ÖRFILAD 13-ÅRING VAR INVANDRARGRABBDe flesta har nog idag kunnat läsa eller höra om Ronald Fasth som örfilade en 13-årig invandrargrabb som cyklade på verandan och på minigolfbanan trots tillsägelser.

Så fort jag hörde om detta på radion och pensionärernas stöd till Ronald Fasth utanför Jönköpings Tingsrätt ställde jag mig frågan om denna 13-åring var svensk eller invandrare. Min intuition sa mig omgående att det måste vara en grabb med invandrarbakgrund. Hade de varit en svensk grabb hade föräldrarna insett att deras son gjort något tokigt och istället försökt klara ut det hela med dialog och bett denna pensionär om ursäkt och kanske till och med tackat honom för att han lärde deras son en läxa.

 Nu handlade det istället om en invandrarfamilj vars söner aldrig, aldrig någonsin gör något fel! Utan det beror givetvis på det svenska samhället och att de blir kränkta och diskriminerade.

Den journalist från Radio Jönköping skall ha en eloge för sin intervju och många frågor till dessa invandrarkillar som skyddar sina kriminella kompisar. Lyssna på den här.

Att Ronald Fasth har ett stort stöd framgår utan tvekan av denna webbundersökning.

 

SR, SvD, DN


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-12-18 @ 00:59:09
Postat av: Trocadero

Nja, nu känner jag tyvärr en hel del svenskar som skulle reagera på samma sätt. "Jag tror mina egna barn före någon gubbe."

2009-12-18 @ 01:18:35
Postat av: Sven Duva

Invandrarradarn har sällan fel.

2009-12-18 @ 01:28:56
Postat av: Robin_Shadowes

Lars Hedegaard talar om det tredje jihad på engelska. Ca 30 min. lång.Islam is an army. Integration is not working, simply because its absolutely forbidden. We in the west have a hard time understanding a culture, that does not change, that has an essence, that has not changed in 1400 years… Why is it that, the longer the muslims have stayed in the country, the less integrated they are?..We have to look at their core values……Our leaders do not take this seriously and I am afaid that it will take a public uprising before they will take this seriously. But they must. After the german occupation of Denmark, there was quite a few, who had collaborated withe the enemy, who came into very hot water. The same thing could happen here… This cannot be solved with a compromise, its either our civilisation or their barbary. Our two ways of life, are like fire and water. One of them must be victorious.” (mobilvideo © Asger Trier og Snaphanen)http://snaphanen.dk/2009/12/17/lars-hedegaard-islam-is-an-army/

2009-12-18 @ 04:24:39
Postat av: Nils

Thoralf, Thoralf... Din hjärnröta är lika illaluktande som pervers. Allting är så enkelt i din svartvita värld, skulle jag som du peka finger på det som är fel i samhället skulle jag rikta bort det från invandrarna för att istället peka på enspåriga idioter som du. Hur kan man nå din höga ålder och ändå vara så infantil?

2009-12-18 @ 05:47:32
Postat av: Putte

Tur att du finns Nils, du som alltid har dom rätta åsikterna och alltid har rätt i allt. Tänk om alla var som du Nils, vilken fins Nilsvärld vi skulle få leva i då. Sverige kunde döpas om till Megalomania Nilsii!

2009-12-18 @ 05:55:17
Postat av: Thomasson

Trocadero har rätt, detta sker av 'svenska' ungdomar också. Problemet är, fortfarande, att en MINORITET av personer med viss kultur och/eller landsbakgrund, står för MAJORITETEN av skiten i landet.@Nils:

Konstruktiv kritik det där. Funderat på att komma med argument och lite motfakta istället? Inte? Nej, du har väl svårt för att komma med något mothugg antar jag. Som vanligt.

2009-12-18 @ 06:06:54
Postat av: Peter

En tänkande förälder hade väl tyckt att en örfil var straff nog till ungen, med förhoppning om att han hade lärt sig något, och därmed basta efter en rejäl tillrättavisning i hemmet.DET är svensk kultur för den som undrar.

2009-12-18 @ 06:39:51
Postat av: World Traveller

Vore det min unge saa hade han faatt en oerfil till och sen hade han faatt gaa och be om ursaekt.

2009-12-18 @ 07:14:40
Postat av: Nalle i Växjö

Bra reporter och ett reportage som säger allt, hoppas många lyssnarDet konstiga med örfilen är att invandrargrabbar normalt får en ganska hårdhänt uppfostran där örfilar är den mildaste formen.Vi får hoppas att rätten använder sunda förnuftet, men chansen är extremt liten och troligen blir det ett högt skadestånd till den kränkta grabben.

2009-12-18 @ 07:28:50
Postat av: Helene

Nils

i din lilla puttinuttivärld är alltid invandrare oskyldiga. Det är alltid dumma stygga Sverige och dumma stygga svenskarnas fel. Stackars invandrare ska minsann inte klandras för sina egna handlingar. Hur kan du bara påstå något så hemskt, dumma stygga Thoralf?

2009-12-18 @ 07:29:49
Postat av: wolf

Alltså, hela den här affären har ju blåsts upp. När man själv var liten och tex pallade äpplen, genade över någons gård etc så visst kunde man råka i lite trubbel. Och man visste ju att man gjorde fel. Att dra detta till domstol är ju löjligt. I så fall bör man ju också kunna hitta något lagrum där barnet och hans föräldrar också gjort fel. Det kan ju inte vara tillåtet att cykla inne på en uteservering och skrika gubbjävel till föreståndaren.

2009-12-18 @ 07:40:12
Postat av: Nalle i Växjö

Apropå skadestånd.I dagens SMP berättas i dag om en liga från Mamötrakten som begått villainbrott.Repportaget från rättegången avslutas med.Tingsrätten konstaterar också att ingen av de drabbade villaägarna kan ha blivit tillräckligt kränkt för att enligt gällande lagstiftning få skadestånd.Alltså invandrargrabbar får troligen skadestånd för en örfil.

Svensk villaägare får ingenting.Kanske dags att vi som bor i " Gökboet" ( Före detta Sverige) får en speciell diskrimineringsombudsman som bevakar våra intressen.Postat av: Nils

Har ni ställt frågan om det kanske var rätt av ungen att kalla honom för gubbjävel? Vad är rätt och fel? Jag ställer mig frågan om det är rätt att kalla er nazister baserat på er främlingsfientlighet och rädsla för främmande kulturer (en del islamofober här, haha). Diskutera!

2009-12-18 @ 08:02:51
Postat av: Stefan A

Fick nog en smärre chock invandrarungarna, när reportern började ifrågasätta deras roll i det hela, det var nog oväntat, vana att bli behandlade som kungar som de är....

2009-12-18 @ 08:15:36
Postat av: Hajen

Vad är det för idioter som polisanmäler detta och vad är det för idioter som drar igång en rättslig process? Häng ut dårarna med bild och namn så att de får skämmas in för oss andra.

2009-12-18 @ 08:30:38
Postat av: Brett-Anus Grünewald

Ur sydnytt imorse"För ganska så exakt ett år sedan fylldes medierna av rapporter från malmöstadsdelen Rosengård. Det var kravaller. Ett år senare så verkar kraftinsatserna i stadsdelen ha betalat sig.Ni minns säkert, så här såg det ut under tre dramatiska dagar förra året"Exakt vilka tre dagar menar de under de tre månaderna och vad var den egentliga kostnaden för 20 dygnetrunt poliserPostat av: Niklas Bergström

Dom här ungdomarnas uppträdande med total likgiltighet för andra människor o samhällsordningen.Är tyvär kotym för en del unga.Jag tycker att Ronald gjorde rätt. Ronald försökte först verbalt att lösa det. själv har jag upplevt att en del unga som jag arbetat tillsamans med tycks ha ett övermod veta bäst mentalitet vi som har varit lite äldre och har mer kunnande och erfarenhet Har vissa unga ignorerat våran kompetens.Själv tror jag att en del unga människor I dag får någon form av felaktig pedagogiska instruktioner från skolan och föräldrarna. Givetsvis är många unga sympatiska också.

2009-12-18 @ 08:48:21
Postat av: LArs

@Nils 08:02:51Om främmande kultur innebär att trakassera pensionärer är jag med glädje 'rädd' för den kulturen. Uppväxt i Skärholmen som jag är vet jag exakt hur invandrar-kidsen påverkar det dagliga beteendet.

2009-12-18 @ 08:49:21
Postat av: Gubben o Gumman

Ronald Fasth (hand) kan kanske kvoteras in i Aftonbladets tävling "Svenska hjältar" till nästa år då förstås.I övrigt kan man konstatera underhållningsvärdet i(TV4), när Aftonbladet kultur råkat i luven med Expressen kultur ang Expressens publicerande av artiklar av någon "måsslim".

Åsa Lindeborg tar Expressen i örat,underhållande när kommunister träter.Förstadiet till sammanbrottet?

Åsa Lindeborg är dessutom "lack" på att få mail från SD:are, som tycker Expressen gör rätt.

Begåvat att säga det i TV ,mailen kommer säkert att minska till Åsa...Åsa, Anna, Ann-Charlotte börjar närma sej kokpunkten(samvetets härdsmälta), efter all stryk dom får i sina mailboxar, fast det har dom ingen aning om själva.Deras "fria ordet" har fått en obehaglig utveckling för dessa sk journalister.

Rödvinsförsäljningen på Östermalm, har säkert fått ett uppsving.Då alkoholen är en utmärkt ångestdämpare för bla mytomaner.

2009-12-18 @ 09:01:09
Postat av: Reino

Tack för radiolänken. Det är beklämmande. Det är denna generation som ska ta över Sverige, bevare oss väl. Jag är heligt trött på att betala världens högsta skatt för att försörja de här dårarna.

2009-12-18 @ 09:08:08
Postat av: Gubben o Gumman

Dn/Synovates mätning : Skillnad 6.5% mellan blocken till "Såssialisterna"

SD 5.3% sannolikt 8% minst, tänk vad "Fredde" skall få fnaska för att få sitta kvar....

2009-12-18 @ 09:25:22
Postat av: Nalle i Växjö

Något som gör mig riktigt mörkrädd är alla kommentarer angående örfilen och pensionären, är alla dessa som som tar grabben i försvar.Det är inte underligt att det ser ut som det gör

Postat av: Skånepåg

Nils.Hade Thoralf varit lika "kränknödig" som den ”berömda” Finken Jönsson i Malmö, hade du åkt på ett sjuhelsikes skadestånd med anledning av din kommentar."Din hjärnröta är lika illaluktande som pervers. Allting är så enkelt i din svartvita värld, skulle jag som du peka finger på det som är fel i samhället skulle jag rikta bort det från invandrarna för att istället peka på enspåriga idioter som du. Hur kan man nå din höga ålder och ändå vara så infantil?"- Finns inget som heter hjärnröta inom medicinen.

- Det heter enkelspårig och inte enspårig.

- Infantil betyder barnslig/omogen och är ett totalt felaktigt använt ordval för att beskriva någon, som är moderator för en av de seriösaste bloggarna i Sverige.

- Pervers betyder förvrängd och vidrig. D.v.s. ett riktigt självmål, eftersom det på ett utmärkt sätt beskriver din egen argumentationsförmåga.P.S. I all välmening, tänk på din hypertoni då det måste vara påfrestande då du gör dina kommentarer. Kan sluta riktigt illa och dina världsfrånvarande kommentarer har trots allt för oss andra en roande substans!

2009-12-18 @ 10:35:50
Postat av: Gubben o Gumman

I sin krönika i Expressen ger Ulf Nilsson kvinnoförtryckande mussar, samt miljömuppar en tryckare in i planket.Expressen nätet

2009-12-18 @ 10:41:06
Postat av: Christian

Vad spelar det för roll om det är en svensk eller invandrare som cyklat på minigolfbanan? Sådana urskiljningar är irrelevanta och gynnar Er inte. Att kritisera massinvandring är en sak men att brännmärka enskilda individer pga deras etniska ursprung förenar dig mer med ND och NSF än de seriösa riksdagspartierna. Artiklar som den ovan kan hindra Sverigedemokraterna från att säkra och ta ytterligare väljare då ni framstås som oseriösa!

2009-12-18 @ 10:46:10
Postat av: AWSvensson

När det gäller inlägg i en tidning så ska man aldrig se det som en opinionsyttring då tidningen styr de inlägg som publiceras, allt i syfte att återspegla sin ålagda uppfattning.Det har nog de flesta som kommenterat märkt. Därför blir enbart sådana som Thoralf och liknande trovärdiga, där tom sådana som Nils har möjlighet att uttrycka sitt famlande efter den rätta läran.

2009-12-18 @ 10:53:23
Postat av: AWSvensson

Var inne på Fria Nyheter, där nämner de Tvitter. Jag vänder mig därför till den samlade expertis som läser denna blogg, vad är Tvitter. Vill ju inte framstå som en Nils.

2009-12-18 @ 11:03:55
Postat av: Gubben o Gumman

Christian : Christian hur löser vi då "problemet"

med att "Mohammad" pratar om rasism.

Vilket parti skall vi nu para ihop "Mohammad" och hans kompisar med?Roland Fasth(hand) är rasist enligt "Mohammad"

"Mohammad" är o andra sidan idiot enligt Roland.

Här lutar det till Rolands fördel.

Tveksam Googla på IQ i världen Wikipedia.Hur el hur har "Mohammad" kränkt Roland,2 gg.

Eftersom kränkningar av etniska svenskar inte kan ske ,kan Roland inte göra en anmälan "fuskigt" el hur Chritian?

Det har "Röde Börje" ordnat i lagtexten."Måsslimer" demonstrerar ju ihop med extremt högervänliga "lite vilda" medborgare.

Senast på Segelstorg.

Vad heter det partiet Christian ?Dom "seriösa riksdagspartierna" skall aldrig aldrig någonsin sammarbeta, med dom "rasistiska" Sverigedemokraterna.

Skall man då "gosa" med dessa partier vad tycker du Christian?Skall termen brännmärka el grillas användas här?God Jul o Gott Nytt år önskar bla Socialdemokrater på julfest i riksdagen.

2009-12-18 @ 11:33:22
Postat av: World Traveller

Nils, du borde komma ner hit till Helmand och ''diskutera''. Haer finns flera av dina fraender med laangt skaegg klaedda i pyjamas. Men du aer vael foer feg foer att aktivt hjaelpa dina hjaeltar, ofarligare att puckla paa pensionaerer istaellet. J-a avfoeringsparasit.

2009-12-18 @ 11:50:28
Postat av: Robert

Han gjorde helt rätt som lappade till slyngeln. Ungdomarnas "frihet", som går ut på att kränka och förstöra, har gått alldelses för långt!!

2009-12-18 @ 12:45:56
Postat av: Christian

Jag håller med dig, Gubben o Gumman, i sak. Men sådana här spörsmål, huruvida någon enskild är svensk eller inte, bör inte Sverigdemokraterna behandla utan istället koncentrera sig i makrotermer, den förda asyl och massinvandringspolitiken. SD bör helt fokusera på att minska invandringen istället för att ta upp enskilda individers feltramp. Annars blir det väldigt lätt för era motståndare att avfärda er som främlingsfientliga. Tyvärr får jag en känsla av att många av er, tillsammans med Thoralf, härinne blir förbannade bara ni ser en invandrare på gatan.

Det känns som att många inte har annat att göra på dagarna än att gnälla på individer bara för att de har en annan etnisk bakgrund än svensk. En titt på SD-Kuriren åskodliggör likheterna med ND och info-14. -Ta bara upp enskilda invandrares handlingar för att basunera ut hur dåliga alla invadnrare är. (De 4-7% som SD fått på sistone från en mängd opinonsinstitut kommer att dala allt eftersom uppmärksamheten av partiet hos medierna svalnar.)

2009-12-18 @ 13:04:23
Postat av: Thoralf A

ChristianJag förstår att du inte gillar att sanningen kommer fram i rampljuset.Det märkliga är att när det gäller just den typ av inlägg på min blogg som avslöjar vem som ligger bakom diverse brott eller liknande så får min blogg alltid ett rejält uppsving av besökare.Detta tyder på ett stort intresse att få dessa fakta och borde innebära att din analys av den fortsatte utvecklingen för Sverigedemokraterna är felaktig.Personligen tror jag att allmänheten har ett stort uppdämmt behov av att få reda på den verkliga och rätta identiteten på i första hand brottslingar. Det stora flertalet människor misstror media idag.

2009-12-18 @ 13:15:17
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Micael Foghagen

>NilsDu kan väl kommentera det här klippet från NRK...http://www.youtube.com/watch?v=M29zsbJlkDg

2009-12-18 @ 13:38:06
Postat av: krister

läs den senaste sd upp till 5,3 detta blir min bästa jul på länge

__375.aspx" rel="nofollow">http://www.temo.se/Templates/Page__375.aspxvarför straffa pensionären borde ha medalj istället

men föräldrarna såg väl sin chans till extra julpengar

Postat av: Skånepåg

ChristianDin kommentar har en hyfsad inledning sedan övergår du till ren smutskastning genom att du gör påståenden, som du inte på något sätt har belägg för och dessutom spinner vidare på som om det vore den allenarådande sanningen.Att använda uttrycket Makrotermer i det här sammanhanget är synnerligen malplacerat. Men om vi kör på din användning så är det lätt att förstå att makro byggs upp av mikro, vilket i så fall är viktigt för helheten och som gör Thoralfs verklighetsnära blogg så betydelsefulla i det stora hela.Ännu en genomskinlig kommentar på bloggen och vars egentliga syfte inte är svårt att förstå!

2009-12-18 @ 14:25:02
Postat av: AWSvensson

Man ser inte träden för skogen, man ser inte problemen och det stora bedrägeri som invandringen inneburit om man inte går ned på individnivå. Genom att belysa enskilda fall så får folk förhoppningsfullt upp ögonen så pass att Sverige som sista västnation anpassar sig till verkligheten.

2009-12-18 @ 14:48:15
Postat av: natasha

NilsDet är bara att beklaga att du i din lilla värld inte kommit längre än vad du uttrycker i kommentarerna. Öppna ögonen och läs den bifogade artikel från Aftenposten : "Utlänningar överfyller norska fängelser".Tror du verkligen att det är bara stjärnforskare och hjärnkirurger väljer att flytta från Afrika och Mellanöstern till Sverige och att alla fula fiskar ocg bovar kom överens till att invardera Norge?! Vakna nu och sluta smutskasta Thoralf!När tror du vi får den riktiga redovisningen om hur det ser ut i svenska fängelser?http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3427491.ece

2009-12-18 @ 15:48:07
Postat av: Stefan K

Snorungar som enbart är ute för att jävlas har alltid funnits och kommer alltid att finnas. I majoriteten av fallen har snorungarna föräldrar som inte vill eller klarar av att vara just föräldrar och inte sällan lever snorungarna med en ensam separerad mamma.Det spelar givetvis ingen roll om snorungarna är etniskt svenska eller har utländsk bakgrund. Problemet är att respekten för andra människor och vad som är ditt eller mitt har idag nästan försvunnit. Denna respekt måste återtas av alla i samhället berörda parter. Speciellt allvarligt är det när barn tillåts växa upp i tron att det är fritt fram och utan risk att uppträda respektlöst och det är ingen tvekan om att något gått snett de senaste åren. Vad som gått snett har vi välavlönade, folkvalda politiker och myndighetspersoner som ska ta tag i.Problemet man kan belysa är att denna respektlöshet ofta, inte alltid, är större i unga invandrargrupper. Detta är nog ingen tillfällighet, då dessa ungdomar ofta har kunnat leva som "kungar" i stan, utan att deras attityder har vågat kritiserats.

2009-12-18 @ 16:09:40
Postat av: Krama mera

Penshconären är allt en riktig gubbdjävul o de e synd om syklande grabben. Han kunde ju inte veta att man inte får sykla på minigolfbanan när de inte finns nån sjylt. Man ska krama barn som gör dumma saker o visa respekt så förstår dom att dom gjort fel o blir snälla. Ja tycker penshconären ska få sitta i fängelse minst ett år för han har faktiskt misshandlat en människa. Man får aldri slå barn även om dåm hugger en med kniv (barn e alla som inte e 18 år).

2009-12-18 @ 16:41:00
Postat av: Kalle

SAAB läggs ned. Beslut av GM idag.Nu ställer jag mig frågan. Kommer pengarna att räcka till för att ta hand om dessa stackars människor som blir arbetslösa. Har inte staten sverige slösat bort alla pengar redan på invandringen???Länk till SvD. Artikel om SAAB:s nedläggning.

Postat av: Harald Hudrulle

Det kanske var ett sånt Skäggbarn, vars ålder är minst det dubbla? Sådana har ju immigrantisk immunitet...

2009-12-18 @ 16:48:11
Postat av: Hulda

Nu när tragiskt nog SAAB ska läggas ner, kommer man då att stoppa arbetskraftsinvandringen...?

En MYCKET viktig fråga...

2009-12-18 @ 16:48:35
Postat av: Magda

Är det inte detta beteende svenskar kallar "mångkultur"!!!???????

2009-12-18 @ 16:55:37
Postat av: Ludvig

Precis vad jag också misstänkte, det var en invandrargrabb. Invandrare kommer hit och spelar Allan, dom ska ha alla fördelar men något ansvar är inte roligt. Det pensionären gjorde skulle göras lite oftare, så sådana slynglar lär sig veta hut och visar lite tacksamhet när dom får komma till ett rikt och fint land.

2009-12-18 @ 17:08:12
Postat av: Stora Småland

Hulda ! Givetvis kommer inte arbetskraftsinvandringen att stoppas ! I takt med att andra vinstgivande företag i Sverige sålts ut så har man hela tiden ökat arbetskraftsinvandringen ! Personligen så tror jag att det blir lika dant nu !

2009-12-18 @ 18:24:10
Postat av: Robert

Det där var det fånigaste jag läst, hur man beter sig har inget med ens hudfärg att göra. Eller kanske "svenska" ungdomar som beter sig dåligt alla är barn till återinvandrade svenskar, och därför blivit fördärvade när de varit utanför svea rikes gränser? kom in i matchen.

2009-12-18 @ 18:48:15
Postat av: Alex

Jag känner mig avig gentemot att örfila ett barn (någon annans till på köpet), samtidigt som man undrar vad fan i helvete man ska göra åt dessa ungar, båda svenska och invandrare!? Örfila föräldrarna skulle jag nog hellre vilja göra, synd att dom sällan finns i närheten...Som blivande lärare tycker jag verkligen att det går käpprät åt skogen med dagens ungdomar, och nu handlar det inte fult språk (svär själv lite för ofta kanske) utan att dom helt enkelt inte kan bete sig som människor som ska samleva med andra människor.

2009-12-18 @ 21:06:17
Postat av: Robin_Shadowes

"Nils, du borde komma ner hit till Helmand och ''diskutera''. Haer finns flera av dina fraender med laangt skaegg klaedda i pyjamas. Men du aer vael foer feg foer att aktivt hjaelpa dina hjaeltar, ofarligare att puckla paa pensionaerer istaellet. J-a avfoeringsparasit."Ingen risk att någon av alla dessa gummiryggar skulle åka ner och krama skäggtomtar och talibaner på riktigt. Dom skulle göra i brallan eller trosan varenda en om dom träffade en taliban på riktigt. Men tack vare den generösa massinvandringen så ökar ju chansen för varje dag att dom så småningom springer på ett gäng talibaner på hemmaplan. Tycker nästan att dom förtjänar att bli tvångskonverterade då. Som man bäddar får man ligga.

2009-12-18 @ 21:13:25
Postat av: Magne

Nä Robert det har inte med hudfärgen att göra utan religionen, klimatet och värderingar/uppfostran. Västerländska värderingar skiljer sig från ex utomeuropeiska värderingar. Jag menar en svenskadopterad färgad kille blir en annan grabb med svenska föräldrar uppväxt i Sverige än han hade blivit i ex Somalia. Det tror jag ganska säkert.

2009-12-18 @ 22:29:40
Postat av: natasha

Du, Alex, den bistra verkligheten i dagens Sverige ser ut så, att ingen blatteunge aldrig någonsin bär något

ansvar för vad de gör. Det är alltid andra, helst etniska svenskar, som får ta smällen. Du som är blivande lärare skall ta detta med dig i bagaget för framtiden.

2009-12-18 @ 23:30:59
Postat av: Il Padre

Grabbfan uppförde sig idiotiskt och var helt ouppfostrad. Man gör sig lätt en föreställning om detta möjliggjorts av förhållningssätt och kommentarer av de vuxna i hemmet. Någon respekt för värdlandets genuina befolkning som ekonomiskt gjort det möjligt för våra regeringar att hålla en lika generös som helt galen flyktingpolitik, fanns inte. En osynlig gräns har naturligtvis passerats med råge när svenskar börjar känna sig som paria i eget land!!! Av hela mitt hjärta hoppas jag att kindflätan sved ordentligt och jag skulle med glädje ge minst samma behandling om jag blev utsatt för det VÅR SVENSKE HJÄLTE blev utsatt för. Jag tror det är dags att tydliggöra vad som gäller i demokratin Sverige. Här accepteras inget kvinnoförtryck, inga s k hedersmord eller andra liknande reaktioner från lättkränkta individer och vi förväntar oss att ni visar tacksamhet och ödmjuk förståelse för det här landets demokratiska system, lagar, fri- och rättigheter samt kultur och traditioner, dvs assimileras på lämpligt vis. Annars kommer det att hos allt fler av oss klia i handflatan av längtan efter att nästa oförskämda unge ska dyka upp i vår väg! Även om domstolen rättvist kommer fram till att händelsen inte ens skall bedömas som ringa misshandel beroende av provokationen, är den här incidenten bara en droppe i havet av alla händelswer där invandrarungdom uppför sig illa eller brottsligt enskilt eller i grupp och om våra domstolar, andra myndigheter och våra politiker, de som har att övervaka rättssäkerheten här i landet, vägrar se detta och inte verkar för en annan ordning där trivsamheten och säkerheten återställs rasande snabbt, finns inget annat sätt än att visa folkets kraft genom att rösta på Sverigedemokraterna i kommande val.

2009-12-19 @ 05:02:07
Postat av: Roberth Ström

Jo det spelar roll att det var en invandrare för detta beteende är extremt vanligt bland dess.

2009-12-19 @ 11:03:48
Postat av: FF-are

Hej!

Tack för en bra blogg.. har du uppmärksammat Kalmar FFs senaste nyförvärv som är anklagad för våldtäkt något? Bapuba nånting

2009-12-19 @ 14:34:15
Postat av: Skånepåg

Roberth StrömBrottsbalken, 24 kap.

1 § En gärning som någon begår i nödvärn utgör brott endast om den med hänsyn till angreppets beskaffenhet, den angripnas betydelse och omständigheterna i övrigt är uppenbart oförsvarligt.Rätt till nödvärn föreligger mot:

1. Ett påbörjat eller överhängande brottsligt angrepp på PERSON eller EGENDOM.Ronald Fasth har agerat enligt det sistnämnda (hotats och skyddat egendomen/minigolfbanan) och bör därför givetvis frikännas och dessutom tilldelas skadestånd av ungdj-n!

2009-12-19 @ 17:14:45
Postat av: P

Det här "ungdoms"beteendet är numera norm i de flesta av Stockholms förorter. Eftersom ingenting görs åt problemet är det enda sättet att flytta. När jag var liten trodde jag aldrig jag skulle få se en så omfattande white flight i Sverige.

2009-12-20 @ 22:04:56
Postat av: Jonas

Det kommer att sluta i katastrof för Sverige som land.

Barn är definitivt inga oskrivna blad, tvärtom vissa har egenskaper från födseln som exempelvis aggressioner och behöver därför på ett tidigt stadium och genom skolan läras att "uppföra" sig. Görs inte det blir det olidligt för såväl omvärld som personen själv.

2009-12-30 @ 15:42:19
Postat av: Berit

Det Ronald Fasth gjorde var en tillrättavisning!Det hjälpte inte att prata,så vad ska man göra?

Dessutom slängdes glåpord efter Ronald!

Detta beteende är vanligt bland invandrareungdomar!

Det kommer att sluta med total katastrof för Sverige,om dessa ungdomar får göra precis som dom vill!2009-12-30 @ 17:18:09
Postat av: Olbap

Typiskt socialistsvenskar att inte inse den ganska stora distinktionen mellan barnaga och barnmisshandel. Barnaga = direkt kausalitet mellan felaktig handling och sanktion. Barnmisshandel = kausalitet mellan beteende och sanktion saknas, den misshandlande föräldern slår barnet i tid och otid.

För alla er här på denna blogg som kritiserar Roland: Detta är inte år 1975, farbror-Barbro svennar och kramar imponerar inte förortskids - de respekterar endast en sak - brutalt våld. Jag föreslår att alla som gillar att barn inte får veta gränser på ett mer handfast sätt tar sig en tur en lördag sent på natten till Rinkeby eller Norsborg. Var glad om ni kommer hem utan ett djupt knivhugg eller ett par brutna ben.

2010-01-14 @ 10:48:06
Postat av: Glimma

Känner igen det där bland ungdomarna. Här jag bor kastar dem sten på tanter, stjäl cyklar, bränner ner båsar, inbrott mm. Men dem är inte invandrare utan hel svenskar. Föräldrarna bryr sig inte om det, dessa barn är från 7 år och uppåt. Blir mörkrädd hur dessa barn kommer sluta som.

2011-08-31 @ 03:28:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0