädd i sälskinnspäls.Så observera. Det rör sig om en omvändelse inför galgen. Det är som i sovjet där alla gamla kommunister nu är demokrater och till och med religiösa.

2009-02-21 @ 11:41:20
Postat av: Fredrik

Vilket parti har stark homofobi ? KD va ?

Vilket parti har en tjyv som representant? Sossarna

Vilket parti hade en P skådis som gökade 18 åringar

Vilket parti har förståelse för hamas ! det vill säga att man sympatiserar med terrorister och fundametalistiska islamister ?

Ja du jävlars ! :-)2009-02-21 @ 12:29:19
Postat av: aa

Caroline Stenman vs Jan Guillo

Dar ar en viss skillnad far man anda lov att saga.

2009-02-21 @ 13:47:22
Postat av: Micael Foghagen

Oavsett vad man har för synpunkt på Jan Guillou är det nog tack vare hans "tyngd" som gjort att det överhuvudtaget publicerades - tänker då på Aftonbladet.Bortsett "svart kärna" och i viss mån "bunker" återger han förvånansvärt sakligt vad Sverigedemokraterna är och vill vara för parti.Nej nu jobbar vi vidare! Självgodhet har fått mer än en på fall...

2009-02-21 @ 14:14:33
Postat av: Bengt

Jaha ja, vad skall nu skrivas på SSU:s blogg?

2009-02-21 @ 14:38:20
Postat av: Andreas Henriksson

Det här reportaget i Aftonbladet gynnar ju helt klart Sverigedemokraterna.

2009-02-21 @ 14:41:28
Postat av: Sven Duva

@ BengtKlaga inte på SD-bluffen. Det är en äkta underhållningsblogg.

2009-02-21 @ 15:11:11
Postat av: Skrymer

SD-bluffen är såklart en äkta humorblogg.

Dock utklassas den lät av "bloggarna" på S-info.

Där finns ju den samlade "begåvningsreserven".

Monica Green, Silverstrand, Roger Jönsson och inte minst Reza Javid för att bara nämna några.

Gå in och läs och förskräcks !

2009-02-21 @ 18:11:50
Postat av: Janne

SD-bluffen tycks redan ha tröttnat? Inga uppdateringar sen 17:e feb? Regelbundna uppdateringar är ett måste för läsvärdheten.

S-info då.? Silverstrand, Roger Jönsson. I Krans och Reza Javid m fl står för en humor på hög nivå.

Svåra att ta på allvar.

Trogna Partiet in i döden, aldrig några egna åsikter då Partiet alltid har rätt, en del är strebrar och tillhör "vi som vill opp"-Rörelsen för att så småningom kunna sleva ur Maktens Grytor. Sen finns det ju de som mest av allt borde avveckla sin blogg för att det egna intellektet helt enkelt inte räcker till....

2009-02-21 @ 18:59:09
Postat av: Knegarn

Vilken kandidat var mer kriminellt belastad än landets SAMTLIGA sverigedemokratiska kandidater?

Joo Paolo Roberto (s)

2009-02-21 @ 19:01:09
Postat av: D Puddingfjäll

Aftonbladet fortsätter med sitt makalösa förtal av sverigedemokraterna och den som hade andra förhoppningar, kan redan nu känna sig bedragen.

Den här gången är det partiledningen i sd som jämförs det fyras gäng i Kina, med arbetarnas bödlar och utsugare alltså. Och på samma tema fortsätter journalisterna att mala i hela den snaskiga artikeln.

Lögn och förtal rakt igenom, när Guillou skrev så seriöst.

Hur går det ihop?Kommunisterna inom media är hårt trängda av de politiska bloggarna. Att fortsätta att ljuga om t ex kriminalvård och invandringspolitik går nog inte längre och aftonbladets chefredaktör, Anders Gerdin, har offentligt erkänt att sverigedemokraternas bloggar gör att media inte längre har MONOPOL på det offentliga rummet.

Han menade även att media i eget intresse måste ta hänsyn till denna nya konkurrenssituation.Media kan helt enkelt inte längre ljuga så lättvindigt om t ex saker som folk känner till eller går att kontrollera på internet.I denna nya konkurrenssituation skickar Gerdin ut en gammal räv som Guillou för att ge sken av att aftonbladet ämnar sluta med sin lögnpropaganda.Alltså, se upp med kvällspressen även fortsättningsvis.

Postat av: Martin Isaksson

Micael Foghagen visst är det som du säger att Aftonbladet hadde aldrig tryckt den första artikeln on inte Jan.G hadde skrivit den

de gick på en mina de trodde den gamle kommunisten skulle såga SD vid fotknölarna men då han visst har lite råg i ryggen och kunde vara objektiv så sket det sig rejält för AF de andra artiklarna är ju de vanliga smutskastnings skiten i vanlig ordning

tror inte Jan.g kommer få skriva als om politik i AF igen.

2009-02-21 @ 20:11:08
Postat av: s-e karlsson

Enligt Anders Lago i S-tälje så är de "svenska invånarna outbildade jämfört med flyktingarna som kommer till oss" !

" Från Kvällsöppet med Ekdal " !!!.

2009-02-22 @ 09:11:12
Postat av: Fru Føkk

Här är en ny vision skapad av idioter, Nya SVERIGE DRÄKTEN!!!http://www.fuldesign.se/nyheter/?p=497

2009-02-22 @ 09:29:39
Postat av: hunter

Läsvärt från Kurt Lundgrens blogg."HELT OBEGRIPLIGT förefaller mig bonnatidningen Skånska Dagbladets samarbete med vänsterextrema Gringo samt bloggfjäskeriet för en särskild religion - det har i varje fall inte slagit igenom i upplagan där Skånska Dagbladet tappar inte mindre än 3 100 läsare, vilket är 8.3 procent av upplagan, snacka om en dyrbar felsatsning. Hur har dessa tidningsgenier tänkt, har de tänkt alls?"

2009-02-22 @ 17:21:49
URL: http://kurtlundgren.webblogg.se/
Postat av: hunterFrån Aftonbladet dabatt och mycket läsvärt.

Josefsson skönmålar invandring av folkpartisten Hanna Olehäll. Är det konstigt att Sverigedemokraterna går framåt?Postat av: Schweinfeldt

När man nu läser om sagåsens flyktingförläggning i göteborg så bekräftas det man hört av folk som jobbat i närheten av migratonsverket - nämligen att anställda på migrationsverket hjälper flyktingar att komma undan,låter personliga känslor gå före jobbet,ringer och sprider rykten för att skapa demonstrationer vid avvisningar etc etc etc...inte så jävla konstigt att våran invandringspolitik kan fortgå såsom den gör,inte konstigt att vi har tiotusentals illegala invandrare i landet...HELA jävla migrationsverket är en stor förbannade freak-show.Och politikerna VET garanterat om detta,dom har skapat det.Migrationsverket - jag skulle vilja se en ordentlig granskning av den skiten,med dolda kameror,"dolda reportage" osv osv...då lär svenska skattebetalare få se på det största sveket all-time.

2009-02-23 @ 07:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0