FREDRIK REINFELDT ÅTERIGEN ”BÄST” I KLASSENDet är väldigt lätt att vara bäst i klassen när man spenderar andras pengar. Fredrik Reinfeldt och alliansregeringen har åter en gång visat vem det bryr sig om mest. En sak är i varje fall helt säkert och det är att det handlar inte om utsatta svenskar som står högst upp på regeringens lista. I veckan har säkert de flesta följt debatten angående sjukskrivna som skall tvingas till arbetsförmedlingen och istället tvingas ut på arbetsmarknaden. Den så kallade arbetslinjen gäller för oss ”svenskar”. En annan grupp som kommit i onåd hos Fredrik Reinfeldt och alliansregeringen är ”fattigpensionärerna”. I så gott som alla andra länder i Europa betalar pensionärer lägre skatt men i Sverige skall vi återigen vara ”duktigast” i klassen och suga ut det mesta ur våra fattiga pensionärer. Samtidigt som bidragen till invandrare inte beskattas överhuvudtaget och det så kallade äldreförsörjningsstödet till invandrare innebär att de har en betydligt bättre ekonomisk situation än de pensionärer som varit med och byggt upp vårt land. Jag skulle skämmas om jag vore i Fredrik Reinfeldts kläder!

Det gör dock inte Fredrik Reinfeldt som tydligen drabbats av storhetsvansinne av att vara EU-ordförande under hösten. I ett desperat försök att åtminstone lyckas med något under sin tid som EU-ordförande skänker han bort 8 miljarder kronor av våra surt inbetalade skatter till ”klimatbistånd till korrupta u-länder”. Enligt uppgifter i media kommer Sverige att vara den största bidragsgivare per capita av alla 27 EU-länderna. Dessa mottagarländer de mest korrupta länderna i världen och en stor andel av dessa bidrag kommer utan tvekan hamna i korrupta tjänstemäns fickor och bankkonton.

Fredrik Reinfeldt har uppenbarligen inte en tanke på att förbättra situationen för landets närmare 800 000 fattigpensionärerna. Jag säger som författaren Anders Johansson.

"Till politiker och andra med anlag för högmod vill jag därför säga: Sluta att vara så förbannat goda – på andras bekostnad!"

DN,


Kommentarer
Postat av: Tony

"Enligt uppgifter i media kommer Sverige att vara den största bidragsgivare per capita av alla 27 EU-länderna. Dessa mottagarländer de mest korrupta länderna i världen och en stor andel av dessa bidrag kommer utan tvekan hamna i korrupta tjänstemäns fickor och bankkonton."Typiskt Sverige ska alltid spela allan, och vilja vara bäst i klassen!

2009-12-11 @ 20:13:20
Postat av: Rune

Sveriges fattiga skall alltså betala till de rika i de fattiga länderna.

2009-12-11 @ 20:26:07
Postat av: Stefan A

Han har inte ens några 8 miljarder utan han måste låna, som framtida generationer måste betala, de 55 miljarder för vin och sprit som vi fick och som gick till att betala av på statskulden är redan borta, borde iaf. ställa krav på att de försöker begränsa sin jävla överbefolkning innan de sätter sprätt på våra pengar.

2009-12-11 @ 20:26:42
Postat av: Gubben o Gumman

Frågan är hur "gammelmoderaterna kunnat matcha fram

denna man.

Moderaterna fortsätter importen av bidragstagare

som till största delen röstar på såssarna.

Helt otroligt snacka om politiskt självmord.Fredrik Reinfeldt har lyckats med följande på kort tid :-Förolämpa alla etniskt svenska medborgare.

-Särbehandla pensionärer samt sjuka vilket man sannolikt förlorar valet på.

-Kört över Vellinge kommun inför hela svenska folket till förmån för vuxna myglare.

-Varit med och hållit Täby berikarfritt?

-Drabbats av fullständigt storhetsvansinne ,som Eu ordförande,löjligt att se.

-Skänkt/stulit 8 miljarder av skattepengarna för att inkasera ett par ryggdunkningar.Fredrik Reinfeldt är inte partiledare för Moderaterna valet 2014.

Det var det mest korkade moderaterna kunde göra att släppa fram Reinfeldt "Schlangman" mfl dessa

popmoderater kunde varit kvar i kommunalpolitiken.

2009-12-11 @ 20:49:19
Postat av: dan åke

Svenska "folkvalda" politiker i allians och sossemaffian TAR FRÅN DE FATTIGA I RIKA SVERIGE OCH GER TILL DE RIKA I FATTIGA LÄNDER!

mer besparingar inom äldrevården är att vänta redan nu tvingas de äldre utföra toalett i sina sängar hängandes i lyftselen! sant.

pga personalbrist och att kommuner sänder folk som skulle ha försörjningstöd dessa får jobba inom sjukvården trots att de inte vill,har kompetensen och inte är lämpade för sjukvård. en form av lönedumpning

2009-12-11 @ 21:59:06
Postat av: Jonas

Pensionärerna får betala. Efter att ha jobbat ett helt liv nästan, blir pensionen 8000 efter skatt. Fy F n. VILKET BEDRÄGERI.

2009-12-11 @ 22:19:09
Postat av: Robin_Shadowes

Fredrik Schweinfeldt är Sveriges hittills sämsta statsminister någonsin. Men jag är också säker på att Måna Muslim kommer göra allt i sin makt att bräcka det rekordet! Rösta för en svenskvänlig politik 2010. Rösta SD!

2009-12-11 @ 22:40:20
Postat av: MoodyBlue

8 miljarder var den summa Borg nämde för något halvår sedan att det skulle kosta att låta pensionärerna få ta del av jobbskatteavdraget. Det fanns det inte pengar till sa han hånleende i TV-intervjun. Men nu finns det pengar minsann! Ta det åtminstone från biståndsbudgeten!

2009-12-11 @ 22:44:17
Postat av: Peter, den förste.

Fredrik Reinfeldt är en putz!Fredrik Reinfeldt och moderaterna gjorde bort sig rejält då han/de inkräktade på den kommunala självbestämmande rätten i Vellinge. Kallar oss barbarer, men ser du då inte, bjälken i ditt eget öga, Fredrik?För inte fan skall Bryssel bestämma hur avloppsrören skall läggas i Skövde, det sköter Skövde bäst själv. Och hur en föräldrapenning skall delas inom familjen, sköter bäst familjen själv. O.s.v.Angående tidigare kommentarer om medborgare och intelligens: Man skall inte behöva ha en IQ på 150 och behöva lägga ned åtta timmars läsande/arbete per dag för att förstå politiken som förs; För då är det helt enkelt frågan om ett pågående bedrägeri, så enkelt är det.Politiker har dock tydligen IQ fiskmås, för hur svårt kan det va, att förstå att mina pengar är mina pengar och dina pengar är dina pengar.

2009-12-11 @ 23:40:19
Postat av: Info

KÖNSNEUTRALA LEKSAKER GER UNIVERSITETSKOMPETENSMeddelande från Nationella sekretariatet för genusforskning:”LEKSAKSDESIGN VISAS PÅ EN GALA I ESKILSTUNA DEN 14 DECEMBERLEKSAKSDESIGN UR ETT GENUSPERSPEKTIVStudenter vid Mälardalens högskola har tillverkat egna leksaker, som ska stimulera till kreativ lek oavsett om barnet är en pojke eller flicka, enligt ett pressmeddelande från Mälardalens Högskola. Resultaten från kursen i leksaksdesign visas på en gala i Eskilstuna den 14 december.- Vi vill ge barnen nya, alternativa leksaker som lyfter fram vad flickor och pojkar har gemensamt istället för att fokusera på skillnader, säger Yvonne Eriksson, kursansvarig och professor i informationsdesign vid Mälardalens högskola, i pressmeddelandet.Gala - Leksaksdesign ur ett genusperspektiv - Datum: 2009-12-14 - Tid: 16.15 – 20.00

Plats: Studion, IDT, Smedjegatan 37, Eskilstuna --- AV: Josefine Alvunger”Här kan du äntligen se en julklappsdocka som gör dig lycklig för hela livet:http://www.malmgrenpaintings.se/1984_delsida.htm2009-12-11 @ 23:51:25
Postat av: robban

tja det är 2*saab mer eller mindre, där hade de åtminstånde gjort nån nytta. nu kastas de i sjön till ingen nytta

2009-12-11 @ 23:57:45
Postat av: Skånepåg

Jimmie Åkesson intervjuas i TV4 Nyhetsmorgon.Ger ett mycket gediget och seriöst intryck!

Postat av: Dille i Momåla

Undrar vad Reinfeldt har för människosyn? Tänk att bara ha mage att bränna miljarder på det sättet när hundratusenden pensionärer går på knäna.

2009-12-12 @ 01:09:53
Postat av: Magne

Jag är ett stort faan av Jimmie Åkesson även om jag kan tycka att han säger -Jag vill påstå/hävda! Lite för ofta. Om han är söt? Ja kanske.., Jag har lite svårt att se det som straight men han ser väldigt trevlig och mysig ut.Hur som haver så råkade en programledare i Umeå glömma bort PK-klistret;http://vk.se/Article.jsp?article=318035&comment=trueJimmie skall alltid målas upp som ett monster och absolut inte som ett sött sådant. Programledaren om han fortfarande är det får nog tänka sig för nästa gång.

2009-12-12 @ 01:10:12
Postat av: joffe

Thoralf har helt rätt. Det är lätt att vara statsminister i AB Sverige och godkänna att huvudlöst utan kontroll och redovisningskyldighet till FRÄMLINGAR, hemma och borta, skyffla iväg andras pengar, dvs utomlands upplånade slantar och våra inbetalade skattepenningar. Sverige må vara världens främsta bidragsidiotland.Politiker borde obligatoriskt jobba några år i Afrika, som jag själv gjort. Efter att sett hur bla man utan kontroll byggde hyddor av norskskänkta lutfiskflak i subtropiken är jag emot U-hjälp som luktar verkligen illa! Allvarliga svenska korruptionsfadäser kan läsas om i många böcker exvis Jan Mosanders ”Pengarna som försvann”Vi skattebetalande svenskar har tröttnat på osvenskt ledarskap av Mr.Reinfeldt och oppositionsolyckan Mrs Sahlins sanslösa likvärdiga svenskfientliga politik. De för en, ”jag kramar dig och du mig–politik bara för att få behålla jobben”...Överklassens regeringsklick tillsammans med en skygglapparnas journalistelit som aldrig ifrågasätter folkviljan har fört svenska folket bakom ljuset i årtionden. Vi ville inte att Sverige skulle utvecklas på detta sätt! Totalt sett har det varit status quo så länge så luften är förpestad i den unkna politiska ankdammsgyttjan med sju helt urvattnade ledarkvackare.Eftersom jag bott utomlands i ett kvarts sekel och återvänt till Sverige vid flera tillfällen har jag sett hur Sverige förändrats. Dessutom har jag följt debatten om Sverige i utlandspressen och sett skillnaden i övriga Skandinaviska länder. Får ni se några utländska dokumentärer om förhållanden i Sverige i svensk TV? - Jaså inte det?Borde avsluta med en lång rad sifferexempel men väljer i stället några sanna rader från en RIKTIG Moderat Gösta Bohman i ett brev från 1988:”En del av det svenska folket lever blinda och döva för de realiteter som styr utvecklingen. De har blivit så fångade av välfärdssamhällets mytologi att de inte kan eller vågar se bakom de kulisser socialdemokraterna i kraft av sitt ”problemformuleringsprivilegium” lyckats bygga upp.”Men nu har man äntligen vaknat i Sverige. Hoppet tänds och väckelsen pågår tack vare modern IT-teknik och en fräsch bloggvärld. Där kan vi vanliga människor utbyta vanliga sunda tankar. GOTT NYTT VALÅR till ett sverigevänligt sunt parti i tiden -Sverigedemokraterna.2009-12-12 @ 06:58:35
Postat av: Robin_Shadowes

Små grodorna, inte töntigare än att den finns med i en Spielberg-film... :)http://raketforskarhogskolan.wordpress.com/2009/12/12/det-har-blivit-lite-klent-med-bloggandet-dom-senaste-manaderna/

2009-12-12 @ 07:17:56
Postat av: nesse

Håller helt med, den här överdrivna "godheten" kommer naturligtvis och ta en ände med förskräckelse. Dick Erixon skriver väldigt bra om det här om horder med somalier som knappt kan läsa som ska slussas in i vårt svenska samhälle. Männsikor som knappt kan läsa, där arbetslivet även för det enklaste städjobb i dag kräver god språkförmåga och utbildning. Hur har dhimmy Reinfeldt och Måååna tänkt sig, de här människorna kommer naturligtvis aldrig att kunna ordna egen försörjning. I så fall måste ju politiken helt omformas och vi öppnar för en låglönemarknad, något annat sätt finns ju inte. De här människorna platsar väl inte ens på en låglönemarknad. Det är en politik som leder mot en katastrof och inser inte de styrande detta så måste de ju va superkorkade!

2009-12-12 @ 09:12:28
Postat av: Ludvig

Ja det gäller att få bort denna egoistiska regering, och jag hoppas att SD verkligen får något att säga till om efter valet, för kommer in gör dom säkert.

2009-12-12 @ 09:56:22
Postat av: Robert

8 Miljarder är ett stort avlatsbrev, kan inte regeringen skicka ett massutskick till alla medborgare så att alla kan få ett ex av avlatsbrevet så vi kan köra bilen utan dåligt samvete.

2009-12-12 @ 17:39:11
Postat av: Ibbe

Den officiella bilden är att det drösar in folk med höga akademiska utbildningar. Så är t.ex. enligt Sahlin i princip alla taxichaufförer invandrade arbetslösa raketforskare,hjärnkirurger, arktitekter

it-specialister, läkemedelsforskare osv. Men de får inga jobb trots den höga utbildningen. Det märkliga är att trots denna stora arbetslösa potential så måste det till arbetskraftinvandring för att landet ska överleva. Man behöver inte vara ngn Einstein för att inse att Sahlins bild är en ren och skär lögn. Det börjar nu även i socialdemokratiska tidningar på ledarsidorna komma uppgifter om den stora andelen analfabeter som finns bland nyanlända och att detta inte är utan komplikationer. Tyvärr verkar Sahlins teser finnas även på allianssidan. Moderaternas anslag i samma fråga väcker helt klart stor oro bland många som röstat på partiet. Många moderatväljare undrar också med tanke på Reinfeldts uttalande om svensk historia/kultur och Turkiets geografiska belägenhet var han höll hus på historie-och geografilektionerna. Avslutningsvis kan vi konstatera att det inte råder brist på pengar. Miljarder kan skakas fram i en handvändning bara viljan finns. När det gäller svårt sjuka och pensionärer finns det ingen som helst vilja. De svenska politikerna sätter iskallt grupp emot grupp från vänster till höger, med olika typer av naturligtvis. Därför behövs ett parti i riksdagen som skakar om. Detta inträffar förhoppningsvis i valet 2010.

2009-12-12 @ 21:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0