SÄLJ INTE UT CENTRALA KALMAR!


Parkområde som reserverats för Gota Media.  Foto Thoralf Alfsson

Med den rubriken skrev folkpartister en debattartikel i Barometern som publicerades i Barometern den 21 november.  Den 9 november hade samma folkpartister med oppositionsrådet Inger Hilmansson i spetsen yrkat bifall i kommunstyrelsen för en markreservation för Gota media på Kvarnholmens mest attraktiva mark och dessutom en av de få gröna lungor som återstår på Kvarnholmen. Hyckleri är inte ett tillräckligt skarpt ord för att kritisera Inger Hilmansson. Att hon bara har fräckheten att skriva en debattartikel med rubriken ”Sälj inte ut centrala Kalmar” efter att hon lovat bort ovanstående mark gör mig alldeles stum.

Här är svart på vitt för den som tvivlar.


 

Som alla kan se har inte heller Jonas Löhnn yrkat på avslag på denna markreservation som han påstått i media, utan han har yrkat på en återremiss och i andra hand en begränsad markreservation.

Detta fick mig att skriva en insändare till Barometern som jag dock inte hade några större förhoppningar om att den skulle publiceras men döm om förvåning blev stor när den publicerades i tidningen, helt oredigerad.

HYCKLANDE FOLKPARTISTER

Sälj inte ut centrala Kalmar skriver folkpartiets fullmäktigegrupp i en debattartikel den 21 november. Hyckleriet visar tydligen inga gränser hos dessa folkpartister som bara för drygt två veckor sedan i kommunstyrelsen biföll en markreservation på Kvarnholmen för Barometerns glaslåda (mediahus). Inte med ett enda ord nämner dessa folkpartister den ”våldtäkt” som är på väg att begås av ett grönområde och kulturmark på Kvarnholmen i sin debattartikel. Fredriksskans, Malmfjärden, Ölandskajen och gamla posten med biblioteksområdet omnämns i debattartikeln men inte den gröna lunga som Barometern vill bygga sitt mediahus på. Jag tolkar det som att man vill hålla sig väl med den ”stora lokaltidningen” i Kalmar, det är ju valår och många folkpartister som vill få utrymme i Barometern.

Jonas Löhnn och miljöpartiet var de enda som sa nej till denna markreservation i kommunstyrelsen. Vi Sverigedemokrater är inte representerade i kommunstyrelsen men vår linje är också ett nej till en glaslåda på detta grönområde. Jonas Löhnn skriver i en insändare i Barometern att nu är det bara ”arkeologerna eller folkopinionen som kan sätta krokben för tokigheterna”.

Därför sträcker jag nu ut min hand till Miljöpartiet och Jonas Löhnn och erbjuder vårt samarbete för att försöka stoppa detta bygge. Tillsammans kan vi säkert få många tusen att skriva på protestlistor och kanske till och med få igenom en folkomröstning i frågan. Vågar Miljöpartiet och Jonas Löhnn ta den utsträckta handen från SD?

Thoralf Alfsson
Sverigedemokraterna

Jonas Löhnn har dock avböjt min utsträckta hand för att gemensamt kunna stoppa denna byggnation. Därmed kan man givetvis fråga sig hur pass intresserade Miljöpartiet är av att stoppa detta ”glasmonster” på Kvarnholmen. För mig känns det mest som ett spel för gallerierna eller rättare sagt ett spel för väljarna. Prästen och miljöpartisten Jonasöhnn tycks att ha det svårt med alla människors lika värde när det gäller mig som Sverigedemokrat.Du som god kristen borde väl ta emot en utsträckt hand?

– Hade jag tagit emot den hade jag samtidigt stängt ute en massa andra människor.

Jonas Löhnn Barometern 1 december.

Det skulle vara intreessant att höra hur Jonas Löhnn förklarar vad han menar med sitt svar till Barometern.

Nu uppmanar jag Miljöpartisterna i Kalmar att skriva på min namninsamling på nätet för att stoppa detta mediahus om ni verligen menar allvar.

Givetvis gäller denna uppmaning även alla andra som läser min blogg.Till namninsamling.


Kommentarer
Postat av: robban

har ju sagt till er sverigedemokrater att rösta för saker ni är imot eftersom alla andra röstar tvärtom hela tiden. så hade du kampanjat att huset skulle byggas i parken så hade de andra reserverat sig och dragit ut på det. det är inte så lite sandlåda över hur de andra partierna agerar.

2009-12-04 @ 00:34:06
Postat av: Fredrik

Off topic!

Tjena Thoralf, läste en insändare i aftonbladet igår om varför diskuterar man inte att länder som

Saudiarabien,Jordanien,Jemen,förenta Arabemiraten

med flera att dessa länder har FÖRBUD mot kyrkor och kristna symboler.Finner det mycket intressant att se hur korkade vi är i Sverige och Europa. Man VÅGAR inte ens ta debatten.Jan Hjärpe är en slav under ISLAM.

Inget annat! Många av moskeerna i Sverige och Europa är byggda och sponsrade av dessa länder.Sanslöst att man inte ser att detta är inget annat än ett äckligt smygande in i Europa.

Som sagt!Går inte att vara tolerant mot intoleranta!!

2009-12-04 @ 06:52:37
Postat av: Calle

@Fredrik

Helt rätt! Dessa länder investerar miljoner/miljarder? när det gäller att sprida islam i andra länder, bl.a. i Sverige där man finansierar byggandet av moskeer.Men konstigt nog tar man inte emot alla dessa "flyktingar" från bl.a. Irak. Vore väl naturligare att dessa "flydde" till Saudi som ligger geografiskt närmare, vilket ger lägre resekostnad för migranterna, har samma underbara religion och kultur, språket ligger väl närmare än det svenska osv.Varför tar inte detta rika land emot dom i religionens och barmhärtighetens namn??

2009-12-04 @ 09:34:37
Postat av: Not very memorable

Ja är det inte märkligt! I Saudi har de den kvadratiska byggnaden Ka’bah (det heliga huset) i Mekka. En plats som alla troende muslimer måste vallfärda till minst en gång i livet. Tänk vad billigt det hade blivit att bo i det landet.

De är inte riktigt kloka de där muslimerna som åker till kalla Sverige isf att bada i alla döda hav och utöva gyttjebrottning i sanddynerna. Sitta i sina t-shirts, ta en pipa och studera alla vacka niqabs som klampar förbi

2009-12-04 @ 10:48:16
Postat av: Helene

Denne Jonas Löhnn är verkligen tragisk. Kan han inte skilja på svensk invandringspolitik och exploateringen av Kvarnholmen? För det är väl där skon klämmer antar jag. Är du emot koleldning Thoralf, är säkert Löhnn för.

2009-12-04 @ 11:26:17
Postat av: Demokratbloggen

Prenumerera på denna blogg så missar du inget inlägg!Detta inlägg: Vi är ju redan stämplade...http://demokratbloggen.wordpress.com/

2009-12-04 @ 11:41:05
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Är kommentaren av Jonas Löhnn på sidan med underskrifter mot Barometerns bygge på Kvarnholmen äkta eller är det någon som skriver under falskt namn?

2009-12-04 @ 11:47:09
Postat av: Thoralf A

LottaJag håller det för högst otroligt att Jonas L skrivit detta.

Om det är någon som skrivit under falsk identitet skall jag överväga att anmäla detta. IP-nummer finns säkert sparat någonstans hos administratören.

2009-12-04 @ 12:03:33
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Lotta

@Thoralf Jag trodde inte heller att det var Jonas L som skrivit. Hoppas du får reda på vem som skrivit. Detta beteende är beklagligt och gynnar knappast uppropet.

2009-12-04 @ 12:43:34
Postat av: Dille i Momåla

SD växer så de knakar och tillväxten följer ungefär samma mönster som socialdemokraternas etablering i Sverige för mer än 100 år sedan. Då som nu rådde en viss eftersläpning längst uppe i norr. Norrlänningarna ville även då tänka efter innan de beslutade sig.Nu har i alla fall folk i Örnsköldsvik fått ändan ur vagnen och bildat en lokal SD-förening. Över detta grämer sig lokaltidningen och brer ut sitt trauma i en lång osammanhängande artikel.Läs artikeln och begrunda hur PK bearbetar sin sorg över SD:s väldiga framgångar i opinionen.

Postat av: Openeyes

Allehandas ledaretalib(an?) tog verkligen i från tårna när han författade den där dyngan, men kommentarerna visar ju att folk faktiskt kan lägga ihop ett och ett utan hjälp.Betänk detta uttalande: "Så är det i varje land; en viss grupp människor kommer alltid att rösta på populistiska och främlingsfientliga partier, oavsett hur stora motkampanjerna är."Det betyder knappast att han tror att relevant fakta och statistik är bättre än åsiktsregistrering och förföljelse när man ska få folk att rösta rätt.Men de svenskfientliga kampanjerna får iofs folk att rösta rätt, men inte så som han hade tänkt sig.Tack Dille i Momåla för länken till en roande artikel i höstmörkret!

2009-12-04 @ 15:04:47
Postat av: Tony

Hej Thoralf!

Inte med det här att göra men intressant i allafall."Jag blir besviken när jag ser fusk mitt framför ögonen. Vi är några som vill ha det prövat om ledande företrädare för Linköpings arbetarekommun - Johan Löfstrand, Lena Micko och Mats Johansson - bröt mot stadgan och idkade valfusk på distriktskongressen den 14 november, säger en socialdemokrat, som deltog i kongressen men som vill vara anonym för att inte bestraffas."Vad säger man, med sådan partiledare, sådana partimedlemmar!http://www.nt.se/norrkoping/Default.aspx?articleid=5665359

2009-12-04 @ 16:14:57
Postat av: Drutten

PK attack mot Politiskt Inkorrekt.

Bloggen finns här nu:

http://politisktinkorrekt.info/wordpress

2009-12-04 @ 16:50:15
Postat av: Fredrik

Islam har ett motto och det är att stryra världen.

Vi kan sitta och skratta åt det i västvärlden men dom skrattar definitivt inte!För dom är det en verklighet och ett gemensamt mål. Varför blir muslimer så upprörda och skriker rakt ut när man kritiserar?Jo för dom tar det här på fullaste allvar. Dom lever för detta och vill se ett Islamiskt styre i Europa och i resten av världen.Vi i de västliga demokratierna ser detta som fantasier och trams men vi är så snett ute.Såg en artikel i aftonbladet tror jag det var där en till ytan PK MUSLIM SKREV:Förintelsen har redan skett än gång innan??Nu ska man då profilera sig som vi jagar muslimer som NAZISTER och MUSLIMER gjorde 1930-45 ??Skamligt av en muslim att bara yttra dessa ord.

Är det någon religion och dess följare som HATAR judar så är det MUSLIMER.Så svenskar! ISLAM är inget för Sverige och Europa.

Som en sa innan! Varför emigrerar man inte till länder där denna religon är lag och religion?Jo därför att man har ett mål med flyttandet och det är att på fullaste allvar intrigrera ISLAM i Europa genom invandring,sponsring,flörta med politiker och sen så hugger vi sablen i ryggen!Låter det sagor? Ja visst gör det!!Men tänker man lite länge så är detta är människor som på fullaste allvar tror på att det är ok att slå och döda sin kvinna vid olika händelser,gifta bort 8-10 åriga flickor. Rättfärdigar mord på civila genom heligt krig! Listan går att göra oändlig och det räcker med att säga så här:Dom kallar oss inte för : KUFFAR för ingenting!Se till o vakna!Så rösta förfan rätt!

SD 2010

2009-12-04 @ 16:55:43
Postat av: AWsvensson

Hjälp polis och svenska folket att ta fast dessa drägg.

Postat av: Gubben o Gumman

Fredrik : När dom frågorna du tar upp i dina två inlägg,levereras från talarstolen i Sveriges riksdag i nyllet på en PK-IT politiker.

Kommer denna politiker dels att bli svarslös pga av okunskap.Dessutom kommer denna politiker att få hjälpas ned från talarstolen , efter en total dubbel verbal knockout.Det kommer inte gå att stå oemotsagd ,och babbla en massa skit utan mothugg med fakta,handsvetten kommer att öka för varje debatt, för dessa pk-idioter varje gång dom skall upp i talarstolen och "ta debatten", med en mental knockout som resultat.Fotnot : Musslimer och Nanzister jobbade ihop under

andra världskriget mot judar.

Dessa står tillsammans på Sergelstorg och demonstrar,så angriper pk- idioterna SD?

2009-12-04 @ 18:23:14
Postat av: Robin_Shadowes

"Jo för dom tar det här på fullaste allvar. Dom lever för detta och vill se ett Islamiskt styre i Europa och i resten av världen."Sanningen att säga så har musslorna större ambitioner än så. Så här skriver Fjordman:"Muslims would demand respect because we owe all our scientific and technological advances to medieval Muslim scholars and because the Martian colony is the 63rd holiest place in Islam. In case you thought the latter sentence was intended as a joke, think again. In 1997 three Arab Muslim gentlemen from the Yemen sued NASA for trespassing on Mars, which they claimed that they owned because they inherited the planet from their ancestors 3,000 years ago."http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/12/surviving-coming-crash.html#readfurtherInte bara vårt sargade land tillhör allah och hans trogna slavar numera men även planeten Mars!2009-12-04 @ 23:11:46
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=z8CK_JmBLJM

2009-12-05 @ 05:26:00
Postat av: Skånepåg

Del 2 till ovanstående.Hur länge skall det här vansinnet tillåtas pågå, innan svenskarna vaknar?

Postat av: Solveig Baudin, Barkg 7, 79434 Orsa

Nu är det dags att trycka en ruta på deklarations-

blanketten där den som vill bekosta multikultisamhället får sätta sitt kryss de som inte vill ska slippa punkt och slut få då se hur

många som väljer att avstå sina skattepengar till

galenskapen.

2009-12-08 @ 16:36:09
URL: http:// b-s-b

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0