FÖRSTA STEGET MOT SHARIAPOLISER?Stockholmspolisen skall rekrytera poliser i Stockholms moské. Frågan är vad syftet är med denna rekrytering. Den enda logiska förklaringen måste vara att man inom polisen i Stockholm har planer på att inrätta shariapoliser.

Jag har aldrig hört talas om att polisen besökt kyrkor för att rekrytera poliser. Ingen skulle väl komma på tanken att polisen skulle åka till Knutby för att hitta nya aspiranter.


Se inslaget.


Kommentarer
Postat av: Ibbe

Svensk polis bjuder nu islamisterna att infiltrera den svenska poliskåren. Alla hissar går uppenbarligen inte ända upp hos personer inom Rikspolisstyrelsen.

2009-02-20 @ 21:23:58
Postat av: HenrikP.

Media tycker detta är en icke-nyhet och skriver ogärna om detta fenomen även om bloggen "muslimska friskolan" tipsat dem alla om detta. Det svenska folket är förda bakom ljuset "big time"!!

2009-02-20 @ 21:39:37
Postat av: Tommy

Förräderi kan inte tydligare visas.Nu behövs handling, för att stoppa detta vansinne!

2009-02-20 @ 22:06:58
Postat av: Peter, den förste.

Detta är inget konstigt alls, bara en naturlig utveckling av den plan "våra" folkvalda politker har. Se http://www.regeringen.se/sb/d/10025/a/103091Läs även på polisens egen sida där följande står: "..Däremot föreslår Anders Danielsson att kravet på svenskt medborgarskap slopas..."http://www.polisen.se/inter/util/nodeid=21434&pageversion=1.jsp?articleid=12291120När jag ändå håller på så kan jag rekommendera följande lilla filmsnutt med ett exempel på vad eliten tycker: http://www.ukip.org/content/video-zone/919-telling-the-truth-about-the-european-eliteKonspiratoriskt? Javisst.

2009-02-20 @ 22:13:06
Postat av: Martin Isaksson

Skitbra då antar jag att 50% är kvinliga muslimer som de ska kvotera in.Hmm får de ens vara på samma avdelning som poliserna ska vara, ?får kvinnliga poliser vara i mosken och prata då de väl inte får vara på männens sida?Får kvinnliga muslimska poliser ens arestera manliga brottslingar då de inte ens får hälsa med handen till andra män än mindre röra fysiskt på annat sätt.visst ha araber hos polisen men ta det via vanliga sökvägar och inga specialförmåner (tex att de inte behöver medborgarskap eller ha simkunnighet eller inte har så stora krav på svenskan vad tror ni att dessa blir 2klassens poliser?) vi rekryterar väl inte hos livets ord eller hos synagoger ? varför rekrytera på en moske där det är minst chans att finna sekulerade muslimer ???helt galet och uppåtväggarna crazy.2009-02-20 @ 22:33:02
Postat av: Magne

Tokigheterna kommer att eskaldera än mer. Än är inte toppen nådd på vansinnet. Den sovande vikingen sover och sover..,

2009-02-20 @ 23:22:04
Postat av: s-e karlsson

Nu går skam på torra land ! Min egen kommun Högsby ska prioritera invandrarungdomar vad det gäller ferie arbete ! Svenskarna trycks undan mer och mer ! Nu borde väl föräldrarna till de svenska ungdomar som blir utan feriejobb protestera ?

Sd måste få möjlighet till insyn i de olika förvaltningarna . Hoppas på ändring nästa år !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-02-21 @ 00:12:45
Postat av: Stefan K

Man får tro att de muslimer som polisen vill värva i moskéerna är djupt troende och då innebär det att man bl.a. ska be 5 gånger om dagen. Låt oss då hoppas att bönestunderna inte sammanfaller med en utryckning till det mångkulturella Sverige.

Polisen kallas inte alltför sällan "grisar" och "svin". Hur kommer de muslimska poliserna att reagera på det?

Muslimska kvinnor tvingas av religiösa och traditionella skäl att bära slöja. Hor kommer denna att passa ihop med polisuniformen? Tillåts förresten de muslimska kvinnorna att bli poliser, då detta kan innebära att de tvingas ta män i hand och ännu värre, kanske handskas med lättklädda män i vissa situationer.

2009-02-21 @ 08:14:56
Postat av: Fredrik

Klart att invandrare kan vara poliser !!

Men att gå till en Moske och försöka rekrutera muslimer till polishögskolan är ett mycket märkligt beteende.Finns ju hur många andra invandrare och kulturer men de verkar man inte tala om eller försöka skaffa någon anknytning till ?Vet inte vem som kommer upp med dessa halvtaskiga försök till att få svensken att gilla och acceptera muslimer.Kan eller kommer aldrig respektera denna religion och dess utövare pga av att den är så långt ifrån demokratiskt tänkande och extremt RASISTISK.Den är så nerlåtande och grotesk i sitt tänkande mot andra religioner,människor,homosexuella etc så att religionen i sig skulle förbjudas.Har vi glömt bort att på 80-talet så skrev

http://sv.wikipedia.org/wiki/SatansversernaDenna är högst relevant idag ! Den skrevs 1989 och beskriver samhället som blivit idag pga av denna jävla religion.Att politiker bara nyter att flörta med detta ? Är ju så långt ifrån demokrati man kan komma.Talade med en mycket god vän som är invandrare igår. Han berättade när han gick för att lära sig svenska för 7 år sen så sa han :De flesta var trevliga men alltid till 100% så var det muslimska män representerande när det var bråk,stölder och hot mot personal på flykting förläggningen.Han är precis lika förbannad som en annan. Han frågade igår vad jag skulle rösta. Jag sa SD för varför ska man ljuga ? Finns väl inget som är fel i det !?Han tittade på mig och sa: Ja det finns ju inget annat val direkt. M i all ära men de är så fokuserade på Eu att dom inte ser vad som händer inom Eu.Islamiseringen pågår ju förfullt.Mona.S har blivit såld sa han ! jag skrattade men han var allvarlig. Jo men så är det! Att ni inte ser på henne att hon har ingen egen agenda utan går någon annans !Titta ,lyssna !är som att se en docka tala !! Han berättade även om att det finns en stark oro ibland invandrare som ej är muslimer och flytt från länder där de blivit jagade och torterande i islams namn.Dom kan ej förstå varför Sverige bjuder ut sig till denna religion när man så starkt försöker få bort den från andra länder. Islam vill ta över, man ser det överallt men vi bara avfärdar det med att de är någon tok som talar.Men bakom varje tok så finns miljontals anhängare och dessa föder och lär upp miljontals nya.Vi sa han: ser det som något vi kan hantera genom att bjuda in dem i politiken,myndigheter,polis,militär,skola,sjukhus ja hela det sociala nätverket.Men vad vi inte förstår är att: Deras GUDSTRO och RELIGION ISLAM står över vår lag och när tiden är rätt för dessa om kanske en 20-40 så.....Låter som rena profesian Fredrik men du får kalla det för vad du vill men är inte demokratin vaken så kommer bara ordet demokrati vara förknippat med dödsstraff inom 50 år !!Som sagt !

Man får sig en ordentligt tankeställare när människor med riktig flykting status blir rädda för det dom ser och hör våra politiker göra!Så Sverige och dess medborgare från alla världens hörn. Det är väl dags att slå ett slag för demokratin.Inom Mitt SD så är alla välkommna om man har en stark dekomkratisk tro.Att vi alla är lika inför lagen. Men att se denna nermontering av den Sverige kan vi ej låta fortgå!Jag är inte en religiös man men jag kan acceptera att man är det till viss mån. Men att se politiker blunda för dessa muslimska demagoger världen över slingra sig i de vår demokratiska del av världen genom terror och hot är bedrövligt !!Rädda SVERIGE !!

2009-02-21 @ 08:27:47
Postat av: Nalle i Växjö

Föregående inläggJag tycker just detta avsnitt var något att tänka på i föregående inlägg, nämnligen alla som flytt för att komma bor från Islams förtyck, både män kvinnor och speciellt flickor.

Vi har ju åtagit oss ett ansvar när vi accepterat dom som Svenskar.Läs sakta och begrunda citatet."Han berättade även om att det finns en stark oro ibland invandrare som ej är muslimer och flytt från länder där de blivit jagade och torterade i islams namn.Dom kan ej förstå varför Sverige bjuder ut sig till denna religion när man så starkt försöker få bort den från andra länder. Islam vill ta över, man ser det överallt men vi bara avfärdar det med att de är någon tok som talar.Men bakom varje tok så finns miljontals anhängare och dessa föder och lär upp miljontals nya.Vi sa han: ser det som något vi kan hantera genom att bjuda in dem i politiken,myndigheter,polis,militär,skola,sjukhus ja hela det sociala nätverket.Men vad vi inte förstår är att: Deras GUDSTRO och RELIGION ISLAM står över vår lag och när tiden är rätt för dessa om kanske en 20-40 så.....

"

2009-02-21 @ 09:00:56
Postat av: Katinka Glahd

Var lika kloka som alla de invandrare och flyktingar är -som är medlemmar i Sd.

Rösta på Sd för att rädda vårt land undan den islamska våtfilten.

De har flytt från detta för 20-30 år sedan och vill inte uppleva det igen.

Visst har vi hört att svensken är dum, men aldrig kunde vi tro att han var så djävla dum,sade de till mig.Att Ni bara finner Er i detta. Låt media och folkförrädare kalla Er rasister och xenofober. Vad gör det?

Målet är ju att rädda Ert land.Vi som bott här och fått ett bättre liv i lugn och ro,med arbete och ett hem på jorden.

Vi tänker ta striden om inte Ni gör det.

Vad mig anbelangar,svarar jag bara"Vi ses på barrikaderna"!Katinka.

2009-02-21 @ 09:25:37
Postat av: Anonym

Var lika kloka som alla de invandrare och flyktingar är -som är medlemmar i Sd.

Rösta på Sd för att rädda vårt land undan den islamska våtfilten.

De har flytt från detta för 20-30 år sedan och vill inte uppleva det igen.

Visst har vi hört att svensken är dum, men aldrig kunde vi tro att han var så djävla dum,sade de till mig.Att Ni bara finner Er i detta. Låt media och folkförrädare kalla Er rasister och xenofober. Vad gör det?

Målet är ju att rädda Ert land.Vi som bott här och fått ett bättre liv i lugn och ro,med arbete och ett hem på jorden.

Vi tänker ta striden om inte Ni gör det.

Vad mig anbelangar,svarar jag bara"Vi ses på barrikaderna"!Katinka.

2009-02-21 @ 09:28:03
Postat av: Fredrik

Läs o begrunda !http://www.dn.se/insidan/muslimer-pa-tva-satt-i-riksdagen-1.640121Man ställer endast frågor till han som är muslim som vi är kristna.

Inga frågor till den andra.

Han talar utan en fråga om hur hans förhållande till religionen.Detta är livsfarligt att släppa in i det politiken

Religion hör inte hemma i de demokratiska rummet.

Finns ingen religion idag som är demokratisk.Sen bör man ju ta sig en funderare på hur i man kan forsätta att tro på nåt som gett en över 300 piskrapp på foten ! Av rädsla eller ?

2009-02-21 @ 09:36:10
Postat av: Fredrik

Säger det bara en gång:

Muslimer är ingen folkgrupp det är en religion !! Folkgrupp är greker, svenskar,araber etc, Ni förstår !Dessa krav ställde svenska muslimska rådet på vår regering 2006.http://svt.se/content/1/c6/58/17/97/Brev%20fr%E5n%20Sveriges%20Muslimska%20F%F6rbund.pdfDetta mina vänner är bara början !

Kanske har fel eller kanske överdriver ?

Men min magkänsla säger till mig att på ett demokratiskt sätt visa upp alla dessa agendan som Islam har och dagligen arbetar för. Handlar inte bara om Sverige utan hela Europa.

Som svensk medborgare och en stark kämpe för jämnlikhet i samhället så måste jag för våra kvinnor och barns skull jobba för att att isalmiseringen av Sverige måste stoppas.Hur rimmar detta med jämnlihet kan tyckas !?För att uppnå och skapa jämnlikhet så kan man ej acceptera något som ej står för det utan ha ett agenda som gör det till en diktatur. sen om den är politiks eller religiös spelar mindre roll.Frihet under ansvar.Mitt ansvar är att som medborgare följa de lagar o spelregler som finns inom den suveräna demokrati Sverige är ! Gillar definitivt inte alla men jag får följa dem.Min frihet är att visa upp och att skriva om saker som jag anser är ett hot mot demokratin.Men även att kunna tycka o tänka vad jag vill.Men det som förbryllar mig mycket är att inte feminister,rädda barnen, amnesty,homorörelsen och alla som jobbar för lika rätt i samhället inte går ut och ställer religionen ISLAM till svars !!2009-02-21 @ 09:57:33
Postat av: Nils

Galenskapen fortsätter i oförminskad skala. Nånstans måste den ju stöta på patrull! Kanske en rejäl sd framgång i eu-valet kan va en inledning.

2009-02-21 @ 09:58:16
Postat av: Fredrik

Länken funkar ej !?Googla :Den glömda minoritetenDär har ni det brevet i pdf format !Läs !

2009-02-21 @ 10:04:55
Postat av: Rune

Detta är ju totalt vansinne! Södermalmsmosken kontrolleras ju av "Muslimska Brödraskapet" som ju är en terroristorganisation. Skall den svenska polisen infiltreras av terrorister?

2009-02-21 @ 10:07:00
Postat av: Fredrik

Som ni ser på länken så går den via Svt.se ??

Är väl därför den ej funkar :-)Så läs dokumentet ! Lär väl försvinna inom kort när någon kommunist läser bloggen !!

2009-02-21 @ 10:08:52
Postat av: Martin Isaksson

bra och sant skrivet fredrik.

2009-02-21 @ 10:21:04
Postat av: Anonym

Formuläret som Fredrik syftar till finns också att tillgå i Html-format och den länken kanske fungerar bättre...

http://209.85.129.132/search?q=cache:8b-i2i4iCWsJ:svt.se/content/1/c6/58/17/97/Brev%2520fr%25E5n%2520Sveriges%2520Muslimska%2520F%25F6rbund.pdf+den+gl%C3%B6mda+minoriteten&hl=sv&ct=clnk&cd=1&gl=se&client=firefox-a

Definitivt läsvärt och jag har sparat filen på datorn, samt skickat det till alla mina vänner.

2009-02-21 @ 10:22:51
Postat av: Fredrik

Sen till alla som springer runt med palestina sjalar på stan !Visste ni att HAMAS införde sharia lagar i Julas !?

Visste ni att man har röstat igenom korsfästning av kristna !!Så lars Ohly Din jävla dåre ! stå i riksdagen o propagera för HAMAS din opåläste obildade jävla sociopat !Läs o begrunda !!

http://fredimellanostern.wordpress.com/2008/12/28/hatat-hamas-kan-tvingas-senarelagga-korsfastningar-i-gaza/Blir så förbannad att dyker den där jävlen upp på torget i stan så blir de ett rutten ägg i pannbenet!Ursäkta orden ! men vafan Sverige !!

2009-02-21 @ 10:33:09
Postat av: Fredrik

I pdf formatet så ser manMahmoud Aldebe

Sveriges Muslimska Förbund tel:0850910923

Kapellgränd 10 [email protected]

116 25 StockholmDetta har kontrollerats via eniro.se.

Det gör man ej Html formatet.SD kanske skulle kontakta dem ?

ställa frågor,på de religiösa krav man har !2009-02-21 @ 10:54:24
Postat av: Inge Sandén

Fredrik är en riktig kämpe,helt rätt det han skriver.

Vårt huvudmål måste vara att i första hand bekämpa den Islamistika politiska hatreligonen Islam.

När jag värvar nya medlemmar och någon svarar då,ni är ju ett enfrågeparti och har bara invandringen som en huvudfråga.

Mitt svar blir då.

För min del spelar det ingen roll varifrån dom kommer,bara dom inte är en belastning för landet,utan arbetar,betalar skatt,sköter sig och behåller sin religon för sig själv.

Det är den demokratifientliga religionen Islam,som vi alla Svenskar måste förhindra,att den får fotfäste i vårt land.

Klarar vi inte det,är det meningslöst att kämpa för andra saker.

Det är ungefär,som att sätta på sig en ren vit skjorta,utan att först tvättat sig.

Islam måste bort från vårt land,det är dom som skapat allt elände,vi dagligen ser och läser om.

Svaret blir då alltid,Islam är ett otyg.

Om SD kan hindra dom från att förstöra vår demokrati,som vi kämpat för i hundra år,får jag kanske ta mig en funderare.

SD har helt rätt i den frågan,men bara det att tidningarna skriver så mycket skit om er,har jag ibland lust att bara protest rösta.Sedan är ju det här med asylmottagningen en helt annan fråga.

Det är ju bara 3 eller 4% som är asylberättigade,och det borde vi ju kunna klara av.

Rädda Sverige från Islam.Rösta SD.

2009-02-21 @ 11:06:45
Postat av: Hr Fökk

Jag säger bara detta om förslagettv3programaschbergmedpruttkungen.htm" rel="nofollow">http://www.kossan.se/roliga-filmer/gammalttv3programaschbergmedpruttkungen.htm

2009-02-21 @ 11:10:24
Postat av: Peter, den förste.

Läs boken Exit Folhemssverige, gjord av tre akademiker, förklarar en hel del av det som händer och hänt. Förstår inte varför denna bok ej diskuteras i TV.Den finns att ladda ned här: http://snaphanen.dk/exit.php

2009-02-21 @ 11:43:09
URL: http://snaphanen.dk/exit.php
Postat av: hunter

Det finns en bok som kom ut någon gång på 50-talet och handlar om ett tänkt scenario då Sverige invaderades av ett främmande land. Den heter ”Sveriges ödestimma 195X – då Sovjetunionen tog Sverige”. I slutet av denna bok citeras ett uttalande från en av de ledande inom Sovjetunionen, som var ytterst ansvarig för kommunismens spridning till andra länder. Han sammanfattar det övergripande problemet ungefär enligt följande och som i högsta grad är värt att uppmärksamma med anledning av vad som nu pågår i vårt land, genom att de nuvarande politiskt ansvariga tillåter en allt mer ökad islamisering inom alla områden av samhället.

- 75 % av befolkningen orsakar endast mindre bekymmer. Dessa består av 25 % som behärskas av ren feghet, 25 % hoppas att få det bättre på andras bekostnad och 25 % består av allmänt ansvarslösa personer som överhuvud taget inte fattar vad det är som håller på att ske och som sin vana troget följer minsta motståndets lag.

- 25 % av befolkningen kan således ställa till stora problem. Dessa måste på olika sätt vilseledas och med alla till buds stående medel hindras att påverka det som håller på att ske.Jag citerar från boken den avslutande meningen ordagrant, eftersom den säger allt som behöver sägas och stämmer in på hur det ser ut i dag och vad som måste göras. ”Varför skall icke ännu en gång det svenska folket kunna resa sig upp ur sin av bristande upplysning orsakade sorglösa dvala samt visa de gamla svenska dygderna som mod, tillförsikt och handlingskraft”.Att det är massmedia och fega politiker som genom PK giftet orsakat den nuvarande ”dvalan”, råder det väl inget som helst tvivel om och som varje normalt funtad människa inser!

2009-02-21 @ 12:07:36
Postat av: Fredrik

Hej Inge !För mig så är vi alla människor och vi ska respektera varandra.Men när religion kräver saker i det politiska rummet, samhället eller o det sociala vardagen då måste vi säga STOP !!Oavsett vilken religion de än är vi talar om. Ta bara vilket liv det blev när det kom fram vad Livets ord predikade: Att uvecklings störda var straffade av gud !?? Se hur absurt de låter.Kristendomen hade sin era av tortyr,korsfästelse,förföljese av oliktänkande etc.Där är stora delar av ISLAM än idag.

Tråkigt men sant.I framtiden så får man ju hoppas att den blir lika förvisad till söndagen och allmänt tråkig som kristendomen.Men ställer man inte hårda och starka krav på dess utövare så gror sig sånt är elände som cancer i en sjuk kropp. Så är det !Titta på Hitler ! Men vi lär oss visst aldrig !Vi tar människor från länder där detta är vardag och kastar in dom i demokratin.Helt plötsligt så kan du ej göra saker som har fallit sig naturliga för dessa människor under 1000 tals år. Bara en sån sak som att mannen BESTÄMMER ALLT !För oss som kommit lite längre i utvecklingen. För det är de allt handlar om !Så kan ett sånt utryck ses som totalt främmande och skapa ett förakt mot den religion och kultur som förespråkar sånt.Vi vet idag att vi lever,lär,kan och har det mycket bättre än dessa kulturer.Gör vi då fel att protestera kraftigt när vi ser hur man människor från dessa kulturer beter sig och hur politiker flörtar med denna religion ?Absolut nej !!!!Islam är inget folkslag och kan därför inte falla under diskriminering av ursprung eller folkslag.Vi jag förbehåller mig den demokratiska rätten att fördöma,förakta och ej acceptera att religion som ställer krav på vårt demokratiska samhälle skall slås ner med alla kraft man bara kan !Blir väldigt förbryllad över Expos och AFAS hålling till Islam.För Islam är imot allt dom står för. Islam idag är ren och skär rasism.Tycker man från SD sida ställa starka frågor till dessa rörelsen angående islam,hamas och dess utövare!2009-02-21 @ 12:14:34
Postat av: Martin Isaksson

ja islam hatar kvinnor, judar, bögar osv osv

finns det något som islam gillar förutom små 9åriga flickor?finns det något som inte kränker dem?snart får väl scan lägga ner för det flyttar in någon muslim 500meterbort och känner sig så kränkt att den luktar bacon. suck.

2009-02-21 @ 12:19:38
Postat av: Andreas Henriksson

När det gäller Islam så tror jag att var och en ska bemöta det med den gamla ordspråket...."Håll din vän nära men din fiende ännu närmre" Rätt så bra ordspråk faktiskt.

2009-02-21 @ 14:13:44
Postat av: Fredrik

Läs artiklen !

Men var noga med att titta på vilka som skrivit den

Tycker jag känner igen namnen :-)http://www.dn.se/opinion/debatt/sapo-trakasserar-muslimer-och-underblaser-islamofobi-1.568741Som sagt ! Vissa har ett religiöst syfte med att finnas med i svensk politik.Kan känna att det är rätt skönt att SÄPO håller koll på folk som litar mer på sagor än fakta !

2009-02-21 @ 15:02:38
Postat av: Andreas Henriksson

Jag tror att Säpo gör ett riktigt kanonjobb när dom gör såna här hotbilder. Ywonne Ruwaida har väl aldrig haft ett rätt i skallen.

2009-02-21 @ 15:16:58
Postat av: Fredrik

Detta är England idag 2009 !http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/10885-sharialagar-i-englandSverige 2020 ?Nej tack !!

2009-02-21 @ 15:23:44
Postat av: Andreas Henriksson

Ja,sådana domstolar vill vi inte ha i Sverige.Det är riktigt skrämmande att Englands lagar godkänner sådant.

2009-02-21 @ 15:34:07
Postat av: Katinka Glahd

Till folkförrädarna som skänkt bort vårt land till islam.

"Jag grubblar ständigt på vad det är i vår historia,lynne eller nationalkaraktär.VILKET FULT ORD-som drivit oss dit därhän vi står idag.

Där de som äger ord och makt utvecklat en ringaktning och ett hat mot alla och allt av inhemskt ursprung,medan så mycket kraftoch omsorg ägnats åt alla uppdykande främlingar.Falsk indentitet-än sen?Falskt pass-än sen?Falskt ursprungsland-än sen?Falsk resväg- än sen?Påhittad historia-än sen?Brottsling på flykt-än sen.De är ju här nu,det är huvudsaken.Invasionen måste fortsätta,de "godhjärtades" aptit på på nya skyddslingar är omättlig. Och inte minst,stödtrupperna som hämtar sin sold ur invandringen har ständigt hungriga plånböcker.

Men vad är motivet? Varför anser de det vara så avskyvärt och fult att bo i ett land där man förstår varandra,språkligt och kulturellt?Hur kan de tycka att det är rättfärdigt atti ord och handling ge global allemansrätt till ett land som erövrats och försvarats med våra fäders blod;byggts upp i svett på åkrar,i skogar och gruvor,för att nu med tårar sörjas av alla som ser sin arvsrätt förskingras?

Och den sorg vi då känner,inte ens den får vi ha kvar.Den förvrids och skuldbeläggs.

Den görs ful och omoralisk.

Den ges namn som främlingsfientlighet,rasismen och slutligen nazismen. Jag själv når snart den ålder och livssituation då min fysiska närvaro inte längre har någon direkt betydelse.

Om inte vårt land tillfrisknar-och hur skulle det någonsin kunnadet-kommer jag att föredra som betalande gäst någon annanstans inom det EU vi nu tillhör, där det som hänt med Sverige förhoppningsvis kommer att kännas mindre påträngande och inte så andligt plågsamt." Arne Särnmark.

Kraftfulla ord, skriven av en stor svensk.

Finns på sidan 170 i boken "Dialog om invandringen".

Ta dessa ord till Ert hjärta. Lev efter detta i ord och handling. Kämpa på för vårt land.

Budkavle Upp. Budkavle Går. Rid i Natt.

Brinn stjärna uti Junikvällen.

Gud välsigne Sverige.KG.

2009-02-21 @ 16:03:08
Postat av: Fredrik

Har sett den kritiserade filmen: FITNA idag !Man kritiserar filmen pga av att de är ihop klipp av och ifrån muslimska ledare som spyr ut sitt hat mot vårt sätt att leva och det ska då vara till grund för att man har tagit bort den från nätet ?Inte en röst om vad dom verkligen ser i filmen.

Det är så att jag allvarligt blir rädd.Må vara ihopklipp men det är ju sanning eller hur!

Det är ju inte skådespelare som står där och spyr ut allt detta hat !!Som jag sa innan idag !Bakom varje tok så finns det miljonstals anhängare.Men varför inte titta lite själva:http://imittsverige.blogspot.com/2008/01/bryssel-eu-lgger-grund-fr-sharialagar-i.html2009-02-21 @ 16:03:17
Postat av: Fredrik

En mycket bättre länk !http://jihadimalmo.blogspot.com/2008/03/hr-r-den-fitna-se-wilders-film.htmlRädda Sverige och rädda världen från denna farsot !!

2009-02-21 @ 16:25:39
Postat av: carl

Islam verkar vara svår att stoppa när politiker och myndighetsansvariga driver på. är det ett större och smartare nätverk än medelsvensson fått veta från tvn hemma i soffan? vilka makter står bakom obama?? är bin laden med i spelet??

se och begrunda araber är verkligen listiga på att manipulera kanske även dig som läser detta!

http://www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU&feature=related

2009-02-21 @ 16:48:50
Postat av: Fredrik

Sen när man ser hur Amerika undrar vad fan vi håller på med !hdQ" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=JKVbp4khdQLyssna verkligen vad han avslutar intervjun med !!

Det är så klockrent om hur våra politiker vill att vi ska uppfatta saker !Sen lyssna på Pat Condellhttp://www.youtube.com/watch?v=OxbYBIlT6VE&NR=1

2009-02-21 @ 16:52:12
Postat av: Fredrik

Till Carl:Ta inte illa upp menLänka inte skit !

Varken du eller nån annan tror på de där !Ta och lyssna på Pat Condell.Tror nog att 95 % av alla svenskar tycker som han!

2009-02-21 @ 17:05:00
Postat av: Anonym

SVT verkar ha ändrat innehåll på ovan givna länk.

hittade en annan inslag äldreboenden läggs ner i smyg och muskeer byggs istället! om 5 10 år är Sverige en mardröm för etniska Svenskar som inte har råd att bo i Svenskreservoat

363721&lpos=rubrik1450774" rel="nofollow">http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33538&a=1450774&lid=senasteNytt363721&lpos=rubrik1450774

2009-02-21 @ 17:43:58
Postat av: hunter

"Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan."Wilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941

2009-02-21 @ 19:07:03
Postat av: Magnus A

Helt f****ng ofattbart!

2009-02-22 @ 03:08:13
Postat av: Fredrik

Ännu ett klockrent inlägg om religionen Islam.Lyssna noga!page" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=JW6PRABq4HM&feature=channelpage2009-02-22 @ 12:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0