POLITIOMETERN ÄNNU ETT OSERIÖST VERKTYG PÅ NÄTET

Politometern samlar politiska bloggar och frågorna de diskuterar. Sajten tar tempen på vilka frågor som är heta och svala, vilka partier som diskuterar vad och vilka politiker som bloggar mest.  Genom Politometern kan man hitta någon att rösta på, eller få en sannare bild av vad ett parti bryr sig om.”

Ur pressmeddelande.

Ett nytt odemokratiskt verktyg på nätet har sett dagens ljus idag. Politiometern! Hur skall man kunna ta tempen på det politiska klimatet i Sverige utan att Sverigedemokraterna får delta?

Martina Lind som tydligen är upphovet till denna produkt tycks ha fått en gedigen utbildning i politisk korrekthet. Uppenbarligen har inte syftet med projektet vara att göra det till en sann demokratisk produkt då bara riksdagspartier är välkomna tillsammans med Piratpartiet.

Ändå har denna Martina Lind mage att påstå att ”Politometern är politiskt neutral och oberoende” enligt pressmeddelandet. Den stackars lilla flickan Martina Lind har fått en inskolning i politisk korrekthet som är minst sagt mycket pinsam. Dessvärre är jag säker på att hon själv inte inser sin brist på demokrati och öppenhet.

I ett svar på hennes blogg skriver hon följande varför Sverigedemokraterna ät utestängda.

”Jag har funderat över frågan, men har ingen lust att gynna SD som hittills inte är ett etablerat parti i svensk politik. Och därmed är inte heller FI med. Piratpartiet däremot är ju medlemsmässigt ett mycket stort och etablerat parti som dessutom är stort i bloggosfären – och därmed skulle det kännas konstigt att utelämna dem. Jag tyckte det kändes som ett ganska rimligt sätt att resonera, men frågan är inte helt enkel.

Martina”

Gå in på Martina Linds blogg och ställ henne mot väggen!

 


Kommentarer
Postat av: Tengil

Haha, vilken loser.

2009-12-03 @ 07:14:54
Postat av: Carl B

Jag tycker tvärtom att det är ett orimligt sätt att resonera och att frågan är väldigt enkel.

2009-12-03 @ 07:15:07
Postat av: S-E Karlsson

Hej ! Tränger mej in med ett annat ämne , läste precis nu på morgonen i Dagens samhälle . Nu skriver man " Det största hotet mot nästa högkonjunktur " , jodå den här gången är det 50 talisterna som är på tapeten när dom börjar gå i pension då blir det ett helvete , dom formuleringarna känner man igen från tiden när 40 talisterna började gå i pension , då hette det att vi måste öka på arbetskraftsinvandringen annars skulle det gå käpprätt åt pipedal , istället så har väl arbetsbristen aldrig varit så hög som nu ?

Man tar fram nya idiotiska argument hela tiden !

Istället borde man väl ta dom 80 procenten som det sägs är arbetslösa i ex-vis Rosengård till heders ? Mvh S-E Karlsson .

2009-12-03 @ 07:52:57
Postat av: Gunnars Pojk

Indoktrinerade må stora delar svenska foket vara men hur många, utanför, redan stöpta eller inbördes beundrare söker sig till denna lekstuga.

2009-12-03 @ 07:57:58
Postat av: Hulda

Hon snarare hjälper än stjälper SD med sin bortsortering.

Svenskarna blir mera och mera rasande när allt om invansdringen och dessa konsekvenser + kostnader mörkas.

Så vi ska kanske tacka henne istället........

2009-12-03 @ 08:10:16
Postat av: Stefan A

pr-konsult kallar hon sig,undrar vilka jobb hon gjort, vilka företag skulle anlita en konsult som skulle föreslå annonser typ "tjocka göre sig icke besvär" eller "rödhåriga undanbedes", blir nog en blogg som försvinner in på bloggosvärens elefantkyrkogård.

s-e karlsson finns de som redan är framme vid arbetskraftsbrist år 2050, hur de nu kan veta det, och hur de får ihop det med massinvandring nu, men allt är möjligt bara det gynnar "saken".

2009-12-03 @ 09:17:16
Postat av: Knegarn

Det är väl bara att tacka och ta emot de nya SD-röster som detta genererar.

2009-12-03 @ 09:19:53
Postat av: Per-Olof Persson

Vad anser SD om Climategate?"Professor: "Climategate" är en katastrof för FN:s klimatforskare"http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/27/betydelsen-av-climategate

Postat av: Hajen

Bara ytterligare en tokmaja från vänsterträsket.

2009-12-03 @ 09:38:03
Postat av: Ibbe

Vad ska man säga? Intellektuellt haveri på högsta nivå är alltför snällt som omdöme om Martina Lind. En sak kan man dock konstatera. Utsorteringen av oliktänkande sker med samma ideologi i botten som i nazi-Tyskland och gamla Sovjet. Metoderna är lite mer sofistikerade, men uppsåtet detsamma: Fördöm, ta bort, isolera eller dressera avvikarna till att få rätt inställning. I denna sörja finns bl.a. våra etablerade partier tillsammans med ett antal aktörer vars avsikter man bara kan ana. De har skapat ett samhällsklimat som blir allt märkligare. Var någonannanstans i EU kan t.ex. en partiledare som säger sig vara kommunist,Ohrly, sitta med i de demokratiska finrummen? Inte isoleras eller fördöms de värderingar som denne säger sig stå för. Rimligen bör det innebära att värderingarna delas alt. inte anses vara något att bry sig om, d.v.s. accept av dessa. Den demokratiska fernissan blir allt tunnare i nationen. Fröken Linds tankar och resonemang bekräftar på ett otäckt sätt detta.

2009-12-03 @ 10:44:22
Postat av: Micael Foghagen

Kommentarerna hon får bör ge henne huvudvärk - hoppas hennes förråd av alvedon är väl tilltaget....

2009-12-03 @ 10:57:46
Postat av: Dille i Momåla

Håller helt med Dig SE. PK-iterna har ju målat uppe väldiga vinster med invandringen. Om bara hälften vore sant så skulle företag från hela världen stå i kö för att anställa arbetskraften i Rosengård.Men sanningen är den att vi inte kan konkurrera med kineserna annat än med högkvalitativ arbetskraft. Dom som importerat analfabeter har slagit spikar i moder Sveas kista.

2009-12-03 @ 11:51:07
Postat av: Skånepåg

Martina Lind är tydligen Folkpartist och nu vill man göra en nytt försök med en smutskastningssite mot Sd, eftersom man förstått (till skillnad mot SSU) att Sd-bluffen totalt misslyckats.Så mycket smartare än SSU är man dock inte, eftersom denna sita givetvis kommer att misslyckas lika kapitalt som Sd-bluffen!

2009-12-03 @ 12:54:44
Postat av: Drutten

Vilken fullkomlig klantskalle Martina är.

Vi svenskar tycker att rätt skall va rätt och blir

förbannade om något känns fel och orättvist.

Detta stärker Sverigedemokraterna och svetsar samman dess medlemmar till att arbeta hårdare.Blir en intressant dag när Jimmy äntrar riksdagen och begär utdrag ur budgetar från 30 - 40 års tid av vanstyre.

2009-12-03 @ 13:42:22
Postat av: Stefan K

Svt 3/12

Debatt 22.00

Skräcken för muslimer växer i Europa. I Schweiz stoppas minareterna. Vad tycker svenskarna?

2009-12-03 @ 14:10:29
Postat av: AWSvensson

Censuren sattes in ungefär som man hade förväntat.Den fria och levande demokratin är begrepp som Martina inte är införstådd med.

2009-12-03 @ 14:56:33
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

I dagens Aftonblad står det att enligt en undersökning av SIFO säger var fjärde svensk nej tack till fler minereter. Vi vill inte samarbeta med Sverigedemokraterna hör man både från höger och vänster. Vi då, kanske får välja mellan PEST och KOLERA:

2009-12-03 @ 15:47:42
Postat av: peerpede

Det verkar inte vara ett problem att lista antisemiten jinges blogg.Har denna politiska "Krankenstein" något koll överhuvudet?

2009-12-03 @ 16:04:05
Postat av: Knegarn

Nu verkar hon stängt av åtminstone mig för vidare kommentarer.Skrev ett långt inlägg som inte kom med när jag klickade iväg det...Och nu senast försökte jag få in:POLITOMETERN är fel namn.

Med tanke på hur du valt att lägga upp det skulle POLITRUKEN passa mycket bättre.Inte heller det kom med.

Censur är det enda verktyg de verkligen är duktiga på!

2009-12-03 @ 16:25:17
Postat av: Hulda

Hon slingrar sig och har säkert fattat allvaret i insändarna. Men hur ska hon göra nu.......?

2009-12-03 @ 16:38:31
Postat av: Knegarn

Hur hon än gör så blir det nog fel.

I en av de sista kommentarerna skriver Martina själv:

"Politometern är ett verktyg för väljare."Sedan gör hon en logisk kullerbytta, nej dubbelsaltomortal och skriver:

"Därför ska man vara politiker eller medlem i ett på nationell nivå etablerat parti för att vara med där. Ställer man upp i val och vinner kommer man efter det med på politometern.""Ett verktyg för vinnare att manipulera väljarna" vore kanske en mer korrekt beskrivning?Det enda riktiga vore att SAMTLIGA till riksdagsval registrerade partier funnes med. Först DÅ vore det ett verkligt verktyg för väljaren.

För HUR skall väljaren kunna avgöra vad som är rätt val om hon inte har tillgång till ALL information om samtliga alternativ?

2009-12-03 @ 16:50:49
Postat av: peerpede

Martina är redan på djupt vatten, raderar, censurerar och verkar i allmän panik över läget.

Denna politiska dårfink lär få ett styvt jobb att rädda hem sitt lilla PK-projekt.

2009-12-03 @ 16:52:55
Postat av: Not very memorable

#Per-Olof PerssonJag vill påstå att det denna tjej säger om utestängning och tabu är EXAKT detsamma som PK säger och gör mot SD.

Hon och SD får inte på något sätt kristisera det de kallar den "demokratiska ordningen" OCH hon är definitivt i kommunist ivf finns inget som tyder på det. Det fria ordet MÅSTE respekteras

Postat av: AWSvensson

Experter köper inte argumenten

Debatten om transitboende för ensamkommande flyktingbarn har rasat. Vad är sant? Vad är inte sant? Vi har svaren.

Så här kaxigt beskrev Sydsvenskan en självutnämnd experts ord. Efter drygt en timme så hade luften gått ur och möjligheten att kommentera slopades.

Postat av: Stefan K

Det här har ni väl sett?

motsd" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1796954/riksdagsprotestmotsd

...och ingenstans syns Mona.

2009-12-03 @ 17:35:11
Postat av: Quantrill

Martina är bara en i raden av socialistiska idioter som arbetar som SD-s valarbetare.

Det finns många sådana nuförtiden och från alla samhälls klasser.

Kolla in den här virriga fjollan som jag hittade på Newsmill häromdagen

http://www.newsmill.se/artikel/2009/12/01/vi-maste-sansa-oss-i-kampen-mot-sverigedemokraternaEtt av de mest korkade och motsägelsefulla artiklar jag läst på Newsmill och det säger inte lite det....

Lite mer sånt och SD behöver inte satsa en krona i valet, man kommer in i riksdagen ändå.

2009-12-03 @ 18:02:45
Postat av: Stefan A

cecilia gyllenhammar dotter till p g , ja hon har säkert stor erfarenhet av mångkulturella områden....

2009-12-03 @ 19:41:53
Postat av: Dille i Momåla

@Quantrill

Hon har ungefär samma syn på demokratin som Adolf Hitler, Josef Stalin och Pol Pot. Så här skriver hon:

“En majoritets tillfälliga lustar har ingenting med en sann demokrati att göra”Innebörden är glasklar: Folk är inte mogna att styra riket, menar hon uppenbarligen. I stället vill hon ha en führer, kanske som Stalin eller Hitler.

2009-12-03 @ 19:48:49
Postat av: hulda

AWSvensson. Tittade på Sydsvenskan. Läsarna fräser ifrån direkt! Undrar hur länge våra medier vågar låta oss kommentera...?

2009-12-03 @ 19:49:44
Postat av: Demokratbloggen

CECILIA GYLLENHAMMAR är muslim och förordar våld mot kvinnor. Det var ungefär ett halvår sedan som hon gjorde det uttalandet:"När ska vi börja förstå att även ett knytnävsslag kan vara ömsint". Jag trodde först att hon själv ville ha sådan sex, men nu inser jag att hon förordar sharialagar. Jag tror att hon har Stockholmssyndromet!

2009-12-03 @ 20:14:37
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Kalmar tingsrätt fixar RABATT.

UTMÄRKER sej igen.Stureplansmassakern samt Mattias Flink har tydligen

gått rätten förbi,istället för att markera med maxstraff för grovt vapenbrott 4 år, så dömes man till en månads fängelse helt sannslöst."KONSUMBANANEN" som ertappades med en magnum 357 laddad, utanför en STUDENTFEST för att "snacka" med några, som varit stygga mot hans söner döms till en månads fängelse.Brottsbalken 9 kapitlet:

-GROVT vapenbrott 6 mån-4 år fängelse .-RINGA vapenbrott böter - 6 mån fängelse.-INNEHAV fängelse max ett år.-Mannen dömdes till en månad.

(ringa? vapenbrott?brottsplatsen?syftet?)Allt under 6 månader, får väl ses som "berikar" rabatt, el har ribban sänkts?-För vi går väl inte mot USA Folkpartiet?Dessa grupper tillåts i princip att springa runt beväpnade .

Välkommen till det nya Sverige.

Bengt" Bestebergs" Sverige

2009-12-03 @ 21:39:14
Postat av: agaton

Lilla Martina rensar bland inläggen. Jag har aldrig använt oförskämdheter, svordomar eller liknande, men är ändå borttagen.

2009-12-03 @ 21:53:02
Postat av: Brett-Anus Grünewald

Förtroendet för S sjunker på alla områden men var finns SD. Rolig läsning ivf"Varje år utför Forskningsgruppen för Samhälls-och informationsstudier, FSI, en stor opinionsmätning om väljarnas förtroende för partierna i olika sakfrågor. I år omfattar undersökningen cirka 1.400 intervjuer där de tillfrågade fått svara på frågan vilket parti de har störst förtroende för i 16 olika sakfrågor. Undersökningen genomfördes i september och oktober. Den färdigställdes sedan i november."

Postat av: AWSvensson

Nu när Mona Sahlins dagar i finrummet synes begränsade så ska vi tydligen begåvas med comebackande

Gustaf Fridolin som miljöpartiets språkrör. Så vi kan vara lugna, avsaknaden av Måna blir bara temporär.

2009-12-03 @ 22:22:46
Postat av: Not very memorable

#Brett-Anus GrünewaldI de Enskilda sakfrågorna saknas upp till 30%, kan undra hur många procent som ligger hos SD.Kan du inte någon plocka fram dessa siffror

Postat av: peter a

Politiometern ar bara mer av samma sak som media sysslar med, dvs utslutning av den storsta intenet gruppen, SD-lika asikter. Den handlar om ett systematiskt fortigande av landets stora problem och censur av den stora folkmajoritetens asikter.En korkad ide, skrattretande idiotiskt eftersom SD sidorna dominerar till 70 %. Men det kan bli statligt stod eftersom de gor reklam for riksdagsgruppen.

2009-12-03 @ 23:01:13
Postat av: Dille i MomålaNär SD kommit in I riksdagen blir det nog svårt att undvika att fråga om vilket parti som har den bästa kriminalpolitiken och den bästa invandringspolitiken.Nu finns inte dessa frågor med, vilket är skandal och ytterligare ett exempel på hur PK fifflar och påverkar opinionen.

2009-12-03 @ 23:34:39
Postat av: Berndt ilsson

Martina Linds "Politometern" verkar redan bli en Blogg för inbördes "beundran" där inga åsikter som

avviker från hennes egna får föras fram.Patetiskt är det minsta man kan säga om den Bloggen.

2009-12-04 @ 12:22:59
Postat av: Nalle i Växjö

Att stoppa invandrare i sin hemkommun går br i vissa fall.Dubbelmoral är inte lika bra som dubbel moral

Postat av: P

Då vet alla att Martina Lind inte är för demokrati.

2009-12-14 @ 01:06:07
Postat av: Maria

Det finns en ny sajt för politiska bloggar som till viss del liknar politometern, Bloggitik heter den och tillåter alla partier, även övriga.http://www.bloggitik.se2010-02-24 @ 22:49:16
URL: http://ingenhemsida.se
Postat av: swed

... Bloggen listar uttryckligen riksdags och EU-parlamentspartier.''Är du medlem i ett riksdagsparti eller EU-parlamentsparti är din blogg välkommen.''Sd är inget av detta din jubelidiot.

2010-03-14 @ 19:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0