HALV SAAB-FABRIK TILL SVERIGE

Sedan alliansregeringen införde de nya reglerna för arbetskraftsinvandring den 15 december har man gett en halv SAAB-fabrik arbetstillstånd i Sverige. Visst är det fantastiskt att tusentals demonstrerar för jobben i Trollhättan med Mona Sahlin i spetsen. Samtidigt ger man arbetstillstånd för tusentals från bland annat Indien utan att så mycket som en enda politiker ens lyfter på ögonbrynen.

Dessa indier kommer givetvis att acceptera betydligt lägre löner än svenska välutbildade ungdomar med stora studieskulder. Det är ett helt horribelt system som bara kommer öka den inhemska arbetslösheten. Att det sedan beror på att våra politiker ger tusentals människor som bor utanför EU arbetstillstånd är än mer häpnadsväckande. Och detta till på köpet i den värsta lågkonjunkturen sedan 30-talet. Snacka om att vi begåvats med naiva politiker, utan verklighetsförankring.


När man sedan hör Dan Eliasson beklaga sig över att andra EU-länder inte vill ta emot "flyktingar" från Irak så blir jag än mer bekymrad. Sverige skall givetvis vara bäst i klassen genom att ta emot 800 irakiska "flyktingar". (I förhållande till befolkningsmängd)

Hade Dan Elisson och svenska politiker haft något sunt förnuft överhuvudtaget hade man stoppat all "flyktingmottagning" från Irak precis som 17 andra länder inom EU.


Sveriges Radio skriver följande.


"Sverige ska ta emot 800 irakiska flyktingar och Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson uppmanar nu i ett brev sina kollegor i EU att ta sitt ansvar."Det märkliga är att man längre ner i artikeln skriver följande.


"Det handlar i huvudsak om statslösa palestinier som hamnat i någon typ av limbo i gränstrakterna mellan Syrien och Irak, säger Dan Eliasson."Med andra ord handlar det i verkligheten inte om Irakier utan om palestinier. Det innebär fler Hamasmedlemmar till Sverige och därmed än mer bekymmer och bråk vid demonstrationer och manifestationer.


Det är synd att det är så långt till nästa val! Jag önskar att det vore val imorgon så svenska folket hade haft en möjlighet att byta ut dagens naiva riksdagspolitiker.


Kommentarer
Postat av: vmm

Jag fattade inte heller riktigt det där när jag hörde det på radio idag om att dom flesta irakierna är statslösa palestinier. Märkligt.

2009-02-27 @ 01:23:17
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Det är märkligt att Sunnidominerade länder som Syrien och Jordanien inte vill ta emot sina trosfränder. Hur Sverige blev det naturliga andra eller - tredjehandsvalet har jag ingen aning om. Detta är politisk människohandel på hög nivå och att Sverige spelar med i detta spel är bedrövligt.Det enda som är säkert är att svenska skattebetalare får betala för att politiker ska få känna sig varma och fluffiga. Hela historien har varit på tapeten tidigare med några märkliga aktörer bla Island och Sudan.http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=2201009

2009-02-27 @ 02:22:03
Postat av: Fredrik

800 st till som kommer till 99% gå på bidrag !

Detta är fan rena farsen. Dessa människor skrattar hela vägen till banken. Vilket ansvar har Sverige?

Politiskt korrekt ? Vad fan är det?Ska politiker få styra den stora massan svenskar och dess skattemedel? Snacka om att binda ris över egen rygg! Sen de här om arbets invandring !Titta på: programmet:Gränspolisen England !Bara mygel och båg ! hela tiden ! Man jagar folk på öppen gata med patruller pga av detta jävla politiskt korrekta tänkande!Här sitter ett land och drabbas av global kris och sen ska vi ta hand om ännu fler ?Men det tycks att man försöker ta in så mycket flyktingar man kan innan 2010 för man vet att vinden håller på att vända !Jag kommer vägra att delta i detta vansinne !Rädda Sverige !

2009-02-27 @ 06:43:53
Postat av: Pick Malmlund

Det finns en föklaring till "statslösa palestinier". På CNN och andra utländska medier inkl Irakiska har man länge reagerat på dessa utlänningar som terroriserat Irak under många och har massor av liv på sitt samvete. Skicka dem till USA så kommer Obama att på nytt öppna upp Gittmo

2009-02-27 @ 07:28:50
Postat av: Onkas

I SVT nyhetsmorgon kl 07.45 "debatterades" terroristernas attentat i Södertälje under drygt 30 sekunder medan det nu urvattnade kungabröllopet tillägnades 10 av de totalt 15 minuterna. Ändå lyckade samtliga (något förvånande) skrika ut SLÅ NED

2009-02-27 @ 08:11:08
Postat av: Malin R.

Enligt förslag ska asylsökande in i jobb dan efter ankomsten.Det finns tydligen hur många jobb som helst samtidigt som varseln står som spön i backen och jag och kompisarna har blvit arbetslösa.Vi tar vilka jobb som helst men får på AF besked att det inte finns några.Ställde på ett möte frågan till en riksdagsman om det finns två arbetsmarknader i Sverige och fick pratbubbel tillbaka som svar.Bad också att få reda på inom vilka områden det finns jobb på direkten till asylsökande men fick ännu mer bubbel till svar.Efter mötet var det många som sade att de inte litar på de etablerade partierna längre.

2009-02-27 @ 08:18:54
Postat av: Ronk

Håhå jajahttp://www.gt.se/nyheter/1.1480904/lejde-kvinna-for-att-gora-korkortsprov

2009-02-27 @ 08:57:34
Postat av: AWSvensson

Det finns väl en anledning varför inte EU tar emot folk från Irak, när skall svenska politiker komma fram till detsamma. Det behövdes inte en stor ökning av irakier till Finland förrän deras politiker slår bakut och kräver ett stopp.

Palestinier hör hemma i just de Palestina. Det finns ingen som helst anledning att flytta problemen till Sverige, vi har tillräckligt med problem redan och mer får vi med dessa politiker.

2009-02-27 @ 10:06:19
Postat av: AWSvensson

"Pakistans regering säljer ut flickors rätt till skolgång när de förhandlar om vapenvila med talibanerna i Swatdalen. Överenskommelsen visar hur desperat regimen är".

Islam när den är som bäst.Passa även på att läsa om det politiska etablissimangets krampaktiga försök att ringakta och misskreditera SD.

"Högerradikalism blommar bäst i opolitiskt klimat"

Postat av: AWSvensson

Hunter något mera URLande från min sida kan nog inte begäras, fungerar bara inte.

2009-02-27 @ 11:09:20
Postat av: World Traveller

Terrorn har kommit till Sverige....och vad goer vaara politiker? Foernekar det!Hamas och Hizbollah bestaemmer i Malmoe!Muslimska Brodraskapet har en representant i regeringen!Vaensterns stormtrupper anlaegger mordbraender och forsoker moerda Sverige-demokrater!Svenskar, speciellt vaara kvinnor, barn och gamla utsaetts dagligen foer brutala oeverfall och valdtakter och mord!Polisen har order att jaga svenskar, fortkoerare, skattesmitare och eventuellt svenska kriminella saasom Hells Angels, men faar absolut inte roera vaara kaera invandrare och vanster-terrorister.Hur fan har det kunnat bli saa haer?13-arig flicka paakoerd i Helsingborg. Bilisten avvek fraan platsen!

Tycker det aer orovaeckande hur "klumpiga" svenska kvinnor och flickoer har blivit.

Naestan varje dag laeser man om naan kvinna eller flicka som blivit paakoerd.Aer det ingen som ser ett moenster?

2009-02-27 @ 11:46:36
Postat av: hunter

@ AWSvenssonDu måste ta bort eller markera det http:// som redan finns inlagd i URL: innan du klistrar in din länk. Hoppas att länken funkar nu?

Postat av: AWSvensson

Hunter: halleluja

2009-02-27 @ 12:19:53
Postat av: oveg

Asyleriet borde vara en unionsfråga för EU och skötas av Kommissionen. Sverige borde verka för ett för hela EU gemensamt ”Safe Haven” - lämpligen ett leasat område i Nordafrika - dit alla asylsökande skickas, och där alla resurser för handläggning samlas. Sedan får medlemsländer som behöver ökad befolkning konkurrera om de som visat sig ha asylskäl.

2009-02-27 @ 12:36:25
Postat av: Martin Ísaksson

Fick ett komiskt SMS just precis

måste vara för att jag var medlemm i S förra året

nu vet jag bättre och är det i SD.:Framgång kräver rättvisa

Nu kör vi

MVH Ibrahim BaylanRedan nu spelar mona spå sitt invandrarkort.rättvisa för vem? inte de som bor här vad man kan utläsa av Thoralfs inlägg om halv SAAB fabrik som kommit hitSkandal jag säger ingen framgång utan sunt förnuft.det fattas inom M och S.

2009-02-27 @ 12:53:34
Postat av: bjorn

Ni kommer in i faderns rike om ni blir USA propagandister

Rätten att bära vapen mänsklig rättighet

Bara skit i å betala skatt

Bara skjut

Politiker accepterar konsensus på sikt

Vänsterintellektuella= bara mörda packet

Allmän amnestilag

Skitsverige= bara skit i det (myndigheterna etc= bäst mordblomma) å satsa på competetive intelligence

2009-02-27 @ 14:10:43
Postat av: lee

om man accepterar illegala invandrare så accepterar man en svart sektor som bygger helt på svarat pengar.För det finns väl ingen som kan betala en illegal vitt?man kan undra när sossarna börja acceptera det?

2009-02-27 @ 15:23:14
Postat av: Sverigebesöket

Björn och hans floskler, bland annat skriver han så här:

”Bara skit i å betala skatt”

Kanske syftar han på alla de Pk-iter som drar hit passlösa invandrare från hela världen.

En väldig andel av dessa lever länge, länge på oss skattebetalare.

Och inte är det väl PK-iterna som försörjer dessa snyltare?

Och hur mycket betalar de illegala invandrarna till det allmänna för (sin egen) sjukvård, åldringsvård , skola och omsorg?

Inte underligt att välfärden urholkas och att Sverige går på knäna.

2009-02-27 @ 15:54:32
Postat av: Stefan K

Det verkar som våra politiker och myndigheter tävlar med övriga Europa om att få hit så många bidragstagare som möjligt. Det spelar tydligen ingen roll att arbetslösheten stiger, kommuner och landsting går på knä, segregationen ökar och bostadsbristen blir alltmer påtaglig. Ta hit så många som möjligt och låt oss svenskar få stå tillbaka som andra klassens invånare i vårt eget land. Gnäller vi, så är vi rasister och främlingsfientliga.

2009-02-27 @ 16:22:34
Postat av: Putte

Det är ju egentligen en paradox att vänsternahängare är så kåta(ursäkta språket)på massinvandring. Det är ju deras förväntade väljare som kommer att drabbas först och hårdast på grund av lönedumpning. Vi akademiker lär ju inte utsättas för samma konkurens. Samma paradox är det ju att det är just LO-förbund som står i första ledet när det gäller att fjäska med illegala invandrare. Vi som röstar på SD brukar ju beskyllas för att vara obildade. Hur är det då med dem som vänsterröstar för sin egen undergång?

2009-02-27 @ 16:32:51
Postat av: Anonym

@ PutteUtbildning och inteligens går inte altid hand i hand vet inte hur många sinneslöa civilingenjörer jag mött i mina dar. Såna som ska sköta kärnkraftsverk och sedan ringer och klagar på att jag hyrt ut en skitbil som inte fungerarjaha säger jag vad har hänt.jo jag står här på parkeringen och får inte i backen på bilen,jaha är det en automatjafår du inte i backennä det spelar ingen roll hur hårt jag drar i spaken den går inte från P läge till R, skandal att du hyr ut bilar som är defekta ska klaga till ditt huvudkontoret om vilken usel service det är.har du läst i instruktionsboken i handsfacket?JA börjar bli jävligt trött på att stå här och frysa kommer ni hit och ger mig en bil som fungerar!!!? hmm en tanke bara har du prövat trycka på bromsen? det måste man ju göra innan automaten släpper spärren så man kan få i de olika växellägenatyst i luren någon minut sen hmm ja det var visst så det funkar hejdå.

Ni vill inte veta vilken hög tjänst denna gubben hadde på ett svenskt företag som har hand om mkt viktiga saker och detta var nästan högste chefen.

@ Malin du vet väl vad du ska rösta på då?

2009-02-27 @ 17:16:14
Postat av: Martin Isaksson

var jag som skrev ovanstående

2009-02-27 @ 17:16:56
Postat av: Ekikoo

Kan du gräva i detta Thoralfhttp://stockholm.expressen.se/nyheter/1.1481302/alla-tre-friade-for-mordet-pa-romario2009-02-27 @ 17:19:21
Postat av: peter, den förste.

Norge med 5miljoner människor har nu för 1:a gången en större ekonomi/BNP än Sverige med 10miljoner invånare!Be era politiker förklara det!Se: garnedenom-erdetn.html" rel="nofollow">http://www.document.no/2009/02/sverigegarnedenom-erdetn.html

Postat av: Hakan

Putte: Nej det är ingen paradox. Svensk "arbetarklass" verkar sedan 70-talet börjat rösta mer o mer borgligt. Man gillar nämligen egna pengar o köpa kul grejor mer än att göra revolution o döda gåsen som värper guldäggen (dvs marknadsekonomi). Den långsiktiga trenden är att vänstern är körd i valen om den inte hittar nya väljargrupper som är garanterat beroende av statsunderstöd, helst hela livet. Vad kan då passa bättre än invandrare från afrika o arabvärlden. Men det är klart, den delen av "arbetarklassen" som fortfarande röstar vänster måste ju hållas i okunskap om att de faktiskt röstar mot sina egna intressen så länge som möjligt. Här har kamraterna i media en stor uppgift och det ser ut att funka. För många vänsterröstare som jag snackat med verkar det behövas en av "berikarna" gruppvåldtagen familjemedlem innan polleten trillar ner.

2009-02-27 @ 18:03:47
Postat av: Micael Foghagen

Om vi pga av ett sk "europeiskt ansvar" skulle ta emot 800 irakier/limbopalestinier är det mer än feltänkt!Snarare borde vi ha ett fribrev de närmaste 500 åren...

2009-02-27 @ 18:58:57
Postat av: Andreas Henriksson

Martin Isaksson"Framgång kräver rättvisa

Nu kör vi

MVH Ibrahim Baylan"Skrev han så..oj oj oj!! Rättvisa får man väl ändå inte om man ska ta emot 7 miljarder flyktingar.. Det verkar som att sossarna flörtar med vänstern.

2009-02-27 @ 19:54:15
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonDom är på god väg att tappa min röst.Det är väldigt nära nu!! Sossarna alltså.

2009-02-27 @ 19:57:36
Postat av: Ernst Thälman

Putte, akademiker?

2009-02-27 @ 20:07:25
Postat av: Putte

Ernst Thälman, undrar du vad akademiker är för något? Det är sådana som har minst en treårig utbildning på universitet eller högskola. :-)

2009-02-27 @ 20:45:02
Postat av: Andreas Henriksson

Jag kan inte förstå varför vi i Sverige ska ge oss på att rädda hela världen, det gäller miljön, invandringen, osv..Titta på våra nordiska grannländer dom välkomnar inte ens en bråkdel av invandrare vad vi tar emot här. Man måste istället börja med att agera lokalt, sedan tänka globalt.

2009-02-27 @ 20:47:49
Postat av: Micael Foghagen

>Andreas HenrikssonFör det första - min röst fick S för sista gången 2006. Nu är det SD som gäller!För det andra - om man verkligen vill göra nytta för andra folkgrupper är det mycket bättre att hälpa människor i sin kulturella närmiljö.Som ett exempel bara, 1000kr i Malmös budget för Rosengård ( tolkar, SFI, socialbidrag, kriminalvård, osv i all oändlighet) är ett extremt slöseri.För motsvarande summa kan vi verkligen hjälpa långt fler till ett bättre liv i de behövandes närregion.DET kallar jag humanism i realiteten!

2009-02-27 @ 21:04:21
Postat av: Ernst Thälman

Putte; ge akt på hur du stavar! Du ska ju ändå vara akademiker.

2009-02-27 @ 21:18:21
Postat av: Stefan K

Kan ingen vettig människa förklara för mig varför politikerna är så in i h...etes angelägna om att ta hit allt fler flyktingar och invandrare? Är det jag som är dum i huvudet när jag tycker det är rena vansinnet att politiker och myndigheter går ut i massmedia och erkänner att vi har en misslyckad integrationspolitik med alla dess negativa följder, samtidigt som man vill öka Sveriges ansvarstagande? Hur mycket jag än försöker förstå, så begriper jag inte hur man vill lösa problemen genom att dra på sig fler.

Nu är jag bara en lågutbildad verkstadsarbetare som röstar på Sd och det är väl ingen bra kombination enligt pk-Sverige, så jag vore tacksam om jag blev upplyst i frågan.

2009-02-27 @ 23:20:23
Postat av: s-e karlsson

Thoralf nr : 2 ! Skulle vara intressant att höra din förklaring till anhöriginvandringen !

Många av dessa anhöriga är förmodligen både analfabeter och pensionärer när dom kommer hit , att då pååstå att vi måste ha invandring för pensionernas skull tycker jag verkar långsökt !

På varje familj som får PUT i Sverige så kan det ju i praktiken komma minst 4 personer som anhöriginvandrare dessa 4 går förmodligen antingen direkt in i pension eller inom en snar framtid och har då inte genererat en enda krona till sin pension !

Ska bli intressant att få höra din förklaring !Mvh S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-02-28 @ 05:42:38
Postat av: Putte

Ja jisses, Ernst Thälman. Var det detta du hängde upp dig på? "vänsternahängare". Det är väl för he.... inget stavfel. Det är ett knapptryckningsfel och sådant händer när man har lite bråttom. Rent tekninskt, beror detta "stavfel" på att höger hands pekfinger är något snabbare än vänster hands lillfinger. Du kommer säkert, att även i fortsättningen få störa dig på omkastade bokstäver, speciellt om bokstäverna inte skrivs med samma hand på tnagentbordet.

2009-02-28 @ 07:07:51
Postat av: Stefan K

Thoralf nr 2

Tyvärr blev jag inte klokare av ditt svar. Vi vet alla att världen är föränderlig och att människor reser och jobbar på olika håll på klotet. Samtidigt som många svenskar jobbar utomlands och har all rätt att så göra, har givetvis människor från andra länder rätt att komma hit och jobba och sannerligen behövs dom för att fylla luckorna efter utflyttade svenskar och kommande pensionsavgångar. Då kallas det för arbetskraftsinvandring, likt den vi hade på 50- och 60talet och mig veterligt så har aldrig Sd sagt sig vara emot den. Människor från andra länder som kommer hit, jobbar och försörjer sig själva och sin familj ser i alla fall jag inga problem i, men är det så att majoriteten av de nykomna är arbetskraftsinvandrare? Det kommer exempelvis hit gamla människor som är anhöriga till asylsökande som går direkt in i välfärdssystemet utan att ha jobbat en dag i Sverige. Att kriminella kommer hit och livnär sig på brott och bidrag är väl heller ingen överraskning och sedan har vi alla de lycksökare som söker sig till de länder där de har lättast att få asyl och länder där bidragssystemet är mest generöst. Frågan är om vi i Sverige är skyldiga att ta emot personer som inte är ett dugg intresserade av att göra rätt för sig, när vi redan har stora problem på många områden?

Arbetskraftsinvandring...JA!

Bidragsinvandring...NEJ!

2009-02-28 @ 07:31:07
Postat av: Martin Isaksson

@ stefanja det känns väl rätt logiskt att vi får lov att sålla ut parasiterna varför ta in såna.sen förstår jag inte poängen man att ta in 100000st pers om året och ha i reserv utifall att det skulle fattas till att jobba kännns som att det är nog inga problem att ta hit folk när det väl är dags sen har jag hört denna ramsa om att det ska fattas folk i snart 20år kan det vara så att det ALDRIG kommer fattas,Sen höjer väl S och M pensionsåldern till 72snart så det ska nog lösa sig för då hinner de dö innan de kan ta ut pensionen.

2009-02-28 @ 09:27:49
Postat av: s-e karlsson

Martin Isaksson ! Du har absolut rätt vad det gäller "ramsan "om arbetskraftsinvandringen ! Det tjötet började säkert i slutet på 80 talet och fortfarande tycks det finnas folk som tror fullt och fast på dom lögnerna !

Mvh S-E Karlsson .

2009-02-28 @ 10:17:54
Postat av: Malin

Thoralf nr 2

Sura fd militärer samt andra avarter??? Hur KAN man skriva ngt sådant?

Denna avart har i så fall också en akademisk bakgrund och är engagerad och läser dagligen om svenska "Gustav" t.ex. och andra idiotiska pseudonyma namn för att inte vara rasistiska i media! Var medveten om vad som händer?

Det är du som lever i bubblan och vill ej inse sanningen om hur det ligger till i dagens svenska samhälle.

Rekommenderar dig till att gå in på youtube och skriv sedan dit Immigration gumball och titta på denna länk! Den är ca 20 min lång så titta på hela istället för att titta de första 2 min som alla er poltiskt korrekta verkar göra...

Ta även en funderare på hur det ser ut i London? Är det den situation vi vill hamna i? NEJ TACK!SD 2010!! Finns inget annat att rösta på för att rädda mina barn till en bättre framtid!!

Verkar som om min generation kommer att få ett h-vete. Tro inte att jag är rasist för jag är REALIST inget annat!

2009-02-28 @ 11:05:26
Postat av: Hasse

Till Stefan K,

Jag tror att de som trots dagens massarbetslöshet propagerar för att ännu fler ska komma hit, inte har förstått det allvarliga. De har fortfarande arbeten med bra löner och delar inte de arbetslösas villkor. De ser att de arbetslösa/hemlösa blir fler och fler och att unga går ner sig på olika sätt eller blir kriminella samt vet att sjuka inte längre får vara sjuka om de ska ha rätt att leva ett drägligt liv, men försvarar sig med att det är deras eget fel. Alltså vi och dom. Arbetslöshet och sjukdom är individens eget fel och så slår de sig för bröstet när media bekräftar detta genom att berätta om hur många jobb det finns (som ingen söker) och hur alla sjuka fuskar för att få bidrag. De ser inte människor som sitter och fryser i sina bostäder/halvsvälter då de inte kan betala elräkningarna eller maten. De vet inte om att det finns många sådana i sverige då de inte syns utan sitter någonstanns och skäms över sin situation i väntan på att få dö. Skulle alla dessa istället ge sig ut och tigga på gatorna,utanför riksdagshuset,slottet,utanför de bättre bemedlades hem så hade de synts och politikerna hade tvingats att agera. De hade inte längre kunnat motivera en massinvandring om sverige är fullt av tiggare.

2009-03-01 @ 17:22:21
Postat av: Roberth Ström

När kommer det 10 000 tyska bögar....

2009-03-01 @ 21:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0