SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER DÖMD TILL FÄNGELSE

En socialdemokratisk fritidspolitiker har dömts till 10 månaders fängelse och 50 000 kronor i skadestånd vid Kalmar tingsrätt för sexuellt utnyttjande av barn.

Fritidspolitikern sitter i kultur och fritidsnämnden i Kalmar för socialdemokraterna sedan 2006.

Läs artikel i Barometern eller Radio Kalmar.

Givetvis går det ej att kommentera artikeln i Barometern.

Den socialdemokratiska Östran har ännu ej skrivit något om detta, vilket inte förvånar mig.


Kommentarer
Postat av: Knegarn

Naturligtvis nämner man inte en politiska tillhörigheten.

Vad hade skett om det varit en Sverigedemokrat tror ni?

2009-04-08 @ 18:43:26
Postat av: Fallaci

Återigen får man gå till bloggvärlden för att få veta sanningen! Detta är ett typexempel på hur PK-media undanhåller fakta för läsekretsen! Tack Thoralf och vet hut åt Östran och Barometern!

2009-04-08 @ 18:58:08
Postat av: Rättvis

Vad tror ni det hade stått i pressen om nidingen varit sverigedemokrat?Tänk vilka rubriker. Då hade Glans med all säkerhet skyllt Jimmi Åkesson för det inträffade. Jo,jo,men, det gjorde hon igår: Det var Jimmis fel att det hade förekommit grova skämt på något möte. Men Jimmi var ju inte där!Sen finns det ju misstankar om att flera partiledare var misstänkta pedofiler. Saken sopades under mattan och pressen TEG.Tänk, bara tänk om snapsvisan i själva verket var en protestvisa mot pedofili.Är det någon som tror att SR skulle beakta sådana omständigheter?Nej de skändade barnens rätt till värdighet väger lätt i en kommunistisk organisation som SR , eller fördenskull SVT.

2009-04-08 @ 19:20:10
Postat av: Micael Foghagen

För några månader sedan frågade jag Barometern ( via mail) vilka kriterier tidningen har med sina kommenteringsfunktioner. Tystnaden teg still...Det går bra att kommenter vårtecken, vilken sill vi vill ha på bordet till jul osv, men så fort det börja brännas dras det reflexmässigt nödbromsen...Så kunde man styra folk förr men nu lever vi i en annan tidsålder och det knepet blir allt mer och mer förlegat - tack och lov!En friare och sakligare press hade dock alla tjänat på!

2009-04-08 @ 20:41:24
Postat av: Rättvis

Barometern är en liten mört i det hav där de stora hajarna, som te x SVT och SR, simmar.

Kanske känner sig Barrens representanter som bonddrängar när de träffar de kommunistunderstödda journalisterna på SR och SVT.

Kommunistunderstödda förresten, man kan fråga sig vem som stödjer vem i detta sammanhang, men faktum är att det arrangerades väldigt många bjudresår till t ex DDR, Polen och förstås Sovjet när det begav sig.

I sammanhanget vill jag även tala om att Stalin var pedofil.

Men hur många gånger har detta faktum förkunnat s på SR eller SVT?

- Sånt mörkar SR och SVT regelmässigt.

Och, för att återgå till Barren, så delas det ju ut socialbidrag till pressen. Om inte Barren är understödstagare så kanske det finns andra tidningar i koncernen som är, så att säga, i beroendeställning.För övrigt har inte ens fria nyheter satt ut namnet på den dömde pedofilen.Vad säger Mona?

2009-04-08 @ 22:08:18
Postat av: Hr Fökk

Vad heter pedofilen!

2009-04-08 @ 22:09:23
Postat av: Stygge Sigge

"Hr Fökk": Marcus Svärd.

2009-04-08 @ 22:41:51
Postat av: Rättvis

Tack Herr Fökk för att du står upp för barnens rätt. Trodde faktiskt i det längsta att BRIS eller Rädda Barnen eller Röda Korset skulle komma med andan i halsen för att försvara de nödställda barnet.I alla fall så kommer jag nu ihåg att dessa organisationer har ändrat karaktär så att skojare med kommunistiskt och SÅ KALLAT

antirasistiskt munväder nu obehindrat roffar åt sig helt hejdlöst, i både Röda Korset och Rädda Barnen.Synd bara om alla dem som betalar in och tror att pengarna går till offren för förtryck och orättvisor.Och vem kunde tänka sig att Västerberg skulle hösta in pengar på ett sådant sätt. Ja genom att genom sitt politiska clowneri roffa åt sig merparten av vad svenskarna betalar in i medlemsavgifter till röda korset.Hade vi haft en ärlig press så hade Västerberg varit hänvisad till sitt eget kunnande och sin egen kompetens, kanske handhavandet av en dynggrep.

Att pressen media tiger kan inte minst bero på att Persson hustru roffar åt sig multum genom att posera i toppen på systembolaget.Så listigt kan det ibland funka. Men det är alltid folket som bedras.

2009-04-09 @ 01:02:32
Postat av: Tore

Jag blir så jävla förbannad, när jag läser detta!

Han borde fått minst 5 år bakom galler, samt en

kastrering. Sossar är några satans svin, upplärda av sin f d hövding, Olof Palme...

2009-04-09 @ 02:58:34
Postat av: Thoralf´s ex

Tore, du vet allt, pinsam gubbjävel, gå och byt blöjor istället.

2009-04-09 @ 08:19:02
Postat av: Malin R

Dagens Barometer,Kalmar har en lång artikel om den dömde politikern.Partitillhörigheten mörkas naturligtvis,mannen är ju inte sverigedemokrat.Sen kommer det roliga.Partiföreträdare intervjuas.Artikeln konstaterar följande."Men även för den högsta ledningen var han en doldis som sällan var med på partiträffar".I sin nämnd har inte politikern varit särskilt aktiv."Nej,det har ofta varit så att vi har fått handlingar som vi skickat i retur",säjer nämndens ordförande.Kommentarer om s-ledningens i Kalmar i rekryteringsförmåga och Barometerns mörkning är överflödiga.

2009-04-09 @ 08:44:36
Postat av: Per-Erik

-> Thoralf´s exVem som helst, och även du, kan t.ex. få miktionsproblem någon gång i livet. Att då ibland behöva använda inkontinensskydd är ett utmärkt hjälpmedel, som givetvis behöver bytas med jämna mellanrum. Men att "programmera om" eller rent av byta ut en förvirrad hjärna som din, är något som läkarvetenskapen ännu inte klarar av. Därför är det lätt att förstå din taskiga livssituation och din bitterhet, som du låter gå ut över andra mera lyckligt lottade människor!

2009-04-09 @ 09:03:58
Postat av: Thoralf A

Det är tydligen dags att påminna om spåket bland kommentarerna ännu en gång.Skärpning annars raderas kommentarer med alltför grova uttryck!

2009-04-09 @ 09:11:18
URL: http://thoralf.se
Postat av: Inge Sandén

Angående Bengt Westerberg och hans höga lön i Röda Korset.

Först måste alla snälla och goa tanter i Röda Korset sticka 30000 par vantar,som sedan måste säljas för 33,33 kr.st. för att få ihop till Bengt Westerbergs lön.

2009-04-09 @ 09:44:20
Postat av: AWSvensson

Att svara med samma mynt brukar har avsedd effekt, att vända andra sidan till är kört snarare öga för öga ,tand för tand. Mycket bibelcitat i dessa påsktider. Fyra dagars ledighet kommer som ett brev, nä nu är man på väg att flippa ut,trots att man inte startat påskfirandet, Glad Påsk.

2009-04-09 @ 09:58:40
Postat av: Dubbelmoralist

Den här bloggen är minst sagt märklig. När det passar blogginnehavaren så ska det finnas hyfs i inläggen, i övrigt lyser det helt med sin frånvaro. Nu har ni i alla fall nåt att gotta er i. Hade det dessutom varit en invandrare som dömts så hade det förstås varit jackpot. Vilket drömscenarie det hade varit för er. Börja med att städa framför egen dörr.

2009-04-09 @ 10:18:36
Postat av: Martin isaksson

när kommer Pk kommentarerna om att detta inte är en nyhet osv.

2009-04-09 @ 10:51:34
Postat av: Per-Erik

-> Dubbelmoralist"Börja med att städa framför egen dörr."Vad är det för fel att påpeka fakta och ställa detta i relation till den förföljelse som Sd ideligen är utsatt för?Är det något som är märkligt så är det din kommentar, eftersom du inte har något konkret att peka på. Att bara häva ur sig en rad totalt ointressanta och pinsamma PK floskler, ger inte några pluspoäng på den här bloggen!

2009-04-09 @ 10:56:55
Postat av: Putte

Dubbelmoralist menar väl med tanke på val av signatur att han/hon själv är dubbelmoralist.

2009-04-09 @ 13:47:04
Postat av: Tore

"exet"! sover du illa, din "dattunge"!?...

2009-04-09 @ 20:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0