STATSUNDERSTÖDD FÖRFÖLJELSE


Pontus Mattson, SR                Foto Thoralf Alfsson.

Sveriges Radio och SVT fortsätter med något som snarast kan liknas vid en systematisk förföljelse av oss Sverigedemokrater.


I gårdagens Debatt fortsatte Janne Josefsson i Sveriges Radios fotspår men min bedömning är att Kalibers representanter snarare fick sitta och försvara sina arbetsmetoder än att Sverigedemokraterna behövde försvara vår politik. För detta handlar inte om politik utan det är på mycket lägre nivå. SR och SVT är inte ett enda dugg intresserade av att diskutera SD:s politiska program och dess innehåll för det vet man går hem i stugorna hos den vanlige svensken och hos många invandrare och det undviker man givetvis. Nej, det gäller att hitta andra angreppspunkter för att kunna svartmåla Sverigedemokraterna och som ett led i detta använder man så tvivelaktiga metoder som infiltratörer och dolda kameror och mikrofoner.


Nu kommer Pontus Mattsson som är journalist på Sveriges Radio ut med en bok om Sverigedemokraterna. Jag har själv träffat Pontus vid några tillfällen, bland annat under riksårsmötet i Karlstad 2008 (bilden ovan). Där han glider omkring och lyssnar lite här och lite där för att hitta något att använda. Nu förstår man givetvis att syftet med allt detta lyssnande varit att skriva en bok om SD. Frågan jag ställer mig är om det är riktigt att svenska licenspengar går till att skriva böcker om ett politiskt parti. Hur mycket av sin arbetstid på SR har Pontus Mattsson använt för att skriva sin bok? Hur mycket av boken är finansierad med licenspengar?

Att boken utkommer i samband med att Kalibers förtalskampanj pågår är ju givetvis heller ingen slump utan den ingår givetvis i en mycket välplanerad strategi från Sveriges Radio. Att detta drev drar igång samtidigt som valrörelsen till EU-parlamentet är givetvis heller ingen slump.


Men som de flesta vet är all publicitet, bra publicitet!


Nu tror jag dock att Sveriges Radio bränt sitt krut alldeles för tidigt och jag tror inte att de har förmågan att hålla lågan brinnande så länge. Däremot har de skapat ett stort intresse för Sverigedemokraterna och jag är övertygad om att när vårt informationsmaterial börjar dimpa ner i brevlådorna så kommer många fler än tidigare också läsa delar av materialet och förhoppningsvis förstå vår politik.


Detta vet givetvis de flesta ansvariga på tidningarna och i andra media. De är nog mycket väl medvetna om att Sveriges Radio spelar ett högt spel som likaväl kan innebära framgångar för SD i opinionen och som till och med kan leda hela vägen till Bryssel och Riksdagen.


De lokala medierna är nog mycket väl medvetna om detta eftersom ingen från Barometern eller Östran förutom Kalmar Läns Tidning hört av sig om denna förtalskampanj för att få en kommentar. Jag är övertygad om att detta beror på att man inte vill ge oss mer uppmärksamhet i de lokala medierna. De är också i allra högsta grad medvetna att det inte finns några plumpar i "våra protokoll" lokalt i länet, utan att vi försöker göra vårt jobb efter de små förutsättningarna vi har och driva våra lokala politiska frågor. Därför avstår de ifrån att ge oss mer publicitet när de inte kan "kasta mer skräp på brasan". Jag är övertygad om att de letat i sina gömmor men att de inte funnit något användningsbart till sina artiklar och då är det bättre att vara tyst.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Skulle vilja se Kaliber granska alla partier lika hårt som SD. Som nån sa i går på Debatt." Hur kan SD har vuxit så mycket som de gjort " ?

2009-04-08 @ 08:47:05
Postat av: Hr Fökk

Till SD,s nästa partikongress, lägg in slopandet av licensavgift för SVT/SR, kopiera alliansens, avskaffande av statliga företag och monopol organisationer som egentligen är ett extra skattepålägg.

Motprovokation är också bra reklam

2009-04-08 @ 09:23:09
Postat av: Erik

Jag tycker vi ska ha licens men jag tycker inte SVT och SR ska få allt. Dela ut licenspengarna till alla TV och radiobolag typ som pressstödet.

Och den där Nina! Va hon yrar dumheter. Hon menar att i en demokrati så granskar man politiker. Jag menar att i en demokrati så spionerar man inte på folk.

I vårt land så slår Goliat David och inte tvärtom.

2009-04-08 @ 09:50:02
Postat av: AWSvensson

Nu ska man ha klart för sig att Sveriges Radio styrs av politiker som känner sig hotade av SD:s framgång.

Sveriges Radio blir då bara ett av många redskap som politikerna byggt upp för att befästa sina positioner.

Vi kan nog räkna med att fler av dessa redskap kommer att kommenderas ut med parollen Motarbeta SD, för folket bakom ljuset.

Det var snällt skrivet att de bränt krutet, snarare bränt av en Kinapuff.

2009-04-08 @ 10:12:29
Postat av: Info

Intressant. Du håller ögonen öppna. Den här lilla kommentaren la jag in kl. 07.15 i morse efter ditt förra inlägg:Postat av: Info

FORTSATT FÖRFÖLJELSESveriges radio fortsätter att förfölja Sverigedemokraterna. Ett av huvudämnena i dagens förmiddagssändning:”Idag kommer boken ´Sverigedemokraterna in på bara skinnet´ ut. Samtal med författaren Pontus Mattsson.”Som säger. Ja, vad tror ni? Precis det, som en fortfarande någorlunda normal person kan räkna ut på förhand: Sverigedemokraterna sitter i en del kommunstyrelser. Där dom inte har lagt några som helst motioner. Jo, i något fall hade faktiskt någon sverigedemokrat undrat, om man inte skulle kunna tillåta en och annan snäll vovve att få pigga upp gamla pensionärer på äldreboenden.Något som sjupartialliansen naturligtvis omedelbart hade avslagit. Med motiveringen att hundar alltid är rasistiska. Och att VÄNLIGA hundar per definition dessutom är BÅDE rasistiska och fascistiska. Och nazistiska.Vem är Pontus Mattsson? En vanlig, rättrådig svensk? En bildad och kunnig man ur folkdjupet? Som vi andra, dumma nollor ute i landet bara ska lyssna på med gapande munnar. Och hålla käften. Enligt Google tillhör herr Mattsson i själva verket sedan länge Sveriges politiska och massmediala nomenklatura:”MATTSSON, PONTUS

Pontus Mattsson (född 1965) är politisk journalist på Sveriges Radio. Han har

under flera års tid bevakat Sverigedemokraterna.”2009-04-08 @ 07:15:10

2009-04-08 @ 10:16:13
Postat av: Nalle i Växjö

Vem ska granska journalisterna?Deras bakgrund och politisk hemvist, och liknade frågor.Och det sådant som ligger som bakgrund till vad dom skriver, och inte minst VAD DOM INTE SKRIVER.För det är exakt lika allvarligt med deras makt, att inte skriva sanningen hela sanningen och intet förvränga eller förtiga.Dags att granska dom som granskar.

Men inte i cirkusprogram som Debatt med Janne J

2009-04-08 @ 10:16:21
Postat av: AWSvensson

Går till regeringen med begäran om en miljon i flyktingpengarHögsby i dag 08:16Högsby kommun har vänt sig till regeringen med krav på ersättning för flyktingmottagning och det rör sig om nästan en miljon kronor.Enligt kommunens uppfattning har Migrationsverket vägrat betala 967 000 kronor trots att det är detta verk, som har brustit i handläggnigen, då det gällde klassningen av

Av den skrivelse som kommunalrådet Ewa Engdahl (C) skickat framgår att kommunen har ovanstående anspråk på Migrationsverket. Det handlar om uteblivna ersättningar för tre barn utan vårdnadshavare men även övriga personer i samma ärende, som felaktigt klassats som anhöriga och borde därför ha rätt till den statliga introduktionsersättningen.

Gong på gång har kommunen påtalat för Migrationsverket de fel, som man har gjort i ärendet och det förekommit brister i handläggningen samt att man inte bemödat sig om att skaffa korrekta underlag till besluten.

Dessutom betonar Ewa Engdahl att kommunens påpekanden varit helt förgäves att man från kommunens sida känner sig helt maktlös mot myndigheten, alltså i detta fall Migrationsverket.Nu är ju inte Högsby din kommun men vi har väl en talesman för SD i högsby som kan vidareutveckla detta.

tre barn utan vårdnadshavare men anhöriga till tre barn. Hur går detta ihop?

2009-04-08 @ 10:32:10
Postat av: s-e karlsson

AWSvensson.

Vi i Sd Högsby har begärt få fram kosnader för invandrig i Högsby men får bara till svar att det är i princip nästan omöjligt ! Vi har inte insyn i vad som beslutas i kommunen mer än några andra invånare ! Så det är inte bara att gå in och begära ut uppgifter ! Om det vore så lätt ändå .

Vi har även lagt en motion om mångkulturellt bokslut men får även där svaret att det i princip är omöjligt ! Vad kan vi mer göra ?

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-08 @ 10:50:28
Postat av: Info

SVERIGES RADIO KALLAR ER FÖR TOKARVärd i Ring P1 (09.20) just nu är Täppas. Jag lyssnade litet på den förste inringaren. Denne beklagade sig över att en feministikon, Wanja Lundby-Någonting, beviljat en partikompis 101 miljoner i ersättning för tre års påstått ”arbete”.Eller hur det nu var. Det kan man inte hålla reda på. I varje fall föreföll inte heller Täppas, konstigt nog, helt och hållet belåten med de där 101 miljonerna. Nu kommer det, tänkte jag. Täppas la ut texten: Men vad ska man göra? Om man inte riktigt kan tycka, att socialdemokraterna alltid är ofelbara?Nu kommer det, tänkte jag igen. Jag började räkna sekunder på klockan. Täppas fortsatte:Och de borgerliga kan man ju inte heller rösta på. Ska man kasta sig i armarna på SVERIGEDEMOKRATERNA OCH LIKNANDE TOKAR?Omkring sju sekunder tog det för Täppas att leda samtalet in på Sverigedemokraterna för att i samma andetag kalla dem för tokar.

2009-04-08 @ 10:50:41
Postat av: AWSvensson

S_E Karlsson, är det så illa att man som företrädare för kommuninnevånare inte kan få fram ett underlag för förslag till förbättringar för kommunens invånare.

Hur f-n ska då SD kuna komma med motioner om man inte kan få information.

2009-04-08 @ 10:55:28
Postat av: carl

personalen på StasiRadio SR kommer få gå i landsflykt pga SKAM vart de än vänder sig. när SD får 55 procent av rösterna och bildar regering. nästa år då alla är arbetslösa inser även medelsvensson att man SKALL INTE TIGA LÄNGRE och har inget mer att förlora.

2009-04-08 @ 11:52:51
Postat av: carl

vilken SKAM att ha skrivit en förtal bok om SD när alla snart vill samarbeta med SD. barnbarn till pontus Mattson kommer säga att morfar var lite förvirrad när han jobbade på radion.till och med Göran Hägglund har redan annonserat att han kommer vända kappan efter vinden och kan tänka sig att samarbeta med SD om de kommer in i regeringen. men Stasi personalen på SR kommer få stå kvar med skammen när alla andra partier vänt kappan efter vinden.

2009-04-08 @ 12:00:32
Postat av: Rättvis

Säker är det många som minns hur media krusade för den rumänske diktatorn Nicolai Chauchescu. Och värst utmärkte sig väl som vanligt statsmedia. Ja staten hade ju gett denne tyrann fina utmärkelser så det gällde förstås att ge eldunderstöd.Till slut gör det svältande folket uppror och då kan inte ens SVT längre omfatta den ondskefulle demon eldunderstöd.Här är en film som visar det gigantiska palats som han tvingade sitt svältande folk att betala.Nicolai Chauchescu skulle nog ha känt sig som hemma om han fått se SVT:s propaganda sändning mot Sverigedemokraterna och täppas kanske skulle ha fått en nådig nick av uppskattning om Chauchescu kunnat höra dennes radioprogram.

2009-04-08 @ 12:23:04
URL: http://www.youtube.com/watch?v=9PSLJ2dH5K
Postat av: Hulda

Det måste finnas uppgifter om de "journalister" som har spionerat på SD.

Släktingar, klasskamrater, grannar,studentkompisar och andra som kan informera om deras politiska åsikter och ev. skandaler.

Sök, hitta och publicera!

2009-04-08 @ 12:39:00
Postat av: Nalle i Växjö

Nej Hulda.Jag är övertygad om att man ska hålla sig till öppna källor och sådant journalister själva publicerat.

Inget "mullvadsarbete" det kan SVT,SR Expressen och deras anställda hålla på med. Det är för lågt för SD .

2009-04-08 @ 12:50:05
Postat av: carl

rättvis! ja Sveriges politiker och LO och fackföringar sitter i samma båt och låter folket svälta medan de själva badar i pengar. de är precis som Nicolai Chauchescu. diktaturen i Sverige består genom att nästla in folk i beroendeställning de som tycker annorlunda får ekonomisk bestraffning. hellre bo i koja i skogen ett tag än låta allians och sossepackten roffa åt sig. när Nationaldemokraterna och Sverigedemokraterna får bilda alliansregering kommer rättvisan ikapp. om inte bedragarna får möta rättvisan på gatan en mörk kväll långt innan 2010.

2009-04-08 @ 12:56:26
Postat av: s-e karlsson

AWSvensson ! Sd Högsby har lämnat in mellan 8-10

motioner alla med förslag om förbättringar för kommuninvånarna , kan nämna ett par stycken , TSS =

Tecken som stöd för hörselskadade i kommunen , parboende garanti samt ytterligare 6-7 stycken samtliga med avslag troligen beroende på att det är just Sd som lämnat in motionerna !

Om du tror att vi i Sd Högsby inte har agerat så tror du fel det är inte så lätt att bli betraktad som något som katten har släpat in vid varje fullmäktigemöte och ännu värre blir det väl nu efter detta med kampsångerna !

Mvh S- E Karlsson.

2009-04-08 @ 13:07:34
Postat av: carl

på tar om bedragare. har LO-basen wanja fallskärmsavtal?

skulle fackföreningsavgifterna tvingas höjas om "wanja rövardötter" får avgå och ny LO- bedragare skall ha nya fallskärmsavtal?kunde kaliber redaktionen rota i detta? nej de verkar på uppdrag av sossepakten

2009-04-08 @ 13:20:11
Postat av: Per-ErikOm det är panik, ren och skär ”dumhet” eller något annat inom massmediaetablissemanget som nu är på gång har jag ännu inte fått riktig klarhet i. Men att det finns tecken på en uppenbar ”rädsla” för Sd, och som är unik på flera sätt, är ställt utom allt tvivel.På den senaste tiden har vi ”berikats” med inslag i radion genom ren spionageverksamheten från Kaliber, SVT har haft ”stödprogram” för kollegan SR genom programmet Debatt och i nyhetssändningarna, kvällstidningarna försöker överträffa varandra i ren smutskastning, två böcker har senaste veckan kommit ut om Sverigedemokraterna o.s.v.Om man gör en allegori mellan Sd:s politiska målsättning och massmediavärldens agerande, kan denna sammanfattas mycket enkelt:

Sd försöker gång på gång påpeka att takplattorna på huset ramlar av och förr eller senare kommer hela huset att bli vattenskadat, sättningarna i grunden gör att husväggarna kommer att rasa inom en snar framtid, dörrlåset har inte fungerat under många år o.s.v. Obekymrat om dessa varningar fortsätter ”ägarna av huset” (läs, den tredje statsmakten) sina flummiga politskt korrekta diskussioner kring köksbordet och låtsas inte ens uppmärksamma de allt mer vidgade sprickorna i köksväggarna.

Detta är tyvärr den skrämmande nivån på dagens massmedia och deras makalösa oförmåga att uppfatta vad som håller på att ske i vårt fosterland!

2009-04-08 @ 13:29:13
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Nomenklaturen skor sig, många andra i samhället får det bara sämre, precis som i gamla öststaterna. Det fanns alltid pengar till STASI i gamla östtyskland och i Sverige idag finns det pengar till vänsterjournalister och SR men inte till pensionärer och arbetslösa. Dags för förändring!

2009-04-08 @ 13:38:10
Postat av: Info

För övrigt är det bara Annika Östberg, vår tids madonna, som idag gäller i Sveriges radio och på tidningrnas förstasidor. Hon dömdes nämligen under Busch-ragimen eller någon annan sverigedemokratisk regim. Om man läser litet om Annika på Wikipedia, så kan man hitta följande:DRÅP

1972 knivmördades en man i hennes lägenhet. Östberg erkände brottet och dömdes till villkorlig dom för dråp.[1][2][3] Östberg hävdar att hon erkände ett brott hon inte begått för att hjälpa sin dåvarande pojkvän.[4]DUBBEKMORD

30 april 1981 rånmördade Östberg och hennes pojkvän Bob Cox den pensionerade restaurangägaren Joe Torre. Annika hade planerat dådet, hon stämde möte med Torre för att sälja stulet kött. Medan Annika Östberg distraherade Torre genom att låtsas ta fram köttet ur bilens baklucka, sköt Cox honom två gånger varpå de stal hans plånbok. Paret flydde dagen efter mot Kanada på Highway 29 men fick punktering. Medan Cox bytte däcket gick Östberg in i buskarna för att uträtta sina behov. Då stannade den 34-årige polisen Richard Helbush.[5] för att hjälpa till med däcket. Cox började bråka med Helbush. Östberg klev då fram och distraherade polismannen på samma sätt som vid förra mordet, genom att leta i sin handväska efter det körkort hon inte hade, Cox sköt Helbush flera gånger i ryggen och bakhuvudet. Östberg sade till Cox att stjäla polisens plånbok och att gömma kroppen i ett intilliggande dike. Paret stal polisbilen och flydde vidare men stoppades snart av polisen och skottlossning utbröt. Cox sköt och lämnade sedan vapnet till Östberg som laddade om och gav tillbaka vapnet till Cox. Först efter att Cox skottskadats gav paret upp. Östberg redogjorde i förhör brotten i detalj, men"Tja, vad då, men? Nu griper äntligen Sveriges radio in och ger den oskyldiga ängeln upprättelse. Egentligen, vill man mena (bortåt 200 välavlönade journalister), att stackars Annika bara varit ett offer för sverigedemokratisk ondskefullhet.2009-04-08 @ 14:10:03
Postat av: Roberth Ström

Det är lätt att se vad det kostar för varje kommun med invandring scb.se.

Jag har aldrig varit orolig vi kommer få 6% 2010.

2009-04-08 @ 14:16:06
Postat av: AWSvensson

SE Karlsson, jag tro visst att ni gör ert yttersta och jobbar i motvind, men för en vanlig svensk så synes det orimligt att man undanhåller kommunal fakta till förtroendevalda.Det är ju själva grunden för beslutsfattande att man har korrekt information.

Det finns tydligen mer än tillräckligt för SD att rensa upp i kommunerna, staten med för den delen.

Säger som norrmännen : stå på.

2009-04-08 @ 14:19:01
Postat av: Sverige på rätt väg

Det stora problemet i Sverige är att politiker har en officiell uppfattning och en inofficiell i flyktingfrågan.Det är inget nytt.Frågan är bara hur det kan ha gått så snett.Palme började med importen av valboskapen på 70-talet.Sedan des har det spårat ur fullständigt.Personligen tycker jag att varje diskussion i vår flykting politik skall starta vid hur våra Nordiska grannländer gör i frågan.Sedan är frågan färdigdiskuterad el hur.Sveriges radio kan ägna sej åt att infiltrera Finland Norge Danmark istället.Vore väl bättre än att hålla på i Sverige ,som har tagit emot alldeles för många flyktingar brottslingar, ekonomiska, turister genom åren.Det är ju att spotta på den arbetande Svensson med 57 procent i skattetryck.Som måste till för att hålla alla byråkraters löner samt en massa flyktingar med pengar.Hoppas bara att Svensson vaknar snabbt.Svensson har börjat inse vad Socialdemokraterna står för.Dom är bortröstade.Med tanke på laguppställnimgen så har man ingen ambition at återfå makten.Vilket är bra.OBSEVERA att du måste visa pass för att få arbetstillstånd numera.Ett friskt tecken.Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen som vågmästare.Den som är tveksam kan läsa BRÅ statistik samt fundera på varför häktet i tex Kalmar skall utökas med 150 procent från dagens gästsängar.När journalister inte kan skilja på person o politik så är det illa.Det tar 7-10 år för en invandrare att stå på egna ben.Siffror angående totalkostnaden för hitresta vore mycket bra att få fram till valet.Så vi kan ställa dom i relation till tex vårt försvar, polismyndighet kostnadsmässigt.För du vet väl att hemvärnet utgör 50 procent av Sveriges försvar på 50000 man som tomhylsan tycker är kalasbra.På 1980-talet kunde Sverige ställa upp 900000 man idag 28000 gubbar exklusive hemvärnet.Polisen löser 3 brott per år och polis.Här ligger Sveriges rätta problem inte om någon sjunger i en båthyt el säger fula saker i en polisbil.Fråga etniskt svenska ungdomar hur mycket hjälp dom får på arbetsförmedlingen el hur lätt det är att få en egen lägenhet.På Novaskolan klarar våra berikare inte av att skita i toaletten.Ropar efter flera städeskor.Kontroll görs extra på eftermiddagen.Det är så djävla dumt så man tror inte man läser rätt.Journalistera vet att Sverigedemokraterna kommer att få bra inflytande efter valet o är livrädda.Vi hoppas på mellan 6-10 procent 2010.SVERIGE HAR BÖRJAT NYKTRA TILL.Antingen är Svenska politiker korkade el är politikerna i Danmark Norge Finland korkade välj själv.

2009-04-08 @ 14:19:40
Postat av: Rättvis

Här har staten lagt ned väldiga pengar för att denna mördare ska fritas och återimporteras till Sverige.Varför? Ja varför blir det så viktigt att vara svensk. Annars betyder ju svenskheten ingenting för PK. Medborgarnas förmanas ju om att inse att det aldrig funnits några svenskar.Men nu finns dom - och det är ALLA brottslingar som ska räddas hem från utländska fängelser.

Det är bara att konstatera att Sverigedemokraternas svenskhetsbegrepp ligger ljusår från PK:s.Det kanske Jimmi Åkesson borde framhålla nästa gång han får frågan om vem som är svensk.

2009-04-08 @ 14:22:48
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser att mellan 300 - 500 barn aldrig går i skolan i Malmö. Vad jag vet så har vi skolplikt i det här landet. Vad gör Repalu åt det problemet? Anser det är en skandal och här borde samhället ingripa med skärpa. Vad kommer dessa ungdomar att leva av i framtiden som varken kan läsa eller skriva. Det är bara att konstatera att vissa grupper gör vad man vill i Sverige. Uppmanar Kaliber att åka hem och undersöka dessa människors attityd till Sverige.

2009-04-08 @ 14:36:40
Postat av: Knegarn

Visst är det lustigt att det inför varje val skrivs böcker och görs filmer i syfte att förtala Sverigedemokraterna? Rena osanningar varvas med halvsanningar. Folk som fått sparken ur SD pga extrema åsikter plockas fram och görs till representanter för hur SD ser ut. Media sväljer med hull och hår alla negativa uttalanden man kan hitta om SD medan allt som kan verka positivt ignoreras och tystas ner. Faktagranskningen är lika med noll och intet.Ännu lustigare är att samtliga dessa skribenter och filmmakare har kopplingar till statsmakten genom frikostiga bidrag, anställningar, etc.Man skall inte heller glömma tidningarna som genom flera hundra miljoner i årliga bidrag hålls lojala statsmakterna.Vi lever inte i en demokrati utan i en diktatur av den effektivaste sorten, den som massorna inte märker av... så länge de inte ifrågasätter diktatorn.

2009-04-08 @ 15:14:20
Postat av: Info

SVERIGES RADIO FORTSÄTTER AT FÖRFÖLJANej, det är inte det här jag tänker på, när jag syftar till Studio Ett idag efter klockan 17.00:"Sverige som anses ha den mest generösa flyktingpolitiken i EU kommer att tvingas förbättra villkoren för asylsökande, om ett nytt lagförslag från EU-kommissionen blir verklighet. Det handlar bland annat om rätten till arbete. Senast efter sex månader ska en asylsökande få jobba.---

Reportage av Susanne Palme."Det ör ju klart, att varenda mauritanier, som lyckas ta sig till Sverige, ska ha ett välbetalt livstidsarbete inom sex månader. Samtidigt som en halv miljon etniska svenskar snart ska få vara arbetslösa under resten av sina liv. Om de knotar, är de rasister och nazister.Nej, jag syftar på något annat som kommer och som INTE står på Sveriges radios hemsida. En SR:reporter förannonserar:"Vad ska vi göra med [ta oss till med för att döda] Sverigedemokraterna? Sveriges radio har frågat Fredrik Reinfeldt."Och gunåde honom, om han inte svarar precis så som diktaturen SR vill. För min egen del tror jag, att Fredrik kommer att göra en pudel.

2009-04-08 @ 16:17:27
Postat av: Anonym

Här är debatten:-jas" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=CwiPVM-jas

http://www.youtube.com/watch?v=LXGPI-pg9qo

http://www.youtube.com/watch?v=uixDn6ghgtcSprid vidare!

2009-04-08 @ 16:18:51
Postat av: Stefan A

Vem granskar granskarna, ja i vanliga fall brukar de göra det själva, men i vissa frågor, när de går samman i en pöbel, är det ingen som granskar, då är det fritt fram med halvsanningar, hel-lögner och obeskyr propaganda, tyvärr behövs skärpta lagar för att komma tillrätta med vissa avarter, hur det ska gå till får experter utreda.Tror det är lite sant som somliga påstår, att media har lite samvetskval för att de lyfte in Bert och Ian i riksdagen i början av 90-talet, och det får SD lida för nu, men som Thoralf säger all publicitet är bra publicitet.

2009-04-08 @ 16:24:06
Postat av: s-e karlsson

Det "skälls " på vårt kommunalråd Ewa Engdahl här i Högsby kommun , men hon har varit mycket reko mot oss i Sd som är invalda till kommunfullmäktige ! Hade alla varit så demokratiska som hon är så hade det varit mycket trevligare att sitta i kommunfullmäktige för oss i Sd .

Mvh S-E Karlsson .

2009-04-08 @ 16:43:18
Postat av: Hr Fökk

Nu hör det till saken att jag alltid slagits för monopolens avskaffande. Ända sedan min mörka tid i socialdemokratin har jag arbetat för ett avskaffande av såväl Systembolag som SVT. Jag hjälpte till att rösta in det kapitalförstörande EU därför att jag föll för deras propaganda om just dessa frågor ang monopol. Av all denna propaganda blev det som bekant inte mer än en tumme tott.Idag får jag sitta och höra hur SVT sprider dynga och låter Janne Josefsson ta in folk med bandage på huvud som kallar mig för pöbbel. Fi fan!

2009-04-08 @ 16:51:59
Postat av: Sven-Olof

Så vitt jag förstått flyttade Annika Östberg till Usa med sin mor när hon var 9 år. Nu är hon 55. Hon har varit i Usa i sammanlagt 46 år. Rimligtvis borde hon nu kunna anses vara amerikan. Men enligt svenska staten, och media är hon tydligen fortfarande svensk. En invandrare som kommer till Sverige anses av samma stat och samma media vara svensk så fort de satt sin fot innanför landets gränser.Med samma logik som i Annika-fallet borde de alla vara irakier, somalier, afganer osv, i ytterligare 46 år......MVH Sven-Olof

2009-04-08 @ 17:07:41
Postat av: AWSvensson

Sven -Olof, jag citerar en person med tät kontakt med politiker på ett departement, som svarade när jag förde ett liknande resonemang. " Nu är du inne på logik, det har inget med politik att göra.

2009-04-08 @ 17:27:56
Postat av: Thoralf A

Sven-OlofMed samma logik som anser en invandrare vara svensk så fort han fått uppehållstillstånd så borde diskussionen om Zlatan vara avslutad!Han är numera Italienare!2009-04-08 @ 17:47:03
URL: http://thoralf.se
Postat av: Per-Erik

Läste på en av Sd bloggarna ett uttalande av SR:s representant i gårdagens debatt, att "Märk väl att Nina Glans med darrande röst igår definierade rasism för Björn Söder: det är att vilja bevara Sverige!"Kan någon verifiera detta uttalande? I så fall har kärringen (f´låt men kan inte hitta ett bättre uttryck) mist allt normalt förstånd. Är det inte då dags, att hon i så fall även föreslår att Sveriges Radio byter namn till något mera lämpligt som passar in på den här definitionen av ordet rasism.Tror att det var den tidigare danske utrikesministern Uffe Elleman Jensen, som påpekade vid en debatt i det Danska Folketinget något i stil med att ”Danmark är danskt och inget annat och skall så förbli”. Detta skall jämföras med de avskyvärda nedvärderande uttalandena om Sverige och svenskarna av ynkryggarna Mona Sahlin, Maud Olofsson, Fredrik Reinfeldt et al.

2009-04-08 @ 18:51:36
Postat av: Sten Sture

Var inte så defensiv! Det är väl ingen som bryr sig om att någon konstaterar att somalier har 10 barn och att mycken rå importerad kriminalitet kommer från Balkan. Och att någon sjunger en visa om Olof Palme och riksänkan - vem bryr sig. På den gamla goda tiden var det vanligt med piltavlor med Palmes ansikte på.

2009-04-08 @ 19:07:37
Postat av: Ibbe

Litet råd till journalister på riks-och lokalnivå. "Du har inte ansvar bara för vad du säjer

utan också för vad du låter bli att säja". Borde sitta lite överallt i mediavärldens lokaler för en eftertanke som verkar vara en bristvara i mkt stor omfattning.

2009-04-08 @ 19:37:18
Postat av: RättvisHåller den kommunistiske ormen på att ömsa skinn? Ja helt plötsligt läser man nu i kommunistisk press sådant som bara sverigedemokrater tidigare gett uttryck för.Vad sägs om det här t ex:” Organiserat samarbete med våldsamma grupper är både principiellt fel och en dålig strategi, där vänstern i vid bemärkelse riskerar att marginaliseras. I potten ligger den demokratiska ”Det är ju en total kovändning.

För att inte tala om det här:”I natt vandaliserade ungdomsgäng åter i Rosengård till fromma för alla Sverigedemokrater. Åtta stycken småligister kommer förmodligen att få vara representativa för landets alla invandrare. ”Rena superkovändningen. Och sådana är bara kommunister mäktiga att göra.Läser man tyska riksdagsprotokoll från sent tjugotal och tidigt trettital får man det många gånger motigt när man ska skilja kommunister från nazister. Det går bara inte.Men kommunisterna är ju enligt skolöverstyrelsen, SR och SVT mot all rasism. Javisst, men bara när det passar.Och som sagt, man kan vända mycket snabbt och det på en femöring.Och varför vänder man just nu? Jo därför att man vill konkurrera om Sverigedemokraternas sympatisörer.Dom har tydligen sådan information som säger att det går mycket bra för Sverigedemokraterna i opinionen.

2009-04-08 @ 20:16:25
Postat av: Fredrik

Annika Östberg Dubbelmördare hyllas och jublas det över i svensk press.

Men som sagt ! drogernas fel ! kan ju inte vara en människa som mördar eller är med under 3 REGELRÄTTA avrättningar. Aj aj Sverige ! Visa upp sanningen innan ni hyllar En iskall mördare.usch !!!Låt dom granska oss ända in på skinnet.

Låt felen synas

Vi är vanliga människor

Låt andra stå för hycklerietRösta SDPostat av: Blackfootnation

Jag hade först tänkt att skriva ett långt förklarande inlägg....

men va fan..vad kaliber, expo, vänster-äckel etc håller på med är bara att skuldbelägga, strypa debatt och inskränka yttrandefrihet.

Man vill så att säga lägga munkavle på argument som berör verkligheten så att dom kan legitimeras som t ex främlingsfientliga.

Det är därför det är viktigt att inte be om ursäkt.

De flesta svenskar tycker inget av det som har framkommit är uppseendeväckande.

Om ni går in i en byggbod vid 9-rasten kommer kan ni få höra svador som fullständigt skulle pulvrisera Nina Glans känsloliv.

Vad det handlar om är vänsterjournalisters agenda att genom skattefinansierad medel koppla samman ord som vit-makt musik, rasism, främlingsfientligt etc till SD. Nu har man ju iofs försökt det i alla år men här luras man att tro att det är ett nytt grepp från "kaliber".

Dom vet att man inte kan debattera med hur verkligheten ser ut. I våra miljonprograms-getton, på flyktingförläggningar, på socialkontor, på försäkringskassor, på skolor, på fängelser, på behandlingshem, på sjukhus, etc etc.

Vad dom vill är att göra påpekandet av hur det ser ut främlingsfientligt och osmakligt. Att spela på känslo-argument och hamra och propagera in epitet så att det totala misslyckandet av svenska politiker, journalister och fullständigt sinnessjuk immigrations/flykting/mångkulturell politik inte ska kunna kritiseras.

Man vill m a o inte att verkligheten ska kunna berättas för då rämnar hela skithuset som lögnen är byggd på.

Var bor Nina Glans?? Var bor infiltratören??

Rinkeby? Södertälje? Rosengård?

2009-04-08 @ 21:53:08
Postat av: Nalle

Nina Maria Glans

Adress: Olivedalsgatan 8 2 tr

Postnummer: 413 10

Postort: Göteborg

2009-04-08 @ 23:37:26
Postat av: Anonym

Innan jag går och lägger mig: Uppsalakärringen, hon som fungerade som chefsåklagare i Janne Josefssons program - Ja, hon var ju till och med ansvarig utgivare för förtalsprogrammet mot Sverigedemokraterna - I alla fall så vände och vrängde hon inte bara på anständigheten utan även på alla begrepp, till och med språkliga så att allt som hon inte gillade blev per automatik blev rasism.Egentligen häpnadsväckande att vanliga norgehistorier kan betecknas som rasism.

Jag menar norgehistorier har ju förekommit i flera årtionden och till och med på ledarsidor (DN:s eller Expressens, vilket det nu var)I alla fall så agerade hon som en åklagare. Titta på bandet!

Men hon gjorde väl inte mer än vad känslan brödfödan påbjuder, säger kanske någon.Men anständigheten då?

2009-04-09 @ 00:06:12
Postat av: Robin_Shadowes

Snart kommer väl Wanja Bluffby-Kretin framträda på en presskonferens och säga:- Om folket inte har bröd så får dom väl äta bakelser istället!Nej, för böveln, frma med giljotinen som bara stått och samlat damm dom senaste 99 åren och låt den gå på högvarv. Det kommer ändå bara bli tomma skallar som kommer rulla så det finns ingen anledning att gråta en skvätt för dessa.

2009-04-09 @ 03:59:02
Postat av: s-e karlsson

Min rekommendation vad det gäller dom ofta förekommande bråken i Rosengård bla införskaffa vattenkanoner , att bli lite blöt har ingen dött av , men det kyler ner känslorna ganska fort !

Men förmodligen är det mesar som sitter och bestämmer och i och med det så fortsätter det i gamla spår !

Mvh S-E Karlsson .

2009-04-09 @ 08:09:38
Postat av: Per-Erik

-> s-e karlssonLäste i någon kommentar på en blogg i höstas, att räddningspersonalen har fått order att INTE spruta på stenkastarna eftersom det anses att det finns en risk att slynglarna skadas. En brandman ansåg, att om de fick göra detta så skulle problemet med stenkastarna var lösta i ett kick. Med lämplig strålinställning skulle de utan problem kunna "förflytta" en person bortom stenkastaravstånd enbart genom strålens kraft.

2009-04-09 @ 09:39:12
Postat av: Tore

Karlstad, en socialistisk kommun annonserar nu med

50 % ökning av socialbidragskostnaderna! Inget att undra på att de vill slå ihop med Hammarö kommun, en borgerlig kommun med lägre kommunkostnader...Landstinget i Värmland, annonserar redan om ett 50 miljoners underskott! Och socialisterna styr detta landsting. Jag undrar jag, vad detta beror på? :-)

Nya Wermlandstidningen, en av de få tidningarna i Sverige som fungerar utan bidrag (statligt stöd). Men så är den också en "borgerlig tidning"...Idag hyllar vi Färjestad som svensk mästare i hockey! Förra året hyllade vi ju Kalmar FF i fotboll! Kan det bli bättre, Thoralf?...:-)

www.nwt.se

2009-04-09 @ 21:15:23
Postat av: Martin Isaksson

läste denna kommentar på Fria nyheters hemsida ang dessa hedersmänniskor och tyckte han beskrev det klockrent. en typiskt svensk som nu inser vad som händer med sverige.*Ja, vad säger panelen om det här nya och spännande inslag i våldtäktsfaunan? Här har vi alltså storskalig skändning av svenska tjejer, som genom hela sin uppväxt indoktrinerats att tro att alla människor är lika snälla som svenskar och att man är en ful och vidrig rasistisk sverigedemokrat om man förväntar sig att bli gruppstockad av invandrade slynglar från våldtäktskulturerna när de bjuder på fest!Medans svenska mediadrevet fullkomligt masturberar av lycka och bokstavligen talat SAGLAR över det där “scoopet” man fick via innästligen på Finlandsfärjan och de “rasistiska sångerna”, så ligger alltså just nu svenska kvinnor med en kulturberikare mellan låren och en kniv mot halsen. Har hon tur, så kommer hon undan med lite småblessyrer och en sargad själ. Har hon otur, så slutar hon som ett södertuggat vrak!Jag hörde på P1 igår och där diskuterade man “problemet” med att Den Fula Hunden (Sverigedemokraterna) sannolikt tar sig in i “finrummet” nästa val. Man hade minsann frågat olika politiker och man hade minsann inte fått besked på hur de kunde tänka sig att bilda regering som stöddes av Sd. Kristdemokraterna var ju VÄRST som ville respektera väljarnas åsikt på valdagen!En kossa som bräkte på bruten danska och var professor i Statsvetenskap från Stockholms Universitet menade att hur man än gjorde med Sd, så skulle partiet bara vinna på det. “Tog man debatten”, så lyckades Sd få fram sitt rasistiska budskap. Tog man den INTE, så blev Sd martyrer och fick den vägen sympatier. Hon föreslog, på fullt allvar, att man skulle bilda en blocköverskridande regering -alltså motsvarande Världskrigets samlingsregering- för att undvika att en regering bildades som stödde sig på Sd! Detta alltså från en professor i STATSVETENSKAP!!! Lustig demokratisyn där, minsann!!! Väljarnas åsikter IGNORERAR MAN! “Rösta gärna, men du får bara rösta som OSS!”Vilket sanslöst SVINERI!Detta är alltså vad som upptager murvlarnas tid -ja förrutom att jollra lyckligt att en f.d tjackpundare som suttit inne för medhjälp till polismord i USA skall få “komma hem”!Inte ett ORD om några VÅLDTÄKTSLIGOR i tidningarna inte! Speciellt minerat område måste det ju vara eftersom det handlar om Al-Suydhërtellieh och då pixlar man minsann med TIPPEX i blaskan!Så:

Polisen kommer inte att få styr på det här. Det har man varken tid, folk eller resurser till. Försöker de, så är journalisterna och alla professionella gråterskor i opinionsmonopolet där och värnar om brottslingens integritet och mänskliga rättigheter! Möjligtvis stöter man sig även med Bagdad-Jerzy Snickesnacki om man går ut med ett signalement på gärningsmannen via radio eller i samband med utsättningen!Massmedias moraliskt korrupta SKÖKOR till journalister kommer aldrig att SKRIVA ETT KRITISKT ORD om Det Mångkulturella Paradigmet och därmed medvetandegöra för svenska folket att det är BÄST att de upplyser sina döttrar om att det minsann inte är uttryck för RASISM att inte vilja följa med fyra khat-dreglande somalier på “efterfest” ute i förorten!Politikerna kommer inte att göra något åt det här! De är fullt upptagna med att “ömsa folk” på Sverige och Migrationsverket har nyss gett klartecken för att den i särklass omöjligaste flyktinggruppen, somalierna, skall beviljas PUT i en helt annan utsträckning än tidigare. Det är bara att vresa upp och TA EMOT! Bit ihop om gummislangen! Vi får jobba tills vi blir sjuttiofem här framöver!Hur länge skall vi egentligen stå UT med det här innan vi biter tillbaks? Vem kommer när man ringer 112 och det är skarpt läge? Vem skall ta ansvar för det här problemet?Jo, det är DU, JAG och VI som måste ta detta ansvar! Beväpna dig redan idag! Vägra bli ett försvarslöst offer! Jag trodde aldrig jag skulle sitta på ett publikt forum och förespråka lagtrots! Jag trodde heller aldrig att Sverige skulle hamna där vi är idag! Vi är KULTURBERIKADE i ordets verkliga mening och vi gör inte ett barr åt det, därför att vi har vant oss att någon annan skall fixa och ställa tillrätta.Men det gör de alltså INTE! Det ligger inte ens i deras intresse! De offrar vad som helst: gamlingars trygghet, kvinnors rätt och frihet, barns liv och säkerhet… Allt vi uppskattat med Sverige är på väg att gå åt helsefyr. Kvar blir ett land med ruttet klimat, skyhöga skatter och dessa KACKERLACKOR!!Ni kanske chockas av mitt språkbruk, kära läsare? Det är ju inte precis acceptabelt och vedertaget, att kalla människor för pack, slödder, parasiter och skadedjur, men läs själv artikeln i LT och klandra mig sedan! OCH: Glöm inte att BEVÄPNA ER!!!

2009-04-09 @ 21:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0