OPINIONS-UNDERSÖKNINGAR EFTER KALIBERS REPORTAGE.Undrar om Aftonbladet vågar fråga om Sveriges Radio är fria från politisk styrning.

Sedan Kaliber började sända sina program om Sverigedemokraterna har tre opinionsinstitut presenterat nya undersökningar. Givetvis har det varit oroligt att vänta på dessa för att kunna bedöma vilken effekt dessa program skulle få i opinionen.


Skulle många människor avskräckas från att sympatisera med partiet eller är det redan glömt. Som förtroendevald partiföreträdare och ordförande i Kalmar kommunförening och även kontaktperson för stora delar av länet får jag uppgifter om vilka personer som söker medlemskap eller beställer informationsmaterial. En sak är i varje fall säker och det är att intresset för partiet har definitivt inte minskat utan den har ökat. Vad orsaken till detta är kan jag inte säga men jag tror knappast att det kommande EU-valet är orsaken.

Kalibers program och den uppmärksamhet partiet fått i media är nog den troligaste orsaken.


Däremot tror jag faktiskt att effekten av detta program kan göra att de personer som sympatiserar med partiet är lite mera "försiktiga" med att redovisa sina åsikter. Smutskastningen av SD kan helt enkelt ha fått människor att inte svara på ett ärligt och uppriktigt sätt i opinionsundersökningarna. En sådan effekt anser jag vara ganska trolig hos flertalet av våra sympatisörer. Det kanske till och med är så att en del är oroliga för att opinionsundersökningarnas vetskap om partisympatier kan läcka ut till media eller andra som vill utnyttja detta.

Kan man lita på dessa opinionsinstitut när man inte kan lita på Sveriges Radio?


Med anledning av detta är resultatet från dessa undersökningar mycket anmärkningsvärt.

I dagens SIFO undersökning fick SD 2,8 % vilket är en ökning med 0,2 %. Demoskops undersökning som kom för ca 2 veckor sedan fick SD 4,2 % vilket var en ökning med hela 2,1 %. Den enda undersökning som SD gått bakåt i är Skop där resultatet var 3,2 % en tillbakagång från 3,6 %.


Min egen övertygelse är att partiet fortfarande är på uppgång i opinionsundersökningarna och att EU-valet kommer att sätta fokus på partiet ännu mer. Att vi sedan är det "enda" riktigt EU-kritiska partiet gör inte saken sämre.

Både Vänsterpartiet och Miljöpartiet har satt sig i samma båt som socialdemokraterna styr och därmed tystnar deras EU-kritiska hållning om de skall vara ett trovärdigt alternativ till riksdagsvalet 2010.


Om man tittar på resultatet på dessa läsarfrågor i Aftonbladet kan bara Sverigedemokrater bli större i kommande opinionsundersökningar.


Jag väntar bara på den första opinionsundersökning som ger SD mer än 6 procent. Att den kommer är jag helt övertygad om. Senast på valnatten i september 2010.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är en intressant farbror. Du dissar media och undersökningar då de inte gynnar SD. När de visar rätt reslutat för SD, slår du dig på bröstet och hävdar din och partiets förträfflighet. Hur ärliga och sanna allt plötlisgt är då. Den konspiration du verkar leva i Thoralf, den kan inte vara nyttig för dig eller din omgivning

2009-04-19 @ 21:05:55
Postat av: Maria

@Anonyma fegisenVilka partier visar inte upp dom undersökningar som visar framgång för sin egen politik? Inget unikt för SD. Skillnaden är bara att fulmedia aldrig kommenterar dom som talar till SD´s fördel utan tar bort dom om dom inte passar deras politiska agenda.Den enda konspiration som finns i Sverige är den som du och dina kommunistkompisar skapar i samarbete med Världens mest vänstervridna PK-media.

2009-04-19 @ 21:20:09
Postat av: HenrikP.

Kan bara hålla med Maria om "anonym fegis" uttalande här ovan. Var själv på ett valupptaktsmöte i Halmstad idag och det kom mycket folk så där kändes det verkligen att SD har vind i ryggen. Blir självklart lite konfunderad över opinionsundersökningar som visar nedgångar för SD men tror fortfarande att på valdagen vet väljarna att det är "på riktigt" och dessutom kan de vara helt anonyma.

2009-04-19 @ 21:46:18
Postat av: Anonym

Otroligt roligt att alla som kommenterar här och inte låter sig piskas av Thoralf tanke är vänster. Söta Maria, till att börja med är jag Sverigedemokrat. Jag är många ggr skeptisk till hur SD framställer sig, samt deras företrädare. Thoralf gör ett ok jobb här i Kalmartrakten. Men inte alls på det sättet ett parti borde drivas. Genom vettighet och saklighet. Han skvallrar och sprider osanningar. Inte undra på att ingen tar oss på allvar. Det är tyvärr de som kallar sig för eldsjälar,som kommer förstöra möjligheterna för SD att ta sig en maktposition i Sverige

2009-04-19 @ 21:47:48
Postat av: Peter

Alltså."Genom vettighet och saklighet?"Är det du sosse-Martin?

2009-04-19 @ 21:58:05
Postat av: Roberth Ström

Jag har varit övertygad sen valet 2006 att vi får ungefär 6% 2010. Jag litar inte ett dugg på alla poller som kommer. Det är som alla vet lite tabu att berätta att man ska ge Sd sin röst. Media gör allt för att svartmåla oss liksom de etablerade partierna. Afa ställer til det för våra företrädare. Sen påstår fulmedia att vi vill framstå som offer. Det är så pinsamt att man baxnar.

2009-04-19 @ 22:27:50
Postat av: Thoralf A

Anonym"Han skvallrar och sprider osanningar."Skvaller är ju en tolkningssak men osanningar er en helt annan sak.

Nu får du gärna räkna upp ett antal exempel på mina osanningar.

2009-04-19 @ 22:28:42
URL: http://thoralf.se
Postat av: carl

Stasi radio eko 22.00 bedrev radioteater- först sagan om att Svenskar vill ha EURO, sedan ville KD ha ny euro-omröstning, sedan ville Reinfeldt respektera folket! sedan sanningen finns på webben så går inte jag på indoktrineringen längre, gör ni?

2009-04-19 @ 22:45:24
Postat av: Rättvis

Här är Thoralf rent klockren i sin analys:

“Smutskastningen av SD kan helt enkelt ha fått människor att inte svara på ett ärligt och uppriktigt sätt i opinionsundersökningarna.”Och det går inte att uttrycka det bättre heller.

Men media verkar numera akta sig för att i triumf och synbart glädjerus förkunna ” att nu är det slut med SD”Dom har lärt sin läxa, nämligen den att svenska folket inte är lika lättlurat i fråga om invandringspolitiken.

2009-04-19 @ 22:52:39
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "Skulle många människor avskräckas från att sympatisera med partiet eller är det redan glömt."Du och andra SDare behöver inte oroa er om opinionssiffrorna, jag röstade på er i förra valet och jag personligen har övertygat mellan en till tre personer till att rösta på er i valen som kommer. Det betyder att ni kommer att få mellan 5.2 till 10,4% av rösterna i EU, landsting och kommunvalen. Anledningen till att jag tror på dessa siffror är för att jag inte tror jag är för mer än någon annan svensk. D.v.s. en medel svensson.

2009-04-19 @ 23:59:42
Postat av: Hr Fökk

ThoralfSkulle det spela någon roll om anonym börjar räkna upp ett antal exempel på sina antaganden.

2009-04-20 @ 00:17:47
Postat av: Per-Olof Persson

SD måste även öka antalet frågorNågra förslag till fler anhängare:1) Klargör för människor att ökningen av koldioxid inte skapar klimatförändringar. Miljörörelsen har lyckats att kapa beslutsprocessen inom FN. Den forskning som klart visar att koldioxid inte skapar klimatförändringar tas inte med i FN:s rapporter.2) Klargör att satsningen på vindkraft inte ger någon tillskott av el. Vindkraften är en opålitlig energikälla som kräver 100%-ig uppbackning av andra enegikällor. Exempelvis måste Danmark bygga kolkraftverk för att kunna täcka upp för vindkraften.3) Klargör att det är centralbank och banker som skapar konjunktursvängningarna. Högkonjunkturerna skapas genom att centralbanken har möjligheten att sänka räntan under marknadsräntan. Samtidigt har har bankerna enligt lag möjligheten att vid utlåningen skapa helt nya pengar utav ingenting.Detta leder till överinvesteringar, överkonsumtion, spekulationsbubblor, överbelåning och överutlåning ifrån bankerna. Eftersom denna situation är ohållbar på längre sikt så uppkommer kraftiga lågkonjunkturer. Det enda som kan lösa detta problem är att ha stabil penningmängd och marknadsränta. Detta kan lösas genom en guldmyntfot och 100%-iga reserver för bankerna.4) Klargör att det nuvarande penningsystemet skapar överföringar av köpkraft från fattiga till rika. Nuvarande system skapar vinnare och förlorare eftersom de som först får tag på de nya pengarna kan köpa innan pengarna höjer priserna. Det är oftast de rika som har möjligheten att ta lån och vid utlåningen skapar bankerna helt nya pengar utav ingenting. De nya pengarna kommer att stegvis att höja priserna (konsumentpriser, tillgångspriser etc). När de fattiga till sist fått tag på de nya pengarna har priserna redan stigit fullt ut.5) Klargör att full sysselsättning endast kan skapas genom att individen och arbetsgivaren själv förhandlar om lönen. Om produktionsresurserna inte ska bli lediga så måste priset på resurserna anpassas till arbetsgivarens intäkter. Arbetslöshet uppkommer i grunden pga lönekostnaden överstiger den intäkt som den anställde drar in till företaget. Företag producerar och anställer inte, om kostnaderna överstiger intäkterna.Företagens försäljningsintäkter har en maximal nivå som inte kan överstigas. Därför måste kostnaderna alltid anpassas till intäkterna. Företagens intäkter beror på hur stor penningmängden är och på hur ägarna av pengarna väljer att använda pengarna. Om exempelvis penningmängden är 100. Antag att människor får sin inkomst en gång i månaden, och när företagen köper ifrån andra företag så är kredittiden en månad. I detta fall kan näringslivets försäljningsintäkter per år bli maximalt 1200 (100 x 12).

2009-04-20 @ 00:27:17
Postat av: Knegarn

Du anonyme, Det svider hårt i skinnet att SD har framgångar va?Ett tips... skaffa dig något annat att hatobjekt för annars lär du få jobba övertid med ditt tandagnisslande framöver.

2009-04-20 @ 00:32:40
Postat av: Knegarn

Förresten... bloggen SD-bluffen verkar ha självdött. Inget nytt där sedan 25 mars.

Har de till sist insett att de bara värvade fler röster till SD med sina hjärndöda bloggningar?

2009-04-20 @ 00:36:14
Postat av: Carl kan inte sova hur skall ja orka upp i morn

Norstedts förlag med start 1837 har gett ut Superbra Svensk info av Herman Lindqvist. där får man veta allt som ex Stockholm blev bombat under WW2! det ex jag har har isbn nr 91-7313-145-8 hoppas de andra versinerna INTE har censurerats för när man hört allt är man stolt Svenskhttp://www.norstedtsforlagsgrupp.se/templates/panbok/PanBook.aspx?id=414862009-04-20 @ 01:11:01
Postat av: Robin_Shadowes

Bara bullshit att svenska folket vill euron. Dom enda som vill ha euro är nomenklaturan och dom rika med alla politiskt korrekta i spetsen. För 15 år seedan lät en majoritet av folket lockas av löftena om guld och gröna skogar, vilket sedan bara blev en tummetott. Folket låter sig inte luras längre av detta elit-projekt.

2009-04-20 @ 02:06:40
Postat av: Snaphanen

Jeg ser det så här: Dansk Folkeparti är altid underraporteret cirka 2 procent. Og de har bare gået främ sedan 1995.Jeg skulle gissa at SD är underrapporterade mindst 4 %. Om SD får 10 %, blir jeg inte förvånad.

2009-04-20 @ 02:24:39
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: oveg

Som man frågar får man svar:http://www.youtube.com/watch?v=2yhN1IDLQjo

2009-04-20 @ 05:39:33
Postat av: Stefan A

8% ca:380 000 röster är ingen omöjlighet för SD, bara lite drygt en fördubbling av förra valet,4 % är en hög tröskel, MP fick försöka flera gånger innan de är där de är nu, KD fick hjälp av centern att komma in trots sin då populära partiledare,blir nog lättare när man väl kommit in både ekonomiskt och medialt, ett riksdagsparti törs nog inte fulmedia smutskasta som nu sker med SD, och kalibers spioner hade nog tänkt sig för en eller flera ggr. innan de infiltrerade.

2009-04-20 @ 08:19:34
Postat av: Hr Fökk

Transparens, kan man inte diskutera utan bara "följa John" då faller tyvärr snart SD igenom alla spärrar.

Thoalfs blogg är i flera fall mycket intressanta men vid kritik, skriker ni som fågelungar, fy fy fy.

Många här på denna blogg är duktiga skribenter och troligen också SD medlemmar. Det vore katastrof om människor med andra åsikter och förslag börjar utsättas för rena påhopp eller kompakt tystnad, samma tystnad som kommenterats här väldigt länge och med stor vrede.

Alla är inte stöpta i samma form även om 7-klövern tycks tro det.

För egen tror/vet jag marknadsundersökningsföretagen inte alls låter sig påverkas för att PK tycker så.

Maria, Knegarn och HenrikP det är modigt av er att ställa upp med era riktiga namn.2007 fick "artister" 200 miljoner för ingenting via svenska folkets köp av tomma medier.

2009-04-20 @ 08:21:58
Postat av: s-e karlsson

Jo,jo , nu är det så här , den blodsugande vägglusen har ökat enormt i Sverige och detta skyller man helt frankt på svenskarnas flitiga resande , vilket kanske till en liten del kan vara sant , men jag för min del vill helt frankt skylla ökningen av vägglus på den flitiga invandringen ! om man betänker att det invandrar ca 100000 personer till Sverige varje år , så vore det väl konstigt om det inte på samma gång invandrar en och annan vägglus ? Man läser om Rosengård i Malmö där har ju kackerlackorna ökat enormt , vilka bebor Rosengård ? Jo, just det mestadels invandrare ! Det är samma sak med vägglus och TBC bägge delarna har varit utrotade i Sverige men tack vare de öppna gränserna och minimal kontroll så tycks dessa problem vara på väg tillbaka ! 1941 var jag sex år gammal då hade min far köpt ett litet torp i Sorunda mellan Sthlm och Nynäshamn och jag minns mycket väl att man var tvungen att cyanväteröka bostaden för att bli av med vägglusen ! Ska vi behöva börja med detta igen i Sverige ? Mbh S-E Karlsson .

2009-04-20 @ 08:45:56
Postat av: Peter

Något OT, men det får det vara värt.

Bert tar bladet från munnen.http://www.expressen.se/debatt/1.1538668/sossarna-behover-en-ny-august-palm

2009-04-20 @ 09:44:50
Postat av: Thoralf A

Hr Fökk och AnonymKommer man med påståenden om osanningar i mina inlägg på bloggen. Då är det självklart att man också skall kunna ange ett flertal exempel.Men anonym hade tydligen inget att komma med utan hans anklagelser är endast tomma ord i ren desperation över mina avslöjanden.

2009-04-20 @ 10:07:17
URL: http://thoralf.se
Postat av: Hr Fökk

Du efterlyste fakta av mig, det fick du i mängd. Massor åter finns att googla! Ändå blev din tystnad lika kompakt tyst som PK media. Kanske är du så okunnig i hur internet fungerar eller ser du inte längre än näsan. FRA och IPRED är så grova övertramp i den personliga integriteten att de kommer att straffa sig inom inte en för lång framtiden. Politikerna vill ligga i teknisk framkant ändå böjer man sig för Hollywood. Samma Hollywood som om de fått bestämma bara kunnat tänka sig att ge allmänheten SVT. Har väl inte på många år haft någon tilltro till domstolarna men när de också börjar böja sig för kapitalet då är det etter värre.

Jag har röstat på SD i flera val och skräms lika mycket som ni över dårskapen inom FN/EU och våra egna politiker. Som om de inte blir bortröstade från först EU, kommer att stifta lagar som filtrerar och begränsa de möjligheter vi har idag.

De är som sagt på god väg, massor av sidor har stängts ned som visat podofiler med bild. Sidor vars enda syfte var att informera barnfamiljer om dessa ashol

Man säger i Sverige att de aldrig kommer att skapa lagar som gör det möjligt att utstänga svenskar från internet utan domstolsbeslut. Sedan åker de ned till EU parlamentet och trycker på för sådana lagar.

Det finns alltid lösningar på upphovsrätter. Detta är definitivt ingen sådan och det syns också på Bahnhovs börskurs, för att inte tala om PP,s framgångar

2009-04-20 @ 11:04:45
Postat av: Ingeborg

Idag är det 41 år sedan den brittiske konservative politikern i Storbritannien. Enoch Powell höll sitt berömda tal "Floder av Blod" Det blev slutet på hans karriär. Vill Du veta mer om honom så kan Du gå in på följande:

http://www.bgf.nu/ij/sbr10.htmlJag citerar :

"När jag ser framåt fylls jag av förutsägelser; som romarna tycker jag mig se en "Tiberfloden skummande av blod". Detta tragiska och motspänstigt förnimbara som vi åser med skräck på den andra sidan Atlanten men som där är invävd i historien och statens själva existens, kommer till oss här av vår egen vilja och vår egen försummelse. Verkligen, det är här. I numerära termer, det kommer att vara av amerikanska proportioner långt innan slutet av detta århundrade."Endast resolut och brådskande handling kommer att avvärja det. Huruvida det kommer att bli allmänhetens vilja att kräva det, vet jag ej. Vad jag vet är att se det, men inte tala om det, skulle vara ett stort förräderi.Hur är det i Storbritannien idag? Engelsmännen flyr från sitt eget land."Två citat från Sverige på 1960-talet:"Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen, utan också i många andra avseenden."Tage Erlander (svensk statsminister och socialdemokratisk partiledare) 1965, med anledning av raskravaller i USA"Sverige har länge varit ett land med en osedvanligt homogen befolkning. Härvidlag håller stora förändringar på att ske. En ström av invandrare söker sig till Sverige för att arbeta här och stanna här kortare eller längre tid.Dessa invandrare kommer i allt större utsträckning från avlägsna länder med en befolkning av helt annat ursprung och en helt annan tradition än vår.""Det kan inte uteslutas att ras eller andra minoritetsproblem av en typ som i dag är okända i vårt land kan dyka upp och utvecklas i allvarlig riktning, om inte vakthållningen mot fördomarna är god..."Ur SOU 1968:68, "Lagstiftning mot rasdiskriminering":

2009-04-20 @ 11:11:01
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/Enoch_Powell
Postat av: Rättvis

Nu ska ortsborna anpassas till nudisternas seder. År det kanske fråga om någon slags EU-anpassning?

Ja den frågan måste ställas när Sundsvalls kommun anlägger ett nudistbad och därmed lägger beslag på ortens enda badplats till förfång för t ex barnfamiljer.

Upprörda ortsbor och sommarstugeägare hävdar unisont att de nu inte har någonstans att bada. Och var tog demokratin vägen, frågar man sig även.

2009-04-20 @ 11:14:00
URL: http://st.nu/opinion/ordetfritt/1.969454
Postat av: DDR2

Men oj vad trevligt med ett nakenbad. Badar gör man ju skönast som gud skapade en :-)

2009-04-20 @ 12:09:41
URL: http://exilen.eu
Postat av: Martin Isaksson

haha härliga siffrorsom sagt vad har hänt med SD bluffen förutom att de gav SD några hundra röster mer än innnan ?hahaha så jäkla bra

2009-04-20 @ 12:51:11
Postat av: Niklas Langballe

Idag är det exakt 120 år sedan!

2009-04-20 @ 13:07:58
Postat av: Rättvis

“Trevligt med nakenbad” För vem? Knappast för barnfamiljerna i vart fall.

Och vilken handläggning sen. Att inte svara i telefon tyde på att Sundsvalls kommun är medveten om det antidemokratiska i detta beteende.Men inför EU:s arrogans och perversa makthunger kryper de svenska politikerna som maskar.Det är bara det att svenskarna är rädda om sina barn och där har de SD:s fulla stöd.

2009-04-20 @ 13:13:50
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vem kommer inte ihåg den sk Westerbergeffekten. Trots alla undersökningar, även utanför vallokalerna så missade man totalt FP framgång i valet. Om jag inte minns fel så fick FP närmare 15%. Naturligtvis beror det helt på hur man ställer frågorna. Man kan få fram i stort sett vad man vill. Men är också övertygad om att många människor är rädda för att framföra sin åsikt pga olika anledningar som är väl kända vid dethär laget. Ska människor behöva vara rädda i en demokrati?

2009-04-20 @ 18:43:32
Postat av: Hulda

Niklas Langballe: Jo, det är exakt 120 år sedan Adolf Hitler föddes. En tragisk figur som världen kunde ha klarat sig utan.

Liksom andra tragiska despoter, Stalin, Mao, Pol-Pot,Castro mfl.

(Förstår att du är ute efter en helt annan kommentar om Hitler, men det får du inte här!)

2009-04-20 @ 20:17:18
Postat av: oveg

Thoralf,

OT, men ändå. Ta dig titt på Merit Wagers bloggning från igår där hon låter en väninna, en tidigare Migverksjurist, lägga fram ett radikalt (och bra) förslag om att inrätta särskilda uppsamlingsläger utanför EU:s gränser för personer som söker asyl, dvs nåt som liknar Tony Blairs gamla förslag om ett ”Safe haven” undan förföljelse för envar som söker asyl i nåt EU-land.

http://meritwager.wordpress.com/2009/04/19/forslag-till-asylprovning-pa-nytt-satt/Det här borde vara en röstfångande fråga för SD i det förestående EU-valet; det är ju en EU-gemensam fråga, en sån som Kommissionen borde ges ansvaret för. EU förhandlar i Barcelonaprocessen redan med länderna vid Medelhavets södra sida om en framtida anslutning till EU. Kontakterna finns således - kanske vore det möjligt att nu förhandla fram ett område där som Kommissionen kan leasa för ett ”Safe haven” där flyktingskälen utreds på ett likartat och rättsäkert sätt för alla. Och asylsökande som saknar asylskäl kommer inte in i EU – det är där den stora fördelen ligger.

2009-04-20 @ 20:18:15
Postat av: Niklas Langballe

Till "Hulda":

På sig själv känner man andra.

2009-04-20 @ 20:59:17
Postat av: Stora Småland

2009-04-20 @ 21:06:25
Postat av: Stora SmålandInvandringen är inget problem , det är en katastrof !Stora Småland

2009-04-20 @ 21:09:44
Postat av: Anonym

Det är egentligen skrämmande att det som hon säger ska behöva sägas. Så självklart borde det vara.

Som till exempel detta:”Lagen säger att det är en rätt att söka asyl från förföljelse. Asylrätten missbrukas i hög grad och detta måste vi tala högt om utan att behöva bli stämplade som främlingsfientliga.”Låt oss anföra ett analogt resonemang: Det är en mänsklig rättighet att slippa svälta. Likväl är det inte tillåtet att stjäla mat.Som sagt. Det borde vara onödigt att tala om detta.

2009-04-20 @ 21:15:50
Postat av: Thoralf A

ovegI mitt förra inlägg finns en länk till SD:s valplattform inför EU-valet. Under punkt 5 hittar du just detta förslag om safe haven.

2009-04-20 @ 21:27:02
URL: http://thoralf.se
Postat av: carl

några medelsvensson till som tvingats vakna:

lopteamok-misshandladesvenskarursinningslost.html" rel="nofollow">http://www.info14.com/2006-10-16-invandrarganglopteamok-misshandladesvenskarursinningslost.html

2009-04-20 @ 22:13:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I vår förvirrade värld kapitel 1

Bäste Hr Föök då vi tror, att om än något fult

manipulerat.Så vore det en politskt lysande ide att med full kraft hugga tänderna i IPRED-lagen.För att kickstarta en utveckling likt Fremskrittspartiet i Norge.

Det absolut viktigaste för ett parti är att ta sej in i riksdagen.Sedan rullar det på.IPRED-LAGEN kommer av historiker att jämföra med häxprocesserna på 1600- talet. En numera av Janne G på Aftonbladet omvänd

Ronny Goseplutt skriver heute :En

samling första o andragångsväljare KÄRNVÄLJARE !!!!!!!!!!!!!till ett främlingsfientligt parti som förväntas komma in i riksdagen nästa år.En generations vars främsta hjärtefråga är att få ladda ner från nätet.slut citatVilken fråga som är viktigast kan tydligen diskuteras.Skulle man nu göra ett politiskt magplask i frågan. Så har allas vår Ronny redan

placerat ett större antal väljare hos ett visst parti.En hel generation sviken av dom etablerade partierna

med en förväntat arbetslöshet på 28 procent nästa år

Skriver Ronny.(Holy hit)(plats för skratt)Så visst vibbar det lite hos pk-media.En viss uppgivenhet kan skönjas el?Ronny har inte frågat sej, vilket av dom etablerade partierna som styrt landet åt helvete sedan 1970-talet.Det fixar snart Jan G , får inte bli för mycket på en gång.Fotnot Det aktuella partiets namn har utelämnats av hänsyn till dom andra partierna.Så att inte partiet går över 15 procent i valet 2010.

2009-04-20 @ 23:04:32
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I vår förrvirrade värld Kapitel 2På tal om omvända journaliter har Gubben o jag berättat för en redaktör att han tillhandhåller en filtrerad produkt.(FÖRMODLIGEN UTAN INBLANDNING FRÅN VARBERGETS CENSUR AB)Om citat: Journalisten blundar för sin makt. Skrivet härromdagen av denne gentleman(givetvsi varför riskera sin karriär o bli den förste ofrivillige Sverigedemokraten i media)Blink blink Ronny...kom till Gumsan....Om detta är en produkt av vårt påpekande är i dagsläget oklart.Samma redaktör blir tydligen innehavare av mindre positiva mail.Ett med innebörden att han inte skall vara Pro-Serbisk.Bäva månde dom illegala droskägarna när denna redaktör lackar ur på allvar.Vi får hoppas att vår pedagogiska formel: journalist-myndighet-resurs.Översänd till denna redaktör nu aktiveras.Även en annan sund disskussion ang boken Media i samhället finns om än skitjobbig att tröska igenom

Försök själv gubben låg i migrän i tre dagar efter detta.

Fotnot Namnet på denna redaktör har utelämnats med tanke på hans redan utsatta situation.(Nåja lite jobb skall du väl göra själv din lågutbildade lantis)

2009-04-21 @ 00:14:51
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I vår förrvirrade värld Kapitel 2På tal om omvända journaliter har Gubben o jag berättat för en redaktör att han tillhandhåller en filtrerad produkt.(FÖRMODLIGEN UTAN INBLANDNING FRÅN VARBERGETS CENSUR AB)Om citat: Journalisten blundar för sin makt. Skrivet härromdagen av denne gentleman(givetvsi varför riskera sin karriär o bli den förste ofrivillige Sverigedemokraten i media)Blink blink Ronny...kom till Gumsan....Om detta är en produkt av vårt påpekande är i dagsläget oklart.Samma redaktör blir tydligen innehavare av mindre positiva mail.Ett med innebörden att han inte skall vara Pro-Serbisk.Bäva månde dom illegala droskägarna när denna redaktör lackar ur på allvar.Vi får hoppas att vår pedagogiska formel: journalist-myndighet-resurs.Översänd till denna redaktör nu aktiveras.Även en annan sund disskussion ang boken Media i samhället finns om än skitjobbig att tröska igenom

Försök själv gubben låg i migrän i tre dagar efter detta.

Fotnot Namnet på denna redaktör har utelämnats med tanke på hans redan utsatta situation.(Nåja lite jobb skall du väl göra själv din lågutbildade lantis)

2009-04-21 @ 00:17:33
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Sorry för dubletten kattjäveln Fidel hoppade på tangentbordet.

2009-04-21 @ 00:21:15
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Förlåt oss våra synder Per-Olof Person,Vi tror att lägga den texten under näsan på på en tilltänkt ny partimedlen oavsett parti.Är att ta en betydande risk att vedebörnade aldrig mer befattar sej med politik för all framtid.Även om avslutningen med den matematiska formlen är brilliant.

2009-04-21 @ 08:32:42
Postat av: Jonas Franzen

Thoralf. Jag vill bara påpeka att det finns en vesäntlig skillnad mellan forskning och public service. Forskningen måste visa på en tes, en intressant ingång, en teori som ska bevisas, innan de får pengar. Public Service har sina pengar oavsett vad de gör. Självklart innebär det att forskningen styrs en hel del beroende på vem som betalar. Om Phillip Morris betalar en forskare för att undersöka rökning så är det ganska troligt att de vill hitta ett svar som säger att rökning är ofarligt. Är det däremot Folkhälsoinstitutet som rekommenderar forskningen och det betalas av staten så är mer troligt att forskningen kommer fram till att rökning är farligt. I public Service finns det ingen som beställer reportage eller förväntar sig vinklingar. Det är en vesäntlig skillnad.

2009-04-21 @ 11:02:32
Postat av: salasso

Är "Gumman o Gubben på Getingen" onyktra inlägg typiska för SD:s väljare så ångrar jag att jag någonsin röstade på partiet.

Maken till svammel hittar man inte ens hos FP även om deras budskap brukar vara mer välformulerade men i praktiken lika tanketomt.

2009-04-21 @ 16:09:15
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Salasso sluta tjura nu.Man skall väl var lite försktigt med små synpunkter om man skrivit Citat:Allas åsikter är lika mycket värda.Det är mycket snack om röka, på samt kröken.På ett sätt har du rätt .En av oss har sysslat med frågorna proffisionelltDet är väl kanske inte det du avser .Vem vet vi kanske känner varandra.Om nu Tore tycker att vi skrivit nåt som han kan ställa upp på kan väl han få tycka det.Om Sverigedemokraterna tycker att Sverige skall gå ur EU så kan dom väl få göra det.Vi betvivlar inte att du är kung i din egen värd .Skulle du däremot få för dej att invadera rebubliken Getingen så är det ingen bra ide.Hur glad skulle du bli om vi skrev om dina inlägg tack för ingeting.Eller att du är en komplett stolle .Det vore inte så roligt så det avstår vi ifrån. Puss o kjam

2009-04-21 @ 19:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0