SD 5,1 PROCENT

SCB kom idag med sin stora opinionsundersökning och resultatet är bättre än vad jag vågat hoppats på.

Sverigedemokraterna är större än både Centern och Kristdemokraterna och lika stora som Vänsterpartiet. Om man sedan även tar hänsyn till skämighetsfaktorn (att en del av de tillfrågade inte vågar svara SD) så ligger säkerligen SD i själva verket på runt 7 procent eller kanske mer.

Idag firar jag med Smålands "nationalrätt", Isterband, stuvad potatis och rödbetor på Karaktärshotellet i Vimmerby.

SvD, DN, Sydsvenskan

 


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Själv hävdar jag att stekt fläsk med lökadoppa och kokta potatisar, rårörda lingon i kombination med en öl och en kryddad ( skulle egentligen vara mjölk , men det finns gränser) är smålands nationalrätt, dock eftersom jag är en fridens man så tar jag i det här fallet inte strid. Grattis förresten , över 5% något som ni förtjänat.

2009-12-10 @ 10:52:17
Postat av: vmm

Isterband är gott. Tycker jag som är norrlänning. Ibland får jag riktig längtan efter just isterband och då finns det liksom inget annat man kan äta istället. Då måste jag ha isterband.



Fast jag har aldrig fattat vad skillnaden är på småländska isterband och "vanliga" isterband. Jodå, i butiken jag handlar brukar det finnas både småländska isterband och vanliga isterband. Men vad som är skillnaden har jag aldrig fattat.

2009-12-10 @ 11:04:22
Postat av: Carl B

I SCB:s förra undersökning i maj fick SD 3,0%. Att på ett halvår öka från 3,0-5,1% är mycket anmärkningsvärt.

2009-12-10 @ 11:06:53
Postat av: Björn Runn



Då är det väl bara att vänta in alla fördömanden

och "expertutlåtanden" som lär komma som ett "brev på posten".

"Hur kan 5,1% av folket rösta på.....?"



Men den politiskt korrekta fronten håller sakta men säkert på att krackelera. Detta är bara början... 10% av rösterna 2010, minst!



2009-12-10 @ 11:12:37
Postat av: Roberth Ström

Som sagt 6,5% är vad vi kommer få 2010. Det som oroar är att den rödgröna smeten kan få 50% helt ofattbart.

2009-12-10 @ 11:15:28
Postat av: Gubben o Gumman

Ya-ba-da-do tänk när juni mätningen 2010 visar 8%

hos SCB.

-Tänk vad gosig "Fredde" skall bli.



"Jag skall lära dej allt jag kan säger han till Jimmie"

-Nåja det går nog ganska snabbt svarar Jimmie.

-Frågan är vem som skall sköta vaktmästeriet,Maud,

Janne,Göran?



Gubben o Gumman vinkar o hoppar.

2009-12-10 @ 11:17:59
Postat av: Inge Sandén

Där kom kallduschen som du förutspådde Thoralf,på den naive och hjärntvättade H-G Strömmer.

Det som är det mest glädjande är,att nu är det slut med de rödbruna facisternas övertag i media.

Det är det arbetande skattebetalande svenska folket som säger,vad dom tycker om förrädarnas utförsäljning av vårt Sverigedemokraternas land.

Tack vare internet,går inte sanningen om tillståndet i landet längre genom falsk mediarappotering sopas under mattan.

Proppen på medias förljugenhet kommer nu att gå ur lika snabbt,som när folket i Östtyskland vågade öppet visa sitt förakt för DDR-diktaturen.

Jag är också Smålänning,så det blir till lunsch,

Hemmagjorda potatisbullar med stekt fläsk och mycket lingon.

2009-12-10 @ 11:18:28
Postat av: Tord Giflög

Håller fullständigt med,SD kommer att få över 15% i nästa val.Här har de fått en ny Tord Giflögh.Norrlänning och det blir paltbröd med fläsk och vitsås.

2009-12-10 @ 11:41:21
URL: http://Tord Giflögh
Postat av: Nalle i Växjö

Underligt att inte Moderaterna minskat ännu mera, men undersökningen gjordes förmodligen innan Fredrik Den Store lovade bort ytterligare 8 miljarder av mina och dina inbetalade skattepengar till något skumt projekt att under ordet milj lägga på folken ännu mera skatter .



Och Carlgren åker flyg istället för tåg för han har så förbaskat bråttom innan han får sparken

2009-12-10 @ 11:44:11
Postat av: AWSvensson

Med risk att denna blogg utvecklar sig till en gastronomisk dito , men Thoralf verkar vara av den överseende typen så länge vi inte diskuterar vilka accessoarer vi ska ha till festen, så ska jag förklara skillnaden mellan småländska isterband och övriga. Den som någon gång jämfört svenska Cox Orange från Kivik med tyska dito, eller svenska nypotatis från Senoren med utländska förstå vad jag menar.

2009-12-10 @ 11:49:19
Postat av: Kalle

Härligt att SD är på framarsch i statistiken över partisympatisörer i november 2009 av SCB.



"Övriga partier skulle vid val i november få 7,5 (±0,6) procent av rösterna. Bland övriga partier är Sverigedemokraterna klart störst. Partiet skulle få 5,1 (±0,5) procent av rösterna i november. I resterande del av gruppen övriga partier dominerar Piratpartiet."



Länk till SCB pressmedelande som de flesta tidningar hämtar uppgifter ifrån innan de tolkar den på sitt eget sätt.

Postat av: Calle

Fira dom 5,1 % med vad ni vill, så länge det inte är kebab eller falafel.Grattis Thoralf och andra " slitvargar".

2009-12-10 @ 12:01:43
Postat av: S-E Karlsson

Hej och hå ! Prova någon gång Åseda isterband !

Dom är verklige kuckelimuck ! Finns både rökta och orökta ! Måste få med följande av Ove ThörnQvist:

När man är till åren vorden ,

och satt rim till fina orden

och har råd att tömma sprit i sockerdrickorna

då är det lygens att få tag på flickorna !

Kan inte verifiera att det är ordagrant minnet är Bay West ibland ! Mvh S-E Karlsson .

2009-12-10 @ 12:02:07
Postat av: Toksvensken

Att SD får 5,1% av svenska folkets röster låter ovanligt lågt, alla jag känner kommer att rösta på SD! Tror att siffran ligger mellan 15 och 30%, men en hel del faller ju bort för att folk drabbas av "muslimfeber" och inte öppet vill erkänna att de röstar på SD! Kolla upp följande:



- Plötsligt drabbas svenska kommuner av en extremiver att ta emot ensamma flyktingbarn från krigshärjade områden! Hur många av dessa barn är flickor/kvinnor? Har dessa barn giltiga pass? Var kommer de ifrån egentligen? Är det bara så att deras falska pass visar att de kommer från krigshärjade områden medan de i själva verket är ekonomiska flyktingar? Mina misstankar är att det rör sig om kriminella islamister som med hjälp av falska pass grundlurar den korkdumme svensken återigen! Plus att dessa pass visar en ålder som är mellan 5 - 20 år för låg så att "flyktingarna" kan nyttja gratisvården i Sverige pga att våra intelligensmässigt retarderade pensionärer fortfarande låter sig luras att rösta på Svenska Nordkoreanska Föreningen (S+V+MP)!



- Betalar svenska folket ut bidrag till de som beviljats asyl men som flyttat tillbaka hem igen? Så storkorkade som svenskarna betraktas internationellt kan man ju förvänta sig vilka tokstolligheter som helst, men dessvärre spränger svenskarna idiotgränsen genom att betala ut ytterst generösa bidrag till dem som fått asyl men som drabbats av "hemlängtan" och inte ens längre bor i Sverige!! De har flyttat tillbaka till de länder de flytt ifrån!! Visst är svenskar BETONGKORKADE?



- Skall religiösa överexponeringar såsom huckle, niqab och andra stolligheter tillåtas störa undervisningen i ett redan retarderat land som Toksverige? Kolla läget!! Nordens sämsta elever!!!



- Betalar invandrare som startat egna företag mindre i skatter/avgifter än de ursprungssvenskar som startar företag? Kolla, det är interssant ur konkurrensperspektiv och rättvise perspektiv!



- Innan det lata skattefinansierade vänsterfläsket ojar sig och gör på sig rejält och fyller bajsbyxan borde man kolla hur många invandrare som röstar på SD! Jag tror man får det hett i kalsongen, många invandrare bor här sedan länge och är dödströtta på Toksverige och fösöker jobba men det ger bara högre skatt pga att Toksverige skall finansiera all världens muslimer! Självklart röstar många invandrare på SD!



- I Toksverige måste man åka kommunalt till jobbet och förlora timtal per dag! Vi vanliga jobbare skall betala biltullar och parkering på jobbet bara för att finansiera asylbeviljade som redan bor i hemlandet och lever lyxliv på svenska bidrag! Vill du sälja dina barns och din familjs tid till detta? Vill du offra timtal per dag på kommunala resor istället för snabba bilresor? Är just du helkorkad och saknar fattningsförmåga?



- Plus hur många punkter till som helst där svenskar slutar med skägget i myrstacken till invandrarnas fördel!



- När svenskar skall utnyttja exv tandvård är det svindyrt, men när välklädda propra invandrare kommer till sina kliniker är man utrustad med väl tilltagna sosfakturor utställda av släktingar som jobbar som sos-handläggare!! Jo uttrycket "Die dumme Schweden" är mer påtagligt än någonsin - och beklagligt!



- Att de etablerade partierna är rädda för SD beror självklart inte på motstånd mot invandringen, det beror såklart på att ingen vill dela med sig av den feta grytan som väntar när man får makten! Som sagt, rösta på SD och bli av med den svindyra blockpolitiken!



Som synes ovan ska man inte göra sig besvär att rösta på vare sig alliansen eller Svenska Nordkoreanska Föreningen (S+V+MP), rösta på SD istället och bli av med alla dumheter som Toksverige idag representerar! Och försök bli av med tokstämpeln också! Tror att SD får någonstans mellan 15 och 30% av rösterna om inte både regering och opposition snarast helskärper kraven för invandring till sveriget!

2009-12-10 @ 12:20:17
Postat av: Björn Runn

Det massmediala översteprästeriet och den intellektuella eliten kommer nu framöver efter

varje opinionundersökning att hävda att en röst på SD är bortkastad.



Glöm det. Även ett SD utan vågmästarställning i riksdagen kommer att påverka politiken.



Alla de frågor som "sopats under mattan" kommer att lyftas. Svar och ställningstaganden måste göras. Inget parti kommer att kunna undgå detta. De "obehagliga frågorna" kommer inte längre att kunna gömmas undan, tystas ner.



T.ex. integrations-och flyktingpolitik som aldrig utsatts för någon debatt i riksdagen kommer att

"vädras" Och här vill folk ha besked, även de som inte röstat på SD. Den frågan skär genom hela befolkningen.



Bara att SD kommer in i riksdagen kommer att ändra på mycket. Politiskt inkorrekta fakta och uppfattningar kommer inte längre lika lätt att kunna döljas. Framtiden är ljus, oavsett vågmästarställning eller ej.



2009-12-10 @ 12:34:26
Postat av: Henrik P.

Grattis Thoralf (och alla andra SD-sympatisörer)!

Tack vare dig och andra "slitvargar" inom partiet tar vi SD till nya höjder.

2009-12-10 @ 12:57:09
Postat av: Anonym

Ät du dina isterband med stolthet idag Thoralf! Du är en av många som har bidragit till detta!!

2009-12-10 @ 13:19:39
Postat av: robban

5,1% är ju inget bra resultat, SD måste få ut sin politik. är så jävla trött på att höra att SD är ett enfrågeparti så på den fronten har pk-media och de sju's propaganda fungerat. försök få ut lite artiklar i ert övriga program med

2009-12-10 @ 13:38:35
Postat av: Roberth Ström

Robban det är en mycket bra siffra. Du får först lägga på minst 1% av skämmighetsfaktor. Sen växer vi för fort så blir det kanske problem med riksdagsplatserna. Alla som ska företräda partiet ska vara en tillgång. Se på riksdagen idag tex vilka som sitter där. Inte är det toppen av den intellektuella nivån på en del milt sagt.

2009-12-10 @ 14:03:53
Postat av: joffe

Jag är en mycket gammal smålänning (77) som gillar Thoralfs blogg. Han är en ärlig medmänniska som ideligen tar upp sanningar. Dessutom tycker jag att kvalitén höjs genom att figurer som säger ytterligare tänkvärda ord, som deltar i diskussionen berikar bloggen.



Tänker närmast på Inge Sandelin som säger de sanningar jag själv haft på tungan i många år då jag jobbat på SVT i 20 år. Hänvisar till hans artikel i Newsmille och en DN-artikel tidigare.

Jag är dålig på hur att hänvisa via internät till artiklarna och kanske kan få hjälp med det.



Nu måste jag avslöja att jag är bosatt i Australien sedan länge och lämnade Sverige med familj faktiskt redan på 1980 talets början. Jag skrev till alla partiledare och frågade efter riktlinjer för flykting- och invandringspolitik då folk kom i parti och minut och hade kastat sina pass och indentitetshandlingar i sjön.

Från partisekreterares svar fick jag klart för mig att där fanns ingen kontroll, ingen riktlinje. - Tack och adjö till Sverige för min och familjens räkning och vi flyttade efter ingående kontroll av hälsa, clean polispapper och kunskapsprov till ett nytt hemland där man ställde krav. Anpassning och att följa landets regler och lagar helt naturliga krav.



Vad har hänt under dessa 27 år i Sveriges underbara vackra land. Jo en okontrollerad invadering har skett av framför allt icke nödlidande, men av kriminella syndikat sålda introduktionsmöjligheter till välfärdssystemet som inneburit att landet nu översköljs av ”invandrare” som aldrig kollats kriminellt, aldrig avkrävts indentitetshandlingar, eller handling som anger ursprungsland eller anledning att komma till Sverige. Bidragsberoende nya framtida nysvenskar. Inte heller utbildning i en svag svensk arbetsmarknad efterfrågas i dagens läge. Gillar ni svenskar denna utveckling?



En anhöriginvandrare över 65 år uppbär skattefritt inkl.bostadsbidrag skattefritt enligt Försäkringskassan en större summa bidrag än jag som jobbat och betalt skatt i Sverige i 35 år och fortfarande betalar 25% skatt för utlandssvenskar på min lilla pension. För min skatt jag betalar till Sverige får jag inte ett jota! – Men min skatt hjälper säkerligen anhöriginvandrare som sitter där på sin stjärt och aldrig gjort ett handtag för Sverige.



Är någon nu förvånad att Sverigedemokraterna som det enda parti i dagens läge som kräver en normal invandringspolitik i förhållande till våra resurser hojtar till? Man vill inte inom SD köra ut redan ankomna invandrare. MAN VILL REDUCERA INVANDRINGEN till en nivå som passar integrationsmöjligheter och Sveriges EKONOMI för landets överlevnad. – Det är rimligt eller hur?



Ät det så svårt att förstå att Sveriges flathet när det gäller invandringspolitiken vållar löje runt världen inte minst i Skandiaviska grannländerna!



En röst på SD vid valet 2010 kan vara en början till normalitet!

2009-12-10 @ 14:25:58
Postat av: Dille i Momåla

Verkligt roligt att trenden håller i sig. Sen tror jag att slutsatsen att SD inte skulle bli vågmästare är förhastad. Dels är röstningsbenägenheten mindre bland de röda och dels brukar SD vara grovt underskattade i mätningarna.



Så grundtipset är fortfarande att partiledarna efter valet får komma med hatten i hand till SD och förhandla.



Grattis SD. Och grattis svenska folket. Och tack för att ni vaknat:

2009-12-10 @ 15:10:16
Postat av: Andreas

Härliga siffror!!!

Nä nu ska jag till stadshuset.



SD 2010

2009-12-10 @ 15:10:20
URL: http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/
Postat av: Foland

Vad bra! Ifall man som mig saknar karaktär men ändå vill äta Isterband, stuvade potatis och rödbetor i Vimmerby, vilket hotell är då att föreslå.



Sitter nu utanför Rosins Pappershandel med en insamlingsbössa

2009-12-10 @ 15:22:29
Postat av: dan åke

SD är ju enda alternativet att rösta på, för vanliga medborgare som står längst ner i herarkin.



De som tillhör allians och sosseblocken är väl dom som tjänar på deras egna politik.



När besparingar drabbar allt längre upp i herarkin i kommun och landsting så vaknar de ur Politiskt korrekta dimman.

Det är ganska enkelt att vara Sverigedemokrat, sanningen och rättvisan visar vägen!

2009-12-10 @ 16:08:25
Postat av: Dille i Momåla

Professor Sören Holmberg säger de förlösande orden:

“ Nu får man ta SD på största allvar” /SvD/

Hoppas PK tar till sig hans analys och äntligen tillåter debatt om invandringspolitikens konsekvenser och innehåll. Vem blir först i PK-media med en seriös debatt om de ensamkommande skäggbarnen.



Tror knappast på Barometern. Men kanske konkurrenten vill värna om läsarna, demokratin och den egna långsiktiga överlevnaden.

2009-12-10 @ 16:47:28
Postat av: Kalle

"När statsvetaren Henrik Oscarsson sammanställde sin poll of polls, en sammanvägning av opinionsmätningar om partisympatier, visade det sig att inte mindre än 15 undersökningar placerat SD över fyraprocentspärren sedan augusti 2008. skriver statsvetaren Gissur Ó Erlingsson, expert på lokal demokrati och kommunala partier." på Newsmill.



Glädjande siffror som pekar stadigt uppåt under en längre tid. Bara till o takke.



Länk till Newsmill om SD framgångar.



Postat av: Micael Foghagen

Det enda "tråkiga" är att våra siffror står i omvänd propotionalitet till hur Sverige mår.



Mao, vi kommer få ännun fler sympatisörer fram till valdagen.



Om nu inte gruppvåldtäckterna upphör, skolor och bilar inte längre antänds, alla anhöriga börja jobba som raketingenjörer e dyl, fängelsena töms på utländsk bakgrund, och alla muslimer sjunger Kumbaya hand i hand med alla oss andra...

Och så fred på jorden förstås...

2009-12-10 @ 19:40:51
Postat av: nesse

MMMM ,,isterband o potatis ,,så gott!!

2009-12-10 @ 19:51:00
Postat av: nesse

Insiktsfullt skrivet av joffe, heders till såna boys.

2009-12-10 @ 19:56:53
Postat av: krister

ÄNTLIGEN

har röstat på sd dom senaste tre valen och blivit så besviken varje gång,men nu verkar sverige vakna.

Jag börjar få hopp om vårt land igen.

kämpa på alla sd

2009-12-10 @ 20:14:41
Postat av: Tore (preact)

En torsdag äter man "ärtsoppa och pannkakor" med punsch! Carlshamns punsch! Det är nationalrätten på en torsdag, och inget annat.

Isterband möjligen en måndag kanske!

Det där med "höga siffror" på SD är vi inte bortskämda med. Nu siktar vi på 10 % före jul, mina damer & herrar! "Ärlighet varar längst", det börjar folket i Sverige förstå!...

2009-12-10 @ 20:22:29
Postat av: Skånepåg

F´låt, men även jag vill gärna göra ett inlägg i den gastronomiska diskussionen. My points går till Gullaskuvs rökta isterband. Suveränt goda.



Ärtsoppa som sig bör i dag, isterband i morgon!



Postat av: Brett-Anus Grünewald

Den "stooora" är ändå MP med hela 0,3% mer än SD. Ja, så har det låtit i SVT av idel "experter"



Bara tacka och ta emot ännu fler röster

2009-12-10 @ 21:17:54
Postat av: Sven Duva

Undrar när rikstomtarna på humorsiten sdbluffen.se ändrar sin logga? :-)

2009-12-10 @ 21:20:42
Postat av: Peter, den förste.

En överslagsberäkning ger vid handen att om ökningstakten håller i sig, kommer SD:s resultat i valet bli minst 8.6% Troligtvis kommer en s.k. ketchupeffekt uppstå då den kristiska massan redan passerats. Skulle inte bli förvånad om SD får över 20%

2009-12-10 @ 21:55:03
Postat av: Dille i Momåla

I den här mätningen får miljöpartiet 8,4 % mot SD:s 5,1 %

I val brukar dock mp alltid få mindre än enligt opinionsinstitutens mätningar. För SD brukar det vara tvärt om. Valdagen förra året var det en skämningsfaktor på hela 60 %.

Allt detta innebär att SD redan nu mycket väl kan vara det tredje största partiet.



Dessutom är det snart jul. Folk kommer att träffa nära - och kära och inte minst mat och dryck kommer att lösgöra tungans band. Folk kommer att informeras och informera sig.

Så om SD är uppe i nästan 10 % redan till påsk kommer i vart fall inte jag att bli förvånad.

2009-12-10 @ 22:19:23
Postat av: Roberth

Hur mp kan få det är en tragedi bakåtsträvande som de är

2009-12-10 @ 22:25:46
Postat av: Sven Duva

@Dille i Momåla



Inte för att jag misstror dig men har du några bra referenser för MP:s mätresultat? status.st är underbar men den skriver tyvärr bara om SD. Vore kul att få liknande grafer för alla partier.

2009-12-10 @ 23:06:48
Postat av: Dille i Momåla

@Sven Duva

Det är faktiskt en vedertagen sanning att MP:s väljare har lågt valdeltagande. Mina referenser härvidlag är vad t ex politiska journalister skrivit under åren.



När det gäller SD:s skämningsfaktor så finns det ett bra exempel. Vid förra valet förkunnade SVT i triumf att SD bara fått 1,9 % av rösterna enligt en valundersökning företagen innan väljarna gått in i vallokalen.



Likväl fick SD 2,94 % av rösterna. Skämningsfaktorn var alltså 54 %. Naturligtvis vet vi inte förrän efter ett val hur stor denna faktor är. Vi vet dock att folk är försiktiga. Dom vill inte mista sina jobb eller råka ut för andra svårigheter.



Just nu har SD fått glädjande många väljare från moderaterna. Bra att även dom vaknar upp ur sin törnrosasömn - jag befarar dock att dom är mer försiktiga än SD:s traditionella väljare.

2009-12-10 @ 23:36:02
Postat av: Sven Duva

@Dille i Momåla



Jag gjorde en snabbkoll med Sifo (se länk) och MP:s snitt under september 2006 var 5.7% men valresultatet var på 5.2%. Iaf Sifo verifierar ditt påstående.



Att det stämmer för SD var jag redan medveten om. Sifo gav fö ett snitt på 2.2% medans resultatet blev 2.9%

Postat av: Dille i Momåla

@Sven Duva

Enligt dessa uppgifter skulle bara drygt 90 % av miljöpartiets sympatisörer gå och rösta.



Men det är no betydligt färre ändå. För en mycket stor del av nytillskottet av sympatisörer kommer från soffliggarna.

Så här skriver DN idag:



”Det enda oroande för Miljöpartiet är att den största gruppen nya väljare kommer från den grupp som brukar kallas soffliggare. Det är väljare som inte haft något favoritparti i tidigare mätningar och nu säger att de skulle rösta på MP om det vore val i dag. Problemet är att när själva valdagen kommer brukar många av de här väljarna stanna kvar på sofflocket. Dom kan avgöra om det blir valseger för rödgröna blocket”



Tar vi hänsyn även till detta och till SD:s traditionellt höga skämningsfaktor står det nog ganska klart att SD just nu är Sveriges tredje största parti.



Grattis alla svenskar. Ni har ryckt upp er och insett allvaret.

2009-12-11 @ 01:56:19
Postat av: Toksvensken

Hej roligt med alla hejarop på SD!! Läste Joffes inlägg, stämmer mycket väl överens med den som vanligt ADHD-retarderade toksvenskens handlande och röstande! Vänsterpruttarna är rädda, bajsar på sig och går med tung illaluktande blöja till vallokalen och alla andra röstar på SD för att slippa skiten! Om det vore så enkelt hade SD 100% av rösterna, men som realist förstår jag att svenskar är rejält trögtänkta med svåra avföringsproblem och inte alltid (läs nästan aldrig) förstår politiska resonemang! Men vi inom SD kan faktiskt tänka oss att vänsterbajshögen kommer att stödja oss (OK det luktar för jävligt men ingen rättrogen Stalinist har tvättat sig sen 1945) men man vet aldrig - som vänsterblajan säger, idag röd i morgon död! Som sagt låt dig inte rövknullas av vänsterstjärtar, dom har oftast alla roliga sjukdomar som ingen annan har!!

2009-12-11 @ 05:23:16
Postat av: Toksvensken

Tror mig ha löst röstningsproblemet till valet, alla som vill rösta borde ställa en fråga till sina grovt penninghungriga politikerbastarder:



- Skall de pensionärer som arbetat i sveriget(t - toksverige) ha lägre ekonomiska förutsättningar än en getknullare från ingenstans? Du skitkorksvensk, ställ dig frågan igen - vågar du ens tala med dina barn efter att ha sålt deras själar till Muhammedjävlar som våldtar, stjäl och slår ihjäl?? Du är en feg jävla skitsosse om du inte ställer mer krav, du skändar dina barns framtid, du skändar de som en gång arbetat för vad vi trodde skulle vara vår välfärd men som nu blivit var allah-mans välfärd! Allah-jävlarna kommer hit på falska pass, begär asyl, får alla tänkbara bidrag, hårdknullar dumsvenskan och flyttar hem och lever såsom i ett kungarike på ADHD-svenskens bekostnad!! Låter som en saga eller hur, men faktum är att svensken är ännu dummare än vad jag beskrivit - man gör om sketen gång efter gång!! Och ADHD-svensken skriker när han drar upp blixtlåset på sin lilla fjuttiga kuk som alla skrattar åt! NEJ, ni som undrar, jag är INTE svensk, jag är bara svensk medborgare! Har däremot inte ett ohygieniskt stinkande matrestfyllt halvruttet allah-skägg när jag ska prata med någon! Men OK dynghögar luktar alltid illa och stinker rutten skikt!!

2009-12-11 @ 05:49:07
Postat av: Gubben o Gumman

Då var första av många intervjer med Jimmie Åkesson avklarad i TV4 efter SCB mätningen.



Vilken fin julklapp till alla riksdagsmän i sina rum nu på morgonen,ett 40 tal mest Moderater tyckte att frukostägget irriterade magen mer än vanligt idag.



Frågorna börjar dyka upp:



- Kan jag gå tillbaka till mitt vanliga arbete igen?.

-Tänk om jag inte får plats ens i kommunfullmäktige?



-Hur många har jag trampat på fötterna i mitt storhetsvansinne?



-Kommer liken i garderoben att komma fram nu?

Är jag välkommen hem till frugan/maken.?

-STd-test?



Ok det är lite tidigt för starkvinsglögg 07.15 men det är bara jul en gång om året.....



Gubben o Gumman vinkar ,och tjoar hejdå tack för ingenting stolpskott.

Ytterliggare 50 stycken varslas härrmed till valet 2014.



Ps Märligt att extrema "Expo" inlägg dyker upp så här efter SCB mätningen,kan vi förvänta oss en artikel snart?

Håll koll på "trollen" Thoralf.

2009-12-11 @ 07:18:42
Postat av: Stefan K

Sossen Stig Malm satt i Svt:s Nyhetspanel denna morgon och kommenterade Sd:s siffror med att bl.a. säga "såna idiotpartier".

Tänk att kalla 5,1% av svenska folket för idioter.

2009-12-11 @ 08:29:24
Postat av: Stefan A

Har varit mycket gulligull med populisten Wetterstrand nu,synd att ingen pk-journalist

törs ställa frågan hur hon ser på gifta ensamkommande flyktingbarn...ja bara en dröm

jag hade i natt förstås....

2009-12-11 @ 08:30:45
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt Politiskt Inkorrekt, så ligger halva Sveriges befolkning på 90-106 i IQ.

Den andra halvan ligger något lägre,sa vi att oppositionen hade 50% i mätningen.



På tal om att ställa frågor varför ställer ingen journalist frågan till Fredrik Reinfeldt var han givit bort 8 miljarder näst mest totalt sett.

Dom andra länderna håller i sina pengar medans "Fredde" sprungit halva natten och tiggt pengar enligt TV4.



Vilken "hjälte" .

Sveriges nya landsfader, för alla utom etnikt svenska medborgare "Barbarena"

2009-12-11 @ 09:21:14
Postat av: AWSvensson

För Sydsvenskans räkning har SCB brutit ner siffrorna på de fyra valkretsarna i Skåne. Där får SD totalt 6,8 procent.

I de fyra valkretsarna är fördelningen denna:

Malmö kommun 8,3 procent.

Skåne läns västra 4,3 procent.

Skåne läns södra 5,5 procent.

Skåne läns norra och östra 9,6 procent.

Det har ju gått 3 timmar så Gubben o Gumman får ju all anledning att återvända till starkglöggen , om den fortfarande är disponibel.

– Sverigedemokraternas framgång är statistiskt säkerställd. Men osäkerheten är större på regional nivå, säger Mikaela Järnbert, ­statistiker på SCB.

2009-12-11 @ 10:19:03
Postat av: AWSvensson

Är det någon som på allvar tro att detta hade genomförts om inte Fremskrittspartiet haft sådana framgångar i Norge. Detta kommer även att gälla Sverige när SD får plats i riksdagen. De kommer att verka som en katalysator för sunda beslut.

Postat av: Info

SALEM-MARSCHEN: NU ÄR JAG FÖRVIRRAD



Thoralf berörde nyligen Aexandra Pascalidous oikofobiskt vinklade insats som programledare i Ring P1. Jag råkade lyssna på programmet idag med ett halvt öra och fick höra en del egendomligheter, som Thoralfs kommentatorer kanske kan reda ut.



En (förbeställd?) inringare, Lisbet Bergman, som uppgav sig höra hemma i Rönninge, önskade demonstrationsförbud i Salem den 12. december. Som skäl angav hon



- Till Salem kommer högerextrema (nazistiska) krafter tillresande från hela Europa för att lägga beslag på den lilla orten. Och så kommer också en del svenska aktivister och motdemonstranter, ALFA och andra. När den tillåtna demonstrationstiden har gått ut så åker högerextremisterna inte hem utan gömmer sig överallt, i trappuppgångar osv. När salemborna vaknar på morgonen är mycket sönderslaget, rutor krossade osv., salemborna vågar inte ens gå ut.



Anm.; Själv har jag hört att det är tvärtom. Det är ”högerextremisterna” som åker hem, lugnt och stilla, under det att det är AFA, SSU, Ung vänster osv. som stannar kvar och vandaliserar.



- Bergman: Högerextremisterna ”drabbar samman” med aktivisterna.



Anm. 1: Själv har jag hört, att aktivisterna på ej tillåten tid med alla medel försökt överfalla de fredligt tågande demonstranterna men hindrats av polisen. Varefter aktivisterna i stället ”drabbat samman” med POLISEN. År efter år. Till de i medierna mest eftertraktade aktivisterna hör bl.a. vänsterpartisten i Salem America Vera-Zavala, en av grundarna av svenska Attac. Ett år syntes också Gustav Fridolin i den skränande hopen bakom polisens avspärrning.



- Bergman: Ett år stannade inte ett tåg med högerextremister vid Rönninge utan åkte förbi. Resultatet blev sönderslagna och förstörde vagnar.



Anm.: Rätt såtillvida, att ett tåg inte stannade vid ett tillfälle. Men det innehöll inte högerextrema utan aktivister.



- Bergman: Den mördade Daniels familj har ju gått ut många gånger och vädjat, att Salem-marschen ska förbjudas.



Anm.: Själv har jag hört, att hans närmaste släktingar TVÄRTOM vid flera tillfällen själva uppträtt som uppskattade talare vid mordplatsen.



Och så vidare. Mot allt detta bergmanska snack hade Alexandra Pascalidou ingenting att invända. Hon hummade bara belåtet. Alltså: Om någon vet, hur det har legat till i verkligheten – skriv till Ring P1 och radioledningen och upplys. Och gärna hit till Thoralfs blogg också.





2009-12-11 @ 16:29:27
Postat av: Kalle

>INFO

Du har uppfattat RingP1 helt riktigt.

De Salembor och andra som tycker det är för tragiskt med mordet på Daniel och hur det svenska samhället agerade på det går med i Salemarschen. Marschen brukar börja vid Rönninge pendeltågstation för att sedan gå vidare till stadsdelen Salem som tillhör Rönninge.



Media försökte som vanligt tysta ned mordet och den invandrade mördaren som mördade svensken på busshållplatsen.



De vänstergrupper som annars skriker på demonstrationsrätt gör tvärtom i Salem. De försöker stoppa den värdiga Salemmraschen och trakaserar Salemborna. Förra året visades det även bilder i media på hur idiotiskt AFA betedde sig.



En som är emot den grundlagsenliga Salemarchen är det moderata kommunalrådet Kalderen. Han försöker varje år via media och andra instanser stoppa den.



Nu går polisen ut med broschyrer som förklarar för Salemborna att marschen är tillåten enligt grundlagen. Det är många Salembor som inte vet att den är tillåten!!!



Vänstergrupper bråkar som vanligt och försökte få tillstånd vid samma plats och tid som Salemarschen. De fick nobben av polisen som har hand om demonstrationstillstånden!!!

2009-12-11 @ 18:11:53
Postat av: Toksvensken

Har läst en hel del om AFA men inte riktigt förstått vad det är, kan man likna AFA med svininfluensan? Kan man vaccinera sig mot AFA? Dör man om man inte gör sig av med AFA? Luktar AFA illa? Som avföring eller liknande? Då kan man kanske känna igen AFA på lukten. Har många i Sverige fått AFA? Isolerar man dessa som drabbats av AFA? Är AFA ett hot mot allmänheten eller är det bara pajaskonster av svenska dumskallar?

2009-12-21 @ 00:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0