INVANDRARE VÅGAR TALA KLARSPRÅK

Lyssna på dessa 3 röster från dagens Ring P1. Hade det varit etniska svenskar som uttryckt detta hade de blivit dömda som rasister och främlingsfientliga.


Tyvärr är Tomas Tengby ganska otrevlig mot Albert Kronberg.


Lyssna på dessa röster om de poliser i Malmö som kallat ungdomar från Rosengård för blattejävlar och apor.
Undrar om dessa poliser tillhör gruppen dialogpoliser. Vilket jäkla pk-tjafs i kvällens Debatt.


Skrivbordspolisen Ulrika Herbst har troligen aldrig varit ute i verkligheten och då är det ju jäkligt lätt att sitta i studion och fördöma sina kollegor. Jag anser att hon skall dra på sig kravallhjälmen och stå i främsta leden av poliser nästa gång det är kravaller i Rosengård. För det är inte en fråga om utan bara en fråga om när det inträffar igen. Lycka till Ulrika Herbst! Du kanske redan kan få en möjlighet vid manifestationen för Israel som skall hållas i Malmö i helgen, det kommer säkert bli riktigt livat efter att dessa poliser kallat ungdomar för "blattejävlar" och "apjävlar".


Kvällens Debatt var höjden i politisk korrekthet. SVT hade inte lyckats skrapa en enda person som försvarade dessa poliser. Någon kritik mot dessa ungdomar i Rosengård som framkallar dessa polisers reaktioner förekom inte i programmet. Så fort någon nämnde problemen med ungdomarna i Rosengård fanns det en vänsterperson i studion som hela tiden påstod orsakerna till dessa kravaller var klasskillnader och inte hade något med etnicitet eller kulturell bakgrund att göra. Men i samma andetag kunde han säga att dessa ungdomar hade dåliga erfarenheter av polisen och myndigheter från sina hemländer.


Den utbildning i värdegrund som 20 000 poliser genomgått som också diskuterades i Debatt handlar om en datautbildning om 20-30 minuter framför datorn. Enligt de poliser som genomfört den är den bedrövlig.

I första frågan i denna vassa utbildningen visas en bild på en kvinna med asiatiskt utseende men i svensk miljö och sedan ställs frågan. Är kvinnan svenska? Rätt svar är "givetvis" svenska. Slutsatsen skall tydligen vara att alla som befinner sig i Sverige är svenskar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Min spontana reaktion är att jag skulle vilja tacka dessa inringare. Dom säger vad majoriteten av svenska folket tycker och tänker.

Märk väl att sedan 80-talet måste i princip personer som klassas för "invandrare" säga dessa saker offentligt i dagens Sverige. (S)R och (S)(V)T vrider sig som maskar i ilska över att inte kunna "sätta" åt dessa inringare som "rasister" eller "islamofobier". Man kokar av vrede över man inte kan "komma åt" dessa sannings-sägare, som man tror sig kunna med vad som betäcknas som "svenskar".

Märk väl att dessa personer som ringde in mer eller mindre måste påvisa sin "invandrar-identitet" för att få vara kvar i etern med dessa uttalanden. Och för att inte bli alltför "trakasserade" av programledaren.

Tack till er som ringde in. Tack för alla fina invandrare vi har i Sverige som ställer upp för ett Sverige som en gång var. Ordning och reda. Lagar och ett försvar. En politik som främjade landets skötsamma befolkning.

Tack till er som nu är Svenskar och trotsar vänsterns och flummets vansinne i detta land.

2009-02-05 @ 22:09:46
Postat av: Tack!

Fantastiska människor det där!

Och det är ju dessvärre så att de inte hade fått säga sina sanningens ord o de inte talat med bruten svenska.

Så långt har det gått.

2009-02-05 @ 22:28:52
Postat av: Johan

Debatt på SVT. Underhållning i många avseenden minst sagt.

2009-02-05 @ 22:34:57
Postat av: Hm

Debatt på TV, jodå, det är underhållande. En herre av utländsk härkomst tituleras pedagog tror jag. Han pratar om att respektera människor bl a. Om han vill föregå med gott exempel vore det en bra ide att börja med att ta sig mössan. Såvida avsikten inte är en annan, att brista i respekt för tittarna som rimligen består av en majoritet svenskar.

2009-02-05 @ 22:48:02
Postat av: Ture F.

Zandor var bra! Del 1! Det är bara att helt och hållet instämma! Tydligen gillande han inte Sempert, polischefen! På mycket goda grunder - be buset om ursäkt! Herre Gud vilken enfald! Hade nazisterna kommit till Sverige, så hade Sempert varit bäst i klassen! Han hade slickat arslet av Hitler! Tänk att det kan gå så illa helt i fredtid och utan vare sig Hitler, Stalin eller Castro??!!!!

2009-02-05 @ 23:28:05
Postat av: Ture F.

Albert! Del 2. Tack för ditt inlägg! Är man ett svin, så är man! Alldeles sant!

2009-02-05 @ 23:38:57
Postat av: Ture F.

Del 3. 8 miljarder för invandringen! Förbannad lögn säger Albert! Visst! Varför skall Sverige försörja en massa drägg, sade han! Ja, det är väl det som de flesta svenskar plus många invandrare också frågor sig! Varför????????????? Måna Muslim? Ett rakt svar nu!!!!!!!!!!!!!!

2009-02-05 @ 23:43:20
Postat av: Martin Isaksson

Dessa människor som ringde in och sa det alla tänker ska ha tack för detta fler såna.Men nu är det dags som de sa att mata sina egna tiggare inte ta in fler.Detta är därför jag försöker prata politik med invandrare då de flesta som sett igenom Nazist stämpeln som PK gett SD men nu ser SD för vad det är och lägger såldes sin röst på detta parti som värnar om sverige och dess innevånare och ser oss som mer än valboskap för att behålla sin lön.@ Hmgivetvis ska polisen stå med mössan i hand för det nya herrefolket och skämas för sin egen existens och bara yterst försiktigt påpeka att de inte får tända eld på Polisbilen de sitter i.nä nu kommer de hända grejerSD 2009-20102009-02-05 @ 23:53:48
Postat av: Danne

Ikväll gick de tamejfan över PK-gränsen. Att de ställer sig bakom kastade stenar, bomber, raketer mot räddningspersonal mm (orkar inte gå in på allt) blev för mkt för en..

2009-02-06 @ 00:37:42
Postat av: Ture F.

Ämnet är "islamofobi". Jag är nog en sådan som har det, kanske. Jag hatar av hela min själ allt vad muslimer heter. Förbjudet - knappast eller ens troligt. Gjorde jag det 1968? Studentrevolten i Paris. Kårhuset i Stockholm var en parodi med tokiga vänstertyper. Nej. Då var det maktbalansen, atomkriget, utplånandet av allt, och särskilt ideologierna. Muslimer på tapeten? Nix! Förkastliga rent allmänt. Medeltiden? Jovisst, men så illa var inte ens den europeiska medeltiden! Muslimerna var irrelevanta 1968. Hur är det nu? Jo, de är som en böldpest, som på medeltiden tog livet av 2/3 av Europas befolkning. Allt det som muslimrna står för i teori och i handling är fullständigt oförenligt med den europeiska kulturtraditionen och alla de värderingar, som kommer till uttryck i Europakonventionen om de mänskliga fri- och rättigheterna. Särskilt kvinnans ställning! Jag tar strid mot det muslimska oket, som hölls tillbaka av särskilt ryssar och polacker under århundraden till skydd för Europa. Sverige bidrog med intet, som vanligt.Var är fobin? Rädslan för det irrationella och okända? Muslimerna är reella hot, vilka kan avläsas dagligen. Fobi? Ni dårar!Visst, allt detta är historia! Men den upprepar sig i alla horder av muslimer som invaderar Europa. Stäng gränsen! Gör det nu!

2009-02-06 @ 00:41:47
Postat av: Gammelsvensk

Detta kändes riktigt skönt att lyssna på.

2009-02-06 @ 01:07:37
URL: http://gammelsvensk.blogspot.se
Postat av: Sven Duva

Ang dagens debatt. Hur kan man kalla ett program för debatt när alla i publiken tycker samma sak?Men det viktiga är att ämnet kommer upp i MASSmedia. Sen söker medborgarna av egen kraft efter mer info på nätet och hamnar här.

2009-02-06 @ 01:12:45
Postat av: Eric

Man blir alldeles varm av inringarna... så grymt skönt att höra

2009-02-06 @ 01:35:20
Postat av: Inge Sandén

Ett stort tack till er tre inringare,det var dom största sanningarna som sagts i Sveriges Radio någonsin.Det är precis sådana invandrare som vi Sverigedemokrater vill göra allt för att ni skall få det bra i vårt land.Ni är hjärtligt välkomna till partiet.Efter att ha hört dessa tre röster finns det inte en enda Sverigedemokrat som behöver ta åt sig något,när vänsterpacket och Pk-iterna kallar oss för rasister och främlingsfientliga.Det är precis så vi menar att intregreationen skall gå till,som dessa tre inringare gav uttryck för.Det var bara för bra när en av dem sade,om inte Sverige ändrar på sin invandringspolitik så smäller det snart.Får vi inte stopp på den falska asylmottagningen och Islamisternas utbredning,får vi ett inbördeskrig i detta landet.Efter dessa tre inringare och Jimmie Åkerssons mycket fina inlägg i Expressen kan bara Sverigedemokraterna inte få mindre än 15% i valet 2010.Kom igen alla nysvenskar som älskar vårt land och hjälp oss att rädda Sverige.Rösta på SD.2009 och 2010.

2009-02-06 @ 01:44:15
Postat av: Jonas

Jag tittade på Debatt i kväll och måste säga att man blir både skrämd och ledsen. Hur kan svenskarna ha blivit så nedtrampade att de bara sitter och tar skit? En pöbel har tagit Rosengård i besittning. Ett par polisen talar inbördes och kallar en av brottslingarna för blatte och för det ska polischefen be den kriminella pöbeln om ursäkt. Vad har hänt med oss svenskar? Vad är vi rädda för?

2009-02-06 @ 02:51:56
URL: http://www.realisten.nu
Postat av: Hummelstadkarin

Jag tycker bra om sådana debattörer som Kronbergs, jag tycker bra om sådana invandrare som han och några till som vågar tala sanning. Men när den snedmynta Lundberg Dabrowska stod för Ring P 1 så

blev Kronbergs nedtystad och hon lade luren i örat på honom. Hoppas han kommer igen, liksom de andra invandrarna, vilkas namn jag inte uppfattade. Och vad man skall säga om polischefen i Malmö? Att var och en som inte har kvävts av lögner föraktar honom. Synd om de poliser som har en sådan chef. De har minsann ett pressande jobb ändå, förutom att ha idioter i ledningen.

2009-02-06 @ 05:33:26
Postat av: Fredrik

En socken ska kunna försörja sina tiggare

men idag så är det för mycket tiggareKlockrent !!Men visst märker man att allt börjar faktiskt komm upp till ytan !!Rädda Sverige !!

2009-02-06 @ 06:37:48
Postat av: Anonym

Hej och godmorgon !Gå in på Fria Nyheter och nominera polismästaren i Malmö till Månadens skitstövel , det har jag gjort och många med mej ! Är det någon som ska ha skit så är det han ! Han borde ha vett att skämmas tusenfalt .

S-E Karlsson

2009-02-06 @ 06:42:14
Postat av: lee

Och vilket språk talar imanerna i tvättstuge moskeen?Skillnad på Apa och Apa !Ni kommer inte få höra PK-eliten protestera mot Mussarnas språk.http://www.darulhadith.com/manhaj/radtillpalestinier.html

2009-02-06 @ 07:15:23
Postat av: Stefan A

Tjatet fortsätter hela morron i SVT, väckt starka reaktioner påstås det, är väl i stockholmsmedia i så fall, och rikspolischefen är chockad i god pk-anda, borde avgå om man blir chockad av så lite, fel man på fel plats,den verbala blattepedagogen från debatt i går är naturligtvis med, är numera upphöjd till oemotsagd tv-soffepredikant.

2009-02-06 @ 07:29:18
Postat av: Lee

Albert är så jäkla bra .Kommunernaskassor töms.Därför har vi inte skolor,vägar eller åldringsvård.Varje socken ska försörja sina tiggare.Nu har man tagit in i denna socknen så många tiggare att landetsegna invånare blir tiggare.

Den som inte jobbar ska inte äta....

2009-02-06 @ 08:00:48
Postat av: lee

Den totala kostnaden för sfi uppgick 2007 till 1,2 miljarder. Och den siffran är antagligen i underkant.8 miljarder för invandringen! Förbannad lögn säger Alberthttp://hd.se/skane/2009/02/06/uselt-betyg-paa-svenska-foer-var/

2009-02-06 @ 08:25:52
Postat av: Robb@n

Förbjudet enligt svensk lag att kalla någon för blatte jävel men att elda upp bilar och kasta sten det verkar ligga i helt i linje med det nya sveriges lagstiftning, nej hela soppan rosengård kommer bli hela svenska folkets fel, och vi kommer bli tvungna att krypa till korset och be om ursäkt för att vi finns till och lova att fortsätta jobba livet av oss för att försörja den nya adeln och deras barn så dom har råd att köpa mer raketer att köra upp i ansiktet på på svenne jäveln

2009-02-06 @ 09:23:19
Postat av: Hr Fökk

Väldigt intressant även det acklimatiserade invandrarna hade, men varför i all världen använda ordet "drägg" inte speciellt trovärdigt ord i väldigt PK vänliga media

2009-02-06 @ 09:24:47
Postat av: Anonym

Det är inte poliserna som gjort vissa uttalanden som ska straffs ,det är först och främst föräldrarna till "slöddret" som ska ha en åthutning det är ju till syvende och sist deras grundläggande uppfostring det är fel på !

Att sen skylla på trångboddhet och att det finns kackerlackor i lägenheterna som en debattdeltagare gjorde är väl att ta till !

Vem är det som släpat hit kackerlackorna om inte dom som bor i lägenheterna ?

Sverige med sin höga hygien har väl inte haft ont av sån ohyra förut ?

2009-02-06 @ 09:40:53
Postat av: Anonym

Inlägget ovan är från S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-02-06 @ 09:42:27
Postat av: hunter

Om jag nu förtsått Thoralf Alfsson rätt, så skall det bli en ny manifestation för fred i Mellanöstern på Stortorget i Malmö nu på söndag 12:00. Vid den förra manifestationen fick mötesdeltagarna fly p.g.a. attacker och hot från en pöbel av muslimer och vänsteranhängare.Den som vill följa denna manifestion bildmässigt i realtid, kan göra detta via webkameran enligt bifogade länk.

Postat av: hunter

Tillägg.Denna länk uppdateras bättre än den tidigare angivna.

Postat av: lennart 1

Mycket bra inslag. Tengby visste inte hur han skulle ställa sig till åsikterna. Invandrarna fick, det ska han dock ha plus för, ändå prata till punkt.

Hade det varit Täppas som varit programledare hade samtalen blivit korta. Täppas har med tiden blivit mycket odräglig.

2009-02-06 @ 10:42:21
Postat av: Jorge

Otroligt, men bra att DN publicerar:http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=758709

2009-02-06 @ 10:55:55
Postat av: Sten

Hur mycket mer skit ska vi svenskar orka ta? Hela Sverige borde goera nagot foer att visa solidaritet med de 2 polismaennen i Malmo. Och den daer reportern i inslaget!!! Var har dom hittat honom? Vaerre kraek faar man leta efter.

2009-02-06 @ 10:57:38
Postat av: daniel

att säga att polisernas uppträdande inte var korrekt är inte samma sak som att försvara stenkastare. Dessutom skall man komma ihåg att de flesta som gjorde sig skyldiga till våldsamt upplopp var afa och inte boende i rosengård. Att försvarare av den svenska staten har som grundinställning att 'ge på apejävlarna' att göra de sterila, och så vidare är inte bara oroväckande utan rent ut sagt skrämmande! Vart är rättssäkerheten när man agerar efter en rasistisk grundtanke och inte agerar efter situationen i sig! Hur i helvete kan man säga att man tar avstånd från rasism i ett inlägg och sedan tycka att det är ok i ett annat? Ser ni inte luckorna i er logik?

2009-02-06 @ 10:59:24
Postat av: Martin Isaksson

@ Daniel.de flesta som gjorde sig skyldiga till våldsamt upplopp var afa och inte boende i rosengård.

Lögn du bor förstås där och var med som mina kusiner som såg det med egna ögon ?? de ljuger förstår va!!!enda orsaken att de tog mest AFA var för att de inte hadde några lägenheter att retirera in eller källarlokaler att gömma sig i.och du tycker att det är skrämmande att de säger så? du måste leva i skyddad verkstad2009-02-06 @ 11:25:43
Postat av: AWSvensson

Daniel:Om man kallar Afa anhängare för apejävlar,vad har det med rasism att göra.

2009-02-06 @ 11:28:03
Postat av: hunter

@ DanielPoliserna har under kvällen/natten vid sin tjänstgöring fått utstå hundrafalt i skällsord, stenkastning, slangbomber och gud vet vad. Till slut kan även de mest professionella fullständigt tappa behärskningen och jag själv i helt andra sammanhang är inget undantag. Dessa poliser är inget annat än ett offer för den vansinniga invandringspolitiken och dess alltmer förödande konsekvenser för det svenska samhället. De som skall ställas till svars i stället för de frispråkiga poliserna, är det förljugna massmedia och de politiker som har skapat detta h-e som vi nu ser mer och mer spridas över landet.Beträffande luckorna i logik. You stupid boy (för att travestera på Dad`s Army), det är du som inte fattar vad det är som håller på att hända i vårt fosterland. Att en Polischef i Sverige ber en pöbel om ursäkt, trodde jag aldrig att jag skulle behöva höra. Vilka signaler sänder då inte detta till presumtiva våldsverkare? Skall bli mycket intressant att se hur Polisen i Malmö kommer att hantera fredsmanifestationen på Stortorget kommande söndag om den nu överhuvudtaget blir av eller kommer att tvingas ställas in p.g.a. säkerhetsskäl. Har nu på förmiddagen talat med några bekanta i Malmö som bestämt sagt ifrån att de vågar inte gå dit med hänsyn till sin säkerhet, hur gärna de än velat för att visa sitt stöd och värna om yttrandefriheten.

2009-02-06 @ 11:31:15
Postat av: Inge Sandén

Daniel:Sådana som du hade säkert slickat Hitler i röven också.Jag är så trött på alla Pk-iter i det här landet,att man blir spyfärdig, då man läser din kommentar.Har du inte lyssnat på banden?Visa på något som inte är sant,som dom tre invandrarkillarna säger till programledaren.Nu är det bara så att Svenska folket tack vare nätet har fått upp ögonen för alla landsförrädare,som försökt att ljuga oss fulla hur bra detta mångkullturella samhälle skulle bli.Det är bara personer med skygglappar,som inte ser hur det blivit.Kryp ut ur din skyddade verkstad,och se verkliheten som den är.

2009-02-06 @ 11:55:42
Postat av: Hulda

Kan man på något sätt stödja de poliser som yttryckte sitt hjärtas åsikter?

De är värda en uppmuntran!

2009-02-06 @ 12:17:35
Postat av: salasso

Det mest motbjudande i detta är hur polischeferna på olika nivåer agerar. Istället för att stödja sina poliser tar de avstånd från dem och snyftar i media om hur illa de betett sig.

Ett bra ledarskap säger att man håller sina underställda om ryggen utåt tills saken är utredd, sedan kan man vidta åtgärder. Men dessa figurer som inte ens skulle kunna vara ledarhundar åt blinda har mage att i media vara "ledsna och chockade".Det ligger mycket i talet om att det är skillnad på chefer och ledare.

2009-02-06 @ 12:19:06
Postat av: AWSvensson

Salasso: hela landet Sverige är kontrollerat av politiker. Katten på råttan ,råttan på repet osv..

Högre polischefer är tillsatta av politiker, därför avkrävs av dessa att man har en pk- riktig profil.

Justitieministern på polischefen på ..... tills man är nere på polisnivå där stävjandet skall ske offentligt så blir alla nöjda samtidigt som man räddat sitt skinn.

2009-02-06 @ 12:30:00
Postat av: Inge Sandén

Hulda: Det enda man för tillfället kan göra,för att visa sitt stöd för dessa poliser,som nu råkat ut för Pk-iternas hat mot sitt eget land och polis,är att gå in på Fria Nyheters sidosajt "Månadens Skitstövel" och nominera Ulf Sempert till denna ärofyllda titel.Om det nu skulle bli så,att många gör det,får han ett litet mejl i början av mars månad,att Svenska folket tycker,att han är en riktig go och rar skitstövel.

2009-02-06 @ 12:44:13
Postat av: Kalle

Var det inte också polischefen i Malmö som "uppfann" dialogpoliser (frökenpoliser) också???Han borde polisanmäla sig själv också för det. Svärta ned poliskåren på detta sätt.Såg förresten häomdagen att det är mera kvinnor än män som söker till polisen i senaste kullen.Det finns väl inga MÄN som vill bli poliser längre.2009-02-06 @ 12:46:42
Postat av: Martin Isaksson

haha och värre ska det bli man har ju hört talas om att det ska bli lättare att bli polis tex simkunnighet och att tala svenska är ju ingen nödvändighet.vi har mkt bra poliser om man ser till vänlighet och korruption så är de nog de bästa i världen.kan dra många exempel på hur den spanska polisen beter sig som svin och tar mutor trots att jag kanske är lite partisk, men det var nära en gång jag och en kamrat fick käften inslagen då han inte köpte polisens story om hur det var hans fel då han blev påkörd (i spanien är det altid utläningars fel om en olycka sker) då han började prata på engelska så var det inte ens en sekund från att han legat blödande på marken,men började prata spanska och förklarade att vi skulle besöka mina spanska släktingar och då lugnade de sig men tror ni att polischefen hadde bet om ursäkt även om vi hadde filmat det? nix vi är bortskämda med världens bästa polis som tyvärr är bakbunden av PK.

2009-02-06 @ 14:01:32
Postat av: hunter

Hämtat från http://frianyheter.wordpress.com/manadens-skitstovel/ och är så bra, att jag vill sprida det vidare.Jag instämmer med Skägglös. Maila till polisen och utryck ert stöd till dessa poliser. Att dom svävar i livsfara under denna utryckning verkar inte bekymra deras chefer och kommunistmedia men att dom i denna pressade situation kallar någon för apa och blatte gör dessa idioter rasande. Polismän med flerårig prickfri tjänst blir offrade för att stilla fega politiker och Sverige-hatares blodtörst. Kan tänka att det skrattas åt fega svenskar i Rosengård nu. Det kanske dags att sätta in militären hädanefter om inte polisen kan göra sitt jobb utan att få en kniv i ryggen av sina chefer.

“Bandet som spelades upp i rätten visade hur uppjagad stämningen inom den så kallade Deltagruppen i bussen var. Det brann och smällde fyrverkeripjäser runtomkring i Rosengårdskvarteren. Poliser och polisfordon utsattes för grov stenkastning och slangbomber. Läget var kritiskt vid framryckningen mot Shellmacken på Ramels väg, där samtliga hyrsläp stuckits i brand.

“Flera kraftiga bomber detonerar i närheten av bussen.” och “…när fordonet lämnar blir det påkastat bakifrån av sten och fler bomber”, skriver den videofilmande polismannen i sina kommentarer och tidsangivelser till inspelningen.Rädsla och aggression

Och vidare:

“Man har tänt fyr på en bil. Räddningstjänsten går inte fram med tanke på sin säkerhet. All släckning görs av polispersonal eller inte alls.”

Det är också i det här kaoset patrullen uppmärksammar den pådrivande aktivisten i randig tröja, som senare åtalas för våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman och försök till misshandel.Det är vid den upptäckten, under stenkastning och ett brinnande inferno utanför bussfönstren som den hårt kritiserade ordväxlingen uppstår. Om den “lilla jävla apajäveln som ska få stryk och göras steril” och andra hetsiga uttalanden.

2009-02-06 @ 14:19:04
Postat av: Stefan A

Riksgråterskan miljöpartisten Mehmet Kaplan har redan hunnit lämna in en interpellation till regeringen om apor mm. snabba ryck må man säga, kräver bl.a. en kommission och aktiv rekrytering av individer med utländsk bakgrund till rättsväsendet....

2009-02-06 @ 14:25:04
Postat av: Martin Isaksson

skicka ett mail om vad ni tycker det gjorde jag att jag tycker att Ulf sempert borde bli åretsskitstövel som avrättar dessa kollegor i media. ska inte han stötta sina anstälda? nu brinner de på PK-bålet,[email protected]2009-02-06 @ 14:45:14
Postat av: Martin Isaksson

http://frianyheter.wordpress.com/2009/02/06/politiker-atalad-for-grovt-bedrageri/#comment-10806konstigt att man inte hör något i PK media om detta? mer än en notis.

javisst han är ju inte SD och då inte intressant att hänga ut.

2009-02-06 @ 14:47:57
Postat av: salasso

hunter, de högre militära cheferna är på intet sätt bättre än sina polisiära motsvarigheter. Vid varje FM-utbildning i mångfald, genus och hbtq uppmanas man att ange sina befälskamrater om dessa internt skulle dra något skämt som skulle kunna anses som sexistiskt, rasistiskt eller uttrycka missaktning av någon hbtq-grupp.

Från överste och uppåt är man politiskt tillsatt och det innebär att den som är där eller strävar dit bemödar sig om att vara så pk att han/hon bara sover på vänster sida och med huvudet mot riksdagshuset.

2009-02-06 @ 15:09:58
Postat av: Ibbe

Skånsk Dagbladet är den enda skånetidning som vågar skriva om det dåliga klimatet inom malmöpolisen. Polisen ute på gatan har inte mycket till uppbackning från ledningen. Den senares direktiv rörande polisens agerande vid tillåtna demonstrationer och illegala motdemonstrationer är uppseendeväckande. Vid kravaller har man satt den grundlagsskyddade demonstrationsrätten ur spel genom sina direktiv. Att inte JK eller f.ö. någon politiker i ledande ställning reagerar mot Semperts med fleras "demonstrationsinstruktioner" till polismännen i yttre tjänst är ytterst oroande. Kan enskilda polischefer som i Malmö sätta grundlagen ur spel? Är det inte riksdagen som, dels stiftar lagar, dels kan ändra dem? Eller ve och fasa, är inte skyddet för demokratin starkare i dagens Sverige? Lägger man därtill etablissemangets,justitieminstern och rikspolischefen t.ex, krälande i stoftet inför vandalerna och våldsverkarna i Rosengård, så undrar man vilken lag som gäller i landet. Att man jublar i källarmoskéerna är igen dålig gissning. Code islamique har nått nya framgångar. Mötesfriheten i Malmö styrs tydligen från enklaven Rosengård samt Malmö stads polisledning.

2009-02-06 @ 15:37:31
Postat av: Ibbe

Skånsk Dagbladet är den enda skånetidning som vågar skriva om det dåliga klimatet inom malmöpolisen. Polisen ute på gatan har inte mycket till uppbackning från ledningen. Den senares direktiv rörande polisens agerande vid tillåtna demonstrationer och illegala motdemonstrationer är uppseendeväckande. Vid kravaller har man satt den grundlagsskyddade demonstrationsrätten ur spel genom sina direktiv. Att inte JK eller f.ö. någon politiker i ledande ställning reagerar mot Semperts med fleras "demonstrationsinstruktioner" till polismännen i yttre tjänst är ytterst oroande. Kan enskilda polischefer som i Malmö sätta grundlagen ur spel? Är det inte riksdagen som, dels stiftar lagar, dels kan ändra dem? Eller ve och fasa, är inte skyddet för demokratin starkare i dagens Sverige? Lägger man därtill etablissemangets,justitieminstern och rikspolischefen t.ex, krälande i stoftet inför vandalerna och våldsverkarna i Rosengård, så undrar man vilken lag som gäller i landet. Att man jublar i källarmoskéerna är igen dålig gissning. Code islamique har nått nya framgångar. Mötesfriheten i Malmö styrs tydligen från enklaven Rosengård samt Malmö stads polisledning.

2009-02-06 @ 15:39:50
Postat av: Martin Isaksson

ännu en hedersam invandrare som beskriver läget.

PS skriv på namninsamlingen att Poliserna ska få behåll jobbet.http://frianyheter.wordpress.com/2009/02/06/insandare-rasistiska-poliser-i-malmo/http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=2903

2009-02-06 @ 15:56:34
Postat av: Stone

Nu måste ring p1 kalla in Täppas så han kan stävja folkets röst när det gäller kritik om invandring. Undrar hur dessa inringare slapp igenom pk-censuren.

2009-02-06 @ 16:38:39
Postat av: Anders Engdahl

Förundersökningen mot poliserna i Rosengård som uttalat sig rasistiskt läggs ner.Det beslutade i dag chefsåklagare Kristian Augustsson på Riksenheten för polismål.2009-02-06 @ 17:14:41
Postat av: Magne

Tengby blir upprörd över att Kronberg hävdar att 8 av 10 Svenskar tycker som Kronberg att de stenkastande pyromanerna i Rosengård är drägg. Han försöker få Kronberg att framstå som rasist och en dålig och ond människa och att pyromanerna, dom är det synd om. Är inte detta höjden av PK?

2009-02-06 @ 17:17:23
Postat av: daniel

Jag har nära anhöriga i området, jag har hört ögonvittnesredogörelser. Jag har bott i sådana områden i olika städer. Skyddad verkstad, det är det kanske på Ängö, där bor inte jag..Det hela handlar om att jag vill bo i en värld där man respekterar människans lika värde, och det finns inte man har en sådan grundsyn som uppvisas i uttalanden!Att dra in Hitler, kom igen va? Jag står för människans lika värde, det gjorde inte han, jag tar starkt avstånd från allt han stod för och verkade med! Håll svaret på en kommentar på samma nivå!

2009-02-06 @ 17:35:37
Postat av: Kalle

Apadjävel, apadjävel och apadjävel då vet ni precis vad jag och andra menar. Det får man säga nu utan straff. Härligt en liten bit i yttrandefriheten.

Svartskalle är ju straffbelagt,Undrar hur lång tid det tar innan ordet apadjävul blir staffbart!!!

2009-02-06 @ 17:52:34
Postat av: salasso

Gissar nog inte fel när jag tror att rikspolischefen har ringt Ulf Sempert ganska ofta de senaste dygnen och antytt att Semperts karriär hänger på att han gör något.Om nu det inte blir något rättsligt efterspel så borde Sempert äntligen ta sig i kragen och sluta beklaga sig i alla upptänkliga media.

För mig vore det förträffligt om han kunde tänkas göra bot genom att gå sju varv runt Rosengård samtidigt som han likt en medeltida flagellant kunde piska sig själv och upprepa: "Jag är en liten tanklös apa som skuttar runt och skyller allt på andra!"

Fast det får vi nog inte se. Däremot blir det väl någon form av repressalier mot polismännen.

2009-02-06 @ 18:03:55
Postat av: Argantyr

Under 1960-talet arbetade jag som arrestvakt (utbildad) vid rätt många marknader och festivaler.

Det ordbruk och tillmälen som då riktades mot svenska "fyllesvin" var mycket grövre än detta som är en västanfläkt mot ordbruket mot svenska fyllskallar.

Att bli bespottad, nedkräkt, förolämpad m.m. under ett arbetspass gör väl att sinnet rinner över.

Är det så konsigt då att man kallar "dräggen" vid dess rätta namn då ?

2009-02-06 @ 18:20:30
Postat av: hunter

Rättelse.I en tidigare kommentar angav jag att manifestationen för fred i Mellanöstern var klockan 12:00 på Stortorget i Malmö.Har nu sett att korrekt start för manifestationen är klockan 14:00

2009-02-06 @ 18:47:19
Postat av: Stefan K

Jag har personer med invandrarbakgrund på min arbetsplats. Trevliga, skötsamma och duktiga medarbetare och människor. Under upploppen i Rosengård var dom precis lika förbannade som vi "svenskar" i fikarummet och efter denna händelse tog dom poliserna i försvar, även om an tyckte orden var olyckliga. Det visar att det även finns många invandrare som ogillar det vi ser i Rosengård och andra oroshärdar.

Janne Josefsson har varit min idol länge, men efter ett sånt enkelriktat debattprogram som gårdagens (6/2) Debatt har han sjunkit som en sten. Var fanns alla de polismän, brandkårs- och ambulanspersonal som dagligen möts av stenkastning, brandbomber, spottloskor och glåpord.

2009-02-06 @ 18:50:16
Postat av: Martin Isaksson

lustigt daniel att våra anhöriga sett olika?

jag har också bott i sådan områden i berikade Malmö och Landskrona du måste vara både döc och blind för vad som händer och du vill visst leva i en värld där polisen inte kan säga apa till dessa terrorister där deras vilja räknas högredet villl inte jag eller nån annan än galningargo natt

2009-02-06 @ 19:02:18
Postat av: Eric

En snabb sökning visar att hr polischef Sempert själv bor mycket mycket avlägset ifrån berikade områden..

(Vejbystrand)

2009-02-06 @ 19:12:55
Postat av: Martin Isaksson

Läs denna skiten.

Enligt honom så är det svenskars fel att han inte har lägenhet eller jobb. Alla svenskar som inte har jobb eller bostad då? vad ska de skylla på.de interljuvar altså en som är med i källarmosken och han får oemotsagd säga sitt trams!!

Citat : - Om inte polisen hade kommit hit från andra delar av landet och gått in i lokalen med hundar så hade detta aldrig hänt, säger Ibrahim Elmoughrabi. Det här är bara ett sätt för det svenska samhället att förtrycka muslimer.suck hur mkt skit ska svenska samhället behöva ta?? de hadde ett år att ta sitt pick & pack och utrymma lokalen och trotts att polisen försökt fredligt. de vill ju helt enkelt inte anpassa sig utan fortsätta sitt trams och PK dunkar dom i ryggen.http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=866473

2009-02-06 @ 19:54:56
Postat av: Tore

"Svenskar är en etnisk folkgrupp som generellt karaktäriseras av svenska som modersmål, en gemensam kultur och - åtminstone historiskt - pro-

testantism. Folkgruppen härstammar från Sverige och delvis Finland men sedan 1800-talet har en betydande utvandring förekommit"...

Källhänvisn. "Svenskar" Från WikipediaDe som gapar högst, är också de som bor längst ifrån "blattar och apjävlar"!...Läs gärna om "Kultur i Sverige", så förstår ni skillnaden idag, med det som händer!...

"Kultur i Sverige" Från Wikipedia

2009-02-06 @ 20:15:31
URL: http://http
Postat av: Inge Sandén

Daniel: Sinnet rann på mig, precis som det kanske gjorde på poliserna,utan att det ligger något djupt bakom.Alla människors lika värde är ett uttjatat ord av alla pK-iter som tror att dom är godheten själv.Vad är det för lika människovärde,när man tar parti för dom som ställer till förödelse av värsta sorten, som tack för att dom fått det mesta serverat på silverfat,men inte tagit emot det på ett civilicerat sätt.Det har gått så långt idet här landet,att dom som ljuger och talar osanning,dom blir släppta vid rättegångarna,då dom både mördat och våldtagit,men skyller på varandra.Pk-eliten står mig upp i halsen.Såg inga TV-soffor full proppade med självgoda Pk-iter,När Islamisterna stenade den lilla flickan,som intet ont gjort.Sådana människor har Pk-iterna tagit in i detta landet,det kryllar av dom i Rosengård.Du Daniel och alla andra som tar parti för buset i Rosengård,skall bara inte ta orden i er mun om alla människors lika värde.Ni är hycklare av värsta sorten.Läs boken"folkhemmets balkanisering" Nu är vi snart alla diskriminerade.Handlar just om hur Islamisterna kräver mer och mer av särbehandling.Måttet är rågat vad vi Svenskar ska tåla.Var var du när kurdtjejen knuffades ut från balkongen i Malmö för något år sedan,för att hon dejtade en Svensk pojk.När brodern inte fick ha den sexuella kontrollen på sin syster mördades hon.Brodern och styvfadern fick 50000 kr.i skadestånd,för att dom suttit häktade i 14 dagar,Svenskt rättsväsende vågade inte dömma i rädsla för att bli ansedda som rasister.Har aldrig blivit så förnedrad som Svensk, då jag läste om det.Pk-iterna pratar om alla likas värde,men när det kommer till kritan,är dom rasister av värsta sorten,ty dom älskar inte sitt eget folk ock land.

2009-02-06 @ 20:22:41
Postat av: Tore

Och för den som inte vet vad "kultur" är, finns även för "denna folkgrupp" anvisning, för hur ett normalt beteende skall utföras!...

"Kultur" Från Wikipedia

2009-02-06 @ 20:23:06
URL: http://http
Postat av: Tore

Jag håller med dig Inge! Ibland rinner sinnet på oss, när man hör "alla människors lika värde"! Tänk om dessa "obegåvade och blattar och apjävlar"

kunde dessa ord, som de tar till i tid och rum.

Det värsta är dessa "femtekolonnare" som smyger in!

Endast "hårda ord", avslöjar dessa. Sen är allt frid och fröjd (förhoppningsvis)...

2009-02-06 @ 20:35:25
URL: http://http
Postat av: D Puddingfjäll

Daniel skriver

Det hela handlar om att jag vill bo i en värld där man respekterar människans lika värde, och det finns inte man har en sådan grundsyn som uppvisas i uttalanden

Daniel skriver: ”Det hela handlar om att jag vill bo i en värld där man respekterar människans lika värde, och det finns inte man har en sådan grundsyn”Man nästan ser framför sig hur Daniel lärt sig detta tomma pk-istiska slagord utantill, utan att änka det allra minsta.För om Daniel hade tänkt så hade han säkert även inkluderat de stackars polisernas rätt till lika värde. Är det någon som tror att man väger sina ord när man utsätts för mordförsök? I ett sådant chocktillstånd kan det mesta sägas av brottsoffren. Det är en självklarhet.Daniel har heller inte tänkt på att poliserna utsattes för dessa systematiska mordförsök under arbetet.Har inte Daniel hört talas om hur viktigt det där med arbetsmiljön är?Men för en pk:it väger tydligen polisens rätt till lika värde väldigt lätt.Sen bör Daniel även tänka på svenskarnas, t ex skattebetalarnas rätt till lika värde. Dessa upploppsligister förstör ju vad de svenska skattebetalarna tvångsvis betalar in.Tror Daniel att de är hörda och att de är nöjda med sakernas tillstånd?

2009-02-06 @ 20:41:09
Postat av: Peter, den förste.

Att i media överhuvudtaget bry sig om att några poliser i upphetsat tillstånd yttrat sig "olämpligt", är ett utmärkt bevis på hur media silar mygg och sväljer både våldtäckts statistik och andra elefanter utan minsta reaktion!Att fokusera på petitesser, när allmänheten och polisen borde fokusera på vesäntligheter är tjänstefel och borde vara straffbart. Media och herr Välling/Sempert m.fl. borde anmälla sig själva för försvårande och förhindrande av riktigt polisarbete!P.S. Ligister behöver både värme och ömhet; Däng dem i elementet så blir de både varma och ömma!

2009-02-07 @ 00:45:30
Postat av: Alexander den store

Vad är det som håller på att hända i Malmö ??

2009-02-07 @ 04:23:55
Postat av: Alexander den store

Det var mycket sanning som sades i dessa 3 inringare !

Heder åt människor som vågar tala om sanningen i media ! Heder åt dessa poliser som säger sin hjärtas mening ! Det är på tiden att sätta ner klacken i marken och tala ut vad man tycker i media om det skeva som håller på att hända , utan att bli anklagad för rasist, främlingsfientlig eller fördomsfull. Dessa ord har för länge sedan förlorat sin egentliga betydelse , just genom medias snedvridning av det svenska misslyckandet som så vackert heter integration ! En buse är en buse, om han så komma från Malmö, Göteborg, Danmark

eller från någon annan "djurpark" ! Det skiter jag högaktligen i ! Och det är min fullständiga rättighet att kalla den Busen vad fan jag vill, vare sig jag är polisman eller privatperson. Men, observera, inte i media eller till stora skaror , för då jävlar kan Du råka så illa ut, att du hamnar i tv soffan hos Josefsson och de andra tyckarna som skriker högst !

- Vad har hänt med Malmö på de sista 10 åren , jag känner inte igen staden längre...? Jag har bott där i 20 år , flyttade därifrån 96 , problem fanns väl då i Rosengård också, men inte av den graden som nu !! Varför har det blivit så ? Förra året åkte jag till Athen och Grekland runt, jag gillar det landet ! Såg jag några muslimer där ? Nej,

men när jag stiger av tåget från Köpenhamn med ett antal CARLSBERG-stinna skåningar, som medfölde, och stövlar av tåget på Malmö station, möts jag av afrikanskor med hucklen, Muslimska kvinnor med hucklen och arabisktalamde människor och gud vet vad och några skåningar... Visserligen är en centralstation en mötesplats....men så var det inte förr för några årsedan ??? Anledning till att jag nämner Grekland är deras inställning till muslimer. Den är känd !

Grekisk polis är heller inte något men leker med, det är också känt , begår du som svensk något brott på fyllan där, så ska du akta dig jävligt noga för att bli tagen. Den typ av polis vill jag inte ha här i Sverige, men risken är stor när media blåser på med sitt tjat om rasism, etc, Under en demonstration i Athen sköt en polis av misstag en invandrar pojke, vilket fick till följd, mycket svåra kravaller och upplopp vilket drabbade både oskyldiga och butiksägare, som inte hade något alls med detta att göra. Nu... om Politiker, Myndigheter och media tänker lite mer än näsan räcker , och inte ger blanka fan i att se den verklighet som nu spelas uppm så har vi dom stora upploppen här inom snar framtid ! Och gå för fan inte och släng ur er ord som rasism, utanförskap och främlingsfientlighet så fort något händer invandrartäta områden i Sverige!

2009-02-07 @ 05:47:02
Postat av: Fredrik

Läste artiklen i DN och sen lyssnat på det här !Sanningen är påväg ! Den håller liksom på att svälla sig så stor att dessa jävla politiska lögnare,terroristflörtande medier och sist men inte minst " Josefsson" kommer att spricka och så står man där som ett åtlöje ! Kommer njuta i fulla drag när drevet går !!

Josefsson borde skämmas ordentligt över att ha svikit sina grundläggande regler inom journalistik.Svensken är trött på skitsnacket !

Nu vill vi ha direkta åtgärder.Det som inte får vara i sverige. Kriminella,papperlösa,fundametalister och krigsförbrytare ! De skall ut ur landet !!Har man inga ID handlingar när man kommer så är det stopp ! Ljuger man,falska papper ! stopp !

Släkt invandring stopp ! Bidragsträsket skall rensas. Max 2 år startbidrag ! annars ut !! medborgarskap på prov. Inga kriminella gärningar på minst 15 år. därefter blir du fast medborgare.

Begår du brott där imellan så är det utvisning.

Vi ska sluta ta hänsyn till deras familjer situation. De är vuxna människor !!!!Som nybliven Sverige demokrat så vill jag bara påminna om att det finns mer att ta tag i än invandrings politiken! Det håller på att smyghöja BENSINEN nu igen fast fatet olja ligger stadigt på 40 dollar !!

Så glöm ej bort allt annat !!Rädda SVERIGE !!2009-02-07 @ 07:58:07
Postat av: s-e karlsson

Sd Oskarshamn lämnade i oktober in en motion om att all personal inom social och äldreomsorg skall förses med legitimation som visar att man verkligen jobbar inom socialförvaltningen !

Denna motion har i dagarna mottagits positivt i

socialnämndens arbetsutskott !

Grattis Jonny och Mattias !

Mvh Sd Högsby .

2009-02-07 @ 09:21:30
Postat av: Anders Engdahl

http://www.axess.se/web/main.nsf/0/285316BB0EFCEBBEC125755500390E0F

2009-02-07 @ 11:52:08
Postat av: hunter

@ Anders EngdahlTack för tipset till en utmärkt länk. Slutklämmen borde få en och annan Socialdemokrat att tänka till:"Precis som pressen på 1930-talet i hög grad tonade ned nazisternas extrema antisemitism, bagatelliseras idag den fara Hamas, Hizbollah och bakom dem Iran, utgör mot Israels långsiktiga existens. I ett avseende är dagens situation till och med värre. Det hade varit fullständigt otänkbart för Per Albin Hansson och Richard Sandler att på 1930-talet ansluta

sig till en demonstration dominerad av de nazistiska svastikafanorna, men Mona Sahlin och Jan Eliasson tvekade inte att lördagen den 10 januari 2009 i Stockholm delta i en antiisraelisk demonstration, som under Hamas och Hizbollahs flaggor skanderade ”död åt Israel”."

2009-02-07 @ 13:26:22
Postat av: Stefan K

Just nu pågår en hetsig debatt i media om de ord som tre poliser i Malmö använde mot de upploppsmakare som bemötte dom med stenkastning, brandbomber och glåpord. En debatt som aldrig uppstått om poliserna i piketbussen sagt svenskjävlar, vita svin eller nazistarslen.

I framtiden lär pk-Sverige få som dom vill när polisen bekämpar de kriminella med silkesvantar, saft och bullar.

Bäva månde den undre världen!

2009-02-07 @ 21:27:28
Postat av: vmm

Jag tycker inte dom här poliserna kan jobba kvar. Dom har inte mitt förtroende.

2009-02-07 @ 22:30:23
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Ilmar

Underbara inringare, Tengby baxnar när han får sanningen rätt i PK-nyllet!

2009-02-08 @ 02:07:19
Postat av: Tore

"hunter2, det var synd att de utelämnade Wanja Lundby-Wedin, då hon också var närvarande. Dessutom brände de Israels flagga utanför deras ambassad, utan någon som helst reaktion.

Mona "Muslim", Jan Eliasson och Wanja Lundby-Wedin,

tillsammans med terroristerna och deras flaggor. Har dessutom bestämt för mig, att svastikan även visades i det "tåget"!...

2009-02-08 @ 02:21:56
URL: http://http
Postat av: Martin Isaksson

VMMtycker de borde få medalj för civilkurage då de var i området och fortfarande kunde hålla sig från att göra världen en tjänst och öppna eld då kanske dessa frihets kämpar som inte slåss för frihet eller är förtryckta eller förföljda (jo i sin fantasi kanske) nä de sätter alt i brand för att deras heliga tvättstuga blivit upsagd!!!säger inte detta alt om fredens religion?

2009-02-08 @ 19:57:53
Postat av: vmm

Martin Isaksson:Jag tror både du och jag är lika förtjusta i dom här ungdomarna som kastar sten och tänder eld, dvs. inte särskilt förtjusta. Det är helt ok och förståeligt om poliserna är mindre glada. Men den här typen av uttryck tycker jag tyder på rasism och rasistiska poliser vill inte jag ha i vårt samhälle.

2009-02-08 @ 22:14:32
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Martin Isaksson

då borde du ju vara för att utvisa alla albaner och dylika i sverige för mer rasistiska rashatare har jag aldrig stöt på.deras utryck tyder inte på rasism utan realism de är trötta på dessa hedersmedborgare.

2009-02-09 @ 13:27:06
Postat av: Göran

@Hr Fökk

Drägg e precis vad de är

"1) grums m. m. som sjunker (sjunkit) till bottnen af en vätska (i sht af ngn dryck, före­trädesvis vin, o. då gärna med tanke på detta grums obehagliga utseende o. smak), botten­sats, fällning; särsk. om den sämre delen af jästen, som vid jäsning sjunker till bottnen;"

Från svenska akademiens ordlista

Och heder åt de invandrare som vill assimileras och vågar ta ton mot "dräggen" som bara förstör för dem och oss andra

/G

2009-02-09 @ 22:17:51
Postat av: Alexander den store

Så blev Malmö muslimernas stad i Sverige !

Malmö Var en gång i tiden en fin och trevlig stad....Inte nu längre , Sköönt att slippa dessa muslimska fanatiker som bosatt sig därEfter 20 år flyttade jag därifrån , det var tydligen då staden började förfalla , alltså omkring 1995

och framåt till nuVarför det blev som det har blivit har jag nu börjat fatta !Här är sanningen till stadens förfall:Omkring 93-95 tillät man att invandrare och asylsökande skulle få bosätta var man ville i Sverige-

Vad händer , Vellinge , Sjöbo och många andra kommuner i Skåne vägrar att ta emot sk "Flyktingar" . Sjöbo och Vellinge blev med ens utpekade som Nazist fästen och främlingsfientliga ställe. Skåne partiet ville också sätta stopp för alla lycksökare som kom

De blev med ens kallade nazister osv i drevet----

När sanningen blev för stor för Illmar Repalu att Malmö kommun inte kunde ta emot fler åkte han till Stockholm för att protestera mot denna Hans egna parti (s) genomförda politik.

Hälften av Malmös budget gick till socialbidrag för nyanlända invandrare ifrån övriga Sverige.

Men partipiskan ven, och för att inte hamna i samma krets som Sjöbo och Skånepartiet fick han ge sig. DÅ var Öresundsbron inte byggd ännu !

Åren gick och mera av lycksökare invaderade Malmö , som nu började få bostadsbrist.

MKB (Malmö Kommunala Bostads bolag stod med massor av tomma lägenheter i då redan invandrartäta Rosengård , Lindängen var redan fyllt av Polacker och Jugoslaver, Augustenborg och Holma Och Kroksbäck till bredden fyllda an Juggar, Turkar och Balubas.....

Altså för att bli av med MKB:s underskott i sin budget betalade invandrarverket en del av hyrorna till nyanlända invandrare där . Gratis bostäder , och socialbidrag fick till följd att ännu mera lycksökare anlände till Malmö, Via den nya Öresundsbron och slopad passkontroll med EU medlemskap var det ju fritt fram för ännu mera sk. Invandrare-

Malmö hade fått ett stort problem som man nu inte kunde erkänna politiskt, detta skulle ju bli skandal om socialdemokraterna i Malmö erkände att något snett höll på att hända-----

Rasister och främlingsfientliga ord ville man inte höra av sina Kollegor .

Mogens Glistrup (Dansk Höger politiker varnar både Malmö och Sverige för att muslimsk invandring kan leda till bekymmer.

Detta avfärdas av media som rasistiskt och populistiskt .

Istället fortsätter invandringen till Malmö med ca 5000 invandrare/per år, av utländsk härkomst de sista 5 åren fram till nu i Malmö. Nu kommer de flesta ifrån Iran, Irak,(kurdistan) Syrien , Libanon., Afganistan och Palestina de flesta är muslimer.

Malmö går nu också med på att Bygga en Stor Moske Strax intill Jägersro, som den muslimska föreningen ännu inte har Betalat Malmö kommun för . (Sveriges störtsta)

Problemen börjar så smått dyka upp i Rosengård, men politikerna låtsas om ingenting. Mer än hälften av Rosengårdsbarnen kan inte ens tala svenska idag. Är detta konstigt när man inte möter några svenskar där eller vilja ha kontakt med det svenska samhället

Ingen politiker i Malmö vågar tala om det ens, alla vet, men ingen säger nåt.

Man vill ju inte bli kallad för ******* !

Och nu är vi där..........

Södertälje och Malmö

Två stora Getton och Muslimhelvete !

Vissa politiker kallar detta Kulturell mångfald som vi ska värna om (MP och V )

Rapport av forskare dyker upp om politisk (muslimsk) extremism i Rosengård kommer fram !

Sossarna håller truten och låtsas som om dom inget vet !

Mona Sahlin Klär sig i slöja , uppträder i Tv och säger att det är pittoreskt inslag och berikar den svenska kulturen !

Folkpartiet gör trevanden om att svenska bör vara det obligatoriska språket i skolan, blir anklagade för motsträvare av mångfalden och SD- flörtande av MP och tystnar.

Upplopp med bränder I Rosengård !

Poliser och Brandmän blir av med jobben för de kallar upploppsmakare för Blattejävel under stenkasning. Upploppsanstiftarna går fria och begär skadestånd !Fy fan för sådana politiker !

2009-02-19 @ 02:25:23
URL: http://http://roljede.blogspot.com/
Postat av: anonim

På 1800 tale immeigrerade ca 1 mill. svenkar.Men de som stannade bygde landet ( ekonomisk, kulturelt, vetenskapligt m.mera )

Om någon av sde kommer tillbaka och börjar kritisera Sverige , Då kommer folk ställa upp sig mot kritik:vi var här ,du var borta när vi hade svårt. Håll käften

När invandrare säger-kräver , då är vi som lammar

2010-07-18 @ 17:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0