JAN MILLD HAR STARTAT NY BLOGG

Jag vet att SAAB skall läggas ner och det är tråkigt men inte oväntat. Jag har haft åsikten ända sedan SAAB och VOLVO blev amerikanskt att de istället skulle ha gått samman redan innan Ford och GM köpte upp dem. Då hade vi med stor sannolikhet fortfarande haft en svensk biltillverkare.

Kineserna blockerar klimatmötet i Köpenhamn enligt vissa källor i media. Vi som är boende i Kalmar och sett Fanerdun och Mr Lou i farten vet att man inte kan lita på några kinesiska "förhandlare". Kina låtsas uppenbarligen vara ett u-land vid förhandlingarna när man i själva verket snart eller redan är det land med störst ekonomi.

Tyvärr hinner jag inte skriva något mer om dessa stora händelser då det blir klackarna i taket och julfest med jobbet ikväll.

Jag vill också gärna slå ett slag för Jan Milld som är tillbaka med en ny blogg. Jan Milld är föredöme när det gäller kritiskt granskande av invandringen och media.

Här kommer ett exempel på detta och en länk till hans nya blogg.http://milld.wordpress.com/

Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Jag prenumererade på Blågula Frågor:s pappersupplaga,

kan det ha varit i mitten eller senare delen av 90-talet och kom på så sätt i kontakt med Jan Mild. En person som jag allt sedan dess har haft det största förtroende för. Blågula Frågor är alltjämt dit jag söker för att finna trovärdig historik ang asylhanteringen. Det är slående att se att inget har hänt till det bättre på 20 år snarare tvärtom.

2009-12-18 @ 17:58:56
Postat av: Ingenjören

Kanske dags att se till att "Locket" åker av?

Helst före valet 2010.

Är det möjligt???

2009-12-18 @ 18:12:48
Postat av: Fredrik

Men som allt inom media.Satt idag och läste om att Euron är en katastrof för de länder som har den. Länderna är i enorm kris och Svenska kronan står sig gott imot dessa choklad pengar som Euron är.

Men vi får eller hör adrig nåt om detta i svensk media utan man tokblint föröker övertyga svensken att gå över till denna valuta?Artiklen går ej längre att hitta i Expressen tror jag det var eller är det bara jag som ser dåligt?Oavsett om den finns eller inte så får jag en lustig känsla av att man mörkar pga av att vi bestämmer inte över oss själva utan vi skall fogligt rätta oss efter PK medias verklighet.Likadant med invandringspolitiken som mörkas i såna propotioner att dammluckorna kan inget annat än brista till slut.Tack gode gud för dagens mediala nätverk och att folk verkligen tar sig tid att läsa och skapa sig andra uppfattningar än den verklighet som pumpas ut i den statliga etern.2009 och man har SHARIA lagar i England!!?

Precis! så jäv.. illa är det!När ska vi våga ta debatten i Sverige?

Thoralf gör ett kanon jobb och hade gärna sett honom som en av de i ledande position inom SD.Att våga är att vinna!

SD 2010 är en självklarhet :-)Trevlig helg!2009-12-18 @ 19:55:01
Postat av: Drutten

Härligt att Mild är tillbaka.Tycker att ni som värnar Sverige borde skriva lite tröstande ord till alla drabbade i Trollhättan och Vänersborg med omnejd!

2009-12-18 @ 20:21:37
Postat av: Gerhard

Vem är den rabiata stubbklippta rödhåriga killen, som argumenterar som om "Sd" skulle vara rasistiskt?

2009-12-18 @ 20:37:06
Postat av: Fredrik

Visst är det synd om de anställda! MEN att försöka rädda ett privat företag som gått käpprätt rakt ner sen 1995 är en omöjlighet i min demokratiska värld. endast Sosse dårar som skulle göra detta vilket skulle få katastrofala följder i framtiden.Men dra in på invandringspolitikens nota så hade vi kunnat ge bort saab bilar till varenda svensk och gett saab arbetarna pension i förtid :-)Dags att Sverige värnar om sin befolkning och erkänner att Sverige är här för att stanna!! :-)

2009-12-18 @ 20:42:12
Postat av: Stefan K

Man måste ju börja inlägget med att beklaga de som drabbas av SAAB:s nedläggning. Ingen trevlig start på julen.

Tyvärr ser jag inte positivt på framtiden för verkstadsindustrin heller. Vi ser redan nu hur arbetstillfällen flyttar till lågkostnadsländer och utvecklingen lär inte sluta förrän även denna industri går samma väg som verkstadsindustrin, tekoindustrin och nu bilindustrin.Det mest tragiska är att kompetens, utveckling och teknologi lämnar Sverige och följer med strömmen till länder dit industrin hamnar, där framtiden finns, lönerna är högre och skatten lägre.

Vi ser också att vår framtid, våra utbildade ungdomar, tvingas utomlands för att jobben inte finns i Sverige.

Nu säger våra politiker att vi inte kan stoppa denna utveckling, att vi lever i en global värld där människor och inte minst ungdomar, vill se sig om och möta nya utmaningar. Nu försöker våra politiker lugna oss med att framtiden är tryggad i och med den massinvandring som har förändrat samhällsbilden i Sverige. Varje år anländer det 10 000-tals nya invånare till Sverige som öppnar pizzerior och kebabkiosker där våra ungdomar kan få jobb...i bästa fall. Dessutom kommer det varje år 10 000-tals välutbildade flyktingar från länder som Irak, Afghanistan och Somalia, som inget hellre vill än att ta Sverige ur krisen, skapa nya jobb och bidra till vår välfärd.

Man kan kort säga att vi byter bort våra industrijobb och välutbildade ungdomar, mot nyöppnade pizzerior och välutbildade muslimer.God Jul, eller ska jag säga God Natt Sverige?

2009-12-18 @ 22:09:46
Postat av: peter a

"Kina låtsas uppenbarligen vara ett u-land vid förhandlingarna när man i själva verket snart eller redan är det land med störst ekonomi."Den enda jag sett som noterat det pinsamma faktumet ar Thorlaf, bra noterat.Kina har 2 trijoner USA dollar i kontanter pa banken, dessutom ager de en stor del del av USA's utlandsskuld. De bygger fler nya karnkraftverk och kolkraftverk varje manad for att klara den astronomiska ekonomiska tillvaxten.Kina behover inga pengar, de ar bedragare av varsta sorten, deutom ar de faktiskt en kommunistdiktaur vilket vi nastan glommer nar vi importerar deras oerhort daliga produkter.Men det kanske var just darfor lilla Sverige borjade ge Kineserna miljontal kronor i bistand som helt omotiverat fortsatter an idag under en "borgerlig" regering.

2009-12-18 @ 23:22:04
Postat av: Robin_Shadowes

Inte så konstigt kanske att Kina blockerar. Såg för nån vecka sedan bilder på miljöförstöring i Kina som var rent ut sagt för vidriga! Sånt vill dom väl inte ha alltför mycket internationell uppmärksamhet på.Efter att SD kommit in riksdagen kan vi väl hoppas på lite mer töväder inom pk-media så att personer som just Jan Milld tillåts komma fram i vanliga medier också. Det skulle verkligen vara uppfriskande!

2009-12-19 @ 00:10:49
Postat av: Dille i Momåla

Det är klart att med en KGB-agent som ordförande i publicistklubben så är det inte det alls konstigt att locket ligger på. I Sovjet fanns det censorer och väldigt ofta var det Stalin själv som bestämde vad som skulle skrivas .Här är det publicistklubben och dess kommunistiska journalister som i sovjetiska anda förbjuder folk att informera sig.Sen den där associationerdebatten med Janne Josefsson. Jag fick hela tiden till Orwells “djurfarmen” när jag tog del av de PK-debattörernas studie i den absoluta enfalden.

2009-12-19 @ 03:02:45
Postat av: Stefan K

"går samma väg som varvsindustrin, tekoindustrin och nu bilindustrin." ska det givetvis stå.

Jädra glögg!

2009-12-19 @ 07:21:42
Postat av: Gubben o Gumman

-Påstående det finns "inga riktiga svenskar" är riktigt fult.

-Dom som påstår det bör faktiskt seriöst sparkas ut ur landet.

-Förneka hela sitt lands existens sannlöst.

En fot i arslet ut ur landet är lämpligt.

-"Täbytarzans"bludder om barbariet är inte långt efter.(STOLPE-STOLPE-RIBBA-UT)

-Nu gäller det att väcka "Svennebanan" om så grisfösare måste användas.

-Blir 2010 året då SD kommer in i riksdagen,blir

2010 året vi får uppleva en JO-anmälan mot Scans julskinksproduktion för hets mot folkgrupp?

-Kommer 2010 att bli året då "porrsåsse" bankar på fel dörr "_arlgrens" då har han nog sprungit runt och skrikit knolla knolla för sista gången.

-Kommer 2010 bli året då besked om att böneutrop från minareten i Botkyrka ej är ok, däremot julskinka och glögg i mosken?

-Kommer 2010 bli året då vi får höra en inspelad polisman säga nu jävlar i dialogvästen skall kulorna masseras på den "pälsklädda trädbestigaren",kommer Statoil i Rosengård att byta namn till "Kärrabrands bensin o upplopp".Gubben o Gumman vinkar till alla boende i Sverige, med sin integritet ,samt hjärna intakt övriga kan gå och köpa Aftonbladet.

2009-12-19 @ 09:06:57
Postat av: S.E Karlsson

Enda djur som inte Halalslaktas är julgrisen !

Mvh S-E Karlsson .

2009-12-19 @ 09:33:25
Postat av: Gubben o Gumman

I Barometern nätet : "Man i 40-årsåldern hotade Jugoslavisk familj"

Här är dom hotades etnisitet viktig, hade samma familj begått brott hade man omnämts med familj.

Exakt så funkar hjärntvätten insmugen av en PK journalist på Barometern.

Så jobbar Sverige fientliga,att man kan se sina landsmän i ögonen och säga tex god jul.

2009-12-19 @ 11:15:52
Postat av: Gubben o Gumman

Stort uppror hos det "nöjda folket" i Östran (nätet)

Pensionavierna kommer nu då kan man se det.

Narturligtvis är det Reinfeldts fel.

Att pengarna går till annat har man lika lite aning om ,som att pensionen skulle bli lägre.

"Som man bäddar får man ligga"

Fan vad många träskallar det bor i detta land.

2009-12-19 @ 11:28:41
Postat av: Kalle

Nu är det snökaos i hela landet praktiskt taget. Resurserna räcker inte till för snöröjning längre. Sätt alla bidragstagare i jobb som motprestation för att staten sverige försörjer dem.Sätt arbetslösa invandrarna i snösvängen att skotta rent på våra gator och torg. Även de invandrade muslimska kvinnorna. Protesterar dom så är det bara att hänvisa till att i sverige råder det jämnlikhet.Det är bara att välja mellan snöskyffeln och enkelresa tillbaka sitt hemland. För fanns det en snösväng. Numer finns det inte. Se hur all snö ligger kvar på våra gator och torg till förtret för våra gamla och alla andra. Ändå går det arbetslösa och bara lever på bidrag.Frisk luft, kroppsarbete och göra nytta för andra har aldrig skadat någon.

2009-12-19 @ 12:30:05
Postat av: Lasse

Mycket skriverier om att Saab läggs ned.

AB skriver på löpsedeln: MAUDS SVEK

Kanske försvinner 8000 jobb. Det går utför för Sverige.Men vi får tillskott av ca 100.000 lycksökare från utlandet varje år.

Min kalkyl säger:

50.000 av dessa är antingen pensionärer eller hustrur som ej är intresserade eller inte får arbeta pga sin kultur.

25.000 är barn, Till dessa måste vi fixa 10st skolor varje år.

För att sysselsätta återstående 25.000 måste vi i Sverige skapa arbeten motsvarande 3 st SAAB-fabriker varje år.

Om en flykting kramare konfronteras med detta säger de säkert att 80% är arbetsföra och tillför Sverige mycket.Jovisst, Då är det bara 10st SAAB-fabriker per år som skall skapas…………………….

Jag ser mina pensionspengar skingras för vinden.

2009-12-19 @ 13:06:18
Postat av: Jan Milld

Tack för allt stöd, det ger inspiration och kraft för mitt fortsatta bloggande!Dock en detalj, jag har just bytt bloggaddress, till:

http://janmilld.wordpress.com/Tänd ett ljus!

2009-12-19 @ 16:27:52
URL: http://janmilld.wordpress.com/
Postat av: P

Självklart finns det ett GIGANTISKT lock!

2009-12-20 @ 21:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0