50 PROCENT AV SVENSKAR OGILLAR STARKT ISLAM


Mehmet Kaplan (MP)           Foto Thoralf Alfsson

En ännu opublicerad undersökning visar att svenskarna är mycket negativa till islam, endast 7 procent av svenskarna är positiva till islam. Ca 40 procent är dessutom negativa till att fler moskéer byggs i Sverige.

Mehmet Kaplan  (MP) medverkar i Studio Ett där denna undersökning diskuteras. Så fort Mehmet Kaplan får frågor om islamister och muslimska terrorister börjar han istället prata om andra religioner som t.ex. judendom och buddister. Han menar att ingen pratar om terrordåden på Sri Lanka som utförs av buddister. Detta skulle då om jag förstår honom rätt vara en ursäkt för alla terrordåd utförda av muslimer.

Mehmet Kaplan undviker som alla andra muslimer den kritik som framförs. Han erkänner inte några problem inom islam utan skyller på andra som tydligen är islamofober och för att de inte är toleranta mot islam. Om dessa muslimer vill att människors uppfattning om islam skall förändras måste de själva förändras. Idag vägrar alla muslimer erkänna att det är finns grupper inom islam som måste fördömas och motarbetas. Därmed kommer heller bilden av islam att förändras och det kan man bara skylla på muslimerna själva och inte på några islamofober.  Med sådana personer som Mehmet Kaplan och Aldebe kommer denna förändring aldrig genomföras.
Läs Mehmet Kaplans debattartikel "Muslimerna görs till syndabockar"

Varför vill dessa muslimska företrädare aldrig kritisera dessa islamister? Finns det en dold agenda?


Kommentarer
Postat av: Timglas

Självklart har man valt "rädslan för islam" som huvudrubrik. Det är bara rädda och okunskap bakom ett avståndstagande till islam enligt etablerad media. De som är mest islamkritiska är dessutom sjuka av fobi.Skriver man även rädsla för nazismen? Kan man vara nazifob? Ställer buddhister i Sri Lanka till problem för svenskar i Sverige?När ska det bli en debatt om islam och inte "islamofobi"?

2009-12-12 @ 17:20:05
Postat av: Gotiska Kubben

Tror att de finns tre olika sätt på islam i Sverige.

1. Ettm det ordnar sig, de kommer att integreras. In med rätt styrsystem bara.

2. Det kommer inte att ordna sig. Vi måste göra något drastiskt genast.

3. Det kommer att bli krig med Islam. Det är bar en fråga om tid.SD gör ett bra jobb och ligger väl inom 2.an.

2009-12-12 @ 17:30:32
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com
Postat av: peerpede

Kaplan gör som flertalet andra Islamister, förneka, fokusförskjuta eller framställa sig som "offer"."Finns det en dold agenda?" frågar du Thoralf, antagligen finns en dold agenda då själva kärnan inom Islam är total hegemoni och religionen ger utrymme för orent spel då målet helgar medlen.Jag tror inte varken Sverige eller något annat kristet land kommer acceptera accelererande Islamisk inflytande och det är enbart en tidsfråga innan vi står i en konflikt med dessa människor.

2009-12-12 @ 17:33:12
Postat av: Anonym

"Seeing the Threat of Islam is Not New. Some quotes on Islam": http://vladtepesblog.com/?p=16740

2009-12-12 @ 18:02:34
Postat av: Söder

Intressant att de flesta riksdagpartierna har framträdande islamister i sina led. En smart taktik av dem måste jag säga. Istället för ett islamistisktparti så försöker de förändra de etablerade partiernas syn på islam inifrån. Det började med att vi fick skilda bad och träningstider för kvinnor och män. Muslimska barn i skolorna slipper musiklektioner, idrott med pojkar och simmning med pojkar. Steg för steg skapar vi en muslimsk minoritet med separata lagar. Sharia införs stegvis via de etablerade partierna. Utan buller och bång.

2009-12-12 @ 18:21:11
Postat av: Tomas F

De muslimer som är verksamma på akademisk och politisk nivå i Sverige måste ställas till svars om den islamska agendan. Ställer de upp på vår sekulära demokrati eller inväntar de rätt tidpunkt att dominera samhället och genomföra sina religiöst fascistiska böjelser? Hittills har ni muslimer alltid avslöjats som islamister. Om infiltrationen av väst inte är er strategi måste ni faktiskt bevisa motsatsen och bli demokratiska medborgare på riktigt! Innan dess kan vi inte se Islam som något annat än en intolerant våldsideologi och ett hot mot allmänheten och västvärldens frihet.

Kaplan & Co kränks självklart av vår frispråkighet och krav på samhällsansvar, vi hoppas bara att det svider riktigt ordentligt!

2009-12-12 @ 18:26:20
Postat av: peerpede

Du berör en viktig punkt Tomas F.

Att vara anställd av staten, kommun eller inom annan gren av det offentliga bör rendera ett visst mått av solidaritet med samhällets demokratiska lagar och mål.Det samma bör anammas inom våra politiska partier där med Svea Rikes grundlag i botten har ett ansvar att fullfölja de gemensamma lagar vår demokrati vilar på, frågor om rättssamhällets suveränitet, individens okränklighet och envars rätt och plikt.Som det ser ut idag var en del partier har släppt till personer med en tveksam demokratisyn och en minst sagd grumlig agenda bakom den vackra fasaden, kan nog någon form av öppen redovisning vara behövlig.

2009-12-12 @ 18:51:29
Postat av: arkmand

Speaking on YLE's Ykkösaamu discussion programme on Saturday, Päivi Räsänen, chairwoman of the Christian Democrats, said the spread of Islam in Europe is a “real cause for concern.”

Räsänen says Islamisation should be taken seriously because the religion seems to include expansionist aspirations and demands for adopting Sharia law.spreadofislamcauseforconcern_1268945.html" rel="nofollow">http://www.yle.fi/uutiset/news/2009/12/rasanenspreadofislamcauseforconcern_1268945.html

2009-12-12 @ 19:12:12
Postat av: Snaphanen

"publicerad i våras" ??? för6-9 måneder sedan ?Aha, Danmark "mår mycket sämre", Kaplan ?

2009-12-12 @ 19:40:38
Postat av: Carl B

Skepsis mot islam beror inte på rädsla utan på insikt.

2009-12-12 @ 19:43:10
Postat av: Kalle

En sådan intervju som med Kaplan hade utländska journalister aldrig tollererat. Journalisterna hade slutat att intervjua och slängt in något annat för att fylla ut tiden som var beräknad för intervjun med Kaplan. Har sett det på utländska TV-nyheter flera gånger. Där hade Kaplat fått sitta med lång näsa och MiljöPartiet hade blivit utskämt och utslängt.Svenska journalister är för mesiga. De lägger ned en massa tid i förarbete på intervjun. Sedan ställer de en massa frågor till iintervjuoffret (Kaplan) och han svarar inte på frågorna. Bortkastat journalistiskt arbete som lyssnaren kan vara utan.Ofta har jag hört på SR att intervjuoffret svarar:

-Först skulle jag vilja säga bla bla bla.

Där sitter journalisten med lång näsa och inget svar på sin skarpt formulerade fråga.Verkar väldigt ofta som om journalisten kan lämna över micken till intervjuoffret för gott och säga:

-Lika bra att du intevjuar dig själv för du svarar ju ändå inte på mina frågor!!!2009-12-12 @ 19:54:54
Postat av: Roberth Ström

Kaplan är blind och hans åsikter är djupt färgade. Dessutom har han samröre med ickedemokrater som Aldebe tex

2009-12-12 @ 19:58:04
Postat av: Bertelsköd

I början 1990-talet - jag vet inte vilket år det var exakt - så gjorde SIFO en underökning om svenskarnas inställning till olika folk och "raser". Man räknade upp olika folkslag som kineser, svarta afrikaner, araber m. fl.. Det var ett ca ett tiotal. Längst ner på listan i underökningen kom arabfolk. Alltså folk från Mellanöstern var de som svenskarna tyckte sämst om. Och vad hände? Jo, arabfolken är det folkslag som nu tillhör de största invandrargrupperna! Politikerna har alltså gjort tvärtom än vad folket ville! Den som vill kolla detta kan ta kontakt med SIFO!

2009-12-12 @ 20:11:12
URL: http://ordmotord.blogspot.com
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

Islamiseringen måste stoppas! Rösta på Sverigedemokraterna 2010!

2009-12-12 @ 22:34:39
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Stefan K

På min arbetsplats har vi/har haft muslimer från olika länder. Dessa kan delas upp i tre grupper.1. De som följer muslimska seder som exempelvis Ramadan till punkt och pricka, inte dricker alkohol, äter griskött, men som förövrigt anpassat sig bra och flutit in i det svenska samhället.

2. De som fullständigt struntar i muslimska seder som Ramadan, dricker alkohol, äter griskött och har anpassat sig helt till svenska lagar och t.o.m. traditioner som midsommar.

3. De som är djupt troende muslimer, följer muslimska lagar och seder in i minsta detalj och skäms inte för att visa det.Två personer som tillhör en av grupperna har genom åren avskedats då det skurit sig totalt med företagets regler och framför allt med de kvinnliga medarbetarna och där företaget till slut såg sig tvingade att låta dom gå.

Ni vet säkert vilken av grupperna jag åsyftar?

2009-12-12 @ 23:01:38
Postat av: Robin_Shadowes

Söder har fullständigt rätt i att dom har en dold agenda och att den består i att islamisera Sverige inifrån. Miljöpartiet kommer aldrig peta Kaplan frivilligt lika lite som Moderaterna kommer att peta Wahibiri. Det samma gäller andra pk-partier med islamister bland leden. Det blir blogg-världens uppgift att få dessa fanatiker avsatta genom att ständigt granska dem. Varje ord dom uttalar skall granskas med lupp. Wahibiri måste stoppas från att komma in i riksdagen till varje pris. SD måste vara vaksamma så att inte så kallade "moderata" muslimer tar sig in i partiet.

2009-12-13 @ 01:22:25
Postat av: Fritz

Kaplans snack om tamiler är intressant. Det finns 174 miljoner tamiler, men det är inte bråk överallt där dessa befinner sig. Tamiler bedriver inga terrorkampanjer i England, Indien eler Malaysia. Muslimer krigar mot andra religioner i södra Thailand, i Indonesien, Kashmir, Irak, Israel, Paris förorter, Londons tunnelbana och i Rosengård.Visst är De Tamilska Tigrarna fanatiker och visst spränger de sig i luften. Men de krigar bara mot den lankesiska regeringen, fanatiska muslimer är däremot i konflikt med alla regeringar. Hur förklarar du det Kaplan?2009-12-13 @ 09:18:59
Postat av: T

Jag ber alla att titta på The 9th compni en rysk film från 2005 om afghanistan,, finns på tankafett .se

2009-12-13 @ 10:13:12
Postat av: Ludvig

Mycket illa att kaplanen inte vill ta upp dessa illdåd som utförs av muslimer, så gott som dagligen får man höra i radio och TV att själmordsbombare utsläckt både sina egna och andras liv. Som jag läst någonstans: alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer.

2009-12-13 @ 12:23:29
Postat av: erik

Håll SD rent från muslimska infiltratörer.

De finns redan i alla de 7 riksdagpartierna,och använder sig av taktiken härska genom söndring.

Och man behöver bara se på Kaplans ansikte hur mycket han hatar oss otrogna hundar,där finns ingen dold agenda om man har ögon att se med.

2009-12-13 @ 15:57:24
Postat av: Mahmoud

Vem har gjort sagda undersökning och när publiceras den?

2009-12-14 @ 20:59:13
Postat av: Kafir

Instämmer med föregående skribenter hur farligt det kan vara att släppa in muslimer i partier som sedan driver sin egen agenda och så plötsligt har partiet lokalt blivit kuppat.Det har hänt hos Miljöpartiet i Umeå.Och det kommer hända i fler partier där muslimer driver islamistisk agenda och kuppar ut svenskar och tar in ännu fler muslimer.Med andra ord - den trojanska hästen!!

2009-12-15 @ 23:50:33
Postat av: Potäten

Det enklaste vore att helt enkelt förbjuda all religion och avprogrammera de som går att rädda, resten förlorar rösträtt och alla former av bidrag tills de avsagt sig sin tro.Det är löjligt att tro på spöken, andar, magi och monster är en mänsklig rättighet.

2010-01-11 @ 21:34:53
Postat av: Zahid

De där var en av de mest ignoranta och illa informerade blogg inläggen jag sett på lääänge..Muslimerna accepterar just att det finns muslimer som måste motarbetas. Mehmet Kaplan gav andra exempel..

2010-03-15 @ 00:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0