RADIKAL ISLAMISTAtt vara radikal islamist och stödja terrororganisationer som Hamas och Hizbollah är helt ok. Till och med att förespråka våld är inget som samhället reagerar på.

Ovanstående gäller Muhamed Omar och är summeringar från hans artiklar som publicerats i Expressen och Aftonbladet.


"Han är övertygad om att islam är framtiden för alla, inklusive svenskarna."


Frågan är om han anser att vi får välja eller om han vill att alla svenskar skall tvångskonvertera till islam.


Muhamed Omar och hans uppfattningar och artiklar publiceras utan vidare i media och han undgår kritik som skulle kunna använda epitet som rasist eller främlingsfientlig när det gäller denne Omar.

När det gäller oss Sverigedemokrater så är vi uteslutna från Aftonbladet och Expressen redan innan vi ens börjat skriva en artikel.

En radikal islamist välkomnas medan en Sverigedemokrat mobbas. Nog är det svårt att förstå att media gräver sin egen grav.


Kommentarer
Postat av: carl

äger bonnier all media som tidningar. om de är judar varför gynnar de extrema islamister i sverige?

om utlänningar får som de vill och tar över Sverige med majoritetsval kommer bonnier företagen kunna få finnas kvar? kan judar få existera i Sverige när Islamister tagit över? Daggs för Svenska folket att slå näven i bordet

2009-04-22 @ 23:42:37
Postat av: peter, den förste.

Snälla journalister läs och se detta:http://www.cspipublishing.comhttp://www.islam-watch.org/Videos/index.htmlhttp://www.amazon.com/Defeating-Political-Islam-New-Cold/dp/1591027047Övertyga oss sedan att allt som hänvisats till är fel. Observera noga att det inte duger för oss väljare att ni är lata och bara säger: "de som hänvisats till är felaktigt", ni måste faktiskt göra skäl för er lön. Alltså, övertyga oss alla med väl underbyggda argument att vad vi läst och sett är fel.P.S. Marxistiska metoder godkännes icke!

2009-04-23 @ 00:12:37
Postat av: Anonym

Vem är nazist?http://www.youtube.com/watch?v=d51poygEXYU&eurl=

2009-04-23 @ 00:26:37
Postat av: Dr Livingsteen

Bonnier kanske också fått minnesluckor i den allmänna demens som sveper över landet

2009-04-23 @ 00:27:34
Postat av: Robin_Shadowes

Det är uppochnedvända världen när islamister som Omar tiiåts breda ut sig i fulmedia med all sitt jude- och västhat utan att någon reagerar medan kritiker till massinvandring och islam stämplas som nazister och får därmed ej tillträde till fulmedia eller chans till repliker.

2009-04-23 @ 00:31:39
Postat av: Birgitta

Oroa er inte. Överallt där det finns människor så står människor mot människor och det handlar om pengar. Judarna i sverige borde vara livrädda för islams utbredning i sverige men det är dom inte. Alla människor är individer och penningen styr. Vad är det som säger att inte en jude kan ha affärsförbindelser med fanatiska muslimer om han och hans krets tjänar på det? Den siste dåren är ej född och var så säker. Så länge pengarna styr är de flesta i människosläktet beredda att idka samhörighet med vem som helst. Det gäller politiker, människor inom olika trosriktningar och inte minst horan.

2009-04-23 @ 01:01:57
Postat av: --------- o Gumman på på Getingen

Hatten av tänk att en kvinna kan säga så mycket med så lite bokstäver 6.5 rad.I såna här lägen är det så att självförtoendet får sej en seriös törnFör övrigt är det mycket förnuftiga kvinnor här ,bara att konstatera även om det svider för Gubben bla.Som för övrigt maniskt sitter o upprepar kan man bli kär på nätet.Varvat med jag kämpar för månggifte.

2009-04-23 @ 01:23:46
Postat av: World Traveller

Att det finns enskilda judar som stoeder islam foer egen ekonomisk vinning foervaanar inte. Serbisk och albansk maffia samarbetar baade med human trafficking (drogar ner flickor och saetter dom i prostitition), knarksmuggling och vapensmuggling.

En del naemner att Sverige och Europa haaller paa att smygislamiseras. Jag tycker inte det aer saa mycket smyg med det hela. Det sker ju helt oeppet. Laeste i Skanska Dagbladet att maanga svenska kyrkor "maaste" rivas, medan det numera "maaste" byggas moskeer oeverallt. Hela Sverige haaller just nu paa att anpassas till islam - halal-tv, halal-butiker, ramadans firande, regler och lagar anpassas foer att inte "kraenka" de laettkraenkta, muslimer paa hoega poster i samhaellet, censur foer kritik mot islam, propaganda foer islam... Listan kan goeras hur laang som helst.

2009-04-23 @ 06:23:09
Postat av: Hulda

Muhammed Omar kan anses vara en "Trojansk häst" i vårt samhälle!

Våra naiva politiker och journalister släpper fram hans totalitära åsikter utan att ifrågasätta någonting.

2009-04-23 @ 06:43:02
Postat av: Fredrik

Tack Mona shalim !! Tack för att du släppt in dessa jävla dårar i vårt land.Hoppas du läser hans artiklar i våra dagstidningar.Islam är ett och inte nåt hit och dit.Ska rädda oss från sjukdomar som homosexualitet ?? Ja du jävlars va? Och ni undrar varför SD får sympati! Pinsamt.Men en sak ska vi klargöra och det är ordentligt. precis som han säger själv:Han står för det och han kommer kämpa för att islam ska rädda Sverige.Kommer med all min kraft motarbeta att islam ska få utrymme i vår svenska kultur.Sagt det innan men säger det igen !

Vakna svenskar och hjälp till att få bukt med dessa

människor som sätter guds ord före demokratins.

2009-04-23 @ 06:53:21
Postat av: Alexander den store

Jag tror snarare att man verkligen vill visa vilken hjärntvättad

pappskalle han är . Och att kloka människor inte ens vill/orkar bry sig om denne infantile herre Omar.

En enkel till Jemen kanske gör honom gott ?

Eller närmaste D-hus ?

Sjukdomen kallas visst för Islamism (men säg inte det högt)

Den "siste" är dessvärre inte född ännu.

Eller är jag för snäll i mim kritik ?2009-04-23 @ 07:06:15
URL: http://roljede.blogspot.,com
Postat av: Fredrik

De politiska korrekta samhället har tagit bort hans blogg.Där han påstod att förintelsen är ett påhitt.Att 11 sep är israel som ligger bakom.Man vill väl inte låta sånt här läcka ut och att svenska kultur eliten och politiker froterar sig med denne RASIST.Men varför är man så kvick med att dälja sanningen.Man säger att han har fel när han säger att Islam är ett. Sätt in honom i debatt

där han får förklara sig och vad han menar med det och sen vill jag så många muslimer som födömer honom och hans sätt att tala om ISLAM.

Offentligt ska det ske.Men kommer det att ske ?

Nej ! om det är pga de tycker likadant eller av räddsla vet jag ej men lika jävla bedrövligt vilket som i mina ögon.

2009-04-23 @ 07:10:17
Postat av: BAW

Varför finns Muhamed Omar i Sverige, vem har bjudit in honom, vill svenska folket ha honom här, hur försörjer/försörjs han under sin vistelse i vår demokrati?

2009-04-23 @ 09:13:19
Postat av: Eric H

Muhammed Omar är ju just nu media egna lille kelgris!

En till det yttre (enbart) kultiverad och verserad och tämligen välintegrerad muslim som kan uttrycka sig i vettiga ordalag utan förortens staccatosnack!

Självklart måste man omsorgsfullt och mycket visa upp detta perfekta exemplar på socialistisk integrering av en muslim i det (s)venska samhället.

Vad han tycker om oss svenskar och vår framtid?

Äsch, det spelar väl ingen roll.

Som fd minister och journalisten Jens Orback så väl formulerade det i ett ögonblick av klarsyn, eller kanske slant tungan: "Vi ska vara snälla mot dem så blir de snälla mot oss när de tar över!" Vad tycker DU, Mona? Köpt bönematta ännu?

2009-04-23 @ 09:15:21
Postat av: Inge Sandén

Jag säger som kämpen Fredrik,jag skall ge allt till valet 2009 och 2010.

Nazist sosse kramislamisterna får kalla mig för vad dom vill,Islam skall bara bekämpas till sista blodsdroppen.

Efter tusenårig statsstyrd kristendom,fick Svenska folket till slut själva bestämma hur dom vill utöva sin religion,för dom som vill ha ett halmstrå att ta till sig ibland.

Det var sossarna som mest aggiterade för att kyrka och stat skulle skiljas åt.Inget fel i det.

Men det mest Sverigefientliga och landsförrädiska som sossarna någonsin gjort mot Svenska folket var när ledningen för partiet började krama den tusenfaldiga värre kvinnofientliga hatreligionen Islam.

Värst av allt är att Islam står för alla de orättvisor som sossarna i hundra år kämpat för att få bort,och till en viss del lyckats med.Alla som tänker rösta SD i EU-valet kan personrösta på Keneth Ekerot då han är den mest Islamkritiska kandidaten och mycket kunnig på området både om sagoboken Koranen och Islams destruktiva inverkan på vårt folk.

2009-04-23 @ 09:31:47
Postat av: Ingeborg

Läs denna artikel om kristendomen och islam. Äntligen tar man bort slöjan om den vänliga religionen islam. För övrigt så var det en bra artikel av Kent Ekeroth i Corren idag och jag höll på att falla baklänges av förvåning. Rösta på honom. Gå också in på 'Motvärnet. se så finns hans senaste artikel där.

Postat av: Johan Kraft

Tycker mig känna lukten av konspirationsteori bland de tidigare kommentarerna.Vi kan konstatera följande:1) Trots att största delen av tidningarna är borgerliga, är innehållet övervägande vänstervridet.2) Trots att många tidningar och TV4 är ägda av personer med judisk bakgrund, är dessa tidningar och TV4 överfulla med anti-israelisk och antisemitisk islamistpropaganda.Detta innebär att det omöjligtvis kan finnas en judisk konspiration för att islamisera Sverige. Det är snarare så att det finns för få journalister med borgerlig bakgrund, vilket innebär att redaktionerna är fulla av våldsvänster, halalhippier och miljötalibaner.Slutsatsen av ovanståenda kan bara vara att ägarna inte lägger sig i det journalistiska arbetet. Om detta är bra eller dåligt kan man däremot diskutera. Att insinuera om judiska konspirationer är lika löjligt som att socialdemokraterna ständigt klagar över borgerligt styrda medier.

2009-04-23 @ 10:06:06
Postat av: Stig

http://karnevalforlag.se/bocker/muhammedOmar kommer med en bok i höst.

2009-04-23 @ 10:39:48
Postat av: salasso

Johan Kraft, jag höll på att skriva något motsvarande men du har formulerat det bättre än vad jag skulle kunna göra.

Kan bara tillägga att en chefredaktörs främsta uppgift är att sälja tidningar och spaltutrymme. För att lyckas med det tar man förstås in vilka artiklar som helst.Visst finns det få journalister med borgerlig bakgrund men de i mitt tycke bästa journalisterna är åtminstone inte vänstervridna; Johan Hakelius, Per Gudmundson, Susanna Popova, Ulf Nilsson, Sanna Rayman (?) och säkert några till som jag glömt.

Den utpräglade vänstern har inga motsvarigheter men det beror väl på att vänsterjournalister oftast saknar integritet.

2009-04-23 @ 10:45:43
Postat av: Nalle i Växjö

Varför försvinner inlägg på Tidningsbloggar.

Är det vaktmästaren som extraknäckar.När det beror på specialistföretag som utför den tjänsten:

Läs mera på länken, tycker det är märkligt att ett företag utför censur i det så kallat demokratiskt Sverige.Mycket intressant vore att få lite skvaller från någon som jobbar på sådant företag och vilken öppen eller dold agenda dom arbetar efter.

Läs även vem som utbildar personalen

Postat av: Hilda Egglebrecht

Det är väl bra gubbdjävlar när ni snart får sharia och kan tvinga mig och min lilla 9-åriga dotter att sära på benen.

Gör vi inte er till viljes gräver ni ner oss till halsen och kallar in afa och waffen SS

2009-04-23 @ 13:12:35
Postat av: Fredrik

Man har blivit påpackad den där olustiga känslan" Att du inte skäms som har det så bra " i 40 år snart.Skinskallarna stal svenska flaggan så folk vågade knappt vifta med den.Vi får inte sjunga "den blomstertid nu kommer i visa delar av Sverige "och när man läser att Islam ska befria svenskarna då är måttet rågat!Nu är det slut på anpassing för svensken ! Nu ska vi lära ut lite vanligt sunt jävla folkvett till dessa neandertalare. Vi ska lär dom vad gränsen går!

Och kan dom inte rätta in sig i ledet så får vi trycka ner en o annan moralkaka i käften på dyngspridarna.och hjälper inte det så sätter vi dom på kamelryggen tillbaka till 1600 talet !!Att vi bara låter dessa människor sitta i media o tala om religion som om det vore vetenskap ???Sagor mina vänner sagor!

Vuxna livsfarliga män som tror på sagor !!Hatet mot kvinnor,homosexuella och vårt demokratiska sätt att leva lyser så skarpt att de hjälper inte att blunda !Och du Mona shalim ! skäms din quisling!!2009-04-23 @ 13:14:19
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hulda :Bra skrivet på två och en halv rad.Vi tror det är en mycket bra väg att gå.Att sitta med målande ord ,kryddat med svordommar, som härrör från ett innstabilt Gotland på 1940-talet.Är att medvetet el omedvetet.Motverka en frisk politisk utveckling likt Fremskrittspartiet i tex Norge.Här får ordspråket att skilja äpplen o päron ett verbalt ansikte.Att Sveriges tidnings redaktioner samt Sveriges radio är bemanade med ,redan från journalisthögskolan med vänsterfolk vet varenda barnunge.Möt dom skrifligt på deras EGEN arena .Två och en halv rad suck.Fotnot: Gotland är fingerat

2009-04-23 @ 15:39:48
Postat av: Anonym

Du får nog se upp Thoralf, så inte judebabblarna parkerar sig på din blogg för de skyller din svärmors ev. nageltrång på judarna. Finns igen fråga som de inte kommenterar utan att de öppet eller i förtäckta ordalag uttala sig negativt om judar, judendom, Israel, sionism i alla evighet. Detta är för dem viktigare än Sverige och svenska folket.

2009-04-23 @ 16:05:56
Postat av: JohannaV

Bra svarat Johan Krafft!

2009-04-23 @ 16:07:32
Postat av: Ingeborg

Läs denna artikel av Kent Ekeroth

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fred i vår tid sa R Chamberlin när han kom tillbaka till London efter ha träffat Hitler i Berlin. Ja, naiva politiker har alltid funnits och idag har vi dom i Sverige som inte inser att massinvandringen kommer att ställa till enorma sociala problem i framtiden. Varför då? Jo för att jobben aldrig kommer tillbaka i den omfattning som en gång varit. För det första finns det ingen politiker som vågar " elda på " ekonomin i rädsla för ny överhettning och i slutändan ny krasch. För det andra så kommer inflationsspöket att vara en navel i ögat på varje politiker i framtiden. Jag kanske har en sinister syn, men när det gäller jobben ser det mörkt ut. Därför bör Sverige omedelbart stoppa all invandring utom kvotflyktingarna.

2009-04-23 @ 17:40:09
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Helt rätt Lars Rosen.Rakt o osminkat direkt ut partiprogammet.Om någon tycker det är Gotlandsfientligt .Så är det så det fungerar i DANMARK, NORGE ,FINLANDDet behövs inga tröttande diskussioner om ditten o datten.Tycker du att våra Nordiska grannar har en sund uppfattning,så är det ju inte så svårt att välja rätt röstsedel. Barnsligt enkelt.2009-04-23 @ 18:13:20
Postat av: FreeBird

Johan Kraft har beskrivit dagens situation inom massmedia på mycket bra sätt.

2009-04-23 @ 18:29:42
Postat av: Katinka Glahd

Såg Ni på nyhetsprogrammet härom kvällen?

Jättebabyn och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt var på besök i en turkisk stad för att ge draghjälp för att detta islamska jätteland skall få komma in i EU.

Indikationen på ett gigantiskt folkförräderi blir alltmer påtagligt!En representant för dessa kulturberikare och asylturist som tydligen hade vänt tillbaka med gratispension (ÄFS)från Sverige, betald av bestulna svenska arbetare och arbetsinvandrare jublade åt detta och skrek att när Turkiet blir medlem av EU-vilket Gud förbjude) så skall vi alla flytta till Sverige för att få det riktigt bra!!!!

Jag har sagt det och skrivit det 1000 ggr.Jag kommer att upprepa det så länge jag lever.

Det brott som begåtts mot det svenska folket är det värsta förräderiet i den moderna människans historia!Från år 0 till 2008.

Ett förräderi så vidrigt och bestialiskt mot ett litet fredligt ,arbetsamt folk att det i skenet av denna unkna import av röstboskap,får Vidkun Quisling och hans anhang, på den tiden det begav sig för dem i Norge,att framstå som en skock förvirrade, diletantiska byfånar,som inte visste vad de sysslade med!!!

Måtte fan ta dessa skrymtare och rädda pk-idioter som gjort oss och våra barn och barnbarn detta till offer inför detta,vidriga illdåd!!Måtte jag leva så länge så att jag får se dessa satans handgångne män och kvinnor dömas till det yttersta straffet för sina fruktansvärda gärningar mot sina landsmän!

Låt oss inte längre skuggboxas mot denna fara som heter islam!!

Låt oss gå ut på gator och torg och markera mot denna farsot!

Det är själva vidskepelsen vi skall kämpa emot, inte enskilda muslimer i sig.

De är(många av dem) lika oskyldiga som oss för vad som händer i vårt land.Det är helt klart att många av de som verkligen flytt hit,bort från den islamska bojan i sina hemländer är mycket oroade över utvecklingen i Sverige och i EU!

Låt oss ta striden och ta den nu mot folkförräderiet en gång för alla!

"Mångt skönare är ljudet av strängen som brast

än att aldrig ha spänt sin båge".Erik Axel Karlfeldt.

2009-04-23 @ 19:19:45
Postat av: Dupint Hogrof

Svar till Johan Kraft:

Kan man kanske säga att judarna blundar för vad som skrivs, så länge det genererar PENGAR?

2009-04-23 @ 21:10:50
Postat av: Maria

Dagens citat

2009-04-23 18:45“Enligt kalkylen kommer befolkningen att växa från dagens 9 miljoner till ca 16 miljoner år 2050, varav 36% är utrikesfödda jämfört med dagens 12%”SCB

2009-04-23 @ 21:20:25
Postat av: World Traveller

@ Katinka Glahdh,Kunde inte uttryckt mig baettre sjaelv. Tyvaerr saa sover stoerre delen av folket, daerfoer gaar det som det gaar.

2009-04-23 @ 22:08:40
Postat av: peter, den förste.

@Thoralf: "Han är övertygad om att islam är framtiden för alla, inklusive svenskarna."Det kanske beror på att han tror på en "Islamist 'new world order'". Se http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1239710753191&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFullVi kan för övrigt tacka den marixistiska ideologin (multikultarismen) för att Pakistan, Nord korea, ... och snart Iran har kärnvapen. Se QadeerKhan" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/AbdulQadeerKhanAbdul Qadeer Khan: "widely regarded as the founder of Pakistan's nuclear program...The former Dutch Prime Minister, Ruud Lubbers, said in early August 2005 that the Government of the Netherlands knew of Khan "stealing" the secrets of nuclear technology but let him go..."

2009-04-23 @ 23:15:04
Postat av: Johan Kraft

@Dupint HogrofOm ägarna med judisk bakgrund struntar i vad som skrivs i sina media, är du missnöjd med det. Ifall de hade agerat mot den anti-israeliska propagandan genom att näpsa journalisten, hade du säkert också varit missnöjd.Hur än en judisk ägare av media beter sig, kan denne aldrig tillfredsställa en konspirationsteoretiker.

2009-04-23 @ 23:17:47
Postat av: Putte

Familjen Bonnier kanske föraktar det judiska folket på samma sätt som samtliga våra riskdagspolitiker föraktar det svenska folket.

2009-04-24 @ 05:34:54
Postat av: Eva

Mycket bra videoklipp om vår demografiska framtid:page" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=channelpageSE DEN!!!!

2009-04-25 @ 19:16:07
Postat av: zerbes

salamalikum, i just have to say that , nowodays, i must reconize, the biggest threat in this world, it s simply people like you, you want to keep an anger against what you dont know alive to make people solidair to your fear, no way to support bullshits like this, its just condamnable nothing else, i even think that we can feel sad for you too, a poverty of thinking like yours, but never ever any kind of solidarity. On this last one, i wish you a good continuation and stay stupid. försätta att vara svensk själv

ps : i'm french, two friends, one turkish and another one who is from korean. My turkish friend has two sisters and one brother. And guess what? We will live here from begining August ! in your lovely city of Kalmar, we want absolutely to invite you for a ficka with turkish tea. Hejdâ

2009-06-14 @ 00:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0