ANVÄNDER SOCIALDEMOKRATERNA PARTISTÖDET TILL REKLAM I TV4?

Johan Persson och socialdemokraterna har svårt att tackla den nya situationen i Kalmar sedan Sverigedemokraterna kom in på den politiska scenen. Att vi inte har ställt in oss i det politiska ledet och blivit någon knähund till det politiska etablissemanget retar uppenbarligen Johan Persson.  I förhållande till vår storlek så har vi lyckats få mycket uppmärksamhet och det beror framförallt på att vi inte jobbar enligt de traditionella ramarna. Att min blogg utvecklas så positivt när det gäller antalet besökare retar säkert också Johan Persson. De avslöjanden som jag presenterar på min blogg kan inte socialdemokraterna bemötta och våra överklaganden till Länsrätten har säkert också gjort att Johan Persson är mycket irriterad.

Vid senaste kommunfullmäktige hade Johan Persson låtit någon tjänsteman plocka fram hur mycket Sverigedemokraterna kostar Kalmar kommun. Denna ”häpnadsväckande bomb” lät han brisera under debatten om fortsatt flyktingmottagande av 175 personer/år. Givetvis gjorde han detta för att flytta fokus från den debatt som pågick och det undermåliga beslutsunderlaget som han godkänt i kommunstyrelsen.

Nu skall alla veta att socialdemokraterna i Kalmar är ”pappa” till hela ersättningssystemet som används i Kalmar. Johan Persson har själv alldeles nyligen lett en översyn av den politiska organisationen där alla partier medverkat men inte någon gång har han uttryckt att han vill ändra på någon form av ersättning. Det beror givetvis på att Socialdemokraterna är de största bidragstagarna av de politiska partierna. Enligt Johan Person kostar vi Sverigedemokrater kommunen 450 000 kronor/år vilket han uppenbarligen tycker är alldeles för mycket. Det han inte nämner är givetvis vad Socialdemokraterna kostar.

Efter en kort genomgång kan jag informera läsarna om att Socialdemokraterna kostar ca 6,3 miljoner kronor/år för kommunens skattebetalare. Slår man samman alla förtroendeuppdrag så ger det nästan 8 heltidsanställda socialdemokrater med en lönekostnad på närmare 5 miljoner kronor inklusive sociala avgifter.

Johan Persson förfasar sig över att Sverigedemokraterna kostat 1,3 miljoner kronor de senaste tre åren, undrar om han summerat sitt eget partis kostnader som motsvarar ca 19 miljoner kronor för samma period.

Här följer en sammanställning på Socialdemokraternas ersättningar. Jag har valt att inte ”hänga ut” de enskilda Socialdemokrater som uppbär dessa ersättningar förutom kommunalråden men för den som är intresserad kan gå in på följande länk.

 

Johan Persson har som julklapp lagt upp en länk på sin blogg till ett reklaminslag som tydligen man producerat för TV4. Är det till detta som Socialdemokraterna använder sitt partistöd från Kalmar kommuns skattebetalare.

Kalmar kommun har ökat sin befolkning med ca 700 personer under 2009. Enligt media är det 518 studenter som skrivit sig i Kalmar. Övriga ca 180 personer nämner inte media men jag kan informera om att Kalmar kommun tagit emot ca 180 så kallade ”flyktingar”. Så där har vi hela befolkningsökningen.

Socialdemokraterna har tydligen ändrat sitt budskap från ”Full fart framåt” till bara ”fortsatt framåt” och man har också övergivit kinesiskan i sin reklam.


Kommentarer
Postat av: Donnie Blair

HAHAHAVilken uppercut, Thoralf, visa våra sk folkvalda hypocrits i 7 klövern var de egentligen är för skojare.önskar digGott nytt år

2009-12-25 @ 11:50:21
Postat av: Åke Malmros

Efter publiceringen av dennna vackra lista, får förhoppningsvis SD ett rejält antal nya väljare.

Man lyckades med konststycket att klämma in en svensk snickare på listan. Men han har ett prickfritt straffregister.....

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1824582/de-styr-over-hot-och-vald2009-12-25 @ 12:33:54
Postat av: Stefan K

Ett härligt avslöjande som borde få herrar/damer socialdemokrater att rodna.

När allt fler avslöjanden om kommunernas utgifter dyker upp och de skattetyngda svenskarna får vetskap om vad världens högsta skattetryck används till, lär fler än pensionärerna reagera.

Bra jobbat Thoralf.

2009-12-25 @ 13:01:01
Postat av: Ulrika

Du är som skavsåret på hälen,gruset i skon och finnen på näsan.

Med andra ord du är skitjobbig.Bäva månde varendaste präktig socialdemokrat.Lycka till Thoralf nu är stenen i rullning!

2009-12-25 @ 13:40:28
Postat av: Hajen

Den valaffischen borde vi kunna använda oss av vid valet, till och med skinkmackan finns med.

2009-12-25 @ 14:19:10
Postat av: Nalle i Växjö

Intressant effektEn mycket intressant effekt av alla dessa avslöjanden om SD och dom som företräder partiet är att nästan alltid så blir effekten den motsatta, med mest sympatier för SD och mot dom etablerade PK partierna.

Samma med ”S” Johan i Kalmar, som inte har så mycket att skryta med när det gäller demokrati och vad dom uträttat i kommunenDet här kommer säkert att accelerera ju närmare valet vi kommer.Att Sverige på samma sätt som många länder behöver ett tillskott av människor är klart.Hörde för några månader sedan ett morgonprogram på P1 där man diskuterade Japan och deras befolkningsunderlag på ett journalistiskt och mycket bra sätt, där man både analyserade dagsläget i Japan och att man även lät några äldre kvinnliga Japaner kommentera läget.Dom var mycket medvetna om att Japan backar på grund av låga födslotalen för människorna hinner inte göra barn, dom måste prioritera att arbeta för att upprätthålla levnadsstandarden.Jag minns speciellt att kvinnorna betonade att det allra viktigaste var att ” få rätt människor som kom ” och som kunde tillföra landet något.

Varför gör inte P1 liknade reportage i Sverige och utan skygglappar?I Sverige gör vi på motsatt sätt och prioriterar människor som är hitsmugglade, och utan identitetshandlingar och ibland med mycket tvivelaktig bakgrund.

Sedan delar Polischefen ut medalj till Årets svensk som hjälper till att gömma insmugglade människor som efter anslag i asylansökan skall åka hem igen, men som gömmer sig här.Jag tror inte det kommer att gå bra för Sverige i framtiden, men hoppas våra fantastiska journalister öppnar ögonen och börjar använde hjärnan när dom skriver om vad som händer i landet.Sedan har vi parodin med ensamkommande där fru och ibland hela familjer vänta hemma i Irak på att få komma hit till landet där ingen behöver göra något, för alla får pengar och bostad.För den som undrar över sista raderna i mitt inlägg så är det vad dom ensamkommande berättar i största förtroende till vissa som jobbar på förläggningar.Och skulle ”vanligt folk” höra dessa verklighetsberättelser som skulle dom flesta vägra att tro att det är sanning, men tyvärr är det så.Men en dag kommer allt detta fram, på samma sätt som när forskare gräver i dom etablerade poliska partiernas rötter, som Centerpartiet, Socialdemokraterna mm.Men tyvärr är det för sent då, om vi inte reagerar NU2009-12-25 @ 14:19:57
Postat av: Roberth Ström

Jag funderar om det är tilt i huvudet på denna sosse?

2009-12-25 @ 14:27:37
Postat av: Dille i Momåla

Johan Persson talar om partibidrag. Hur mycket får då sossarna från LO? Varje valperiod skyfflas det över en miljard av löntagarnas pengar till PARTIET.Säkert är det många LO-medlemmar som bleknar inför denna uppgift, därför att dom inte på villkors vis vill ge bidrag till den socialdemokratiska invandringspolitiken. Många skulle hellre se att dessa pengar gick till SD som ju tar svenskarnas intressen till vara.Och media hjälper till att lura LO:s medlemmar. För medlemmarna är lurade och förda bakom ljuset och media ser till att verkligheten döljs.

2009-12-25 @ 14:29:25
Postat av: allemand

Fortsätt Thoralf och ge inte upp. Ditt jobb kommer att få sin belöning så småningom.

2009-12-25 @ 14:53:00
Postat av: Gustav III (med snille och smak)

Problemet med Johan Persson (s) är att han inte bara ser enfaldig ut utan han är det också! En helt omdömeslös person! Vi medger att det är litet lågt att angripa en persons utseende som är givet av Gud, men kanske har Han har velat säga oss något här med både utseende och fattningsgåvor? Varför inte en varning till oss alla om Persson framfart??

2009-12-25 @ 15:15:09
Postat av: Nalle i Växjö

Även invandringen måste utvärderas.Tänk om du kunde läsa den rubriken i stora och etablerade tidningar?

Troligen kommer aldrig den rubriken i någon tidning, i varje fall inte än på lång tid.I Smålandsposten för några dagar sedan kunde vi läsa följande rubrik

" Även biståndet måste utvärderas"Läs artikeln i tidningen och tänk dig att byta ut ordet bistånd mot invandring.Tänk att vi kan diskutera det mesta på fullaste allvar som "köttberget" bistånd, sjukvård, skola och mycket mera.Men varför blir det en total mental låsning när det gäller hur vi ska diskutera en så viktig fråga som invandring och dess kostnader och hur den ska gå till.Och varför älskar journalister omskrivningar som flyktingar, ensamkommane barn och liknade begrepp istället för vad det handlar omNågon som vet?

Postat av: S.E Karlsson

Att försöka övertyga Pk: iterna om att invandringspolitiken är felaktig i Sverige är som att försöka blåsa ut en brinnande glödlampa .

S.E.K

2009-12-25 @ 16:11:39
Postat av: Robin_Shadowes

Sverige är inte Sverige längre, det har omvandlats till Schlaraffenland där stekta sparvar flyger in i munnen på folk men bara om du tillhör den politiska eliten eller Den Nya Adeln. För oss andra är det snarare Sveriabia vi lever i.

2009-12-25 @ 20:47:45
Postat av: natasha

Robin Shadowes,

Trist, men så sant!

2009-12-25 @ 22:03:21
Postat av: Ludvig

Det är ju inte så bra att kasta sten i glashus som Johan Persson gjort. Det var intressant att få veta att det är socialdemokraterna som ligger bakom ersättningsnivåerna.

2009-12-26 @ 09:37:04
Postat av: Tomas

Hej Thoralf.Som vanligt ett mycket bra reportage, just ersättningar och kostnader är alltid uppskattat. Då skattebetalarna får svart på vitt vad deras surt förvärvade slantar går till.

Får passa på och gratulera er i Kalmar till förvärvet av 180 st nya raketforskare, hoppas bara att ni hittar tillräckligt med kvalificerade arbetsuppgifter till dessa supermänniskor.Gott nytt år.

2009-12-26 @ 11:35:09
Postat av: Fredrik

Denna bild vill man inte lägga upp i svensk media.

2009-12-26 @ 16:59:29
URL: http://www.cnn.com/
Postat av: Åke Malmros

cnn.com??

2009-12-27 @ 01:54:33
Postat av: Hajen

Tänk om vi kunde få läsa detta i den svenska polisens tidning.

http://www.dansk-politi.dk/Default.aspx?id=635&ProductID=DP2009090120&PID=4238

2009-12-27 @ 10:40:38
Postat av: j-å

Delar inte riktigt Thoralfs sätt att räkna det ökade invånarantalet.

Om nu så många som 518 studenter skrivit sej i Kalmar, så borde väl åtminstone 50% av detta antal (ursprungliga Kalmarbo) flyttat ut för att studera och skriva sej på annat håll, eller hur.

Kalmar högskola kan nämligen inte erbjuda alla linjer.

Det skulle innebära att c:a 260 inflyttade INTE är invandrare.

Rätt skall vara rätt.

2009-12-27 @ 17:03:12
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic: Vid positiva reportage i press el tv så söker man efter berikare att intevjua eller fotografera.(Enligt PK-överenskommelse i media)Ni som såg Rapport 18.00 på söndagen om arbetslöshet, och jobbgaranti med arbetslösa ungdomar kunde lägga märke till att samtliga intervjuade var etniska svenskar (arbetslösa).Trevliga frågor ställdes också hur många timmar per dag söker du jobb?Enda inslaget av multikulti var läraren på arbetsförmedlingen ,som lärde "svennar" att söka jobb.("Böjjen eder för överhögheten")Med orden: "Den tid ni lägger ned här kommer att ge utdelning".Icke en bilbrännare så långt ögat nådde.

Fast dom kanske var på jobbet, el låg och vilade.Vidare så omnämdes Nigerianen ,som försökte spränga ett Amerikansk plan härromdagen:-Som en son som lämnat familjen, för att ägna sej åt religionen, den extrema.Vilken religion då?????

Nyhetsuppläsaren fick inte nämna den.Tänk att man kan få plats med så mycket politisk korrekthet, samt hjäntvätt på 10 minuter.

Dom är verkligen duktiga på SVT68.Fast Gubben o Gumman lurar dom inte.

Svenska nyhetsändningar är underhållande patetiska.

Dom är lite för självsäkra "Boljevikerna"Det gäller att du vaknar "Svenne" någon skojar på dej.

2009-12-27 @ 19:26:52
Postat av: Gubben o Gumman

Mera Rapport 19.30 En kvinna höll på att förlora synen.PGA mediciner för TBC ,100 personer smittade på ett dagis i Stockholm.Tar PK SVT68 upp det hela så är det kris lita på det.Även dom resistenta bakterierna som dödar spädbarn på svenska BB upp borde tas upp totalt nedtystat.

Kanske kommer dom på SVT68 med?

(Googla på Läkartidningen)Svenska kvinnor drar hem så fort det går från BB i Stockholm lite "stökigt" där.

Vad beror detta på ????Alla miljömedvetna/grundlurade kvinnor som röstar på Miljöpartiet kanske skall tänka om?

Ok att värna miljön för sina barn men....Mord i Ronna skjutvapen 2 knivskurna i bråk 20 personer inblandade .5 Afganer "dumpade" i Skogen i Sävjö "tycka synd om folket intevjuas".Religiösa ägg.

Dessa skall nu överlämnas till hela världens socialbyrå den SVENSKA .En stor sup samt en rejäl skiva julskinka innan man satt dessa "ensam insmugglade barn" på planet ,hade varit lämpligt så hade vi aldrig sett till dom mera i Sverige.

Hela sändningen handlar i stort sett om det nya Sverige.Ett taffligt försök att svärta ned SD på slutet man lyfter fram ett kapat konto som någon använt i SD:s namn.

Man vill väl inte misskreditera SD möjligen .

Vilka är värst SVT el68 den som kapat kontot.Vad tycker du Svenne"?Visst är SVT68 opolitisk .

2009-12-27 @ 20:08:20
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman , ska vi slå vad att Höglandskyrkan är inblandad i denna smuggling av dessa pigga välfriserade män som legat 18 dagar i en container.

2009-12-27 @ 20:42:06
Postat av: Skånepåg

G&G"Ett taffligt försök att svärta ned SD på slutet man lyfter fram ett kapat konto som någon använt i SD:s namn. Man vill väl inte misskreditera SD möjligen. Vilka är värst SVT68 el. den som kapat kontot."Detta hände tydligen i mars 2009 och NU gör man ett inslag om detta 8 månader senare i SVT. Här ligger ett antal hundar begravna och i synnerhet som den "som råkat ut för denna kapning" (?) är journaliststuderande!

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Hur el hur hade en av dom utmattade

små gossarna en mobiltelefon att leka/ringa med.

Pastorn för Höglandskyrkan säger sej ha fått vakna upp ur sitt trygga julfirande, och stått mitt i verkligheten.Helt klart är att om alla gör som pastorn så sitter

snart alla etniska svenskar i en container på väg till Norge el Danmark.15% har TBC smittade ökat med från förra året,Sverige har även nått 1% alfabetism,landet ligger på första plats i våltäktsligan i Europa, samt etta i bilbrännarligan i Skandinavien med 950 fordon hittils.En lag som sätter "stopp" för tvångsgifte förhalas av våra David Isak vurmande politiker.Särskilda badtider för "måsslimer" i badhus

Snart tjo o tjim i bönetornet i Salem ,bonus om man lär sej svenska?Hundratusentals kvinnor sitter inspärrade som lägerfångar i sina lägenheter,medans Gudrun Schyman

babblar om att feminister har bättre sex?Skillnaden på Sverige och andra kommuniststyrda länder är att i Sverige sitter idioterna i riksdagen ,i dom andra länderna sitter dom på mentalsjukhus.

2009-12-27 @ 21:37:51
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Killen verkade förrvirrad i TV ,detta

är bara ett ytterliggare plumpt försök att på dagisnivå svärta ned SD.Bara att det är en journaliststuderande diskvalificerar inslaget direkt ,70% är ju kommunister.Varenda normalbegåvad svensk begriper ju att det är en fejk ,utom möjligen kommunisterna på SVT68.Stämmer det att det är sedan 2009 Mars så är det ju

snudd på dessinformation.

Fast det har dom ju sysslat med i 30 år snart.Det är bra om alla hjälper till att bevaka nyhetsändningarna lite hårdare nu, samt omgående omskriver det på nätet.

Så alla "lagrade" patetiska scoop lyfts fram.

Ju mera man annalyserar vad som sägs i dessa nyhetsändningar desto mera förbannad blir man.Låt dessa sk journalister stå vid skampålen hela tiden fram till valet i första hand .Dessa svensk illojala apskaft kan flytta till Nordkorea.

Låt deras trygghetsknark omgående omvandlas till Narcan på nätet .Fotnot : Narcan medicin som väcker upp medvetslösa

narkomaner.

2009-12-27 @ 22:00:47
Postat av: Gubben o Gumman

Hoppas att alla noterat att Aliansen skall på konferans i Helsingfors kför att lära sej hur man förhåller sej under ett valår.

Lärare Fd Socialdemokrater.

Vilket läger som har flest skruvar lösa är frågan.Detta är vad vi med Socialmoderater, kan det bli tydligare att Sverige bara styrs av en multikulti

vänlig röra.

"Täbytarzan" o gänget har slutligen tappat ömdömet

helt o hållet.

Man kan väl åtminstone låtsas vara borgeliga.

2009-12-27 @ 22:20:53
Postat av: Gubben o Gumman

"Det är vad vi menar med Socialmoderater".

Skall det vara

2009-12-27 @ 22:44:42
Postat av: Skånepåg

Jomenvisst är det gammal skåpmat som man nu dammsuger för att hitta så mycket "skit" som man bara kan för att misskreditera Sd."SD-propaganda via kapade Facebookkonton

Textstorlek | Publicerad: 2009-04-19 10:39 | Uppdaterad: 2009-04-19 11:25"Vi har bara hitills antagligen fått en försmak av vad som kommer att ske under det kommande valåret i vidriga förtalskampanjer och smutskastning. Tror inte heller att Sveriges Radio ger sig så lätt efter den pinsamma (för SR) totalt misslyckade infiltrationen genom programmet Kaliber för snart ett år sedan? Således även varning "Red Alert" för infiltrationsförsök av femtekolonnare på alla nivåer inom Sd!

Postat av: Skånepåg

AWSvensson

"Gubben o Gumman , ska vi slå vad att Höglandskyrkan är inblandad i denna smuggling av dessa pigga välfriserade män som legat 18 dagar i en container."Höglandskyrkans roll i denna (och andra?) kan vara en helt annan och betydligt större än vad som hitintills framgått i massmedia. Har en känsla av att något gått snett och man kör en "cover up story" för att dölja vad det egentligen är frågan om?

2009-12-28 @ 08:46:50
Postat av: AWSvensson

1 av 10 vill samarbeta med SD. 13% är väl om man ska vara noga vilket massmedia kräver 1 på 7, 69. Inte ens på den nivån kan man förmedla en korrekt bild.

2009-12-28 @ 09:31:28
Postat av: Nalle i Växjö

Det förekommer rykten att "ungdomarna" i Sävsjö kanske kommer närmast från lägren i Franska Calais där mängder med invandrare väntar.I varje fall verkar deras historia lite skum, men Polisen och Migrationsverket gör säkert en riktig utredningPostat av: Skånepåg

Citat från SVTText beträffande de 13 % som anser att samarbete med Sd är OK."Leif Lewin, professor emeritus i statsvetenskap, är inte förvånad. Det speglar ungefär den andel som känner igen sig i SD:s syn på invandrare. Det är ett uttryck för att de gillar vad Sverigedemokraterna står för. Det är potentiella väljare, förklarar han."Detta kan inte tolkas på annat sätt, än att Lewin anser att Sd har en möjlighet att få minst 13 % i nästa års Riksdagsval?Beträffande synen på invandrare är han däremot på mycket hal is. De mer eller mindre tillrättalagda undersökningar som gjorts, visar på cirka 50/50 för och emot.

2009-12-28 @ 10:52:00
Postat av: AWSvensson

Polisen undersöker nu hur de kom till Sverige och har enligt uppgift hittat en del frågetecken i deras berättelse.

Bland annat hur pojkarna kom till Sävsjö, enligt en uppgift kom pojkarna till Sävsjö med tåg.

Smålandsnytt

2009-12-28 @ 12:26:18
Postat av: Gubben o Gumman

Konstapel "Tröttkeps" kanske skall ta ett snack med

konduktören på Sävsjö tåget.Knappast någon "Talibantradare" som har tid att dra

en repa runt världsmetropolen Sävsjö.

Tänk om Höglandskyrkan är inblandade och dom sitter i TV o blåljuger.

2009-12-28 @ 13:06:25
Postat av: Gubben o Gumman

Lokalt Kalmar : Räddningstjänsten stoppade balkonggrillning på Amorvägen.

Samma bostadsområde som den försvunna kvinnan från Iran bodde.

(rök o glöd flyg i i lägenheten)Ung man misshandlad med järnrör i samband med fotbollscup i Nybro.Barometern: NätetNågon med mera uppgifter

2009-12-28 @ 14:56:06
Postat av: Kalle

Nu börjar till och med media ifrågasätta Sävsjo pojkarnas berättelse. SJ menar i den här artikeln att pojkarna saknade tågbiljett och blev avslängda av tåget vid närmaste station.Läs Ekots artikeln. Länk nedan.

Postat av: AWSvensson

Från Merith Wagers blogg, eftersom det innehåller så mycket som rättfärdiga Sverigedemokraterna så tar jag hela paketet.

Nu krävs det snart ett under för att Sverigedemokraterna inte ska komma in i riksdagen2008 hände något dramatiskt i Sverige – invandringen översteg det året 100.000 personer. Och då går det inte längre att ens låtsas som att det skulle finnas några ”hårda krav” eller ”stängda grindar”.Invandringen var inte direkt blygsam åren innan dess heller – men det är något alldeles särskilt magiskt med en sexsiffrig siffra till ett land som inte ens har 10 miljoner invånare.Och först i december 2008 började vi få något som liknar en arbets- och försörjningslinje genom uppehållstillstånd för arbete – innan dess var invandringen helt utan arbetslinje, utan försörjningskrav, och den offentliga sektorn enligt dess egna socialdemokratiska förkunnare kunde klara av allt. Under denna tid bildades ett klimat i Sverige där ingen ”hjälpare” ens tycker det är konstigt att folk ska få bo i Sverige om de behöver sjukvård, skola, ren miljö och högre levnadsstandard.Nu lär regeringen stupa på mållinjen ändå, vid valet om 10 månader. En hel del i deras egen regering har satt sig motvalls, och enligt förslaget till försörjningskrav vid anhöriginvandring finns det nu så många undantag att det går att säga att dessa är nästan heltäckande.Och nu går svenska kyrkan ut och kräver en återgång till tidigare sjukvårdsinvandring, genom att kräva att sjuka ska få stanna.Och om inte förtroendet för asylinstitutet redan har eroderat hos gemene man så lär det bli det med råge nästa år, för då kommer en dubbelsmäll att slå till i Sverige. Till att börja med råder nu något som nästan kan kallas för massinvasion av ”ensamma barn”. Kommuner tycker inte om att bli uthängda som främlingsfientliga, och de kommer att få rikligt med vatten på sina kvarnar när effekterna visar sig. Det är nämligen så att det ”ensamma barnet” några veckor eller månader efter PUT ofta har en hel familj som flaggar upp sig och som också vill komma hit. Så inte nog med att barnen inte alls var ensamma, det blir försörjningsbörda för alla deras anhöriga som enligt förslaget är undantagna från försörjningskravet. Och även om inte alla anhöriga beviljas tillstånd så kostar förstås också hanteringen av deras ansökningar en hel del.Och varför det till och med råder något slags inbördeskrig i vissa frågor i regeringen, det kan man verkligen fråga sig. Är inte en invandring på 100.000 per år en tillräckligt hög siffra? Blir folk nöjda först om det är 200.000?Så funderar alltså en migga, vars funderingar är vanligare än de politiskt korrekta någonsin vill låtsas om. Strutsvarianten är förödande, men som vanligt i detta land så kommer klokheten att slå till just ”efter” = efterklokhet.

2009-12-28 @ 15:06:56
Postat av: Dille i Momåla

Lewin talar om 13 procent. Men skämningsfaktorn då? Vi får nog räkna upp till 20 %. Där har vi nog andelen sympatisörer som kan tänka sig att rösta på SD.För övrigt så efterlyser jag en liknande undersökning gällande kommunisterna. Dom har visserligen ett medialt propagandastöd. Likväl är det tillräckligt många svenskar som vet vad de går för.

2009-12-28 @ 15:07:26
Postat av: Gubben o Gumman

Stackars polisate på Höglandspolisen,snart ringer

"Gökboblads" lakej , och meddelar att en framtid i polisens cykelgarage är att vänta snarast.

Om han inte ändrar sin story,tjänstemannen på SJ får väl rensa sly tills pensionerigen.Nu börjar snart en patetiskt dans a la Vellinge.

Där "Svennebanan" skall övertygas om den politiskt korrekta bilden av dessa sk barns lidande för att ta sej till hela världerns socialbyrå Sverige.Vilket bara genererar flera SD röster nästa år.

Tomten i Afganistan hade varit snäll i allafall för dessa stackare hade fått fina mobiltelefoner.Höglandspastorn har gett den "Lobotomerade" frikyrkan ett ansikte.Karln är förmodligen den sista länken i krimminell verksamhet.Kan det kanske vara något fuffens med dessa sk ibland gifta ensamkommande "välfärdssnattare".Dessa 5 skall givetvis avisas omgående.

Eller skickas hem till "Dårazio el Täbytarzan"

2009-12-28 @ 15:50:40
Postat av: Fredrik

Vilka små skitstövlar!! drar sin snyftare i TV sen vet du kommer de visa sig att hela jävla familjen står o väntar på att ensamkommande afghan ungar ska få uppehållstillstånd så hela familjen ska komma o suga som en västing på bidrags systemet!1klass från Malmö !! ha ha ha ha !!

Tolkningssvårigheter ???? ha ha ha68 äcklet skyr inga medel!!Postat av: Stefan A

Nu kan fulmedia torka krokodiltårarna och börja leta "rasister" bland SJ;s anställda, blev avslängda heter det naturligtvis, när de blev avvisade som vi alla blir över hela världen när vi inte har löst biljett,och prästf.. sen....

2009-12-28 @ 20:26:41
Postat av: Semaka

Jo,jo och varför var det bara en som fick yttra sej ? Det är något lurt med det hela . Som sagt tycka synd om alla utom oss själva det är helt rätt tydligen .

2009-12-28 @ 20:42:06
Postat av: Dille i Momåla

SR : “Hur pojkarna tagit sig till Malmö är ännu oklart”Oklart är även - hur de unga männen finansierat sin resa till Sverige och vart de gjort av med sina pass- och identitetshandlingar.

2009-12-28 @ 20:47:27
Postat av: Fredrik

Dom verkar vara välklippta o vårdade för att vandrat runt i skogen i nästan 2 dar och inte förglömma inpackade i en container !!Va ? X2000 !? ok.

Direkt från Sveriges rövhål Malmö...Äckligt vad man spelar på Svenskens givmildhet men jag hoppas silkesvantarna åker av och vi blir ena tuffa jävlar när det kommer till dessa myglare och annat patrask. Sen dom som verkligen behöver hjälp ska pengarna läggas på men inte utan en hel lista med krav på hur VI LEVER HÄR!!!Minsta gnäll så...... Bye Bye!

2009-12-28 @ 21:32:30
Postat av: Nalle i Växjö

Jag undrar om journalisterna känner sig som fårskallar nu efter alla snyfthistorier om ensamma barn?Förmodligen inte,och dom återkommer snart med en ny snyfthistoria, men varje gång dom som denna gång med med Sävsjöfallet, blir det någon "Svenne" som inser att dom blivit lurade under lång tid, och på samma sätt som när droppen urholkar stenen, så kanske det går upp ett ljus, kanske hösten 20102009-12-28 @ 21:46:04
Postat av: Dille i Momåla

Och sen den här pastorn som firade Jesu födelse med att ljuga hela svenska folket rakt i synen. Trodde han att han skulle dribbla sig in i himmelriket med den lögnen? Eller var han bara missledd av PK?

2009-12-28 @ 21:56:10
Postat av: Res

Men va inte så jävla lat Thoralf. Gör ditt jobb så kan de inte hoppa på dig. En kommunbudget görs på 10 minuter.

2009-12-29 @ 16:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0