DEBATT BRA, SANNINGEN BÄTTRE


Martin Andersson, SSU-ombudsman

"Gång på gång så attackerar Thoralf mig på sin blogg. Jag börjar allvarligt tröttna på den karln. Jag tar gärna kritik, men när det kommer till lögner så är det en annan femma."


Martin Andersson på bloggen SD Bluffen idag.


Har Martin Andersson svårt att förstå att jag menar att han inte på någon punkt tog avstånd från Hamasflaggor, Hizbollahflaggor, hakkorsplakat eller att man skanderade "NO MORE PEACE WITH ISRAEL" i sitt tal på Larmtorget.


Martin Andersson får gärna ta avstånd från dessa antisemitiska yttringar på bloggen SD-Bluffen. Jag väntar med stor spänning på denna historiska händelse.


Martin Andersson citerar sedan några korta delar i sitt tal där han menar att han på något sätt tar avstånd från dessa yttringar vilket jag har svårt att förstå. Nu undrar jag om inte Martin även kunde citera de delar av hans tal där han fördömer Israel och den judiska befolkningens agerande i konflikten. Den delen var ju den absolut övervägande delen av talet så det kan inte vara svårt att hitta de mest graverande exemplen.


Jag förstår att Martin Andersson är irriterad över detta men nu är det ju så att han och socialdemokraterna inte kan styra över detta vilket det alltid varit vana vid tidigare i pk-media.
Det är inte så lät när man sitter med skägget i brevlådan, det är vare sig ynkligt eller patetiskt utan bara en följd utav ett dåligt omdöme av Martin Andersson. Det bästa socialdemokraterna kunde gjort från början hade varit att de tagit ett kraftfullt avstånd i media men istället trodde man att man kunde mörka hela "affären" men tyvärr var jag närvarande vilket alla på demonstrationen var medvetna om, då det tisslade och tasslades bland arrangörerna och talarna när jag kom till Larmtorget.


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

@ Martin Anderssonom du läser denna blogg gå in här och se vad riktiga Socialdemokrater med vett i huvet gör.http://frianyheter.wordpress.com/2009/02/10/utrikes-socialdemokraterna-i-danmark-vill-tvinga-invandrarforaldrar-till-kurs/#comment-11414

2009-02-10 @ 18:34:10
Postat av: Martin Isaksson

Ja snart får jag krupp!!!nu får man alt ta och döpa om migrationsverket till inkastarverket.helt sanslöst.http://frianyheter.wordpress.com/2009/02/10/migrationsverket-fokuserar-pa-att-ta-emot-irakier/

2009-02-10 @ 18:56:25
Postat av: Per Petersson

På något sätt så ser jag Martin Andersson & hans kommentarer som en tillgång för SD. :-)

2009-02-10 @ 19:35:13
Postat av: Hulda

Martin Andersson är en tillgång för SD! Men det förstår han nog inte..........

2009-02-10 @ 19:42:59
Postat av: Muhammed

Diktaurdyrkarna inom Socialdemokratin kommer aldrig att ge sig. För den kritiskt tänkande allmänheten är det uppenbart vad som sker, dessa förnekare måste avslöjas obarmhärtigt med en aldrig sinande bevakning. Att presentera deras frihetshat och ständigt kräva förklaringar för alla att beskåda är enda lösningen.

2009-02-10 @ 20:04:41
Postat av: hunter

Martin Andersson är den drivande kraften bakom fulbloggen Sdbluffen, vars syfte är att försöka smutskasta Sd i allmänhet och Thoralf Alfsson i synnerhet.När han nu själv råkar ut för en SERIÖS granskning av Thoralf Alfsson, efter att totalt har gjort bort sig offentligt, försöker han nu till varje pris undvika att ta något som helst ansvar för sin inblandning i det som skett.Hans löjliga utspel till sitt försvar med lösrykta citat och utelämnande av väsentligt innehåll från sitt anförande från Larmtorget, är inte förvånande. Sådan herre sådan hund lyder ett ordspråk. Med en viss Fru Sahlin som "alfahona" inom partiet är Anderssons patetiska bortförklaringar helt i linje med innebörden i detta ordspråk.

2009-02-10 @ 20:16:43
Postat av: Hr Føkk

Undrar om vi genuina svenskar också har möjlighet att använda migrationsverkets resebyrå. Vill gärna med egna ögon se vad som skrämmer dessa kurdiska stackare att fly med benen på ryggen

2009-02-10 @ 21:10:15
Postat av: Sverigebesöket

Martin Andersson verkar ju verkar vara en mycket sorglig sossetyp.

Vad har han för planer med sitt liv? Jo att via PARTIET tillskansa sig fördelar på det hårt arbetande folkets bekostnad.Han har ställt in sig i ledet och torgför uppenbarligen vad som helst som PARTIET förelägger honom.Och vad går då hans vedervärdiga propaganda ut på EGENTLIGEN?Jo att köpa röster till sossarna och kommunisterna.Köpa röster, hur då? Jo genom att tas förmåner från svenskarna och höja deras skatter så kan pengar skyfflas på folk som kommer till Sverige och som sossarna hoppas få som väljare.Det är så Martin Andersson & Co så att säga ordnar en guldkantad pensionsförsäkring. Med ren lögn alltså

2009-02-10 @ 22:02:51
Postat av: Roberth Ström

För att göra det kort Martin du är ägd!

2009-02-10 @ 22:22:25
Postat av: Carl

jag stödjer dig thoralf hitills i det tysta, hur kan Svenska folket i övriga Sverige stödja dig mer lyhört och kraftfullt. avslöja nu inga akillelhälar men ge smarta tips på hur fotfolket kan stödja sina nationalhjältar i SD OCH Nationaldemokraterna

2009-02-10 @ 22:32:22
Postat av: Carl

jag stödjer dig thoralf hitills i det tysta, hur kan Svenska folket i övriga Sverige stödja dig mer lyhört och kraftfullt. avslöja nu inga akillelhälar men ge smarta tips på hur fotfolket kan stödja sina nationalhjältar i SD OCH Nationaldemokraterna

2009-02-10 @ 22:33:48
Postat av: Thoralf A

CarlDet enkla är alltid det geniala.

Om varje person som röstar på SD övertalar ännu en person att rösta på SD har partiet fördubblad sina röster.

Om dessa sedan övertalar ännu en person så .......Men vill man inte tala med sina vänner om att man stödjer SD kan man alltid stödja partiet med pengar till valfonden.

2009-02-10 @ 22:53:39
URL: http://thoralf.se
Postat av: Alex

Här är en bild som passar lika bra in på Martin Andersson som på hans muslimvurmande partiledare...http://www.kallestrokirk.se/8%20feb09.htm

2009-02-11 @ 02:26:26
Postat av: Anders Engdahl

Kolla in denna patetiska video:

http://www.youtube.com/watch?v=TEXzueRa72k

2009-02-11 @ 04:32:41
Postat av: Fredrik

Blir attackerad ? Hmmm att ställa till svars för sina handlingar i tal,skrivt och personliga val och kalla det att man blir attackerad är sånt lågvatten så man kan bara skaka på huvudet och undra vilken värld personen ifråga lever i.Men vänta bara ! Ni ska framför skranket hela politiska S maffian ! Lögnare och svenskfientliga ni är ! Säljer ut landet till fundamentalister,våldtäktsmän,terrorister,kriminella,bidrags hungriga egoister.Blev så förbannad igår när jag såg på Fria Nyheter igår att vi åker med skattemedel ner och hämtar folk och alltid från samma länder !Rädda Sverige ! Pumpa ut fakta om vad som sker, gå man ur huse så det blir stop på detta degraderande av vårt land.Från de ena till det andra föresten !Fick elräkningen igår för Dec-Jan 3737 kr men sen så har vi en nätavgift på 1078 kr

Moms på 1192 krSå 5965 kr för att ha ström och varmvatten i huset så ska jag ta 6000 kr från min statliga lön och ge till dessa kartell liknade elbolag !!Jobbar o sliter varenda jävla dag för att få skiten att gå ihop. Och att se arbetarpatiet social demokraterna sälja sin arbetar heder till bidrags kåta och fuskande sandmusslor gör mig så innerligt förbannad !Rösta SD och Rädda Sverige !

2009-02-11 @ 06:50:23
Postat av: s-e karlsson

Hej och godmorgon !

På kuvertet från Fortum står det så vackert " Fortum- för ett tryggare och ljusare Sverige "!

Det tycker jag rimmar dåligt man har ju snart inte råd med att betala elräkningarna 3992 kr för min del , pensionär sedan åtta år alltså ingen skattelindring men ändå samma stora utgift för elen! Det är tur att vi har Martin Andersson till att hjälpa oss att komma in i "riksdan" 2010 så att det blir ändring på mångt och mycket !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-02-11 @ 07:45:42
Postat av: Joakim

bloggen SD-bluffen måste ju vara själva definitionen av kontraproduktivitet. nu använder bloggens grundare, martin andersson, den till att gråta ut över att han blir attackerad av thoralf itsället för att vara på offensiven vilket måste varit den ursprungliga intentionen. jaja, så kan det gå när man inte har på fötterna...

2009-02-11 @ 09:02:30
Postat av: Ibbe

SD-bluffen fick en bumerangeffekt som Andersson och kretsarna kring honom nog inte hade räknat med. Gråtandet på bloggen visar på det totala nederlaget för Anderssons "analyser". Offensiv blev defensiv. Det går nämligen inte att mörka sanningen. Nog borde den gode ombudsmannen ha kunnat räkna ut det.

2009-02-11 @ 09:37:16
Postat av: Hummelstadkarin

Bra att sossarna är så rädda för Dig, Thoralf! Det hade de inte varit om SD vore så betydelselöst som de vill påstå! Till slut kommer kanske någorlunda reflekterande sossar att be SSU-aren att lägga ner sin blogg. Låt oss inte glömma Fyll-Anna, hon som slogs på krogen.

2009-02-11 @ 09:44:36
Postat av: AWSvensson

Var det fler än jag som såg Anders Lago och en utkommenderad från Rädda Barnen klandra regeringen för en utredning som berörde år 2006 om barns fattigdom. Att de fattiga fanns att finna bland de berikande förvånar ingen. Den dagen någon blir rik på socialbidrag den dagen är samhällskollapsen nära.

Om alla dessa om faller på plats så ordnar det sig.

2009-02-11 @ 09:55:17
Postat av: Joakim

även jag såg Lago i nyhetsmorgon där han påpekade problematiken över det faktum att nu statsbidragen minskar, medan tillströmmningen av nya "asylsökande flyktingar" fortsätter i samma outsinliga ström. i de kalkyler som gjorts i vissa kommuner för att påvisa de ekonomiska vinsterna med "flyktingmottagande" har ju just statsbidraget varit själva grunden för deras optmistiska beräkningar, så som att det bara är pengar som dyker upp likt manna från himlen. jag fattar bara inte att de inte kan/vågar uttala problemen vilket krävs för att vi någonstans ska komma ur denna nedåtgående spiral. men det är väl inget man vågar hoppas på!

2009-02-11 @ 10:37:32
Postat av: hunter

Fick nyss syn på att mitt inlägg här på bloggen 2009-02-10 @ 20:16:43 har någon plankat direkt och lagt in på Sdbluffen under pseudonymen Gudrun.Någon som tydligen gillade vad jag skrev (?), men jag är inte Gudrun utan använder pseudonymen hunter oavsett vilken blogg jag gör kommentarer på. Skriver detta som ett klarläggande, för att inte bli beskylld för att använda olika pseudonymer och som annars kan leda till onödiga missuppfattningar.

2009-02-11 @ 11:32:01
Postat av: Roberth ström

Lago tillsammans med Repalu är förmodligen de två största idioterna som styrt en kommun. Det är en bedrift i säg med tanke på alla sossekommuner.

2009-02-11 @ 11:46:31
Postat av: Malin R.

Åtstramningar,nedskärningar,nedläggningar,friställningar och varsel.Landets ekonomi går mer eller mindre på tomgång.Dock berörs inte den av Joakim outsinliga asylsökartillströmningen där kostnaderna betalas av ett minskande skatteunderlag.I allt detta hävdar man då att de nyanlända ska in på arbetsmarknaden ganska omgående.Man behöver inte vara nobelpristagare för att se att den ekvationen inte riktigt går ihop.Eller så finns det två arbetsmarknader.Den ena av dem,där alla nytillkommande utifrån ska få jobb, känner vi "vanliga" inte till.Vi känner bara till den som vi blivit friställda ifrån.Bör inte också vi få en chans på den andra marknaden?

2009-02-11 @ 11:56:09
Postat av: Joakim

@Malin.Rintressant det där med två arbetsmarknader. utan att generalisera allt för mycket vågar jag påstå att många av de asylsökande är relativt lågutbildade och en hel del är analfabeter. hur är det tänkt att de ska kunna konkurrera på en arbetsmarknad där de dessutom har nackdel av språket samt det faktum att det i sverige är 9 års grundskola samt i praktiken 3 års nåstintill obligatoriskt gymnasie. antingen finns det en dold agenda för lönedumpning och ha fler röstboskap eller så är det bara ren och skär dumhet. jag vet inte vad som är värst men i vilket fall är detta en politik som leder till fattigdom, utanförskap och segregation. om man tycker detta är ok så är det ju bara att fortsätta på den inslagna vägen..

2009-02-11 @ 12:34:18
Postat av: Martin Isaksson

@ Joakim

antingen finns det en dold agenda för lönedumpning och ha fler röstboskap eller så är det bara ren och skär dumhet.Tror det är en kombination av alla dessa faktorer.

2009-02-11 @ 12:38:54
Postat av: hunter

@ Malin R"Bör inte också vi få en chans på den andra marknaden?"Ett land som i första hand inte ser till sitt egets folks bästa, har historiskt sett alltid hamnat i mycket stora inre konflikter. Som det ser ut nu med t.ex. alla olika former av arbetsmarknadsåtgärder för icke etniska svenskar, borde få vilken normalt funtad människa som helst att reagera och undra över vilka "galenpannor" det är som styr det svenska samhället?Malin, ingen skall behöva uttrycka sig med de termer som du använder och uppleva sig som en andraklassens medborgare i sitt eget land, utan motsatsen är givetvis det som skall gälla. Orsaken till att det blivit så här är att ”Den Politiska Korrektheten” har upphöjt sig själv till någon sorts destruktiv företeelse, vars ”gift” gör att dess utövare fullkomligt förlorat allt sinne för förnuft, proportioner och självständigt tänkande!

2009-02-11 @ 13:15:01
Postat av: robban

äh, argumentet om lönedumpning funkar bara på pappret eftersom ingen jävel vill ta i de outbildade med tång ens. problemet med PK är att man marginaliserar de "svaga" grupperna och ser ner på dom som grupp. dvs, politiker och media i sin iver att hjälpa dem blir det som skapar problem med sin särlagstiftning och div, förturer på arbetsmarknader.ergo, det är inte svensken i gemen som diskriminerar och har fördomar utan det är de PK influerade "do good" media och politiker som gör det.

2009-02-11 @ 14:14:15
Postat av: Rolf

Tack Thoralf för dina 2 senaste insändare i Östran!

Det är bra att få veta hur saker och ting ligger till och hur det gick till vid demonstrationen i Kalmar.

2009-02-11 @ 14:48:03
Postat av: Joakim

@Robbandet gamla ordstävet: -"vägen till helvetet är kantat av goda intentioner" har aldrig varit sannare

2009-02-11 @ 15:45:46
Postat av: Micael Foghagen

Martin Andersson skjuter sig själv i foten gång på gång - vore intressant att se honom beskriva/ge ett enda exempel på vad han anser som "lögner" från Thoralfs sida....2009-02-11 @ 17:47:29
Postat av: Sten

Forsokte skriva en kommentar pa SD_Bluffen idag men nu har Martin kranglat till allt sa man maste logga in via omvaegar. Orkar inte halla pa med en massa saant trams.

Han gnaellde aterigen hur elaka SD'are aer som inte vill ha in fler invandrare.

Taenkte bara papeka mitt tidigare forslag: att man faar kryssa i pa skattesedeln om man vill betala for massinvandringen och den sjuka u-hjalpen Sverige aegnar sig at nu. Dom som vill betala gor det och vi andra slipper. Da blir ju alla noejda. (Martin och hans anhang far nog borja jobba overtid isafall).

Sen tycker jag att alla som roester pa Vaenstern ska fa dela paa raekningen av alla kostnader for skadegorelse och braender som deras vaepnade trupper staller till med tillsammans med sina bundsforvanter islamisterna.

2009-02-12 @ 06:46:31
Postat av: John Johansson

Jag vill gärna höra lite citat från Martins tal där han piskade upp stämningen...Har du det Thoralf?

2009-02-18 @ 08:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0