MÖRKNINGEN I BAROMETERN FORTSÄTTER

Östran har idag en artikel på nätet där man i sista meningen informerar sina läsare om att gärningsmannen är politiker för Socialdemokraterna. Bra, Östran.

Detsamma kan man inte säga om allianstidningen Barometern som fortsätter sin mörkning av partitillhörigheten. I artikeln som finns i den tryckta upplagan är man så hemlighetsfull att man inte uppger namn på den partiföreträdare man talat med och inte heller namnet på den nämndordförande som tidningen intervjuat.



Personen är dömd till 10 månaders fängelse och ändå mörkar tidningen partifärg. Varför? Frågan är om inte till och med personer som begår sexuallbrott borde namnges i media.

Den som följt Kalibers reportage om Sverigedemokraterna vet att då finns det inga hämningar i media när det gäller partifärg. När det gäller Sverigedemokrater är det uppenbarligen en helt annan journalistik kod som gäller. Detta gör mig riktigt förbannad och upprörd.

Det kanske finns de som läser min blogg som tror att jag skriver om allt jag får veta och som personer tipsar mig om men så är faktiskt inte fallet. Vissa saker har jag hitills inte ansett att det hör hemma på min blogg men efter den senaste tidens förföljelse av oss Sverigedemokrater har jag allvarligt börjat att fundera kring varför jag inte skulle utnyttja min blogg i samma syfte. Detta också med tanke på vad vissa lokala politiker uttryckt på sina bloggar. Besöker man Kalmar Tingsrätt så hittar man ett och annat som tidningarna inte uppmärksammar eller mörkar.
Jag återkommer med lite "påskgodis".

Birgitta Axelsson-Edström (v) som är ordförande för den nämnd där den dömde socialdemokraten sitter i driver ju en blogg där hon ofta skriver om oss Sverigedemokrater i förtäckta ordalag som grisar och svin.
Ett "fint" exempel är följande från den 28 november 2006



Nu väntar jag med spänning på vad Birgitta Axelsson Edström skall kalla denna sexbrottsling i sin egen nämnd på sin blogg!
Risken är nog stor att denna skenheliga och hycklande kvinna väljer tystnaden i sin omsorg om sexbrottslingen.

Kommentarer
Postat av: Sverige på¨rätt väg

Per Dahl skriver några rader om SD i dagens Barometern på opinion.Ett litete genmälle o en Twiggly kanske.

2009-04-09 @ 11:02:12
Postat av: Dragan Klaric

Jag är helt övertygad om att kommunisten kommer att skydda sin pedofila socialistiska vapenbroder till varje pris. Som många vet så är ju kommunister kända för att krypa ner i fel sovsäckar som man kan läsa i dessa två inlägg http://www.klaric.se/archives/345 och http://www.klaric.se/archives/355



Glad påsk :)

2009-04-09 @ 11:09:23
URL: http://www.sdtelevision.se/
Postat av: Info

I ONDSKANS DÅRHUS



Jag begravde nyligen min gamla mamma. Som jag tyckte mycket om. Hon i sin tur tyckte mycket om sin egen mamma.



"Ren ondska har aldrig tidigare grinat mig så rakt upp i ansiktet."



Jag minns, att när jag tittade ner i gravhålet på den vita urnan, som innehöll min mammas stoft, och vände huvudet åt höger och såg mina avlidna släktinmgars namn på två gravstenar



"smutsiga svintrynen"



så mindes jag, att min mamma inte ens på sin hundraårsdag kunde förstå, att hela Sveriges befolkning skulle bytas ut mot somalier. Jag försökte varna henne. Alla offentliga svenskar var i och med denna hennes uppfattning ute efter hennes liv.



"klarar jag mig utmärkt utan"



Nu är hon till min stora sorg borta på den naturliga vägen. Men själv är jag kvar. Jag drömde för resten i natt om att någon som hette Birgitta Axelsson-Edström-Karlsson-Svensson-m.m. i spetsen för ett stort antal journalister från Sveriges radio och samtliga, svenska dagstidningar invaderade den lilla lantkyrkogård, som jag nämnde ovan. Skrikande och jublande. För att riva ned och demolera varenda liten mossig gravsten, som bar ett svenskt namn. Där åkte mamma och pappa. Där åkte Wedholms, min mammas och pappas ungdomsvänner. Rasister och nazister, hela bunten. Birgitta Edholm-Svensson-Karlsson och Sveriges radio gjorde sitt jobb väl.









2009-04-09 @ 11:18:52
Postat av: Antiism

Thoralf det är som det är...men folk kommer vakna upp ur sin Törnrosadröm en dag!



Önskar dig Thoralf och alla andra Sverigevänner en riktigt glad påsk!



/Antiism

2009-04-09 @ 12:18:45
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Magne

En vanlig dag i Södertälje.



http://lt.se/nyheter/1.109423



Här skrivs det om utvisning av förövarna.

2009-04-09 @ 13:36:11
Postat av: carl

birgitta lever i en egen värld avskärmad från Verkligheten på gatan. PK-indoktrinerade folket umgås bara med ja-sägare och andra karriärhycklare.

hon kunde ta en cykeltur bland "sina" väjare. eller allra helst använda sin långa semester i Afrika utanför de skyddade turistmrådena.



läs om hur afrikaner ser på Svenskar när de inte sitter och fjäskar på migrationsverket eller försäkringskassan!

http://adielsson.se/blogg/?p=113

2009-04-09 @ 15:06:15
Postat av: Rättvis

Magne

Detta är helt fruktansvärt. Sånt trodde jag bara hände i krigstid under ockupation.

2009-04-09 @ 15:35:09
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Magne! detta är sossepaktens och alliansens reslutat av deras politik. tänk på alla de tjejer som inte vågar, orkar driva en process. skam och hot i skolan gör att mörkertalet är enormt.



pk-karriär-isterna hävdar att Svenska tjejer är "främlingsfientliga" då de bara anmäler gärningsmän som har utlänsk härkomst!

2009-04-09 @ 15:57:17
Postat av: carl

dom 1200 Miljarder i skatt hur fördelas dom? när kommuner och landsting måste spara medan makteliten vill tvinga kommuner att försörja ännu fler.

http://sydsvenskan.se/sverige/article225473.ece

2009-04-09 @ 16:13:51
Postat av: Rättvis

Ja politikerna konkurrerar ju om de kriminellas röster. Förr var de borgerliga för hårdare straff och ville att medborgarna skulle skyddas av lag , polis och fängelser.



Men kommunisterna och sossarna har hela tiden friat hos de kriminella genom att bygga luxuösa fängelser, dalta med fångarna, lagstifta om låga straff och dra ned på antalet poliser så att brott överhuvud taget inte ska kunna beivras annat än i ringa utsträckning.



Det är naturligtvis medborgarna som kommer i kläm. De rånas misshandlas, våldtas och utsätts för stölder och inbrott.



Men vad har då politikerna för nytta av en sådan ordning?



Jo de kriminella och deras familjer röstar mangrant på sossarna eller kommunisterna. Det är faktiskt genom detta vedervärdiga mutsystem som sossarna kunnat säkra sin makt och så många årtionden.



Uträkningen har varit att kärnväljarna dom röstar s eller v i alla fall.



Men nu räknar moderaterna på samma sätt och försöker att få de kriminellas röster.



Att han fick dubbelmördaren överförd från USA är ett led i detta vidriga röstfiske.

Så Barometern kanske skriver med små bokstäver om sossepedofilen av ren partilojalitet.

2009-04-09 @ 16:21:57
Postat av: Martin Isaksson

hej lite off topic men ni måste läsa detta från en blogg av en tjej som tävlingcyklar genom afrika men hänsyn till att EU vill ta hit 50miljoner såna raketingejörer.



obs detta får ni inte se i packat och klart



http://adielsson.se/blogg/?p=113

2009-04-09 @ 16:26:14
Postat av: Rättvis

Det är skrämmande hur mycket information som media undandrar väljarna. Tänk vilket antidemokratiskt beteende. Men gudskelov att vi har Thoralfs blogg och många andra sverigedemokratiska bloggar som drar fram allt som PK mörkar i ljuset.



Thoralf skriver: Östran har idag en artikel på nätet där man i sista meningen informerar sina läsare om att gärningsmannen är politiker för Socialdemokraterna. Bra, Östran.”

Håller med att det är en bra början. Men det behövs mycket mer. Bland annat får man inte lämna väljarna i sticket. För det är ju väljarna som ska bestämma vilka politiker som ska sitta i riksdag, landsting och kommun.



Men här verkar pressen väldigt ointresserad av att värna om demokratin. För utan information till väljarna så kan dessa inte annat än i blindo utöva sin makt att styra landet - Ja demokrati betyder faktiskt folkstyre.

2009-04-09 @ 16:47:44
Postat av: nybropensionären B.Nilsson

Önskar alla SD:are en riktigt Glad Påsk!



Och var försiktig med 'Påskmusten'!!

2009-04-09 @ 16:54:54
Postat av: carl

man ser ut som ett åskmoln när man skall ut i påskhandlingen efter att fått veta sanningen på Fria Nyheter.

och värre blir det när makteliten inte vet om att vår hembyggds kommun är snart i konkurs och måste spara utan vill tvinga kommunen med lagar att försörja ännu fler personer!

http://sydsvenskan.se/sverige/article225473.ece



vad kan man göra? kanske informera alla med hjälp av flygblad det kan väl inte va förbjudet att sammanställa vad myndigheter uppger, printa ut och dela ut överallt;

http://www.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf



2009-04-09 @ 17:05:41
Postat av: s-e karlsson

Vimmerby kommun gjorde inte fel när man nekade en kvinna socialbidrag för en utlandsresa . Kvinnan hade ansökt om bistånd för att kunna hälsa på sin mor i Pakistan . Länsrätten i Kalmar Län slår nu fast i en dom att en resa utomlands till en asylsökande persons hemland normalt inte ingår i begreppet skälig levnadsnivå ! För en gångs skull så tycker jag både Vimmerby kommun och Länsrätten Kalmar län har gjort precis rätt ! Man ska inte komma hit och få uppehållstilstånd och sedan åka hem på semester till det land som man flytt från !

S-E Karlsson .

2009-04-09 @ 18:08:57
Postat av: Rättvis

Enligt SD-kuriren så har många av de systematiska gruppvåldtäkterna ägt rum i en invandrarförenings lokaler. Invandrarföreningarna åtnjuter normalt generöst stöd från stat, kommun och landsting.



Det är alltså det allmänna som tillhandahållit pengarna. Sådana bidrag måste stoppas. Den saken är klar.

2009-04-09 @ 18:10:53
Postat av: Martin Isaksson

syrianska föreningen var det dessa hedermän var med i.



spelar tydligen ingen roll vilken religion de har så är de lika sviniga ändå, måste vara nåt error i deras DNA.

2009-04-09 @ 18:29:04
Postat av: Rättvis



Kom att tänka på att våldtagna kvinnor kan få asyl i Sverige, “få skydd”, som PK kallar det.



Men var ska kvinnor och barn från Södertälje söka skydd? Var finns gratisförläggningarna? Får de startbidrag, möbelbidrag, lägenhet, dagpenning och hyran betald?



Neeeeejjjjj. Skyddet är ju inte till för svenskarna.



Eller har jag fel ?

2009-04-09 @ 18:39:41
Postat av: Martin Isaksson

@ rättvis



helt rätt det är bara invandrare som kan få skydd i sverige om det blir förföljda och våldtagna osv



svenska tjejer som blir förföljda av horder av utläningar från MENA länderna och balkan har inget skydd här.

2009-04-09 @ 18:43:45
Postat av: Anonym

@ Martin Isaksson

Och Rädda Barnen räddar väl inga svenska barn? Tror dessutom att Rädda Barnens chef är kommunist och Stalin var ju pedofil. Måste vara en knepig sits för henne. Men i botten är hon väl PK och skiter därför sannolikt i den svenska barnen som skändas.



Det gör säkert Bengt Västerberg i Röda Korset också.



Eller har någon hört talas om några insatser?

2009-04-09 @ 18:55:05
Postat av: Info

DRAMATISKA INSTITUTETS CHEF



en kvinna av en viss börd, fick nyss en otroligt lång tid på sig i Sveriges radio att förklara, varför vi andra, av annan börd, var fullkomligt undermåliga, när vi inte tyckte att det var lämpligt, att Konstiga Institutert gjorde EXAMENSPROV i att läsa upp porrnoveller för nioåringar i Nacka.



Jag bör i sammanhanget nämna, att det hela naturligtvis gällde lesbiska småtjejer, som tog varandra på blygdläpparna och flämtade. Och stönade. Och flämtade.



Hur som helst. Jag skulle vilja tala om för den flämtande, kvinnliga nollan, cirka sexton år, i Sveriges radio, att jag faktiskt en gång kände fru Institutets far. Med judisk kroknäsa. Han var en nästan konsertpianist, och vi blev mycket goda vänner. På kort tid.



Hörde ni, vad jag sa? Vi blev goda vänner och han hade inte en tanke på att läsa lesbiska pornoveller för femåringar. Om jag nu skulle fråga honom (han dog för några år sen) om han skulle sympatisera med mig eller med Sveriges radios eller hans egen landsmaninnas dekret, så misstänker jag, att han skulle mumla... Ja, jag vågar inte ens skriva ut vad.

2009-04-09 @ 19:14:09
Postat av: Skeåning

Håller med dig Thoralf. Det är otroligt hur uppenbart färgade media är. Det är bara att vända på steken. Hade det varit en Sverigedemokrat så hade det varit ute på varenda löpsedel.

Tyvärr så är det nog alldeles för många som fortfarande låter sig vaggas in i den falska trygghet som bland annat kvällspressen står för, framförallt aftonbladet.

Men eftersom man fortsätter att neglichera dom enorma problem som finns ute i vårt land, som de sju riksdagspartierna i symbios med media skapat, och de därför eskalerar för varje år, så måste bubblan spricka tids nog. Kolla bara på Malmö, bränderna blir värre i Rosengård för varje gång, nu kastas dessutom kniv mot polis och brandår, man skär sönder brandmännens vattenslangar, aftonbladet med omnejd tiger. Istället attackerar man de som vill lösa de problemen, det är så ryggradslöst att det saknar ord. Men verkligheten kommer hinna ikapp till slut. Bara knyta näven och köra vidare. Glad påsk alla!!

2009-04-09 @ 19:28:09
Postat av: Rättvis

Det är inte bara det att Stalin var pedofil. Den saken är för övrigt ingen skröna utan väl dokumenterad och bevisad.

Dessutom vet vi ju alla att kommunister är våldsfixerade och många gånger med ett psyke som om de vore hämtade från ett dårhus.

Men att Karl Marx var en svår rasist kanske är en nyhet för de flesta.



Gå in på länken och läs och häpna.

Postat av: Magne

När det gäller just gruppvåldtäkter så är inte alla muslimer gruppvåldstäktsmän MEN alla gruppvåldstäktsmän är muslimer. Detta enligt mig och min verklighet. Det finns enskilda våldtäktsmän som är etniskt svenska och sjuka men dom är i minoritet.



Stackars, stackars oss Svenskar för vad som komma skall.

2009-04-10 @ 00:19:24
Postat av: Magne

Och PK-isterna skriker efter fler och fler kulturberikare samtidigt får barnen t ex simulera matlagning i hemkuskapen och åldringarna får käka en vecka gammal sunken stekt strömming importerad från långtbortistan. Kanske, kanske kommer personal och rullar runt den sängliggande Olga i sänghalmen för att hon inte skall få liggskav. Har man någon åsikt om detta så är man en ond nazist och rasist. Bor man i Slöddertälje har man det än värre.

2009-04-10 @ 00:45:07
Postat av: Rättvis



@ Magne

Man påminns ständigt om hur politikerna slösar bort våra pengar så att det inte blir något kvar åt pensionärerna.

684 000 kr kostade det att flytta Annicka Östberg till Sverige. Hur många miljoner det kostat i övrigt vet jag inte.

Däremot vet jag att folk på äldreboende får nöja sig med ett halvt ägg därför att stat och kommun måste spara.



2009-04-10 @ 01:01:32
Postat av: Magne

Nä nu ser jag helheten; Det är ju Vellinge kommuns fel för att dom inte tar emot några stackars kärlekskåta stackare som bara vill kulturberika oss otrogna satar. Om vi bara sprider ut berikningen så försvinner den i statestiken. Allt hänger på Vällinge denna rasistiska kommun.

2009-04-10 @ 01:02:06
Postat av: Magne

Annika Östberg har mina djupaste sympatier men vad det gäller Cubasvensken som fick flyga regeringsplan samt den senaste krulltotten kvällspressen samlar namninsamlingar åt ger jag blanka attans åt. Jag har inte satt mig in i frågan då kvällspressen är så angelägna, då anar jag ugglor..

2009-04-10 @ 01:08:38
Postat av: s-e karlsson

Frågan jag ställer mej är varför kunde inte Annica

Östberg flyga reguljärt ? Det kanske bara hade kostat 10000-15000 tusen .

Glad Påsk alla ! S-E Karlsson .

2009-04-10 @ 08:05:10
Postat av: Stefan A

Östberg har iaf. haft den goda smaken att erkänna och har suttit av 27 år, men jag har aldrig hört någon raketforskare erkänna någonting, i stället har orden rasism och diskriminering haglat i luften,kostnaden för Östberg var bara en bråkdel av vad det kostade att frakta hem "svenskar" från Libanon och Gaza.

2009-04-10 @ 09:15:51
Postat av: s-e karlsson

Stefan A ! Annica Östberg har även mina sympatier , tycker att hon har "lidit " nog, men för den skull behöver man ju inte gödsla med svenska skattebetalares pengar ! Vi ska väl snart hämta en " svensk " journalist nere i Etiopien och då blir det ju en resa till förmodligen till samma kostnad ! Mvh S-E Karlsson .

2009-04-10 @ 10:14:53
Postat av: Magne

Själv hade hon säkert nöjt sig med att paddla kanot hem. Inte hennes fel eller val. Sen tycker jag det är osmakligt av t ex aftonspyan att just spy galla över hennes ungdomliga förehavanden. Tycker dom inte hon sonat sitt straff? Just för att hon är etnisk svensk, det är det det handlar om. Dom är så hatiska mot allt svenskt. Men gruppvåltäktsmän med muslimskt utsprung som endast får fyra års utvisning reagera de inte mot.

2009-04-11 @ 00:40:20
Postat av: Marcus Swärd

Det var inte jag som gjorde det. Det var min torso!!!

2009-04-13 @ 18:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0