INTE PRESSETIK NÄR ÅLDRINGAR RÅNAS?

Idag fick jag ett mail från ansvarige utgivaren på Östran, Ulf Carlsson, där han hänvisar till följande pressetisk regel som han stödjer sig på när han vägrar publicera mitt genmäle.


10. Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande. 


Samtidigt kan man i Östrans nättidningen läsa om hur åldringar blir rånade på sina pengar efter att de besökt banken. Läs artikel.

Notera sista meningen som lyder enligt följande.

"De beskrivs vara i 18-20-årsåldern, mörka, och de talar dålig svenska."

  

Nu tycker jag att det är jättebra att tidningen skriver att det handlar om personer med utländsk bakgrund som begår dessa brott mot åldringar. Men frågan är om även detta strider mot de pressetiska reglerna? Att de talar dålig svenska, har det någon betydelse i sammanhanget?

Eller är det så enkelt att det handlar om att jag som Sverigedemokrat skall stoppas från att få ett kraftfullt genmäle publicerat i tidning och då använder man de pressetiska reglerna som ett svepskäl bara när det passar tidningens syften.


Kommentarer
Postat av: Gammelsvensk

"Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande."Nu är det väl så att det ofta har betydelse för sammanhanget och vill man inte bli "missaktad" så får man väl uppföra sig därefter. Media är ju själva väldigt bra på att skriva så att man ska utgå ifrån att det är etniska svenskar som är bovarna. Det blir ju följden av att de utesluter allt som skulle kunna antyda att det är personer med utländsk bakgrund som är inblandade.

2009-04-01 @ 20:45:45
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Martin Isaksson

alla är jämlika men vissa är mer jämlika än andra

buga er för det nya herrefolket som sätter svensken på undantag.

2009-04-01 @ 20:49:44
Postat av: Hr Fökk

Off TopicDenne nye Bahlool eller "andlige man" är inte samma halvfigur som "handlaren" från fredagens inlägghttp://www.bahlool.se/archives/2725

2009-04-01 @ 20:55:23
Postat av: LN

Besök http://justitiemordilund.blogspot.com/

och upptäck den oförblommerade

SOVJETSTANDARDEN på dagens svenska rättvisa!

2009-04-01 @ 21:17:44
URL: http://justitiemordilund.blogspot.com/
Postat av: Per-Erik

-> Herr FökkJo det är samma mytoman som enligt Thoralfs IP-koll kommer från Landskrona, men som själv påstår att han är från Helsingborg.Lägg inte ner mer energi på Trollet, utan strunta i hans vämjeliga ”svada”! En person är inte värd ett bättre epitet än vämjelig då han skriver att ”Ni sprider precis samma fördomar, lögner och hat som man spred innan man mördade Tutsier, innan man mördade zigenare och judar i tyskland osv.”

2009-04-01 @ 21:36:29
Postat av: Hr Fökk

Östran och vad de nu heter har ingen framtid. Desto vassare Internet blir, desto mer pengar tvingas Wanja och Måna frigöra av skattebetalarnas pengar.

2009-04-01 @ 22:50:20
Postat av: Hr Fökk

Östran och vad de nu heter har ingen framtid. Desto vassare Internet blir, desto mer pengar tvingas Wanja och Måna frigöra av skattebetalarnas pengar.

2009-04-01 @ 22:53:38
Postat av: Bahlool

Per-Erik hur har du sett Thoralfs IPkoll? Såg inte det publicerat här..har ni några möten jag missat eller skriver ni och försöker förfölja oliktänkande?

Jag bor i Helsingborg och använder 4 olika ip, men inget av det visar upp att det är i Landskrona..jag tror ni borde förbättra er underrättelsetjänst ;)

2009-04-01 @ 22:58:39
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Tore

Bahlool! Av vilken anledning behöver du fyra IP? Du är en skurk som jag informerat dig om. Och du är från Landskrona! Nu blev du allt skraj, när du påstås vara från Hälsingborg! "Sankta Maria", väl...

2009-04-01 @ 23:28:06
Postat av: Per

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4790328.abNi borde låsas in och sen ska man slänga nyckeln! Jag skäms verkligen över detta naiva beteende från den Sverigedemokratiska ledningen! fy skäms!

2009-04-01 @ 23:30:32
Postat av: Per

Tore jag är från stockholm. Nybrogatan 20 välkommen

2009-04-01 @ 23:31:09
Postat av: Bahlool

Tore inte alla har kriminella handlingar i tanken som dig och dina gelikar. Som Per visade, ni springer efter våra svenska tjejer :( SLUTA UPP MED SÅNT!!

Jag har fyra ip för att jag redan sagt jag äger några fastigheter och en butik..och sen har jag en bärbar dator med trådlöst internet..olagligt? Kanske i din värld..men inte i Sverige.

2009-04-01 @ 23:34:39
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Thoralf A

PerVad är det du skäms för? Kan du inte förklara vad som är så fel. Jag har läst artikeln men det är inga nyheter i den.

2009-04-02 @ 00:01:10
URL: http://thoralf.se
Postat av: HenrikP.

Bahloo:

Du har fortfarande inte svarat på mina frågor :

Vad tycker du om att vissa sk. flyktingar tex. från Irak åker hem under tiden de väntar på PUT?

Är det också en rättighet?

Jaghar aldrig påstått att jag behövt rätta mig efter just dina krav. Det jag påstod var att svenskar i allmänhet inte skall behöva ändra sina vanor pga invandrares krav. Ibland är det svenska politikers oförstånd som främjar detta oskick.

Två exempel är:

1.Speciella öppettider på kommunala badhus för kvinnor.

2. Ingen skolavslutning i kyrkan längre

En undran bara...hur hinner du kommentera så mycket med arbete och allt?????

Ps. Om du är en så skötsam medborgare som du gärna och ofta framhåller är du välkommen i Sverige, bara så du vet!

2009-04-02 @ 00:10:00
Postat av: Robin_Shadowes

Hur kan ni påstå att Bahloo är ifrån Landskrona? Borde han i såfall inte snarare vara konsumbanan? Krängk inte oss riktiga landskronabor.

2009-04-02 @ 04:45:11
Postat av: Stefan A

Det passar sig ibland att gömma sig bakom "pressetiska regler", "saknar betydelse i sammanhanget" det kan man vrida och vända som man vill,inte framhäva politisk tillhörighet eller religös åskådning, är det något negativt om SD då står det minnsan inte politiker utan Sverigedemokraten, den här Sven Green eller vad han heter fick löpa gatlopp just för sin religösa övertygelse, skrevs inte en rad utan att poängteras vilken religös sekt han nu var pastor i, hur är det t.ex. med flykting"barnen" har det någon pressetisk betydelse om de är 18(eller mer) eller 5 år? de beskrivs iaf. alltid som "barn", mediaredaktionerna måste vara full av folk som tror att vi andra är idioter,riktiga "fullblodsrasister" skulle man kunna säga, om nu inte det ordet hade används så mycket så det har mist sin betydelse.

2009-04-02 @ 09:32:52
Postat av: Bahlool

Henrik aldrig hört talas om dessa flyktingars beteende och vi vet ju hur rassar för med osanningar..

Henrik om kvinnor, svenska "etniska" hade krävt special öppettider, hade du tillmötesgått dem då? Vadå för vanor? Jag är aldrig och simmar,du får det att låta som om det är en sed att svenskar simmar på daglig basis. Det är några timmar om dagen som man låtit SVENSKA MUSLIMER ha tillgång till simhallen. Stackars dig vad du måste lida...

2. Jag själv har varit i kyrkan ofta..jag tror att det här inte har med muslimer att göra. Vidare är Sverige inte bunden till kyrkan längre, så varför ska man fira i en kyrka? Kyrka och stat är ju åtskilda..det var ju det som många svenskar kämpade för..

Jag har dator hemma, jag har dator i butiken. Jag har tyvärr inte kunder som står i kö hos mig :(

2009-04-02 @ 09:34:15
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hulda

Bahlool: Vad gör Muslimska kvinnor och flickor så unika att de inte kan använda badhusen som vanliga människor?

De är väl som oss andra. En del är magra, vissa kraftiga, några korta och några långa.

Samma sak i skolan med simundervisningen, och vad jag vet finns det också Muslimska föräldrar som inte vill att deras flickor (återigen) ska medverka i sexualundervisning.

Kommer storken till er Muslimer?

2009-04-02 @ 10:59:14
Postat av: Pensionären

Det är inte olagligt att hyra ut lägenheter i sina fastigheter till asylsökande ,som betalas av Migrationsverket via våra skattepengar.Det är ju populärt idag ,säker inkomst!! Ingen nämnd och ingen glömd!

2009-04-02 @ 11:03:14
Postat av: Hr Fökk

HuldaDet enda som är unikt med dem är att fadern i familjen bestämmer över allt och således också badkaret. Denna problematik kan även för dessa stackars nedtryckta flickor kännas svårt att komma till allmänt badhus och öppna upp, när alla flugor avlagringar och andra snaskigheter kommer till ytan sas.Bahloo känner inte till detta fenomen eftersom det är oskuld och rädd för kvinnor enligt egen utsago. Det har haft det svårt i skolan och blivit hackkyckling av naturliga förklaringar och kan därför inte svara på något om det motsatta könet mer än han sett på Internets porrsidorna.

2009-04-02 @ 11:16:13
Postat av: HenrikP.

TeflonBahloo:

Du glider undan frågan: Är det rätt att tillåta "semester" i hemlandet i väntan på PUT?

Självklart skall alla kunna gå på badhus, gym etc. samtidigt och inte vara ett förbehåll för det ena könet vare sig man är muslim eller religiös på annat vis. Det finns också badhus som blivit bötfällda för att muslimer blivit åtsagda att klä sig enligt reglerna (alltså samma regler för alla).

Detta framflyttande av positioner är en början och jag gillar det inte.Vi pratar principer här, inget lidande. Vad det gäller skolavslutningar i kyrkan så är det traditioner som jag och många andra vill att våra barn också skall få uppleva. Tyvärr är det nog våra politiker och styrande som "tror" att det kan kännas kränkande för muslimer och andra invandrare att fortsätta denna tradition.

Förresten vilken typ av butik har du? närbutik?

Har själv butik och har massor att göra även om inte kunderna står i kö;)

2009-04-02 @ 13:21:13
Postat av: AWSvensson

Har slutat besöka simhallar då mängden framför allt invandrare använder bassängen till att tvätta både sig och sina kalsingar. Äckligt var ordet Bull, och det blir inte bättre av att muslimska damer satt igång kloreringen.

2009-04-02 @ 14:20:52
Postat av: Roberth Ström

Går det att stänga av trollet Ballol?

2009-04-02 @ 15:51:20
Postat av: Magne

Babalo är en lite blek och finnig tjugoåring som tidigare kallat sig Daniel mm mm och som ofta glömmer att använda något som helst alias över huvud taget. Nu utger han sig för att vara en hårt integrerad invandrare, tidigare har han gått så långt som att låtsas vara SD. Vad meningen/målet är vet han inte själv. Troligen tror han att han är smart. Om han inte är afa ännu så är han i dess yttersta utkant. Mitt råd är; MATA inte lilltrollet.

2009-04-02 @ 15:51:26
Postat av: Skägglös

Bra gjort Torre hehe! Fortätt vara på media! De skiter på sig när de märker att SD är Sveriges snabbaste växande parti! Tiden för PK är snart över

2009-04-02 @ 16:37:09
Postat av: Tore

Just det Bahlool! Kyrka och stat, skall inte höra tillsammans. Vi kan alltså fritt välja vilken relion vi skall tillhöra, om nu detta skall ske! Men får den troende muslimen välja vilken relion han vill tillhöra? Du svarar inte på frågorna för du avslöjar din radikala ståndpunkt, Hizbollah! Du om någon borde skämmas, med ditt raljerande.

Är detta ditt raljerande ang Fremskrittspartiet og Siv Jensen, i en tidigare kommentar från dig?

www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=571033

2009-04-02 @ 16:47:30
Postat av: Lasse

Finns ordet ödmjuk i det arabiska språket ?

2009-04-02 @ 16:53:11
Postat av: Martin Isaksson

Jag kan aldrig upphöra att förvånas över vissa personers tro att det är den svenska statens/befolkninges ansvar att se till att invandrare anpassar sig. Vi är ett av världens absolut mest integrationsvänliga länder då vi erbjuder nyanlända en lyx som inte kan förväntas någon annan stans i världen. Att sedan inte resurserna räcker till att försörja alla de >100000 invandrare som årligen kommer hit säger sig självt.Men ja jag håller med dig om att den svenska integrationspolitiken är helt åt helvete i den mån att vi helt enkelt gapar över mer än vi kan svälja.

Det finns ingen möjlighet att integrera människor när man tillåter den massinvandring som vi har idag. Varför skulle det finnas en vilja att anpassa sig när de kan leva i Sverige på precis samma vis och med samma människor som de har levt i sina hemländer. Den enda skillnaden är att här erbjuds de möjligheten att istället arbeta för brödfödan använda sig av vårt mer än generösa bidragssystem. Något som inte alla väljer att göra men tyvärr alltför många ser till att utnyttja. När ett land erbjuder dessa möjligheter till mer eller mindre vem som helst, utan några som helst krav på motprestation från personen ifråga, så attraherar det självklart den typen av klientel som inte är önskvärd i någon del av världen. Det är vårt ansvar att invandrare ges möjlighet att anpassa sig och det är vårt ansvar att ta hit de invandrare som faktiskt vill anpassa sig. Men i grund och botten är det fortfarande invandarens ansvar att se till att anpassningen faktiskt sker.Om ett hotell erbjöd gratis boende, gratis måltider och ypperlig service skulle det självklart inte dröja länge förrän stadens luffare sökte sig dit för allmosor.Sen kan vi dra den uråldriga liknelsen om när hundratusentals svenskar sökte sig till Amerika för att söka lyckan. Den massiva skillnaden var att då och där var det ingen som gav någon något utan att man arbetade för det, man skapade sin egen lycka och gjorde sitt bästa för att anpassa sig efter rådande kultur och normer för att på så sätt öka sina chanser att bli accepterad, uppskattad och framgångsrik. Detta utan att för den sakens skull mista sitt svenska arv och kultur.Men i dagens Sverige finns det inget behov för nyanlända att motprestera, de som vill gör det, resten fortsätter i samma anda som de levt i sina hemländer. Och detta är uteslutande för att vi tillåter det, vi måste kräva något av de som kommer hit. Vi kan inte visa villkorslös kärlek och generositet mot varenda själ som inte är nöjd med förhållandena i sitt eget hemland och bestämmer sig för att söka lyckan i Sverige. Det är ingen god värld vi lever i och vänlighet uttnyttjas till maximum. Ställer vi inga krav på invandrare kommer de heller aldrig att integreras.Fråga dig själv: Hade du bjudit in en främling till ditt hus och erbjudit honom villkorslös gästfrihet eftersom att han annars tvingas att bo på gatan?Alla ni som förespråkar kravlös massinvandring eftersom att ni påstår er värna för mänskliga rättigheter och ser er själva som humantiära förkämpar kan istället se till att sopa rent framför er egen dörr till att börja med. Ta hand om våra samhällets utslagna, erbjöd en hemlös mat och husrum. Eller ännu bättre, ställ er framför Migrationsverket och plocka hem första bästa nyanländ och ge honom ett smakprov på den berömda svenska gästfriheten.Men detta är det ingen som är villig att göra eftersom det påverkar ens direkta ekonomi och levnadssituation. Men ni har inga som helst betänkligheter vad gäller att tära på samhällets ramar och de skattepengar som är avsedda för sjukvård, skola och äldrevård. Det är mycket enklare att rösta på ett parti som säger sig stå för allt det som ni innerst inne känner att ni måste tro på för om inte tillhör man den skara som är kritiska till invandringen.. och de är ju som våra kära och framförallt odiskutabelt objektiva medier låtit oss veta: rasister, främlingshatare och förintelseförespråkare!Vad är det för samhälle vi lever i där vi inte tillåts kritisera rådande politik utan medial korsfästelse? Vi lever i en diktatur i den bemärkelse att ingen annan åsikt än den politiskt korrekta accepteras. Och vilka ädla mål de än må dölja sig bakom så är rådande politik något som tär enormt på det svenska samhället och skattebetalarna.Avgör själv om du vill vara en del av det som i oanad hastighet får Sverige att sjunka djupare och djupare ner i ett hål som vi till slut inte kommer att ha någon realistisk möjlighet att ta oss ur. Avgör själv om medias och politikernas ädla mål och avsikter är detsamma som sker i verkligheten, avgör själv om du 20 år senare vill säga: "Men vi menade i alla fall väl", när Sverige är blott en spillra av sin forna glans. När vår ekonomi förevigt har stagnerat och brottsligheten har nått aldrig förr skådade proportioner

2009-04-02 @ 17:12:03
Postat av: carl

såg på SVT debatt om socialbidrag. i panelen satt en Iran utlänning av 2 generation han stack hål på socialdemokrat madammens svamel totalt. när han sa att utlänningsfamiljer får ut 23 000 kr i månaden skulle de istället jobba skulle de behöva tjäna över 30 000 kr! han menade att utlänningar fastnar i bidragberoende. vilka Svenska familjer skulle få samma bidragsregn över sig? måste Svenskar byta namn och söka asyl i Sverige för att få ett drägligt liv i sitt egna land som de själva och deras föräldrar byggt upp??

2009-04-02 @ 17:19:33
Postat av: Robb@n

10. Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning om det saknar betydelse i sammanhanget och är missaktade.Har då lite svårt att förstå att svensk media döper om kriminella invandrare till att få svensk klingande namn typ gustav, varför framhäva att det rör sig om en etnisk svensk när så inte är fallet och måste väl då räknas som missaktade och lurendrejeri i den högre skolan.2009-04-02 @ 17:33:41
Postat av: Putte

Du är lite rolig Per. Förra veckan ville du utrota oss. Denna vecka låsa in oss i fängelse och kasta bort nyckeln. Ett är ju klart med ditt resonemang. Demokrati är inget du gillar. Man ska tydligen tycka som du eller utrotas eller låsas in i fängelse för evigt.

2009-04-02 @ 18:34:10
Postat av: Per-Erik

-> PuttePer han skäms för sitt riktiga namn, som är Calle!

2009-04-02 @ 18:48:38
Postat av: Måna

Det är inga nysvenskar som rånar åldringar utan SR-journalister som jobbar undercover.

2009-04-02 @ 19:58:19
Postat av: Bahlool

Hulda islam är emot att man blandar könen eller visar sig för vem som helst. Vi föredrar att inte visa våra intima kroppar för alla slags män eller kvinnor.

Fökk vem sa jag var oskuld?

Tore vad har hizbollah med saken att göra? Det var ju du som tog upp att muslimer var emot att man firade i kyrkan, när det var andra grupper i Sverige som var emot det. Bestäm dig, vill du att stat och kyrka ska vara åtskilda då kan du inte kräva att man firar olika helgdagar i kyrkan. Tom du måste ha så pass mycket hjärna, att du inser hur motsägelsefullt ditt dravel är? Vill du att kyrka och stat ska samarbeta som de gjort förr i tiden, då förstår jag ditt krav på att man firar avslutningen i kyrkan.carl snälla rara, gå lev på social så ska du få se hur mkt du får...är du så blåst att du tror invandrare får mera än svenskar? Socialbidraget utgörs av en bidragsdel, som är några få tusenlappar i månaden. De som har familj får barnbidrag och socialen drar av detta. Jag har både svenskar som invandrare som behöver ta lån och kredit varje månad, för att dessa många tiotusentals kronor som du talar om, inte räcker till...

2009-04-02 @ 20:04:59
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Hulda

Bahlool: Om Islam är emot något eller för något är helt ointerssant. Det är vad vi Svenskar gör och tycker som är normen i vårat samhälle!

Och vi Svenskar badar blandat!

Hur var det med flickorna och sexualundervisningen?

2009-04-02 @ 20:52:42
Postat av: natasha

Inte ett varv till med Bahols kommentarer igen! Efter att ha läst kommentarerna, har jag dock full förståelse för problem som Bahol har på tre punkter: han har problem med kvinnor (enligt hans egna ord, och det inser man raskt), han har för få läsare på sin egen blogg (enligt hans egna ord, och det inser man raskt också) och han har en fanatisk begär att skriva vad som helst för att synas och inte minst för att störa Thoralfsblogg. Bahol, sätt dig lungt och stilla och skriv en roman på tusen sidor istället.

2009-04-02 @ 20:59:01
Postat av: Nisse Hult

Bahlool skriver: """islam är emot att man blandar könen eller visar sig för vem som helst. Vi föredrar att inte visa våra intima kroppar för alla slags män eller kvinnor. """Varför måste inte du då gå klädd i hijab, chador, niqab, eller burqa m.m?"""Tore vad har hizbollah med saken att göra? Det var ju du som tog upp att muslimer var emot att man firade i kyrkan, när det var andra grupper i Sverige som var emot det."""Så muslimer har inget emot att fira skolavslutning i kyrkan?

"""Svara istället på de frågor som ställts"""Ja, gör det Bahlool!Du skriver: """Nisse jag kom inte hit som 7 åring"""På din hemsida skriver du: "Jag föddes i fredens stad Bagdad. Vid 7 års ålder flydde vi landet för att till slut komma till Sverige.""""Så jag har inte studerat nasse, eh nisse,"""I ditt inlägg 20.55.43 under "ÖSTRAN VÄGRAR PUBLICERA MITT GENMÄLE" skriver du: "Jag kom hit som barn och har studerat och jobbat sen dess".Hur ska du ha det?2009-04-02 @ 21:41:35
Postat av: Tore

Bahlool! när har jag påstått att muslimer var emot

att man firade i kyrkan, när det var andra grupper som var emot det??? (dina ord)

Däremot skulle jag påstå, att 60/70 % av svenska folket är döpta i den protestantiska kristna tron,

och då skall ingen komma att hindra mig som kristen, att jag inte skulle få fortsätta med mitt firande i min kyrka.

Som vanligt svamlar du i din tro, Bahlool!

"Vad har det med hizbollah att göra"??? (säger du)

Jag påstår: Du svarar inte på de frågor som jag ställt inte bara i denna blogg! utan även i de andra tidigare bloggarna, när frågorna blir för besvärande. Du har själv påstått dig sympatisera med terrororganisationen hizbollah, därför svarade jag därför att du är en radikal muslim. (hizbollah)

Att läsförståendet kan vara decimerat, kan jag förstå, men babblandet visar en oroväcklande kaos i din hjärna. Börja med att läsa om mitt inlägg 16:47.30 och jämför med din kommentar 20:04.59 så kanske du märker, att din hjärna stött på patrull! Frågorna är många, och svaren är noll!...

2009-04-02 @ 22:02:33
Postat av: Bahlool

Hulda din norm, är bara norm för dig. 100 år sedan var normen att man inte skulle bada näck, nu är det. Du måste förstå att normer och värderingar förändras genom tiderna..det finns ingen evig svensk norm. Så när ska normen förändras? När du behagar ändra på den? Om folk vill bada näck eller enbart med kvinnor eller med kläder på, vad angår det dig? Har du inget bättre för dig än att gnälla på såna här småsaker?

Tror du att Sverige går under, ifall några beslöjade kvinnor lär sig simma? Dör du av att de vill simma med enbart kvinnor?

Du har för mycket tid på dig ifall du tror att dina normer ska vara allenerådande.

2009-04-02 @ 23:11:23
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Hulda vad har sexualundervisning och simning med detta inlägg att göra? Håll dig till ämnet ;)

Natasha hört talas om sarkasm?..Jag har drygt 5000 läsare i veckan..Thoralf har 8500, som mest. Tror du verkligen att jag skulle behöva ragga läsare hos rasister? Snälla jag vill bara möta en enda smart rasist här..än idag har jag inte fått det nöjet. Kom igen..visa mig era överlägsna gener ;)

2009-04-02 @ 23:13:53
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Nisse en mans skönhet ligger verkligen inte i håret..Vi som människor har olika attraktionsområden och olika preferenser.

Jag har varit i kyrkan, moskeen, i tempel till Buddha och i synagoger. Det är inte så att jag dör av det. Klart jag känner muslimer som känner obehag att vistas i Kyrkan. Dock det är inte frågan. Frågan är varför ska det firas i Kyrkan, när svenskarna själva valde bort kyrkan?

Det är bara befängt att säga nej till besök i kyrkor, när man själv som muslim önskar att svenskar besöker moskeen så de lär sig mera.Japp jag lämnade Irak som 7 åring.

Jag kom inte till Sverige som 7åring.Så här står det faktiskt:

Postat av: BahloolHulda jag har gjort mer än rätt för mig..ödmjukhet för vad? Har du fött mig eller har du klätt mig? Jag kom hit som barn och har studerat och jobbat sen dess. Jag har lika mycket rätt att bo och leva här som du. Jag flydde från religiöst förtryck men vad vet du? Ni tittar på lite bloggar och lite på nyheterna och tror er vara insatta. Ni bildar små partier och små gäng där ni hyllar varandras fördomar och okunnighet. Suck och dubbelsuck över såna som dig :)

2009-04-01 @ 20:55:43

2009-04-02 @ 23:19:30
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Bahlool

Tore vem avhåller dig från att fira vad du vill? Så du menar muslimerna stoppar dig från att fira dina helgdagar i kyrkorna? Nej du..det är inte jag som svamlar..Tore jag har svarat på alla frågor..ditt problem är att du säger dig veta saker om mig..att jag lurar skatten..att jag tillhör något gäng..att jag inte bor där jag säger att jag bor..så varför ska jag ens bemöda mig att läsa, svara eller ens gå i en diskussion med dig när du ju redan har alla svar.

Du är inte på den intellektuella nivån jag är på..det är inget fel med det, men det som är fel är när en sån som dig, tror sig vara smart och försöker sätta dit mig, och ändå inte lyckas. Du tror väl inte, med fullaste allvar, att det du sagt skulle få mig ur balans? Du hävdar saker utan att ha bevis, du babblar om andra ämnen än dem man diskuterar och tar upp hizbollah, för att jag sagt att jag stödjer dem eller stödde dem..Tror du att en organisation blir terrorförklarad för att du ogillar dem? Skrattretande..

2009-04-02 @ 23:24:09
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Tore

Bahlool! När har jag påstått att muslimerna hindrar mig från att besöka min kristna kyrka!!!

Du är fan i mig en korkad varelse! "försöka sätta dit dig"!? Om du har alla dina får i din hage, har du väl ingen orsak till att vara rädd!!! Hizbollah är ju en terrororganisation, som hyllar Hitler och hans bok Mein Kampf! Snacka skit, det är det du gör! "Skrattretande"! ja, ja!

Nu ser ni "otrogna", vilka fanstyg som innästlar sig i celler här i Sverige. En väl formulerad varning för detta pack!...

2009-04-02 @ 23:57:55
Postat av: natasha

Bahol 23.15.53:"jag vill bara möta en enda smart rasist här..än idag har jag inte fått det nöjet".Nej, just det, Bahol! Här på Thoralfsblogg hittar du inga "rasister"! Du har hamnat helt fel.2009-04-03 @ 01:02:21
Postat av: Per-Erik

Vi skall egentligen vara mycket tacksamma för vad den nu aktuella personen har skrivit på de olika trådarna här i bloggen.Detta visar att det finns ett stort behov av Sverigedemokraterna och dess politik, för att Sverige skall ha en möjlighet att kunna återupprättas efter de senaste decennierna av vanstyre. Konsekvenserna av en fullständigt vansinnig och havererad massinvandringspolitik belyses på ett skrämmande sätt genom innehållet i hans inlägg.Bättre "reklam" än så kan väl knappast Sd få?

2009-04-03 @ 07:20:47
Postat av: Bahlool

Tore varför så aggressiv? Ta din medicin och lugna ner dig. Frågan är ju vad hizbollah har med ämnet att göra? Du menar ju att kyrkobesöket är så viktigt för avslutningen och att det är pga muslimerna som det stoppats..du har inte gett några belägg för det förutom dina egna fördomar och dina dumma inbillningar. Har muslimer stoppat kyrkobesök? Ja eller nej?

Så du anklagar mig för att vara del i någon terrorcell? Det visar än en gång, varför man inte kan tala med dig. Du har så många saker för dig, om vart jag bor, vad jag jobbar med osv..utan ett uns av bevis.

Tro mig..det är inte jag som är sjuk ;)natasha fr fökk sa själv att hon eller han var "rassist" inte nazist men rassist..så jag har hittat en redan, även om han eller hon inte kan stava...Per-Erik menar du att ifall SD tar makten, så ska ni göra er av med invandrarna? Jag är ju redan här..så vad spelar det för roll ifall SD vinner valet eller ej?

2009-04-03 @ 08:48:33
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Andreas Henriksson

BahloolDär är du ju!! Tror du att du ska få mer publicitet och läsare till din blogg när du är här inne och jävlas.Per = Darius

2009-04-03 @ 13:42:25
Postat av: Andreas Henriksson

BahloolDet här handlar inte om inlägget men jag ställde frågan innan och fick inget svar. Jag provar igen.Svara på en fråga är du snäll. Tycker inte du att någonting är fel med religionen Islam när man behöver fredsagenter? En religion som anser sig vara "fredens religion" ska väl ändå inte behöva fredsagenter? eller hur?

2009-04-03 @ 13:51:32
Postat av: Nisse Hult

Bahlool skriver: """Nisse en mans skönhet ligger verkligen inte i håret..Vi som människor har olika attraktionsområden och olika preferenser. """Så om en kvinna klipper sig kort eller rakar av sig håret så behöver hon inte ha huvudbonad?"""Frågan är varför ska det firas i Kyrkan, när svenskarna själva valde bort kyrkan?"""Av tradition och av historiska skäl. Sverige har en tusenårig kristen historia och de flesta svenskar eller deras förfäder har döpts, konfirmerats, gift sig m.m i kyrkan. De flesta svenskar har med andra ord ingen som helst koppling till islam."""Japp jag lämnade Irak som 7 åring.

Jag kom inte till Sverige som 7åring. """Men du kom hit som barn skriver du själv och "har studerat och jobbat sedan dess". Varför skriver du då under "ÖSTRAN VÄGRAR PUBLICERA MITT GENMÄLE" kl 22:46:48 att du har inte studerat?2009-04-03 @ 15:22:24
Postat av: Nisse Hult

Bahlool, jag glömde fråga i vilket land du bodde i och hur länge du bodde där efter det att du som 7-åring lämnade Irak och innan du kom till Sverige?

2009-04-03 @ 15:26:38
Postat av: Martin Isaksson

hmm fly från religöst förtryck men är det inte islam där bahlool flydde ifrånsen varför vill man införa samma förtryck här?

det verkar ju vara så ialla fall.

2009-04-03 @ 19:35:15
Postat av: Putte

Konstigt att fredsälskande muslimer är inblandade i nästan alla väpnade konflikter på jorden. Man krigar mot kristna, judar, hinduer och buddister. Man krigar mot länder i väst och länder i öst. Från Filipinerna till forna Jugoslavien. Från Kaukasus till centrala Afrika.

2009-04-04 @ 07:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0