HENRIK RYDSTRÖM BALLADE UR

Som en och annan förutspått dök aldrig Henrik Rydström upp till "Bloggarnas afton". Det var säkert många som betalat 170 kronor för biljetten för att just lyssna på Henrik Rydström som blev mycket besvikna, det kunde höras ett sus genom publiken när arrangören meddelade att Henrik Rydström lämnat återbud. Möjligen kanske det är tån som spökar på Henrik Rydström.

Henrik Rydström har varit affischnamn i marknadsföringen av denna kväll och då är det mycket anmärkningsvärt att lämna återbud utan någon riktig förklaring. Jag frågade arrangören om orsaken till hans återbud men fick bara ett svar att det kanske berodde på att han varit på träningsläger i Spanien och var nyligen hemkommen.

Det är rena divafasoner när man först tackar ja och sedan uteblir utan "giltigt" skäl.


Kurt Lundgren talade klarspråk som vanligt och det är befriande. Han passade även på att nämna mig och min blogg som en av de mest lästa politiska bloggarna med en liten passning till arrangören. Tack Kurt!

Efter detta politiskt okorrekta uttalande uppmanade Fredrik B Nilsson som fungerade som moderator Kurt att sätta sig ner. Möjligen blev han rädd att Kurt skulle börja prata om Sverigedemokraterna också.


Mikael som tydligen har en blogg om vin var lite eller mycket blyg men han var riktigt rolig i sin försiktighet. Skoj med nya ansikten.


Politikerna Johan Persson och Inger Hillmanssom gjorde ett ganska slätt intryck. Johan Persson ansåg att journalisterna och tidningarna numera är mer noggranna med vad dom skriver sedan bloggarna kommit. Demonstrationen på Larmtorget var ju verkligen ett slående exempel på raka motsatsen men kanske en nyttig upplevelse för de lokala journalisterna.


När man sedan läser Barometerns artikel om Bloggarnas afton skriven av journalisten Jesper Ericson som andra journalister tycker är den bästa journalisten på Barometern får man ett nytt exempel på hur media mörkar. Inte med ett enda ord nämner Jesper Ericson att Henrik Rydström som var det stora dragplåstret uteblev från Bloggarnas Afton.

Noterbart är också att man endast länkar till 3st av deltagarnas bloggar, de som skriver om politik utelämnar tidningen. Varför?
Östran tar däremot upp att Henrik Rydström uteblev.

Det var väldigt tråkigt att "duellen" mellan Kurt och Henrik uteblev. Men Kurt Lundgren menade att Henrik Rydströms blogg mest bestod av bludder och det var synd att Henrik inte var på plats och bemötte Kurt. Läs Kurts egen kommentar.

Kvällens behållning blev istället Charlie Norman stipendiaten Emma Essinger som med sin röst och saxofon var en angenäm överraskning.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Tur man inte körde hela vägen från Halmstad då halva nöjet hade uteblivit på denna bloggafton.Kurt L. skulle antagligen gjort pinan kort med denna dum/ful-bloggare. Hade som sagt känt på mig att Rydström skulle banga ur vilket bara visar att han är en fegis som endast på sin blogg kan häva ur sig otrevligheter om personer med andra åsikter än han själv.En typisk PK-nizze mao.

2009-02-13 @ 00:14:42
Postat av: Jonas Franzen

Det är ju väldigt synd att Rydström inte kom. Varken du eller jag vet orsaken till hans frånvaro. Kanske hade han glömt det, eller rent av skitit i det, och då är det självklart riktigt dåligt av honom. Men det kan också vara andra skäl som vi inte känner till. Därför tycker jag det är dåligt stil att anklaga honom för "divafasoner" innan du vet orsaken. Du kanske har rätt, men ha inte så förutfattade meningar.Samma sak gäller när du skriver att det fanns en misstanke om att Kurt blev tillsagd att sätta sig ner för risken att han pratade om SD. Det är också en sån anklagelse som är tagen ur luften.

2009-02-13 @ 01:18:49
Postat av: Ruskprick

Oseriöst att inte dyka upp då han tackat ja från början. Aningen arrogant. Endast spekulationer men så dum verkar han nu ändå inte vara. Jag menar han begrep att det är en sak att sitta framför burken och vräka ur sig pk-floskler men en annan sak att offentligt debattera med Kurt. Han insåg förmodligen att avböja var bättre än att förnedras offentligt.Allt ihop handlar enligt mina sunda vätskor om att språka pk inför en framtida karriär efter fotbollen och det mina herrar är i mina ögon vidrigt egoistiskt samt äckligt.

2009-02-13 @ 01:23:21
Postat av: Tore

Med tanke på hur KL skrivit om denne Rydström, så var det naturligt att han inte "dök upp"! Det på-

stod ju även Thoralf, att så kunde ske!

Naturligtvis var det självklart, att KL hade fortsatt sitt påpekande om Thoralf med hänvisning till att han är en "poppulär Sverigedemokrat"!

Att påstå att detta "är taget ur luften", är naivt

och korkat, med tanke på Thoralfs agerande och mängden av besökande på denna blogg! Det är väl också bara KL som kan mäta sig med Thoralf. De andra är ju bara en samling nollor! Eller hur Jonas Franzen? ...

2009-02-13 @ 01:51:59
URL: http://http
Postat av: Fredrik

Ska bli en intressant bortförklaring :-)

Han är ju så blek och ointressant som människa och bloggare att man såg helst att han blev såld så vi slapp och höra hans inlägg om saker som han inte begriper. Hoppas kvällen var bra annars !

2009-02-13 @ 06:58:25
Postat av: hunter

"Det var säkert många som betalat 170 kronor för biljetten för att just lyssna på Henrik Rydström som blev mycket besvikna, det kunde höras ett sus genom publiken när arrangören meddelade att Henrik Rydström LÄMNAT ÅTERBUD."

- Helt vad man kunde förvänta sig!"Efter detta politiskt okorrekta uttalande uppmanade Fredrik B Nilsson som fungerade som moderator Kurt att SÄTTA SIG NER. Möjligen blev han rädd att Kurt skulle börja prata om Sverigedemokraterna också."

- Helt vad man kunde förvänta sig!"Politikerna Johan Persson och Inger Hillmanssom gjorde ett ganska SLÄTT INTRYCK. Johan Persson ansåg att journalisterna och tidningarna numera är mer noggranna med vad dom skriver sedan bloggarna kommit."

- Helt vad man kunde förvänta sig!"När man sedan läser Barometerns artikel om Bloggarnas afton skriven av journalisten Jesper Ericson som andra journalister tycker är den bästa journalisten på Barometern får man ett nytt exempel på HUR MEDIA MÖRKAR."

- Helt vad man kunde förvänta sig!Jonas Franzens löjliga försök till BORTFÖRKLARING av sådant som är uppenbara självklarheter för alla andra.

- Helt vad man kunde förvänta sig!

2009-02-13 @ 07:26:15
Postat av: hunter

Kurt Lundgren skiver om Bloggarnas Afton.

2009-02-13 @ 07:37:37
URL: http://kalmartidning.se/
Postat av: Nalle i Växjö

En intressant tid för pressens framtidDet kommer att bli mycket intressant att se hur ”finpressen” politiskt styrda eller av olika aktieägar grupper, kan klara sig mot ”fulpressen” bloggar nättidningar, och GoogleHur länge accepterar ” folket” att bli vilseledda och förda bakom ljuset av politiskt korrekta ”finpressen”När kommer merparten av innevånarna själva söka och samla verifierad och korrekt information som finns att söka i många källor.Information som finns tillgänglig för alla bara man vet var man ska söka.

Men naturligtvis kommer det alltid att finnas människor som min svärfar som arbetade som skogsarbetare, alltid läste den politiskt korrekta lokala Socialdemokratiska tidningen.

Vägrade läsa i Expressen när han kom på besök, den var inte politiskt korrekt för honom och hans likställda.Nu är han död sedan många år och förmodligen den partistyrda pressen och partibloggar som SD bluffen även dom snart döda.Tiderna förändrar sig, och i dag får pressen och media passa sig när dom flesta fakta går att kontrollera.Fortsättning i ämnet följer i ämnet snartÖnskar er alla en trevlig helg

2009-02-13 @ 07:51:39
Postat av: hunter

Den holländska parlamentsledamoten Geert Wilders avvisad på Heathrow och hindrad att besöka Storbritannien.Att en parlamentsledamot från Hollands tredje största parti blir behandlad som en kriminell av den brittiska regeringen, trots en inbjudan att tala i det brittiska Överhuset, är en stor skandal och visar på det alltmer ökande islamistiska inflytandet i Europa.Wilders uttrycker sig bl.a. ungefär i bifogade video: "A sad day and showing the islamisation of Europe!"

Postat av: Roberth ström

Rydström vågade inte så enklet är det!

2009-02-13 @ 08:41:39
Postat av: Nalle i Växjö

Nu ska ni inte vara elaka mot Rydström han kan faktiskt ha annat som måste göras och med högre prioritet, och han är inte tvungen att redovisa skälen.Elakhet föder elakhet, snällhet föder snällhet.

2009-02-13 @ 08:54:19
Postat av: hunter

Citat från TV4 om det ökande våldet från terroristnätverket AFA och risken för dödlig utgång genom deras alltmer våldsamma agerande."Afa - antifascistisk aktion - använder allt oftare våld för att hota och skrämma medlemmar i högerextrema grupper.

"Med tanke på att konfrontationsbenägenheten är så pass hög som den är och att vissa individer inom de här nätverken inte drar sig för att använda våldsamma metoder så finns det ju en viss risk för att det blir en dödlig utgång, säger Ahn-Za Hagström, analytiker på Säpo till TV4."

Postat av: AWSvensson

Misshandeln av kvinnor är som högst i Bergsjön och som vanligt är det den vanliga retoriken att utanförskap bla bla bla, när det i själva verket handlar om att kvinnor acceptera inte att styras av sina män enligt medeltida idéer. AFA enligt den nya definitionen,Alltid Fascistisk Aktion.

Fulmedia är väl de etablerade medierna ,justmedia de nya sanningssägarna bloggarna och dess läsare.

2009-02-13 @ 10:03:08
Postat av: Sten

Inte ett ljud i svenska ljugmedia om Geert Wilders deportation fran Storbrittanien. Maerkligt...

2009-02-13 @ 10:32:02
Postat av: AWSvensson

Staten chartrade plan för att skicka tillbaka 50 flyktingar till Irak

Det chartrade flygplanet övervakas av piketpoliser med pepparspray och batonger.

Passagerarna tvingas ombord med händerna i bojor – vägrar de finns spännbårar till hands.

Planet lyfter mot Bagdad klockan 09.30.

Den största massavvisningen i Sveriges moderna historia är påbörjad.

Så här dramatiskt beskriver fulmedia när Irakier som bedömts sakna asylskäl återvänder till hemlandet till en kostnad av 26000 per person, i och för sig väl använda pengar när de inte använder reguljärflyget som deras turistande landsmän med PUT använder. Det våras för Sverige och jag anar en politisk kantring mot SD.

2009-02-13 @ 10:37:33
Postat av: Stefan A

Bor tyvärr för långt bort för att kunna se Kurtan och bloggaftonen live, fick nöja mej med svt o debatt där Janne Josefsson biter sig fast som en galen Terrier i Malmöpolisen, ett skolexempel på fokusförflyttning, från "besvärligt att tala om frågor" till en skitfråga,vem vet t.ex. att de två kravallungarna blev frikända på oklara grunder ,"teknikaliteter", gjorde en anmälan till granskningsnämnden om partiskhet från programledaren, till ingen nytta förstås men man kanske kan få reda på vart gränsen går.

2009-02-13 @ 11:02:10
Postat av: Kalle

APAdjävlar var nog en felsägning av malmöpolisen. Det skulle bergis vara AFAdjävlar!!!

2009-02-13 @ 11:19:29
Postat av: Tommy

Till Nalle i Växjö, jag liknar det hela med "dumhet föder dumhet"

2009-02-13 @ 11:31:36
Postat av: Nalle i Växjö

Vem bestämmer vad som får framföras i media. Tidningar eller TVVem är det som är "över censur" i Sverige, och har kontroll på allting ( nästan).Det är något man kan undra, efter att ha läst om alla konstigheter som aldrig kommer ut i pressenEller finns det någon oskriven lag vad som måste stoppas av journalistena så att sanningen om olika saker inte kommer utRädda Sverige!

2009-02-13 @ 11:34:19
Postat av: Nalle i Växjö

Kanske det här systemet redan är i drift, med tanke på mitt tidigare inlägghttp://tinyurl.com/ar4e8d

2009-02-13 @ 12:01:34
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson.

Från det ena till det andra,har för tillfället fått ihop ca 30 väljare till EU valet till att börja med!Om dom i sin tur har fler än vi ca.30st,så är det ju bara ett +.Om någon undrar så är det SD jag pratar om!

2009-02-13 @ 13:50:40
Postat av: BAW

Sossen fegade ur, vad säger SSU om sin hjälte då i sin fulblogg?

2009-02-13 @ 14:06:40
Postat av: carl

Mona Salin har ju inga meriter eller utbildningar inte heller klarar hon Högskoleprovet. hur kan hon göra korrekta bedömningar när hon skall läsa underlag inför beslut. politiskt sakkunninga verkar ju manipulera henne totalt. och dom som tycker annorlunda än Sossarnas maktelit de byts ut och förtalas.2009-02-13 @ 14:18:34
Postat av: Martin Isaksson

@ B nilssonbra jobbat det sprider sig som ringar på vattnet

tänk om dessa 30 kan få 30 var att vaknasjälv är jag nog uppe i minst 20

2009-02-13 @ 14:28:03
Postat av: Carl

nalle i Växsjö! det sägs på Sverigevänliga ploggar att Saltsjöavtalet från 1987 skedde beslut på att invandring skall skönskrivas och negativa sidor döljas. I början på 1990 talet då muskeer började byggas tvingades många politiker att avgå då de kritiserade.

I trollhättan sade alla ja 1985 argumentet var att annars byggs ungdomgård och ungdomar dricker sprit kör EPA-traktor!

I örebro angreps politiker som var emot 1993. och nu är Sverigefientligheten så utbredd så den politiker som öppet skulle säga nej blir av med sina uppdrag och mördad av AFA

2009-02-13 @ 14:30:29
Postat av: Carl

för ny uppvaknade svenskar hittade jag en bra blogg på youtube som länkar till de flesta Sverigevänliga bloggar

http://www.youtube.com/user/bananlandet

och med vänner och prenumerationer som länkar vidare på

http://www.youtube.com/user/MXCartoons

2009-02-13 @ 14:36:38
Postat av: Emma

fifflar Mona Musli.. Salin ännu?

http://www.youtube.com/watch?v=ZxN0A6ss8CU

2009-02-13 @ 15:33:49
Postat av: Ture F.

Rubriken är extra bra - BALLADE UR! Ett annat gammalt uttryck är att spela ALLAN! Alltså blir det att Rydström spelade Allan och ballade ur! Uppenbart inte den enda sossen eller andra i vänsterköret! Nog spelar de Allan och ballar ur på löpande ban??!! En som redan ballat ur sedan lång tid tillbaka är Måna Muslim! Som inte har ballar som Rydström men ända ballat! Visst är det kul med ordlekar - särskilt de av gammalt slag. Där finns det massor av kul ord. Återkommer i saken.

2009-02-13 @ 15:56:12
Postat av: Ture F.

skall vara "på löpande band".

2009-02-13 @ 15:57:56
Postat av: Sten

De 50 irakierna som utvisas - kan det maanne vara kristna irakier?Jag vet att det sitter en palestinier paa Migrationsverket som har en hel del att saeja till om vem som faar stanna eller inte.Har naemligen sjaelv hjaelpt en irakier att faa asyl, aeven om jag aer emot massinvandring.

Eftersom han hade jobbat med aateruppbyggnaden av Irak, kontrakterad av en amerikansk firma saa var hans liv i fara. Hans kollegor kidnappades, torterades och moerdades.En palestinier paa Migrationsverket forsokte hindra att han fick asyl."Flyktingarna ska vael helst passa in i mallen, d.v.s. vara Hamas anhaengare, Hizbollah supportrar eller tillhoera naan annan extrem milis eller terrorgrupp.

2009-02-13 @ 16:34:01
Postat av: Nalle i Växjö

Misstänker att det varit redaktionsmöte på Barometern, angående hur inläggen om " Bloggarnas afton" skulle hanteras med tanke på att det tog nästanErbarmligt dåligt av etablerade journalister att helt lyckas undvika att " dragplåstret" ock mästerbloggaren på fotboll och som var affischnamn inför kvällen, och sedan inte kommer.Förargligt när "fultidningarna" står med rumpan bar som som Laila i Lets Dance repetitionerna.Hoppas det här och liknade fall kommer att bli en läxa, att man som reporter blir tvungen att helt opartisk, och utan att ljuga eller på annat sätt förvränga eller förtiga en händelse man ska återge för att ta politiska poäng.Kanske dagspressens tidningar går mot en snabb död.

Makten åt folket och sanningen, den går kanske att förtiga en kort stund men mycket snart kommer någon att visa om man har "rumpan bar" eller helyllekalsonger.

2009-02-13 @ 16:51:01
Postat av: Jonas Franzen

Det märks att det är fördomarnas moderskepp här bland kommentarerna. Skulle en av er säga att "jorden är platt" skulle övriga svara "nej fy fasen för PK-sossarna".Så egentligen borde jag inte ge mig in i diskussionen, men ni är så söta ibland så jag måste =).Tore. Du blandar inte bara äpplen och påron utan en hel fruktskål med dina argument. Att Thoralfs blogg har många läsare har absolut inget med Rydströms närvaro att göra.hunter. Hur i hel-e kan du se mitt inlägg som en bortförklaring? Jag försvarar ingen. Jag bara antyder att man inte ska kasta ur sig anklagelser om man inte har fakta. Men du gillar ju att kasta glåpord.För övrigt så tycker jag att det är mycket blaj här just nu.

2009-02-13 @ 17:30:15
Postat av: AWSvensson

JonasFranzen för en gångs skull är vi överens "det är för mycket blaj här just nu", om du med just nu menar i den stund du skriver ovan.

2009-02-13 @ 17:34:25
Postat av: Jonas Franzen

AWSvensson. Jag tror mycket väl du vet var jag menar. Kommentarer som att personer från Hamaz eller Hizbollah skulle få företräde på asylansökningar, att alla media utom den som är publicerad av SD är censurerad av en osynlig myndighet med PK-folk, att alla till vänster om SD tillhör AFA, osv osv

2009-02-13 @ 17:37:12
Postat av: Stora SmålandNalle i Växjö . Menar du att Rydström har visat " snällhet " mot oss som jobbar för SD ?

Mvh Stora Småland .

2009-02-13 @ 17:48:11
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfDålig stil att kalla det för "divafasoner", när man inte vet orsaken till att han uteblivit.

2009-02-13 @ 18:47:19
Postat av: Andreas Henriksson

Robert Ström"Rydström vågade inte så enklet är det!"Vågade inte skriver du?? Vad skulle han ha att vara rädd för tror du?

2009-02-13 @ 18:50:07
Postat av: Thoralf A

Andreas HenrikssonLäs Rydströms blogg och hans inlägg från igår kväll med rubriken "Tröttheten i tröttheten". Elitfotbollsspelaren var för trött för att ta sig till Kalmarsalen.Jonas Franzen

Jag tror inte Sten skriver några sagor om detta utan det ligger säkert en del sanning bakom detta. Värre saker har skett i det här landet.

2009-02-13 @ 18:58:59
URL: http://thoralf.se
Postat av: Andreas Henriksson

Sten"De 50 irakierna som utvisas - kan det maanne vara kristna irakier?""En palestinier paa Migrationsverket forsokte hindra att han fick asyl."Du kommer med rätt så absurda grejer ibland, har du tänkt på det.

2009-02-13 @ 19:15:39
Postat av: Ture F.

Om nu Rydström uteblev - han var ju ett dragplåster - så borde han ju ha den goda smaken att ange en vettig förklaring till sin frånvaro. Det har han ju inte gjort, varför slutsatsen lätt blir den som Thoralf angav, nämligen att han ballade ur! Feg - helt enkelt! Denna egenskap finns som ett manifest element på sossesidan och vpk för att inte tala om AFA och dylika grupperingar! Fega ynkryggar - alltså!

2009-02-13 @ 20:03:12
Postat av: Ture F.

Här kommer en kommentar skickad till Barometern! Där kommer bara felmeddelanden upp efter fyra-fem tappra försök. Vill tidningen inte ha några kommentarer eller är tekniken undermålig liksom tidningens innehåll?quote

För en journalist av det grävande slaget hade det varit rena fria middagen att skvallra litet om politiken bakom kulisserna i kalmarregionen. Alfson är ju bara en storhet och en given person om bloggar! Jag är bara så glad att jag inte prenumererar på Barometern, som har gått ned sig under de senaste två åren. En ganska så ointressant tidning numera! Är det Dahl som floppat ur eller finns det andra krafter med i spelet? Något skumt är det! Alla läser ju Alfson - låt vara i smyg av somliga! Dessutom verkar det som om det vore något fel på kommentarfunktion, ty det kommer väldigt ofta upp felmeddelanden!unquote

2009-02-13 @ 21:11:10
Postat av: Hr Fökk

"fel på kommentarfunktion"Maila Webmaster på webblogg.se och tala om för han/hon att servern alt internet uppkopplingen behöver uppgraderas

2009-02-13 @ 22:38:22
Postat av: Tore

Jonas Franzen! Bla bla bla...

Ja, du är ett päron, så sant! Om Thoralf, istället för det andra "päronet", fått en inbjudan, hade väl behållningen varit hundrafallt bättre, nu när

det andra "päronet" inte vågade inställa sig!

Och kom inte med korkade undanflykter. Det har du en tydlig vana för, att tillgripa!...

2009-02-14 @ 00:41:03
URL: http://http
Postat av: Sten

@ Andreas Henriksson,Du kan ju kolla sjaelv med Migrationsverket angaaende palestiniern. Foer oevrigt sa min irakiske vaen att alla paa flyktingfoerlaeggningen blev trakasserade, hotade och raanade av albanerna daer!!! Vad konstigt - det trodde jag inte om albaner ;-)

2009-02-14 @ 06:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0