REKORDRAS FÖR S! 4,2 PROCENT FÖR SD!
MONA SAHLINS DAGAR SOM PARTILEDARE ÄR RÄKNADE


Socialdemokraterna rasar i Demoskops undersökning. Raset är hela 8,6 procent medan Sverigedemokraterna får en av sina högsta noteringar någonsin hos Demoskop, 4,2 procent.
Sverigedemokraternas uppgång är inte mindre än 2,1 procent sedan mars mätningen. Heja Kaliber!

"Socialdemokraterna rasar med nästan nio procentenheter i aprilmätningen.
Samtidigt får Mona Sahlin de sämsta förtroendesiffrorna någonsin. Bara 20 procent av väljarna har förtroende för S-ledaren.
- Det är en tydlig signal till alla Socialdemokrater att kavla upp ärmarna, säger Ibrahim Baylan, partisekreterare för Socialdemokraterna."

Abraham Baylans dagar är nog också räknade om han inte begriper åt vilket håll det lutar. Baylans slutledningsförmåga är beundransvärld och han kommer följa med Mona Sahlin genom bakdörren inom en snar framtid. Frågan är vem som kommer att tala i Almedalen vecka 27. Jag kommer även i år bevaka Almedalsveckan på plats i Visby.

Undrar om raset varit över 10 procent om Homokyssen varit med i undersökningen.

Både Centern och Kristdemokraterna hamnar utanför riksdagen MEN Sverigedemokraterna kommer in.

Frågan är om Kaliber nu ställer in sina två program som skall sändas om Sverigedemokraterna.

UPPDATERING.

Sveriges Radio har väldigt svårt att bita i det sura äpplet eller hur skall man annars tolka deras rapportering på nätet och i radion där Sverigedemokraterna inte nämns överhuvudtaget när man rapporterar om Demoskops mätning.

Dagens medierna i P1 handlade till stora delar om Sverigedemokraterna och jag hoppas att Östrans ansvarige utgivare Ulf Carlsson lyssnade på programmet. Då kanske han vågar att publicera mitt ursprungliga genmäle på Peter Akinders plumpa påhopp på mig. Ulf Carlsson har lovade att publicera ett redigerat genmäle från mig i måndagens tidning.


TÄNK PÅ "Kurt Lundgrens minnesfond till gagn för det fria ordet".

Handelsbanken 6701-763199982


Kommentarer
Postat av: Hulda

Mona Sahlin är det bästa som hänt Alliansen och SD!!!

Homokyssar, Knullborgarmärke och Toblerone, SUCK...

2009-04-04 @ 09:12:28
Postat av: Dragan Klaric

Heja Mona friskt humör, det är det som susen gör!Varje gång Mona öppnar munnen får vi Sverigedemokrater 200 nya röster! Lägg märke till att jag höjde siffran till 200 från tidigare 100! Sen så ska vi inte glömma bort det statligt och TV-avgifts finansierade SR som i stort sett styrs av extremvänstern och AFA sympatisörer. Jag minns när en dam frågade mig hur många procent jag trodde SD skulle få i riksdagsvalet 2010 och jag svarade 10-15%. Damen tittade konstigt på mig, men optimist som jag är så tror jag på dessa siffror! Man måste sätta högt i tak och sikta högt.

2009-04-04 @ 09:17:50
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Kavla upp ärmarna Baylan, ni står med kalsongerna och trosorna nere vid hasorna. Undrar vad Tage Erlander hade sagt om han hört dessa " stolpskott " inom SAP ovh LO.

2009-04-04 @ 09:25:49
Postat av: Fredrik

Sossarna känns som ett ideologiskt väldigt urholkat parti...blir inte bättre med Sahlin & Baylan. Sätter inte Reinfeldt den här straffsparken ska det mycket till! Återigen, tack för en bra blogg Thoralf och låt oss nu rösta in SD!

2009-04-04 @ 09:32:52
Postat av: Martin Isaksson

vi får inte glömma att skicka blommor till mona och SSU efter valet 2010

2009-04-04 @ 09:38:15
Postat av: Sven-Olof

Mätperioden var mellan den 25 mars och den 2 april. Dvs 3 dagar före och 5 dagar efter Kalibers STASI-sändning den 28 mars. Jag kan inte hitta att SD fått en större ökning från en månad till en annan hos något mätinstitut. SR:s STASI-metoder ger SD nya röster.MVH Sven-Olof

2009-04-04 @ 10:21:52
Postat av: Drutten

Jag tittade på Ekdahl för några dagar sedan om krisen i arbetarrörelsen. Jytte satt å mumlade något som jag ännu inte lyckats komma på va hon menade. Hon är alltså SSU:s ordförande. Vi går mot massarbetslöshet och sossarna har endast kritik att komma med, ingen egen politik. Att rösta den rödgröna kartellen till makten vore nationellt självmord.

2009-04-04 @ 10:30:28
Postat av: Info

SVERIGES RADIO INFILTRERARtydligen inte bara Sd:s ungdomsförbund utan också bloggvärlden. Håll ögonen öppna.I en queerkritisk bloggtråd (http://genusnytt.wordpress.com/) om radikalfeministen Anna Larsson, Svd och Amelia, dök det plötsligt upp en kommentator, Arne, som fann ämnet relevant och befogat att fördöma partiet Sverigedemokraterna.Han fick dock omgående ett litet bemötande:”ARNE - hur fick du plötsligt in Sverigedemokraterna i det hela? “EXTREMA VÄRDERINGAR.” I en seriös diskussion om Anna Larssons kolumn.Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest bidragsinvandrare i hela Europa. Sd önskar att de etablerade partierna ska lugna sig litet på invandringsfronten. EXTREMA VÄRDERINGAR. Att hata.Sd anser att den svenska statsfeminismen och queeröversitteriet har gått något för långt. EXTREMA VÄRDERINGAR.Hm, hm, Arne. Sveriges radio lyckades inte riktigt i sin långvariga infiltration av Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Sveriges radio blev avslöjat i slutänden. Arne - vad heter du egentligen? Vilken befattning har du i redaktionen för radioprogrammet Kaliber?”

2009-04-04 @ 10:53:15
Postat av: Peter, den förste.

För övrigt tycker jag att vi skall motarbeta Toblerone-vänsterns kleptokrati! Se vilka föredömen de har:Mauritz Sigvard Marjasin

Marjasin" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/SigvardMarjasinMona Sahlin

Sahlin#Tobleroneaff.C3.A4renochSahlinaff.C3.A4ren" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/MonaSahlin#Tobleroneaff.C3.A4renochSahlinaff.C3.A4renP.S Fyll gärna på listan.

2009-04-04 @ 11:24:56
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kleptokrati
Postat av: Quantrill

Bra att det går åt helvete för sossarna och Mona.

Men det går inte så bra för SD i Sundsvall, Timrå området.

Det luktar lite Ny Demokrati över verksamheten där.

Inte bra. Jonny Skalin? Hur står det till med honom?

Jag verkligen hoppas att SD inte är ett nytt gäng lycksökare som bara har sikte på en plats vid köttgrytorna för själv berikning.

Då kommer den nationella rörelsen att få obotliga skador och vi går mot vår undergång.

2009-04-04 @ 11:27:41
Postat av: Carl

Nu får maktelitens slödder kanske börja gå till arbetsförmedlingen. Får de inga riktiga jobb kanske socialen kan hjälpa dom för de verkar inte kunna klara sig på sina miljonerlöner!

2009-04-04 @ 12:27:57
Postat av: vmm

Undrar om Socialdemokraterna klarar 4%-spärren i nästa val.

2009-04-04 @ 13:53:53
Postat av: Niklas

Vi vill ha Mona kvar!Jag är övertygad om att SD kommer in i riksdan nu när även 89:orna, 90:ierna, 91:orna, och de flesta 92:orna får rösta.

Många av dem har nog ett och annat att säga om invandringspolitiken då många ungdomar säkerligen drabbats av de negativa följderna av den nuvarande invandringspolitiken.Jag är en av nya rösterna, nämligen en 90:e.

2009-04-04 @ 14:30:38
Postat av: hans b

Hej ThoralfHur ställer sig Sd i frågan om Fra och Ipredlagen ? Bara så att jag vet var jag skall lägga min röst.Dessa lagar är de största integritetskränkande saker som har hänt i detta århundrandet

2009-04-04 @ 15:30:54
Postat av: Sven-Olof

Quantrill.Man ska inte tro på allt man läser i tidningen. De faktiska sakförhållandena är i det närmaste tvärtom motför vad Sundsvalls tidning förmedlar. Allt beroende på att Johnny Skalin inte som vissa andra använder media för att kasta skit. Johnny har skött allt korrekt och enligt stadgarna. Timråföreningen har inte följt stadgarna och har helt korrekt enligt stadgarna upplösts av distriktet efter uppmaning från partistyrelsen.

Ur stadgarna:"§ 11. Mom 1. Rapporter från kommunföreningarna

Kommunföreningar skall skicka en vidimerad kopia av kommunföreningsårsmötesprotokoll till riksorganisationen samt en vidimerad kopia av kommunföreningsårsmötesprotokoll till överordnat distrikt. Röstlängden skall ingå eller bifogas kommunföreningsårsmötesprotokoll för att detta skall vara giltigt. Kommunföreningar skall också skicka en vidimerad kopia av konstituerande styrelsemötesprotokoll till riksorganisationen samt en vidimerad kopia av konstituerande styrelsemötesprotokoll till överordnat distrikt. Kommunförening som inte inkommer med kommunföreningsprotokoll och konstituerande styrelsemötesprotokoll under två verksamhetsår skall förberedas för upplösning (§ 25.). av i första hand det distrikt kommunföreningen tillhör och i andra hand av riksorganisationen. "Timrå har efter upprepade påstötningar inte inkommit med årsmötesprotokoll till vare sig distrikt eller riksorganisation för de senaste 2 åren och skall då enligt stadgarna upplösas.När det gäller de andra sakförhållandena som 2 tidigare medlemmar ljugit om till pressen, vet jag att Johnny Skalin kopplat in en oberoende revisor för att granska redovisningen. En redovisning som trots all redan har godkänts av årsmötet och styrelsen har av årsmötet beviljats ansvarsfrihet.. Denna oberoende revisorsrapport kommer sedan att skickas till samtliga medlemmar i kommunen.Dessa personer som nu gått ut i media försökte under kuppartade former ta makten i Sundsvalls kommunförening och därmed över Sundsvalls pengar. De lyckades få årsmötet att välja deras ordförandekandidat, men misslyckades med att få majoritet i styrelsen. Dessutom gjorde den nya "styrelseledningen" en rad formaliafel, bla höll den nyvalda ordföranden inget konstituerande styrelsemöte. När klåparna uptäckte sitt misstag samtidigt som medlemmarna upptäckte att de ljugit för dem om Johnny på årsmötet valde de att lämna sina uppdrag och SD.I och med kalibers granskning och turbulensen kring detta trodde väl dessa herrar att de kunde komma undan med sina lögner i Sundsvalls tidning. Jag vet att Johhny inte tycker om att jag redogör för detta här, då han enligt min mening har varit alltför snäll med dessa "kuppmakare" så väljer jag att berätta det jag vet. Jag hoppas för egen del att Johnny inte fortsätter att tiga utan berättar offentligt vad som egentligt har hänt. Man ska inget skit ta om man inget skit förtjänar.MVH Sven-Olof

2009-04-04 @ 16:13:10
Postat av: Inge Sandén

Idag känns livet lite lättare.

Har alltid sagt och trott,att när dom arbetande Svenskarna,som försörjer hela statsapparaten,fått upp ögonen på dagens ledare sossar att dom är som ledarna var i sovjet,låtsades att dom drev arbetarnas sak men levde ett överklass liv vid sidan av.

Folket går inte längre på allt skitsnack som vänsterpacket sitter i Stassiteven och vräker ur sig.

Dom kommer aldrig att lyckas med sina försök,att svärta ned SD.

Det är vårt land och skall så förbli.

Tack vare SD-bloggarna kommer sanningen fram som vänsterjournalisterna gör allt för att dölja.

Tack Måna,Vanja,Dylan och Peter Akinder m.fl.

2009-04-04 @ 16:57:37
Postat av: Tore

Det var bra, att du redovisar det du vet, då "Ny Demokratis" äventyr vill vi inte ha i Sd, Sven-Olof! Det är ju dock förvånande, att inte Jonny går ut med ärendet, innan "fulmedia" försöker dribbla med otrevligheter. Jag har varnat för, att femtekolonnare kommer att göra allt för att störa våra framträdande! Om intervjuer med oss skall ske, skall detta ske i direktsändning och inte inför "lykta dörrar", då klåfingrigheten att manipulera samtalen är givna!

Dessutom önskar jag att Mona "Muslim" sitter kvar till valet 2010! :-)))

Kyrka och Stat har ju skilts åt! Då begriper inte jag, varför staten (riksdagen) har med kristna frågor att göra. Nog borde detta som hänt med "röstandet om homosexäktenskap" i riksdagen vara diskvallifiserat!

På tal om "falska profeter" som vi påminnes om i denna eminenta blogg! I Matteusevangeliet står det

"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er förklädda till får men i sitt inre är rovlystna vargar. På deras frukt skall ni känna igen dem.

Plockar man kanske druvor på törnen eller fikon på tistlar? Så bär varje gott träd bra frukt, men ett uselt träd bär dålig frukt. Ett gott träd kan inte bära dålig frukt, inte heller kan ett uselt träd bära bra frukt!"

www.freesweden.org/blog/?p=320

2009-04-04 @ 17:34:15
Postat av: Tore

Det var bra, att du redovisar det du vet, då "Ny Demokratis" äventyr vill vi inte ha i Sd, Sven-Olof! Det är ju dock förvånande, att inte Jonny går ut med ärendet, innan "fulmedia" försöker dribbla med otrevligheter. Jag har varnat för, att femtekolonnare kommer att göra allt för att störa våra framträdande! Om intervjuer med oss skall ske, skall detta ske i direktsändning och inte inför "lykta dörrar", då klåfingrigheten att manipulera samtalen är givna!

Dessutom önskar jag att Mona "Muslim" sitter kvar till valet 2010! :-)))

Kyrka och Stat har ju skilts åt! Då begriper inte jag, varför staten (riksdagen) har med kristna frågor att göra. Nog borde detta som hänt med "röstandet om homosexäktenskap" i riksdagen vara diskvallifiserat!

På tal om "falska profeter" som vi påminnes om i denna eminenta blogg! I Matteusevangeliet står det

"Akta er för de falska profeterna, som kommer till er förklädda till får men i sitt inre är rovlystna vargar. På deras frukt skall ni känna igen dem.

Plockar man kanske druvor på törnen eller fikon på tistlar? Så bär varje gott träd bra frukt, men ett uselt träd bär dålig frukt. Ett gott träd kan inte bära dålig frukt, inte heller kan ett uselt träd bära bra frukt!"

www.freesweden.org/blog/?p=320

2009-04-04 @ 17:36:56
Postat av: Markus Wiechel

Denna mätning är nog en av dom bästa jag sett. :D

2009-04-04 @ 17:47:12
URL: http://marwie88.blogspot.com
Postat av: Quantrill

Sven Olof. Tack för den förklaringen men det förändrar inte det faktum att det som pågår i SD i medelpad inte är bra för partiet.

Jag är ingen naiv idiot som tror på allt som skrivs i lokal/nationell massmedia. Däremot är det inte svårt att inse att dylika interna konflikter skadar partiet, oavsett vad som skrivs i bluffmedia. Jag var en av dom som röstade på Ian och Bert och känner mig djävligt blåst på den rösten. Om SD inte är seriös utan en bunt skojare och jag lägger min röst på dem så ska det fan i mig bli konsekvenser för ett eventuellt blufferi. Jag ska kolla upp den här historien med Arne, en SD representant som jag fått ett bra intryck av vid tidigare kontakter. Varför går inte Jonny Skalin ut och berättar sin version? Skumt.

Ha en trevlig helg

2009-04-04 @ 18:29:02
Postat av: natasha

Vilken strålande dag idag och vilka fantastiska siffror som Demoskop redovisade! Man blir riktigt glad och nöjd. Den kommunistiska censurens tid är oåterkalleligt förbi och fler och fler inser detta!

2009-04-04 @ 18:52:07
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Mona uppmanar Vanja att avgå. Nu börjar man klösa ögonen ur varandra. Rörelsen är i gungning, och mer lär komma. Fortsättning följer i nästa avsnitt. Tror att det kan bli riktigt spännande. Kanske rent av en thriller.

2009-04-04 @ 18:52:33
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PS Varför inte kasta in Ebbe Carlsson att reda ut härvan. Han har ju varit spanare förut och har rätt sexuell läggning. Passar Mona utmärkt. PS ber om ursäkt för att jag skojar med en avliden person.

2009-04-04 @ 18:59:05
Postat av: Sven-Olof

Quantrill...Försök du kontrollera upp detta med Arne. Men räkna då inte med sanningen. Vem tror du är ytterst ansvarig för att Timrå misskötts och till slut fick upplösas helt stadgeenligt?MVH Sven-Olof

2009-04-04 @ 18:59:58
Postat av: Fredrik Arvidsson

I och för sig har jag, och säkert många med mig, slutat att förvånas över Sveriges Radios bristande opartiskhet och objektivitet. Men, att de inte med en rad, inte ett ord, inte en bokstav, nämner att SD hamnar på 4,2% är - trots allt - anmärkningsvärt. Men, som sagt, egentligen inte ett dugg förvånande./Fredrik

2009-04-04 @ 19:16:32
URL: http://www.fredrikarvidsson.se
Postat av: natasha

Lars Rosén, håller med dig: det blir nog en spännande triller av det hela! Mona sade ju så sent som för några dagar sedan att hon hade fullt förtroende för Wanja. Tala om att vända kappan efter vinden, men det är ju det sossarna och kommunisterna gör hela tiden! DN skriver att kalabaliken råder i S. Det blir mer och mer spännande. Jag väntar otåligt på fortsättningen!

2009-04-04 @ 19:34:16
Postat av: Alexander den store

Tips :

Eric Blix SR p4 extra idag 5/4

Fortsättning på "avslöjanden" och kommentarer till Kalibers Walraffande om Sd

Mera Bakslag för SR:s PK journalister månne ?

2009-04-05 @ 01:20:44
URL: http://roljede.blogspot,com
Postat av: Nalle i Växjö

Kanske ännu en ökning av besökare på oberoende bloggar och sympatisörer för SD som efter tidigare "avslöjanden" med DDR metoder

2009-04-05 @ 11:13:09
Postat av: s-e karlsson

Ytterligare ett slag under bältet på oss som är hörselskadade eller döva !SVT Text aviserar neddragningar av textning på nätterna , även dagtid ska det bli åtstramningar , tror man att vi hörselskadade och döva hör bättre på nätterna så att textning inte behövs ? Och varför hörs det inte om något sparande när det gäller textning från svenska till otaliga invandrarspråk ?

Nej , då tycks det finnas kapital. Jag anser att ovan nämnda är en form av omvänd diskriminering !

S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-05 @ 13:22:54
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Storm inom rörelsen. Eller snarare inbördeskrig. Del två börjar spännande. Finns inte en thriller i TV som är så spännande. Vanja nere för räkning. Får lämna AMF plus lite till. Vad händer i nästa avsnitt? Kanske Kaliber kan göra en dockhussåpa av storyn. Ja ni vet, dolda mikrofoner etc. Ser med spänning fram emot nästa avsnitt. I värsta fall om kriget trappas upp kan ju Vanja söka politisk asyl i Somalia.

2009-04-05 @ 17:35:05
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vanja sitter kvar som LO:s ordförande,och hur skall Mona agera nu är den stora frågan. Hur skall dessa två madammer kunna driva en valrörelse tillsammans? Det är ju Vanjas fel att opionsundersökningarna går så dåligt. Eller? Sista ordet är nog inte sagt och historien börjar mer och mer likna " Dallas ". Tror att JR hade tyckt att det är riktigt spännande att följa. Men tror inte att serien är slut här utan fortsättning följer. Nästa drag är Monas. Hon skall bara pussa en annan kvinna först.

2009-04-06 @ 20:18:39
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser aftonbladet och nu är Monas förtroende lägre Glocalnet. Vi kanske ser slutet på såpan, Mona kastar in handduken. Men förstår inte problematiken, det var ju Vanjas fel att det går så dåligt? Mer följer i nästa avsnitt. Kanske Baylan skall ta över.

2009-04-08 @ 09:59:47
Postat av: Arne Andersson

Sven-Olof sa: “Timrå har efter upprepade påstötningar inte inkommit med årsmötesprotokoll till vare sig distrikt eller riksorganisation för de senaste 2 åren och skall då enligt stadgarna upplösas.”Sven-Olof: Timrå har inte alls fått några påstötningar om borttappat protokoll. Och vad gäller 11§ så står att förening skall förberedas för upplösning etc.(den är inte upplöst sas).. Sedan skall årsmötet ta beslut enligt §25. Beslutet togs i dist. styrelsen. Således är beslutet regelvidrigt. Men det är inte det saken gäller egentligen. (Nån som sa nåt om ”pellejönsar”?)För övrigt gillar jag inte att du benämner de som varit med och hjälpt dig till din post kallas för pellejönsar. Det är ovärdigt en person med dina ambitioner. Och det vore illa om man som EU-kandidat ertappas med att fara vårdslöst fram med sanningen (i detta fall).Den som vill ha hela sanningen, eftersom kompisgänget i rix inte lyssnar, behöver bara skicka mig en förfrågan så skickar jag en redogörelse för den planlagda plundringen i stället för dra den här.[email protected]

2009-04-21 @ 16:15:34
Postat av: Arne

Litet tillägg bara:

Sven-Olofs framställning låter som en nyhetssändning från Pyong Yang. Ni vet de där dårarna i Nordkorea som skjuter raketer över Japan. Sven-Olofs inlägg får oss osökt att tänka på deras hätska nyhetsankare. Man skakar på huvet bara (ha ha ha).

2009-04-24 @ 21:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0