SD ORSAKAR PANIK INOM PK

Jag har haft en tuff arbetsvecka och har uppenbarligen missat denna intressanta intervju med Fryshusets Anders Carlberg. Programmet sändes innan den stora PSU från SCB. Intervjun understryker ändå den panik som håller på att få personer inom socialdemokraterna att tappa fattningen och börja skälla på varandra. Som Sverigedemokrat kan man bara sitta med händerna i kors och mysa.

Missa inte Richard Jomshofs kommentar till programmet.Undrar om inte socialdemokraterna närmat sig steg 4 i Stebbings lag. Det är nog bara en tidsfråga innan Kristdemokraterna och Centerpartiet börjar skylla på varandra inom respektive parti.

 


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Du är inte ensam om att mysa Thoralf, du är inte ensam.

Riksdagspartierna har på allvar insett att deras och journalisternas enade kamp mot Sd, inte har gett det resultat som de hoppats. Nu utbryter paniken när de inte vet hur de ska agera och paniken får alla att skylla på varandra.

Paniken lär inte bli mindre då verkligheten talar om för pk-Sverige att fler och fler svenskar visar att de är innerligt trötta på det misslyckande som kallas invandrings- och flyktingpolitik.

Vi är inga rasister och vi är inte främlingsfientliga, bara trötta på att se Sverige och vårt välfärdssystem nedmonteras p.g.a er.

2009-12-12 @ 22:52:21
Postat av: Dille i Momåla

Mycket intressant inslag. Intressant därför att det är fösta gången jag hört en socialdemokrat avhandla SD:s politik sakligt vederhäftigt.Själv tror jag att detta är ett tecken i tiden. Det är inte länge sedan Stockholms stads politiker försvarade ett beslut om att förbjuda slöja i klassrummen och till och med kunde tänka sig att ta strid med jämo.Vad politikerna håller på med är helt enkelt att anpassa politiken i riktning mot SD.

Socialdemokraterna har visserligen tidigare importerat hundratusentals bidragstagare för att få röster. Förr hjälpte detta svineri sossarna att hålla sig kvar vid makten. Men nu är det många traditionella sosseväljare som går till SD. Dessutom går många av “flyktinginvandrarna” över till vänsterpartiet och miljöpartiet.I själva verket börjar politikerna att inse att det ger mer röster att bedriva en folkligt förankrad flyktingpolitik . Detta därför att det är så försvinnande få svenskar som i själ ock hjärta är för flyktingpolitiken som ju bara kostar pengar och orsakar elände och lidande.Vi får nog se mer av detta.

2009-12-12 @ 23:09:06
Postat av: Demokratbloggen

Lagen som slutgiltigt dödar demokratin!http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/12/lagen-som-slutgiltigt-dodar-demokratin/

2009-12-13 @ 00:50:36
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Ture F.

Var inne på en blogg, som talade om SD som rasister etc. Levererade följande:Du missar flera saker! I en demokrati bildas partier, då det finns en opinion för olika frågor. Sådant sker över tiden som med t.ex. MP och nu senast SD. Båda har sina profilfrågor att börja med! Ur ett EU-perspektiv så är den svenska invanrarpolitiken extrem - vartill kan läggas att någon plan för att ta hand om alla dessa människor som släpps in i landet saknas. Föga förvånande uppstår en mängd av problem, som ingen i media eller de etablerade partierna vill diskutera i sak. SD gör det och fyller därmed ett politiskt behov. SD tar alltså upp ett problem som förmodligen är landets största. Här krävs varken rasism eller s.k. främlingsfientlighet, ty problemen finns där! Att omyndigförklara SD:s väljare och sympatisörer är ett manifest förakt för dess väljare och demokratien!

2009-12-13 @ 01:14:26
Postat av: Knut

Jag är hjärtligt trött på Sahlins gullande med särintressen som muslimer och HBT-personer i ett 08-perspektiv. En arbetslös Vellingebo kan bli av med sin A-kassa om han inte tar ett erbjudet arbete i Nordmaling dit Migrationsverket ville flytta ett flyktingbarn från Vellinge men efter en presskampanj från SDS är det inställt. Om man har råd med ett fritidshus utomlands så gäller pigavdraget även där. Egenavgiften för resor till arbetsmarknadspolitisk aktivitet har höjts med 100% från 300 kronor till 600 kronor. Arbetslösa och pensionärer betalar högre skatt än anställda. Cancersjuka skulle ut i arbete. Men flyktingpolitiken ska tydligen få kosta vad den kosta vill medan infödingarna drar åt svångremmen. Missnöjet och vreden kommer upp till ytan på valdagen.

2009-12-13 @ 08:51:01
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Alla i trakten runt Emmaboda med omnejd har vetat om att i Vissefjärda har funnits ett boende för begåvningshandikappade mmmm. Hemmet lades ner och gjordes om till " flyktingförläggning ". Tror ni att inredningen dög till dessa kulturberikare?. Nej, nya sängar etc kördes dit. Då undrar man om dessa personer hade bättre sängar i sitt hemland, än de som de sk begåvningshandikappade fick ligga i. Skall väl tilläggas att det var förmodligen integrationsverket som bestämde att nya möbler skull införskaffas. Eller var det på det viset att det var människosynen som spelade in, dvs förståndshandikappade var det inte så noga med, samt att de var svenskar. Förstår att det var olika myndigheter inblandade, men tydligen fanns det hur mycket pengar som helst till kulturberikarna, dvs inte ett helt ovanligt fenomen i dagens Sverige.

2009-12-13 @ 09:25:37
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

" ni har utförsäkrat er ". En bra rubrik i Aftonbladet i veckan om Alliansen och dess politik. Husman och Littorin anmäler sig på arbetsförmedlingen tillsammans med de ca 10 fd generaldirektörer som inte ha behövt stå till arbetsmarknadens förfogande. Skillnad på folk o fä som man sa förr.

2009-12-13 @ 09:50:04
Postat av: Skånepåg

Här knakar det rejält i fogarna inom Moderaterna, när man är så korkad att man nominerar en islamist på valbar plats i Göteborg!

Postat av: S-E Karlsson

Lars Roseen Kalmar ! Människors lika värde gäller ju inte alla människor det bevisas gång på gång !

Det är bara floskler !

Mvh S-E Karlsson :

2009-12-13 @ 11:06:31
Postat av: Donnie Blair

Idag betalar pensionärerna 700 sek mer i skatt än de som arbetar.

För omk ett halvår sedan sa borgligheten att det skulle kosta 8 miljarder att låta pensionärerna få ta del av jobbskatteavdraget. Pengar som då inte fanns.

När diktaturerna i Afrika behöver pengar, då finns helt plötsligt dessa pengar. Sverige går som vanligt i bräschen och betalar ut mest per kapita av stulna pengar från skattebetalarna.

----------------------------------------------

Vi tror att vår familj kan få gratis uppehälle fram till att svenska läkare kan operera Hajrijes matstrupe som hon skadade i Kosovo.

Vi tycker det är alldeles för jobbigt att samla in pengar, så vi föredrar alternativet med statliga kravlösa pengar.

Snälla fråga inte hur vi klarat av att bo här i Sverige i två år redan. Vi anser det som vår ensak

och inte er. Något litet privaliv ska vi väl ändå få ha

Postat av: AWSvensson

Oppositionen leder stort och skulle få egen majoritet vid ett val i dag. Enligt Sifo får S, V och MP 52,2 procent mot alliansens 40,8.

När ett land har gått ner sig så pass att 52,2 tror att Månas gäng är en garant för ökade bidrag, snacka om att hugga av den hand som försörjer en. SD befäster sin marsch in riksdagen med sina klara 5,1 %.

2009-12-13 @ 11:17:39
Postat av: AWSvensson

En komplitering till Donnie Blair:s kommentar.

Ett besök på Merith Wagers blogg är lika nödvändigt som att Besöka Thoralf, dock saknas möjligheten att kommentera på den förstnämndas blogg. På gott och ont.

Postat av: Hajen

Jag har tagit mig friheten att låna några rader ur bloggen ORD MOT ORD, kan vara intressant att ta del av fäljande.Bakom den svenska HJÄRNRIDÅN har åsiktsdiktatur, översitteri, osanningar, censur och förnekelse av fakta blivit legio. Där bakom har "en av Europas mest regeringstrogna journalistkårer" fortfarande total kontroll över vad som får sägas och inte sägas. I åravis har svenska journalister, med få undantag, tjänstvilligt uppträtt som nyttiga idioter. Det är bara tack vare nätet som vi idealister och kritiker kan ta oss igenom denna HJÄRNRIDÅ och säga sanningen. Slaget om åsikts- och yttrandefriheten sker nu på bloggarna. Därför tror jag att de politiskt korrekta tidningarna snart kommer att vara ett minne blott! Och få kommer att sörja dem!

2009-12-13 @ 12:05:32
Postat av: Roberth Ström

Människor har inte samma värde det är trams. Inte har en främling samma värde för mig som min mor tex. Däremot från en opartisk synvinkel är det samma värde min inte om man tar personliga.

2009-12-13 @ 15:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0