PK-JOURNALISTERNA ÄR SD:S BÄSTA VALARBETARE!

I den utveckling som idag råder i vårt samhälle är faktiskt journalisterna Sverigedemokraternas bästa valarbetare. Nu tror säkert många att jag fått ett fullständigt hjärnsläpp men jag har funderat på detta en tid och jag tror faktiskt att det ligger en hel del i detta.

Journalisterna är så fullständigt karriärkåta att de prisar och lovsjunger mångkulturen och massinvandringen i sin iver över att vara så politiskt korrekta. Inte ens när de får se fakta mitt framför ögonen så väljer de istället att blunda. Detta gäller oavsett om det gäller kostnader för samhället, brottslighet, etniska kravaller, religiösa särlagstiftningar eller illegala invandrare. Dessa journalister vägrar att skriva något negativt om invandringen för då kan man ju bli beskylld får att gå Sverigedemokraternas ärenden och det är det sista någon journalist vill stämplad som. Jan Guillou behöver väl inte bekymra sig så mycket över sin karriär längre.

Detta mina vänner får dock den följden att de etablerade politikerna i de sju riksdagspartierna tror på den verklighet som dessa "duktiga" journalister presenterar dag ut och dag in i sina tidningar. Dessa politiker inbillar sig även att det är så den lille väljaren i Kalmar, Eksjö eller i Nybro upplever sin verklighet. Och i den villfarelsen vill jag att de etablerade politikerna förblir.


Nu är dock inte verkligheten och den bild som vi får i media densamma. Människorna lever i verkligheten och många bryr sig inte ens om att läsa tidningar, då många helt enkelt inte har råd med en dagstidning. Idag prioriteras en internetuppkoppling före en dagstidning och det gynnar givetvis SD.

Idag har väldigt många människor stora problem med att klara sin ekonomi och situationen kommer med all sannolikhet bli än värre. När människor får det tuffare ekonomiskt och till och med inte längre klarar att betala sina räkningar då ser man med helt andra ögon på vad som pågår i vårt mångkulturella samhälle.


Ikväll var jag på fotboll i Kalmar. (KFF förlorade tyvärr med 0-1 mot AIK). Det roliga är att både före och efter matchen kommer folk fram och hälsar och ger sitt stöd till SD.

Intresset och sympatierna för partiet har utan tvivel ökat den senaste tiden och detta har vi dessa "duktiga" pk-journalister att tacka för.


Ju längre pk-journalisterna fortsätter på samma sätt, desto längre kommer Fredrik, Mona, Göran, Maria, Lars, Maud och Jan tro att de använder "rätt" taktik mot Sverigedemokraterna och att de har folket på sin sida. Och det vill jag att de skall fortsätta med. När dessa partiledare kommer underfund med att det inte alls är så den svenska väljaren upplever verkligheten då hoppas jag att vi är framme vid valet i september 2010. 
Då kommer de etablerade partierna få sitt livs överraskning.


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha Snyggt sätt att visa på att man inte har ngn politik. Ni saknar helt detta. Hur vore det om DU eller någon annan inom SD kom med lite redigt arbete för en gångs skulle Det är ärligt talat väldigt tröttsamt att höra på dina självgoda analyser om ditt och datt. Eller detta kankse är för mkt begärt av en medborgare?

2009-04-14 @ 00:13:00
Postat av: Thoralf A

Anonym

Har du något namn? Eller är det kanske för mycket begärt.

2009-04-14 @ 00:31:06
URL: http://thoralf.se
Postat av: Anonym

Du är politiker. Så då borde du veta att jag inte har ngn skyldighet att uppge ett namn. Men då detta verkar vara en stor sak för dig, så kan du i fortsättningen kalla mig Lisa.

2009-04-14 @ 01:25:25
Postat av: Kalle

Snart är det endast ledamöterna i riksdagspartierna som slukar ALLT vad tidningarna skriver därav deras förvrängda världsbild.Så länge riksdagspartierna inte kan/törs redovisa vad invandringen kostar och dess kringkostnader är det endast strunt med både riksdagspartierna och journalisterna.Redovisa invandringens faktiska kostnader!!!

2009-04-14 @ 01:29:44
Postat av: Tore

Det där med "kankse" låter välbekant! Jag undrar om det inte är i din närhet, Thoralf!

T o m Expressen tycker det är synd om sossarna. Men som sagt, de begriper inte bättre! Se här:

www.expressen.se/ledare/1.1531375/det-ar-nastan-sa-att-man-tycker-synd-om-s

Den anonyme har säkert sömnproblem nu när vänstern backar! Snyggt jobbat Thoralf i din analys!...Och som avslutning på vår onda värld vill jag bara påpeka hur de troende gör med sina hustrur, när de inte lyder herrn! Se här: (fy fan)

www.expressen.se/Nyheter/1.1532089/sagade-av-sin-frus-hander-och-fotter

2009-04-14 @ 01:39:59
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi har idag tittat på TV4 Fakta ett program om Kosovo Albanien.Landet är instabilt.Genom landet passerar varje år 5 ton heroin varje månad .1000 Kvinnor säljs som sexslavar per år .Hela landet är fullt med vapen FN är givetvis på plats.Här kunde ju Ronny ta och åka o fråga tex Grekerna hur dom ser på sina grannar.Eller varför inte fråga en taxichaufför i Kalmar hur han ser på vår mångkulturella stad med dess fördelar och nackdelar.Tore har ju en artikel (ovan) som han hänvisar till angående medborgare från ett visst håll.

2009-04-14 @ 02:34:09
Postat av: Robin_Shadowes

Eller så behöver han bara resa till Landskrona och fråga innevånarna vad dom tycker om dessa konsumbananer. Det kommer nog bli ord och inga visor.

2009-04-14 @ 05:10:15
Postat av: Putte

@ Thorlaf.Dena anonyme stavar i alla fall kanske på samma konstiga sätt som Rog. :-)"Eller detta kankse är för mkt begärt av en medborgare?"

2009-04-14 @ 05:56:01
Postat av: Sven Duva

Media älskar dessutom att bunta ihop oss med all världens slödder. Hur kommer det sig att "svensken" Oussama Kassir inte bli av med sitt medborgarskap?

Postat av: Nalle i Växjö

Sveriges Radio rapporterade nu om föräldrars hot och våld mot dom egna barnen.

Något som märkligt nog i PK press kallas " Hedersrelaterat våld"En synnerligen märkligt namn.

Jag trodde inte mina öron, men nu börjar verkligheten att komma ifatt på Sveriges Radio.Läste någonstans i någon kvällsblaska om att vår Stadsminister uppger att den galopperande kostnaderna inom sociala sektorn beror till viss del på invandringen:Har inte läst någon mera uppföljning i övrig PK press, men borde väl vara något för Mona , eller andra i "Rödgröna soppan" att bemöta me stor kraft

2009-04-14 @ 09:23:23
Postat av: Marcus Swärd

Lisa jag är sosse politiker på min fritid i Kalmar OCH så gillar jag också små små flickor! Jag ska säga dig Lisa att det var inte jag som gjorde det. Det var min torso.

Tror du Lisa att jag kan få stanna kvar hos S ÄNDÅ! Det känns om vi har väldigt mycket gemensamt partiet och jag, tycker du inte

2009-04-14 @ 09:41:46
Postat av: AWSvensson

Kommunekonomi som ger 1 poäng om ni fattar ekvationen.Att det var en miljöpartist som skulle visa sin extra ordinära godhet förvånar ej. Vi , vars tv apparater fylldes av Yvonne Ruwaida denna morgon ,hörde henne rabbla upp vad som borde göras för dessa flickor till dessa felprogrammerade människoliknande varelser, sk hedersrelaterat våld. Att större delen av socialbudgeten skulle gå åt bekymrade henne inte, ekonomi har i sanningens aldrig gått hand i hand med denna varelse.namn

Postat av: MIlla

Klart att media gör oss en tjänst, för som jag hela tiden tjatar om så är inte svenska folket dumma och ser ju själva att ekvationen inte går ihop.Det är ju så dom sittande partierna får sina tips om vilken politik som går hem, genom att ta SD´s politik & göra till sin.

2009-04-14 @ 12:17:10
URL: http://ragfors.blogspot.com
Postat av: Martin Isaksson

@ MILLaja med den lilla skilnaden att de genomför aldrig sina vallöften

2009-04-14 @ 12:53:03
Postat av: pelle

lisa

eftersom det är såna som du som genom er flum-dum-godhet har ställt till detta i vårt land så vore det väl på sin plats att du kan komma med en lösning på eländet istället för att tracka thoralfmen du ser väl inga fel eller?och om det nu skulle vara att du ser nåt som är galet så är det väl svenskens fel-minsannsåna som du skulle få be svenska folket om ursäkt

för att ni sålt ut vårt fosterlandSKÄMStill-och-med min gamla svärmor som oxå varit en förädare har vän i sina åsikter och blivit en sverigedemokrat och det skäms hon inte för säger hon.men att få kärringen att be om ursäkt är väl inte att tänka på,men jag nöjer mej med att hon har vaknatmin strategi var att hon då och då fått läsa lite (sanna)fakta om invandringen bla ifrån tor-alfs sida--ibörjan trodde hon inte vad som skrevs men jag hänvisade till källorna(länkarna)som nästan alltid är med i sd-bloggarna i motsats till pk-bloggarna utan där verkar dom skriva som dom tror att det är minsann men utan källor,kanske för att dom råkar känna någon invandrare som är okdetta är väl inte något som vi kan bygga vår invandrar-politik på att någon enstaka är ok,eller?

pelle

2009-04-14 @ 13:15:33
Postat av: Sven-Olof

Thoralf!Det funkar för oss Sverigedemokrater som för havskappseglarna. Det är när det blåser som hårdast som det går som snabbast framåt.Så blås på SR! Blås på!!MVH Sven-Olof2009-04-14 @ 13:33:18
Postat av: Stefan A

Ruwaida hade förstås en sosselösning på problemet med det kulturella våldet (heders har inget med det här att göra) att ösa skattebetalarnas pengar över offren, men låta brottslingarna, föräldrarna, gå fria, inga större rubriker i dag i fulmedia om att var fjärde skolflicka i Stockholm inte själv får bestämma över sin kropp eller vem hon umgås med, men det var heller inte att vänta.

2009-04-14 @ 13:34:17
Postat av: Carl

att politiker inte har kontakt med verkligheten kan ju vändas till fördel för SD. topppolitiker har inte heller tid att ha kontakt med bekanta. så enda inriktning är väl från politiskt sakkunninga och de är alltmer 2 generations utlänningar.

så Svenska politiker i allians och sossepakten och svenska fotfolket lever i helt skilda Världar. när masmedia inte längre kan indoktrinera medelsvensson så finns bara SD och Nationaldemokraterna kvar.

2009-04-14 @ 14:25:13
Postat av: Roberth Ström

Thoralf är det du som opponerat dig mot Kalmars nya arena som det stod om i Aftonbladet? Jag tror inte de etablerade partierna tror på media i sånt fall är de mer än lovligt dumma.

2009-04-14 @ 16:21:32
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfStavningen som den anonyme gör "kankse". Misstänker starkt att det är Rogs blogg som är i farten.

2009-04-14 @ 17:24:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I Aftonbladet idag belyser det nya stjärnskottet på den så kallade fattigmansbloggen ökkningen av socialbidrag i Sverige.Vilket visar att ungdommar mellan 18-24 är den snabbast ökande gruppen.Förrutom att dom får bo hemma till dom är 37 år.På vanligt politiskt korrekt sätt så finns inte siffror med för socialbidrag el introduktionsersättning för flyktingar.Hur djävla dumma tror AFTONBLADET att svenska folket är?Ett plus i det fantatiska repotaget är att man talar att siffrorna för flyktingar är mörkade.Det är klart som fan att socialbidragen ökar i en finanskris.Att dagens unga inte får bostäder el jobb var ju ett faktum innan finanskrisen.DETTA TROR JAG O GUMMAN ATT DESSA UNGDOMMAR KOMMER ATT VISA PÅ VALDAGEN 2010.Deta är ett resultat av SOCIALDEMOKRATISK politik i många år.Där man satsar på andra grupper i samhället istället för våra ungdommar.Regeringsmakten har man förlorat för en lång framtid redan, frågan är hur litet partiet skall bli efter valet 2010.Tänk om Kristdemokraterna och centerpartiet ramlar ur riksdagen Sociala-demokraterna backar kraftigt.Lek med tanken att ett nytt parti kommer in.Frågan blir då en procentsats för det nya partiet i valet 2010 vilken smäll det kan bli.Jan Guillou hajar vad som sker men inte Ronny o bruden på FATTIGMANSBLOGGEN .Dessa är för nära SSU handboken fortfarande .Aftonbladet tvingas skriva att siffrorna för flyktingar inte finns med,som en konsekvens av det tryck som ligger på manipulerande vänsterjournalister i första hand via bloggarna .Siffrorna för KOSTNADER för icke etniska svenskar kommer upp på bordet i valrörelsen lita på det.Det skall uppriktigt bli mycket intressant när dessa journalister skall besvara frågor om detta, av tex svenska ungdommar .Dom som mörkat o manipulerat skall inte glömmas bort dom är ett hot mot den SVENSKA DEMOKRATIN.Vi tycker att dom skall erbjudas jobb i den svenska utlandsstyrkan tex i Sudan ,med långa kontrakt.Fotnot socialbidrag för SÖDERTÄLJE EXKLUSIVE SOCIALBIDRAG samt annan ersättning för flyktingar var år 2008 , 166 miljoner kronor.Sedan får man väl förmoda att dom nedbrända varuhusen kostar 800 miljoner att bygga upp.(tänk så många brunnar Ronny OCH hans kompisar kunde borrat i Sudan för dom pengarna)Nordic Battle group tycker vi kan byta namn till ARMY OF LOVERS.Du vet väl att försvaret köpt i 50 stycken snygga likistor.Som våra svenska ungdommar skall fylla.Ett jobb o en bostad innan är det för mycket begärt.

2009-04-14 @ 18:45:47
Postat av: Rune

Nog är det konstigt att den svenska journalistkåren har en egen politisk linje som de driver hårt. De är politiska makthavare utan att ha makthavares ansvar.

Hur skall denna kår bortförklara sitt beteende när vändningen kommer?

2009-04-14 @ 19:10:20
Postat av: carl

det märks att Svenskarna har vaknat, snart får utlänningarna åka hem, (även de som vill va kvar.) Svenskar börjar återigen skaffa många barn. vackra friska duktiga smarta starka etnisk Svenska barn.

2009-04-14 @ 19:10:58
Postat av: carl

det finns även friska bokförlag

sverigeblevenmangkultur.pdf" rel="nofollow">http://www.logik.se/pdf/hursverigeblevenmangkultur.pdf

2009-04-14 @ 19:19:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I vår lilla värld läser vi att CENTERPARTIET igen är på tapeten partiet föreslår i en debatt artilkel i enrelativt självcensurerande lokaltidning (vårt svar är nog inte välkommet där)en ökad ivandring till länet.Vi förmodar att Mönsterås skall bli den nya huvudsakliga bostadsorten .Vidare föreslår man att bostäder på attraktiva områden skall ställas till förfogande till dom nya svenskarna .Så nu får nog Kalle felpass se upp på Boholmarna.Detta för att säkerställa arbetskraftsbehovet.Vi förmodar att det är ingengjörer man syftar på då.Problemet är då för tex Kalmar kommun el Borgholms kommun .Att det kommer ett ensamt flyktingbarn ofta knappt läskunnig i 19 årsåldern .Därefter ANHÖRIGINVANDRAR tex 2 brorsor 3 syrror MORMOR MORFAR FARMOR FARFAR.Fyra stycken skall försörjas o vårdas tills himlafärden.För 6 stycken tar det enligt BRÅ 7-10 år för att komma in på arbetsmarknaden och försörja sej själva.Vi får därmed önska CENTERPARTIET lycka till i valet år 2010 speciellt då CENTERPARTIET I MÖNSTERÅS.Sd bör öka markant i Mönsterås med omnejd.

2009-04-14 @ 19:31:10
Postat av: Rog

HAHAHAHA

Ni är för roliga.

2009-04-14 @ 19:38:11
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Roberth Ström

Rog vi vet och vet du varför? Det är för att vi till skillnad från dig har något att kämpa för.

2009-04-14 @ 19:44:22
Postat av: carl

Sverige har haft en folk mängd under 10 000 år på mindre än 7 000 000 miljoner Svenskar och se hur bra landet rest sig under krig och fattigdom. först när massinvandring och försörjning och våldshandlingar från utlänningar sedan 1975-2009 nu brakar folkhemmet samman.

Skall folk mängden öka skall det vara av etnisk Svenskar. vi kommer återigen bli en fantastisk stat med industrier och välfärd och kan på så sätt hjälpa folk i deras hemländer. inte att välja ut några miljoner främlingar som får semester i Sverige och som skall begå övergrepp och bestämma över oss.15. Carl | april 14, 2009 at 5:54 e m

1200 miljarder om året fås i genom skatt, fördelas dom bättre kan Svenka folket åter få det bra. nu går de till 3 saker EU, bidrag till främlingar, ruttna politikers egna fickor. lite smulor delas ut till folket så de kan fortsätta göda dj-ävlrna

medinen för Sverige är du och jag och alla läxar upp kommunalråd,landstingpolitiker, riksdagsledamöter så de förstår vem som bestämmer.

2009-04-14 @ 19:59:38
Postat av: Peter, den förste.

@Carl: "...snart får utlänningarna åka hem, (även de som vill va kvar.)"Förstår inte riktigt vad du menar med detta? Kan du förklara mer utförligt.

2009-04-14 @ 20:26:27
Postat av: carl

till Thoralf: hoppas ni tar upp händelser där rakryggade agerar och läxar upp Sverigefientliga politiker.

bra att ni visar sanningen som media mörkar, gå vidare och visa hur bra det blir när Svenskar slår näven i bordet. allmänhetens påtryckning fick åklagaren att ändra sig. mer så info. MvH carl ni är bäst i cyberrymden

2009-04-14 @ 20:29:23
Postat av: carl

peter: när kommuner och stat inte har nått mer att spara in på och inte har råd att försörja alla bidragsturister.så kommer de få söka lyckan på annat håll. att leva som fattiga Svenskar gör ställer de inte upp på, och Svenskarna kommer visa vad de tycker när medelsvensson inte har nåt mer att förlora. de som nu visar vad de tycker är dom som inte har nått att förlora ex patrioter i motståndsrörelsen och folkfront. när banken tar svennens villa blir han inte from längre.

2009-04-14 @ 20:35:28
Postat av: Peter, den förste.

@Carl: "när kommuner och stat inte har nått mer att spara in på och inte har råd att försörja alla bidragsturister.så kommer de få söka lyckan på annat håll."Jaha, trodde nästan att du jobbade för radioprogrammet kaliber först, och ville svärta ned SD genom att säga att vi skall kasta ut välanpassade, skötsamma individer som redan invandrat. Men det var alltså inte så du menade.Således är väldigt viktigt att vi alla jobbar hårt för att inte ett tillstånd av exploderande tryckkokare skall uppstå i Sverige, detta görs bäst genom att inte ta emot fler invandrare än Sverige klarar av och resolut slänga ut dem som begår brott (även etniska svenskar om det går).

2009-04-14 @ 21:02:43
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "...Journalisterna är så fullständigt karriärkåta att de prisar och lovsjunger mångkulturen och massinvandringen i sin iver över att vara så politiskt korrekta. Inte ens när de får se fakta mitt framför ögonen så väljer de istället att blunda..."Det kanske stämmer till en del, men det beror också på att "våra" journalister till stor del består av gamla Marxister som lärt sig av historien att: Arbetare inte gärna deltar i kommunistiska revolutioner (trots att det enligt Marxister är för deras eget bästa). Se http://www.academia.org/lectures/lind1.htmlGivetvis har dessa Marxister insett att det är den västerländska kulturen och kristendomen som satt käppar i hjulen för deras planer. De har då frågat sig hur skall vi få de bångstyriga arbetarna att göra som vi vill (för deras eget bästa givetvis)? Jo för de har helt enkelt omvandlat den ursprungliga ekonomiska marxismen till en mer bedräglig och lättsmält form, den kulturella marxismen. Se http://en.wikipedia.org/wiki/CulturalMarxismEtt reultat av deras idoga arbete kan vi nu här i Sverige se resultatet av nämligen:Politisk korrekthet och represiv tolerans eller om man så vill förtryckande tolerans. Se Se http://www.marcuse.org/herbert/pubs/60spubs/65repressivetolerance.htmSåledes mina vänner har slöjan fallit av besten! För Politisk korrekthet <=> Marxism <=> Intolerant tolerans och Sveriges barn skriker att kungen är naken!

2009-04-14 @ 21:05:47
Postat av: Stora Småland

Rog !Att börja ett inlägg med hahahaha tyder på att det är något vaj i planeten !

Mvh Stora småland .

2009-04-14 @ 21:07:01
Postat av: katinka glahd

Har Ni läst Ulf Nilson i dag?

Vilken domedagsprofetia!! Sjuk ,mörk,illavarslande och fasansfull!

Kan detta bli en verkligheT?

Han sätter fingret direkt på en ömma punkten.

Hur lyckliga skitar vi är som går mot livets slut. mOm vi är 20-30-40-50talister.

Det värsta med detta är att om inte USA-och varför skulle demagogen och skrymtaren Obama städa denna sörja som heter Mellan Östern och rädda världen från ett kärnvapenkrig av en dimension som vi aldrig sett förut.

Jag gråter for kommande generationers liv och välbefinnande.Det mest fruktansvärda med Ulf.s domedagspredikan är att kommer att få rätt en mycket snar framtid!

Irans fruktansvärda regim måste rensas ut så snart som möjligt!

Även dårarnas land,Nord-Korea måste invaderas för dess invånares bästa och för jordens övriga befolkning.

Israel måste få allt stöd för att avväpna Iran!

Jag hoppas att Ni förstår härute hur viktig Ulf Nilsons artikel är! Den bästa han någonsin skrivit!

Det värsta är att han kommer att få rätt om inte västvärlden reagerar och bekämpar detta vanvett!!

Annars har vi ,våra barn och barnbarn ngen som helst framtid!

Det han markerar som mest att vi som är äldre skall vara glada att vi som är medelålders eller på väg att bli åldringar och som snart skall dö, skall tacka sin djävlligt lyckliga stjärna, att det är så här för oss. Detta är inte klokt!!!

Tänk om de hade sagt till oss 40-talister när vi var unga och 60-talet stod som spön i backen och vi var "lyckliga skitar i världen" att denna fasansfulla,vidkepelde som islam innebär skulle drabba vårt land:Vi gavs aldig chansen att bekämpa denna ockupation som vi får försörja genom sänkta pensioner,halva äggulor, föraktfull vård av osspå ålderns höst, nersketna blöjor, liggsår som inte kan behandlas eftersom personalen inte räcker till, trots att så många i denna bransch blir uppsagda.

Vakna upp svenskar, lever vi fortfarande den 7 juni i år och den 19 september nästa år så markera djävligt hårt mot dessa folkförrädare som sålt ut våra barn och våra barnbarnsland för 30 silverpenningar!

Ni som hade tänkt att alltid rösta S eller FP,Vp,Mp eller Centern, därför att mormor och farfar röstade på dessa partier, tänk om!

Rädda de kommande generationerna i Sverige och även i Europa. Vakna upp innan det är försent!

Annars kommer Era efterföljande generationer att döma Er hårt för vad Ni gjort dessa Era minsta ftersom i inte insåg Ert ansvar!2009-04-14 @ 22:18:23
Postat av: Peter, den förste.

@katinka glahdMycket läsvärd krönika av Ulf Nilsson!Det var nästan så jag hade lust och maila honom och säga detta.Tyvärr tror jag att det är absolut nödvändigt för Israelerna att göra något åt deras problem, eftersom det inte kommer att göras av någon annan. Och precis som Ulf säger: Så hade jag och många andra också gjort vad Israel kommer att behöva göra om vi vore i deras situation. Vi får alla hoppas att nästa helg är lika njutbar som den som varit, för snart är räkenskapens dag här.P.S. det enda som kan rädda situationen är om MÖ muslimer tar sitt förnuft till fånga och kastar av sig slaveriets ok en gång för allah.

2009-04-15 @ 00:51:13
Postat av: s-e karlsson

Tidningarna borde ha förstånd att vara mer rädda om sina läsare än dom är i dagsläget ! Dvs tala om etnisitet antingen det är en svensk eller en invandrare som begått ett brott !

Om någon begår brott så får väl den räkna med att bli " uthängd " svårare än så är det inte .

Mvh S-E Karlsson .

2009-04-15 @ 09:37:43
Postat av: Peter, den förste.

Journalister eller skall vi kalla dem vid deras rätta namn; Marxister; Tycker att vi som röstar på SD är dumma i huvudet och inget vet. Vilket även denna professor tydligen då är. Se: "Multiculturalism endangers the West" http://www.globalpolitician.com/25563-multiculturalismMultikultarist = Marxist

Postat av: UncleBob

Inlägg: #1Öppet brev till Jan Guillou.Janne!Din artikel i Aftonbladet publicerad: 2009-04-12 var intressant ur flera synvinklar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumn...4883209.ab

Tyvärr kan man inte bemöta artikeln med kommentarer så det blev ett öppet brev istället som jag hoppas når dig.Jaha du Janne. Det var förvånansvärt bra skrivet om Sd och jag tror du är en ärlig journalist som har råd att gå emot den politiskt korrekta journalistiken. För givetvis har du rätt när du skriver att Sd är ett legitimt parti som vågar säga sanningen om de stora problemen med mångkulturen i Sverige. Det skulle vara otänkbart om man vore en vanlig PK-journalist. Men några rader förbryllade mig. Du skrev om Sverigedemokraterna:”De saknar ju inte svagheter, deras siffror om ”kostnaderna” för invandring har tusen blottor, deras föreställningar om svensk och utländsk ”kultur” är ett sammelsurium av dumheter och oklarheter”.Men en sak begriper jag inte. Det är vad som är ”svagheten i argumentet att invandringen är för dyr och inte till gagn för Sverige”. All tillgänglig statistik visar att invandringspolitiken är en stor, fet minuspost i den svenska statsbudgeten. 40 miljarder påstods vara en rimlig och trovärdig kostnad för några år sedan. Men det har inte gjorts någon hederlig och trovärdig redovisning som stöder dessa siffror. Istället är det ”locket på” som gäller.Med sunt förnuft och en grundmurad misstänksamhet mot våra riksdagspolitker hävdar jag att siffrorna är friserade. ALLT för att inte låta folket få veta sanningen om massinvandringens TOTALA kostnader. För att genomskåda den officiella lögnen om 40 miljarder så pekar jag på att i Danmark gjordes en sådan utredning som presenterades 2002. Du kan läsa mer här:källor bakgrund och historikInvandringen som pensionsräddare en stor bluffRockwoolfonden. Det är sju år sedan. Rapporten som skapade historia.

"Den danska forskargruppen "Rockwoolfonden", med ekonomidoktor Eskil Wadensjö och ekonomie magister Helena Orrje, visade år 2002, i studien "Invandrarna och den offentliga sektorns ekonomi", att nettokostnaden för att ta emot 10 000 "icke-västliga" invandrare i Danmark, ligger någonstans mellan 6-15,5 miljarder kronor per år, beroende på konjunktur och sysselsättningsgrad".

Mycket märkligt att det som gick att beräkna i Danmark inte går att göra i SverigeNotera begreppet "icke-västliga" invandrare. Den aspekten på invandringen har helt fallit bort ur den svenska nvandringsdebatten.Danmark har haft en liknande situation som Sverige på invandrings och asylområdet, men under de senaste fem-sex åren bedrivit en betydligt mer restriktiv och ansvarsfull politik.

Därför är Danmark mycket bättre rustat inför finanskrisen och lågkonjunkturen.För att fördjupa jämförelsen kom man fram till att Danmarks kostader år 2002 var ungefär 40 miljarder DANSKA kronor. Då har de en tredjedel så många invandrare och en högre grad av självförsörjning. Fler invandrare jobbar helt enkelt i Danmark. Ett snabbt överslag där valutakurser och större invandrarpopulation räknas in, ger siffran 180 miljarder för den svenska invandringen i dagsläget. Är denna uppskattning trovärdig? Ja absolut, om man betänker att invandringen av ”tärande” tenderat att öka i Sverige medan motsatsen gäller i Danmark.Förklaringen är att svenska politiker inte vågat göra en beräkning enligt samma modell. I stället har man styrts av medias vinklade snyftreportage och rödgröna krav på allmän ”flyktingamnesti”.

En idiotisk slutsats av PK-etablissemanget: De som slängt sina pass och bevisligen saknar flyktingskäl skall nu jämställas med det fåtal som haft legitima flyktingskäl.Följande axiom är inför valet 2010 ett upplagt debattämne som kräver sitt svar:”Invandringen och välfärd kostar svenskar enorma massor av pengar och hotar den svenska välfärden”.

Detta är Sverigedemokraternas hållning och jag vill hävda att ett betydande antal väljare skulle inse bedrägeriet när de faktiska, sammantagna kostnaderna redovisas för Invandring, Mångkultur och därmed förknippade besparingar på andra utgiftsposter som vård, omsorg och skola innebär.Vår välfärd som skapats för att försörja och ta hand om de svenska medborgarna skall naturligtvis inte dräneras av att ekonomiska lycksökare utnyttjar vår asylpolitik för att åka snålskjuts.

Att ”Muhammed från Irak” har det ekonomiskt besvärligt på hemmaplan, legitimerar inte att han skall beviljas asyl av det kravlösa svenska samhället. Det blir, statistiskt sett, ALLTID en minuspost som är tärande på välfärden. Om invandringen fortsätter att öka med 100.000 per år är det en katastrof för vår nationalekonomi på sikt. De ”tärande” är helt enkelt fler än de ”närande” i dessa grupper.Att det i det svenska skattesystemet inte lönar sig för högutbildade och yrkeskunniga invandrare att etablera sig på samma sätt som i t.ex. USA, är att hänföra till ett systemfel som beror på våra höga skatter. Denna svenska modell kräver att alla som kan bidra gör det efter förmåga.Invandrare från MENA-länderna uppvisar ett bedrövligt underskott när det gäller att förörja sig själv. Det är fakta som styrks av all tillgänglig statistik. Ett annat faktum är att alla sådana slutsatser skall stämplas som ”främlingsfienliga”. Ett nonsensord som bara försöker dölja sanningen för det svenska folket. Men glädjande nog har många insett att det krävs en grundlig förändring av den svenska invandringspolitiken. Titta på utvecklingen i bloggosfären och på alla debattforum på internet. Sd-sympatierna är mycket starka bland gräsrötterna.Att svara på frågan på vad som är "svensk kultur" blir lättare om man definerar vad motsatsen är. En bra utgångspunkt till en komplicerad fråga. Men det kan ju vara en separat diskussion.

Svensk kultur är INTE att be till Mecka och Muhammed. Jihadister är inte välkomna till folkhemmet.Hör av dig på denna blog om du kan avsätta en liten stund av din dyrbara tid.mvh

UncleBob2009-04-16 @ 00:21:32
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det var faktiskt bra skrivet av Uncle Bob.Tänk om vi kunde skriva lika bra suck.Invandringen är ju en självgående företeelse,förmodligen har vi nått botten med vad som är acceptabelt.Siffrona Danskarn räknat fram är förmodligen nära sanningen.Utgågspunkten i kommande debatter bör vara hur gör våra grannländer gör och varför gör dom så.Detta i samband med totalkostnaden för svensk invandrapolitik.Det finns inte en frisk etablerad politiker som kan försvara detta.Skulle SD få samma utveckling som Fremskrittpartiet i Norge så finns ju inte förepsråkarna för denna politik kvar i politiken.Dom är politiskt stendöda.Får börja jobba igen på sina gamla arbetsplatser.Där man riskerar att träffa på ett större antal Sverigedemokrater.Snacka om dubbla smällar.Dessbättre är dessa politiker så jävla korkade så dom ser inte sin framtid.Likaså ett större antal journalister som kommer att vara nollställda rent yrkesmässigt.Omsvängningen från att mörka till att skriva som det förhåller sej kommer att märkas tydligt ju närmmare valet vi kommer med opinionsiffror.Att få möta Sverigedemokrater i den värsta lågkonjuktur på manna minne är en mardröm för etablerade politiker.Några ord fel så åker partiet ur riksdagen i några fall.Mona Sahlin kommer sannolikt att delta i valet som beskådare vid sidan om .Såvida inte Socialdemokraterna vill komma under 20 procent i valet.Eu valet kommer att ge en indikator på hur laddade SD är i landet.Förmodligen blir uppslutningen 102 procent.Lita på att det diskuteras i partierna smäller det till här blir paniken fullständig.Så är du Sverigedemokrat gå och rösta i Eu valet.Noterar avslutningsvis att räddningstjänsten i Högsby minskas till 2 man med eldsläckare samt att invadrarket skall bygga nytt i Högsby.Kära Högsbybor rösta bort dessa idioter.Annars riskerar snart S-e Karlsson i Högsby förrutom att vara politiker att få agera brandkår på cykel med en brandsläckare på ryggen(hoppas gubben har humor)När kommunen går över till brandbekämning via Internet.Ambulansen rycker landstingspolitikerna redan i, polisstationen har flugit i luften.

2009-04-17 @ 15:45:19
Postat av: Björn

Har ni tänkt på en sak ? Jag tror det blir valfusk mot SD inför valet 2010 :( Sjuklövern med speciellt Mona Muslim är berädd och göra vad som helst för att SD inte kommer in i riksdagen.

2010-03-12 @ 20:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0