PINSAMT KALIBER!

Av 90 timmar inspelat material har Kaliber inte fått fram något annat än ett par plumpa skämt och lite nationalistisk musik.

När man till och med måste åka ner till Växjö för att fylla ut programmet och intervjua en förre detta medlem (1992-1996) för att hitta en person som uttrycker sig illa, då blir det riktigt pinsamt. En person som jag aldrig hört talats om trots att jag varit i Växjö många gånger på möten och känner de flesta aktiva i Växjö.


Det är patetiskt när man börjar granska musiken som man lyssnar på och är det inte Edvard Persson som sjunger i programmet också, åtminstone låter som det.

Ja, jisses sicken granskning.


Tänk så tomhänta Kaliber blev efter 90 timmar inspelning med dold mikrofon.


Det Kaliber har lyckats bevisa med sina program är att Sverigedemokraterna lyckats med sin förändring av partiet och att man städat bort personer med extrema åsikter.

Vi får väl tacka Kalibers redaktion för all propaganda och vi inväntar nästa opinionsundersökning med spänning.

Falska uppgifter i Kaliber enligt partisekreterare Björn Söder. Det är inte bara ett pinsamt program från Kaliber utan rent lögnaktigt och borde få Sveriges Radios ledning att reagera.


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Borde man inte fråga Sr i allmänhet och Kalibers redaktion i synnerhet, vad dom tycker om den nya FRA-lagen?

Värnandet om den personliga integriteten var och är FRA-motståndarnas största slagord.

2009-04-05 @ 13:47:30
Postat av: carl

allvarlig varning! sveriges radio bedriver indoktrinering i alla program i tv och radio. alla har väl insett det nu.

men hör vad de sänder direkt efter kaliber förtal av svenskar, nämligen listig indoktrinering av Islam och sadiarabisk leverne, de tar BARA fram positiva saker!

är programchefer gifta med araber eller vad pågår i svenska statliga mediabolag?

2009-04-05 @ 13:58:31
Postat av: Systemfel

P4 Extra använde ca en halvtimme av programtiden mellan 13.30-14.00 till pararell smutskastning av Sverigedemokraterna.Enligt Sanna (projektinfiltratör på Stasiredaktionen) har de mer material som kommer att publiceras på hemsidan.2009-04-05 @ 14:04:44
URL: http://systemfel.wordpress.com
Postat av: Info

RASISTISKA HUSDJURJo, jag lyssnade naturligtvis på andra delen av ”KALIBERS GRANSKNING AV SVERIGEDEMOKRATERNA”. Partiet brukar ju få omkring 4% numera i opinionsundersökningarna. Något som innebär åtminstone 100.000 väljare eller många fler. Det parti, som Sveriges radio infiltrerat och nu smutskastar som representativt, bestod dock bara av ett trettiotal av allt att döma svagbegåvade och ibland halvfulla tonåringar. Samt av en gammal sluddrande jycke från Växjö, som inte kunde tala rent och förståeligt.En enda liten kommentar från min sida – andra kommer att bidra med desto fler.La någon märke till hur den manlige reportern, Ola Sandstig, beskrev ett besök i Jimmie Åkessons hem? Hans beskrivning av Jimmies ”ombonade” hem. Med ”ombonade” menade Kaliber ”rasistiska” och ”nazistiska”. Där några vänliga och söta katter tassade omkring.Sa han inte. Så här sa han:BONDKATTER SOM STRYKER OMKRINGTill och med husdjuren är nazistiska. Kaliber hatar djur.BONDKATTER SOM STRYKER OMKRING

2009-04-05 @ 14:13:51
Postat av: Urban

Till och med Aftonbladet inser att det här är käpprätt åt h-e.En fråga som gnager när det gäller Kaliber är varför de fotograferar i smyg. Enda anledningen jag kan tänka mig var att de planerade att via andra medier driva opinion mot SD. Det trodde jag var förbjudet i lag.

Postat av: Ture F.

Om man nu har spelat in 90 timmar ljud plus litet kamera, så kan man väl tycka att det borde ha varit litet mer substans för att gå ut och hojta om saken. De kommentarer som jag hört från SD-medlemmarna är ju i materiellt hänseende korrekta. Att man sedan inte gillar fakta utan uttlar sig med avsky såsom en personlig värdering av saken tillhör bara en demokratisk rättsstat. Det är därför vi har yttrandefrihet, som enligt domstolen i Strasbourg svårligen får inskränkas. Det handlar då om brott eller uppmaning till, ärekränkning och förtal. Något annat ges inte. Bland brotten finns folkmord enligt konventionen från 1948, som förövrigt inte alls handlar om bögar och flator. Man kunde ju önska att journalistiken vore annorlunda i landet, men det förhållandet att det skrivs hejdlöst om SD kan inte vara annat än bra i dagens läge! Vad man skall göra åt saken rättsligt sett, skrev jag under slingan, där Söder framträdde.Visst blir man glad! Kalabalik hos såssarna! Så föll så den sista socialistbastionen nitton år efter muren. Kan inte låta bli att få samma känsla som när Sovjet och dess satelliter packade ihop! "Gud, så kul", hörde jag i butiken med korv igår. Och som lök på laxen, så har de ingen som är bättre än Måna Muslim! Kan vi nu hoppas på att Sverige blir som de övriga på kontinenten, litet lagom nationella men klart och tydligt, och litet lagom internationella, när det behövs? Göran Persson har ju sitt på det torra nu med en borgerlig regeringen som säkrar hans gods även efter 2010.Jag noterade också STV:s nyhetssändningar igår. Det fanns fyra sensationer att rapportera från opinionsmätningen.1) Alliansen ledde över den rödgröna röran.2) Moderaterna blev största partiet.3) SD kommer in i riksdagen.4) C och Kd ligger under 4%-spärren.Inte i någon sändning nämndes den tredje sensationen. Precis på samma sätt gjorde man i Sovjet. Där hade man lade filter på verkligheten, som sedan tog landet med överraskning. Alltså, de på SVT hade nästan utan undantag platsat i Sovjet! Där fanns det tvång, men vem tvingar de som jobbar på SVT eller SR?

2009-04-05 @ 14:56:59
Postat av: Per-Erik

En liten Limerick tillägnad SR (SpionRadion).Susanna Klinghoffer och Kaliberredaktionen i Göteborg

bör lämpligen förevisas en tid på något av stadens torg.

Ett självklart och synnerligen lämpligt attribut

är givetvis en helt vanlig klassisk dumstrut.

Samt ett anslag med en ursäkt till Jimmie i Sölvesborg!

2009-04-05 @ 15:04:53
Postat av: Stefan A

Kaliber och SR faller på sitt eget grepp, bara för att de aggerar åsiktspoliser så kräver dom att andra ska göra detsamma. Ska pertiledningen gå omkring och tala om för folk vad dom får säga? fungerar nog inte så i något parti. Sen låter man den här Lodenius uttala sig, vad hade man väntat sig av henne? man kanske kunde ha ansträngt sig med att leta fram en oberoende person.På nästa resa så kan kanske kaliber ordna fram en stencil på vad som är korrekt att säga och vilken musik som det är tillåtet att lyssna på.

2009-04-05 @ 15:10:30
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Varför granskade man inte alla stora partier undrar Lars Nord, professor i politisk kommunikation vid mittlandshögskolan. Svaret är enkelt: Jag kan ha fel men tror att det är styrt uppifrån. Ceausescu hade varit nöjd med securitate. Skulle inte förvåna mig ett dugg om Kaliber får mer anslag etc. Dom kanske till o med får semaferieorden, den utmärkelsen gav man ju till Ceausescu hustru för hennes akademiska meriter. Undrar ibland om hon kunde läsa och skriva. Säg, har inte sverige varit fantastiskt förut. År av socialistiskt vanstyre. Nu fortsätter det under borgligt styre. När tänker Reinfelt agera?

2009-04-05 @ 15:30:24
Postat av: carl

alla Mynt har två sidor, utom kronan på verket-invandringspolitiken som enligt makteliten bara har positiva sidor.2009-04-05 @ 15:46:44
Postat av: Ture F.

Wanja avgår bara som ledamot i AMF. Kul! Undrar vad hon och de övriga såssarna skall prata om på 1 maj? Upptill kamp mot kapitalet? Låter väl bra? Att de dignar under skatter? Ännu bättre, då det var såssarna som införde världens högsta skatter i landet. Nu vet vi ju inte vad som händer - hon kanske hinner avgå, vilket vore tråkigt - men stök blir det den 1 maj!

2009-04-05 @ 16:45:45
Postat av: Krille

Förr i tiden så var det alltid Helene Lööw som blev intervjuad då journalisterna ville få svar från någon expert. Vad jag minns så har hon i något sammanhang sagt att SD EJ är rasister, utan snarare att de är folkhems-nationalister. Kan det vara detta som gör att man aldrig ser eller hör henne i media längre? Lodenius verkar ha blivit den som tagit över rollen som "expert" Men det är ju klart, hon säger ju det som media vill höra, så vad ska man förvänta sig.

2009-04-05 @ 16:48:42
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Krille, Kalibers sk journalister, är dom journalister, jag kallar dom embryo till " journalister ".

2009-04-05 @ 17:01:51
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

På 60-talet sjöng Birgitta Andersson " jag är så glad att jag är svensk osv " är det vit makt musik eller får man spela in sån musik idag utan att bli påhoppad som främlingsfientlig? Det finns bara ett att säga " svensk ankdamsdebatt i SR på licensbetalarnas pengar som man leker med ".

2009-04-05 @ 17:21:42
Postat av: Per-Erik

En sista Limerick tillägnad SR (SkräpRadion).Bland Kalibers medarbetare i Göteborg

råder det förtvivlan och sorg.

Hur man falskeligen försökt blev det blott

en ynka liten liten tummetott

och fler Sverigedemokrater tack vare er försorg!

2009-04-05 @ 18:24:21
Postat av: Skeåning

Man sjöng visst kommunistiska visor också på konferensresan vilket kan visa på att sångernas innehåll inte hade någon större betydelse. Men det är faktiskt omdömmeslöst att ha sånna sånger med i samband med SD sammanhang. Framförallt när man vet att media hugger direkt och vinklar om man upptäcker lilla minsta grej som kan förstoras upp och förknippas med vit makt eller liknande. Tycker själv texterna om palmemordet var osmakliga. Det är bara att ransaka sig själv, erkänna att det är dumt, klantigt och gå vidare. I övrigt är ju Kalibers rapportering vinkling av grövsta sort. Det är ett fruktansvärt maktmissbruk av tredje statsmakten som har tagit politisk ställning och jobbar systematiskt i form av missvisning och ibland rena lögner emot ett parti.

2009-04-05 @ 18:48:27
Postat av: Info

FLERA RADIOANGREPPSom omväxling och originellt nog har Sveriges radio nyss sänt ännu ett långt inslag, där P1:s journalister öppet tar avstånd från Sverigedemokraterna. Programmet kallas Medierna och presenterar sitt budskap på följande, låtsat neutrala sätt:”I sommar är det dags för val i Europaparlamentet och landets journalister har nu mer än någonsin blivit tvungna att ta ställning till hur det växande partiet Sverigedemokraterna ska behandlas i mediebevakningen. Samtidigt har Granskningsnämnden för radio och TV fått en flod av anmälningar gällande Sverigedemokraterna. Det handlar bland annat om huruvida partiet kan kallas främlingsfientligt eller inte. Absolut inte menar Sverigedemokraterna, medan granskningsnämnden friat i fall där man ansett att beteckningen varit relevant.”2009-04-05 @ 18:50:07
Postat av: Hulda

Per-Erik. Kul limerick! Får vi andra använda den i andra sammanhang?SR och SVT har troligen krav på sig att smutskasta SD inför EU-valet.

Men de lyckas dåligt!

2009-04-05 @ 19:07:11
Postat av: Per-Erik

-> HuldaJa givetvis, mer än gärna. "Hottade" upp den till version 2.0 när jag läste den på nytt!Bland Kalibers medarbetare i Göteborg

råder det stor förtvivlan och sorg.

Hur man falskeligen försökt blev det blott

en ynka liten liten tummetott

och ännu fler Sverigedemokrater tack vare er försorg!

2009-04-05 @ 19:20:35
Postat av: Rune

Jag har inte heller sett eller hört talas om denne Tolgén från Växjö trots att jag har bott i staden 1978 till 2005. Nästan varje lördagsförmiddag har jag gått över torget utan att se någon (Tolgén) som säljer "Vit maktmusik" som det påstås i programmet.

2009-04-05 @ 20:21:55
Postat av: Hulda

Per-Erik: Låter bra.Då kan många använda den eller få uppslag till liknande limerickar.

Fö. så kvittar det vad sk-t än Kalibers "journalister" än klipper ihop om SD, min röst i EU-valet får de ändå.

2009-04-05 @ 21:06:50
Postat av: Peter, den förste.

Vilka proportioner saker och ting tar sig!Om några ungdomar skjuter med automatvapen mot en polisstation då kallas det av "journalister" för ungdomligt oförstånd, men om det är några ungdomar som sjunger motbjudande sånger i ungdomligt oförstånd och dessutom är med i SDU, då jävlar rämnar hela världen för dessa "journalister"!Vilken jävla tur att dessa "journalister" inte konstruerar broar, för då skulle vi få ro över till Öland varje gång vi skall dit, för de har inget som helst sinne för proportioner.

2009-04-05 @ 21:36:10
Postat av: Lars O

Jag är medlem i Folkpartiet men kommer att rösta på sd i nästa val bara för att jävlas med Sveriges Radio.

2009-04-05 @ 21:50:51
Postat av: Hulda

Peter, den förste: Ja, snart får väl SD skulden för stenkastningen på blåljusfordon i Rosengård också..

2009-04-05 @ 21:52:06
Postat av: Noname

raset verkar börjat..http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/168254-rekordras-for-sverigedemokraterna

2009-04-05 @ 22:13:47
Postat av: Knutte

Kan någon verkligen försvara den osmakliga sången om Olof Palme och mordet på honom, detta sår i den svenska folksjälen?

Jag har haft ett stor förtroende för Jimmy Åkesson, men det är nu helt borta. Enligt Tv så var det han som tog ton i "Palme-visan". Är det så bör han avgå. Jag kan aldrig få förtroende för en person som sjunger sådant om en mördad svensk stasminister, dessutom raljerande om den händelsen. Som svensk far jag väldigt illa av det. För mig är det som att spotta på den svenska fanan, då statsministern, oavsett vem det är, är representant för Sverige.

Riktigt uselt Jimmy!

Hoppas att Toralf tar avstånd från såna här "tokerier"

I annat fall så lovar jag att inte rösta på SD. Jag är en av många som börjat tvivla på det vanliga politiska etablisemanget, men en person som står för det som sjöngs i "palme-visan" kan jag inte ha respekt för och inte rösta på.

2009-04-05 @ 22:22:01
Postat av: Thoralf A

Noname

En opinionsundersökning som gjordes innan Kalibers reportage. De som kom igår visar en 100 procentig ökning enligt Demoskop på en månad.Knutte

Självklart är det inte bra. Men vem vet vad ssu eller muf sjunger på sina fester eller vilka rasistiska skämt som förekommer. 90 timmar med ssu eller muf skulle nog ge en hel del uppseendeväckande material.

2009-04-05 @ 22:41:37
URL: http://thoralf.se
Postat av: Peter, den förste.

@Knutte

Här kan du få mer info om Palmevisan:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2009/04/05/palmevisanFörövrigt anser jag att vi måste motarbeta Toblerone-vänsterns kleptokrati.

Postat av: Sverigebesöket

Det här som jag saxat ur aftonbladets blogg säger mycket om hela SR:s spoinkomplott handlar om:

"Jag skulle gärna vilja se SR göra något liknande spionreportage, där de går med i ung vänster och ser hur dessa vandaliserar och förstör allmänt finansierade byggnader och dylikt. Hur dessa kastar sten på polis och begår de ena brottet efter det andra."Ord och inga visor. Och visdt kan man hålla med, eller hur?

Och slutklämmen är så bra att den borde sändas dagligen på SR för att varna lyssnarna:

"SR bevisar än en gång att de inte är neutrala och inte demokratiska, bra jobbat! Tycka vad man vill om både Sverigedemokraterna och vänstern, men opartisk radio ska vara opartisk!http://blogg.aftonbladet.se/2346/perma/1177070

2009-04-05 @ 23:39:56
Postat av: Suck för PKmafian

Vilka viktmaktsnapsvisor gillar ni bäst? Let's diskutera!!

2009-04-06 @ 00:41:35
Postat av: Tore

Vet du vad, Knutte! Jagt minns den dagen, 28 februari 1986 då Palme mördades. På väggen i mitt sovrum i Hälsingland, hade jag en sprattlegubbe föreställande denne skojare. Varje morgon, ryckte jag i snöret, så armar och ben for okontrollerat. Det var bara "rösten" som saknades! Men den åkte ned denna morgon, vilket jag sedemera har ångrat. Hur han fungerade i politiken var ju allmänt känt för oss på den motsatta sidan (moderat)! För något år sedan, kom en bok som avslöjade "Geijeraffären" islutet av 70 talet, då en massa pedofiler däribland Geijer, Fälldin och en massa andra gycklare!hade sex med 14 åringar. Denne Palme försvarade dessa pedofiler så att media "tog tillbaka" dessa avslöjanden, som verkligen var sanna. Det skrevs en bok om detta för ett par år sedan, vilken avslöjade att även Olof Oalme var inblandad. Om nu denna bok har fel, så borde "nuvarande levande" åtalat ansvarige utgivare, men så har inte skett! Alltså var denne Olof Palme den värsta gycklare, Sverige någonsin haft! Jag har också för mig, att några i de etablerade partierna, haft "kränkande" uttalanden om denne på senare tid, sedan han avlidit. Vi var nog många som var lättade, då denne Olof Palme försvann från kulisserna. Jag saknar icke denne

figur, och med de avslöjanden som skett, hade jag gärna deltagit i ungdomarnas "sångfestival", dock

först med "några järn" i benen! Gläds åt, att ungdomen kan "roa sig", utan att gå till våldsamma handlingar. Vem vet om inte också "fröken Stenman" också deltog i festligheterna/sångerna, henne som "vi så gärna" har som anställd hos "Public Service" företaget SvT och SR! Jag tror boken heter:

"Bordellhärvan 1976", och jäntorna då 14 år, idag

nära 50 år, har inte ens fått upprättelse. Så fungerar Sverige, både då och nu!

www.sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/12/04/bordellharvan-som-blev-geijer-affaren/

och

www.sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/04/29/bordellharvan-1976-en-del-av-horornas-historia/

(Hoppas det fungerar)

2009-04-06 @ 00:46:13
Postat av: Tore

Boken om Geijer-affären skrevs 2004, och heter:

"Makten, männen,mörkläggningen"

Däri bevisas att pedofilen Olof Palme deltog bland

de tvingade "14 åriga hororna"!

2009-04-06 @ 00:54:43
Postat av: Tore

Vet du vad, Knutte! Jagt minns den dagen, 28 februari 1986 då Palme mördades. På väggen i mitt sovrum i Hälsingland, hade jag en sprattlegubbe föreställande denne skojare. Varje morgon, ryckte jag i snöret, så armar och ben for okontrollerat. Det var bara "rösten" som saknades! Men den åkte ned denna morgon, vilket jag sedemera har ångrat. Hur han fungerade i politiken var ju allmänt känt för oss på den motsatta sidan (moderat)! För något år sedan, kom en bok som avslöjade "Geijeraffären" islutet av 70 talet, då en massa pedofiler däribland Geijer, Fälldin och en massa andra gycklare!hade sex med 14 åringar. Denne Palme försvarade dessa pedofiler så att media "tog tillbaka" dessa avslöjanden, som verkligen var sanna. Det skrevs en bok om detta för ett par år sedan, vilken avslöjade att även Olof Oalme var inblandad. Om nu denna bok har fel, så borde "nuvarande levande" åtalat ansvarige utgivare, men så har inte skett! Alltså var denne Olof Palme den värsta gycklare, Sverige någonsin haft! Jag har också för mig, att några i de etablerade partierna, haft "kränkande" uttalanden om denne på senare tid, sedan han avlidit. Vi var nog många som var lättade, då denne Olof Palme försvann från kulisserna. Jag saknar icke denne

figur, och med de avslöjanden som skett, hade jag gärna deltagit i ungdomarnas "sångfestival", dock

först med "några järn" i benen! Gläds åt, att ungdomen kan "roa sig", utan att gå till våldsamma handlingar. Vem vet om inte också "fröken Stenman" också deltog i festligheterna/sångerna, henne som "vi så gärna" har som anställd hos "Public Service" företaget SvT och SR! Jag tror boken heter:

"Bordellhärvan 1976", och jäntorna då 14 år, idag

nära 50 år, har inte ens fått upprättelse. Så fungerar Sverige, både då och nu!

www.sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/12/04/bordellharvan-som-blev-geijer-affaren/

och

www.sensuellqkonsult.wordpress.com/2007/04/29/bordellharvan-1976-en-del-av-horornas-historia/

(Hoppas det fungerar)

2009-04-06 @ 01:32:13
Postat av: Tore

Beklagar dubletten!...

2009-04-06 @ 02:02:03
Postat av: Anonym

Knutte - läs detta! MEDIA LJUGER! Glöm aldrig detta. Lita ALDRIG på svenska medier.http://www.sverigedemokraterna.net/index.php?action=fullnews&id=1131

Tipsa en vän | Skriv ut | Ändra textstorlekPressmeddelande

"Min avsikt har aldrig varit att såra någon" - Jimmie Åkesson kommenterar Kalibers senaste sändning

2009-04-05, 23:06 | Av PressekretariatetSverigedemokraternas partiordförande, Jimmie Åkesson, kommenterar nedan de anklagelser som framförts mot honom i den senaste sändningen av radioprogrammet Kaliber:I söndagens Kaliber på Sveriges radio påstås att undertecknad ska ha påbörjat sjungandet av en visa om mordet på Olof Palme i samband med en kryssning med en grupp ungdomar från SDU i januari.Påståendet är felaktigt.Det är riktigt att jag befann mig i den båthytt där den omnämnda sången sjöngs. Däremot framgår det tydligt av ljudupptagningen att någon helt annan än jag var den som drog igång den aktuella sången.Alldeles oavsett detta, är det viktigt att klargöra några saker.Den så kallade Palmevisan hörde jag första gången under min tid i moderata ungdomsförbundet. (Och det förklarar kanske varför en person som tidigare varit medlem i just MUF initierade den här sången.) Den sjöngs flitigt på såväl möten som fester och ska ha skrivits av några Uppsalastudenter för ett antal år sedan som satir över den misslyckade polisutredningen kring Palmemordet. Visan består av ett antal verser, varav endast ett kortare utdrag spelats i radioprogrammet.Den aktuella kvällen sjöngs ett stort antal sånger av varierande karaktär. Allt från Evert Taube, Jussi Björling och Bellman till Björn Afzelius, kommunistiska kampsånger och helt vanliga snapsvisor. En SDU-medlem med förflutet inom Moderata ungdomsförbundet drog igång Palmevisan och de övriga i hytten sjöng med.Efteråt frågade SR-infiltratören mig vad det var för visa, varpå jag förklarade att jag kände igen den från min tid i MUF.För mig är det i första hand en sång, som i en sarkastisk ton beskriver ett av svenskt rättsväsendes största misslyckanden.Så här i efterhand, när man hör inspelningen, inser man naturligtvis att sången var olämplig. Och att tonen och framförallt vissa strofer tagna ur sitt sammanhang, kan framstå som mycket upprörande, inte minst för dem som minns personen Olof Palme med värme. Jag beklagar naturligtvis att jag inte gjorde en tydlig markering. Min avsikt har aldrig varit att såra någon eller att raljera över en djupt tragisk händelse.Jag vill be om ursäkt, samtidigt som jag också vill framhålla att situationen inte var politisk och sjungandet inte hade något politiskt syfte. Det är beklagligt, och det blir direkt missvisande, när statlig media nu väljer att klippa ut delar av en privat, social episod och sätta in detta i ett officiellt, politiskt sammanhang.För att tydliggöra sammanhanget och belysa att visans egentliga syfte är att ironisera över en misslyckad polisutredning snarare än att raljera över personlig tragedi, bifogas nedan ett videoklipp där visan kan avlyssnas i oklippt version samt hela visans text.JIMMIE ÅKESSONhttp://video.google.com/videoplay?docid=-1636768595261846970Palmevisan:Olof Palme gick på bio,tra la la la laa, tra lal lal laa.Han kom ut strax efter tio,tra la la la laa, tra lal lal laa.Skottet brann, blodet rann,Olof Palme - han försvann.Olof Palme gick på bio,tra la la la laa, tra lal lal laa.Lisbeth såg pistolen blänka,tra la la la laa, tra lal lal laa.Strax därefter blev hon änka,tra la la la laa, tra lal lal laa.Mördarn sprang, han försvann,Tunnelgatan bytte namn.Olof Palme gick på bio,tra la la la laa, tra lal lal laa.Hans Holmer han börjar leta,tra la la la laa, tra lal lal laa.Ebbe kände Anna-Greta,tra la la la laa, tra lal lal laa.PKK, 42, 33 och SÄPO med.Olof Palme gick på bio,tra la la la laa, tra lal lal laa.Algot ljög, den mytomanen,tra la la la laa, tra lal lal laa.Rätten knapte honom på kranen,tra la la la laa, tra lal lal laa.Det var båg, att han såg,Christer sitta på ett tåg.Olof Palme gick på bio,tra la la la laa, tra lal lal laaFör vidare information:Mattias KarlssonPresschefTel: 0708- 18 07 66Martin KinnunenPressekreterareTel: 073-672 85 56

2009-04-06 @ 03:31:50
Postat av: Skeåning

Mycket bra skött av Jimmie Åkesson. Det bästa sättet att hantera detta är med självransakan och insikt, och det visar verkligen Jimmie här. Det ger förtroende. Bra hanterat Jimmie.

2009-04-06 @ 04:53:50
Postat av: Thoralf A

Nu väntar jag ivrigt på att Kaliber och Sveriges Radio skall intevjua muf:are mot väggen med frågan Sjunger ni Palmevisan på era sammankommster?

2009-04-06 @ 06:18:44
URL: http://thoralf.se
Postat av: Niklas

Varför granskar man inte Kaliber och deras arbetsmetoder? Det står ju helt klart att Klinghoffer har nära relationer med Daniel Poohl och Mikael Ekman.

2009-04-06 @ 07:11:44
Postat av: Info

FORTSATTA RADIOANGREPPSveriges journalistkår tycks vara sjukligt fixerad i sitt hat mot sverigedemokrater och nationaldemokrater. Efter att gång på gång hela gårdagen ha sänt och fördömande kommenterat utsnitt ur lördagens famösa Kaliber-program, inleder P1 den nya veckan med ett ohöljt vinklat usch och fy-reportage från Södertälje. Det är Christoph Andersson som släpps lös igen. (Googla, om ni undrar vem denne är.)”Dolumentärredaktionen: FRÅN GATAN IN I PARLAMENTEN DEL 2Från gatan in i parlamenten del 2Repriser 4/4 kl. 20.03 och 13/4 kl.00.03.

Journalisten Christoph Andersson har följt National-demokraterna i Södertälje kommunfullmäktige under ett år – från november 2006 till december 2007. Trots sina två mandat lyckas Nationaldemokraterna flytta fram sina positioner.

Christoph Andersson gör också en utblick mot tyska Mecklenburg. Där har Tysklands Nationaldemokrater, NPD, har sex platser i delstatsparlamentet. Men till skillnad från Södertälje vore det politiskt omöjligt för en tysk socialdemokratisk parlamentariker att yttra sig positivt om NPD. Partiet anses vara en modern efterföljare till Adolf Hitlers klassiska nazistparti NSDAP.”Så småningom har morgonen grytt. Vad bjuder P1 Morgon på nu? Jo, återigen Kalliber-inspelningarna från i lördags med långa inklippta kommentarer av ”experten” Anna-Lena Lodenius och Alexandra Klinghoffer.Men man kommer också med något helt nytt! Två till studion inbjudna, livslevande experter får tillfälle att breda ut sig. Nämligen följande:LARS OHLY. PER SCHLINGMAN(N). De formligen vänder ut och in på sig i sin strävan att överträffa varandra i osaklig avsky för 4% av väljarkåren.Jaha, då kommer vi att få höra herrarna Ohly och Schlingman(n) så där en gång i timmen resten av dagen.

2009-04-06 @ 08:49:09
Postat av: Roberth Ström

Palmevisan är inte farlig. Palme förstörde så mycket i Sverige mer än vad folk kan ana. Läs boken sluten anstalt av Ulf Nilson. Eller boken med verkligheten som fiende för att få en bild av denna dåre.

2009-04-06 @ 11:23:47
Postat av: Inge Sandén

Lars Ohly har inte mandat att yttra sig om Sverige och SD.

Ohly var beredd att läma över Sverige till Sovjet.

Således är han diskad att tycka något om vårt land.

Göran Hägglund har kvalat in bland landsförrädarna.

Sverigedemokraterna blir nu ännu starkare,då våra verkliga fiender är avslöjade.

Kaliber-journalisterna duger inte till att utföra ett hederligt arbete därav deras fega påhopp.

SDU framstår som små vita änglar för alla som hört vad som sägs på SSU mötena.

2009-04-06 @ 11:34:36
Postat av: Marianne

Jimmi Åkesson gör det enda rätta när han ber om ursäkt för fyllesången om Palme.Partiet ska inte sammankopplas med sådana plumpna texter, låt MUF ha sina sånger för sig själva i fortsättningen.

2009-04-06 @ 12:26:41
Postat av: Kalle

När Palme mördades på öppen gata så utlystes självklart landssorg. Tv och radio hade sorgsam musik och program för att hylla vår avlidne statsminister. Hur reagerade folk? Många kände sig lättade och småflinade. Alla videofilmer var uthyrda. Folket struntade helt enkelt i den påbjudna landsorgen. Fanns inte en uthyrningsvideo att få tag på.Redan på den tiden vid hans död menade många att detta statsministermord aldrig kommer att klaras upp. Vi hade på den tiden redan en usel polis och har så även idag. En poliskår som sossregeringen varit med om att skapa. De var rädda för folket som skrek polistat så fort en polis gav en parkeringsbot eller liknande.Är mordet på den svenska statsminstern Olof Palme det enda statsministermord i hela världen som inte klarats upp???2009-04-06 @ 13:01:34
Postat av: Hulda

Kalle: Vill verkligen samhället att Palme-mordet ska klaras upp?

Eller vill de lägga locket över allt och glömma...

2009-04-06 @ 15:04:56
Postat av: Nalle i Växjö

Om jag inte minns fel så var det någon här på forumet med anknytning till PKK som visste vem som mördade Palme.

Kanske dags att höra med honom

Postat av: Ture F.

Kalle minns som jag! Vad skönt att karln är borta! Dock tyckte jag att han kunde ha försvunnit på ett annat sätt, och för de anhöriga är det alltid lika tråkigt. Sedan fanns det en annan sak - som har kommit upp här och där ovan - nämligen att man mördar inte landets statsminister på öppen gata! Inget land kan ta det! Med Holmér som chef för polisen, så kunde ju var och en inse att mordet aldrig skulle klaras upp. Vilka krafter som fanns bakom, åtminstone politiskt är svårt att spekulera över. Visst, vore det kul att få det rätta svaret eller ??? Tyvärr, har ju svenskt rättsväsende klantat till det i åtskillga affärer sedan dess - nu senast tyskan i Arboga. Så fort det blir litet av "hetluft", så packer den svenska rättsordning ihop - alltifrån polis, åklagare, domare i tre instanser. Utomordentligt märkligt!

2009-04-06 @ 16:34:43
Postat av: Sven-Olof

Morgonen efter att Palme mördats vet jag i alla fall ett centerpartistiskt oppositionsråd som jublade och firade.....Det var min egen far.Kanske nåt för kaliber att ta tag i??MVH Sven-Olof

2009-04-06 @ 16:35:38
Postat av: Eva

Nä tacka vet jag de sju systrarnas musiksmak:Bandet rap-gruppen Advance Patrol har uppträtt för den dåvarande folkhälsoministern, Morgan Johansson (s), och Malmös kommunalråd, Birgitta Nilsson (s) under "antivåldsdagarna" som anordnades av Malmö högskola. Artisten Gonza, gruppens frontfigur, uppträdde, med Jerker Swanstein (m) gillande, även för sjuka barn inlagda på Barn- och ungdomssjukhuset, BUS, i Lund när Region Skåne firade tio år i november.Gonza Blatteskånska, talar ofta och mycket om den fruktansvärda diskriminering som han och andra invandrare ständigt utsätts för av majoritetssamhället.

Här kommer ett urval av hans texter:(Citat från sången ”Rökfritt”)”Anna Lind, vänder kappan efter vind – hon e inte blind

Om jag ser henne e det inte en puss hon kommer få på sin kind (smack)”(Citat från sången ”Vi E dom”)”Naj, naj, naj

Naj, mitt hash är inte slut

Sug min kuk om du är snut

För jag måste sälja skiten för att försörja mitt livsbruk (va e de?)”

(

Citat från sången ”Välkommen till Malmö”)”Här e tjuven som inte har handlat

Ända sen han landa på Arlanda (nä, nä, nä, nä)”(Citat från sången “Farbror Blå”)”Växte upp med en blattegrupp gick runt Lindängen som en trupp

Blev det tjafs med några svenskar så skulle de verkligen se upp

Gav aldrig visade vem jag var jag kom ifrån

Tryckte svenskar till vrån”(Citat från sången ”Blågula färger”)”Vi har inte setts på nån fest förut

Får spel på en brud som stinker fett med svett o kukStick! Gå svalka dig nånstans, köp en drink

Drick vatten, du måste vara fräsch för blatten”(Citat från sången ”Rökfritt”)”jag ser en gammal tant och jag svär att jag blir kåt

ikväll ska jag ha sex annars kommer jag att dö

men efter 8 timmars jobb fy fan vad man e slö”(Citat från sången ”Nobody som oss”)”andras killars brudar vi tafsa (ahh!)

inga problem vi tyckte om att tjafsa (vadå va é det ey!)

inga pengar, jag var van och smunka

hade ingen brud och jag älskade att runka

det var det ända som gjorde mig glad (haha)ey, ey, nu vill alla suga på min kuk

fastän den e trött och mjuk (så mkt pussy!)

jag förstår ingenting va händish

allt detta bara för att jag e en ****ing kändis

överallt så skriker dom mitt namn (Gonza! Gonza!)under skon har jag fullt med bajs

jag trampar på alla, jag e riktigt najs”2009-04-06 @ 16:57:36
Postat av: s.e karlsson

Har träffat Jimmie Åkesson vid två tillfällen och min uppfattning om honom är att han absolut inte är en sån person som raljerar på bortgångna människors bekostnad ! " Kaliber " är verkligen " uppe på vinn och cyklar " ! Skäms tusenfalt !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-06 @ 17:09:34
Postat av: Sverigebesöket

Nu börjat folk få upp ögonen. Och folk frågar sig hur mycket den svenske arbetaren ska behöva tåla.

Ja, jag menar det där med att Sveriges Radio sänder sina förtalsprogram just nu.De svenska LO-medlemmarna är heligt förbannade på sin ordförande som sitter i Socialdemokraternas partistyrelse.

En sådan helig ilska är farlig för socialdemokraterna. Redan nu har många socialdemokrater gått över till Sverigedemokraterna. Många fler har länge funderat hit och dit på att ta samma steg.

Och så kommer denna nyhet om att Vanja skänker bort mångmiljonbelopp av medlemmarnas pengar.

Då sätter man igång på SR. Ohly kallas in som expert och Sverigedemokraterna förtalas.Det är alltså en typisk undanmanöver för att lura folk som tänker sig att gå över till Sverigedemokraterna.En komisk detalj: Ohly som representerar det parti som detaljstyrts och finansierats av Sovjet i årtionde efter årtionde är inkallad som DEMOKRATIEXPERT.Varför? Förmodligen hoppas SR på att många missnöjda LO-medlemmar ska gå över till vänsterpartiet i stället för till Sverigedemokraterna.Och att denna soppa av bedrägeri, ränker och lögner rörs ihop med skattebetalarnas pengar? Hu mycket ska den svenske arbetaren tåla?

2009-04-06 @ 17:41:32
Postat av: Martin Isaksson

@ sverigebesöketdu behöver inte oroa dig snart finns inga svenska arbetare då det outsorsas till kina och indien.

2009-04-06 @ 18:19:31
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vit maktmusik, rasism, främlingsfientlighet osv. Helt klart är att man vill klistra på politiska motståndare en etikett så att väljare/väljarna tar avstånd från dennes/deras politik, eller att ta avstånd från den berörda politikern. Helt klart är att det har gått till överdrift i Sverige. Dessa politiker/människor som slänger ur sig dessa klychor i tid och otid är tydligen helt felfria själva! Jag tror inte det. Vi har fått en sorts märklig nymoralism, paternalism eller vad man nu skall kalla fenomenet. Men innerst inne så tror jag folk inte går på alla dessa pekpinnar. I alla grupper/sammmankomster etc så förekommer det en jargong som många gånger är rå men hjärtlig,och tror att vi skulle bli " fattigare " om vi inte tillät detta samt att det ibland fungerar som en liten " ventil " . Alla vet att jargongen på SAS var att " ¤&%## " satt bakom draperiet. Och att man döpte om SAS till Scandinavien apartheid system. Det finns ett att säga till Kaliber " gå och dra något gammalt över er ". Gå ut i verkligheten så kan ni spela in miljoner timmar och få med hur mycket som helst från vilker parti som helst, det är en realitet.

2009-04-06 @ 18:56:02
Postat av: Sverigebesöket

Och verklig rasism mörkar SR. Ja om det är rasism som utövas av kommunister vill säga.Exempelvis så gör SR allt för att framställa det gamla Sovjet som antirasistiskt medan det i verkligheten förhöll sig precis tvärt om.Allra värst utsatta var till Sovjet invandrade negrer. Dessa utrotades till nästan 100 %.De allra flesta av dessa var kommunister. Men är det någon som har hört någon sorgesång på SR över dessa rasistiska illdåd?Vänsterpartiet som var finansierat av mördarna behöver inte oroa sig. Inga besvärliga frågor kommer att ställas till vänsterpartiet. Vänsterpartiet kan därför fortsätta att organisera sina “ANTIRASISTISKA” föreställningar som om ingenting hänt.

2009-04-06 @ 19:19:39
Postat av: Hr Fökk

Det fina i kråksången är att Wanja Lundby-Wedin sitter kvar.

Det kommer att sätta ordentliga fartränder i sossarnas kalsonger för lång tid framöver. En ordförande som inte klarar av att läsa årsredovisningar och som delar ut pensionspengar till rika direktörer. Harrejevlar

2009-04-06 @ 20:46:45
Postat av: Stefan A

Att kosmopolit skulle vara lika med jude som sas i programmet var iaf. en nyhet för mej, brukar mera vara kommunister som kallar sig det, när de vill sprida sina irrläror ut över världen,och inför samma diktatur i alla världens länder som i det numera saligen avsomnade moderlandet sovjetunionen.

2009-04-06 @ 21:03:06
Postat av: s-e karlsson

Hur i h-----e kunde dom låta Vanja sitta kvar , hon som har hjälpt till så duktigt att försämra det för oss pensionärer med så kallat återtag av våra AMF - pensioner ?

Det blir bara värre och värre men huvudsaken är tydligen att importera så många analfabeter och pensionärer som det bara är möjligt , det är väl dit våra återtagna AMF -pengar går !

Mvh S-E Karlsson

2009-04-06 @ 21:27:39
Postat av: Knutte

Men vem vet vad ssu eller muf sjunger på sina fester eller vilka rasistiska skämt som förekommer", detta är Toralf sopm säger det. Skillnaden Toralf är jag inte kan tänka mig att Fredrik Reinfeldt skulle kunna sjunga med i denna typ av text, Jimmy Åkesson var med och sjöng, självklart tar han efteråt avstånd, men hade han haft civilkurage hade han så klart stoppat sången!

Jag tycker att Jimmy Åkessons ursäkt är väldigt tam!

Ser inte heller i texten att det i första hand skulle vara ett "påhopp" på Palmeutredningen. Säg i stället som det är att sången är ett rejält påhopp på Olof Palme. Jag vet att moderaterna har haft dessa åsikter, men dom verkar ha fösvunnit, hoppas att det inte beror på att fd moderaterna nu är medlemmar i SD.

Jag citerar ett antal av de kommentarer som kommit efter mitt inlägg. Dessa visar bara vad som lockas fram av detta agerande. För min del luktar många av dessa kommentarer väldigt unket!

"Vi var nog många som var lättade, då denne Olof Palme försvann från kulisserna"

"Däri bevisas att pedofilen Olof Palme deltog bland

de tvingade "14 åriga hororna"

"Palme förstörde så mycket i Sverige mer än vad folk kan ana"

"Tv och radio hade sorgsam musik och program för att hylla vår avlidne statsminister. Hur reagerade folk? Många kände sig lättade och småflinade. Alla videofilmer var uthyrda. Folket struntade helt enkelt i den påbjudna"

Allt detta hat!

För min del så accepterar jag aldrig våld mot politiska motståndare, Självklart tar jag avstånd från alla ev attentat mot folkvalda, inte minst mot statsminiter, oavsett vad mina personliga åsikterom den personen är!

Detta kan jag aldrig tumma på.

Är det SD åsikt att det var bra att Palme mördades så vill jag veta det. Om inte ta avstånd från den här sången. Rensa ut blande dessa månnsikor som tycker att detta är Ok

2009-04-06 @ 22:02:36
Postat av: Jeppe

Nytt namn på SR StasiRadion

2009-04-06 @ 22:32:22
Postat av: Andreas Henriksson

Såja!! Nu har Jimmie Åkesson tagit sjungit ut på riktigtDet var riktigt jävla dåligt och börja sjunga satirvisor om Palme. Det trodde jag faktiskt inte.

2009-04-06 @ 22:44:30
Postat av: Sverigebesöket

Knutte räknar upp det ena efter det andra om vad som sagts om Olof Palme och tycks på allvar mena att man inte får kritisera honom.Men Palme var väl ingen gud som skulle inta en särställning? Eller har jag tänkt fel på något sätt?Men förklara iså fall varför man kunde spotta på prinsessan Sibylla, det svenska kungahuset och därmed det svenska folket genom att måla henne i en groteskt vanvördigt sammanhang?Då gick det an. Då var det ingen som sa: “allt detta hat“.Då var det “konst”. Men när några uppsalastudenter skriver en typisk vanvördig studentvisa då tar det hus i helsicke.Hade det rört Göran Persson så hade nog ingen reagerat. Men nu var det Olof Palme.Har kommunisterna i media givit Palme hans särställning därför att han var en ivrig kommunistkramare som höll många av världens tyranner under armarna?

2009-04-06 @ 22:47:28
Postat av: Tick Tack SD mot 10%

Palme, vad det han med bonnkatterna eller var det han som hade gang bang med Geijer och flickorna.

2009-04-06 @ 23:08:46
Postat av: Hr Fökk

Kosmopolit är en person

Synonymet är internationalist.

2009-04-06 @ 23:14:38
Postat av: Anonym

Testing.Problem med att kommentera.

2009-04-07 @ 00:16:36
Postat av: Peter, den förste.

Vad betyder detta Thoralf?"Felaktig dataEtt fel uppstod när din data bearbetades."Dyker upp när jag försöker skicka en kommentar.P.S. Om du har problem med din leverantör kan jag rekommendera en bättre.

2009-04-07 @ 00:22:04
Postat av: Alexander den store

Sånger i det fria

På journalist utbildningarna i Sverige har man tydligen lärt sig "nya" grepp"

för att inte tappa läsare eller lyssnare----

Det kallas smyg filmande eller smyginspelning - och sen publicerar man !

I fotograferings sammanhang kallas det för papparazzi

Vad Smygfilmning och band inspelningar på fester och andra lösa sammankomster

med politiker kallas för vet jag inte.

Men att Hänt i veckan och skvallerpress står för mycket dynga är ju känt.

Ingen tar väl det på allvar , Fib-aktuellt och Lektyr reportagen lika så , som ofta är riktade till finniga tonårsgrabbar, och Veckorevyn till tjejor..

Men att kalla det SR-Kaliber gör i Båthytterna på Sverigedemokraternas ungdomsförbunds fyllefester , journalistik, vet i faaan???

Vad som sägs eller sjungs på privata tillställningar i båthytter, ger jag blanka faan i

Skiter högaktligen om det är ultra,super,maxi,extremt vridet vare sig till det ena eller andra politiska hållet. Dumt eller inte, ja, det får väl stå för dom som gör det.

Men att skrika och gapa som en stycken gris om nån släpper en fis på en fest,

är tydligen Fin Journalistik enl. SR ??

Trams och lekskole journalistik kanske ? KissoBajs reportage ?

Tänk om dessa små "fjortisar" till journalister hade varit med på MUF:s fester på 80-talet eller Kommunistisk ungdom på 70-talet ?

Eller varför inte på en vanlig fest med lumpakompisar eller repgubbefester ?

Jag tror inte att dessa små flickor till journalister ens hade VÅGAT gå tillbaks till redaktionen och säga till sin tidning vad de hade hört då !

Nej, det finns något som kallas urskiljning, vad som är intressant eller inte !

Att sen Palme en gång i TV och riksdag kallade USA och hela amerikanska folket för

"Dessa statans mördare " och Stig Malm LO:s dåvarande ordförande alla kvinnliga kollergor för "Fittstimm" är väl bortglömt sen länge eller ?Jag döper sån Journalistik till Lournalistik, sånt som Latrintömmarnas Befrielsefront på SR ägnar sig åt !

tolka det... !

2009-04-07 @ 02:53:36
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Alexander den store

Tips:

Lyssna på SR:s PK problematik

intressant !http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1683009&BroadcastDate=&IsBlock=

2009-04-07 @ 03:58:21
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Nalle i Växjö

Mosa SD taktiken fungerar inte.Senaste "mota SD kampanjen" i Expressen är nu undanstoppadNär ska media fatta att varje försök att få normala människor att tänka som reportrarna vill är dömt att misslyckas.

Varje gång dom kommer med något slaskigt försök, blir effekten den motsatta, men det fattar dom inte för dom är politiskt förblindade av att ha läst PK riktig litteraturEn sak som vore intressant att veta vad det är för män och kvinnor som sitter på "censur" avdelningen på tidninarnaÄr det någon som känner någon sådan? *Är det normala människor

2009-04-07 @ 12:23:38
Postat av: Nalle i Växjö

Mosa SD taktiken fungerar inte.Senaste "mota SD kampanjen" i Expressen är nu undanstoppadNär ska media fatta att varje försök att få normala människor att tänka som reportrarna vill är dömt att misslyckas.

Varje gång dom kommer med något slaskigt försök, blir effekten den motsatta, men det fattar dom inte för dom är politiskt förblindade av att ha läst PK riktig litteraturEn sak som vore intressant att veta vad det är för män och kvinnor som sitter på "censur" avdelningen på tidninarnaÄr det någon som känner någon sådan? *Är det normala människor

2009-04-07 @ 12:24:09
Postat av: Antiism

Thoralf!http://antiism.wordpress.com/2009/04/07/sverigedemokraterna-medverkar-i-svt2-debatt/

Postat av: Per-Erik

Nu har Daniel Poohl från tidningen Expo med hemort i yttersta vänstern också vaknat till liv. Men vem hade väntat något annat från honom, då det det gäller att till varje pris (d.v.s. alla lögner tillåtna) ställa upp och försvara "kompisarna" på Kaliber!

Postat av: Knutte

Sverigebesöket:

"Knutte räknar upp det ena efter det andra om vad som sagts om Olof Palme och tycks på allvar mena att man inte får kritisera honom.

Men Palme var väl ingen gud som skulle inta en särställning? Eller har jag tänkt fel på något sätt?

Men förklara iså fall varför man kunde spotta på prinsessan Sibylla, det svenska kungahuset och därmed det svenska folket genom att måla henne i en groteskt vanvördigt sammanhang?"

Jag har inte sagt att man inte får kritisera Olof Palme. Men du missar poängen, Olof Palme var svensk statsminister när han möradades. Jag är inte speciellt imponerad av vårt kungahus, men ev. attentat på kungahuset skulle jag reqagera väldigt, väldigt starkt på.

Skulle man dessutom raljera över detta i en sång skulle jag bli ännu argare.

Tick Tack SD mot 10%:

"Palme, vad det han med bonnkatterna eller var det han som hade gang bang med Geijer och flickorna."

Vad säger man om det. Inte specillt intelligent.

Alexander den store:

"Att sen Palme en gång i TV och riksdag kallade USA och hela amerikanska folket för

"Dessa statans mördare "

Frånsett den felaktiga uppgiften att Palme skulle ha kallat hela det amerikanska folket för "Dessa satans mördare", så igen ,ma sjunger inte en raljerande sång över mordet på vå svenka statsminister, oavsett vad man tyckte om hans person. Ämbete är för mig så mycket större än personen.

Alexander den store:

"Vad som sägs eller sjungs på privata tillställningar i båthytter, ger jag blanka faan i"

Där har vi skillnaden mellan dig och mig, det är när någon är privat man verkligen får höra vad dom egentligen tycker. Jimmy Åkesson är en väldigt intelligent person, måste vara medveten om att han är pariledare "24/7".

Gör i kväl en hyfsad avbön när han ber om ursäkt för sin medverkan i nidsången.

Det tråkiga är att nu kommer fokus att vara på dessa representanter för SD:S dåliga omdömen att medverka att sjunga en nidvisa över ett statsminitermord, i stället för att seriöst diskutera invandringen och dess konsekvenser för Sverige och det svenska folket.

Kan man ta SD på allvar efter detta? Speciellt när man läser dessa kommentarer med ff ett riktigt Palmehat.

Igen Toralf undrar jag vad du tycker om allt detta?

du verkar ändå vara en rättrådig man med råg i ryggen och verkar inte vara rädd att kritisera vem som helst om dom gjort något dumt.

2009-04-07 @ 22:06:16
Postat av: Peter, den förste.

@KnutteHar själv träffat Palme en gång, besökte ett torgmöte med mina morföräldrar där han talade. Jag var nog runt tio år gammal då, autografen jag fick av honom är nog det jag kommer ihåg bäst. Har alltid varit imponerad av Palme som talare, han "slog" de flesta på sin tid, sedan kan man alltid ha åsikter om hans förda politik och vad det har medfört.Palme var ju en både en älskad och hatad person och hatet visade sig aldrig så klart som strax efter mordet på honom, kanske den här MUF sången är en sådan yttring (synd bara att ingen spelade in vår nuvarande statsminister när han sjung den), för jag är helt säker på att sången inte gjorts av en SD medlem, då Sverigedemokraterna inte existerade runt 1986. Tror dock att om Palme inte blivit mördad, så hade nog inte Sverige sett ut som det gör idag, vilket jag baserar bl.a. på nedanstående utdrag ur boken "Exit folkhemssverige" [1].Enligt Jonas Widgren [2]: "Men i oktober 83 började ... det komma irakiska kurder till Arlanda ... Några hundra i veckan. Och Palme ... blev väldigt besatt av den här frågan. Vilka är dom här och hur kan vi få stopp på dom på nåt sätt? Vad är lösningarna, vad är lösningarna på dom här? [ De lämnade ] sin fru i Iran, i nåt läger där och så kom dom över Östberlin till Sverige. ... För oss var det hälften, som kom över Östberlin......Efter valet kom genombrottet i förhandlingarna med Östtyskland. Olof Palme ledde dem och Widgren var med och kunde följa dem dag för dag.[F]ör Sverige var det ju oändligt mycket lättare ... att hota Honecker, därför att Palme hotade att bryta förbindelserna helt enkelt. ... De diplomatiska. Och vi hade inget att förlora. Vi hade några gamla gårdar och sånt där som svenskar hade förlorat. Och några fabriker, kanske. [ I ] vågskålen hade vi inga pengar [men] DDR hade få länder runt Östersjön som de hade någon sorts dialog med. Sverige var ett av dem. [ Det upplägget lyckades ] och då upphörde ju all inströmning ... över en natt."

P.S En annan riktig socialdemokrat som förtjänar respekt och erkännande är Åke Wedin (1936-2007) som är medförfattare till boken "Exit folhemssverige". Se [3].[1] Exit folhemssverige. Se http://exitsverige.blogspot.com (sökord: Palme)

[2] Widgren" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/JonasWidgren

[3] Wedin" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%85keWedin

2009-04-08 @ 00:26:58
Postat av: Tore

Det värsta jag vet, det är när människor utnyttjar barn sexuellt. Barn som tvingas till livslångt lidande, och många gånger leder detta till självmord! Barnen dirigerades från ett barnhem, utan att kunna försvara sig. Att försvara dessa handlingar, som nu görs här på bloggen är en värre handling än att låta folket veta vem gärningsmannen är/var. Han må gärna varit en djävel till statsminister, men en otäck fan visar avslöjanden! Så även om han varit levande idag, hade han erhållit liknande visor, för att folket skulle bli upplysta. Det startades en fond, Olof Palme-fonden, statliga medel ges, men inte fan ges det till de som utnyttjades. Du borde fan i mig skämmas, Knutte, att försvara denne parasit, som öppet ljög för svenska folket. Jag hoppas du inte själv är en pedofil, men fan trot!

Citera gärna du mina kommentarer, för jag står för 100 % av dem, och sanning är tydligen svår att svälja för dig, Knutte! Att utnyttja sin makt att dölja en avskyvärd handling, anser jag är det största svek en makthavare kan ha mot Sveriges befolkning. Och det enda jag idag kan göra är, att öppet visa min avsky mot denne pedofil...

2009-04-08 @ 03:14:59
Postat av: Alexander den store

Knutte:

OKI då rättar jag Palmes uttalanden:

Jag håller med dig att det är smaklöst att sjunga nidvisor. Det må vara om Palme, Nixon eller Reinfeldt.

Synnerligen om man är avlyssnad (Med STASI metoder)

och kallade för journalistik....Nej, det finns något som kallas urskiljning, vad som är intressant eller inte !Att sen Palme en gång gjorde utalande TV och riksdag som retade upp både amerikanska folket och politiker och andra.....Palmes utalanden om:VietnamUnder julen 1972 bombade USA Nord-Vietnams huvudstad Hanoi trots att fredsförhandlingarna inletts. Hemma vid köksbordet i Vällingby skrev Olof Palme en sen natt uttalandet som gjorde USAs regering ursinnig. De meddelade att den nye svenske ambassadören inte längre var välkommen. Svenska borgerliga politiker och tidningar rasade också, inte mot USAs president utan mot Sveriges statsminister. Från vanliga medborgare i USA däremot fick han 1200 tackbrev.

(Jultalet om Hanoi, 1972)FascismDen 27 september 1975 blev fem unga baskiska nationalister avrättade i Madrid. Ordern gavs av Francisco Franco, Spaniens fascistiske diktator. Olof Palme var brutal i sitt fördömmande och kallade regimen för "dessa satans mördare". (Tal, Satans mördare, 1975)I november samma år dog Franco efter 36 år som envåldshärskare. Demokratin gick inte längre att hejda, 1977 hölls de första fria valen och då fick de spanska socialdemokraterna 30% av rösterna.

Stig Malm LO:s dåvarande ordförande alla kvinnliga politiker för "Fittstimm" är väl bortglömt sen länge eller ?

Jag döper sån Journalistik till Lournalistik, sånt som Latrintömmarnas Befrielsefront på SR ägnar sig åt !

tolka det... !

2009-04-08 @ 04:00:04
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Knutte

Tore, väldigt allvarliga anklagelser du kommer med. Kan du backa upp dem med fakta?

Antydan att jag själv skulle vara pedofil och av detta skäl ursäkta OLof Palme, tycker jag är fruktansvärt! Vad är syftet med den kommentaren?

För det första är detta första gången jag hört aanklagelserna att Palme skulle vara pedofil, för det andra aå har du missat poängen.

Jag uttalar mig överhuvudtaget inte om Palme som person, utan det jag reagerat väldigt starkt på är att man raljerar

För mig ett väldigt osvenktbeteemde, hade varit mindre överraskad om detta skett i annan del av världen...

Återigen, vad tycker du Toralf om allt detta?

2009-04-08 @ 16:47:26
Postat av: Tore

Knutte! Jag tycker du skall skaffa den boken som jag hänvisat till. Själv visste jag inte, att Palme var inblandad, utan det kallades för "Geijer-affären" på 70 talet. Som jag tidigare påstått, hade jag en "sprattelgubbe" som jag drog i ett snöre varje morgon, och när Palme mördades var det inte roligt längre. Men så kom avslöjandet, att Palme som med stor energi avfärdat pedofilernas verksamhet, även han ingick i verksamheten. Om detta skrevs det mycket om "runt 02-03"! När sedan boken om detta kom ut, förstod jag kopplingen med Palmes förnekande. Därför säger jag det en gång till:

Att försvara Olof Palme med anledning av hans inblandning, då förutsätter jag att denna person har liknande åsikter som denne f d Statsminister Olof Palme! Tar du åt dig, är det dina bekymmer, ej mina! Jag har förmedlat min åsikt om de, som

utför dessa avskyvärda handlingar mot våra barn, som är vår framtid!...

God Natt!

2009-04-09 @ 03:32:16
Postat av: Knutte

Tore,

Bara för att det står i en bok behöver det inte vara sant. Med den logiken är allt sant i Pontus Mattssons bok om Sverigedemokraterna.

Men igen, du missar poängen. För min del bryr jag mig inte om vem som är statsminister vid ettev. attantat.

Carl Bildt kostade svenska folket 50-100000 jobb när han och Ann Wiible vägrade att släppa kronan fri i början av 90-talet. Detta räddade en massa pengar till dom rikaste familjerna i Sverige, men skapade en urusel ekonomi.

Självklart är det ändå inte ok med attantat mot Carl Bildt.

JAg vill inte importera et beteende från "bananrepubliker" i sydamerika, afrika och asien som innebär att det är ok med våld mot politiksa meningsmoståndare.

För mig är denna ståndpunkt typiskt evensk:

"Du har helt fel min vän, men jag är beredd att förvara din rätt att ha fel"

2009-04-09 @ 12:59:44
Postat av: Stefan K

Skulle det inte vara intressant om Kaliber infiltrerade vänstern och inte minst dess ungdomsförbund, för att se om det finns kopplingar till AFA och andra vänsterextrema våldsgrupper? Kanske man skulle hitta förövarna till ett och annat attentat som genomförts i landet det senaste året (glasbitar i kycklingar, bränderna i Södertälje exemplevis). Det skulle också vara intressant att höra Lars Ohlys och Kalle Larssons privata kommentarer om Sd och dess företrädare efter att ha intagit ett antal starka groggar.

2009-04-09 @ 16:58:33
Postat av: Knutte

Håller med Stefan, men för att det kanske finns fler som "släpper" det dom verkligen tycker när dom tror att ingen hör dom, det ursäktar inte handlingarna i kaliber inslaget avseende nidvisanom ett statsmiistermord.

Jag tror säkert att det sägs en massa dumheter bland dem du nämnt, när dom tror sig inte vara avlyssnade.

2009-04-09 @ 20:32:09
Postat av: Tore

Men för tusan, Knutte! Hur kan du blanda in SD i detta. Av vilken anledning skulle de inblandade 14-åriga "hororna" (de kallades för det) ljuga om detta, då de under rättegången namngavs, men ej pedofilernas.

Deanne Rauscher och Janne Mattsson skrev boken och

om det inte vore sant, hade rättsväsendet varit igång för länge sedan. Gå tillbaka till mina hänvisningar, där finns ytterligare hänvisning till

andra, bl a "Världen Idag", en kristen tidning.

När det gäller SD och bokskrivandet, är det tydligt så att ett politiskt parti får man skriva både fakta och lögn, utan att det tas någon hänsyn.

Då gäller det att bemöte detta sakligt och ärligt,

för att nå resultat. Och det är väl det som nu sker, eller har du en så dålig uppfattning om läget, att du måste dra in SD i pedofilernas värld?

Svagt Knutte, mycket svagt!...

2009-04-10 @ 00:09:23
Postat av: Tore

Dessutom Knutte, är det pedofilerna vi talar om!

Att dra in Carl Bildt i detta är mäkligt försvar!

"För min del bryr jag mig inte om vem som är statsminister vid ett ev attentat"

Skulle jag "missa den poängen"? Har jag påstått

att jag ville ha ett attentat mot en statsminister?

Du far med dina svepskäl! Människor som p g a makt

försvårar, förvillar, förnekar där de är den högste

makthavaren att bestämma, och där de är ondskan själv. Då har jag inget medlidande, varken som död eller levande! Speciellt också när det gäller pedofili mot oskyldiga varelser. Försvarar man denna typ av människor, då får man stå sitt eget kast!...

2009-04-10 @ 00:29:30
Postat av: Knutte

Ja du Tore.

Du pratar om pedofiler inte jag. Jag tvivlar på dina uppgifter, via boken du hänvisar till, att Palme var pedofil.

Att Fälldin och Geijer hade något "fuffens" för sig är jag övertygad om,

Jag har enkompis som på 80-talet jobbade med missbrukande tonåringar. Enligt han pekade två tjejer ut Fälldin som en f d kund till dom , när dom var på studiebesök i riksdagen i mitten av 80-talet. Om han var skyldig till detta? Vet inte. Min kompis är vädigt trovärdig person , dom fd missbrukabde flickorna då? Ingen aning.

Vad har Carl Bildt med deta tt göra, undrar du? Min poäng är att CArl Bildt politik under finanskrisen i början av 90-talet såg till att en massa människor förlorade sina jobb och pengar, för att regeringen envisades med att stödköpa kronan i stället för att släppa den fri. Pga detta hann många av våra "rikare" personer se om sina hus och på så sätt spara pengar på beskostnad av den lilla människan som vanligt. Detta har bekräftats av nationalekonomer.

Av detta skäl var en hel del människor väldigt irriterade på Bildt. Men jag hävdar ändå att attentat mot poltiker för att dom har följts sin övertygelse, i det här fallet att finansherrarna inte skulle förlora så mycket pengar, är ALDRIG ok.

Men SD då?

Jag tar det långsamt Tore.

Jimmy Åkesson är partiledare för SD, han medverkade och sjöng en nidvisa om ett statsministermord. Detta är kopplingen till SD.

Detta gjorde mig upprörd och besviken då jag har höga tankar om Jimmy Åkesson. Tycker att hans "halva pudel" i debatt var så där.

Slutligen Thoralf, tycker du att det är ok att SD;s partiledare sjunger en nidvisa om ett mord på en svensk statsminister?

2009-04-10 @ 17:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0