HATBROTT I MALMÖ


Den som närvarade vid den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i Kalmar vet hur den muslimska befolkningen i Kalmar ser på Israel. Hatet fanns under ytan och poppade upp fler gånger under demonstrationen. Det är då inte svårt att förstå hus situationen är för israeler i Malmö där muslimerna mer och mer försöker att ta över den ena stadsdelen efter den andra i Sveriges tredje största stad.

Att just hatbrotten mot judar därför ökar explosionsartat i Malmö är givetvis ingen överraskning för mig. Jag tror inte på det svammel som ofta hörs i media att islam skulle vara fredens religion. I mina ögon framstår snarare raka motsatsen, islam är ondskans religion. Det är bara att läsa tidning så kan man hitta artiklar som bevisar detta varje dag.

En religion som använder sig av stening kan omöjligen kallas för fredens religion. Svårare än så är det inte.

Per Dahl skrev faktiskt ett bra ledarstick angående dessa hatbrott i Malmö.

”För om man kan betrakta tennisspelare som ansvariga för en stats politik, vem säger då att man inte kan döma ut delar av Malmös befolkning, också?”

Nu är Per Dahl ute på slak lina. Jag kan i varje fall gissa vilken del av Malmös befolkning som Per Dahl syftar på.

SVT

Antisemistismen blomstrar i Malmö!


Kommentarer
Postat av: Niklas Bergström

Vi ser mer och mer av sådana hatbrått, som begås av etniska grupper.resultatet av massinvandringen. Det är inte klokt att vi fått de så i sverige i dag.oftast rapporterar inte massmedia att det är ett stort problem bland vissa etniska grupper.Nä dessa främlingar har ingenting här och göra om dom begår dessa handlingar.

2009-12-19 @ 16:27:14
Postat av: AWSvensson

Lite ordning och reda kan man ju kräva som god musse. SVT text

Påtvingade skägg i Somalia



Den islamistiska al-Shabab-milisen

som kontrollerar delar av Somalia, har

gett alla män order om att odla hel-

skägg, raka bort mustascherna och se

till att byxorna inte täcker vristen.



Det är första gången milisen utfärdar

dekret för mäns klädsel och utseende.

Tidigare har kvinnor beordrats bära

heltäckande klädsel och förbjudits

använda behå.



Al-Shahab har även förbjudit musik som

mobilsignal, dans på bröllop och att

spela eller titta på fotboll. I mils-

kontrollerade områden förekommer även

offentliga avrättningar och prygel.

2009-12-19 @ 16:47:25
Postat av: WSF

http://www.barometern.se/nyheter/oskarshamn/kvinna-ifragasatte-rasistiska-ord-puttades-omkull(1690041).gm

2009-12-19 @ 16:52:51
Postat av: Hulda

De är luriga, mussarna...

Spraya hakors så att allmänheten tror att det är nynassar..........

2009-12-19 @ 17:45:15
Postat av: Info



ÄR CENTERPARTIET ETT NAZISTPARTI?



Efter det att de gamla stånden, adel, präster, borgare och bönder, avskaffats, tillvaratogs den dominerande landsbygdsbefolkningens intressen av Bondeförbundet. Detta parti värnade på 30-talet och också senare om svenska traditioner, gammal svensk sammanhållning och inbördes solidaritet. Det skämdes varken över folkdräkter eller den svenska flaggan.



Detta vet jag, som med egen fysisk lekamen väl kände sagda landsbygdsbefolkning. I ett långt program i Sveriges radio nyligen uppmålades en annan bild. Framförallt av programledaren, född efter 1950, som väl själv aldrig i sitt liv sett vare sig en bonde eller ett vanligt åkerogräs. Hans drivande tes var att Centerpartiet borde göra upp med sitt NAZISTISKA och BRUNA förflutna. Enligt Sveriges radios hemsida:



”Vilken roll spelar riksdagspartiernas egen historia för deras dagspolitik? Centerpartiet har inför sitt hundraårsjubielum satsat på forskning om partiets historia, bland annat partiets omstridda hållning under 1930-talet som ibland utpekats som påverkad av rasism. Hur hanterar partiet idag skuggorna från partiets politik?”



Att klä sig i t.ex. leksandsdräkt är enligt Sveriges radio nazistiskt. Att önska att svenskarna skulle få leva kvar som ett eget litet folk uppe i norr är enligt Sveriges radio nazistiskt.



Programledaren har under senare år tilldelats en mängd gyllene, politiskt korrekta ”priser”. Han är också i övrigt en talande representant för Sveriges medievärld:



”Anders Björnsson, född 27 september 1951, svensk journalist och författare. --- Efter filosofie kandidatexamen 1976 arbetade Björnsson som grundskole- och gymnasielärare tills han 1982 växlade till en publicistisk karriär. ---



Björnsson var i ungdomen medlem i Vänsterns Ungdomsförbund (dåvarande ungdomsförbund till Vänsterpartiet kommunisterna). 1968 deklarerade han sitt utträde ur förbundet och sin övergång till maoismen. Han ingick bland annat i redaktionen för den till Kommunistiska förbundet marxist-leninisterna (KFML) närstående tidskriften Clarté. Han är fortfarande verksam som skribent i bland andra Clarté.” (Wikipedia.)



Bildgoogla, om ni vill se hur vårt bättre jag, Anders Björnsson, ser ut. Hur Sveriges radio ser ut kan ni med skrämmande tydlighet se på dess hemsida.

2009-12-19 @ 17:55:43
Postat av: Gubben o Gumman

Precis som Info pekar på så är det här Sveriges demokratiproblem ligger, 68 vänstern har tagit över SVT ,samt Sveriges radio sedan länge ,enkelt behövs inte så många människor för det.

Ta över kontrollen över media är det första diktatorena gör så funkar det. Det vet alla normalbegåvade.



Sedan föjer skolväsende, polis. försvar kriminalvård titta bara på proffesor "Snickesnack", invandring läs valboskap etc . Titta på hur det ser ut idag.Vilka områden är det är som ifrågasätts idag?.Sverige har blivit så sjukt, så att tex brandbilarna måste ha kameror för att filma mordförsök.Här har man tappat kontrollen,från politbyrån.

Först nej till kameror sedan, nu helt plötsligt ja..."just give me a call" så djävla genomskinlig.



Om någon ifrågasätter det hela ,är dom paranoida konspitionsteoretiker etc , precis som man jobbar i Ryssland, och andra diktaturer från myndigheternas sida.



Sveriges journalistförbund har haft en KGB agent som ordförande.Hur fan tror ni det ser ut över hela linjen?



Journalistförbundet styr dom sk" pressetiska" reglerna ,där bla kritik av invandrarpoliten är förbjuden.Någon som säger emot?



I journalistkåren röstar 70% socialkommunistiskt vad är det för nyheter "Svenne Banan" får i sin tidning tror ni.



Idag tex "ojjar" man sej över kaninslakt på Robinsson ön ,i Expressen, halalslakt då?

Mannen som huggs ihjäl i Kista galleria i Expressen

vitpixlad mördare.I Aftenposten kan man läsa om att Norska fängelser är fulla med invandrare hur ser det ut i Sverige ,i vilken svensk tidning får Svenne läsa om detta.

Journalisterna är värre än "Tyskhororna" under kriget"



Vilka som sitter i riksdagen idag har inte så stor betydelse,vill man skrämma någon börjar man bara dreva från TV huset el pressen, senast "Vellingedrevet",man tände till o med på en lövhög för säkerhets skull , lagom avancerat jobb för "Jönssonligan" "Sveriges riksdag SVT "är sedan 40 år tillbaka kommuniststyrt.

Med sossarna som nyttiga idioter.

Tvivlar du Googla då.



Antingen fattar man det, el fattar man det inte.

Nummera har man släppt fram Aliansen ett tag innan man "avrättar" dom.



Den politiska dominansen i riksdagen får inte bli för genomskinlig.Dom Nya Moderaterna som uppträder som socialdemokratiska allien ,är lagom farliga, framavlade på sossedagis , dessa går att riskfritt släppa fram ett tag.Vellinge övergreppet får väl ses som en teststyrning inför valet.



Miljöpartiet, Piratpartiet, Vänsterpartiet matchar man fram för att reducera "såssarna" långsamt ,för säkerhets skull har man satt dit Mona Sahlin ifall man vill "snabbstoppa" ,fattas bara ett muslimskt parti ,så kan man fasa ut sossarna för gott.

Varför då? Jo dom är för korkade, det politiska läget hårdnar i hela Europa.



Sveriges riksdag idag är ett ställe att tjäna pengar ,samt ordna status för "nickedockor".

Förmodligen är hela riksdaghuset fullt med mikrofoner.



Valet 2010 är viktigt.

2009-12-19 @ 19:11:16
Postat av: Fredrik

Ska det vara så jä... svårt att förstå att muslimer HATAR judar lika mycket som HITLER gjorde.



Jobbade ju ihop förfan!



De där ökenråttorna hör inte hemma i en demokrati!

2009-12-19 @ 19:12:25
Postat av: Fredrik

Ska bli gutt o se när Ny Nazimen och tok muslimen slår sina påsar ihop och drar gata upp o gata ner.

Sprider sitt judehat med våra politikers goda sinne



Gör EXPO då???????

AFA får nog ta sig en tankeställare!!



Använd den hjärna ni fått o rösta in SD 2010!!



2009-12-19 @ 19:19:39
Postat av: Fredrik

Men här har jag lite för er som fjäskar med arabvärldens muslimer.



Man drar skam över Sverige när man inte vill se sanningen om arabvärldens muslimer!



Som svensk demokrat så kan jag inte låta dessa idioter komma till mitt/ert land och sprida sitt vedervärdiga budskap i namnet ISLAM!



Stoppa skiten nu !!!!

2009-12-19 @ 19:31:09
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Q3pq1KIUZb4
Postat av: Fredrik

Rakt framför näsan på er,mig och andra men våra politiker,media väljer att inte visa oss sanningen bakom arabvärldes muslimer!! Måste vara brottsligt?



Men så är det när högmodet får råda.

Spela hjälte på vår bekostnad.

Dags att säga ifrån genom att rösta in SD.



Här kommer mer:

Postat av: Fredrik

Men Sverige idag vågar inte pga av att då börjar skiten på allvar i våra förorter. Afa skulle då liknas med kindergarden. Att man inte skäms på EXPO över hur man "väljer" ut vad man ska kritisera eller våga kritisera!



Vi vurmarde för jugoslaviens muslimer men utan att titta på dess historia.



Idag vurmar vi för palestina utan att granska galenskapen som finns är nere! Sverige mass importerar eländet och vi kommer få skörda det vi sår genom att vi indirekt sprider arabvärldens muslimers hat mot judar och oliktänkade helt öppet utan att granska ,kritisera och ställa islam mot väggen för gör vi det kommer den krypa in i ett mörkt hål som den KACKELLACKA den är!



Blir så upprörd över hur våra politiker blundar och tolererar detta!



Skäms över vad mitt land gör och hjälper!

2009-12-19 @ 20:02:10
Postat av: Robin_Shadowes

Ondskans religion var en klockren beskrivning. Islam=underkastelse. Vilka andra än onda diktatorer kräver total underkastelse? Allah är inte Gud eller Jehova utan en mån-gud, hednisk dessutom så dom motsäger sig själva. Mahomet alternativt Bahomet är en annan variant på namnet mohammed och är en riktig avgrunds-ande.

2009-12-19 @ 21:28:47
Postat av: Gotiska Kubben

"Vi har tappat hoppet om att det finns en framtid för oss i Malmö"



http://www.youtube.com/watch?v=Wp2ZAQ8ed40

2009-12-19 @ 22:59:47
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com
Postat av: Lunkentuff

Gubben och Gummam - bra post

"Sveriges demokratiproblem ligger, 68 vänstern har tagit över SVT" vilket startade 1923 med den så kallade Frankfurtskolan som också ligger baokom "political correctness"( allenarådande i Sverige). Även den sk.k "kritisk teori" kommer därifrån som innebär att man skall ifrågasätta allt och därigenom sabotera( vilse i pannkakan). På http://www.dsm.nu/ finns mycket intressant att läsa. Jag tror att det viktigaste vi har att göra är att bryta medias makt, den är total och de är oantastliga - måste det verkligen vara så?

Lunkentuff

2009-12-19 @ 23:13:45
Postat av: Skånepåg

Lunkentuff



Beträffande medias makt så kör många (alla?) tidningar med s.k. tillsvidareprenumeration. Om du inte kontaktar tidningen, i regel minst en vecka före nästa prenumerationsperiod och avsäger dig prenumerationen, anses du fortfarande som prenumerant och får en ny räkning inklusive förseningsavgift. Vad som sen händer om man inte betalar vet jag inte, men skulle inte förvåna mig om man hamnar hos kronofogden. Någon som vet mer?

2009-12-19 @ 23:45:37
Postat av: Fredrik

Mona shalim borde förvisas ut ur landet.

Expo borde stämplas som judehatare.

AFA kan börja med att "läsa på" och sluta springa nazismens ärende genom att ge sig på vanliga medborgare som är trötta på muslimer som beter sig som grottmänniskor. Ut med skiten från Sverige NU!

2009-12-20 @ 08:21:46
Postat av: Adolf

Thoralf, jämför aldrig oss med muslimer! Vi är ett ariskt och stolt folk. Du borde kolla noga med vad du skriver innan du lägger upp massa skit!!

2009-12-27 @ 03:19:59
Postat av: Göran Gustavsson

Jag är 52 år gammal och svensk muslim som konverterade för ungefär 15 år sen. Islam är en fredlig religion men tyvärr så har folk missbrukat religionen. Innan jag blev muslim så kollade jag upp vad islam egentligen betydde. Och som en trogen och praktiserande muslim hatar jag varken Judar, Kristna eller någo annan religion. Så att en utlänning betyder inte alltid muslim. Fastän pojken/flickan är från en muslimisk familj och kallar sig själva för muslimer så är dem inte muslimer, utan dem är abra födda som det pga deras föräldrar.

2009-12-27 @ 03:29:38
Postat av: Ann-Marie

Till Göran Gustafsson.

Jag kan inte annat än beklaga att någon har lyckats dupera dig så till den milda grad att du konverterat till den otroligt perverterade s.k. religionen islam. Det kommer förhoppningsvis en dag när du vaknar och inser ditt monumentala misstag. Denna "religion" som du bekänner dig till, tillåter t.ex. vuxna män att gifta sig med småflickor. I den civiliserade delen av världen kallas detta för pedofili och är straffbart enligt lagen. Jag skulle kunna skriva spaltmetrar om denna perversion till "religion" men det finns inte plats för det här. Däremot finns det hur mycket information som helst på denna blogg och på Internet, läs och begrunda!

Kan bara återigen beklaga sorgen.

2009-12-28 @ 01:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0