ROSENRASANDE!

DETTA GÖR MIG HELIGT FÖRBANNAD!

!

Sverige skall vara en demokrati?

Läs på Nyhetskanalen hur illa ställt det är med demokratin i Sverige.

Detta gör mig så jävla förbannad så det .........

Här kommer man hem efter en väldigt trevlig kväll med mat på Lilla Puben och högklassig musik på Söderport av Mönsterås Blues Band och får läsa detta.

Vi har fått närmare 600 000 valsedlar till EU-valet i Kalmar Län och jag skall göra allt för att dessa valsedlar skall nå alla hushåll i hela länet och jag hoppas att det finns de som vill hjälpa till.

Jag hoppas att många skickar en hälsning till Gunnar Gidefeldt på TV4 eller varför inte åka hem och fråga honom vad han och TV4 har för begrepp om demokrati.

Gunnar Gidefeldt

Lilla Björknäsvägen 3

Saltsjö-Boo

Tyvärr har han tydligen hemligt telefonnummer.

Men gissningsvis kan man nå hycklaren på [email protected]


Kommentarer
Postat av: Anonym

"eller varför inte åka hem och fråga honom vad han och TV4 har för begrepp om demokrati"



Jag förstår att man blir upprörd över sådant här, men detta är en olämplig kommentar, enligt mitt tyckte. Thoralf, du kan bättre. Även om det inte finns något telefonnummer till landsförrädaren och så. Jag vill förbli anonym, ja, men jag är sverigedemokrat själv. Faktiskt. Jag fejkar inte. Men sådana här kommentarer lämpar sig inte. Det är i varje fall min åsikt.

2009-04-26 @ 05:17:11
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Efter att ha gått på en del tuffa smällar i livet

så har vi bestämt oss för att se det posititiva i trista stunder.tex detta odemokratiska besked från TV4.



Svenska journalister påstår att Sverigedemokraterna

ser konspirationer i media världen lite här o var.

Den diskussionen är slut nu ,Gunnar Gidefeldt har givit den svenska medie-censuren ett annsikte.

viket får anses som positivt.Upprikitgt: tack Gunnar.



Att ljuga hela svenska folket rätt upp i annsiktet

med motiveringen att Sverigedemokraterna inte är ett riksdags parti ,och då således inte får köpa reklamplats i TV4 .När blev Tipstjänst, Ica, Fonus

som köper reklam i TV 4 riksdagspartier.Har vi missat något.Grattis Gunnar Gidenäs till att ha idiotförklarat 9 miljoner svenskar.



Dom i särklass mest diskriminerade, med jobb o bostad ,är ungdomarna födda på 1980-talet.Dessa kommer att

bära in Sverigedemokraterna med buller o bång i riksdagen med full rätt tror vi .



Dessa ungdomar har stor Internet vana samt tittar i större utsträcknng på TV6 , TV3 än TV4 kan man misstänka .



Dessutom är dom välutbildade ungdommar, som dessutom klarar av att inte kalla kvinnor för horor el kasta ut dom från balkonger etc .UNGDOMMARNA blir bara ännu mera uppretade av ett sådant beslut motiverad med en lögn.Tack än en gång Gunnar Gidenäs .



Vi har ikväll umgåtts med ca 25 undommar födda på 80-talet på kalas.Frestande att fråga om ev favoritparti dock klart opassande.Vid hemtransporten av en lindrigt nykter ung man.Så kunde gubben inte låta bli fråga om vilket parti han skulle rösta på i bla kommande riksdagsval .Svaret blev Sverigedemokraterna.Gubben frågade slugt vidare, om han visste hur våra Nordiska grannländer gör i frågan om invandringen.

fick då veta att Finland bara tar emot ett fåtal som man sprider ut för att få dessa integrerade.Hoppsan



Trist bara för kanalens demokratiska journalister

att ha en chef som tidsmässigt bättre passat in på ett instabilt Gotland på 1940-talet, tät samarbetande med Dr Joddels.



Vi tänker vänta med ett mail till denna man till efter valnatten 2010 då han torde känna sej liten mycket liten.



Upprikigt sagt borde killen jobba på Cuba samt byta namn till Bagdad Bob.Kommunister o lögnare går bra ihop.











2009-04-26 @ 05:57:28
Postat av: Stefan K

Jag har slutat se på Tv4 för flera år sedan p.g.a. dess flamsiga programledare och ständiga reklamavbrott, så mig personligen gör det inget. Att Tv4 valt att åsidosätta demokratin gör mig dock både förbannad och förvånad. Jag misstänker starkt att Junilistan hade fått sin ansökan godkänd om dom hade hunnit först och då hade inte denna Gidefeldt kunnat neka Sd en reklamplats. Nu har Tv4 visat att även den kanalen börjat sin häxjakt på Sd och det är inget beslut som får mig att flytta upp kanalen på min personliga rankingstege, tvärtom.

2009-04-26 @ 06:44:53
Postat av: Nalle i Växjö

Lugn bara.



Effekten av skitkanalen TV4 s beslut att inte tillåta SD att annonsera kommer att ge den motsatta effekten att SD kommer att få massor med gratis reklam.



Liknade effekt kan vi se från ”Älgemalm affären” här i Växjö där ett odemokratiskt sätt att försöka stoppa eller förlöjliga en ledamot i KF får totalt motsatt effekt om men läser dom inlägg som finns i samband med artiklar i tidningen.

Det vill säga dom inlägg som lyckats passera ”Varbergs censuren” se länken.



En olustig sak är den styrda censur som förekommer på ett mera intensivt sätt än tidigare, kanske något Kaliber kunde forska i.

För några dagar sedan var det en artikel i Expressen där antalet inlägg censurerades bort i snabbare takt än att nya kom in.

En smått komisk effekt, med samtidigt allvarlig och skrämmande.



Varför stänger inte dagstidningar helt enkelt av möjligheten att kommentera, när det i alla fall tas bort det som inte är PK rätt.

Meningen är väl att vis ska i varje fall tro att vi har ett öppet och fritt Sverige, fast vi i verkligheten närmar oss Eritrea.



Såg att Lessebo kommer att ”utbilda” folkvalda i hur man bemöter SD. Klarar inte folkvalda av att läsa och bilda sig en egen uppfattning?

Naturligtvis inte för i det här fallet var det hela initierat av Stor Monas parti ”S” där man inte har en egen vilja eller är läskunniga på egen hand.



Men det slutar väl som den avsomnade "Superbloggen" SD Bluffen som även den fick motsatt effekt mot den tänkta

Postat av: Hulda

Detta kommer säkert att gynna SD.Folk är förb. på dessa "storebrorsfasoner" som förekommer i samhället.

Kämpa vidare!!

2009-04-26 @ 08:11:52
Postat av: Sven Duva

Är det frågan om att få tid som en gåva eller få möjligheten att köpa? Är det en gåva kan jag förstå att TV4 vill sätta gränser . Är det fråga om att köpa plats så finns det ingen anledning att hindra någon.



Sen kan man undra varför gränsen går vid riksdagspartierna. Se bara på Kunilistan. De har platser i EU men sitter inte i riksdagen.



Men i grund och botten är det ett demokratiskt problem. Demokrati har vi bara när folkets vilja återspeglas bland dess representanter. Motsatsen kallas diktatur.

2009-04-26 @ 08:16:25
Postat av: Fredrik

Kan inte annat än att hålla med när det gäller:

TV4s Gunnar Gidefelt har gett cencuren ett ansikte.

Hörde chefen på aftonbladet säga i P1 att pressen har inte längre monopol på nyhetsflödet och att det var beklagligt! Samma skrot o korn dessa människor. Tror man att nyheters sanning blir mer sanning bara för man gått journalist högskolan ?



Genom att försöka tiga ihjäl SD genom att inte ge oss demokratiskt utrymme i press,tv,radio och att låta afa störa torgmöten till den grad att det är fara för människors liv gör endast att folk får upp ögonen för vad som händer !För vad är det vi talar om här? För mig personligen så måste det politiska etasiblimanget få sig en ordentlig spark i skrevet och börja lyssa på oss medborgare.



Innerligt trött på att se media framhäva sig och endast göra det som är politiskt korrekt.Sen att man sticker ut hakan och kör hela drevet mot SD är ju för att det är politiskt korrekt. Läste om

Samuel äglemalm utalande i kommunfullmäktige i växjö. Man kan inte annat än att skaka på huvudet om hur valda politikers ovilja och okunskap lyser som en fullmåne i en stjärnklar natt.



Polisen kan och vet idag med 99% säkerhet att man kan koppla narkotika smuggling direkt till visa invandrar grupper,och när man tittar på det så är det med all säkerhet narkotika som tillverkas i deras ursprungsland.



Men kontakta gärna polis och fråga.



Kriminalvården skulle kunna ge exakt hur många som sitter i svenska fängelser som ej är etniska svenskar.Varför vågar man inte det? Fakta är ju fakta! Jo men då säger man att vissa är ju svenska medborgare.Absolut men bara för att vi gjort dom till det.



Rädslan för att de ska visa på att de är stor invandrar majoritet i våra fängelser gör att man blundar hellre,förnekar,ljuger,vrider och vinklar.Hur ska man kunna lösa ett problem om man förnekar det hela tiden? För vi har stora problem!



Sen har vi det här med demokrati,politik och religion. Det 2 första hör ihop men det 3 skall bort från det politiksa utrymmet. Vi ska politiskt inte ta hänsyn till religionen. Vi har idag fortfarande en påve som sitter vägrar inse att kondom kan vara bra för de fattiga och aidssmittade afrika. Ja det säger allt !!!



Sen har vi detta med muslimer,Vad är det man alltid blivit påtuttad: Man är alltid rädd för nya främmande saker och det skapar fientlighet.



För mig är det enormt främmade att män o kvinnor inte har samma lön för lika arbete i sverige !



Så in ihelvets klart att jag tycker det är främmande med människor som beter sig som det vore medeltid i både handlingar och tänkade !!



Så sitter nån vetare o säger: Det är så rasism skapas !?okunskap för det nya !?



BULLSHIT säger jag ! Funkande 1980 men inte 2009 !

Idag vet jag och de flesta att det är en farsot pga

av att stora delar av den muslimska världen har en fundametalistisk syn och det är lika stort hot mot västvärlden som Hitler var !



Ett demokratiskt samhälle som blir kravlöst

slutar upp i anarki och efter anarki kommer tyranni och då kommer den oftats i religionens eller kommunismens namn !! Lär av mänsklighetens historia någon gång !!



Vad tror man? För att en demokrati ska funka och ett lands kultur och demokratiska värderingar ska finnas så måste man hålla stenhårt på dess självskrivna och politiskt skrivna lagarna !!



Men som sagt de politiker som sitter har suttit av ren bekvämlighet,njutit av den "svenska" tystheten och inte behövt tänka längre en till kaffe aoutomaten kommer få det tufft.



Vi lever i en demokrati och visa tycker så och andra inte ! Härligt ! :-) Men att försöka tysta ner folk eller grupper för man inte stämmer in i det politiska utrymmet är en skam.



Sen kan jag ju bara säga att TV4 är dagens garv:-)

Pinsamt är det ! går inte ens bli förbannad !



Ha en trevlig söndag för det ska jag !

Nu är det ut på altanen med en kaffe i vårsolen !









2009-04-26 @ 09:03:15
Postat av: s-e karlsson

Hej och godmorgon !

Har för en liten stund sedan sänt ett mejl till

" [email protected] " och tackat för gratisreklamen Sd fick igår tack vare hans uttalande ! Tackar,tackar,tackar !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-26 @ 09:06:06
Postat av: World Traveller

Om jag fick bestaemma saa:

- skulle ALL invandring stoppas nu, aeven de s.k. kvotflyktingarna.

- Polisen skulle faa tillstaand att oeppna eld mot saana som kastar sten och molotov-cocktails mot dom.

- Islam skulle foerbjudas i Sverige.

- Alla moskeer skulle rivas.

- Agnostiker, ateister, buddhister, hinduer, judar, kristna, taoister fortfarande vara vaelkomna.

- Alla medlemmar av kriminella gaeng skulle arresteras, de med utlaendsk bakgrund skulle utvisas efter laanga straff med haart arbete, de med svensk bakgrund skulle faa likadana straff och daerefter landsfoervisning foer de groevsta brottslingarna och EN chans foer de andra att anpassa sig till samhaellet.

- Den vettloesa s.k. U-hjaelpen skulle stoppas helt och ses oever innan vi kan boerja ge u-hjaelp igen till de som verkligen behoever den. Naagon skulle bli ansvarig att deklarera infoer svenska skattebetalare vart pengarna gaar till.

- Alla de invandrare som har varit paa semesterresor till laenderna de "flydde" ifraan skulle kastas ut omedelbart.

- Oevriga invandrare som inte vill foelja svenska regler och lagar, speciellt daa muslimer eftersom vi ser att den gruppen utgoer det stoersta hotet idag, skulle faa hjaelp att aatervaenda hem.



De stora besparingar detta skulle innebaera foer Sverige i det laanga loppet skulle gaa till att:

- Ge vaara egna medborgare ett draegligt liv.

- Pensionaererna en pension saa att de inte behoever oroa sig.

- Skolbarnen en ordentlig utbildning.

- Alla ansvariga foer sjukvaarden skulle avskedas och ersaettas av kompetent personal.

- En foerstaerkt graensbevakning.

- Infoera ett foersvar liknande Finlands.

2009-04-26 @ 09:14:57
Postat av: BAW

Demokrati ala politiskt korrekta, nej tack.

2009-04-26 @ 09:21:42
Postat av: Thoralf A

Anonym



Vem som helst kan få fram Gunnar Gidefeldts adress genom att söka på t.ex. www.ratsit.se.



Jag anser att varje svensk som värnar vår demokrati borde skicka mail eller skriva ett brev till kommunikationsdirektören Gunnar Gidefeldt!

2009-04-26 @ 09:39:33
URL: http://thoralf.se
Postat av: Knegarn

Detta är bara till fördel för SD. Sådana där saker retar upp folk och får dem att hata gammelpartierna och fulmedia än mer.

Men det inser de inte själva.

2009-04-26 @ 10:10:05
Postat av: Knegarn

Den moderate riksdagsledamoten Göran Lennmarker ledde valobservatörssyrkan vid valet i Ryssland 2007. Deras slutsatser var då:



"I allmänhet var valet välorganiserat och observatörerna noterade stora tekniska förbättringar. Men, valet skedde i en atmosfär som kraftigt begränsade möjligheterna till politisk tävlan och med frekventa missbruk av administrativa resurser, mediebevakningen favoriserade starkt det styrande partiet"



Det MÅSTE ordnas så att internationella valobservatörer denna gång bevakar det svenska valet!



Läs mer på DN:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/dumavalet-inte-rattvist-1.700186

2009-04-26 @ 10:38:02
Postat av: Stefan A

Det var en fräckhet som jag inte trodde dom var mäktig,otroligt,äventyrar hela valet, står ingenstans, vad jag vet, att man måste vara ett riksdagsparti för att ställ upp i EU-valet, att utesluta dessa från att köpa reklamtid som alla andra måste vara ett brott, inte bara mot sändningstillståndet utan även mot internationella regler i ett allmänt val. Maila deras anonnsörer och tala om att ni inte kan tänka er att köpa en produkt från företag som genom sina annonser stödjer ett odemokratiskt media som TV4.

2009-04-26 @ 11:25:22
Postat av: Erik

Om det varit ett nytt nyborgerligt miniparti ala KD,som låg nära 4% spärren i opinionen så hade TV4 med glädje sprutat ut reklam för dessa.

Detta visar att Tv4 solklart är ett åsiktsbolag med stor makt. Det är ett stort demokratiskt problem när media bestämmer vilka åsikter som får föras fram i riksmedian. Demokrati? - NEJ!

2009-04-26 @ 12:19:04
Postat av: Rättvis

TV4:s systerföretag Sydsvenskan spyr ut sig följande gift i en ledare:

”Det är bättre att ha beredskap för att samarbeta över blockgränsen än att aktivt – eller passivt – regera med stöd av ett främlingsfientligt parti som Sverigedemokraterna.”



Är det beroendet av regeringsmakten som manat fram denna låghet? Eller har kommunisterna ringlat sig ända in på ledarredaktionerna?

2009-04-26 @ 12:24:33
Postat av: s-e karlsson

Det vore bättre att tv 4 säljer så mycket reklamtid som möjligt så att dom kan se till att få sina program textade för oss som är döva och hörselskadade ! Nu har dom tackat nej från fina pengar från sverigedemokraterna !

En sån som Gunnar Gidefeldt skulle ju omedelbart avskedas han jobbar näppeligen för företagets fromma !

S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-26 @ 13:13:01
Postat av: vmm

Fast nu var det ju inte mot SD reklamförbudet riktade sig. Det är bara riksdagspartierna som får göra reklam i TV4. Och nästa år kommer SD förmodligen in i riksdagen och då är det fritt fram för SD att göra TV4-reklam (om dom inte ändrar reglerna då så att bara partier som INTE sitter i riksdagen får göra tv-reklam).



Att TV4 skulle neka just SD att göra reklam ja, det vore ju lika bisarrt som om till exempel Posten inte skulle dela ut SDs reklam. (jodå, jag vet, jag vet. Ni behöver inte berätta för mig att Posten vägrat att dela ut SDs reklam)

2009-04-26 @ 18:22:42
Postat av: Kulturkamp

Jag förstår din frustration, försök dock att undvika svordomar i blogginläggen. Det hela talar mer om bonniermedia än om SD...

2009-04-26 @ 19:30:00
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Dragan Klaric

Taget från Metapedia Scherman:" rel="nofollow">http://sv.metapedia.org/wiki/JanScherman:



“Jan Scherman, svensk-judisk journalist och före detta syndikalist. Han är idag verkställande direktör för TV4, som han själv var med och byggde upp från start.”



Jag undrar hur herr Scherman som har judiskt ursprung ska ställa sig till de antidemokratiska, antisemitiska, judefientliga och Israelfientliga krafterna Socialdemokraterna och Vänsterpartiet?



Ni minns väl alla hur Socialdemokrater och Vänsterpartister tillsammans med Hammas och Hisbollah anhängare paraderade i Svenska städer med slagdängor som ”NO MORE PEACE WITH ISRAEL” och ”DÖDA JUDARNA” hur man jämförde den heliga davidsstjärnan med hakkorset och som i Lars Ohlys fall hade en halsduk där staten Israel var utraderad från kartan.



Så jag undrar verkligen hur herr Scherman ska reagera när dessa ondskans antisemitiska krafter knackar på dörren och vill köpa reklam av TV4? Ska herr Scherman bortse från sitt judiska ursprung och enbart se på hur TV4 kan tjäna pengar eller ska herr Scherman porta dessa ondskans antisemitiska krafter från att få köpa reklam i TV4?



Dragan Klaric

2009-04-26 @ 22:01:37
URL: http://www.sdtelevision.se/
Postat av: Lasse

Antidemokraterna skriver om dig här: http://godselstacken.blogspot.com/2009/04/ak-hem-till-honom.html

2009-04-26 @ 22:56:28
Postat av: vmm

Hittade det här i en chatt med TV4s tittarombudsman (från 090402):



"Filippa: De allra flesta uppfattar nog TV4 som ett mer eller mindre vänsterextremistiskt medium. Hur försvarar ni det, var i ert sändningsavtal står det att ni ideligen ska ta politisk ställning på detta sätt?



Janne Andersson: TV4 är opartiska och opolitiska."



http://www.tv4.se/1.838098



Så nu vet vi att TV4 inte alls tar ställning mot Sverigedemokraterna.

2009-04-27 @ 00:18:40
Postat av: Peter, den förste.

@Dragan



Herr Scherman är givetvis en: "...appeaser ... one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last..."



Dragan, kanske det kan vara intressant att samla ihop en del intressanta klipp som t.ex. detta http://www.youtube.com/watch?v=eaE98w1KZ-c på sd television?

2009-04-27 @ 00:36:06
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf



SD behandlas ungefär på samma sätt som ett parti i Belgien. Se här http://www.youtube.com/watch?v=64CuRPWsQpI



Hur kan behandla europeiska medborgare på detta viset! Är det den (S)tora planen på hur man tänkt sig behandla SD på också?



Vi än så länge fria medborgare i Sverige måste med kraft i valen framöver visa att vi inte tolererar sådan fasoner!

2009-04-27 @ 01:18:16
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

vmm :Bra jobbat att hitta det i högen av chattar.

Med Titto .Uppenbarligen har ju någon av herrarna skitit i det blå skåpet.



Vi tror att Gunnar Gidenfeldt dels får backa om beslutet oavsett vad Titto sagt.Som då gör det hela ganska komiskt.Någon av dessa herrar sitter ju med Svarte Petter .Dels att han i en frisk debatt får gå, men det är väl att hoppas för mycket kanske.



Vilket isåfall skulle medföra mera skriverier, läs reklam utan att något sänts.Som i sin tur gör att halva Sverige sitter och väntar på vad SD skall hitta på i reklamfilmen.Blir det krigsdans med kli klunks klan.



Titto o Gunnar får väl ta ett snack idag iallafall.

Blir kul att se hur dom skall ta sej ur det hela faktiskt.En lögnare hänger ofta sej självt som bekant.



Vidare bör väl hittelön till vmm utgå.



2009-04-27 @ 05:45:24
Postat av: carl

tv4 nyhetskanalen, censurerar snabbt.



studieflestvaldtakterisverige" rel="nofollow">http://nyhetskanalen.se/1.967369/2009/04/27/eustudieflestvaldtakterisverige



De verkar oroliga om Medelsvensson skulle få veta sanningen! kopiera nedanstående och klistra in i kommentarsfältet.

http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/



låt dom få en jobbig kväll att ta bort kommentarer

2009-04-27 @ 19:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0