PIRATPARTIETS MELLERSTA ÖSTERN POLITIK?

Piratpartiet vill aldrig prata om sin politik på andra områden än integritet och övervakning på nätet. Den som vill kan gå in på följande länk och läsa ett mycket torftigt dokument om Piratpartiets politik. Igår råkade jag promenera förbi en bil med ett väldigt talande budskap. Eller vad säger mina läsare?

Det politiska budskapet på bilen gav mig klara besked om att Piratpartiet är långt ut till vänster och närmaste granne är nog Vänsterpartiet. Frågan är om de inte även har något ”släktskap” med AFA och andra vänsterextrema grupper. Med tanke på det budskap som framförs på bilen så är kanske även ett samarbete mellan Piratpartiet och islamister och antisemiter inte så avlägset.

Den som funderar på att rösta på Piratpartiet bör nog fundera både en eller två gånger innan han väljer deras valsedel.

När vi ändå är inne på Mellersta Östern och Palestina  så visades det ett mycket vinklat program, ”Mitt Gaza” i SVT för någon vecka sedan. En hel rad mycket tvivelaktiga påståenden fanns i programmet med utfall och beskyllningar mot Israel. Vilket ovanstående bilägare och Piratpartist uppenbarligen skriver under på.

Ett av dessa påståenden handlade om Israels blockad mot Gaza. Som vanligt nämner man inte med ett ord att Gaza även har en gräns mot Egypten som också är stängd. Jag blir alltid lika irriterad när detta faktum undanhålls för tittarna. Givetvis är det ett mycket medvetet och utstuderat sätt av vänsterstyret på SVT att blåsa upp antisemitiska stämningar mot judar och staten Israel. Egypten har rest en ca 6 meter hög metallbarrikad vid sin gräns mot Gaza som många inte känner till. Därför har invånarna på Gaza grävt tunnlar under denna mur för att kunna smuggla in varor till Gaza.
Nu stoppar Egypten även dess tunnlar genom att även gräva ner en 20-30 meter djup ”metallmur” längs hela sin gräns mot Gaza.

Har du kunnat läsa om denna mur i svensk vänstermedia? Nej, inte med en stavelse, förutom en tidning. Den kristna tidningen Dagen skriver om detta i en artikel. Även SR har haft ett inslag om detta.


Kommentarer
Postat av: Rättvis

Just nu meddelar ABC-nytt att SL i Stockholm kommer att ha vakter på alla bussar. Kostnad: EN MILJON PER DAG.

Men varför just nu? Det är ju PK:s väljare som står för rån och misshandel på bussarna och staten talar ju jämt och ständigt om för oss hur synd det är om dessa brottslingar.

Behöver inte PK rånarnas röster längre?- Jo, men PK måste nu på allvar ta SD:s framgångar på allvar. Politikerna måste helt enkel, med kniven på strupen, ta viss hänsyn till vad väljarna egentligen vill.Plötsligt har dom kommit på att ingen vill vare sig bli våldtagen , rånad eller misshandlad.Grattis alla Stockholmare och TACK SD.

2009-12-15 @ 22:32:23
Postat av: peerpede

Jag får säga Alf; jag kan faktisk inte placera Piratpartiet på någon vänster/högerskala sån direkt.PP har några punkter i sin politik där borde finnas i alla svenska partiers program, den personliga integriteten, frågor kring immateriella rättigheter och liknande och vad jag i efterhand kan konstatera kostade bristen på engagemang i SD kring detta vårt parti en plats i Europaparlamentet!Om inte vi i SD innan valet 2010 (i god tid, alltså här och nu) formulerar en tydlig politik på dessa områden lär Piratpartiet få sitta på dessa frågor genom valrörelsen och med tanke på den stundande rättssaken kring The Pirate Bay i 2010 och den exponering i media detta medför, bör SD vara på förkant med den mediala utvecklingen och inte lämna "walkover" i dessa frågor.

Bara ett gott råd från en gammal räv där har sett ett & annat :-)

2009-12-15 @ 22:57:13
Postat av: dan åke

piratpartiet är bra en blufforganisation som allians och sossepartierna skapat och som media fått i uppdrag att marknadsföra till väljarna.

nu sändes en blyg och förvirrad 20 årig ung tjej till brysselparlamentet som skall repressentera Sverige och piratpartiet. hon kommer ju bli överkörd totalt och dom andra lyder blint vad eu messias säger vad de skall tycka.tom Olof Palme skulle bli tystad och utkastad om hade varit i eu parlamentet och skulle anses som Sverigedemokrat om han tyckt, det han tyckte!

per albin hansson är ju redan rasitstämplad enligt vad sossemaffian nu tycker.

http://www.youtube.com/watch?v=6G5nQuPjL_c

2009-12-15 @ 23:31:21
Postat av: Peter, den förste.

@ThoralfHåller med peerpede, lämna inte denna fråga till PP.Frågan är mångbottnad, då t.ex. en stöld av musik i form av en CD från en musik affär inte rakt av är jämförbar s.k. stöld av samma CD i form av en fil via internet; Det kanske t.o.m. är så att en rockstjärna tjänar mer pengar p.g.a. denna s.k. stöld.Naturligtvis menar jag inte med detta att låtskrivare, musiker skall vara utan ersättning för sina verk, med reservation för kommunistiska kostnärer, för de anser ju att andras verksamhets frukt är allmänn egendom och en naturlig följd är ju då att deras verk är allmänn egendom.

2009-12-15 @ 23:45:36
Postat av: Robin_Shadowes

Hörde just på Coast to Coast att det finns RFID-chips i stort sett allt vi köper, i synnerhet i våra kläder. För den som vill övervaka oss finns redan alla verktygen till hands. Jag tycker detta är oerhört skrämmande utveckling. Bortsett från detta tycker jag att PP i största allmänhet är ett bluff-parti. SD behöver ju inte adoptera deras inställning till fildelning men däremot deras inställning till elektronisk övervakning.

2009-12-15 @ 23:50:51
Postat av: peerpede

Robin_Shadowes & Peter, den förste, jag skal inte ge mig in på eventuell juridik i frågan om fildelning, men bara peka på betydelsen av hela komplexet kring immateriella rättigheter, tro mig det är ren Science-Fiction i förhållande till vanlig praxis kring patent.Sen är såklart frågor kring personlig integritet lika viktig för en Sverigedemokrat som en Piratpartiet då dagens FRA-lag verkar sakna demokratisk förankring och möjlighet för eventuellt övervakade att begära ut information kring den egna person.

Summa summarum är att SD bör ta sig an detta på adekvat sätt inför valet 2010 och säkra sig att de där oroar sig på det området har en trygg hamn att vila i.

2009-12-16 @ 01:02:38
Postat av: Conny

Jamen ja då! Kan jag inte bara få ta hem Wallanders senaste, skytten?

2009-12-16 @ 01:03:24
Postat av: vmm

Ursäkta att jag blir Off Topic här men jag sitter och grubblar på förtalsdomen angående Finken. Den dom där några SDare fällts för förtal av Finken och dömts att betala skadestånd men också ålagts att domen ska publiceras i SDkuriren... Hm... Nu har SDkuriren vägrat publicera domen om jag förstår saken rätt, men exakt hur vanligt är det att en svensk domstol vill/kräver att en dom ska publiceras i en tidning? Ju mer jag sitter och grubblar på det desto märkligare blir det. Kan en svensk domstol verkligen "beordra" en publicering av en dom??

2009-12-16 @ 01:18:42
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Joakim

Att man stödjer palestinsk nationalism innebär inte automatiskt att man är antisemit eller AFA. Det kan också innebära att man tycker att såväl svenskar som palestinier ska ha rätt till sina respektive länder.PP är ett nyliberalt parti. Bland de ledande hittar du gamla folkpartister och frihetsfrontare. De talar inte gärna annan politik än fildelning men har ändå uttalat sig för homosexuellas "rättigheter", fri invandring med mera.

2009-12-16 @ 02:54:36
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Ger inte mycket vare sig Piratpartiet eller för israel!

Man kan ju ställa sig frågan varför alla judar i Sverige verkar vara folkpartister och varför de största Israel-vännerna alltid representeras av Folkpartiet?! Kan det ändå vara så, med risk för att framstå som en konpirationsteoretiker, att judarna efter år av förföljelser bäst skyddar sig genom att man håller sig till de sina egna och bejakar sitt egna folks särart, samtidigt som man bidrar till att övriga folkslag blandas upp och förlorar deras särart och deras folkliga identitet?! Blir svårt att förfölja judarna som grupp efter något sådant, när sedan alla övriga människor inte själva längre består av några homogena folkgrupper! Hitler hade tex nog haft svårt att ena ett helt folk i ett land + grannland i sin nazism om denna tysktalande grupp inte varit så rasligt homogen som den var. Varför har alltid folkpartiet velat slopa Sveriges gränser & varför har folkhemstanken lösts upp av sossarna ju mer Sosse-Liberala detta partiet har blivit? Att diskutera Israel-Palestina konflikten tar bara onödig enegi ungefär som Piratpartiet. Däremot kan ju Israel som stat inte anses så demokratiskt som alla liberaler alltid vill framhävda. Man kan inte blunda för den apartheid-liknande politik som staten Israel bedriver emot sina egna medborgare av arabiskt ursprung. Intressant är att Israel på 90-talet inte ville låta en grupp negroida män ifrån Afrika bosätta sig i landet fast än att dessa erkände sig till den judiska trosläran. Man kanske inte ville riskera att blanda upp sitt egna folk med något man inte ansåg vara "riktiga" judar?! Att bla öppna ögonen och se vilka som äger PK-medierna i dagens Sverige har inget med antisemitism att göra. Att se familjen Bonnier göra ett program om sig själva och visa i sin egen kanal TV4, kan ju inte ses som särskillt granskande eller ovinklat!

Slutfrågan måste bli: Varför vill man göra Sverige mångkulturellt?

2009-12-16 @ 04:05:18
Postat av: Info

SVERIGES MEST LUKRATIVA FRAMTIDSYRKE: FLYKTINGADVOKATJa, vad säger Piratpartiet i andra frågor? Det skulle onekligen vara intressant att få veta. Vi får hoppas, att en och annan piratpartist efter Thoralfs inlägg här börjar mumla ur skägget. T.ex. rörande föjande:ETT OKÄNT ANTAL MILJONER IRAKIER VÄNTAS NU PÅ KORT TID FÅ PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND I SVERIGE av dessa fyra skäl:• De asylsökande är homosexuella män och kvinnor som förföljs av Iraks toleranta, freds- och fridsälskande, muslimska majoritetsbefolkning.• De asylsökande UPPGER och PÅSTÅR sig vara homosexuella, som förföljs av Iraks toleranta, freds- och fridsälskande, muslimska majoritetsbefolkning.• De asylsökande är kristna, som därför förföljs av Iraks toleranta, muslimska majoritetsbefolkning.• De asylsökande UPPGER och PÅSTÅR sig vara kristna, som förföljs av Iraks toleranta, muslimska majoritetsbefolkning.Samma PUT-skäl kan senare komma att gälla också iranier, egyptier, indonesier osv. Presenterat i Morgonekot idag av den med brytning talande, känt sverigefientlige journalisten Nuri Kino:”Kristna och andra utsatta religiösa minoriteter från Irak kan få lättare att stanna i Sverige. Frågan tas upp i Migrationsverkets rättsliga råd i dag. Det kan innebära att fler irakier som flytt undan förföljelsen i hemlandet kan få stanna i Sverige.Migrationsverket ska diskutera skydd för kristna och andra minoriteter från Irak i myndighetens rättsliga råd i dag. I regel krävs starka individuella skäl för att få uppehållstillstånd, men ett tidigare rättsligt ställningstagande i rådet gör att homo- och bisexuella irakier kan få stanna för att de tillhör en MINORITET. Nu kan samma beslut komma för kristna och andra religiösa och etniska minoriteter från Irak. ---Riktlinjerna som kommer i januari kan också innebära att de tusentals irakier som gömmer sig i Sverige efter att ha fått avslag kan få sina ärenden prövade på nytt. ---De flesta irakier tillhörande landets minoriteter som får avslag gömmer sig, en av dem är assyriskan Maha som vi följde i oktober. Hon har fått avslag i alla instanser och lever med sina tre barn som gömd. Nyheten om förslaget som kan komma att ändra hennes familjs situation ger henne hopp tillbaka. ---”Thoralf och alla andra: Varför är det så självklart att alla dessa irakier ska komma just till SVERIGE och bo gratis där under resten av sina liv?2009-12-16 @ 07:16:43
Postat av: Lingon

Piratpartiet är ett uttalat enfrågeparti, vad är problemet Thoralf? Vad är det du inte begriper? behöver du läshjälp så har säker kommunen någon form av hjälp som du kan få.

2009-12-16 @ 07:40:27
Postat av: Thoralf A

vmmFrågan du ställer är mycket intressant. Om det gäller domen mot Stefan och Carina frågar jag mig vad tingsrätten anser att det finns för juridisk koppling mellan Stefan o Carina och SD-Kuriren.I domen framgår det att det endast är i SD-Kurirens nätupplaga som domen skall publiceras.Men SD-Kurien har givetvis rätt att vägra publicera, vilket Stefan och Carina inte kan påverka, inte heller Lunds Tingsrätt.

2009-12-16 @ 07:41:41
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

LingonFrågan är om Piratpartiet är ett enfrågeparti? Har du inte förstått det? Ta och fundera på frågan ett tag till.

2009-12-16 @ 07:44:04
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: lee

1967års gräns ska gälla!Då tillhör Gaza Egyptien .Vänder då Hamas raketerna mot den NYA ockupationsmakten??

2009-12-16 @ 08:25:33
Postat av: Stora Småland

Jomen , våra nyinflyttade grannar kommer från Kongo ! Gjorde jag fel när jag gick över med en liten julgrupp och hälsade dom välkomna som grannar och boende i området ? Mannen har eget företag och dom försörjer antagligen sej själva .

Som grannar kan man ju inte gå och titta snett på varandra ? Eller ? Känns iallafall gott inombords att vi gjorde som vi gjorde ! Är dock fortfarande kritisk till Sveriges alltför generösa invandringspolitik .

Mvh Stora Småland .

2009-12-16 @ 09:51:51
Postat av: Skånepåg

Thoralf skriver:

"Frågan du ställer är mycket intressant. Om det gäller domen mot Stefan och Carina frågar jag mig vad tingsrätten anser att det finns för juridisk koppling mellan Stefan o Carina och SD-Kuriren.I domen framgår det att det endast är i SD-Kurirens nätupplaga som domen skall publiceras."Min och andras uppfattning är att domen utan tvekan har en politiskt innebörd, vilket avslöjas när man kräver att den skall publiceras i Sd-kurirens nätupplaga. Domen är då inte enbart riktad mot Carina och Stefan, utan skall spridas som en mycket obehaglig indirekt "varning" till alla som är politiskt aktiva inom Sd!

2009-12-16 @ 11:38:14
Postat av: svennebanan

Babupa friad för våldtäkt! Tingsrätten väljer att fria Kalmars nya stjärnskott Yannick babupa för den överraskingssex han utsatte en 18-årig berusad och sovande ung kvinna för. Ska vi gissa på att åklagaren överklagar? Om inte återstår det väl bara att gratulera kalmarpubliken och framför allt kalmars kvinnliga befolkning till en mycket spännande fotbollssäsong!

2009-12-16 @ 12:07:04
Postat av: skorpan

Men Thoralf du gör ju likadant som piratpartiet.

du skriver ju bara om islam och invandring och hur farliga muslimer är. vart är miljöpolitiken, landets ekonomi, arbetslösheten...ps. ditt påstående att alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer, är helf fel du är ute och cyklar gubbe lilla, det är som att man skulle säga alla svenskar är inte rasister men alla rasister är svenskar.

2009-12-16 @ 12:49:42
Postat av: Daniel

du ser alltså EN bil vars ägare sympatiserar med PP och palestina. Detta tar du som signifikativt för hela PP? Det är ta mig fan lite för mycket även för dig! Nog för att du hittar på egna siffror när du hänvisar till statistik men detta är ju bara löjligt! Hur var det nu, blir inte ni upprörda när man dömer SD som rasistiskt på grund av att någon eller några av era anhängare råkar vara rasist? Jo det var väl så...

2009-12-16 @ 13:05:20
Postat av: Magne

Bapuba friad. Jag väntade just det. Nu väntar jag bara på att hedersmördaren med familj i Högsby skall bli benådade också och samtidigt generöst belönade för sina besvär i det nya landet.

2009-12-16 @ 13:19:04
Postat av: Skånepåg

DanielVet du vad ett frågetecken betyder? I så fall läs rubriken en gång till och be artigt Thoralf om ursäkt.

2009-12-16 @ 13:34:32
Postat av: Hajen

Det skall bli spännande att följa Kalmar FF sponsorers reaktion när det högpigmenterade charmtrollet kliver in i laget.

2009-12-16 @ 13:52:35
Postat av: Thoralf A

DanielRoligt att du reagerar.Sätter man upp Piratpartiets "logga" tillsammans med två andra dekaler så får man faktiskt räkna med att de sammankopplas. En ganska logisk tolkning i mina ögon.Personen som gjort detta (jag vet vem som äger bilen) har nog inte tänkt så mycket.Du får gärna skälla på min tolkning men du borde istället ifrågasätta hur smart ägaren till denna bil är.

2009-12-16 @ 14:01:15
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Stefan A

Ladda ner windows 7 gratis är väl ett lämpligt valfläsk för pp nästa gång, är samma sak med musik och böcker, det någon lagt ned arbete, tid och pengar på kan man inte bara stjäla på nätet eller sprida för den delen.

2009-12-16 @ 14:53:41
Postat av: Anonym

Representanter för PP har redan sagt att de kommer att hålla till vänster i alla andra frågor.

2009-12-16 @ 15:07:32
Postat av: Gus

Men du Thoralf, om era medlemmar sjunger vitmaktsånger på tillställningar anordnade av SD. Tycker du då att det är konstigt att detta kopplas samman med rasism?Hur var det du sa "En ganska logisk tolkning"Hur smarta anser du era medlemmar vara?

2009-12-16 @ 15:20:18
Postat av: Magne

Du får nog återge texten som sjöngs i så fall Gus. Den vit maktmusik jag hört(Ultima Thule och Hel) handlar om landet Sverige och landets historia. Inget rasistiskt som jag ser det. Vilket band och text är det du tänker på?

2009-12-16 @ 15:36:51
Postat av: Anders S

"Frågan är om de inte även har något ”släktskap” med AFA och andra vänsterextrema grupper. "Piratpartier har ju det gemensamt med kommunister av olika schatteringar att de inte respekterar äganderätten.

2009-12-16 @ 15:57:09
Postat av: AWSvensson

Dekalen Piratpartiet verkar påkostad och är knappast en man får om man inte har koppling till partiet. Skulle någon aktiv Sverigedemokrat åka omkring med en dekal med Sverigedemokraternas logga tillsammans med några med åsikter som går stick i stäv med partiets ståndpunkt så hade vederbörande fått bestämma sig huruvida han i fortsättningen skulle representera partiet.

2009-12-16 @ 16:17:02
Postat av: peerpede

Jag ser hur debatten sen igår har låsts kring Piratpartiets ställning i politiken, eller huruvida dekaltomten är medveten om sitt val av bilprydnad.Jag pekar än en gång på hur viktigt det är för SD av lyfta de frågor Piratpartiet idag anses har monopol på och få fram en egen tydlig politik på de områden.Detta kan vara en valvinnande fråga bredvid vår kritik av dagens invandringspolitik och bredda bilden av SD i allmänpolitisk riktning.

2009-12-16 @ 18:25:03
Postat av: P

Vilka brukar det vara som vill ha andras saker gratis? Vänstern. Det är då inte helt ologiskt att Piratpartiet är vänstersympatisörer. Miljöpartiet är även det ett rejält vänsterparti i ulvakläder. Många "smarta" vänstermänniskor har insett att Vänsterpartiet Kommunisterna är/var ett dåligt/avskräckande namn och att dom får mycket fler röster genom det hype:ade namnet "Miljöpartiet".Miljöpartiet har 20-25% på Södermalm i Stockholm, där alla övre-medelklass springer runt och låtsas vara arbetarklass.S, V, Mp i majoritet 2010 är en riktig mardröm :(

2009-12-16 @ 22:28:29
Postat av: peerpede

@P jag är född i 1949i den danska Göingebygd på Stevns, under samma tak som vår häst och de två Jersiekor levde och jag har arbetat så länge jag minns.

Rödvinsvänster och testuggande hel eller halvstuderade låtsasarbetare kan hälsa hem då det de tror sig representera för länge sen har gått vidare.

SD lär med tiden bli Sveriges största arbetarparti då vi med insikt och en historia i verkligheten klart ser genom sjuklöverns propaganda.

SD 2010, för Sveriges skuld!

2009-12-16 @ 23:06:05
Postat av: Skånepåg

Hatbrotten mot judar har exploderat i Malmö efter det att Ilmar ("illmarige") Reepalu gav sitt indirekta stöd till detta, då han ställde upp i demonstrationerna vid DC-matchen mellan Sverige och Israel.Vilka som är ansvariga för detta, borde inte vara svårt att räkna ut!

Postat av: SixDays

Tja, det finns ett problem med just vänstermänniskor i piratpartiet. Jag betecknar mig frihetlig höger-libertarian och ibland har det räckt att man skrivit en rad som inte faller vänsterpiraterna på läppen så har det kommit en harang med anfall om att man inte ska uttala sig, att man inte representerar "partiet" och att "partiet" aldrig kommer att dela den uttryckta åsikten.Vänsterpiraterna är duktiga på att heja på de vänstermänniskor som befinner sig på (förtjänta) platser inom partiet typ Amelia som visat stort engagemang i piratpartiets generella frågor och är väl påläst, men när Carl Johan Rehbinder, asatroende sex-libertarian bestämde sig för att kandidera till PPs riksdagslista så blev det ett jävla liv för att han har just en libertariansk agenda i bakfickan. Alla politiker har ju någon form av personlig agenda, men tydligen är det bara ok att ha en vänsteragenda annars blir man attackerad.Kortfattat kan man säga att PP inte är ett höger eller vänsterparti, det ser mer ut som samhället i övrigt, vettiga högermänniskor och rabiata vänsterterrorister. ;)Håller på och startar upp min blog igen efter något års vila, jag kommer där att skriva om skattemedel, invandring i både positiv och negativ bemärkelse samt om vänsters lögner.

2010-01-02 @ 16:56:47
URL: http://sixdays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0