S-MÄRKT MAKT MUSIK

Tydligen gör Kaliber idag stort nummer av att några SDU-ungdomar sjungit vad som kallas vit makt musik på en fest under en resa till Estland.
Enligt Sveriges Radio och Kaliber är tydligen Sveriges nationalsång vit makt musik numera om man skall tro deras hemsida som pryds av följande bild och text. Det är ju i stort sätt samma text som "Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden" som kommer ifrån nationalsången.
Internationalen som sjungs av socialdemokraterna och Vänsterpartister kanske då även kan kallas för vit makt musik?

Den svenska översättning som används mest gjordes av Henrik Menander 1902. I sin relativt fria översättning valde Menander att överhuvudtaget inte översätta den femte versen (Till krigets ...).

När man på möten i dag sjunger Internationalen så brukar det endast vara första och sista versen.


Upp trälar uti alla stater, som hungern bojor lagt uppå. Det dånar uti rättens krater, snart skall utbrottets timma slå. Störtas skall det gamla snart i gruset. Slav stig upp för att slå dig fri. Från mörkret stiga vi mot ljuset, från intet allt vi vilja bli.

Upp till kamp emot kvalen! Sista striden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär. Upp till kamp emot kvalen! Sista striden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär.

I höjden räddarn vi ej hälsa, ej gudar, furstar stå oss bi. Nej, själva vilja vi oss frälsa och samfälld skall vår räddning bli. För att kräva ut det stulna, bröder, och för att slita andens band, vi smida medan järnet glöder med senig arm och kraftig hand.

Upp till kamp ...

I sin förgudning avskyvärda, månn' guldets kungar nå'nsin haft ett annat mål än att bli närda av proletärens arbetskraft? Vad han skapat under nöd och vaka utav tjuvar rånat är, när folket kräver det tillbaka, sin egen rätt det blott begär.

Upp till kamp ...

Båd' stat och lagar oss förtrycka, vi under skatter digna ner. Den rike inga plikter trycka, den arme ingen rätt man ger. Länge nog som myndlingar vi böjt oss, jämlikheten skall nu bli lag. Med plikterna vi hittills nöjt oss. Nu taga vi vår rätt en dag.

Upp till kamp ...

Till krigets slaktande vi dragits, vi mejats ner i jämna led. För furstars lögner har vi slagits, nu vill vi skapa evig fred. Om de oss driver dessa kannibaler, mot våra grannar än en gång, vi skjuter våra generaler och sjunger broderskapets sång.

Upp till kamp ...

Arbetare, i stad på landet, en gång skall jorden bliva vår. När fast vi knyta brodersbandet, då lättingen ej råda får. Många rovdjur på vårt blod sig mätta men när vi nu till vårt försvar, en dag en gräns för dessa sätta, skall solen stråla mera klar.

Upp till kamp ...

Regeringarna oss förtrycka slå ned tyrannerna giv fred! Med värnpliktsstrejken skola vi rycka just deras bästa vapen ned! Komma mot oss sen de kannibaler stå vi alla så som en, och deras morska generaler från ståt och makt skall plockas ren.

Upp till kamp emot kvalen! Sista stiden det är, ty Internationalen åt alla lycka bär. Upp slå ned allt det gamla, tålamodet är slut! För frihet vi oss samla, förgöra våldets krut!

Den texten behöver man inte vara raketforskare för att kunna analysera. Texten talar sitt egna språk. Där man till och med uppmanar att skjuta generaler.
Frågan är hur ofta den femte versen sjungs av socialdemokrater och kommunister. Något för Kalibers redaktion att utforska med dolda mikrofoner och infiltratörer.

För den som är intresserad av att köpa denna sång tillsammans med en rad andra liknande kommunistsånger rekommenderas följande länk där Internationalen har fått "fint" sällskap.

Jag återkommer med mina kommentarer efter dagens program av Kaliber.


Kommentarer
Postat av: ace

Kanske Kaliber borde infiltrera och undersöka Social-Demokraternas/SSUs möten också. Läs mer här hos Fred i Mellanöstern:

http://tinyurl.com/dcmyan

2009-04-05 @ 10:54:53
Postat av: Knegarn

I dagens Aftonblad konstarerar professorn i politisk kommunikation att:

- Granskningen av SD är onyanserad

- Att SD utsätts för "extraordinär negativ särbehandling"

- Att det vore mer intressant att få veta om rasistiska uttalanden görs i de etablerade partierna.

- Att "Möjligen är reportaget ett utslag av en journalistisk panikångest inför en politisk företeelse vars värderingar ligger mycket långt från journalisternas egna"Haha hur de än vänder sig så sitter den där stinkande röven där bak på dem!

2009-04-05 @ 11:23:04
Postat av: robban

vet inte hur folk tänker riktigt, hade jag råkat ut för att bli smygfilmad sådär så vette fan vad jag hade gjort med dom. tycker det är extremt intigritetskränkande att inte bara filma privata saker utan dessutom publicera det med någon sorts stolthet att de har gjort ett skop.wallraffande my ass. är det lagligt att smygfilma och publicera matrial från privata sällskap?2009-04-05 @ 11:34:32
Postat av: Hulda

Eftersom det troligen snart blir förbjudet att hissa våran Svenska flagga (det Kristna korset finns ju där) så kan några vänster-"journalister" hitta mängder med fel vart de än letar.

Nationalsången ligger nog också risigt till inom vissa grupper.

"Internationalen" har säkert bättre stöd där.Desto mera "fel" de hittar hos SD, desto mera stöd får SD!

2009-04-05 @ 11:40:28
Postat av: Rune

Vit maktmusik det är väl dragspelsmusik och jularbolåtar?

Det spelades sådan musik på ett möte som Nationaldemokraterna höll för ett par tre år sedan.

Det beskrevs på vänsterhåll som "Vit maktmusik".

Hur dumma tror de att folk är?

2009-04-05 @ 11:43:06
Postat av: Hulda

Thoralf: Tittade på din utlagda länk.

Ett "trevligt" sällskap kan man lugnt säga...

Där har "Kaliber" något att gräva i, men vem sparkar på sina egna..

2009-04-05 @ 11:45:03
Postat av: User

Låter som att de spelar Ultima Thules låt "Här vill jag leva" för den innehåller precis de raderna som står i bilden.http://www.lyricsdownload.com/ultima-thule-haer-vill-jag-leva-lyrics.html

2009-04-05 @ 11:49:23
Postat av: Tora

Texten till "Folkligt uppror" säger bl a "När vi alla står förenade under månens kalla sken/Då ska nordanvinden vina genom fiendens märg och ben" Att vi, i vårt land står förenade mot fiender tycker jag är naturligt, alla folk värnar väl om sin frihet.Hur man kan se något negativt i den texten förstår jag inte, jämför man med Internationalens hattext så framstår den ju som rena vaggvisan.

2009-04-05 @ 11:53:34
Postat av: Carl

Nu när vi ät tv befriande blev det tid till att äntligen ta tag i Ångmaskinbygget. Det blev en succehelg med alla som deltog. Wilesco maskinkörning och sedan film visning med Titanicfilmen på storbildskärm. hade vi haft tv hade det blivit kompromisser om vad alla skulle se och besvikelse att helgen är över. Nu kan man vara kung på fikarasten på jobbet och berätta om modellbyggesplanerna. Tack SR Kaliber-folket att ni fick oss att kasta ut tv och slipper bli indoktrinerade mer. nu kan vi ängna sin tid nåt vettigt.

2009-04-05 @ 12:03:20
Postat av: carl

Tur att SD ungdom inte spelade Lena Philipsson låten Moder Swea, eller låten Sverigebesöket av owe Thörnqvist. det hade ju varit varit främlingsfientligt att spela dessa artister också!var går definitionen på "främlingsfientligt" ??

är det allt vad en etnisk Svensk person som inte svurit lydighets eden till Socialdemokrat eller Allainspartierna, allt vad denne person gör och säger!

2009-04-05 @ 14:16:27
Postat av: Hr Fökk

De är inte kloka på någon media. Detta har jag fått borttaget TRE gånger från DI sida. Vari problemet ligger kan man fråga, fakta kanske:

Alla ni som läser här och ser denna kommentar vet att detta är fakta!

Cencureraren tar bort detta hela tiden. Beror det på den allmänna mörkningen av SD eller vad tror ni??"C och KD utanför riksstaden hur bra kan det egentligen bli.Mona och homokyssen lär inte hjälp upp några siffrorhttp://www.metro.se/2009/04/03/49036/bloggare-sagar-sahlins-kysskupp/Snacka om att ha noll koll"

Postat av: Tore

Ja du Carl! Och tänk vad många ungar det nu kan bli. Kommer ihåg för "länge sedan" då strömmen försvann en tid, och folk kunde inte se på tv. Men året efter föddes det otroligt många ungar...Och än en gång har "kalibers SR" skjutit sig i "vänster foten"! Jisses som det kan bli, ett evigt haltande...En del av er, såg kanske inte inledningen till den

"shia-muslimska kvinnan från Arvika/Theran/Iran, som under en längre tid "smugglat opium" i mängder till Sverige. Och hela hennes patrask/anhöriga/

vänner, är sannolikt inblandade, då förhören med dessa fortsätter. Måtte bara intelligensen gå parallellt med utredningen, så samtliga spärras in!

Trots att hon "är fattig", har sex resor genomförts

sedan augusti 2008, och dessförinnan ca två gånger per år! Fy fan för dessa muslimer! Se här:

www.nwt.se/arvika/article509014.ece

2009-04-05 @ 14:33:46
Postat av: Ture F.

Det verkar ganska så stillsamt att sjunga Du gamla du fri etc och att man vill dö i Norden. Hur kan man få det till "vit-maktmusik"? Ultima Thule gör nationalsången väldigt bra plus en del andra svenska blomster som En sommartid nu kommer och Idas visa. Att spela nationalsången i popband är ingen svensk företeelse i sig och inte heller ny.

2009-04-05 @ 16:55:16
Postat av: Erik

Jag tror folket har tröttnat på detta trams.

Media och Riksdag dansar i fruktansvärd otakt med folket. För övrigt hade snapsvisan uppskattats på en Muf fest också.

2009-04-05 @ 17:18:09
Postat av: Olov Brynhild

Folke har tröttna på hycklande politiker. SD-gycklarna ska exponeras som de lögnhalsar de är.

2009-04-05 @ 18:03:51
Postat av: robban

all publicitet är god publicitet keep it comming :)media tycks tro att folk i sverige är dumma i huvudet

2009-04-05 @ 18:24:39
Postat av: Stefan K

Kom i helgen hem från Finland efter en 48 timmars kryssning till Helsingfors. Vid Silja-terminalen delades Aftonbladet ut gratis till passagerarna och då kunde vi ta del av den hemska nyheten om snapsvisor och rasistsånger på Sd:s kryssning till Tallinn. I bussen från Stockholm till min hemstad hördes flera röster som förmodligen skulle få Kalibers redaktion att gå i spinn. "Patetiskt", "Ni skulle höra oss på våra fester", "Nu börjar dom bli rent löjliga", "Fjanteri". Ord som yttrades av vanliga medelsvenssons m.a.o de som Kaliber försöker att politiskt påverka.

2009-04-05 @ 19:27:14
Postat av: Knute

Om Sveriges Radio kallar Ultima Thules texter för vit maktmusik då är det dags att lägga ner bolaget. Låten Fädernesland är ju inte det minsta rasistisk. Om man inte kan älska sitt eget land och folk kan man inte älska andra heller. Sveriges radio lider av oikofobi, självhat.

2009-04-05 @ 20:32:38
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: s-e karlsson

Jag har en gammal stenkaka där Edvard Persson sjunger Kalle på spången och Jag har bott vid en landsväg i hela mitt liv ! Vågar jag lyssna på detta utan att bli betraktad som rasistisk ??Mvh S-E Karlsson .

2009-04-06 @ 10:45:58
Postat av: Robin_Shadowes

När skall Kaliber göra drev mot gamla sketcher som Ytlänningen, Ormet kryper och All skit försvinner?

2009-04-06 @ 12:34:08
Postat av: Natan

Ytlänningen och den typen av humor är för länge sen utrensad hos "der stazimedia". Även "Bunt ihop dom" med en av de största aktörerna vi haft, Lars Ekborg, är naturligtvis inte pk. Att det mest handlar om karikatyr o sanslös kul humor fattar inte pk-media eller så tror de att vi "dumma svenssons" klarar av sån humor. Det som är mest förnedrande är väl att de tror att vi är dumma i huvet. Så agerade man i de forna öststaterna ungefär som i Korea idag.

2009-04-07 @ 06:07:36
Postat av: carl

varför inte infiltrera Stasiradion. nån smart snygg tjej låtsas vara helt urblåst och indoktrineringsbar.

hon får spela in och filma kanske kan hon bli redaktionschef och sedemera hövding sedan kan hon tillåta verkligt fri och ovinklat program utbud.

f-n vilken bra ide.Jag kan ju infiltera kommunalråd och annat pk- folk. är helt säker på de inte gillar sin egna politik utan bara håller med för att göra karriär och roffa åt sig av våra skattepengar.

2009-04-08 @ 12:43:52
Postat av: carl

varför smygfilmar inte Stasi Radio´s Kaliber-rdaktion kriminella nätverk????? kanske för de inte vågar vistas i bland verkligheten! kaliber redaktionen bor i lyxkvarter och tjänar duktigt med lön från dina skatteavdrag.Black kobra borde kräva Stasi Radio folket på pengar för kaliber redaktionen stödjer indirekt “Nysvenska” intressen (utlänningar som får statsbidrag och istället då får tid över att bygga nätverk)när de angriper Sverigevänliga partier som är rakryggade och mot kriminalitet.2009-04-09 @ 11:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0