MAIL TILL BLOGGEN

Såg att ni nekar SD att köpa reklamtid medan andra partier har fritt fram.
Vad är det för öststatsfasoner? Givetvis skall SD också kunna agera på samma villkor som de andra partierna.

Sluta dumma er nu och visa att ni är demokratiska!


Svar kom idag:  
Fler har haft liknande klagomål som du.
Jag kommer att ta upp detta med TV4:s vd Jan Scherman i Nyhetsmorgon imorron bitti 8.45. (LÄS IDAG)


Med Vänliga Hälsningar
Tittarombudsmannen
Janne Andersson
Gästprofessor Södertörns högskola
TV4
115 79 Stockholm
020/ 44 44 44
tv4.se/to

Skall bli intressant att se om de rätta frågorna ställs av tittarombudsmannen.

Kommentarer
Postat av: Tony

Ja det ska bli intressant,hoppas han tar upp frågan i sändning!

Bra jobbat Thoralf!

2009-04-29 @ 08:16:18
Postat av: Thomasson

Ja, jag var nog före dig med det där. =)

2009-04-29 @ 08:45:44
Postat av: Stefan A

Inte ett enda svar kom det från Scherman,och det är klart, enda skälet är att utestänga SD, det kunde han inte säga rätt ut, blandade ihop äpplen och päron, politiska debatter med reklam,fy fan vad ynkligt!

2009-04-29 @ 09:00:51
Postat av: Knegarn

Det sades ju i alla fall att detta var det som just nu fyllde tittarombudsmannens mailbox mest... Både SD-medlemmar och andra reagerar på det odemokratiska.

Till valet 2010 hittar de säkert andra kriterier som gör att SD kan hållas utanför.Trots att forskare och professorer gång efter gång säger att sådana här saker bara gynnar SD så fortsätter man i sin desperation att försöka hålla SD utanför. På många områden.Man vet nämligen att förhållande i Sverige är värre än i våra grannländer där SD's systerpartier är bland de största partierna. SD är ett 25-30%-parti om demokratin hade tillåtits fungera här.

2009-04-29 @ 09:18:50
Postat av: Hulda

TV4 kommer att tappa i trovärdighet om de verkligen stoppar en ev. SD-reklam.

Tror inte att de räknade med folkets reaktioner...

2009-04-29 @ 09:21:19
Postat av: AWSvensson

Om jag som driver affär nekar en muslim att handla pga att jag inte accepterar personens åsikter, vad tror ni händer då.För inte tror jag att TV 4 står bakom allt som annonseras i den skitkanalen.

2009-04-29 @ 09:23:52
Postat av: Nalle i Växjö

Rasistisk artikel i SMP som utpekar etnisk grupp som användare av drogen KatLäs länken

2009-04-29 @ 09:36:58
URL: http://expo.se/forelasningar.html
Postat av: Nalle i Växjö

Fel länk, gör nytt försök

Postat av: AWSvensson

Tre moderater hoppar av i Högsby.Det tycks vara en allmän trend med politiska avhopp inom kommunpolitiken och problematiken är på intet sätt ny. Vadå , media har väl enbart förmedlat detta som en SD grej.

2009-04-29 @ 09:47:54
Postat av: Stefan K

Döm själva

http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.971228&renderingdepartment=2.34562

2 minuter in i programmet

2009-04-29 @ 10:04:30
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

TV 4 har beslutat om reklam i Eu-valet sedan länge.

Man har fått ägardirektiv att SD inte skall få delta med reklaminslag.Sedan har programdirektören Göran Gidenfeldt tagit ett eget initiativ

för att rädda sitt eget skinn ,med i logikens namn ta bort Juni listan.Detta utan att fråga ordergivaren.Samt mörkat det beslutet .Varför sitter inte Gidenfeldt med Titto utan Scherman.TV4 har stämt av med kritiken från andra partier som narturligtvis uteblivit.Schermans framträdande har nog varit preliminärt bokat sedan länge .Resonemanget om att till riksdagsvalet sitter SD i kommuner samt Eu så då blir det skillnad.Vilka kommuner sitter Junilistan i.Antingen ett sätt att snyggt backa till riksdagsvalet.Eller åtminstone låta folk tro det.Beslutet att utestänga SD även där är nog tyvärr redan fattat.Resonemanget är så irrationellt så han kunde lika väl ha sagt jag har fått mina order.Här gör han en fuling genom att jämföra äpplen och päron.Det blir lite väl genomskinligt.Förmodligen har samma beslut redan att fattats till riksdalsvalet 2010 .Man la bara en dimridå för att få folk att tro att SD skulle få vara med med TV reklam.Scherman har givit PK-samhället ett målvaktsansikte samt dessutom flera röster åt SD.Man kan väl bara hoppas att SD minskar umgänget med TV4 succesivt över tid .I takt med att väljarandelen stiger.Glöm inte bort att Fremskrittspariet toppat på 35 procent av rösterna i Norge nu ca 30 procent.Även en del riksdagsbeslut som rör TV4 kommer väl att fattas i Sveriges riksdag i framtiden.Så SVENSSON tycker du att Sveriges försvar är lite fisigt numera.Att sheriffen funkar dåligt. kostnaden för Sveriges invadrarpolitik är något hög.Att det är vilda väster i skolan.Så får du nu lägga till att landet styrs av vänsterjournalister på Sveriges riksradio, samt familjen Bonnier.I det enda landet i Västvärlden

där folk lever i en diktatur lyckligt ovetande om det.Att man sedan kallar Sverige för världens bästa demokrati får väl anses som patetiskt.Fallskärmar till höger o vänster 1.5 miljon invadrare vilka månag skall försörjas för all framtid.Skulle du känna likadant så gå och RÖSTA den 7 juni I EU-VALET samt NÄSTA ÅR i RIKSDAGSVALET .Det är dags att detta vansinnet får ett slut, och att landet kommer upp på spåret igen.Detta är i SVERIGE mera viktigt än allt annat det är BRÅTTOM nu klockan är 5 över tolv.2009-04-29 @ 10:28:37
Postat av: Knegarn

Den dagen SD sitter vid rodret bör man väga in detta och mycket annat när TV4's koncession skall förnyas. Något annat bolag kan ta över.

2009-04-29 @ 10:38:47
Postat av: Gammelsvensk

Om Scherman tror att han åstadkommer något negativt för Sverigedemokraterna så får han nog tänka om. Sd har ju redan fått världens bästa reklam. Jag skulle tro att Gomorron Sverige ses av väldigt många människor och då särskilt de äldre som kanske är skeptiska till Sd. Titto är väldigt populär och han gjorde ju verkligen sitt genom att inte släppa iväg Scherman utan att ställa på honom ordentligt. Schermans svar på hur han ska ställa sig efter valet var väldigt avslöjande när det gäller var han har sina "ickesympatier".

2009-04-29 @ 10:58:02
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Roberth Ström

Tittarombudsmannen gästprofessor på Södertörn. Jahapp så mycket för opartiskthet. Någon som tvivlar på hans lojaliteter?

2009-04-29 @ 11:05:05
Postat av: Sven Duva

Där plockade SD några röster till.

2009-04-29 @ 11:48:53
Postat av: Gregorius

Vi har ett litet problem! Ponera att TV4 ger efter och ansluter sig till demokratiska värderingar. Följande scenario är inte otänkbart. Samtliga riksdagspartier kommer att protestera högljutt och kraftigt ta avstånd från TV4´s beslut och mediadrevets aktivitet kommer att öka betydligt. Även den reklambyrå, som hjälper SD att nå ut med sitt budskap kommer att drabbas. Den blir, som man säger, rökt! Gud nåde det företag ICA, KF, H&M m.fl., som i framtiden engagerar den här reklambyrån! Vi känner reklamens makt och vet att det krävs professionell hjälp för att nå ut med ett budskap och hoppas på framgång med sin produkt(varor eller tjänster). Vilken reklambyrå vågar ställa upp och hjälpa SD i det rådande politiska klimatet, såsom det speglas i massmedia? Man går lätt in i djup depression när man tänker på bristen på yttrandefrihet i vårt fosterland.

2009-04-29 @ 12:03:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

De främlinglingsfientliga krafterna i Sverige har inte fått något genomslag i det offentliga rummet som i Norge o Danmark.Tack vare att dom etablerade partierna inte inbjudit till debatt.I grannländerna har det politiska mönstret rubbats på ett grundläggande sätt där har arbetarölesen samt socialdemokratin rubbats försvagats av invandrafientliga partier.Detta kan man bla läsa i av Invandrarverket beställda vetenskapliga annalys av det rasistiska och främlingsfientliga läget i landet.Analysen är gjord av Ulla Ekström von Essen vid Södertörns Högskola.Där bla JANNE ANDERSSON TITTO uppbär lön dom kanske känner varandra vem vet.

Som källmaterial har 28 ordförande intevjuast varav 24 är SOCIALDEMOKRATER.(Antalet kommune är närmare 300 i Sverige)(lite styrning kanske)Analysen är på drygt 200 sidor.En intressan personlig slutsats från Gubben o Gumman: Är att, i Norge så har Fremskrittspartiet 30 procent.Därför att en fri debatt kan äga rum .Även om Von Esssen utrycker det på sitt sätt .I Norge bor således minst 1.5 miljoner rasister.Hur tror du det med den fria debatten i Sverige Svensson.Det är någon som skojar med dej.Kan TV4 vara en av dom? (ingen tv reklam från SD tillåts)Gubben o Gumman påstår på fullt allvar att vi inte lever i en demokrati.Vad tycker du?Vi tycker Jan Scheerman kan börja med spetsknyppling istället för sitt nuvarande värv som chef för TV4 .

2009-04-29 @ 12:58:15
Postat av: Rättvis

”Janne Andersson Gästprofessor Södertörns högskola” Vad är detta för figur?

Södertörns högskola har inte namn om sig vare sig om kvalitet eller vetenskaplig nitälskan.

I själva verket är Södertörns Högskola en uppsamlingsplats för gamla kommunister som där åtnjuter statlig försörjning.Och när Scherman är ute efter lite “ objektivitet” så vänder han sig till Södertörns högskola.Så, som sagt, vem är denna gästprofessor. Vad innebär ordet “gästprofessor” i detta sammanhang och vilka är hans politiska meriter.

2009-04-29 @ 19:48:49
Postat av: Roberth Ström

Rättvis det innebär förmodligen samma sakn som alltid inom vänstern"Vi har rätt och ni andra ska hålla käft"

2009-04-29 @ 20:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0