SVERIGE ÅTERIGEN BÄST I KLASSEN

När EU undersökt antalet anmälda våldtäkter i 11 länder befinner sig Sverige i en klass för sig själva. Ett antal experter får uttala sig och förklara att det beror på alla möjliga orsaker men inte en enda av alla dessa experter gör kopplingen till massinvandringen och mångkulturen.

BRÅ:s rapport visade ju att personer med utländsk bakgrund anmäls ca 5ggr oftare än etniska svenskar. Detta faktum tas givetvis inte upp i den svenska politiskt korrekta median.

Hyckleri är bara förnamnet!
TV4 ändrar sitt beslut om att bara låta partier som är representerade i riksdagen köpa TV-reklam i sin kanal. Nu ändrar man sitt beslut till partier som även är representerad i EU-parlamentet, vilket innebär att även Junilistan får köpa reklamtid i TV4.

Hyckleriet är så uppenbart att det borde vara pinsamt för TV4:s ledning. Allt handlar om att uetstänga Sverigedemokraterna från att nå ut med sin politik.

Om nu andra politiker verkligen står för att Sverige är den mest utvecklade demokratin i världen som vissa påstår. Borde alla dessa gapa för full hals över detta odemokratiska beslut men som vanligt kniper de käft när det missgynnar SD.


"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem."


Detta är inget som gäller på TV4.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Sverige är mera odemokratiskt än Sovjet

2009-04-28 @ 08:36:03
Postat av: Nalle i Växjö

Lugn bara.Troligen orsakar TV4 bojkott ett helt annat resultat än dom tänkt, på samma sätt som SD bluffen och liknande försökAllt fler blir förbannade på den bojkott och mörkläggning av sanningen, att SD kommer att få massor med medlemmar utan att det kostar ett öre.Troligtvis det bästa som kan hända, bara inte TV4 ändrar sig igen men det vågar dom inte för PK eliten

2009-04-28 @ 09:07:50
URL: http://expo.se/forelasningar.html
Postat av: Micael Foghagen

Om nu inte media vill ge oss reklamutrymme, kan vi inte i SD göra proffsigt gjorda reklaminslag ändå och lägga upp dom på You-Tube?Om en "okysst 47åring" med talang kan få över 50 miljoner besök på ett kick så....

2009-04-28 @ 09:16:42
Postat av: Info

Den här lilla kommentaren, som jag gjorde i morse som svar på en fråga av "Fredrik", kan kanske passa att upprepas:Förklaringen till att Sverige är bäst i klassen i fråga om våldtäkter (i synnerhet gängvåldtäkter) har getts nu på morgonen i Sveriges radio genom en representant för BRÅ, en kvinna vid namn Hradilova. Den stora skillnaden i antalet registrerade våldtäkter mellan t.ex. Sverige och övriga nordiska länder beror bl.a. på olika beräkningsgrunder. Som Sverige förfinat i förhållande till resten av världen. Att Sverige leder våldtäktsligan är egentligen något i grunden positivt - det visar, att man "sänkt ribban". Och framförallt - detta framhölls flera gånger och också som avslutning på den långa intervjun - beror den väldiga ökningen av antalet våldtäkter i Sverige på en år för år ÖKAD ANMÄLNINGSBENÄGENHET.

2009-04-28 @ 09:17:12
Postat av: Dr Livingsteen

Varför i herrans namn drar inte SD dessa idioter inför domstol. Några domstolar i Europa och Sverige vet väl fortfarande vad demokrati är. Har inte SD råd med att ta in en kändisadvokat som de inte vågar ifrågasätta.

Se böterna i Ipredmålet som vägvisare till att öka på partikassan. Dessa hycklare KAN bara inte vinna fungerande domstol.

Det finns en uppsjö av dårskap mot SD och alla 100,000 tals svenskar som sätt utanför rätten att få ta del av sin rätt

2009-04-28 @ 09:35:42
URL: http://ilyameyer.com/
Postat av: Roberth

Det kvittar vi tar en plast ändå. Tv4 har gjort bort sig.

2009-04-28 @ 10:07:17
Postat av: Eric

Var det ett citat av Voltaire? i vilket fall som helst så är det ju inget fulmedia tillämpar.. fy fan säger jag bara

2009-04-28 @ 10:20:06
Postat av: Kalle

Nu tillåter TV4 politisk reklam för Riksdagspartier och EU-partier.TV4 vågar inte nämna och släppa fram SverigeDemokraterna som finns invalda i hälften av sveriges kommuner i demokratiska val. Fy fasiken vad dåligt av ett mediaföretag.TV4 vet inte vad demokrati är. Bojkotta TV4.2009-04-28 @ 10:37:08
Postat av: Kalle

Sverige har dubbelt så många våldtäkter som tvåan Storbritaninen.Sverige har dubbelt så många muslimer per 1 000 innevånare som Storbritanien.Konstigt sammanträffande. Kan det ha något samband???2009-04-28 @ 10:41:50
Postat av: Info

BRÅ HAR FELDet är inte bara Anna-Lena Lodenius, Expos Daniel Pohl, Torbjörn Tännsjö och en handfull till som har klippkort i Sveriges radio och andra medier, när det gäller att förklara diverse svenska samhällsskeenden. Ytterligare en är ”professor” Christian Diesen.Så här förklarar han i Metro idag det stora antalet gängvåldtäkter utomhus, begångna av nysvenskar med etniska svenskor som offer:”EFTERFESTER – EN SVENSK VÅLDTÄKTSFÄLLA. – Förklaringen kan vara: Efterfesterna. Det är huvudorsaken, säger professor Christian Diesen till Metro. --- Enligt Christian Diesen krävs en rad åtgärder, men han vill inte precisera vilka.”Nähä, det är alltså inte ”ökad anmälningsbenägenhet”, som är förklaringen. BRÅ har fel och Christian Diesen har rätt. Vem är Christian Diesen? Några citat från Flashback säger allt:”FULA GUBBEN

2005-05-15, 09:43

Fula Gubben tänkte skriva något surt om kommunist-UFO:t Christian Diesen, mannen som gav politisk korrekthet ett proggigt akademiker-ansikte. Karln måste ha fått sin professur i ett paket Corn Flakes.Nu visade det sig inte behövas eftersom en iskall krönika i Aftonbladet redogör för Diesens oprofessionella beteende och kufiska åsikter på ett sånt sätt att vi kanske slippa höra från honom något mer.Läste följande med växande belåtenhet:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,645523,00.html

JAHA JOVISST

2005-05-15, 10:34

Christian Diesen agerar i samförstånd med röda jornalister och använder sin titel för att maskera propaganda som vetenskap,iofs. inget nytt men bra att det uppmärksammas. Påminner lite om Jerzy Sarnecki, professorn i kriminologi som har svårt med statistik, han brukar hävda att brottsligheten i Sverige minskar, jag misstänker att kvot-professorns dyslexi kan ha något med svårigheterna att tolka statistik att göra ---.”Slutligen till "Eric": Citatet i fråga brukar av okunniga tillskrivas Voltaire. Minsta efterforksning ger dock vid handen, att upphovsmannen INTE är Voltaire och att yttrandet i sitt original var annorlunda formulerat.

2009-04-28 @ 12:05:10
Postat av: Knegarn

Man hävdar nu att Sveriges förstaplats på våldtäktslistan beror på att vi räknar på annat sätt än andra länder.Det är ju ett väldigt smidigt sätt att komma undan...

MEN!Det är klart att olika länder räknar på olika sätt. Det är ju därför det behövdes forskning.

Hade alla länder räknat på samma sätt hade man ju bara kunnat lägga in siffrorna från respektive land utan förskning.Forskarnas uppgift måste ju ha varit att upprätta en korrekt statistik med hänsyn tagen till just dessa skillnader.PK-media kröker sina ryggar i korkskruvsliknande spiraler i sina försök att bortförklara massinvandringens konsekvenser!

2009-04-28 @ 12:14:16
Postat av: Carl

Micael Foghagen har rätt! låt nån proffsig producent göra fina reklamfilmer till Youtube.

President Obama vann valet genom youtube!

var glada för att TV4 vägrar, nu sparas massa partipengar och de listiga reklambyråerna kan om de vill, manipulera sina uppdragsgivare att betala för reklam som kan ge felaktigt budskap.SD´s väljarkår finns ändå inte framför dumburken, varför lämna Thoralf´s superbra blogg, Fria Nyheter,Politisk inkorrekt mfl för att se nåt flashigt reklam. Det är fakta och trovärdighet SD väljare söker och det kan vara kortfattat och lättläst. lägg reklampengarna på att betala folk att dela ut valsedlar (kommer nog sabbas vid 7 juni som vanligt)och pappersreklam.satsa på xtra bevakning vid rösträknandet för fusk kommer ske till varje pris. sossepakten och allians kommer inte ha några skrupler nu när de åker ut ur EU-parlamentet. DET FINNS BARA !& platser för Sverige? 16 stycken platser för SD och Nationaldemokraterna och piratpartiet

2009-04-28 @ 13:07:10
Postat av: pelle

hur kan man veta att anmälnings-benägenheten har ökat????????

2009-04-28 @ 15:11:26
Postat av: AWSvensson

Lagarna gäller tydligen även SD när inte de etablerade partiernas lakejer får bestämma.

Postat av: Rättvis

Det kan vara nog så besvärligt att få upp en gädda som fastnat på ens krok. Värst är det dock när man fått den upp i båten. Tänk hur den hoppar, slingrar sig och trasslar till revar. Barn skrämmer den också - men fast är den likväl.Och hur är det med PK? Trasslar inte PK till våra planer? Men egentligen är det nog för sent för PK, alldeles för sent. Dom kan inte påverka det allra minsta längre.

2009-04-28 @ 15:44:35
Postat av: Roberth

Sd har redan Sd television. Gå in och stöd dem. Att dominera på nätet är ett mycket bra sätt att nå väljare.

2009-04-28 @ 15:47:20
Postat av: Katinka Glahd

Här är en Batikhäxa som ljuger rätt ut om detta ämne i KVP,s ledare i dag.Hon heter Johanna Nylander.

"Vad är det i den svenska kulturen som gör att så många fler män här våldtar här än i andra europeiska länder?"

Hon nämner inte med ett ord massinvandringen av muslimska män som har en helt annan bild av kvinnor än vad svenska män har fått genom fostran.

Till sist brännmärker hon svenska män med att skriva en stor fet lögn och detta är hon mycket väl medveten om,men hon vägrar tydligen att inse sanningen forsar fram på Inter-net!!

"BLAND FÖRÖVARNA ÄR BILDEN ANNORLUNDA:DEN VANLIGASTE FÖRÖVAREN ÄR EN ETNISK SVENSK,(!!!!!)OFTARE NYKTER ÄN I ANDRA LÄNDER,(hur kan man vara journalist och inte kunna skriva ren svenska och att sätta i system med att avhålla sig från sanningen),OCH VÅLDTAR EN YNGRE TJEJ SOM HAN KÄNNER:SAMME FÖRÖVARE ÄR DEN SOM TROLIGAST SLIPPER UNDAN STRAFF.

DET är någonting ruttet när världens mest jämställda land är Europasämst på våldtäkter."

Det mest ruttna är att journalisterna i detta land inte lär sig att skriva en proper svenska och medvetet ljuger läsarna rakt upp i ansiktet. Detta är den verkliga rötan!!!Måtte fan ta "detta andens tattarfölje" men några få undantag!

2009-04-28 @ 16:02:14
Postat av: Anonym

2009-04-28 @ 16:05:22
Postat av: Lappalainen (S)

TV 4 är ett företag och inget annat, de behöver varken förklara sig eller ta hänsyn till Sverigedemokraterna som parti. Dessutom har de starkt drivit noll tolerans mot rasism, något som inte är förenligt med Sverigedemokraterna.

2009-04-28 @ 16:22:04
URL: http://toni.lattepappan.se/blogg
Postat av: Maria

Läste just att Tv 4 nu har gett klartecken till Junilistan att köpa reklamplats inför Eu-valet. Där sköt dom sig själva i foten men vem blir förvånad längre? Bojkotta Tv4 och rösta på SD i juni. Ingen j-vla Pk-nisse ska tala om för mig hur jag ska rösta.

2009-04-28 @ 16:23:18
Postat av: s-e karlssonVarför säljer inte TV4 reklamtid till Sverigedemokraterna och använder de pengarna till att se till att fler av TV 4as program blir textade så att vi döva och hörselskadade kan hänga med i programmen ! S-E Karlsson .

2009-04-28 @ 16:39:15
Postat av: Dragan Klaric

RE: Micael Foghagen & CarlDet finns redan en stark YouTube kanal för Sverigedemokraterna!Det är SD Television http://www.youtube.com/SDTelevisionProduktionsansvarig

Dragan Klaric

2009-04-28 @ 16:42:18
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: Hulda

Lappalainen: Så du tycker att det är viktigare att stoppa SD från att få TV-reklam i TV4 än att stoppa ökningen av våldtäkterna i Sverige.

Locket på, tig och titta bort.

Sanningen kommer ändå fram - var så säker på det!!!!

Tänk om någon ung flicka i din bekantskapskrets blir våldtagen - vad tänker du då?

2009-04-28 @ 16:43:40
Postat av: carl

Norsk televison sänder över Värmland och Dansk tv kan ses i malmö. vilken skam för Sverige internationellt sett att vissa Svenska partier få be andra länder sända ocensurerade inslag. detta vore nåt för Amerikanska tv bolag vilket skoop för CNN, Fox News, New York Times mm

2009-04-28 @ 16:45:13
Postat av: carl

Dragan Klaric, hur når ni ut till äldre som inte har internet? äldre tror ju att Socialdemokraterna och de borgliga partierna är som de var förr.

valpunkter: 1 höj garantipensinerna 6700 kr kan ingen leva på när el och mat och sjukvård har ökat medans pensionerna minskar.2: öka och underlätta för pensionärer att komma till sjukvård, få komma ut på aktiviteter mm3: låt inte alla jobba i äldrevården det bör vara motiverade och utbildade personer som kan hantera det mentalt hårda arbetet med att jobba med senila, vårdkrävande personer.sen bör man tjäna mer än de som har försörjningsstöd och istället jobbar svart

2009-04-28 @ 17:18:34
Postat av: Gregorius

Varför inte köpa reklamtid hos Kanal 5? Där kanske man har högre demokratiska värderingar än de som råder hos statstelevisionen och TV4.

2009-04-28 @ 17:29:14
Postat av: Dragan Klaric

RE: carlRäkna inte bort de äldre! Jag känner många gamla som har köpt ny bärbar dator och skaffat snabbt bredband. Men visst, det finns fortfarande många äldre som inte har dator och bredband. Hur ska vi då nå ut till dem? Ja med anledning av att TV4 nu nekar SD reklamplats och SVT samt SR hellre sysslar med infiltration av SD och SDU än låter oss komma till tals så kan jag tyvärr i dagsläget inte svara på din fråga.Men för all del kontakta TV4 ledningen samt de ansvariga för SVT och SR och fråga dem. Jag har frågat dem, men ännu inte fått något svar!Dragan Klaric

2009-04-28 @ 17:37:15
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: Marianne

Ja Dragan Klaric och carl, hur nå pensionärerna?Själv gick jag med i PRO (bra bridgekurser) och blev nästan hudflängd när man förstod att jag sympatiserar med SD.I PRO fortsätter vurmandet för multikulturen och de gamla tror att de blir utan pension om invandringen minskar.SD måste ut till äldreboenden,förklara att Sverige inte behöver mer "arbetskraft" och informera de gamla så de inser att de blir lurade!De gamla har byggt landets välfärd genom sitt slit, nu rear deras otaksamma ättlingar ut hela moder Sveas bohag!

2009-04-28 @ 17:49:33
Postat av: World Traveller

Thoralf och andra bloggare - ett stort tack foer att ni kaempar foer att svenska folket ska faa veta sanningen. Jag hade aldrig orkat.

Man blir helt moerkraedd naer man laeser svenska ljugmedia. Otroligt nog saa gaar stoerre delen av folket paa det tror jag. De ser paa TV1, 2 och 4, laeser Aftonpravda och Expressen och faar saalunda aldrig reda paa vad som aer sant och falskt. Speciellt vaara gamla tror nog att Sossarna vaernar om arbetare och pensionaerer foer det har de blivit itutade ett helt liv, och de flesta gamla har inte tillgaang till internet.

Jag laeste att "experter" tror att bloggarna kommer att "foersvinna". Kan det vara en boerjan paa att vaenja svenska folket vid nya loegner - ploetsligt slaecks obekvaema bloggar ner och ingen undrar varfoer eftersom "experterna" hade foerutspaatt att saa skulle ske?

Och till saana som Lappalainen - varfoer tar du inte ditt pick och pack och flyttar till ditt ideal-land, Saudi-Arabien...eller aer det numera Swat-dalen i Pakistan som aer det nya foeredoemet?

2009-04-28 @ 19:00:25
Postat av: Rättvis

Räkna inte bort de äldre! Jag känner många gamla som har köpt ny bärbar dator och skaffat snabbt bredband. Men visst, det finns fortfarande många äldre som inte har dator och bredband. Hur ska vi då nå ut till dem?

Dragan, Du har helt och hållet rätt när Du skriver:

Men, som sagt, hur ska vi nå dem som inte har internet?

Alla dom som är barn eller barnbarn till äldre utan internet kan här göra en extra insats i valarbetet. Varför inte ta med den bärbara hem till dem och visa på t ex Thoralfa blogg?Det gäller att få dem att inse 1. Att dom är lurade, 2. Att det finns en möjlighet /=SD/ att göra något åt politikernas utförsäljning av Sverige, som ju allra mest drabbar pensionärerna.

2009-04-28 @ 19:10:41
Postat av: carl

Braa "Rättvis" all beröm till SD klaric, Thoralf mfl.

barn och barnbarn bör hjälpa att informera sina äldre släktingar.

PRO-föreningar bör väckas upp

men det viktigaste av allt: VALFUSK

kommer det bli fler valsedel räknare som kommer från SD? när man går och röstar ser bara sossar och moderater. nu när det skall krigas om 18 Ledamot platser i EU så fattar alla hur ärliga röstrknarna är!

med tanke på att Sverige genererar vattenkraft,kärnkraft, järnmalm,skog, lydiga skattebetalare mm för minst 1200 Miljarder om året så är EU beroende av Sverige.

2009-04-28 @ 19:24:15
Postat av: Kalle

Ta bort skatten för pensionärer så får gamlingarna igång sveriges punkterade hjul med sin konumtion.

2009-04-28 @ 21:15:17
Postat av: Häpnadsväckande

Dragan

Ett litet uppslag för en film inför EU-valet. Våra motståndare berömmer sig ju för lite av varje, t ex så värnar de om miljön.

I Norrland ser det lite varstans ur som om Djingis Kahn gått fram: Knappt ett träd så långt ögat kan nå.

Detta är särskilt utmärkande för sjumilaskogarna, t ex gränsen mellan Ångermanland och Jämtland.Allt är kalhugget, men miljöpartiet har annat att tala om...Ja miljöpartiet skulle enkelt kunna avslöjas genom att visa en film från ett av Norrlands milslånga kalhyggen.Jag försäkrar att det är ammunition i valarbetet. De flesta norrlänningar anser att deras förfäder blivit lurade på skogen...Det gäller nu att få dem att förstå att de blivit lurade igen...Visa en film med kalhyggen och norrlänningarna kommer att förstå.

2009-04-28 @ 21:43:05
Postat av: Calle

Till Lappalainen (S)

Vad har SANNINGEN med" nolltolerans mot rasism" att göra??? Sanningen kan väl inte vara rasistisk?

Om medierna inte sprider sanningar, så sprider dom ju lögner. Dessa journalister kallar sig " grävande-undersökande", men dom tillhör en propagandaapparat lika den i Tyskland på 40-talet som spred dynga.Skillnaden är att då gällde det judar och idag gäller det sverigedemokrater som skall beläggas med skuld för allt.

2009-04-29 @ 00:24:45
Postat av: Robin_Shadowes

Jag har också varnat för risken med valfusk tidigare. Men hur ligger det egentligen till med att röstningen är hemlig? Jag har läst nånstans, minns inte vart, att det är det inte alls. Dom som sitter där och tar emot rösten kan tydligen visst se vilket parti man röstat på. Hur ligger det till med det? Hur kan dom se det? Detta är såfall mycket allvarligt. Det är det samma som åsiktsregistrering. Jag tror inte dom vågar strimla varenda röst. Det skulle ju se mycket konstigt ut om Sd fick 0% eller hur? Det måste därför skötas snyggt så det snarare hamnar på runt 3,7 eller nåt dylikt.

Synd att Shakespeare inte förlade Hamlet till Sverige istället för det är i sanning något ruttet i staten Sverige...

2009-04-29 @ 06:52:31
Postat av: Tore"Marianne"! PRO är en plats för "avdankade" sossar.

SPRF är en "partipolitisk obunden" pensionärs-organisation, där alla kan få sin talan. Själv har

jag "rekommenderat" i en insändare vid förra valet,

fördelarna med SD. Nu är det dax igen till EU-valet! Besök gärna deras plats:

www.sprf.seVi har ungefär 800.000 "fattigpensionärer" här i Sverige! Jag tror inte dessa har råd att inhandla en dator och registrera en internet-inkoppling. Det fordras andra sätt att komma åt dem. Det gäller för "våra kommungubbar/kärringar" att besöka "hemmen", och lägga fram fakta om SD och verkligheten.

Jag har tidigare påpekat att det är fel, att ÄFS deltagarna erhåller över 10.000 kronor skattefritt,

samt dessutom kunna ta med sig 3.000 ifrån sina hemländer, utan att det påverkar deras bidrag!

En måttstock borde vara 10.000 kronor skattefritt för svenska pensionärer, samt att i ÄFS låta anhöriga svara för deras uppehälle! Detta skall då inte belasta det svenska samhället!..."Människor ljuger aldrig så mycket som efter en jakt, under ett krig eller före ett val", med tanke på rådande omständigheter och EU-valet...

(Otto von Bismarck)

2009-04-30 @ 17:13:07
Postat av: Tore

Och som jag tidigare i en blogg ovan meddelat:

"En åsikt är inte nödvändigtvis riktig bara för att någon är villig att dö för den"!

(Oscar Wilde)

2009-04-30 @ 17:22:45
Postat av: Eric

Avtalsfrihet råder i Sverige. Lev med det eller flytta!

2009-05-07 @ 22:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0