ABRAHAM BAYLAN

Läste i en artikel att Ibrahim Baylan egentligen heter Abraham Baylan men namnet var för kristet så han byte till Ibrahim som har en annan religös bakgrund.

"Den islamiska profeten Ibrahim, eller dennes motsvarighet i Bibeln, Abraham. "

Abraham Baylan hade aldrig gjort karriär inom socialdemokraterna, däremot är tydligen Ibrahim väldigt gångbart.

Kommentarer
Postat av: Info

Baylan och kronofogden, Baylan och valfusket:http://www.bgf.nu/ak05/v12.html

2009-02-27 @ 23:28:24
Postat av: Hr Fökk

@InfoMåna och Abraham har många gemensamma intressen. Ständigt i klammeri med rätvisan.

2009-02-28 @ 00:06:38
Postat av: Fru Fökk

Efter att ha läst om valfusket finns det fog för varning vid EU och Rikstadsvalet. Det gäller verkligen att hålla ett falköga på valurnorna. Såssarna planerar säkert redan nu om egen majoritet

2009-02-28 @ 00:27:53
URL: http://www.bgf.nu/ak05/v12.html
Postat av: Tore

S(lödderpartiet) har jag nämnt till mångas förtret.

Men jag har också blivit av med dessa, så nöjet har onekligen varit på min sida!

Lika "barn" leka bäst! Mona/Abraham (Ibrahim) och folk älskar dessa äventyrare! Fy fasiken, hur vårt land har blivit, dessa tjuvar och förrädare!...

2009-02-28 @ 02:01:24
URL: http://http
Postat av: maximus

alla som har gjort lumpen vet vad jag pratar om.

anropet över etern är: RAUS

hämta era ak4:or och kör ut packet innan det är för sent. för helvete vakna!

2009-02-28 @ 04:29:52
Postat av: Fredrik

Begär ordentlig kontroll av Eu valet !

Det kommer definitivt pågå mygel så att SD inte skall komma in i politiken. Vi har sett innan hur man gör och arbetar, Sossar är vana fuskare.

Politisk korrekthet kommer göra allt för att vi ej ska komma in. Dessa är livsfarliga så SD måste begära konrollanter.

Sen tycker jag att varför inte påminna media om Sosse myglet ! Sosse röstare glömmer lätt när dom ligger på köksoffan o dricker kaffe.

Varför går inte SD ut och raggar röster som våra andra politiker på fabriker och industrier ?Fan vi är ett demokratiskt parti och då måste vi visa det eller hur !?

2009-02-28 @ 07:11:34
Postat av: Nalle i Växjö

Och jag som trodde att bara medlemmar i SD var fifflare och bovar?

( obs ironi)Lycka till Mona och kör Sverige i botten med dina likställda kumpaner

2009-02-28 @ 07:34:45
Postat av: Hulda

Jag fick ett gott skratt när Mona utnämnde sin nya partisekreterare!

Fanns det verkligen ingen bättre.........

2009-02-28 @ 07:35:39
Postat av: Björn Hammarbäck

Utdrag ur en diskussion jag hade med Mona, Ibbe och Lars i januari 2005. Ibbe tycker det är ok med 25 mil till sjukhuset bl.a.Hela diskussionen finns den här:

http://www.invandring.se/arkiv/2005/01/webbdiskussion.html-------------------------------

Invandring handlar om fakta och innan det går att få en fungerande integration måste svenska folket acceptera att si eller så mycket är vi beredda att betala för invandringen, det handlar om acceptance från oss skattebetalare/väljare. Mina motiv är enkla, jag vill få reda på vad vår Integrationsminister har för budget för invandringen, som skattebetalare måste jag få ställa den frågan. Mona Sahlin svarar att det snarare är mer plus än minus, bra ge mig då siffror på detta.Vi som bor ute i glesbygd, (jag bor i Fagersta), där vi nu efter nedläggning av Bergslagssjukhuset måste åka 10 mil för att få akut sjukvård måste kunna försvara alla kostnader i budgeten inkl. kostnader för invandring när våra väljare vill veta. Frågorna är många och ofta återkommande; (jag har ställt frågorna tidigare i e-post till Mona Sahlin men inte fått ngt svar);"Hur kan vi ta emot så många invandrare när vi inte har råd att ge en fungerande sjukvård?"

"Hur kan vi ha råd ta emot så många invandrare när vi inte har råd att ha vår skola kvar?"

"Hur kan vi ha råd ta emot så många invandrare när min gamla mamma/pappa inte får besök av hemsjukvården mer än 10 minuter varannan dag och aldrig får gå ut?Vi skall vara generösa och hjälpa de människor som genom krig och liknande elände har hamnat i en situation där hjälpinsatser behövs, men vi måste också redovisa öppet vad vi som skattebetalare lägger våra pengar, det är enda möjligheten att få acceptance för invandringen. Jag arbetar dagligen med de problem som finns ute bland lokalbefolkningen när sjukhus skolor m.m. läggs ned eller verksamheter urholkas. Jag måste svara och det duger inte att att komma med ngt annat än fakta. Svenska folket nöjer sig inte med att det "snarare är mer plus än minus".Slutligen, mina motiv är inte dolda, tvärtom jag vill se mina väljare i ögonen och stå för vad vi gör som socialdemokrater men då måste jag ha fakta.Hälsningar

Björn Hammarbäck

Ordf. socialdemokraterna FagerstaAlla behövs

Svar på: Kostnader 3

Hej Björn Jag tror vi som socialdemokrater hamnar väldigt snett om vi börjar klistra på människor prislappar och ställa dem emot varandra. Precis som du, bor jag och arbetar i ett glesbygdsområde (Västerbotten) där vissa människor har uppemot 25 mil till närmaste akutsjukhus. Men likväl så blir det så oerhört fel när vi ställer sjuka mot s k "invandrare" och börjar diskutera människors liv och existens i hur mycket de kostar. MVH / Ibbe

/ Ibrahim Baylan 2004-05-18Vart tog Mona vägen?

Jag blir förvånad, faktiskt upprörd när Du skriver att "vi som socialdemokrater hamnar väldigt snett om vi börjar klistra på människor prislappar och ställa dem emot varandra", det är ju detta som sker idag. Det är för dyrt att operera vissa åkommor, prioritering sker ständigt i sjukvården, den ena blir operererad den andra inte eller får betala själv, canceroperationer får vänta för länge så cancerpatienter hinner dö för att reurser saknas, skolor läggs ned och klasserna blir större, färre lärarare osv. osv. Detta sker idag i ett socialdemokratiskt styrt Sverige. Vad har folkhemmet tagit vägen? Är det skrotat, finns inga visioner längre?Du skriver att vissa har 25 mil till närmaste sjukhus, jag förstår inte vad Du menar, är det bra eller dåligt?Du säger vidare att utgifter för invandringen inte får ställas mot sjuka. Så resoneras inte beträffande andra samhällsutgifter. Då accepteras att det finns samband och att resurserna är begränsade, gemensam budget. Då accepteras att man måste välja, måste prioritera mellan olika behov. Vem har för övrigt hört talas om en "generös sjukvård", "generös åldringsvård" eller en "generös skola"?2009-02-28 @ 08:05:10
Postat av: Björn Hammarbäck

Glömde.

Jag är inte ordf. för sossarna längre.

Här finns några av mina insändare till FagerstaPosten. Sist på sidan:

http://www.invandring.se/arkiv/fagerstaposten/index.html

kan Ni läsa den insändare som fick sossarna att gå i taket och hoten mot mig och min familj som resulterade i att jag avgick.

2009-02-28 @ 08:13:55
Postat av: Fredrik

Till Björn

Tack för informationen !Vad gäller bidragsfusk av människor med invandrarbakgrund så upprepar jag än en gång, Riksrevisionsverkets (RRV), den s.k. "fuskutredningen" (RRV 1995:32-33) läs den . Totalt bedömdes att fusk och överutnyttjande av personer med invandrarbakgrund kostar 5-7 miljarder årligen.Kan man annat en bli tokig ! Och vad jag förstår så gjordes denna 1995 ? rätta mig om jag har fel !Vad är det idag ?

2010 har jag för mig !!Men så är det när den politiska korrektheten får bestämma ! Inte förnuftet ! Antingen så tar vi tag i de stora och grova problemen med vår lättvindiga invandrings politik eller så kommer vi få slås för våra demokratiska värderingar i framtiden.Har du lust som skattebetalare att vara med att betala detta kulturella kalas bestående av våld ,hat,våldtäkter,terrorism etc.Rösta SD

Rädda Sverige

2009-02-28 @ 09:04:11
Postat av: Martin Isaksson

Ja ska man ragga musse röster så duger det inte med abraham. vem byter sitt förnamn så ? vore som om att jag skulle byta från Martin till Magnus vad är poängen? kan det vara valboskapet från sandlådorna

2009-02-28 @ 09:48:41
Postat av: D PuddingfjällBra och hedersamt skrivet av Björn.Mindre än fem procent av dem som söker politisk asyl har pass eller identitetshandlingar när de söker asyl. Resten har förstört dessa handlingar.Varför är Ibrahim och Mona så tystlåtna om detta förhållande?

Vill de föra svenska folket bakom ljuset?Ja man får faktiskt det intrycket när de dessutom säger att medborgarna - vars åsikter de ska representera i riksdagen – inte ska ges information om invandringens kostnader därför att ”man inte får ställa grupp mot grupp”.Men vem bestämmer detta? Vi sägs ju leva i en demokrati där medborgarna ska styra genom sina parlamentariska ombud.Att förbjuda information och diskussion i politiska frågor är detsamma som diktatursfasoner. Mönstret från Sovjet känns igen.

2009-02-28 @ 14:32:26
Postat av: Carl

socialdemokratin finns INTE kvar, nu är det slödder som styr partiet. de kan inte leva på gamla tiders storhet. Svenskar har vaknat upp.- Store Gud! Hjälp detta arma och i smutsen nedtrampade gamla och värdiga rike!

(Karl Adolf Brakel, Torneå, 1 april 1809)- Vi hafva en usel regering och dåliga representanter i riksdagen som ingenting begripa af arbetarnas och den betrycktes sak.

(August Palm, Hudiksvall, 1886)

2009-02-28 @ 14:44:46
Postat av: Jonas Franzen

Vänsterspöket lever, vänsterspöket kommer och tar er.Mer paranoida människor får man leta efter.

2009-02-28 @ 15:02:39
Postat av: Katinka Glahd

Såg något om Anders Johansson "flasha" förbi. Något radioprogram eller något. Kan inte för mitt liv hitta detta igen,om hjälp bedes från alla snälla Smålandspöjkar som tyar. Hjälp,SOS osv. Katinka.

2009-02-28 @ 15:04:11
Postat av: natasha

Lite off topicDet finns ett helt verklighetstroget reportage från Rosengård som den norska Aftenposten gjorde idag. Mycket läsvärt. Om man jämför det med det som skrivs om Rosengård i dagens tidningar i Sverige, verkar det som om man talar om livet i helt olika galaxer!Läs Aftenposten http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article2952040.ece2009-02-28 @ 15:05:40
Postat av: Putte

"Mer paranoida människor får man leta efter"Ändå kan du inte låta bli att gå in här och läsa och skriva dagligen.

2009-02-28 @ 15:09:24
Postat av: D Puddingfjäll

Apropå paranoida människor så har väl inga varit så paranoida som kommunisterna. Det gör detsamma var de dyker upp mönstret av massmord och slaveri är detsamma. Stalin eller Pol Pot spelar ingen roll. Bödlarna slits ut, skjuts och ersätts med nya.Sen, när kommunisterna vill förstöra en debatt eller smutskasta en motståndare, så haglar okvädningsorden , t ex paranoid.

2009-02-28 @ 15:21:18
Postat av: natasha

"Vänsterspöket kommer och tar er"Jonas Franzen, jag tror att du har sett alltför många program "Hemsökta hus" på TV 4 Plus.

2009-02-28 @ 15:30:20
Postat av: D Puddingfjäll

Har just varit inne på de länkar som Björn hänvisar till och blivit verkligt gripen och upprörd över de rättsövergrepp Björn råkat ur för.Björn har alltså som förtroendevald politiker skött sitt ämbete och därvid även kommit in på fakta om invandringspolitiken, sådana fakta som finns tillgängliga i offentliga publikationer.Björn har redovisat dessa och därför utsattes han och hans familj för hot.Precis som i Uganda, Pol Pots Kambodja, Cuba, Sovjet eller DDRYttrandefriheten i Sverige är garanterad för ALLA som HÅLLER MED.Men för oppositionen är det tyvärr annorlunda.En kanske onödig fråga till Björn: Fick Du någon uppbackning från PARTIET?

2009-02-28 @ 17:59:40
Postat av: Andreas Henriksson

Jonas FranzenJag är sosse och har alltid varit, men nu börjar jag att tveka vart jag skall lägga min röst, du verkar enligt dina inlägg vara ännu mer till vänster än jag, rätta mig om jag har fel. Jag tror inte att jag har fel.

Jag kan hålla med dig om att språket här inne är inte alltid det bästa,en del människor här inne skriver sån skit som dom inte skulle våga säga till folk i verkligheten, men det är det som är tjusningen med bloggandet. Men håll med mig om att många här inne skriver jävligt sunda och sakliga grejer som inte går att kommentera emot, för det är sant.

2009-02-28 @ 18:30:40
Postat av: Martin Isaksson

@Andreas H

som ja sa i tråden man aygan mördaren som lever gott på våra skattepengar och skyddad från rättvisan i turkiet för våra skattepengarär det inte dags att göra sverige och svenskarna en tjänst rösta SD.

2009-02-28 @ 18:50:31
Postat av: Johan, dock ej Franzen

Andreas!Tveka inte. Kom ut ur mörkret. Du ÄR SD. :)

2009-02-28 @ 18:53:32
Postat av: Bengt

Björn kanske är sverigedemokrat utan att veta om det.Välkommen Björn!

Bengt

2009-02-28 @ 19:06:48
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonJa,just det. När du nu nämner Aygan, så väntar jag bara på när man ska få läsa om att han har hotat Thoralf för det han har skrivit om han.

JohanÄr det min RALJERANDE vän från Henrik Rydströms blogg.

2009-02-28 @ 19:22:28
Postat av: Johan

Andreas.Visst är det så.Fö rättelse ang Herr Franzen så heter han tydligen Jonas.

2009-02-28 @ 19:47:21
Postat av: Andreas Henriksson

JohanDu är här inne och läser andras meddelande, utan att kommentera( utom mina förstås).. Svara på en fråga nu.... Vad har du själv för politisk inriktning?.. Enligt mig så är du en riktigt flummare som inte tar ställning för någonting.

2009-02-28 @ 20:01:07
Postat av: Andreas Henriksson

Johan"Visst är det så.""För rättelse ang Herr Franzen så heter han tydligen Jonas."Är det vårdat språk du vill ha så har du kommit till rätt person. Det var gentilt skrivit av dig.

2009-02-28 @ 20:10:58
Postat av: D Puddingfjäll

Ilmar Reepalu brer ut sig i SvD och det finns möjlighet att kommentera.

Postat av: Johan

Andreas!Menar du gentilt generöst eller gentilt elegant?

På ett subtilt sätt ville jag egentligen, utan att vara infantil, eller rent av juvenil, på ett, antar jag, gentilt sätt tycka att det är bra om du på ett subtilt sätt glider över till SD. Då kanske inte S eller medmänniskor, på ett aggresivt vis, tar ställning angående Ditt politiska val. Hav överseende med att jag gärna skriver med akronymer, dock försöker jag att avvänja mig vid det.Att jag väljer att kommentera din prosa, beror endast på att jag känner en viss koppling till dig sedan Rydströms blogg. Kul att se din ståndpunkt sakta förändras! Fö är du sannerligen en av få som skriver med ditt fullständiga namn. Heder åt dig.Dock tråkigt att du ser mig som en "flummare", men jag tar ställning för dom svaga och det genuina folkhemmet som sakta håller på att självdö.

Men min främsta ståndpunkt ang mitt ställningstagande handlar från början om politikerförakt, om maktgalna politiker i allmänhet och socialdemokrater i synnerhet som använder politiken för rent självändamål. Jag har så oerhört svårt att identifiera mig med en partiledare som säger sig företräda arbetarna, men som aldrig har haft ett vanligt jobb. Läs Mona Sahlin idag, Göran Persson igår.

Så en kort historia angående mitt ställningstagande bjuder jag på nedan.SD är perfekt ur den synvinkeln, det är oförstört, nära riksdagen, och består i mångt och mycket av "hobbypolitiker" (läs: vanligt folk) som är väl förankrade i verkligheten, som brinner för sin övertygelse, och INTE är media och politiktränade in absurdum. Dom talar och skriver så att vanligt folk förstår.

Inget illa menat om "hobbypolitiker", för det är män och kvinnor som har tröttnat på att styrande politiker blundar för verkligenheten, hur samhället ser ut, och framför allt hur invandringen sköts. SD gör inte det. Därför får dom min röst. Dom vill styra Sverige på rätt köl, inte en enskild grupp (Rika? Fattiga? Invandrare? Män? Kvinnor? Bögar? Flator? Muslimer?).Att homosexuella benämns med "bögar" och "flator" beror på att jag är synnerligen trött på debatten om gruppens rätt att gifta sig, skaffa barn eller att adoptera barn. Enligt min mening så nej, dom ska inte få gifta sig, och dom ska inte få skaffa barn. Vill dom leva tillsammans; BRA - gör det, men låt resten vara. Det kan inte vara en rättighet för alla att skaffa barn om man nu inte kan göra det den naturliga vägen. Det finns så många hetero som fan i mig borde ha som skyldighet att ALDRIG skaffa barn, men det rättfärdigar inte det andra. Och äktenskapet symboliserar för mig en man och en kvinna.Det optimala hade varit om vi hade skapats tvekönade, och dessa begrepp hade då aldrig funnits. Men nu är det, faktiskt, ej så.Ideologier borde egentligen, i praktiken, vara ett minne blott. Att det år 2009 fortfarande finns ett parti som Vänsterpartiet är egentligen märkligt. Av riksdagspartierna anser jag V ha den mest extrema formen av ideologi. Att man har ex "Feministiskt självförsvar i gymnasieskolan" på agendan får mig att lyfta en del på ögonbrynen. Och att dom vill slopa betyg och läxor. Dessutom är dom alldeles för nära besläktade med S för att jag ens ska fundera på att rösta S. En röst på S är, alltid en röst på V, och numera även en röst på MP. Gud bevare mig väl. Eller; Profeten är stor - men min är större.I en globaliserad värld, som det allt som oftast pratas om, BORDE frågan vara: "VAD är bäst för Sverige?". Inte "VAD är bäst för "---sätt in ovan benämnd valfri grupp---"?

Jag vill se ett avkriminaliserat Sverige, inte ett kriminellt upprustat Sverige. Jag vill se hårdare lagar för brott, mer pengar till polisen, mer pengar till vård, skola och omsorg. Men då måste politiker också prioritera detta, och inte, som alltid, prioritera invandringen. Budgeten, stats och kommun, det är bara samma kakor som flyttas runt på ett fat varje år, och ska politikerna prioritera något så bryter dom en kaka på mitten (ex: omsorgskakan), och lägger den andra halvan på fatet för invandringen som redan har en massa kakor på sitt fat. Och vem sitter inte där och äter sig smällfeta på dessa goda kakor? Jo styrande politiker i allmänhet och sossarna i synnerhet. Och invandrarna. Väldigt förenklat och generaliserat, men tack och lov så får jag, fortfarande, tycka detta, utan att bli satt i skuld eller rent av fängelse.Om min egen prosa faller under kategorin "missnöjesröstare", jaha, då får det göra det. Men jag har gjort mitt val och inget, absolut inget kan ändra det.

Jo förresten; om riksdagspartierna år 2009 basunerar ut att nationens gränser stängs under lång, lång tid. DÅ kan jag tänka mig att överväga mitt beslut.Det är dessutom deras enda chans att hindra SD från att komma in i riksdagen. Men jag tror inte ens det skulle räcka.

2009-03-01 @ 00:35:30
Postat av: Peter, den förste.

@Björn HammarbäckDu gjorde det enda rätta! Ställde de frågor som behövdes besvaras! Du tog ditt ansvar! Bra! Det är sådana folkvalda vi vill ha! Men vad fick du av sossarnas kleptokrati efter lång och trogen tjänst? Ja, inte var det Toblerone.Men du, just du behövs! Vi behöver dig nu, vi behöver inte bara dig vi behöver också alla andra som anser att Sverige skall leva vidare som en fri och demokratisk nation. Gör något av saken, få upprättelse, du vore oerhört värdefull i riksdagen för SD och framför allt för oss väljare. Så vad väntar du på?Från en fri väljare i ett hårt ansatt, demokratiskt? Sverige.P.S. Och om du har några tveksamheter så bör du läsa följande böcker:1) "BEHIND THE HUMANITARIAN MASK" kan hämtas här: http://www.jcpa.org/text/nordic.pdf2) "Exit Folkhemssverige" kan hämtas här: http://snaphanen.dk/exit.php

2009-03-01 @ 01:36:03
Postat av: Tobbe SÄr Baylan muslim?

2009-03-01 @ 08:07:51
Postat av: Fredrik

Kolla in detta !

Har dessa upphålls tillstånd eller vad ?

Postat av: Inge Sandén

@Björn Hammarbäck.

Du har många bröder i SD,som upplevt samma saker som du.

Men som av lojalitet mot sitt land,vägrat att hålla tyst om den nedbrytande verksamhet som pågår och som vi dagligen ser och läser om här på nätet.

Värst är den intellektuella vänsterungdomen,som låtsas att dom går arbetarnas ärenden.

@Andreas Henriksson.

Du tycks i alla fall vara en sosse som vägrar att sätta på dig skygglapparna.

Fortsätt att följa ditt samvete och ta till dig,det som du anser är rätt och fel.Så skulle jag tro att det även för dig slutar med att du lägger din röst på SD.

Försöker att endast använda dom meningslösa hårda orden vid köksbordet.

När jag så gör,är det i frustation över,att jag inte kan få fram på ett bra sätt vad man tycker och känner.@Kämpen Fredrik.

Läste ditt URL.

Man känner hur hatet växer mot dessa falska sosseprofeter.För att inte dö i en hjärtinfarkt,var jag tvungen att skriva denna kommentar.

2009-03-01 @ 10:30:03
Postat av: Inge Sandén

2009-03-01 @ 11:12:18
Postat av: Martin Isaksson

@ andreas henrikssonräknar kallt med din röst 2010 då vi måste om inget annat så för kommande generationer ta hand om sverige i första hand.

2009-03-01 @ 12:05:35
Postat av: hunter

Videon Nya Mörkningar på YT av Jan Milld.En presentation av den skrämmande "utvecklingen" i Sverige!

2009-03-01 @ 13:45:15
URL: http://www.youtube.com/watch?v=pfYDNzN92m
Postat av: Eric

Ber om ursäkt för lite OT:

Jag har fler gånger tjatat om att man måste uttrycka sig någorlunda vettigt om man ska hålla debatten på en hyggligt hög nivå.

Hur mycket arbete raserar inte ett inlägg av denna typ:

" Från Eva Hillén Ahlströms blogg får vi följande citat:"Hej på er idioter.Ni är stora kräk,ett hot mot monarkin och på samma gång ett hot mot demokratin. Det måste verkligen svida i er att en majoritet av svenska folket stöder kungen och monarkin.Så om ni vill bespara er onödigt lidande och förnedring så avskaffa er själv.Ni är inget annat än ett stort jävla skämt och det gäller era familjer också.Försvinn som förening och sluta upp med att förpesta Sverige"Björn Pålsson,sverigedemokrat och rojalistDet är republikanska föreningen (RepF) som står som mottagare till detta debattinlägg, och de har även skickat ut ett PRESSMEDDELANDE (mina versaler) om det. Man kan läsa mer på deras site."Känns meninglöst att arbeta korrekt när puckon gör bort sig och förstör!http://sdbluffen.blogspot.com/2009/02/sds-sprakbruk-och-debattniva.html#comments

2009-03-01 @ 16:46:20
Postat av: Peter, den förste.

Låter snarare som att "Björn Pålsson,sverigedemokrat och rojalist" nyligen gått över till SD från ett partis ungdomsförbund där sådana uttryck är vanliga, t.ex. SSu, kanske är han en ny mullvad som vill misskreditera SD? Väntar spänt på Björn Pålsson egen förklaring.

2009-03-01 @ 16:59:35
Postat av: Björn Hammarbäck

Eric

Jag håller med Dig till 100%.

Om inte SD kommer in i riksdagen vid nästa val så är det den här typen av yttranden som är orsaken. Varför tar inte ledningen tag i dessa virrpannor.

2009-03-01 @ 17:03:28
Postat av: Inge Sandén

@Björn Hammarbäck.

Det är redan gjort.

Stefan Olsson ordförande SD Landskrona,uttalar sig i dagens Helsingborgs Dagblad, Landskronadelen.

2009-03-01 @ 18:05:06
Postat av: Robin_Shadowes

Trodde själv tills för några dar sedan att Baylan var musse. Detta namnbytestrick har uppenbarligen slagit ut väl. Nu måste denna information spridas så mycket som möjligt. Mussarna är nog inte lika pigga på att rösta på det judiska namnet Abraham.

2009-03-02 @ 00:56:50
Postat av: Jonas Franzen

Putte. Nej jag kan inte låta bli att kika in. Kan inte heller låta mig hållas från att skriva. Först är det riktigt roligt. Sedan tycker jag att vissa saker som sägs inte bör stå utan kritik.D- Puddingfjäll. Absolut. Kommunisterna är också helt paranoida. Har jag påstått något annat? Nej precis. Kommunisterna ser högerspöken överallt. Men det tar inte bort faktumet att högerfolk ser vänsterspöket överallt. Eller hur?natasha. När jag pratar vänsterspöke så pratar jag inte något övernaturligt. Vänster- (och höger-) spöke är ett begrepp som brukar användas när man pratar ideologi då något leter fel på den andra parten. Så fort någon yttrar sig blir man orolig, utan att egentligen lyssna på vad motparten säger.Andreas Henriksson. Att placeras på en politisk skala är alltid vanskligt. Men jag kan definiera mig själv som sosse. Även om jag aldrig tidigare sagt det i någon av debatterna. Sedan är ju SAP ett oerhört brett parti med allt från kommunister till borgare. både på gott och ont. Gott eftersom det skapar debatt och förhoppningsvis kommer man ofta fram till ett bättre beslut då frågorna diskuteras från alla vinklar, men ont eftersom vissa element blir ibland för mycket.

... När det gäller argumenten på den här bloggen som du hänvisar till vet jag inte om jag håller med. Visst, det finns bra argument och bra saker som sägs, men de sakerna är det nog inte många som motargumenterar. Att Aygan är dum, att dödsstraff var fel, osv. Däremot visar kommentarerna (och i viss mån även bloggen i sig) upp en otroligt hat eller misstro mot människor byggt på fördomar. Det hoppas jag du inte ställer upp på.Johan. Japp, Franzen heter jag =).

... När det gäller din diskussion blir jag glad. Du bygger upp diskussionen med argument. Det är sällsynt här.

... När du däremot säger att SD är bra för att det bygger på "hobbypolitiker" börjar jag dock fundera. Inom socialdemokratin har man 100.000 medlemmar. Men det är väldigt få av dem som är avlönade. I Kalmar Kommun har (s) två kommunalråd, en politisk sekreterare, 1 ombudsman och 1 assisten som är heltidsavlönade. Sedan en handfull halvtidsarvoderade nämndsordföranden. Resten är ideellt arbetande politiker. Så jag förstår inte varför SD skulle vara unikt på den punkten?

... Ideologier är nog så viktiga nu som förr. Det handlar definitivt inte om att följa en ideologi från pärm till pärm, det handlar om att placera partiets principer på kartan. Väljarna har rätt att få reda på vilken typ av politik som partiet för. Vilket typ av samhälle som partiet vill uppnå. Väljarna ska inte rösta på sakfrågor, de ska rösta på ideologi.

... Sedan håller jag med. Vi borde göra vad som är bäst för Sverige. Enligt mig är det ett regeringsbyte till en socialdemokratisk ledd regering.

2009-03-02 @ 08:45:26
Postat av: Nalle i Växjö

Men det sista här var inte bra för Mona för om det kommer ut har hon helt missat poängen med den nya sekreteraren om han nu är kristen.

.

Sen kan man kanske undra varför Kalla Fakta, Janne Josefsson mm slänger sig över Abraham Baylan med dom "affärer" som ledde in i maktens högsta boning på "arbetarpartier" men det kanske är en merit inom SSU att ha lyckats mygla till sig posten, och senare att vara jagad av kronofogden som "Matte".Tänk vad en "Mullvad" kunde få fram i SSU om do krafsade lite under fasaden, eller grävde lite på djupet.

Hur var det med dom andra i SSU och medlemsfifflet.

2009-03-02 @ 08:48:57
Postat av: Peter, den förste.

@Jonas FranzenÄntligen en livslevande sosse att diskutera med! Du är förstås medlem och aktiv inom S?Du sade: "Väljarna har rätt att få reda på vilken typ av politik som partiet för. Vilket typ av samhälle som partiet vill uppnå." Jag säger: Eftersom sossarna haft makten i decennier och fortfarande har makten i vissa kommuner, så har vi inte bara genom utsagor utan också genom faktiska resultat, sett vad sossarna vill ha. Målet för sossarna måste därför vara ideal städer såsom Malmö och Södertälje. Om så inte vore fallet så kan du väl förklara varför.Du sade: "Väljarna ska inte rösta på sakfrågor, de ska rösta på ideologi." Jag säger: Med den inställningen så förstår jag hur idealstäderna Malmö och Södertälje åstadkommits.Du sade "...Sedan håller jag med. Vi borde göra vad som är bäst för Sverige." Jag säger: Då förstår jag inte varför du arbetar för sossarna. En gång kanske sossarna var det som var bäst för Sverige men inte mer. Tillåt mig citera Eddie Meduza:"Ja här sliter man å släpar för att få´t å gå ihop

Så kommer det en fogda-fan och snyter alltihop

Det är ju rent förjävligt som jag gnider å jag spar

Å inte får jag något över på den lön jag har......Såssialdemåkraterna, Tage, Tage

Det börja så bra på alla sätt å vis

Men nu så har det gått åt helvete precisMan stiger upp i Ottan för att slita för sitt bröd

Å när man kommer hem e man så trött så man kan dö......Såssialdemåkraterna, Olof, Olof

Det var börja så bra på alla sätt å vis

Men nu så har det gått åt helvete precis...Såssialdemåkraterna, Fy fan sånt jävla skit"

2009-03-02 @ 10:58:20
Postat av: Johan

Jonas.Ang "Inom socialdemokratin har man 100.000 medlemmar". MIN tro är att minst 50% av dessa har absolut noll koll på politiken. Ja, jag kapar 50% av socialdemokraternas medlemmar. Ja, jag tror det är endast traditionsröstare av den stora massan. Om dom blev upplysta om allt på inrikesscenen så är jag ytterst tveksam till att dom skulle stanna inom S. Jag vet massor av människor som röstar S av ren och skär tradition, människor som inte märker, eller ens noterar att samhällsklimatet har blivit bistert. Människor som sitter på jobbet, politiskt TOTALT ointresserade, och är omgiven av en endaste människa som ÄR politiskt intresserad, med S-ideologier, eller vilken ideologi som helst egentligen, kan svälja precis vad som helst, och ingen kan egentligen säga emot eftersom det är svårt att argumentera emot, av den anledningen att massan runt omkring inte är ett skit intresserade av politik. Då kan man egentligen bara lita på att personen talar sanning. Men om inte HELA sanningen kommer på bordet så blir massan förd bakom ljuset. I tron om att dom har uppfattat saker rätt. Läs ex: Moderaterna och fastighetsskatten. Eller styrande politiker och invandringen.Man ljuger om man undanhåller sanningen. Även om man vill tro att dess betydelse är två helt olika saker.M, S, FP, KD, MP, V, C. Samma sak. Bara undanhållande av sanningen. Men enligt dom själva ljuger dom aldrig. Vilken lögn.

2009-03-02 @ 13:23:58
Postat av: Martin Isaksson

vänta nu är ibrhim jude? ska bli kul om han kommer ifrån nästa torgmöte levande då med palestina schalarna jagandes honom ?

2009-03-02 @ 13:30:24
Postat av: Jonas Franzen

Peter, den förste. Njae, jag är inte direkt aktiv inom sossarna. Men jag har varit och känner till dem väl.

... Det stämmer bra att vi tydligt sett hur sossarna velat ha Sverige. Från början av 1900-talet då Sverige var ett U-land var vi under 80-talet ett av världens absolut bästa länder att bo i, enligt många internationella undersökningar. På 90-talet har vi dock sjunkit lite på listorna (jag vill egentligen säga att borgarna hade makten 91-94 och gjorde massa dumheter, men det är en annan diskussion). Så ja, vi har sett vad sossarna vill göra med Sverige. Men att Malmö och Södertälja skulle vara ideala, nej, varför det? Där har majoriteten svängt med jämna mellanrum. Vill du ta städer där sossarna styrt sedan 30-talet som Oskarshamn (närmast), Örebro (stor stad) eller en stad i norrland så kan jag kanske hålla med mer.

... När jag säger att folk ska rösta på ideologi istället för sakfrågor menar jag att man helt enkelt inte ska välja miljöpartiet för man är emot kärnkraft, sossarna för man är arbetslös och vill ha mer pengar eller moderaterna för man vunnit 5 miljoner på lotto. Jag tycker man ska ha en grundtanke på samhällsbyggandet innan man röstar.

... Sedan återigen. Jag arbetar inte för sossarna. Jag är sympatisör. Stooor skillnad.

... Avslutningsvis så vet jag inte om Eddie Meduza är den bästa referensen i ett politiskt samtal =)-----Johan. Att många röstar (s) av ren tradition kan vi vara helt överens om. Det finns nog ingen som protesterar. Men att man skulle vara medlem i partiet för traditions skull är mer tveksamt. Visst, det finns säkert en bunt äldre som varit med i 40 år och idag inte bryr sig om politiken utan mest hänger kvar, men långt ifrån 50%.

... Att samtalen runt kaffeborden är viktig är helt klart sant. Har du en aktiv sosse som pratar med kollegorna som inte är alls insatta i politiken finns det alltid en chans att de håller med och röstar på (s). Men det gäller långt ifrån bara sossarna. Det gäller alla partier, även SD. Finns det en aktiv sverigedemokrat på en arbetsplats där inga andra politiskt intresserade finns är det klart att de påverkas.

... När jag ovan skrev att det finns en hel del paranoja här så är det precis det här jag menar. När du skriver att alla etablerade partier undanhåller sanningen och ljuger. Politiska beslut och debatter är inget Kennedymord, ingen Area 51 som alla etablerade partier gömmer. Det är offentliga handlingar som alla kan ta del av. Dessutom finns det många aktiva politiker som gärna plockar fram oegentligheter om den andra sidan.

2009-03-02 @ 15:42:20
Postat av: Johan

Jonas.Att prata politik som SD-sympatisör och lobba för SD vid kaffebordet på jobbet....nja. Jag passar där. Jag gör det i alla fall inte, av ren oro för vad hövdingen och andra ska tycka. Det är bra mycket enklare att lobba för S i så fall, utan att man riskerar hus och hem.

2009-03-02 @ 16:04:31
Postat av: Peter, den förste.

@Jonas FranzenVisst var det lågt att citera Eddie Meduza, men trots det så var det inte lika lågt som social-demokraterna har skjunkit. Och Eddie Meduza sammanfattar det hela på ett elegant sätt: "...Det börja så bra på alla sätt å vis. Men nu så har det gått åt helvete precis".Du sade: "... När jag ovan skrev att det finns en hel del paranoja här så är det precis det här jag menar. När du skriver att alla etablerade partier undanhåller sanningen och ljuger."Man kan som politiker ljuga på många sätt och ett av de effektivaste med en disfunktionell journalist-kår är att helt enkelt fokusera på oviktiga saker, så att de viktiga frågorna kan passera obemärkt. Är jag konspiratorisk när jag påstår det? I så fall kan du väl förklara för mig varför ett förfluget ord från en frustrerad polis i Malmö, skapade politiska diskussioner i media i flera veckor; medans fyra stora bränder i södertälje inte skapade mer än en notis! Vilket borde vara det mest viktiga att fokusera på samt diskutera och utreda? Och detta är bara ett exempel av många.

2009-03-02 @ 16:48:26
Postat av: Martin Isaksson

ja när media kan börja utreda orsakerna till symptomen tex att poliser säger blattar och att gemeneman håller med även andra invandrare,Utan att använda floskler som att vi svenskar måsta bli mer toleranta och öppna och sedan skeppa in nästa lass med irakier och somalier utan hänsyn till de som redan bor här vad gäller kostnader och bostadsbrist,Arbetsbrist har vi redan så fler som konkurrerar med jobben behövs ej nu de närmaste åren, men att de skulle komma hit för att jobba är nästan bara trams de är ute efter vårat välfärdsystem svårare än så är det inte,S är helt körda i botten av idioter.

2009-03-02 @ 17:15:37
Postat av: natasha

Jonas!Citat "natasha. När jag pratar vänsterspöke så pratar jag inte något övernaturligt. Vänster- (och höger-) spöke är ett begrepp som brukar användas när man pratar ideologi då något leter fel på den andra parten. Så fort någon yttrar sig blir man orolig, utan att egentligen lyssna på vad motparten säger."Om vi skall hålla oss till det riktiga citatet från kommunismens "Stora Lärare" Marx och Engels, lyder citatet "Spöket vandrar runt i Europa, kommunismens spöke", vilket var också Lenins favoritcitat. De övriga varianterna är senare påhitt och att "spöket kommer och tar dig" är nog din egen fritolkning! Håll dig till källorna, om du vill vara någorlunda trovärdig!

2009-03-02 @ 17:35:13
Postat av: Jonas Franzen

Johan. Varför vågar du inte prata politik runt kaffebordet? Du behöver ju inte säga att du sympatiserar med SD om du inte vill. Du kan fortfarande prata om de frågor som du är intresserad av, de ideologier och grundtankar du har om samhället.--------

Peter, den förste. Så du anser inte dig själv konspiratorisk när du säger att alla journalister är disfunktionella? Hmm.´

... När det gäller nyhetsprioritering så är den intressant. Jag håller med att man ibland inte förstår hur de tänker. En hund som sprungit bort i Skövde kan ibland bli en större nyhet än ett folkmord i Eritrea. Men det handlar inte om att journalisterna ljuger eller försöker dölja något. Det handlar mer om vad de tycker är intressant.

2009-03-02 @ 17:35:56
Postat av: Martin Isaksson

@ jonas franzen

När det gäller nyhetsprioritering så är den intressant. Jag håller med att man ibland inte förstår hur de tänker. En hund som sprungit bort i Skövde kan ibland bli en större nyhet än ett folkmord i Eritrea. Men det handlar inte om att journalisterna ljuger eller försöker dölja något. Det handlar mer om vad de tycker är intressant.så de tycker att det är mer intressant med poliser som säger blatte än att städer brinner pgr av packet? nä de har klara direktiv från S och V vad som de får skriva och inte.

2009-03-02 @ 17:41:20
Postat av: Jonas Franzen

natasha. Jajamen. Du citerar "Det Kommunistiska Manifestet" av Marx och Engels. Men det var inte det spöket jag pratade om.

... Precis som du säger så är det en modern version av spöket som jag använder mig av. I politiska sammanhang används höger- och vänsterspöke i debatten för någon som är paranoid eller galet extrem i sin ideologi. Jag skrev i mitt ursprungliga inlägg "Vänsterspöket kommer och tar er" som en liten hint om att folk här ibland blir för paranoida och konspiratoriska. Jag citerade inte Marx utan använde mig av ett vedertaget politiskt begrepp, därav ingen källhänvisning.

2009-03-02 @ 17:45:05
Postat av: Peter, den förste.

@Jonas Franzen"Men det handlar inte om att journalisterna ljuger eller försöker dölja något. Det handlar mer om vad de tycker är intressant."Jornalister har en uppgift i samhället, det är därför de överhuvudtaget existerar som yrkesgrupp och det är inte för sitt eget höga nöje eller att följa sina böjelser. Om det du säger är sant så kan vi omedelbart ta bort bidragen till media för jag är helt övertygad om att vi medborgare klarar av att köpa en saga på video eller i bokform själva.Läs även detta intressanta inlägg: ljugeraldrigsamytomanen" rel="nofollow">http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/leandersson/2009/03/02/jagljugeraldrigsamytomanen

2009-03-02 @ 18:01:22
Postat av: hunter

Länken funkar inte och är nu OK.

Postat av: Peter

Är det bara SD-folk i den här bloggen eller?

SD för mig är detsamma som rasister, trångsynta och korkade.

Men vad vet jag, jag är ju bara en vanlig "Svensson". Nej, jag är inte Sosse eller Vänsterpartist heller. Jag röstar på Moderaterna.

2009-03-03 @ 14:01:41
Postat av: Johan

"SD för mig är detsamma som rasister, trångsynta och korkade"Ja där fick du till logiken, sannerligen.

2009-03-03 @ 15:19:19
Postat av: Tore

Ponera att insändare typ "Björn Pålsson" på SD-bluffen är en insändare där sådana som "Franzen" figurerar, för att denne blogg skall få ett innehåll. "SD-bluffen" är och har varit en provokativ blogg av 0 värde. Då är lögnerna deras bästa vapen.

S(lödderpartiet) och dess arvingar, är de sista

jag skulle lita på i dessa sammanhang. Och absolut inte efter de senaste händelser, där dessa varit engagerade. Endast att tolka det "Jonas Franzen" skriver, visar hur indoktrinerad och "panikslagen" denne är! Dessutom är han inte ensam om detta fenomen. Nu har även Mona "Muslim" tagit hit "Obamas" 31-årige välgörare. Inte konstigt att paniken har visat sig efter senaste tidens dravel, och en medåtgående spiral. SD har väl nu en vågmästarroll, med tanke på sista väljar undersökningen?...

2009-03-03 @ 15:21:25
URL: http://http
Postat av: Johan

Glömde: jag förstår att du röstar på moderaterna. Fortsätt gärna med det, dumskallar med nedlåtande attityd får gärna stanna kvar på yttersta högerflanken.

2009-03-03 @ 15:21:28
Postat av: Peter

Sv Johan.

Nedlåtande attityd? Förklara för mig hur du ser på invandrarpolitiken och invandrare/asylsökande?

Jag kan ge mig fan på att du kommer försöka övertyga mig om att det är "fel på dagens system" och att det inte är "humant"...men i själva verket så är SD (och dess anhängare) inget annat än rasister som hatar invandrare.

2009-03-04 @ 08:44:13
Postat av: Johan

Men Peter.Efter vad jag förstår så har du redan bestämt dig för vad som gäller och ser det egentligen meningslöst att ens skriva halv sju till dig. Eller att ditt inlägg speglar en pubertal 24-åring som precis har slutat högskolan och, faktiskt, fått ett jobb som genererar mer inkomst än medelinkomsttagarens? Och därmed gått från att vara sosse till att ha sympatier för M i gammal god anda?"Hej, jag heter Peter, har ingen ståndpunkt alls, förutom att SD är rasister".

Ungefär lika trovärdigt som att alla moderater är ekonomiskt oberoende. Fan, jag har flertalet vänner som är invandrare, och dessa vill inte heller se Sverige förfalla.Skriv gärna med personliga åsikter, tex "JAG TYCKER att.....". Det blir lite mer tyngd, mindre generaliserat och lättare att ta dig på allvar.Igen:

"SD för mig är detsamma som rasister, trångsynta och korkade"

Var det inte du som höll i t-bordet när ovan komponerades? Ser det som ytterst nedlåtande attityd mot oliktänkande."Förklara för mig hur du ser på invandrarpolitiken och invandrare/asylsökande?"

H-U-R kan det ha undgått dig när du hänger på den här bloggen, alternativt läser SD:s partiprogram?

Vi får väl se sa den blinda till den döva.

Ta reda på fakta själv via SD:s hemsida! Jobba lite! Skaffa dig informationen på egen hand (!), istället för att komma hit och kräva att få det serverat!Igen:

"men i själva verket så är SD (och dess anhängare) inget annat än rasister som hatar invandrare"Och återigen så ser du oerhört korkat och trångsynt på oliktänkande iom citat: "nedlåtande attityd?" Ja, du självgoda herr moderat, om du inte ser din egen skrift som nedlåtande, då har du en självbild som inte speglar verkligheten.

Åsiktsrasist - javisst!Summa:

Jag är helt övertygad om att du personligen, som moderat dessutom, är rejält ointresserad av politik och samhället i sin helhet. Och så läser du aftonbladet på fikarasten, nickar medhållande till vänstervriden propaganda, och utropar hela SD till rasister. Men likväl så är du M.Ganska. Bra. Jobbat.Tänk om SD blir vågmästare nästa val, vilken mardröm va?

2009-03-04 @ 10:36:32
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Hejsan Peter trevligt att du tittar in och talar om vilka stolpskott Sverigedemokraterna är respekt.Varför du röstar på moderaterna tror jag inte du vet.Personligen tror jag du är en förvirrad SSu:are.Om du hade varit politiskt uppdaterad.Så skärper regeringen invadrarpolitiken med Tobias Billström som bla sagt ifrån i Europa.Brevid MODERATEN Billström lurar Folkpartiet fullt av lärare som inte pallar med ett gäng odrägliga invadrare som kallar svenska tjejer för horor.Moderaterna o Folkpartiet ligger inte så långt från SD OFFICIELLT inofficiellt så visade Janne Josefssons repotage från valstugorna med dold kamera VAR BLA moderaterna står i invandrarfrågan SD .Så nästa gång du känner att du vill göra en insatts för Måna så skriv inte att du är Folkpartist bara.När du har torkat lite bakom öronen o skolat dej så är du välkommen in o diskutera politik.Skall du fantisera kan du väl göra det på Lunastorm.Risken är att du får uppleva en sosses värsta mardröm SD som vågmästare med Billström ivrigt flörtande.Det är lite överkurs nu så har du svårt att förstå ring stormamma så förklara hon för dej.Så pall kör inte borgeligt när du skall in och ordbajsa nästa gång.

2009-03-05 @ 00:06:12
Postat av: Peter

Sv Johan och Blivande kommunalråd för SD (hugaligen).Tja, det var ju min poäng. Provocerar man SD:are det minsta så visar ni ert sanna ansikte.

Jag är tydligen inte "torr bakom öronen" och trors sitta på Lunarstorm och precis gått ut högskolan. Samtliga påståenden är givetvis fel.Om du "Blivande kommunalråd.." tänker satsa på en politisk karriär så råder jag dig till att bättra på dina svenskakunskaper.

Johan, jag kommer inte ens att bemöda mig att besvara dina löjliga kommentarer. Nej, jag läser inte denna blogg vanligtvis, utan snubblade bara in här av en slump vilket inte kommer att hända igen.

SD har fått tillräckligt med uppmärksamhet och tid av mig, vilket jag nu ångrar. Varför lägga tid skit?

Heppåra!2009-03-05 @ 12:29:57
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Välkommen åter efter valdagen 2010.Svenskunskaperna blev inte bättre på SFI .Försöker lista ut vad HEPPÅRA är.Vet du vilken fågelart som vanligast i Södertälje MUCKARDUVA.Heppåra????

2009-03-05 @ 22:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0