SONEN LURADE SIN PAPPA, LANDSTINGSRÅDETDen 24-årige bedragaren som lurat till sig varor, tjänster och pengar till stora belopp dömdes till 18 månaders fängelse vid Kalmar tingsrätt under förra veckan. 24-åringen har ägnat sig åt dessa bedrägerier under ca 1 års tid enligt uppgifter i media. Östrans artikel.

Redan i november var han anmäld för flera fall av bedrägerier och förhördes av polisen. Trots att en förundersökning pågick fortsatte han och en kamrat med sina bedrägerier tills de greps på ett hotell i Varberg i februari, där de bluffade personalen som anade oråd och tillkallade polis.
Det här är ju inget ovanligt i Sverige men det som gör mig extra intresserad är en rad omständigheter som är ganska märkliga och som samtidigt kan antyda att det finns en politisk tragedi/skandal i detta som media inte uppmärksammat eller undanhållit sina läsare.


24-åringen är nämligen son till ett före detta landstingsråd för folkpartiet men som när dessa bedrägerier begicks var landstingsråd i Kalmar Läns Landsting. Det som gör att jag börjar undra över detta händelseförlopp är följande stycke från en artikel i Barometern den 4 april (finns ej på nätet).


"Bland de som drabbades av hans bedrägerier finns även hans egen far. Med hjälp av pappans kontokort lyckades han vid ett stort antal tillfällen i butiker i Kalmar få ut mer än 56 000 kronor i varor men framför allt kontanter."


Det märkliga är att bedrägerierna mot sin egen pappa inte omnämns överhuvudtaget i domen och detta tycker jag är en mycket märklig omständighet. Är det något som skall mörkas?


Frågan jag ställer mig är om detta kontokort som tillhörde pappan var hans tjänstekontokort hos Kalmar Läns Landsting? Jag vet inte hur landstinget hanterar landstingsrådens kontokort och om den anställde har betalningsansvaret. Men frågan är givetvis berättigad och gör mig mycket fundersam.


Det som gör det än mer anmärkningsvärt är att bara dagar innan sonen förhördes första gången i november 2008 av polisen så meddelade landstingsrådet sin avgång från politiken, trots att han endast var 60 år och hade minst 5 år kvar till pension. Han tackade därmed också nej till sin landstingsrådslön om ca 600 000 kronor/år. Att detta sker samtidigt som hans son avslöjas som storbedragare är ett mycket märkligt sammanträffande.

I tidningsartiklarna finns ingen annan orsak till att han hoppar av mitt i mandatperioden än att han vill trappa ner.

Frågan är om det finns ett samband mellan den plötsliga och oväntade avgången som landstingsråd och sonens bedrägerier?


Det finns även en annan omständighet som gör det hela politiskt väldigt intressant och det är följande stycken ur samma artikel.


"Det första bedrägeriet drabbade ett möbelföretag dit den unge mannen vände sig när han och hans gravida flickvän skaffat lägenhet. Genom att presentera sig som representant för ett oljebolag lyckades han få ut möbler för runt 30 000 kronor."


"De pressade mig och riktade hot mot min flickvän och vårt barn."


Den 19 november 2008 blev 24-åringen pappa till en flicka. Se Landstingets webbisar.


Detta är i och för sig inget anmärkningsvärt men däremot så är det också en intressant omständighet att flickvännen med stor sannolikhet är dotter till ett annat landstingsråd för miljöpartiet vid Kalmar läns landsting.

Varför är då detta av intresse?

Idag styrs Kalmar läns landsting s och v med stöd av miljöpartiet och med alliansen i opposition.

Om det skulle vara så som jag misstänker kan det då funnits ett intresse från båda de politiska blocken att mörklägga denna eventuella bedrägerihärva?


Att journalisterna känner till dessa familjeförhållande är det ingen tvekan om men det har man valt att inte ta upp i sina artiklar. Hade det gällt ett landstingsråd från Sverigedemokraterna så hade det med allra största sannolikhet varit stora rubriker i samma media.

De lokala journalister har heller tydligen inte ställt sig samma frågor som jag gör angående landstingsrådets oväntade avgång och ett eventuellt samband.


Vid Kalmar tingsrätt fanns inte denna dom i facken för allmänheten utan den förvarades inne på expeditionen och det är ännu en märklig omständighet. Varför? Jag fick begära att få se domen (B657-09) innan jag fick läsa den. Normalt sett finns nya domar utlagda under närmare en vecka för allmänheten.

Jag har gjort förfrågningar om att få läsa åklagarens förundersökning men fick känslan av att det kan vara svårt att få läsa hela förundersökningen. Jag får i så fall göra en ansökan om att få läsa den.


Familjetragedi eller landstingsskandal och mörkläggning eller både och, vem vet?


Kommentarer
Postat av: Carl

f-n har landstingråd 600 000 kr i lön,och dessa "förtroende" uppdrag helt utan ansvar eller utbildning. varför kan de inte spara på kommunalråd och landstingslöner istället för på äldre och patienter. ovanligt att de avgår har han fått nått annat uppdrag genom sina partikamrater

2009-04-14 @ 23:38:53
Postat av: Knegarn

Riv fram alla papper på bordet!

Jag är övertygad om att Kalmarborna kommer att dyrka dig om du river fram all skit som det korrupta socialiststyret sysslar med!

2009-04-15 @ 00:01:24
Postat av: Rättvis

Så är det besannat för femtielfte gången: Politikerna myglar ihop med pressen medan Sverigedemokraterna hängs ut på bara misstanken om vilket bagatellbrott som helst.I det här fallet har en politiker handhaft sitt kort så att familjen kunnat använda det för avsevärda uttag.

Men hur politikerna slösar bort skattebetalarnas pengar är alltså ingenting som intresserar media.År det gratismiddagar och gratissprit som sätter hinder i vägen? Eller utgör de statliga socialbidragen till pressen den tvångströja som fjättrar journalisten så att han hindras från en adekvat nyhetsrapportering och därmed bedrar sina läsare på nyheter?Hade kanske sonen till och med tillgång till koden? Själv har jag ALDRIG kunnat handla ens en liter mjölk utan kod eller legitimation.Hade vi haft uppgift om uttagsställen hade dessa kunnat kontaktas. På så sätt skulle effekten av medias mörkning kunna motverkas.Och bara tanken på att tingsrätten kan var med och så att säga mörkaröver partigränserna ger en vink om att det behövs ett parti även för dom små.

2009-04-15 @ 00:05:25
Postat av: Ölänning

"Ju mer man rotar i en dynghög desto värre luktar det"Skönt att någon kavlar upp ärmarna och tar tag i eländet. Jag tror väljarna uppskattar det.

2009-04-15 @ 00:18:52
Postat av: Tore

Männen, makten, mörkläggningen! Allt går igen! Ingen kommer undan! Socialister samarbetar med de borgerliga. Har ni redan glömt detta?...

2009-04-15 @ 01:15:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi väntar med stor spänning på att du tar ut förundersökningen.Om detta är ett ovanligt förfaringssätt så får den som beslutat om annsökan redogöra varför.Sedan vore det ju bra att jaga fram den fähunden som indirekt försöker gömma offentliga handlingar.Här vore ju en bild kanonbra på båda nämnda så att Kalmarborna vet vilka som OM så e fallet motverkar demokrati.En intressant råd att dra i är ju ev användande av kreditkort och om det då tillhör Landstinget/skattebetalarna.I det aktuella fallet är det ju en tragedi.Men hur ser det ut isåfall på andra ev kort?Kalle på Byggebo tankade väl lite privat på sina kort.Fick ju sluta i förtid.Kanke är flera som tankar lite privat med...då får man tydligen sparken.Tänk den dan Svensson förstår varför han betalar 570kr på varje 1000kr intjänade i direkta o indirekta skatter exklusive avgifter på allt annat.Barometerns o Östrans insatts bedömer sej självt, livrädda lokala uppstyrda journalister?Dessa har ingen framtid i Sverige på lång sikt möjligtvis Cuba.Hur många nämndemän från Sverigedemokraterna vi skall ha i tingsrätterna bestämmer du SVENSSON på valdagen 2010.Tex Annlagd brand i tätbebyggt område kallas för grov mordbrand med straff på 10 år till livstid.I Rosengård kallas det för störande av allmän ordning?Det får vara slut med DAMPEN på alla plan inklusive exp på tinget i Kalmar.Bra jobbat hittils Thor-Alf.

2009-04-15 @ 02:35:45
Postat av: Robin_Shadowes

Nu är det banne mig tyst både på Bahloo och Läderlappen. Har dom också fingrarna i syltburken månne? Eller är det bara lojalitet med den hand som föder dem?

2009-04-15 @ 06:04:40
Postat av: Nalle i Växjö

Om det här är ett exempel på att Tidningar "mörkar" eller glömmer bort att skriva viktig information i sina tidningar av hänsyn till "någon" kanske det ytterligare kommer att medföra en ännu större nedgång för dom tidigare framgångsrika dagstidningarna, i vissa fall med våra skattepengar som stöd.Och vem behöver tidningar av papper, nu när fiskhandlare inte slår in den sålda fisken i tidningar, och alla gamla tidningsläsare snart är döda

2009-04-15 @ 07:52:07
Postat av: awsVENSSON

Det är alltid bedrövligt när ens son kommit in på den kriminella banan. Jag tror nog skammen gjorde att han avgick. Men jag förstår din tanke att likabehandlingsprincipen gäller ej när det gäller behandlingen av de etablerade partierna vs SD. Det finns en lojalitet mellan dessa etablerade medan SD det stora hotet att störa denna ordning är allmänt villebråd. Det är väl denna ordning man skall angripa i första hand. Jag tror nog, utan annan information än den du återger, att vederbörande har betalt ett tillräckligt högt pris för sonens kriminalitet, och om inga andra omständigheter tillstöter det kan räcka med att man har visat att man känner till historien.

2009-04-15 @ 10:28:56
Postat av: Martin Isaksson

Ja ska SD granskar och förrdetta medlemmar som utslöts för 15år sedan vara representanter i media så ska jäklar detta utredas in i minsta detalj,frågan är bara om man verkligen ska vara lika retarderade som mediadrevet med S och V i fronten.så mannen har en kriminell son som inte drar sig för nåt och är mytoman (detta är iförsig ett krav tydligen för att bli politiker inom S och V vad man kan se på de som är valda just ni ialla fall så där följer han ju pappas fotspår)men denna FD politiker har nog fått skit så det räcker pgr av sin son det krävs ju nästan att man skjutit någon på öppen gata för att en S politiker ska överge kakburken och div oskäliga ersättningar så det har nog varit mer än tillräckligtska vi inte rikta in oss mer på valet 7juni än att hålla på med den skitkastning som media och S, V samt M och KD håller på med.

2009-04-15 @ 11:14:03
Postat av: Mowgli

Kul blogg detta. Här känner man sig hemma. Speciellt länken till webbisarna var upplysande. Är en nyfödd bebis kriminellt belastad också?

2009-04-15 @ 11:55:28
Postat av: Kalle

Kan Sverige Demokrater få sparken från sina jobb bara för att de är SD:are och hängas ut i media för att utsättas för spott och spe samtidigt som nationen Sverige förklarar sig demokratiskt då kan/bör/skall Landstingsrådet också hängas ut till spott och spe av media. Leve den FRIA pressen.Landstingsrådet skall även för vedebörande myndigheter förklara om han förvarat landstingets kontokort på ett säkert sätt. Med andra ord landstingrådet skall inte gå fri bara för att familjen drabbats av en kriminell tragedi.Förstår att det är en stor tragedi men det handlar om våra mina skattepengar.

2009-04-15 @ 12:08:10
Postat av: Hakan

Kan detta vara pappa Jakob Hamrin som anges i Landstingets webbisar?

http://www.facebook.com/people/Jakob-Hamrin/707126021

Om så är fallet verkar det även finnas (som så ofta) en mångkulturell koppling till brottslingen.

2009-04-15 @ 12:15:21
Postat av: Peter

Jag förstår Mowgli, av den kommentaren att döma, att slutledningsförmågan är obefintlig. Vänsterpartist?

2009-04-15 @ 12:50:31
Postat av: Sven Duva

För att byta ämne lite. Idag kan man chatta OM Sverigedemokraterna på Aftonbladet. Inte MED. Det där med att ta debatten och demokratisyn är inte mediahorornas starka sida.Länken kommer säkert ändras.

Postat av: Hm

Kallar man sig Mowgli så är man nog hemtam i spenaten så jag gissar på Åsa-Nissemarxist(miljöpartiet). Nåja, frågan är väl om man skall låta hut gå hem eller avstå från att fuska i motståndarnas värderingar och metoder. Så länge SD kan behålla sitt moraliska övertag så kommer företrädare för riksdagpartiet och fulmedia att jobba i uppförsbacke, hela tiden! Men tveklöst ruskar en sådan här affär om den genomsnittlige väljaren, förhoppningsvis till eftertanke och besinning.

2009-04-15 @ 13:14:32
Postat av: Rättvis

I svåra tider ska en regering kunna gå in och lindra arbetslösheten genom att spendera.

Men allt som går att låna upp har Sverige spenderat på en vanvettig flyktingpolitik. Sverige har därför knappt något att lägga i potten. Nu när det behövs.

Nu satsar Borg 11 miljarder för att hjälpa de arbetslösa. Är det inte mycket pengar? Dessvärre är det knappt skuggan av vad som behövs. Betänk att hela vår BNP är drygt 3000 miljarder. Det rör sig alltså om en satsning om en tredjedels procent!Och detta vill media göra ett stort nummer av. Varför?Media har fört kampanjer om den vanvettiga flyktingpolitiken och vill nu hjälpa politikerna att ge sken av att arbetslösheten är under kontroll.Och i detta läge importerar politikerna 100 000 potentiella bidragstagare (22008 års siffror) Klart att pengarna inte räcker till. Det är ju så att vanligt folk näst intill bedras och många gånger slungas ut i misär.

2009-04-15 @ 14:11:37
Postat av: Dubbelmoralisten

Till Thoralf kan man bara säga en sak. Som man känner sig själv känner man andra. Varför är du så jävla bitter så du rent av måste hänga ut spädbarn på din blogg? Polisanmälan om förtal och ärekränkning kommer lika säkert som ett brev på posten.

2009-04-15 @ 14:42:22
Postat av: Marcus Swärd

Som äkta socialdemokratisk fritidspolitiker här i Kalmar tycker jag att det var bra gjort av Thoralf

att tala om vad pappa,Jakob Hamrin har ställt till med denna gång och så dras också lite av min lilla uppmärksamhet också bort. Bra för sossar, bra för vänstern som kryper i säng med hamas. Bra för miljöpartiet och en hel massa andra mörkermän inom media

2009-04-15 @ 15:07:48
Postat av: Tore

Visst är bäbisen söt! Men ha en fader till skurk ville han säkert inte ha!

Fortsätt du dina perfekta avslöjandet, Thoralf.

Det är ju bra att ha namnet på fadern, ifall ett återfall inträder. Återfall är mycket vanligt. Se

på den där "Svartenbrandt". Nu fångades han igen efter en stöt i Säter! Det vore bättre att "sätta"

in honom på den slutna paviljongen där! Han har ju dessutom varit inspärrad i 40 av sina "glada" år!

Visst är Sverige fantastiskt...

2009-04-15 @ 15:45:13
Postat av: Kalle

>DubbelmoralistenTycker du att en 23-ring är ett spädbarna???

Ta då på dig blöjorna igen och stoppa nappen i truten och håll käften.

2009-04-15 @ 16:25:59
Postat av: Hakan

Hej Thoralf. Jag länkade till ett upplysande fotografi av Jakob Hamrin men den kommentaren tog du bort utan vidare. Varför var det känsligt? är inte den mannen en dömd brottsling trots allt? Då brukar det ju vara fritt fram tom i PK-media (om dömde brottslingen har rätt utseende vill säga). Var det av samma PK-nit du fimpade fotolänken eller var det känsligt på annat sätt?

2009-04-15 @ 16:35:17
Postat av: Putte

Jag får faktiskt hålla med om att hänga ut ett nyfött barn och barnets mamma, tycker jag är väldigt lågt. Vi har väl inte arvssynd i Sverige.

2009-04-15 @ 17:15:12
Postat av: Thoralf A

HakanDet förhållande du påtalar är väl känt för mig men jag har valt att inte ta upp det i mitt inlägg för att slippa vissa typer av beskyllningar.

Av samma anledning plockade jag bort din kommentar.

2009-04-15 @ 17:23:56
URL: http://thoralf.se
Postat av: Thoralf A

Till de som har synpunkter på att jag tar upp detta ämne och anser att jag hänger ut någon.Till dessa vill jag ställa frågan om de protesterade mot Sveriges Radios program Kaliber som infiltrerat SDU med tre journalister under 6 månader utrustade med dolda mikrofoner och videokameror som användes både under möten och i privata sammanhang.Eller är det ok om bara "rätt" personer hängs ut i vår Fria Telvesion och Radio. Dessutom bekostat utav våra licensavgifter till statsmedia?Att länka till en landstingssida på nätet kan knappast vara att "hänga ut" någon och föräldrarna har givet sitt tillstånd till detta. Spara dessa anklagelser till landstingets webansvarige.

2009-04-15 @ 17:39:12
URL: http://thoralf.se
Postat av: Putte

Att berätta om pappans brott tycker jag är helt ok, men jag tycker att det var onödigt att länka till en bild på ett nyfött barn. Sådant kommer bara att slå tillbaka mot oss SD:sympatisörer.

2009-04-15 @ 17:43:28
Postat av: Anonym

Haha Du är fan inte sann. Snyggt då du försöker dra dig undan med andra ansvariga. Du verkar tydligen tro att du kan använda det fria ordet och tanken hur du vill. Det finnns inga som helst paralleler till Kaliber i detta du gjort. Blanda in ett spädbarn och en ung tjej. Som inte ens har med det hela att göra. För att vara bittra du, så har du nått ett lågvattenmärke.

2009-04-15 @ 17:56:43
Postat av: Stora Småland

Som pensionär har man möjlighet att bla besöka Kalmar på dagtid , vilket min hustru och jag har gjort i dag . Hon var på sitt håll och jag på mitt , jag besökte bla både City gross och IKEA det slog mej att en väldigt stor % av besökarna i båda dessa affärer var människor från andra länder jag tror bla från Iran och Irak unga friska

på bästa arbetstid va fan arbetar dom inte ska dom försörjas via våra skattpengar i hela sitt liv ?

Man blir så f-------d när man ser det bara fram till kassorna och pröjsa med våra pengar via kort !

Herregud må tiden gå fort till 2010 så att Sd kommer in i riksdan och kan rädda något lite innan Sverige är totalt kört i botten ! Oss pensionärer

hotar dom ju redan med " bromsen" , AMF är dom redan idag och tafsar på vad blir nästa åtstramning för oss pensionärer ?

Mbh Stora Småland .

2009-04-15 @ 18:39:58
Postat av: Rättvis

Kommunisterna inom media använder begrepp som allmänintresse och pressetik för att skrämma folk till tystnad och för att förbjuda all kritik av deras politik. Pk får inte ifrågasättas.

Tydligen är landstingsrådet att betrakta som PK och någon som helst granskning i media kan därför inte komma ifråga.

En granskning skulle kanske även leda in på andra partier och politiker som är att betrakta som PK. Detta sammantaget synes få media att lägga locket på och strängt förbjuda all granskning.

Vi har ju helt nyligen sett hur sossepedofilen helt och hållet glömts bort i media.

Var är rädda barnen, röda korset och alla de kommunister som kallar sig för feminister?

Totalt bortblåsta allihop. Här har Ni svensk demokrati i ett nötskal, och det är den lilla opposition som politikerna röner från sd som får dem att ilskna till och skicka osmakliga insändare till denna blogg.

2009-04-15 @ 18:44:25
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi utgår från att Haha har en fullmakt från den drabbade familjen att sitta och hota folk med anmälningar.Annars löper du risk att dra på dej anmälnimgar om ofredande från två håll.Föreslår att du gör en polisanmälan dessvärre går det ju inte annonymt.Läggs en ev anmälan ned så löper du risk för anmälan om falsk tillvitelse.Du är ute på hal is grabben.Sedan kan du ju fundera på hur du skall bevisa någons bitterhet annars löper du risk för åtal för förtal.Detta mot en folkvald politiker.Ett gått råd håll dej borta fråntangentbordet.Bättre at du vattnar blommorna på SSU.

2009-04-15 @ 18:44:47
Postat av: Gubben o Gumman på getingen

I gårdagens press stod att läsa.4000 ungdommar företrädesvis flickor lever bara i Stockholmregionen under hedersrelaterat våld.Får inte gå ut tvingas till giftemål.Från balkonger slängs en del tjejer ut.Oskulden skall vara bevarad tills äktenskapet tala med andra män än pappsen el brosorna går inte.Undersökningen var gjord på uppdrag av STOCKHOLMS STAD bland invandrar ungdommar i enkätform. Således kan du som fundrar på att börja skriva elaka saker om SD sluta nu.Frågan är vad är ni nu Gudrun, Måna ,kvinnojourena SSU,Göran.Kostnaderna för skydd av dessa flickor stiger.Personligen tror vi att alla ställer upp på dom stålarna.Underförrutsättning att förövarna grips o utvisas på livstid från Sverige.Vi får återigen gratulera CENTERPARTIET som vill öka invandringen till Kalmar län.Dom nya svenskarna bör väl då placeras i Mönsterås där är det liten flyktingmotagning med ett starkt Centerparti.Bostäder på attraktiva områden skall byggas åt nysveskarna.Gäller det OKNÖ Boholmarna etc då.Vi har försökt ställa den frågan via Barometern till centern men redaktören vill inte ta in frågan.Är uppriktigt sagt jobbigare än sin företrädare.Ett bra tips till CENTERPARTIET är nog att göra sej av med dom som föreslår bostäder i attraktiva områden till nysvenskar i den värsta lågkonjukturen i manna minne.Det är ju riktigt korkat.Detta om man vill ha en chans att komma över 4 procent i valet nästa år.En tillbaka gång för CENTERPARTIET I MÖNSTERÅS blir från ofrånkomlig.

2009-04-15 @ 19:32:56
Postat av: Anonym

Tycker det är ganska spännande att du skriver att du fått tillstånd av föräldrarna att länka till en hemsida där ett barn och en mamma hängs ut för att fadern har begått ett brott, och sen att denna länk är borttagen. Insett att det inte var det lämpligaste kanske? Det är en sak att ifrågasätta varför saker har hanterats på ett visst sätt och en sak att faktistk hänga ut någon som inte är inblandad. Kan det inte vara lämpligt att gå direkt till dom källor som du klagar på då, tingsrätten vad gäller domen och tidningarna vad gäller skriverierna?

Personen i fråga har fått sitt straff och det är upp till honom att se till att hamna på rätt sida om lagen igen, låt inte andra lida för dom fel han har gjort och blivit dömd för

2009-04-15 @ 19:35:23
Postat av: Thoralf A

AnonymDe som fotograferas på BB tillfrågas om de vill bli fotograferade och godkänner publicering av bilderna.

Jag behöver inget tillstånd för att länka till en websida hos en offentlig myndighet i vårt land.Vad det gäller myndigheterna så redovisar jag bara hur jag upplevt saker och ting, svårare än så är det inte.

2009-04-15 @ 19:48:45
URL: http://thoralf.se
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi tycker oss se att vissa ord försvunnit ur någons texter med.Narkotika missbruk, spritmissbruk krimminalitet. sexmissbruk.Forkarna tror här att detta vara ärftligt betingat .Fast det är väl inte helt klarlagt än.Mer forskning på området vore mer än välkommet.För att hjälpa o stödja drabbade i alla dess former.

2009-04-15 @ 19:55:31
Postat av: Ibbe

Det är svårt, mkt svårt att ordna praktikjobb i rådande kris, meddelar representanter för AF i medierna idag. Dagens presenterade riksbudget är det deprimerande siffror över utvecklingen på arbetslöshetssidan som redovisas. På Migrationsverket däremot råder karnevalsstämning. Man får tiotals nya miljoner till tolkar bl.a. Detta på grund av alla asylansökningar. De asylsökande ska garanteras praktikplats på stört efter ankomsten ,enligt uttalade politiska intentioner. Hur i herrans namn detta går ihop med verkligheten behöver man inte vara ngn Einstein för att räkna ut. Dock måste man tillstå att det finns en gränslös optimism hos pk-eliten. Enligt landets sydostpress ska även Kalmar län frälsas av invandringen, här finns ju ingen arbetslöshet att tala om,inga varsel heller för den delen. Den uppfattningen måste ledande centerpartister i samma län ha att döma av den debattartikel de producerat i lokalpressen. Trots vekligheten lyckas de inte att få hissen att gå upp till översta våningen. Centerns nya mantra inger definitivt farhågor och en sak är säker. Någon solidaritet med arbetslösa och varslade i Kalmar län har man inte. Den ligger långt utanför landets gränser. Att man inte skäms!

2009-04-15 @ 20:02:13
Postat av: Ibbe

Det är svårt, mkt svårt att ordna praktikjobb i rådande kris, meddelar representanter för AF i medierna idag. Dagens presenterade riksbudget är det deprimerande siffror över utvecklingen på arbetslöshetssidan som redovisas. På Migrationsverket däremot råder karnevalsstämning. Man får tiotals nya miljoner till tolkar bl.a. Detta på grund av alla asylansökningar. De asylsökande ska garanteras praktikplats på stört efter ankomsten ,enligt uttalade politiska intentioner. Hur i herrans namn detta går ihop med verkligheten behöver man inte vara ngn Einstein för att räkna ut. Dock måste man tillstå att det finns en gränslös optimism hos pk-eliten. Enligt landets sydostpress ska även Kalmar län frälsas av invandringen, här finns ju ingen arbetslöshet att tala om,inga varsel heller för den delen. Den uppfattningen måste ledande centerpartister i samma län ha att döma av den debattartikel de producerat i lokalpressen. Trots vekligheten lyckas de inte att få hissen att gå upp till översta våningen. Centerns nya mantra inger definitivt farhågor och en sak är säker. Någon solidaritet med arbetslösa och varslade i Kalmar län har man inte. Den ligger långt utanför landets gränser. Att man inte skäms!

2009-04-15 @ 20:09:29
Postat av: Rättvis

Maskerade kastar sten på sverigedemokrater, krossar deras fönster och stör deras möten. Nu är anonym upprörd , fast inte över att den antidemokratiska terrorn utan över att Thoralf länkar till ett nyfött barn.Vem tar skada av detta? Barnet? Struntprat.

Sen har vi det där med allmänintresset. Det är så typiskt kommunistiskt att diktatoriskt häva ur sig att allmänintresse saknas.

Men varför är de etablerade partiernas politiker mindre intressanta än Sverigedemokraternas? För Sverigedemokraternas hängs ut. Det vet vi alla. Till och med fyllesnack bandas och medias vaskar i sina slaskhinkar för att kunna klippa ihop lite propaganda.Anonym och SSU får nog vänja sig vid att vi ännu inte har ett rent sovjetiserat rättsväsende, och han får nog även vänja sig vid att det numera finns en alternativ nyhetsförmedling som blottlägger PK:s ynkliga lögnpropaganda.

2009-04-15 @ 20:13:17
Postat av: Knegarn

I vanlig diktaturstatsstil så slår man ihjäl (eller försöker verbalt iaf) budbäraren när budskapet inte gillas.Sluta läs Thoralf blogg om den berör er så illa. Åk till Nordkorea så får ni leva under det slags system som ni så ivrigt propagerar för!

2009-04-15 @ 20:43:39
Postat av: Per

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

Inga Nazister/Rasister på våra gator!

2009-04-15 @ 20:54:37
Postat av: Anonym

spännande resonemang när man tycker det är så hemskt att ett parti blir omtalat i pressen eller personer som väljer att tala för sina politiska intressen blir uthängda i pressen, men själva väljer att hänga ut ett barn och dess mor...

Nä barnet tar nog inte skada i dag men modern blir ju också uthängd. Hon har säkert fullt upp som det är och vad jag förstår så har hon inte valt att gå ut i något officiellt sammanhang, varken vad gäller det som har hänt eller politiskt.

2009-04-15 @ 20:54:44
Postat av: Sverigebesöket

En anonym kommunist har ordet som han givetvis förvränger. Att kommunisterna kastar sten genom sverigedemokraters fönster och mot deras mötesdeltagare tiger han om. Han tiger kanske därför att i hans ideologiska fosterland, Sovjetunionen, var terror normalt och något som högaktades. Lenin har till och med skrivit en bok om nödvändigheten av terror.Intressant är även att anonym ömmar för brottsligens familj, men inte har ett ord till övers för pedofilens offer.Mitt i denna förvirrade soppa vill han alltså förbjuda det fria ordet.

2009-04-15 @ 21:10:01
Postat av: Magne

För inte så länge sedan stod det nazister på Larmtorget. S, ssu och palestinier hetsade tillsammans sitt judehat. Var det dom du menade Per?

2009-04-15 @ 21:31:31
Postat av: Magne

För inte så länge sedan stod det nazister och hetsade sitt judehat på larmtorget. Sossen Malik tillsammans med ssu och palestiner visade sitt rätta ansikte. Är det kanske dom du syftar på Per? Det kallas att fiska i grumliga vatten.

2009-04-15 @ 21:34:15
Postat av: Anonym

Vilken pedofil?

Tänker på alla som faller offer för brottslighet och det handlar inte om att förbjuda det fria ordet, det handlar om att inte låta oskyldiga fara mer illa än dom säkert redan gjort. Jag var ganska övertygad om att kasta sten genom någons fönster, oavsett vems, också är olagligt. Har inte tänkt att kommentera alla orättvisor här i världen utan fokuserade på det som jag tyckte var orätt i den här skrivelsen, men som sagt alla åsikter är ju inte riktigt välkomna här heller så länge dom inte följer dina, eller?

2009-04-15 @ 21:45:33
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Som vanligt tittar gumman o jag med stora ögon på EFTERLYST.Där har Leif GW Persson fått in mycket bra tips om bränderna i Södertälje i varuhus.Att svensk polis inte får spåra rätt på förövarna till det största politiska terrordådet i Sverige i modern tid står väl relativt klart detta skall ju mörkas och glömmas bort.(17 miljarder kostar svensk polis om året)Heder åt er medborgare oavsett färg el skonummer som hjälper till att lagföra dessa totalidioter.Blir högintressant när förrövarna grips.Någon annan påföljd än 10 år till livstid kan inte komma ifråga.Skulle det visa sig att det är Gotlänningar så skall dom omgående efter avtjänat straff utvisas till Gotland.Håll med om att det är märkligt att inte Säpo el svensk polis klarar av att lösa detta? Utan att efterlyst med proffessor Persson får rycka in.Här kan man misstänka en riktigt ful mörkning frågan är bara varför.

2009-04-15 @ 21:52:51
Postat av: Felvaccinerad SSU gosse

Inga muppar på våra gator

Inga muppar på våra gator

Inga muppar på våra gator

Inga muppar på våra gator

Inga muppar på våra gator

2009-04-15 @ 22:03:44
Postat av: Per

Syftade på er :)friska upp ditt eget minne!god kväll!

2009-04-15 @ 22:11:37
Postat av: Knegarn

Socialismen har tagit hundratals miljoner liv under 1900-talet. Hur kan någon som är vid sina fulla sinnens bruk ens överväga ett sådant styre?

TÄNK för fan!

2009-04-15 @ 23:29:16
Postat av: Thoralf A

PerHåller med dig helt och hållet.Jag vill heller inte ha några nazister och rasister på våra gator.Vi borde ta tag i de arabiska invandrarna som uttrycker sin rasism mot judarna i Israel. De begår dessutom rent rasistiska brott i Sverige mot t.ex. synagogor.

2009-04-15 @ 23:46:21
URL: http://thoralf.se
Postat av: Per

Syftade på dig också Thoralf! Ta åt dig och knip igen!Förresten, så är rasism ingenting jämfört med en hycklare!

2009-04-16 @ 00:29:58
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-16 @ 00:31:59
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Tore

Det gäller min själ, att välja rätt sex-partner här i livet. Speciellt om resultatet blir avkommor!

Medvetenheten om bedrägerierna gör, att man även

riskerar att exponeras, vilket nu skett, med modern. Ett försvar av anonymitet främjar endast en politisk diktatur, som i detta fallet. Ett vackert oskyldigt barn blev det i alla fall!

Så håll käft du anonyme pajas...

2009-04-16 @ 01:09:48
Postat av: Thoralf A

PerHycklare hittar du inte hos oss Sverigedemokrater vi står för våra åsikter.

Hyckleriet hittar du däremot bland de så kallade etablerade partierna och då främst bland socialdemokrater och moderater.

2009-04-16 @ 07:29:25
URL: http://thoralf.se
Postat av: nybropensionären B.Nilsson'PER'

Du är precis vad landet och SD behöver idag!!!

Du verkar ha alla kriterier som en NYTTIG IDIOT skall ha.Fortsätt med detta och ha en Bra dag!

2009-04-16 @ 11:32:20
Postat av: Anonym

På tal om rasism.Samtliga tjejer som drabbats av de invandrade våldtäktsligorna är etniska svenskor.Nästan alla ungdomar som drabbats av invandrade rånargämg är etniska svenskar.Alla åldringar som drabbats av invandrade rånargäng är etniska svenskar.Eftersom dessa invandrargärng väljer sina offer utifrån etnisk tillhörighet, så är de fullblodsrasister som gör sig skyldiga till hatbrott.Fast rasism riktad mot etniska svenskar är väl något som Per uppskattar, gisar jag.

2009-04-16 @ 17:10:03
Postat av: Putte

Det var jag som skrev inlägget ovan om invandrade rasisters hatbrott mot etniska svenskar.

2009-04-16 @ 17:15:30
Postat av: s-e karlsson

D----a bra Putte ! Så sant ,så sant !

Mvh S-E Karlsson.

2009-04-16 @ 21:10:04
Postat av: natasha

Putte, det var riktigt bra skrivet och så sant! Jag håller med dig helt och hållet!

2009-04-16 @ 21:52:15
Postat av: Anonym

Jag bli så jävla trött på allt gissande! Det somstår ovan är helt fel. Viss 24 åringen gjorde fel men flickvännen mamman och pappan vad har dom med detta och göra? Ingenting är svaret på den frågan. Jag känner alla nämda och jag kan garantera att det inte har något med mamman pappan eller flickvännen. lika idiotiskt som att säga attbebisen vad med på det!! Fy vad trött jag bli på allt skitsnack! Har du inte något annt för dig än att sitta och gissa och göra ett helvete för andra?

2009-07-25 @ 15:45:32
Postat av: tarzan

vilket snille den där putte är, är invandrare rasister för att dom rånar å våldtar svenskar?Nej

dom rånar svenskar för det är bara vi som har cashdom våldtar svenskar, för att dom andra är fula

2010-12-13 @ 01:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0