Wickbom


Idag har jag varit på en EU-dag i Karlshamn tillsammans med min kollega Lars Rosén.
 

Inbjudna av Blekingedistriktet genom Richard Jomshof. Tack för en mycket trevlig dag!

 

Jimmie Åkesson och Sven-Olof Sällström, SD:s förstanamn i EU-parlamentsvalet har pumpat oss fulla med information. Tänk om dessa partiföreträdare skulle få dra denna information för hela Sveriges befolkning. Hur skulle då valresultatet se ut?
Även Erik Almqvist, ordförande för SDU  var på plats och informerade om SDU:s valkampanj och övriga arbete. Kan bli en rolig Almedalsvecka för de ungdomar som väljer att åka till Visby under vecka 27.

 

Tyvärr är det ju mindre än 50 procent som säger att det skall rösta i EU-valet enligt en undersökning. EU:s utveckling leder till att fler och fler av besluten som styr våra liv kommer att tas i Bryssel. Om sedan Lissabonfördraget blir verklighet och Turkiet medlemsstat så går vi en osäker framtid till mötes.

 

Det EU eller EG som svenska folket sa ja till 1994 har förändrats mycket sedan dess utan att svenska folket har fått debattera eller en möjlighet att ta ställning till detta. Lissabonfördraget är ett skrämmande exempel på hur den lille medborgaren körs över av makteliten inom de etablerade politikerna.

 

Snart har du dock chansen att ge de så kallade etablerade partierna en rejäl spark i baken genom att rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet den 7 juni.

Läs Sverigedemokraternas valmanifest till EU-valet.

Trackback
RSS 2.0