ÄR NÅGON FÖRVÅNAD?
Möjligtvis är Anders Lago överraskad över att kulturberikarna i Hovsjö eldar upp skolan. Nu kommer underskottet i Södertälje kommun öka än mer. Möjligen täcker försäkringarna delar av en ny skola men försäkringspremierna för Södertälje kommun borde öka kraftigt.

Kommuner med låg andel invandrare borde få rabatt på sina försäkringar medan värstingkommunerna får skörda frukterna av sin egen dumhet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så sant som det var sagt, Thoralf!

2009-08-11 @ 21:10:24
Postat av: Sven Duva

Kulturberikarna är Sverigedemokraternas bästa valarbetare. Synd att det kostar så förbannat.

2009-08-11 @ 22:27:00
Postat av: Skeåning

Det är bara en tidsfråga innan de kommuner med låg andel invandrare kommer tvingas ta emot en liknande stor andel som Södertälje.

Sedan att det saknar folkligt stöd och innebär att vi kommer ha eldsvådor och skyhög brottslighet i varje knut spelar ingen roll.

2009-08-11 @ 22:33:45
Postat av: Nalle i Växjö

Sju skolor nerbrända i PakistanÄr det någon form av epidemi/ pandemi.

Går det att vaccinera sig mot sådant?

Postat av: Trocadero

@Skeåning

Det händer nog med våld snart. Politikerna drar väl in ALLA möjliga bidrag till något i de kommuner som vägrar. Eller så kommer AFA och bränner ner kommunledningarnas hus.

2009-08-11 @ 23:31:02
Postat av: Knegarn

Det är klart att muslimerna bränner ner skolor.

De som har lite IQ och utbildning inser ju hur människofientlig och destruktiv islam är...

2009-08-11 @ 23:52:42
Postat av: Villvaraanonym

Skulle faktiskt vara intressant att göra en jämförelse mellan försäkringskostnader och andelen invandrare i kommunen.Självrisken tror jag ligger på 100.000 kronor för den här typen av försäkringar för kommunen, men frågan är ju vad dom betalar för försäkringen...

2009-08-12 @ 00:05:00
Postat av: Natan

I slutändan får vi ALLA vara med och betala för multikultigalenskapen! Som när staten ska stödja kommuner som tar emot invandrare. Till syverne och sist så får vi alla betala ur samma penningpåse.

2009-08-12 @ 03:39:18
Postat av: s e karlsson

Kommunalrådet i Hultsfred Kia Berg säger i ON idag att Hultsfreds kommun inte kommer att ta emot " ensam kommande barn " , barn som det har visat sej vara ända upp till 30 år gamla och som kanske tilloch med är gifta och har familj som bara väntar att få strömma in i Sverige och tugga på våra välfärdsresurser ! Kia Berg tycker att kommunen har tagit sitt " ansvar " mer än nog !

Nu kan man kanske hoppas på att även Högsbys kommunalråd Eva Engdahl gör samma rakryggade uttalande ! Högsby kommun har ju sagt upp ett stort antal " töser " inom hemtjänst/ äldrevård på grund av ett stort minus i den sociala budgeten !

Dom som har hand om huvvet borde väl kunna se " skogen bakom träna " och tänka i första hand på kommunernas svenska innevånare ! Ännu är det inte förbjudet att säga nej till flyktingmottagning , är det så att man inte vågar så ge den /de som vågar , mandat till att säga ifrån !

S-E Karlsson .

2009-08-12 @ 05:44:45
Postat av: Fredrik

Bedrövligt!

Så glad att jag som svensk inte bor i en sån håla till stad men samtidigt så tycker jag synd om de svenskar som gör ! Förjävligt detta nermonterande av Sverige bara för vi ska " rädda världen" syndromet som sossarna och vänstern pumpat i oss i 30 år.Rösta rätt !

2009-08-12 @ 06:17:03
Postat av: Nalle i Växjö

Tänk om man kunde titta in i huvudet på dom styrande politikerna och samtliga journalister.Undrar hur det ser ut när dom hör om denna brand och andra liknade händelser.Inne i min hjärna kokar det av ilska och besvikenhet.Hur kan dom låta detta vansinne pågå, antingen det är kriminella talibaner eller som det ofta står "buspojkar"Kamerabevakning, trampminor, falluckor, ja vad som helst för att få fast dessa människor.Jag tror inte på dialog, tror mera på talibanstraff . Så primitiv har jag blivit nu

Postat av: Dille i Momåla

Och pressen tiger. Eller är det någon som hört eller sett en intervju i ämnet.? Exempelvis så skulle ett antal ungdomar kunna redogöra för varför de tycker det är så häftigt att bränna skolor. Kanske därför att det är Svenne som måste betala?

2009-08-12 @ 07:55:16
Postat av: Nalle i Växjö

Mera om SödertäljeAlla är inte lika glada, nyhetsartikeln har just nu 200 kommentarer, bland annat denna.Skrivet 11 aug 2009 20:18 Perra (Ej registrerad)

Södertälje är en attraktiv stad vid Mälarens mynning. Vi har en vacker statspark och en pittoresk centrumkärna. Vacker natur med vandringsleder fina badstränder.På medeltiden då köpmännen reste från stad till stad fick snabbt Södertälje smeknamnet "Tokstan". Detta berodde på ren svenska att de uppfattade Södertäljes befolkning som mindre lärda.Detta är precis vad övriga Sverige än idag tycker om vår befolkning eftersom vi fortfarande meddelar oss via vårdkasar. Men vem är fienden?

2009-08-12 @ 08:27:51
URL: http://lt.se/nyheter/1.531534
Postat av: sommarkatten

Hej alla söta nationalister.Sommaren har varit full av mord och hemskheter som alla gjorts av infödda rena svenska barn. Kan förstå om detta påverkar er världsbild. Men jag undrar varför det är så tyst här om det.Har tänkt en del på detta, och kan lägga skulden på muslimer. Vad anser ni skuldenbördan ligger?

2009-08-12 @ 09:24:38
Postat av: Mister

Kulturberikarna i Hovsjö eldar inte bara upp skolan i ett av Sveriges rövhål utan man satte också igång deras signum, brända bilar. När börjar avskrädet spränga bilar?Hrmf SD i samarbete med Mona muslims gäng

Postat av: JanneH

Lilla sommarkatten..

Du har redan gjort bort dig på du klassificerat brotten som gjorda av "rena svenska barn".

DÅ måste alltså "andra" vara smutsiga, okultiverade och avskyvärda? Eller hur. Logik.

Att du inte känner till de övriga brotten, ett antal bränder (en skola per dag brinner i Sverige, det visste du väl?)

Ett antal våldtäkter, en del med multipla förövare har inträffat. Utpressning typ do har jiddrat med broshan,, 500 spenn annars..

Har du fått läsa om sådant?

Nej, Du kommer aldrig att få göra det ofta sånt är nämligen ett starkt no-no i journalistsvängen.

Man har, vilket du förhoppningvis visste, kommit överens om inom branschen, "Att invandrare ska företrädesvis framställas i positiv dager".

Kort sagt, man skriver endast det man anser "att du ska få veta", resten glömmer man medvetet bort, t ex brott begångna av "nya", därför att du ska INTE få veta det! Så har vi inom massmedia nämligen bestämt åt DIG!!

Sök själv så hittar du mer info ffa på muslimska sidor typ Sindbad etc..

Dagen citat kommer från Abd al Haqq Kielan, svensk imam (fd Leif Karlsson):

- Det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet.

2009-08-12 @ 10:10:07
Postat av: Nalle i Växjö

Hej sommarkatten.Varför skulle vi slippa att Svenska ungdomar spårar ur och mördar varandra när hela världen är i uppror och Sverige snart är uppfyllt med TalibanerOch sommarkatter går ofta en sorglig framtid till möte när vintern kommer, om inte snälla människor tar hand om dig och ger dig mat. Ungefär som med alla invandrare, observera att jag inte skriver flyktingar för dom kan vi klara av att föda

2009-08-12 @ 10:17:21
URL: http://lt.se/nyheter/1.531534
Postat av: Skånepåg

@ sommarkattenEn sommarkatt är en katt som blir utslängd och får klara sig själv då sommaren är slut. Tråkigt att du känner dig på det viset och förstår att du drabbats av panik och har svårt att fokusera på fakta.Du frågar varför inte morden av tonåringar i sommar berörts här på bloggen. Genom massmedia framgår det inte helt klart OM det nu är ETNISKA svenskar. Om det trots allt nu skulle vara så, är det alltmer splittrande och hårdnande samhällsklimatet p.g.a. massinvandringen troligtvis i allra högsta grad en bidragande orsakHär på bloggen tas oftast upp sådant som massmedia medvetet förtiger för att vilseleda befolkningen om följderna av massinvandringen. Etniska svenskars brottslighet är däremot något som massmedia gärna på ett eller annat sätt gärna riktar uppmärksamhet på.

Då utlänningar begår personrån, gruppvåldtäkter, bostadsinbrott, mordbränder, mord och olika brott i största allmänhet, gör man allt för att dölja förövarnas etnicitet. Den information som vi får tillgång till och som kan spridas via bloggar är en nutida parallell till den "undergroundinformation" (oftast genom flygblad), som flitigt tillämpades i de gamla Öststaterna innan det kommunistiska styret brakade samman.

2009-08-12 @ 10:24:01
Postat av: AWSvensson

Instämmer med föregående talare, om svenskar begår brott i Sverige så får vi både läsa om det samtidigt som vi har skyldighet att ta hand om våra landsmän. Vi behöver därför inte acceptera en endaste importerad kriminell, de får deras hemländer ta hand om. Snart så går väl varken skolor eller pizzerior att försäkra. När det gäller bilar får man väl teckna tilläggsförsäkring om man ställer upp dem i osäkra områden , i likhet med resor till vissa länder.

2009-08-12 @ 10:43:56
Postat av: Skeåning

Jag skulle vilja ha en undersökning eller forskning på hur invandringen har påverkat det hårdnande klimatet bland ungdomar. Det är ju de invandrartätaste skolorna som har hårdast klimat.

2009-08-12 @ 11:33:09
Postat av: Fallaci

Det är ingen tillfällighet att det skolor brinner i invandrartäta förorter. Mina föraningar är att dessa bränder beordras av vuxna. Det finns flera förklaringar till varför det är så. Till exempel lär skolorna ut västerländskt kunnande, tänkande och traditioner, något som till varje pris är förkastligt för vissa grupper, som inte önskar en uns av integration. Dessa grupper ser helst muslimska friskolor för sina barn, annars kan dom hellre avstå skolan. För att ge exempel på ideal muslimsk utbilding, googla "Kista Folkhögskola" och läs vad vi skattebetalare lägger pengar på. Speciellt "Khadija-projektet" är intressant. Det skall lära oss huckle-kärringar inte alls är förtryckta utan snarare är ett föredöme för oss svenskar.

2009-08-12 @ 11:45:26
Postat av: Dexter

@SommarkattenAtt många av oss är nationalister och älskar/står upp för vårt land är ngt som vi varken döljer eller skäms över.Att samtliga mord under sommaren skulle begåtts av etniska svenskar är rent nys. Däremot vet vi ju alla hur nogsam svensk riksmedia är med att välja ut de fall där svenskar är förövare (och helst invandrare offer). Såtillvida inget nytt.Om du ngn gång har läst fria nyhetssidor på nätet så kanske du har observerat att det fritt rapporteras om såväl utländska som svenska gärningsmän, en balanserad rapportering som du inte finner i varken kommersiell eller statlig riksmedia. Gammelmedias funktion är sålunda att vagga in svenskar i föreställningen att kriminaliteten bland invandrare är försumbar.Personligen så anser jag individer som har tagits emot av Sverige och fått/får sitt uppehälle betalt av de svenska skattebetalarna har ett alldeles SÄRSKILT ANSVAR att uppträda klanderfritt och genom detta visa sin uppskattning över att ha fått en fristad i ett av världens mest utvecklade samhällen.Är DET för mkt att begära tycker du?

2009-08-12 @ 13:01:03
Postat av: Stefan K

Lite fakta för er som inte bor i närheten av det mångkulturella Södertälje...

http://lt.se/nyheter/1.62115

...vilken svensk stad står näst på tur?Förvånansvärt att det finns svenskar som välkomnar Islam i Sverige. Denna intoleranta och kvinnoförnedrande religion borde ge upphov till rysningar hos inte minst feministerna i landet. Av någon konstig anledning är de tysta i sin kritik av den muslimske mannens kontroll över kvinnan. "Män är djur", var det någon som yttrade för något år sedan. Varför är hon tyst nu?

De svenskar som välkomnar islam i det svenska samhället lär få skäl att ångra sig. Tror inte att vänsterpacket i AFA och RF kommer uppskatta att leva under sharia-lagar och se sina flickvänner vandra omkring i slöja eller burka och hemska tanke, bada i burkini (för även vänsterhäxor badar väl ibland?).

2009-08-12 @ 15:37:39
Postat av: dan åke

bevakningskameror vill sosse och allians maffioan inte ha på skolor då skulle det avslöjas vilka som utför skadegörelsen, finns det nåt som styrelsemedlemmarna i polisledningen vill dölja för sina väljare?

2009-08-12 @ 16:22:14
Postat av: Branchtender Linden

Holländska skolbarn i "utbildning"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0