PENGARS OLIKA NYHETSVÄRDE PÅ TV4


Den flygande halläningen, Carl Bildt.

TV4 och Nyhetskanalen gör stor affär av den flygande halläningens resor. Socialdemokraternas Urban Ahlin är givetvis med och kritiserar Carl Bildt. Jan Eliasson har tidigare även han kritiserat Bildt.

Nu har TV4Nyheterna räknat ut att Carl Bildts flygbiljetter kostat 580 000 kronor under första halvåret 2009 och lägger man sedan även till hans hotellkostnader så landar det på 730 000 kronor vilket uppenbarligen TV4Nyheterna finner mycket anmärkningsvärt.Självklart är 730 000 kronor väldigt mycket pengar men det är det även i alla andra fall också men då är TV4Nyheterna inte lika villiga att göra "stora" nyheter av det hela.
 
730 000 kronor motsvarar inte ens vad ett enda så kallat ensamkommande barn kostar svenska skattebetalare. Vimmerby kommun tar denna vecka emot 8 st "afghanska män" och har anställt en föreståndare och 7st ungdomspedagoger för att klara denna uppgift.

Det innebär att lilla Vimmerby kommun skulle kunna ha 8st Carl Bildt flygande ute världen. För att inte tala om Kalmar kommun som skulle kunna ha ca 25st Carl Bildt flygande jorden runt.

Men som de flesta säkert vet praktiserar TV4 "nollrasism" och då får man inte förmedla några nyheter gällande invandringens kostnader, oavsett hur häpnadsväckande de än är.

Kommentarer
Postat av: Trocadero

Jaha, släng ut lite siffror om hur mycket en politiker kostar så hoppas dom få bort uppmärksamheten från invandringen.

2009-08-09 @ 09:59:20
Postat av: Anonym

Förhoppningsvis har och gör Bildt någon nytta för pengarna,men hustruplågarna från bergen lär knappast tillföra Sverige något annat än elände och höga kostnader.

2009-08-09 @ 10:07:46
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

TV 4 agerande närmsta året tål att granska ,och skriva om.Kanalen är rödare än röd ,men kanalen lever ju på reklam ,och det går kanske att få den att minska över tid.Eller om möjligt dra deras sändingstillstånd, om dom medvetet missleder tittarna.Det minsta man kan kräva av en tv kanal är fair play.Det viktiga är att all manipulering omskrivs, samt kommenteras.I ett mera svenskvänligt Sverige finns inte så mycket plats för TV4 den sjunker med rödingarna."Titto" sprungen ur kommunisternas högborg Södertörns högskola, där han är gästproffessor

Säger allt om den kanalen.Titto är en stor man, som kallar till sej Hans Blixt för att skälla på Bildt.Så vem styr Sverige egentligen?Reinfedt, Bildt o hästsvansen tror att dom gör det.Med dom ägarna (bröderna Ponnier),vet att

rödingarna gjorde halt innan Warzava, med kännt resultat.Dom om några borde se till att kanalen är blåare än blå ,samt betala Calle Bildts försök att bli generalsekreterare i FN.Men som alla vet "Money talks"Egentligen borde bröderna skämmas.Vilka svikare.Kanalen med sin "nollrasism" kör TV 4 fakta varje dag med en dokumentär ,som heter Road Wars, där engelska polisen i stort sett jagar berikare.Patetiskt är bara förnamnet.

Man kör i princip en polisvariant på Efterlyst på Engelska varje dag.TV4, Expressen, DN hör hemma på PK soptippen.

2009-08-09 @ 11:24:00
Postat av: Stora Småland

Hej !Sandaltrampande kamelonanerare klarar vi oss utan i Sverige ! F,låt , f,låt .

2009-08-09 @ 11:55:30
Postat av: Eric H

730 000?

Var det inte ungefär vad det kostade att med regeringplanet hämta "hem" svenske Ghezali från Kuba??

Eller, det är ungefär vad 1 (ett!) "ensamkommande flyktingbarn" kostar, första året..

Låt Calle resa, så gör man minst skada här hemma..BTW - du är fortfarande 49 år i ingressen på bloggen, dags att uppgradera?

2009-08-09 @ 17:55:17
Postat av: Thoralf A

Eric HOm du klicker på namnet under mitt foto så finner du att min ålder är 51 år. Jag vet inte vad du syftar på med dina kommentarer om 49 år.

2009-08-09 @ 19:05:36
Postat av: Eric H

"Hej!

Mitt namn är Thoralf Alfsson, 49 år och från Kalmar.

Jag sitter i kommunfullmäktige Kalmar för Sverigedemokraterna sedan den 1 november 2006."'nuff?

---------------

Länken också..

Här: http://web.telia.com/~u49502520/"Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst.."2009-08-09 @ 22:05:02
Postat av: Nissolf

Eric H har rätt Thoralf. Gå in på Fröken Sverige och klicka på din blogg så får du upp omtalade sida.

2009-08-09 @ 22:32:35
Postat av: Carl Pettersson

@ Nissolf & Eric H.Ni får upp en 2 år gammal webbsida när ni går in via Fröken Sverige! Kolla datum skall ni se. Thoralf har ingen skuld i detta!

2009-08-10 @ 00:03:05
Postat av: Tore

F*n att åldern har sån betydelse! Har nu själv i sommar passerat 70. Hip hip hurra.

Har nu ett tag haft mina fingrar hos "Fria Nyheter", tetas lite med Expressen u. a och

då "Gubben o Gumman på Getingen" täckt upp det syd-östliga behovet av nyheter, har jag känt mig väldigt överflödig. Dock har jag koll vad ni sysslar med så man inte blir "bortkommen"..."Calle Bildt", den flygande halländaren, som Kurt

Lundgren sa. Han var inte "nådig" mot denne, denne

Kurt. Carl är ju från Halmstad, och tungomålet Halmstaddialekt är väldigt genuint. Har det en gång fastnat, försvinner det inte i första taget.

Det vet jag, som bott, arbetat och har "vuxna barn"

där (snart pensionärer), och sedan varit på "flykt"

ränt runt hela Sverige (i tjänsten). Dessutom besitter jag fortfarande detta genuina tungomål. Så skäll inte på Carl Bild för att han "talar lite konstigt"!

Däremot får han inte bli EU:s utrikesminister eller boss för FN, för då går det riktigt åt helvite!...Hästen ja! med chans att få ett täcke i ett "bygde-travlopp". Kraken ledde hela vägen till 10! meter från mål, och så galopperade han! Han som aldrig galopperar. Så är det med trav, ibland går det bra,

och ibland går det åt helvite.

Nu på fredag d 14 start på Biri norr om Oslo i ett

monté-lopp! Pengar? Den som lever får se, men spåret är bra!...

2009-08-10 @ 01:22:14
Postat av: Robin_Shadowes

Det börjar verkligen bli dags att spräcka ballongen med dom skäggiga barnen så att folk röstar rätt om drygt ett år. Det glädjer mig också att våra seniorer äntligen verkar ha hittat ut här på nätet, Ture. Vet att signaturerna Blodsven och Midgårdsjarlen också är i din ålder så bara sprid dessa fakta till era jämnåriga så kanske vi snart får slut på pk-väldet.

2009-08-10 @ 05:28:21
Postat av: Nalle i Växjö

Varför eldar "våra" grabbar upp bilar i Malmö.Konstigt att Malmöborna inte blir vansinniga.

Ännu konstigare är att det sällan uppmärksammas längre att vansinnet håller på hela tiden

Konstigt att försäkringsbolagen inte blir vansinniga och kräver stopp .

Eller är det Staten ( våra skattepengar) som står för notan?Har samhället gett upp?

Postat av: Tommy

Inre befäl säger att bränderna i Malmö inte har något samband!???.Hur fan kan detta få fortgå?

2009-08-10 @ 07:39:26
Postat av: S-E Karlsson

Kan inte låta bli att gå in med följande !

STORA FRÅGOR VI HAR FÖRSÖKT PÅVERKA UNDER 2008 SKRIVER MAN !

- RÖDA KORSET KRÄVER EN MER HUMAN TOLKNING AV DEN NYA UTLÄNNINGSLAGEN !

-RÖDA KORSET KRÄVER EN HUMANARE FLYKTINGPOLITIK !

-RÖDA KORSET KRÄVER RESPEKT FÖR OCH KUNSKAP OM KVINNORS SPECIELLA BEHOV VID ASYLPRÖVNINGAR HOS MIGRATIONSVERKET !

-RÖDA KORSET KRÄVER RÄTT VÅRD FÖR ALLA " " RÖDA KORSET HAR UNDER 2008 FORTSATT SITT NÄTVERKS- OCH PÅVERKANSARBETE , MED FLERA UPPVAKTNINGAR AV REGERINGSFÖRETRÄDARE OCH RIKSDAGSMÄN .LANDSTING MYNDIGHETER OCH AKTÖRER FÖR ATT FÖRSÖKA FÅ EN ÄNDRING TILL STÅND AV LAGSTIFTNINGEN VAD GÄLLER TILLGÅNG AV SUBVENTIONERAD FÖR ALLA OAVSETT LEGAL STATUS " .

-RÖDA KORSET KRÄVER SNABB ÅTERFÖRENING AV SPLITTRADE FAMILJER .

-RÖDA KORSET KRÄVER ATT ASYLSÖKANDE INTE SKICKAS TILLBAKA TILL GREKLAND .

-RÖDA KORSET KRÄVER STOPP FÖR AVVISNINGAR TILL IRAK OCH AFGHANISTAN .

-RÖDA KORSET PÅVERKAR NYHETSRAPPORTERINGEN OM INVANDRING ,INTEGRATION OCH FRÄMLINGSFIENTLIGHET .

ALLTSÅ 8 HÅRDA KRAV OCH INTE ETT ENDA ORD OM NÅGON FORM AV MOTPRESTATION ! INTE UNDERLIGT ATT SVERIGE HÅLLER PÅ ATT GÅ I KVAV !!

2009-08-10 @ 08:20:54
Postat av: Thoralf A

Eric HDet du hänvisar till är en gammal hemsida som jag la ner när min blogg började få mycket besökare. Har inte uppdaterat den hemsidan sedan hösten 2007 och kommer heller inte uppdatera den då jag inte längre har programvaran för att uppdatera den i min pc.

2009-08-10 @ 08:58:14
Postat av: AWSvensson

Blekingarna sämst på att använda tandtråd: enligt en undersökning publicerad i BLT. Nu när denna undersökning är klar så kanske man kunde undersöka invandringens kostnader, något som flertalet känner mera angeläget.

2009-08-10 @ 10:12:02
Postat av: Trocadero

@S-E Karlsson

Men det roliga är ju att de sakerna inte gäller vita icke-muslimer.

2009-08-10 @ 10:15:39
Postat av: s-e karlson

Trocadero ! Där är vi på samma våglängd ! Det verkar som om vi svenskar helt och hållet ska glömmas ! Det är lätt att vara generös med andras pengar ! Om det ändå hade varit lika många krav på motprestation ! Mvh S-E Karlsson .

2009-08-10 @ 13:12:31
Postat av: lee

Flyktingarna är ingen kostnad men fler kommuner ska solidariskt vara med och bära bördan .Vilken börda det var ju ingen kostand!??!?

2009-08-10 @ 15:09:05
Postat av: Tore

s-e karlsson, gemensam nämnare hos Svenska Röda Korset är Bengt Westerberg och Folkpartiet!...

2009-08-10 @ 17:20:44
Postat av: s-e karlsson

2009-08-10 @ 17:39:26
Postat av: s-e karlsson

Tore ! Ja, det är alldeles bedrövligt att dom får hållas ! Nu ska man ju ge mer pengar till kommunerna , vad hjälper väl det när anhöriginvandringen bara ökar och ökar ! Kommunerna skulle inte låtit sej mutas utan sagt nej till mottagning av flyktingar/asylsökande !

Nu sitter de flesta småkommuner med skägget i brevlådan utan att kunna göra ngt ! Det är inte pengar det hänger på utan ett stopp av invandringen för att över huvud taget kunna göra ngt !

2009-08-10 @ 17:47:19
Postat av: Fredrik

"Rap das Armas" med Cidinho & Doca!Årets sommarlåt som pumpas ut via radio och varenda nattklubb i hela Sverige !Men när man översätter texten så....??Följ länken och begrunda vad i helvete man spelar på radion och nattklubbar !2009-08-10 @ 18:04:06
URL: http://rapdasarmas.se/
Postat av: Ferdinand Mjuk

TV4...gu´bevars!

Det som förundrar är hur kommentatorfälten i bloggar och inlägg i dagens media är fyllda av ordet "journalist".Den del av en objektiv,välskrivande Svensk yrkeskår som kallas journalister kan man idag, räkna på fingrarna...!

En större grupp skribenter, eller snarare skri(v)benter -i gammelmedia- gör sig som oftast till åtlöjen.

I övrigt tycks vi få leva med klipp&klistra nissar/or.....mediokert!

2009-08-10 @ 19:22:36
Postat av: Robin_Shadowes

RÖDA KORSET KRÄVER SNABB ÅTERFÖRENING AV SPLITTRADE FAMILJER .Detta krav kan jag ställa upp på under förutsättning att dom återförenas i Långtbortistan där dom rätteligen hör hemma. Wetbesterberg får gärna följa med. Nej, förresten, han skall åtalas för landsförräderi istället.

2009-08-10 @ 20:35:13
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

På tal om nyhetsvärde.Baromtern skriver en del om att Folkfronten har svårt med lokaler för sina möten.Två frågor blir då aktuella ,har vi mötesfrihet i Sverige.Samt varifrån får Barometern sin information?Här kryper journalistens röda ådra fram lite väl mycket.Artikelen går att kommentera.På Östra Funkaboskolan har 120 rutor till ett värde av 400000kr slagits sönder.21 rader samt ingen möjlighet att kommentera, då kanske brottet skulle kunna klaras upp.Men det är klart närhetern till Kalmars nya problemområde Rimsmeden .Gör väl att en uppklaring inte är intressantRimsmeden är området där berikare bla bråkade med brandkåren, när dom höll på att ta bort en berikare, som satt fast i en bom så polisen fick hålla koll på läget.(känns det igen)Skolan var även på tapeten när drottningen av konsum bananien härjade där för några år sedan.Folk runt om skolan måste ju för övrigt vara både blinda o döva 120 stora rutor!!!!!Baromtern lyfte även härromdagen fram den skattemiljon som gick till Kalmar Stadsfest.25 miljoner kommer tillbaka.(Två skott i foten)Heja Baromtern

2009-08-10 @ 21:49:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Gubben o Gumman kräver att en kostnadsberäkning på vad Bengt Westerberg kostat svenska skattebetalare genom åren görs så smånimgom.Ett år för varje miljardsom stulits från svenska skattebetalare på kåken.Han bör sättas i personlig konkurs.Folkpartiet är för övrigt ganska coolt, tar in en kommunist då o då i partiet, för att liva upp sej lite.Bli lite rebelliska komma bort från skolunken lite.Bengt Westerberg har varit en dyr kille för Sverige

en av dom värsta.

2009-08-10 @ 22:01:36
Postat av: Carl

Att en utrikesminister reser mycket i tjänsten ligger väl i sakens natur. En VD på ett större börsföretag reser antagligen för liknande summor.Thoralfs konkreta jämförelse med kostnaderna för de "ensamkommande flyktingbarnen" var bra och tankeväckande. För att finansiera massinvandringen finns det tydligen hur mycket pengar som helst.Glöm inte att rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet den 20 september.

2009-08-10 @ 22:40:44
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I dagens Expressen utalar sej Jerry Kroknäski ang

sommarens mord bla tonåringar.Man har tre exempel tex.

Gränsen har man satt vid 20 år.Då slipper man ta med mordet på den unga killen på Öland.Frågan blir då om samma åldersgräns dragit om det varit tex Berber som blivit offer.Självkklart går det mordet om något in under sommarens menningslösa våld bla unga.Det om något, olöst samt tydligen helt oprovocerat.Ett av problemen är ju bla Bengt Westerberg(PÅ SIN TID) mfl , och Folkpartiet, som inte ger skolan resurser att plocka bort dessa idioter ett tidigt stadie i livet.Vi ser inget av det i dagens Folkparti heller.Nu går det ju inte att skylla på att sossarna inte tillåter, att dräggen märks ut tidigt.En av SOSSARNS tok-ideer, som gör att skolan o samhället bla ser ut som det gör nu.Dom dysfunktionella skall skyddas inte dom andra.Dom flesta av dess störda gärningsmän har ofta utmärkt sej i skolans värld.Lägg sedan till lite stenålderberikare ,och du får dagens skolpannkaka.

2009-08-11 @ 00:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0