"RAKA RÖR" BARA NÄR DET PASSAR

Det har riktats en hel del kritik mot polisen efter att vissa fakta kommit på bordet när det gäller mordet på en 57-årig man i Högsby för en vecka sedan. Med anledning av detta har polisens informationschef Ulf Karlsson skrivit ett genmäle som publicerades i Barometerns pappersupplaga igår. Ulf Karlsson avslutar sitt genmäle på följande sätt.
Jo, jo.  Annat var det när jag nekades tillträde till polisens presskonferens angående knivmordet i Köpingsvik under midsommarhelgen. Det var samme Ulf Karlsson som nekade mig tillträde. Då var det inte raka rör och ärliga tag som gällde. Då skulle polisens information först gå igenom journlisterna pk-filter innan allmänheten skulle få något att läsa.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Vill Polisen ha raka rör?

Då tar vi den här i repris. Polisen får gärna komma med en kommentarSe inlägg nr 2

Postat av: Westerbotten

Har du köpt pressleg?

2009-08-15 @ 10:10:22
Postat av: dan åke

sosse och allianspolitiker sitter ju i varje lokal polisstyrelsen så det är ju uppenbart att polisen väljer med flit att inte klara upp brott där förövaren har invandrarbakgrund. de hittar på 1000 tals orsaker till att det gick att gå vidare i utredningen bara det låter bra i pk-media så väljarna skall fortsätta rösta och tycka "rätt"

2009-08-15 @ 10:33:16
Postat av: Natan

Det kan man ju också kalla en sorts demokrati. Av-sossefieringen" måste fortsätta ..men det kommer ta årtionden innan den genomförts. Sosseriet har ätit sig så djupt in i samhällskroppen så den är väl nästan omöjlig att ta bort. En mycket elak svuslt! Från Tyskland kommer glada rapporter, sossepartiet får endast 22% i opinion. Det verkar som om hela europa distanserar sig från socialismen.

2009-08-15 @ 11:11:41
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Först o främst är det svåger politik .Polisen-Baromtern inget på nätet, då kan ingen ställa obekväma frågor ett skolexempel.Så våra vänner fungerar dom raka rören.

(Vilken kritik som är rak bestämmer polisen själv)(Vi får kritik dygnet runt ,det rinner av oss. citat av förre polismästaren i Kalmar numera i Afrika)Vem bär ansvaret för att ingen bil skickades till Östra Funkaboskolan efter larm från allmänheten.120 rutor krossades med tanke på skolans status o skolbränder ,samt tidigare skadegörelse ,samt ständiga inbrottslarm på den skolan, så borde man nog åkt dit.Kalmar kommun borde skicka fakturan till Polisen i Kalmar det vore inte mer än rättvist.Kalmar stadsfest Larmtorget i Kalmar misshandelsplatsen nummer ett.Kl22.00-02.30

Fanns två patruller på plats vid ett ingripande 30 min, samt en bil som stod still 10 min.Vilket i sig är bedrövligt att inte ha en bil standby på den platsenHur vi vet det får du räkna ut själv.(Satan vad kul att se Gumman i "uppskjutet" flög rätt upp i luften utav bara helvete )Så det måste varit våldsamt någon annastans i stan någon som läst något i tidningen om det.341 miljoner kostar polisen i Kalmar varje år.Vi får väl säga tack för väldigt lite.Polisen verksamhet sköts bedrövligt i Kalmar enligt vårt förmenade.

Lite Sossevarning där.Polisen i landet bör så småningom redovisa sina insatser samt resursernas användning.17 miljarder bränner man varje år.Tyvärr håller inte Beatrice Ask måttet.Vi föreslår att sheriffen från Arizona med kedjefångar, som städar ute bla, anställs i Kalmar.Den sk resursbristen börjar bli för dyr.

2009-08-15 @ 11:16:01
Postat av: Robin_Shadowes

Ett fall som efter TVÅ månader fortfarande är olöst. För 20-30 år sedan hade det varit löst inom två timmar, två dagar på sin höjd. Tycker batikpolisen Ulf Karlsson borde ställa sin plats till förfogande till någon som är mer kompetent.

2009-08-15 @ 23:20:25
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Sanningen är att vi har en poliskår skapad till största delen av Socialdemokratiska (arbetarpartiet)?Det gäller även försvaret som skall bli 1/10 av vad det var 1980 tex.55000 man skall försvara Sverie mot 900000 man 1980.Sten"tomhylsan Tolgfors" tycker det räcker, blir bättre sammövade o bla bla bla.Bered en väg för Ivan...Den killen bör också sitta på Myrmarks fängelset.Det är bättre han planerar för det inbördeskrig, som någon skrev här om .Vänta bara när Svenne följer berikarnas ide, med beväpning och gatuskjutningar, senaste en i förgår.(En utveckling som måste stoppas nu inte imorgon).Vilket kommer när SD har 40% o Ett musse parti 25%.Tolgfors kan läsa sagor på dagis.Vilket annat land har en försvarsminister som ej gjort värnplikten.?Försvarsfrågan är en fråga som Moderaterna svikit totalt i, naiva som dessa yrkespolitiker är.Reinfeldt sitter ju tydligen i något bibelsällskap med.Bla har diskutterats att låta orienteringsklubbar ta över hemvärnets uppgifter.Varför inte låta sjövärnskåren ta över flottans uppgifter med?Flygvapnet fixar SAS.Förlåt ordvalet "djävla idioter"Men svenska utlandsstyrkan med en kostnad på en MILJARD om året de e fint de se.

2009-08-15 @ 23:54:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vad bra här på den "lokala sidan" fanns lite plats kvar för oss att skriva lite på.Tidningen Baromtern har i papperstidningen en artikel i raden ,för att göra om Kalmarborna till invandrar- vänliga dimmis.Verkar nätan schemalagt.(Verkar som man börjar akta sej för att lägga ut känslig artiklar på nätet

.)

Då kan man ju få ett gäng ilskna Sverigedemokrater

i kommentarsfältet.)Nu har Socialdemokratern Birgitta Elfström varit i Smedby på möte.(Hur många multippla det blev framgick inte av artikeln)Där vill berikarna starta en internationell klubb.Detta då för att få praktisera SFI ,som läses på förmiddagarna.Du vet när du jobbar "Svenne"Man träffar inte så mycket svenskar för att prata med.Nä tacka fan för det dom jobbar ju.Träffar man flera svenskar ,för att ett gäng berikare, från jordens alla hörn får en lokal, samt bidrag till en förening.Hur positiva Svenskarna är till denna invasion, ser man ju bla på arbetsmarknaden, bostadsmarknaden.Där folkets tysta protest pågår.Så kön blir nog inte så lång till klubben ,

vilken vi utgår kommer att få kommunala bidrag o lokal .Svenne behöver nog vila efter jobbet istället för babbla gojja på en berikarklubb.(Var det inte i Smedby man inte kunde fixa en tennishall när den gamla var kass?)Svenska lär man sej bäst på ett jobb som finns när man kommer till landet ,så är det bara punkt slut.Finns det inga jobb finns det inga viseringar.Dessutom slipper svenskar betala mat o hyra.

Vilket är fullt friskt i alla länder utom Sverige.Vidare så var kvoten för asylanter fylld runt 1990.Barometern o Socialdemokraterna drömmer vidare i Smedby.Gubben o Gumman kommer ni inte undan.2009-08-16 @ 08:07:14
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det Rysska fartyget som kapades i Kalmarsund är hittat o besättningen är befriad.Då kanske rikskrim i Stockholm kan komma vidare med sin utredning o få bekräftat om båten verkligen var kapad.

2009-08-17 @ 17:11:31
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Helt off topic.Fd Kalmarsonen Håkan Florå har avlidit i en ålder av 47 av sjukdom.Håkan Florå var den anonyme mannen bakom bandet

Onkel Kånkel vars texter får Edie Menduza att lika

dagispopR.I.P

2009-08-18 @ 01:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0