INTERVJUAD AV P1

Igår blev jag intervjuad av programmet "Medierna" som sänds i P1. Tydligen har man uppmärksammat att just bloggar som skrivs av Sverigedemokrater eller personer som är kritiska till invandringen har väldigt många läsare och min blogg är en av dessa. På min fråga varför de ville intervjua mig fick jag svaret att min blogg "är en av de mest lästa politiska bloggarna i Sverige". Det är givetvis väldigt roligt att min blogg uppmärksammas av Sveriges Radio.

En sak som var väldigt positiv med denna intervju var att det ställdes inte en enda fråga om invandring, muslimer eller svenskhet och det hör verkligen till ovanligheterna. De flesta frågor handlade om syftet med bloggen och relationen till journalister och de lokala tidningarna. Att döma av frågorna så tror jag att det kan bli ett seriöst inslag i programmet men säker kan man aldrig vara. Jag hoppas i varje fall på ett objektivt inslag som eventuellt kommer att sändas på lördag.




I morgon är det "Bloggarnas afton" i Kalmarsalen och flera lokala bloggare är inbjudna. Henrik Rydström och Kurt Lundgren är väl de mest kända namnen och det skall bli intressant att höra vad de har att säga varandra. Det finns även två politiker med bland de inbjudna bloggarna och det är kommunalrådet Johan Persson (s) och oppositionsrådet Inger Hillmansson (fp) som båda är "flitiga" bloggare.

Arrangörerna vågade inte gå utanför de politiskt korrekta ramarna och bjuda in en Sverigedemokrat men jag kommer att sitta i publiken och lyssna till etablissemanget.
Frågan är om det är värt 170 kronor att lyssna på dessa personer men Kurt Lundgren kanske kan ge valuta för biljettkostnaden.


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

När sänds det i P1??



2009-02-11 @ 20:14:26
Postat av: Carl

hittade detta på bloggen frianyheter

info samlat från Myndigheter

http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

printa ut och lämna överallt



2009-02-11 @ 20:23:58
Postat av: Hulda

Tyvärr är det journalisterna som klipper så att det passsar dem...

Men det är sannerligen en fjäder i hatten för dig!!

2009-02-11 @ 20:42:50
Postat av: Per Petersson

Tror att 170:- är väl använda pengar för att höra Kurt in action. Du kan väl som sagt skriva någon rad om aftonen här på din blogg så även vi långt borta kan njuta lite av det hela.

2009-02-11 @ 21:02:53
Postat av: Carl

Snart får Sverige en till fri tidning utöver www.sdkuriren.se från ett systerparti. bägge partierna behövs om Sverigedemokraterna blir ensamma som vågmästare

http://www.nd.se/nyheter/pressmeddelande.asp?pressmedID=135

2009-02-11 @ 21:03:46
Postat av: HenrikP.

Synd att man bor en bit ifrån, hade gärna sett/hört KL och HR byta åsikter "face to face"....

Tur att du Thoralf håller oss utsocknes välinformerade, tack för detta!

2009-02-11 @ 21:51:07
Postat av: HenrikP.

Skulle inte bli förvånad om Rydström fegar ur och inte kommer....bara en känsla.

2009-02-11 @ 21:52:32
Postat av: Carl

det räcker inte med att folk skall rånas , nu skall de vara rädda att äta också! utlänning har troligtvis med svarta pengar köp samhall som skall leverera mat till äldreboenden. hoppas nån granskar vart de får råvaror från. kommer nog inte dröja länge innan yttligare en skandal upptäckts.

1440414&lpos=lasMer" rel="nofollow">http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33831&a=1440414&lid=puff1440414&lpos=lasMer



2009-02-11 @ 23:07:46
Postat av: Tore

Märkligt att inte du blivit bjuden, Thoralf! Men

skam den som ger sig. Frågan är vad som indikerat

att bara dessa skall få yttra sig. Att Kurt L är närvarande, är väl det enda possitiva. Hoppas att han ställer frågan, om din frånvaro...

2009-02-12 @ 00:24:37
URL: http://http
Postat av: Magne

Kurtan vs Rydström= Gammelgäddan vs den skadebitna löjjan utan huvud som sprattlar runt vid ytan utan substans. Spännande? Not men underhållande.

2009-02-12 @ 00:30:06
Postat av: Jonas Franzen

Thoralf. Ja, jag tycker också det var konstigt att P1 inte frågar dig något om "invandring, muslimer eller svenskhet" eftersom majoriteten av dina inlägg handlar om just dessa ämnen. Plus att ämnet handlade om "Sverigedemokrater eller personer som är kritiska till invandringen".

Du får länka till P1:s inslag när det kommer ut på nätet...

2009-02-12 @ 00:37:19
Postat av: Fredrik

Allt har sin tid Gubbar !

Men bara han närvaro kommer att bli en pina för vissa och en glädje för andra.



Lycka till nu !



Rädda Sverige

2009-02-12 @ 05:34:52
Postat av: Hjalfred

Angående Carls kommentar: Bicky Chakraborty som köpt Samhall i Sala är i alla fall inte halalfanatiker, han är från Indien.



http://www.hj.se/doc/6383

2009-02-12 @ 07:24:34
URL: http://canuteocean.blogspot.com/
Postat av: stefan

Ja då måste dom ha blivit impade(skraja),när mediaeliten orkar lyfta blicken utanför stockholm då är det något alldeles särskilt, verkar mysko, säkert har de en intervjuv med någon pk-figur som de lägger efteråt, som ska bortförklara sverigevänliga bloggars framgångar.

2009-02-12 @ 09:01:44
Postat av: Dragan Klaric

Hej Thoralf,



Var det ett e-brev från en kille som heter Daniel Lindberg med följande frågor:



Vad står bloggen för?



Vad känner du för ansvar inför era läsare?



Känner du att du påverkar etablerade medier i Sverige när det kommer till allmän upplysning, källor och nyhetsförmedling?



Om ja - på vilka sätt?

Om nej - varför inte?



Vad har du för målsättning med din blogg?



Hur ser du på mainstream-media?



Hälsningar



Dragan

2009-02-12 @ 09:38:35
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: AWSvensson

Lite mangkulturel NEWS.

I Kronobergs län leder 4% av anmälda brott till åtal, en bra siffra med tanke på all den tid som får läggas ned på utredningar varje gång någon har kallat en neger för neger.

Kommunerna vill inte ta emot irakiska traumatiska flyktingar, har rasismen spridit sig till de grumliga vattnen när man som det skrivs hellre efterfrågar utbildade ingenjörer.

2009-02-12 @ 09:55:15
Postat av: hunter

Pressrelease från Dansk Folkeparti 2009-02-12



Muslimer som är hatiska till yttrandefrihet skall antingen anpassa sig eller åka hem.



Dansk Folkepartis medlem av integrations och utbildningsutskottet Martin Henriksen kräver på Dansk Folkepartis vägnar att regeringen med bakgrund av en studie från tankesmedjan CEPOS (http://www.cepos.dk) som visar, att hälften av invandrare och deras ättlingar från muslimska länder vill ha ett förbud mot kritik av religion. Martin Henriksen kräver en handlingsplan från integrationsministern och utbildningsministern snarast möjligt.



- Jag vill säga det mycket tydligt till dessa människor. Om ni tror att allt är mycket bättre i Saudiarabien och Iran, eftersom man inte där får tala kritiskt om islam, så jag tror ärligt att man skall lämna Danmark och i stället bosätta sig i dessa länder, så att de kan känna vad det innebär att leva i ett land där det inte råder yttrandefrihet, eftersom det är vad dessa människor inte tycker om, säger Martin Henriksen.



Martin Henriksen konstaterar att studien visar att integrationen av muslimer har helt misslyckats.



- Det finns många anledningar till detta. Ett av de viktigaste är att det inte finns något intresse att integrera sig hos stora delar av denna grupp. En annan är att vi helt enkelt inte har ställt de grundläggande kraven för invandrare som kommer till Danmark, att de västerländska värderingarna om yttrandefrihet, demokrati, jämställdhet, etc. är inte förhandlingsbara. Politiskt korrekthet har förespeglat dessa människor och även oss själva, att de värden som utmärker de islamiska länderna är helt i linje med de värderingar som gäller i Danmark. Detta är fullständigt fel, säger Martin Henriksen.



- Det bör upprättas särskilda demokrati- och kulturkurser inom utbildningen som riktas till unga muslimer, och för de vuxna muslimerna skall kommuner har en skyldighet att ha demokratikurser relaterade till olika aktivitetsinsatser. Samma skyldighet skall gälla för företag med många muslimska anställda, som också måste lära sig den dansk demokrati och den danska kulturen, säger Martin Henriksen.



Dessa idéer kommer nu Martin Henriksen nu att framföra till både utbildningsministern och integrationsministern.

2009-02-12 @ 10:21:18
Postat av: D Puddingfjäll

Håller med Thoralf när han skriver ”Det är givetvis väldigt roligt att min blogg uppmärksammas av Sveriges Radio.

givetvis väldigt roligt att min blogg uppmärksammas av Sveriges Radio.” Dessutom är det i allra högsta grad välförtjänt.



Sen är det en annan sak att SR, med sin uppsjö av skattefinansierade tjänstemän, säkert sedan länge följt bloggarna hos sd, inte minst Thoralfs.



PK-iternas policy har ju sedan årtionden varit att förneka att det funnits en utbredd opposition mot invandrings- och kriminalpolitik, att förtala oppositionen och att mörka invandringspolitikens konsekvenser.



Genom bloggeriet så går det inte att lura hela svenska folket längre. Allt fler får upp ögonen för att något är fel och söker sig därför till webben för att få adekvat information.



Det är nog därför som kommunisterna på SR tillåter en intervju med Thoralf.



Nu återstår bara att se om den blir seriös.

2009-02-12 @ 13:38:50
Postat av: Martin Isaksson

@ Hunter



intressant det du hittat.



kolla mer om Fredens religion

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1124741.ece



23åring blev våldtagen av 5män och gravid nu ska hon tvingas föda ungen och få 100piskrapp samt 1års fängelse



vad har skinkmackan att säga om fredens religion

2009-02-12 @ 13:59:33
Postat av: s-e karlsson

Nu går skam på torra land , Örebro kommun prioriterar invandrarungdomar när det gäller sommarjobb ! Där ser vi hur det blir mer och mer svenskarna ska hållas tillbaka och hålla käften !

Hoppas att detta gör att fler röstar på SD i Örebro kommun !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby

2009-02-12 @ 14:30:55
Postat av: Sten

s-e karlsson,



Det blir inge mer roester till SD om saant haer inte kommer ut till huvuddelen av folket, som tyvaerr bara laeser Aftonbladet och Expressen och dessutom tror att det som staar daer aer sant.

Allt som skrivs paa de haer bloggarna maaste ut.

2009-02-12 @ 14:36:29
Postat av: hunter

Nu har muslimerna satt agendan för vilka som skall tillåtas att besöka Storbritannien genom att NEKA den holländsk parlamentsledamöten Geert Wilders att besöka landet. Nu dj-r går skam på torra land. Nedanstående är lätt danska, så jag behöver väl inte översätta?



"Den hollandske parlamentariker og leder af Frihedspartiet, Geert Wilders, blev tidligere i dag nægtet indrejse til Storbritannien og sat på et fly fra Heathrow tilbage til Holland. Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen er opbragt over afvisningen og vil nu have udenrigsminister Per Stig Møller til at tage sagen op med sin britiske kollega. Han har bedt om, at sagen kommer på som hastesag på næste møde i Udenrigspolitisk Nævn."

2009-02-12 @ 14:57:33
Postat av: hunter

@ s-e karlsson



Det är väl bara en tidsfråga innan det införs ett speciellt utvandringsbidrag för etniska svenskar, så att utbytet av befolkningen snabbas på?



Skall nog inte läsa mer på olika bloggar i dag. Har läst för mycket vansinnigheter och känner att min hypertoni har ökat och vet att det systoliska trycket börjar bli "farligt högt" när örontipparna tenderar att bli "självlysande"!

2009-02-12 @ 15:18:21
Postat av: Roberth ström

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4806403

Ännu en sosse briljerar

2009-02-12 @ 16:09:55
Postat av: Anonym

Hunter och Sten , för tillfället känns det tungt att jobba för Sd och för Sverige tyvärr tycks folk inte bry sej om att Sverige översvämmas av alla möjliga nationaliteter ! Att det är så många kommuner som låtit sej mutas av staten med våra egna pengar det är faktikskt ofattbart ! " Min " lilla kommun är verkligen i ekorrhjulet vi ska ta emot 19 st per år i tre år ! Verkligen oövertänkt när kommunen i dags läget ska låna 10-11 miljoner för att försöka rädda vad som räddas kan ! Ingen lyssnade på oss i Sd när vi föreslog en andningspaus för att rätta till finanserna ! Dumt att man inte nedlät sej till att lyssna på vårt förslag , nu sitter man med skägget i brevlådan eller om man säjer som så , skitit i det blå skåpet ! Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-02-12 @ 16:21:05
Postat av: StoraSmåland

Det enda företaget i Sverige som troligen klarar sej från att varsla är nog Migrationsverket , där tycks det bara rulla på som vanligt , nu sk man ju också åka till Irak och hämta såna som vill komma hit ! Som om dom inte hittar hit själva !

Ja , vad ska man säja annat än att det är fulkomligt idiotiskt ! Stora Småland



2009-02-12 @ 16:44:29
Postat av: Martin Isaksson

Jag kommer att kämpa på oavsett oddsen men SD är riktiga underdogs just nu,



men vi får ialla fall säga vad var det vi sa när berikningen är totall och muslimerna kastar ut oss i östersjön,

2009-02-12 @ 17:21:19
Postat av: FreeBird

Vill bara säga tack till sign. Carl angående länken till dokument med fakta om invandringen.

2009-02-12 @ 18:39:41
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: hunter

SDU:s ordförande mordhotad i lördags. Läs även den i "länken inlagda länken" där hela händelseförloppet beskrivs i detalj.











2009-02-12 @ 20:05:37
URL: http://ungsvensk.se/showthread.php?t=399
Postat av: Martin isaksson

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1124741.ece



härligt



sen läser man sånt här galet pk skit



2460735.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel2460735.svd

2009-02-12 @ 21:12:58
Postat av: Kalle

Länken till svd är död?

2009-02-12 @ 21:34:20
Postat av: hunter

@Kalle



Hoppas att jag lyckats rätta den.

Postat av: Mogge

Gammal sosse ,Född i partiet, är medlem i metall,

och även i sverigedemokraterna. Väntar bara på uteslutning i metall, 30år har jag bet. till ett parti som har bytt ut svenskar mot ...............

säg vad ni vill...

Röstar SD..Även jobbarkompisar, vänner.

2009-02-12 @ 23:14:45
Postat av: Carl

Ja mogge är det lagligt rätt för Ifmetall att utesluta medlemmar som har en annan politisk uppfattning än Sossarna.att vara medlem i SD och bli motarbetad av sina förtroendevalda borde vara lagbrott. finns visst många fler anledningar att åtala Svenska quislingpolitiker. Norge stämmer ju Svenska politiker för de avlyssnar Norsk teletrafik. hoppas Svenska Allians och sossepolitiker och myndigheter blir dömda

http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?notisID=6105

2009-02-13 @ 16:37:16
Postat av: Hulda

Lyssnade nu på inslaget i "Medierna".

Det är tydligt att det finns en oro i media över bloggarna.

Det nyhetsmonopol som funnits förr är nu borta.

Man babblar om "konspiration" osv.



Nu kan vi få nyheter från vilka vi vill!

Thoralfs insats var bra!

2009-02-14 @ 16:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0