LOVERBOY

Fick en intressant kommentar på min blogg som jag tycker att mina läsare inte skall missa. Har lite skrivkramp och tidsbrist för tillfället, därför tackar jag Debattör för kommentaren och lägger ut den i detta inlägg.

I Nederländerna finns fenomenet "loverboys". Det är välklädda araber eller andra turkaktiga som "förälskar" sig i unga utsatta flickor, mestadels "vita" flickor. Denna förälskelse börjar med uppvaktning, dyra presenter och solresor. Flickan som ofta väljs ut för sitt dåliga självförtroende blir lätt imponerad av att en snygg kille (ahummm)ger henne så mycket uppmärksamhet. Förälskelsen blir snart ömsesidigt och det är då fällan slår igen. Arabens kontrollbehov kommer fram och flickan pressas allt mer. Araben säger sig ha hamnat i trubbel och behöver snabba pengar och eftersom han har tagit så väl hand om flickan kan hon väll tjäna ihop några slantar åt honom. Han skulle ju aldrig fråga henne om det inte vore den sista utvägen. Han älskar ju henne så mycket. Går hon med på det så är det horhuset nästa (efter första gången blir nästa gång enklare), vägrar hon blir det ofta långdragna gruppvldtäkter för att knäcka flickan psykiskt. Sedan är det bordellen som gäller.
En annan variant är att flickan beröms för att vara bra i sängen. Pojkvännens kompis Ibrahim råkar komma på besök och snabbt kommer samtalet in på trekanter eller varför inte gruppsex. Pojkvännen (den s.k. loverboy) uppmanar flickan till att visa för polaren Ibrahim hur bra hon är i sängen. Han står 100% bakom henne och skulle göra honom jätteglad om hon ställde upp för kåte Ibrahim. Flickan gör det för att blidka pojkvännen. Efteråt får hon en avhyvling av pojkvännen då han inte litar på henne längre då hon så lätt hoppade i sängen med Ibrahim. Hon har ju fått så många dyra presenter, biobesök och middagar och nu är det återbetalningsdags.
Sedan är vägen till bordellen inte lång.

Sexslavsverksamheten utspelar sig i arabtäta områden och är ofta välbevarade hemligheter araberna emellan.

Problemet med loverboys är ett mycket välkänt och uppmärksammat fenomen i Nederländerna och är så omfattande att alla flickor i åldrarna 13 och uppåt blir informerade i skolan om farorna med s.k. loverboys. Inga fantasihistorier som Lilja-forever (som är om inte fantasi i varje fall ett stort undantag). Fenomenet uppmärksammas mycket i media och tidningarna -mycket mer frispråkiga än sina presstödsberoende svenska motsvarigheter- skriver ofta om detta.

Min poäng är följande: mot bakgrunden av arabernas kvinnosyn och mot att såväl Sverige som Nederländerna har en mycket mycket stor andel araber / turkaktiga bland sin befolkning borde fenomenet även finnas i Sverige. Rättare sagt det finns även i Sverige. Vi vet bara inte omfattningen.

Man kan nästan gissa varför detta inte uppmärksammas i Sverige. Någon som har någon idé om hur vi kan få reda på mer om detta fenomen här hemma i Sverige?

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Är ingen nyhet direkt och att det har funnits i arabvärlden hur länge somhelst. Är ju bara slutprodukten av en kvinnosyn som är allmänt utbredd i arabvärlden. Men som vanligt så är de väl de demokratiska samhällets fel att visa kulturer,folkslag, religioner och för den delen människor beter sig som svin, grisar,as,kräk.Men de måste ju vara demokratins och Sveriges fel hela skiten. För vi försöker ju rädda varenda tok genom att ta hit eländet så nåt måste vi ju gjort

eller hur ? Sverige är grunden till kriminalitet,våldtäkter,terrorism o fan o hans moster ! måste ju vara så och nu ska vi ändra på allt !! för vad i helvete håller vi på med annars?

Dessa länder har väl egna lagar och regeringar som får ta hand om sina jävla medborgare förhelvete.VAKNA SVERIGE !!!!

2009-04-22 @ 08:26:52
Postat av: Hulda

För mig var detta en nyhet och jag mår illa av att läsa detta.

Men att tänka sig att Lukas Modison skulle göra en film om detta på "Lilja forever"-tema är tyvärr helt otänkbart.

Den politiska korrektheten skördar nya offer...

2009-04-22 @ 10:49:15
Postat av: AWSvensson

Vad man skulle göra med dessa arabdrägg överlåter jag till Martin Isaksson att avgöra. Jag skriver under in blanco.

2009-04-22 @ 11:02:10
Postat av: Fallaci

Det kan sluta i mord. I Kalmar blev en kvinna mördad av sin "Loverboy", en 31-årig algerier vid namn Kerrar. Han bodde i Sverige och fick socialbidrag som utbetalades till ett konto i Algeriet!!!!!! Den svenska naiviteten har inga gränser!

2009-04-22 @ 11:06:38
Postat av: pelle

sorry thoralf

trodde ett tag att ha ha ha-dåren va sdare

jag kan se stollen sitta framför datorn o skriva ha-ha-ha innan han börjar sina knäppa inläggen sån individ är det något fel på och det otäcka är att han inte är medveten om det självrent politiskt är han ofarlig där gör han sd en stor tjänst

sd framstår ju som rena hi-tec i jämförelsejag ställde en fråga angående sd s ideer om flumskolan

vad tänker ni göra åt eländet??

pelle

2009-04-22 @ 11:16:10
Postat av: Info

SVAR TILL GUBBEN OCH GUMMAN PÅ GETINGENJag har läst. Uppmärksamt.

Intressant."ch så går katten lika däjävla vi bäst i bärrden och så lärare ska dödas"Tja, herr Gubben och fru Gumman. Jag har läst era enorma, ostruktureade textrader. Mitt i desamma hittade jag ett angrepp på mig. Du ville döda alla lärare, eftersom de påpekade, att "svensk" inte, som du påstod, skulle stavas "sjännsskk". Utan "svensk". Språkpoliser osv.Jag tillbringade fyra år i Uppsala för att bli filosofie magister i svenska, nordiska språk ock engelska.Litet snåsaker. Sedermera blev jag filosofie doktor i ekologisk botanik. Bara skit. Gubben och Gumman ägnar hela sin tid åt att hacka på mig, mina kunskaper, min person.Generalerna Gubben och Gumman kan allt i hela världen och äger hela världen. Utom en enda sak. De vågar inte möta mig. Inte ens på hundra meters avstånd.

2009-04-22 @ 11:24:51
Postat av: Gubben oGumman på Getingen

Goder morgon din gamla plantskole terroist?Som vanligt gäller det, att vara måttlig med T-spriten el glykolen .Rent vetenskapligt gränsar klunkoholism till insane då kranen är öppen.100 meters avstånd blir bra med tanken på explosionsrisken.Som du vet gäller hälsoregeln ingen T-dojja innan kl 12.Ok man blir tor o

tark men levern mår inget bra.Den egentliga enda positiva effekten är att rökningen upphör då risken för att flyga i luften vid tändandet av en cigg är för stor.Katten Fidel meddelar att han är fiso-lofile magister i grannens rabbat minsann.Som du vet inga invasionsförsök på Getingen.Det kommer att få slaget om Kursk att likna melodifestivalen i jämförelse.Ha en bra dag vi säger väl traglitrasso för gammal vänskaps skull.

2009-04-22 @ 12:25:46
Postat av: Haddock

Sökte på "loverboys Netherlands" och fick bl.a. upp:"In the Netherlands, young migrant boys seduce a growing number of young girls with the aim to have them working for them as sex workers. Their technique is very sophisticated and they often operate in groups. In 2000 research on involuntary prostitution showed that at least 900 girls, in the age between 16 and 24, were working under these conditions."

http://gateway.nlm.nih.gov/MeetingAbstracts/102250210.html

"Two anonymous vice officers of the Beurstraat police station who have worked in this area revealed in October 2005 that there are two main groups of human traffickers on de Wallen, the "loverboys" and a group known as "the Turks". The group of loverboys consist mostly of young Moroccan males who use romantic techniques to persuade young women to work for them as prostitutes. The Turkish group concentrates mainly on the trafficking in Eastern European prostitutes."

Wallen" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/DeWallen

"Addressing the lover boy problem - Zwolle

Lover boys are often young men who seduce underage girls and then force them into prostitution. The girls become emotionally and financially dependent on their 'boyfriend' and to them there appears to be no way back."

Policy/Securityandcrimeprevention/Anticrimepolicy/Genderanddomesticviolence/loverboys1002.html" rel="nofollow">http://www.eukn.org/netherlands/themes/UrbanPolicy/Securityandcrimeprevention/Anticrimepolicy/Genderanddomesticviolence/loverboys1002.html

2009-04-22 @ 12:43:51
URL: http://exilen.eu
Postat av: vmm

Jag tycker inte om språket i inlägget men det visar ändå på en sak som jag tycker är viktig: det blir problem när kulturer lever sida vid sida. Problemet är inte att människor från olika kulturer lever sida vid sida utan just att kulturerna gör det. Våra uppfattningar om vad som är okej och vad som inte är okej inom sexualitet är oerhört präglade av kulturen. När människor som har olika kulturell bakgrund lever sida vid sida så är det som att be om problem. Inte minst när det gäller sexuella frågor.

2009-04-22 @ 13:38:51
Postat av: AWSvensson

Rätt uppfattat , olika kulturer skapar problem, förklara det för de som fortfarande tror på det mångkulturella.

2009-04-22 @ 14:13:27
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När gumman o jag skulle byta proteser i centrala KalmarFår vi syn på först tre berikare med en automobil.Lite längre sitter 4 berikare o fikar i vårsolen utanför Cafe Kamelen lite norrut strosar tre sociala turister och tittar på naturen.Det är då riksradion skräller till i vår Volvo pv

Kålmården har skänkt små skrindor till ett dagis,

som nu vädjar om privat hjälp ekonomiskt till transporten från Kålmården till Dagiset.Även en större förening vid namn Cancerfonden vädjar om lite stålar såsom Hjärt o Lungfonden.Detta då i ett land med 57 procent i skattetryck

I Högsby ryker brandkåren ut med två man.(5 man måste det vara för rökdykning)Medans invadrarverket utökar lokalerna i Högsby.Vi påstår på fullt allvar att NORGE, DANMARK, FINLAND har en bättre friskare invandrapolitik än Sverige .När det gäller heders relaterat våld, lover boys med mera kan ju ev disskusionssugna vända sej till kvinnojourerna el Socialdemokratiska arbetarpariet

Dom i särklass största rasisterna i Sverige som blundar medvetet om detta.I frågan om invandring kan säkert våra Nordiska grannländers ambassader i Stockholm (nummerbyrån har nr dit)hjälpa dej med dina synpunkter.MVH Gubben o Gumman på Getingen2009-04-22 @ 14:51:17
Postat av: World Traveller

Nu naat helt annat - ser i KVP att foerstaklassarna i Perstorp nu bara faar gaa i skolan 4 dagar i veckan. Kommunen har inte raad med mer. Tycker jag aer ynkligt. Varfoer inte foerbjuda alla flickor att gaa i skolan? Det skulle ju bli en mycket stoerre besparing.

Sverige gaar en straalande framtid till moetes, hela samhaellet anpassas nu till Islam med hala-tv, halal-butiker, moskeer oeverallt, muslimer paa hoega poster i riksdagen och Europas stoersta oekning av analfabeter :-)

2009-04-22 @ 15:41:45
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Haha? lagt bort titlarna idag .Det mycket förståndigt att generellt sett sluta med krimminalitet.

Flyende tjuv fastnade i dike med gyttja upp under armarna.Står det i tidningen idag.Vi vill samtidigt varna för öl i kombination med antideprissiv medicin.Är rena våldtäcktsdrogen.I o med att föreningen .Vi tar dej gärna i 2:an ökar i byn.Så bör man vara vaksam.2009-04-22 @ 16:04:25
Postat av: salasso

Info, strunta i honom och hans tirader. Problemet är bara om den här sidan blir känd för att acceptera ostrukturerat svammel eftersom det blir lätt för motståndare att koppla svammlet med just SD. Den som tiger anses ju samtycka.

Enligt min erfarenhet bör man tiga ihjäl störda troll. Snart nog hittar de någon annan sida att hemsöka.

2009-04-22 @ 16:05:11
Postat av: Martin Isaksson

Jaså AW svensson jag får bestämma vad som ska göras ja givetvis ska de ju ha standardstraffet som bla PK sverige dömmer liknande achmed till dvs 6*45min lektionern med Socialtant om hur dum han har varit, då jäklar han de lärt sig läxan.2009-04-22 @ 16:27:50
Postat av: pelle

finns det någon sd are som har en ide om flumskolans vara eller icke vara

pelle-igen-

2009-04-22 @ 16:42:11
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Alla har rätt att uttrycka sin åsikt.Slut citatPonera att någon träffat välutbildade Gotlänningar

som dessutom är några hejare på att kriga

Så får man ju helt klart betrakta det som politiskt intressant.Skulle någon däremot tycka att politiken på flera områden spårat ur.Får det väl närmast anses som svammel.Tiga ihjäl partier el medmänniskor är inte snällt

görs väl egentligen när man inte har sakliga argument.Däremot är det nog helt rätt att en del stollar som snurrar runt i cyberrymnden egfter att ha blivit utslängda både här o där.

2009-04-22 @ 16:43:32
Postat av: Robban

Du är säkert smart men du har inte så mycket kärlek eller förståelse i ditt hjärta, Jag tycker synd om dig.BesökDicksson.blogg.se

2009-04-22 @ 18:02:34
Postat av: Carl

på 80-talet när invasionen av Iranier och Iraker började hörde man talas ofta om Svenska tjejer som råkat ut för förförare med stall av Svenskor i göteborg och stockholm som råkade ut för "Bjudningar". inte konstigt terrorister kan Sprida HIV i Sverige och europa och sedan ta över land efter land när de otrogna västerlänningar dör bort.

2009-04-22 @ 18:10:47
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Snappat: I media.Vår Gotlänske rånare på Öland

har fått skadestånd för att finkats, något misstänkt för rånet i Färjestaden.Har dock torskat rejält i bomb attentatet mot en åklagare.Nåja man kan inte lyckas jämnt.Fotnot Gotlänning är fingeratAlla riksdagspartier utom Moderaterna är överens om att papperslösa flyktingar skall få sjukvård,skitbra då kanske våra gamla får den vård dom betalt för .Synd bara att Molgan skall trippar omkring på en röd matta och välkomnar Turkiet till Eu-inträde.Fast det slipper vi ju om vi inte är med el vad säger du Salasso förlåt vi kunde inte låta bli.Fotnot Molgan heter något annat i verklighetenVi noterar att Högsby kan tillgodo räkna sej en våldtäckt mot barn.Bör väl följas upp kanske.Gud förbjude att det är ett statistikbrott.En man i Nybro har dömts till 8 års fängelse för mordförsök .Medan en man bördig en bra bit utanför Grimskär.Tidigare fick 10 år för ett grymt mord i Oxhagen.Olika skola domarna falla i vår herres hage.

Lokalt: i en utfrågning av politiker.Säger Johan Persson citat:Att hyrorna är höga i Kalmar gör inget folk flyttar hit ändå slut citat.Det hela bör väl stämma bra övererens med Centers förslag om ökad invandring till länet, hyran är inga problem.Kan vi då förväntas oss nya svenskar på Vasallgatan som artiklen handlade om, el rättare sagt att folk flyttar därifrån pga höga hyror, i Kalmarhems nybyggda bostäder.Här finns ju även Ljusstaden att tillgå.Praktiskt ur släktsynpunkt .Hyrorna är inga problem.Centerpartiet i Mönsterås får väl bygga nytt tyvärr.Men detaljplanen för attraktiva bostäder på bla Oknö är klar .Dock får ej Mexi-tegel användas .Någon djävla måtta får det väl vara.I vår egna funderingar så bör väl skafferi-trollen få det svårt på nätet Då citat:Enlig min erfarehet bör störda troll tigas ihjäl slut citat.Med ett sådant kul nick vore det ju synd.Även skägglös är ju kanon skrattar ofta åt det nicket(obs inte inläggen)Sköt om er var i värden ni befinner er bröder o systrar.

2009-04-22 @ 18:17:33
Postat av: Ingeborg

Hörde ni riksbankschefen Stefan Ingves som i samband med att styrräntan sänktes sade högt och tydligt att eftersom vi har kronan den svenska så har vi hur många variationsmöjligheter som helst. Medan euro... Dagen innan stod Jan Björklund och pläderade för att vi måste ha euro. Vilka svin till politiker vi har. Vi skall vara solidariska. Frågan är om inte kommunisterna finns i varje parti. Det är kommunisterna som hela tiden tjatar om solidaritet. Men var har vi vänsterfeministerna nu apropå alla våldtäkter och balkongsläpp?

2009-04-22 @ 18:46:05
Postat av: Martin Isaksson

thoralf loverboys har funnits här ett tag ett exempel var en lokal i gislaved där de hade mass horor både från utlandet och svenska tjejer som var utpressade att vara där dvs av loverboys.var nog 3år sedan polisen satte stop för detkan tillägga att det endast var berikare som besökte den lokalen (som låg mitt i gislaved) på nätterna.

2009-04-22 @ 18:47:06
Postat av: World Traveller

Laeser i Skanska Dagbladet att flera svenska kyrkor "maaste" rivas. Och flera moskeer saalunda "maaste" byggas.

2009-04-22 @ 20:32:03
Postat av: Thoralf A

pelleAngående skolpolitik så tycker jag att du skall besöka www.sverigedemokraterna.se och gå in på "Våra åsikter" så hittar du ett handlingsprogram för skolpolitik.

2009-04-22 @ 22:38:39
URL: http://thoralf.se
Postat av: pelle

hallå thoralf o ni andrajag har ett bra tips

lyssna på p1 ett program som heter good old days--vetandes värld--

det handlar om att bli gammal i sverige

bla om myten att vi inte har folk att försörja dom gamla om några år

pelle

2009-04-23 @ 00:07:56
Postat av: pelle

här kan ni gå in o läsa om lars tornstams forskning

Postat av: pelle

gå in på detta istället det andra vart fel

"vi behöver invandring"

detta argument har jag hört till leda

detta slår hål på myten

pelle

Postat av: Hilda Egglebrecht

Gubbjävlar min dotter gråter hela tiden. Kommer hon att bli stenad

2009-04-23 @ 14:25:19
Postat av: Kulturkamp

Som någon tidigare skrev så är tyvärr detta ingen nyhet. Det är dock inte bara personer från arabvärlden som ofta gör sådana handlingar, även från östeuropa. Någon som kom ihåg den kontroversiella dokumentetären från 2000 kallad Buy Bye Beauty med Pål Hollender, där Hollender hade sex med en öststatskvinna medan hennes kille var närvarande, allt för pengarnas skull?

2009-04-26 @ 19:46:25
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Fy f*n vad du är vidrig. Att du inte skäms människa! Så jävla patetisk! Ta tag i ditt liv, innan det är försent, fortfarande finns tid för förlåtelse!Det är sådana som du som gör att jag skäms över att vara svensk! Trångsynhet och svinighet är vad din personlighet utgör idag. Du har valet att fortsätta eller att förändra. Öppna ögonen!

2009-05-17 @ 22:13:53
Postat av: Anonym

Fy f*n vad du är vidrig. Att du inte skäms människa! Så jävla patetisk! Ta tag i ditt liv, innan det är försent, fortfarande finns tid för förlåtelse!Det är sådana som du som gör att jag skäms över att vara svensk! Trångsynhet och svinighet är vad din personlighet utgör idag. Du har valet att fortsätta eller att förändra. Öppna ögonen!

2009-05-17 @ 22:14:26
Postat av: Debator

"Postat av: vmm

Jag tycker inte om språket i inlägget men det visar ändå på en sak som jag tycker är viktig....."Angående språket så antar jag att du hänger upp dig på det flerfaldigt förekomamnde "araberna" och "turkaktiga". Jag har inte för avsikt att använda mig av det avtrubbade begreppet "invandrare". Vi har nämligen massvis med invandrare i Sverige som sköter sig exemplariskt och de ska aldrig behöva förknippas med avskum från mellanöstern som inte VILL sköta sig.

Det passar heller inte att kalla samtliga för muslimer då det finns minst lika vedervärdiga typer som kallar sig för kristna. Jag syftar på syrianer och kurder som finns i såväl muslimska som kristna upplagor. Kvinnosynen är ungefär lika snevriden hos båda grupper.

Det är i slutändan utseendet som lättast skiljer oss åt. De flesta iranier, irakier, syrianer och för den delen även kurder ser ut som turkar. Därav förenklingen "turkaktiga". Du får jämställna det med begreppet "asiater" eller latinos". Turkagktigt är -rätt ska vara rätt- medvetet provokativt. Jag är trött på att inte kunna nämna saker och ting vid sitt rätta namn.

Som hjärntvättad ursprungssvensk blir man naturligtvis chockad av ett sådant språkbruk. Det må vara hänt.

2009-07-12 @ 11:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0