EN OMÖJLIGHET I SVERIGE

Följande artikel är en omöjlighet i svensk media.
Läs artikel.


I Norge finns Fremskrittspartiet och det gör det möjligt för media att berätta sanningen för det norska folket.

I Sverige har vi dock bara de politiskt korrekta och så kallade etablerade partierna än så länge i vår riksdag. Det innebär att artiklar med ovanstående innehåll är en omöjlighet i den politiskt kontrollerade svenska mediasamhället.

Det är till och med så illa att undersökningar som utreder invandrares brottsstatistik är mer eller mindre otillåtna då de kan förstärka fördomarna mot speciellt vissa invandrargrupper. Detta är givetvis något som det politiskt korrekta samhället motarbetar på alla de sätt.


Att sedan invandrare med icke västeuropeisk bakgrund begår 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Oslo är bara en bisak enligt svenska experter på detta område. Givetvis har detta med det elände och utanförskap som drabbat dessa välutbildade människor när de kom till det mångkulturella Norden. Att deras uppväxt och kulturella bakgrund skulle vara en orsak till detta beteende är ju givetvis ren nonsens och skulle någon våga nämna att det har med religionen att göra så måsta han vara galen enligt Täppas Fogelberg i Ring P1.


Med denna svenska hållning så kommer antalet våldtäkter fortsätta att öka explosionsartat i vårt mångkulturella Sverige.


Kommentarer
Postat av: Johan

Helt sjukt. Sverige ligger inte långt ifrån denna siffra, men aldrig att svensk media skulle skriva en rad om det. Locket ligger stenhårt på. 68-vänstern kontrollerar svensk media än idag, tro inget annat.

2009-04-16 @ 23:28:07
Postat av: Maria

Allt är tydligen värt att offra på den heliga mångkulturens altare. Att tusentals kvinnor kommer att få sina liv förstörda är tydligen bara en liten bagatell för dom politiker som är valda för att företräda oss. SD måste gå ut hårdare i denna fråga och förespråka nolltolerans och utvisning för alla invandrare som begår grova våldsbrott. Rakt av och inga förmildrande omständigheter ska finnas.Om dom riskerar fängelse i det gamla hemlandet så är det bara något dom skulle tänkt på innan dom våldför sig på andra människor. I Norge och Danmark finns det inget problem med detta så varför ska det vara det här i Sverige? Obligatoriska HIV-tester på alla nyanlända är det minsta man kan begära.

2009-04-16 @ 23:46:36
Postat av: Ture F.

Kan inte göra annat än instämma med Maria! Dessutom kan väl tilläggas att alla invandrare måste läkarundersökas och topsas plus att fingeravtryck tas. Detta för att utreda släktförhållanden och gripa brottslingar. Vid närmare eftertanke är det nog inte nödvändigt med alla dessa åtgärder på alla invandrare, eftersom alla EU-medborgare kan undantas plus alla amerikanare, austaliensare, japaner, koreaner, kineser, indier och folk från Sydamerika. Så vad kokar det hela ned till? Jo, negrer från Afrika och araber plus alla muslimer i allmänhet! Detta är ju den trista sanningen, och sedan kan ju denna betraktas som diskriminernade, rasistik eller vad det nu kan vara, men hur kan verkligheten vara någon ism? Jag har inte bett om att verkligheten skall se ut på ett visst sätt, varför denna följaktligen inte kan vara någon ism!

2009-04-17 @ 00:09:11
Postat av: Ture F.

Thoralf! Hoppas att du ställer upp i riksdagsvalet 2010, så att jag kan rösta på dig!

2009-04-17 @ 00:11:10
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi blev lite nyfnikna på Fremskrittspartiet.Sagt o gjort Googlade lite .1973 fick man 5 procent av rösterna 2007 hade man 34.9 procent var då NORGES största parti....Då hade Norge inte 1.5 miljoner berikare.När politiker myndigheter blundar för våldtäckter då skall dom bara bort.Senaste undersökningen om sambandet invandrare o brott är gjord 1993 av BRÅ.Där även selektionsteorin ingår som går ut på att brottslingar gärna flyttar på sej ,i detta samband då till Sverige.Vilket bekräftas av EFTERLYST VARJE vecka.Som för övrigt kommer ut i tidningsform i

ett samarbete mella TV 3 och AFTONBLADET!!!!!Kanske kan Ronny Goseplutt få prya där lite med inrikting överasskningssex.Men för guds skull håll tyst om FREMSKRITTSPARTIET till dom etablerade politiker o journalistersom ,som blundar för våldtäkter, mordbräder samt hedersrelaterat våld.Ikvällens avsnitt av AGENDA i TV8 blev dom kallade för omvända rasister av medverkande kvinnor av utlänsk härkomst titta gärna på det på nätet om det går.Dom är fega omvända rasister.34.9 procent.......Hoppas att Centerpartiet såg programmet de du Måddan.Där får du nog köpa in många badtunnor .EV kan Kalmar kommun kanske hjälpa till har visst en del kärl över i MOSSKOGEN.Finns på bild i Barometern för påseende och ev budgivning.

2009-04-17 @ 00:19:35
Postat av: Ture F.

Var inne och tittade på Barometern. Vilken nollställd enfald! Kolla in Uppsala Nya - unt.se, där har man slätat ut alla nyheter och verkligheten till närmare noll. Tala om Sveriges Pravda! Denna sovjetiska tidning innehöll i alla fall oftast ett gäng intressnata kulturartiklar - något som varken Barometern eller UNT kan skyllas för. Gud vare lov att bloggarna finns!

2009-04-17 @ 00:21:27
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Först o främst grattis Ture F du är den enda förrutom centerpartiet som fått i en kommentar om det nya förslaget på Barometern opinion.I mathen Mona Sahlins besök-soptunnor i Moskogen.Står det 2-18 just i antal kommentarer i Barometern nu. Fotnot kommentarena ang Sahlin bestär av Jippie, samt vi vill ha Toblerone ,som då får anses som harmlösa.Bra jobbat Barometern.Vet inte fru Castro att det är en borgelig tidning.

2009-04-17 @ 00:37:10
Postat av: Tore

Det måste ligga något hatiskt till Sverige som nation av de etablerade partierna i riksdagen! Normala människor värnar om sina svenska medmänniskor, och inte vill se dessa brottsliga invandrar typer, där mångkulturen kolliderar obenhörligt med det västliga systemet.

Man kan också fråga sig, varför svensken har blivit så enfaldig, speciellt pensionärerna, de sjuka och de arbetslösa, att dessa under en lång, tid har utsatts för rena diskriminering av deras mänskliga rättigheter! Var finns viljan att "ta bort de otrevliga typer" som bestämt allt detta jävelstyg? Var finns viljan att förändra Sverige till det bättre, och som vill visa dessa egenskaper? Det hjälper ju inte, att bara ha ett politikerförakt för att få till en förändring!

Nu ser vi hur den svenska vänligheten och givmildheten betalar sig. Och dårarna i Riksdagen vill gärna övertrumfa sig, på de svenska "dårarnas" bekostnad. Jag är verkligen denna dag och tid mycket bekymrad!...

2009-04-17 @ 01:06:50
Postat av: Rättvis

Fruktansvärt att undanhålla medborgarna information om invandringspolitikens och kriminalpolitikens konsekvenser. Man blir faktiskt knottrig när man tänker på hur falska politikerna är.

Hur in i friden ska medborgarna kunna styra landet om de inte informeras om den förda politikens konsekvenser?

Demokrati kräver en fri press just för att folk ska informeras om den politik de ska fatta beslut om via sina ombud i riksdagen.

Inse att det är ungefär som i Sovjet. Där trodde folk som invaderade Ungern 1956 att de var i Suez. Tänk att vårt folk hålls lika ovetande om hur de bedras av politikerna.

Det är dessutom djupt omoraliskt att undanhålla kvinnorna adekvat information. Här slås man för övrigt av den talande tystnaden från feministiskt initiativ . Uppenbarligen har dessa gamla kommunister inte någon särdeles stor aversion mot våldtäkter och verkar heller inte bry sig om offren.

Mycket skrämmande.

2009-04-17 @ 01:07:42
Postat av: carl

Svensk media och sosse o allianspolitiker har icke CIVILKURAGE

2009-04-17 @ 01:30:42
Postat av: Fredrik

Behöver vi diskutera mer ?

Rösta SD

2009-04-17 @ 06:39:49
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-17 @ 06:41:25
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: BAW

Varför skall vi hysa Måna Muslims kamelrytteri vårt Sverige?

2009-04-17 @ 08:11:29
Postat av: Stefan K

Svenska pensionärer, hemlösa, arbetslösa, ensamstående tillhör de som politikerna oavsett parti, placerar längst ner på prioriteringsstegen. Jag undrar ibland om våra politiker verkligen vill oss svenskar väl eller om hänsynen till alla de som runt om i världen påstår att dom lider, väger högre. Det måste finnas någon anledning till att pk-pressen mörkar och politikerna vägrar ta debatten.

2009-04-17 @ 08:11:58
Postat av: Anonym

I Norge verkar det vara ordning och reda, man hymlar inte med sanningen. Synd att vi upplöste unionen... Vi kunde haft både olja och vettig politik! Oljan kan vi nog glömma men politiken kan vi fortfarande ändra på i Sverige, ta chansen 2010!

2009-04-17 @ 08:50:35
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Gud ske lov, att Vi fortfarande får ha internet i Sverige! Men starka politiska krafter kräver fortfarande, att Sverige anammar Nord - Korea och förbjuder internet!!!

Sanningen har alltid varit plågsam för politiker i allmänhet och 68 - nissarna i synnerhet!!!!

Kom bara ihåg pedofilen Lennart Geijer och "förnekaren" Olof Palme!!!! Detta vore totalt omöjligt att "förneka" med dagens internet!!!!

2009-04-17 @ 09:06:53
Postat av: Fredrik

England idag mina vänner !

Säger inte att alla muslimer är så här !

Men se förfan till att slänga ut dessa jävla tokar

ur hela Europa ! Sitter och utnyttjar våra demokratiska lagar och sprider ett budskap som är direkt i likhet med HITLERS !Finns dom som säger att de är deras rättighet?

Nä du jävlars !! Inte dessa jävla sandmusslor!

Kräk till varelser ! Så lång ifrån mänskliga man kan komma. Som jag sa innan, detta representerar inte alla muslimer men visst har vi detta avskräde till mänskliga varelser här med !Så Sverige ! Sluta med debatten om rasism o annat smådravel. Kaliber,expo,svt,

Mona shalim och Lars"terroristen" Ohly.Dags att vakna kanske ur dvalan som ni pumpat svensken med i 30 år att vi ska " skämmas för vårt sätt att leva och vara " Fan var stolt och visa dessa jävla dårar hur fan man beter sig !!Dessa är inte värda ett uns av respekt !FredrikPostat av: Ingeborg

Jag anser att de människor idag som talar om berikandet och det mångkulturella samhället och aldrig nämner något om kriminaliteten och våldet, de tycker det är bra samhället som det är idag. Istället för att ryta till och säga att det får vara nog. Jag tycker man skall kalla dessa människor för det som de är, landsförrädare.

2009-04-17 @ 09:16:29
Postat av: AWSvensson

Länk till riksdagens skrivelse ang asylhanteringen mm.

Håll till godo.

Postat av: Inge Sandén

Det har faktiskt börjat att röra lite på sig bland journalister och ledarskribenter.

I torsdagens NST skriver Stephan Wagner,"Att stå upp för våra värderingar".

När jag började läsa inlägget,hann jag tänka,har denna journalist som mörkat allt gått och blivit Sverigedemokrat.

Han skriver.

Den 16-åriga flickan föll från en balkong och styvfadern och flickans bror häktades misstänkta för att ha knuffat ut henne eller tvingat henne att hoppa från balkongen.

Brottet förmodades ha hederskaraktär och båda var misstänkta för mord alternativt dråp.

De släpptes senare,utredningen lades ner.

Balkongdöden är lagd till handlingarna,som i andra,liknande fall.

Han var tvungen att mörka lite i alla fall.

Han borde också skrivit att brodern och styvfadern fick 50000 kr i skadestånd,för att dom suttit häktade i 14 dagar och ansågs oskyldiga.

Vidare har jag forskat lite själv i detta fall.

Brodern skulle ha den sexuella kontrollen över flickan,varför han ständigt besökte hennes skola. Flickans lärarinna tyckte det var lite underligt med dessa besök.Men för att inte bli kallad för rasist,ville hon inte lägga sig i vad brodern höll på med.

Detta är Sverige idag och sanningen om det mångkullturella samhället,som först nu inte tycks kunna stoppas av de mest PK-frälsta journalisterna.

Vidare skriver han som om det var en SD-are som gjort en insändare.

Däremot börjar debatten om hedersrelaterat våld och förtryck äntligen ses som en normalitet i ett demokratiskt samhälle.

Ingen tjänar på ytterligare hänsynsfullt tassande kring problematiken.

Tidigare tabubelagda ämnen som kusingifte, har förtjänstfullt satts i fokus av program som Uppdrag granskning.Inte utan våndor,men dock,till slut.

Även krönikören Lars Klint i kvp.skriver den 16/4 "De utsätts i sina hem för kränkande behandling,våld och hot.

Alla dessa artiklar grundar sig på den av i Stockholms län gjorda undersökningen att över 4000 tusen elever enbart i Stockholm lever i en hemmiljö som bryter mot Svensk lagstiftning.

Allt detta och mycket mera har journalisterna hela tiden vetat,men i rädsla för att bli kallad rasist och inte vara en rättrogen PK-it har man mörkat,det vi Sverigedemokrater hela tiden påtalat att detta samhälle har inte Svenska folket bett om att få.

Rösta SD och ta det som en livsuppgift att hindra Islamisterna från att utbreda sig i vårt land.

2009-04-17 @ 10:45:01
Postat av: Jonas

Jag instämmer med Ture F. jag räöstar också på dig om du ställer opp..Min arbetskollega ( ej svensk ) skäms över hur det ser ut och att han ständigt får blickar och kommentarer som om han skulle vara nån idiot vilket han inte är. Kanske det som är felet med många svenskar att de tror att " ALLA " invandrare begår brott

2009-04-17 @ 10:47:26
Postat av: Roberth

Lilla Saltsjöbadsavtalet. Jag tackar gud för internet och bloggosfären. Raka ärliga nyheter inget pkfilter där inte.

2009-04-17 @ 11:52:13
Postat av: Carl

saltsjAVTALET??? Svenska fotfolket borde få veta mer om myglet i politiken. förr när det fanns mest ärliga och rakryggade Svenska politiker så byggdes folkhemmet upp. nu handlar det bara om politikers förmåga att lura till sig förmåner och bygga upp kontaktnät så stölderna av skattemedel inte kommer till folkets kännedom. men man undrar vart 1200 Miljarder i skatteintäkter tar vägen varje år.....

2009-04-17 @ 12:05:22
Postat av: carl

integration fungerar inte, se bara på SFI utbildning. Svenska madammer som inte vill jobba får bli "lärare" och utlänningar sätts framför en dataskärm och tvingas klicka rätt i ett data program. Efter 10 år väljer de flesta att fortfarande klicka fel. skulle de lära sig svenska ett språk som håller på att försvinna så riskerar de att malas ner i arbetsförmedlingens kvarn.

2009-04-17 @ 12:20:36
Postat av: Kalle

Appropå dessa otäcka överfallsvåldtäckter.

Vänta bara till någon framstånde polotikers dotter eller fru blir överfallsvåldtagen. Då som först blir det ett annat ljud i skällan. Först då tar politiken itu med problemet. Än så länge är det för långt borta för dem.Politiker, debattörer och journalister vägrar ju att bo i förorterna och se problemen i ögonen.2009-04-17 @ 15:21:41
Postat av: Fjodor

Det är väl tveksamt om politikerna vaknar. Ett parti har ju förlorat två medlemma i förmodade politiska mord.Det senaste efter att medlemmen stött natobombningar i Serbien.Som tack för gästfriheten.Likt förbannat traskar ledhönan omkring i Rinkeby.Vi kan väl kalla henne Lisa Stupidio.

2009-04-17 @ 19:11:39
Postat av: oveg

Thoralf, läs Ölandsbladets ledare av igår (16/4). Det är tydligt att tidningen kan även utan Kurt.

text=4&id=11988" rel="nofollow">http://www.olandsbladet.se/index.php?placid=4&placidtext=4&id=11988

2009-04-17 @ 20:28:19
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Helena Paparizous pappa Georgios fick hjärtinfarkt. Ambulanspersonalen vågade inte köra in i området. Väntade på poliseskort. Pappan dog under tiden. Missisippi, nej, Göteborg Sverige 2009. När skall ansvariga politiker agera? Är övertygad att om x antal år så kommer Sverige att ha enklaver precis som gamla Jugoslavien, och vi vet ju vad som hände med det mångkulturella samhället. Utvecklingen är skrämmande.

2009-04-17 @ 21:55:45
Postat av: Info

DÖD ÅT SVERIGE!Jag läste nyss några inlägg på det klassiska debattforumet Exilen. Bland de flitigast förekommande debattörerna befinner sig sedan några år sign. ”Antisvensk”.Kanske är det själva hatet mot svenskar, som håller honom (och hela riksdagen) levande över huvud taget? Varför hatar alla svenska journalister mig, min döda mamma och pappa, deras föräldrar i sin tur osv.? Varför reser de inte härifrån till ett annat land?En fredagkväll som just nu är väl inte rätt tidpunkt att gå i analyserande svaromål. Låt mig bara återge sign. Antisvensks senaste inlägg på Exilen som varande representativt för det politiska Sverige:

”Inlägg: #4RE: Räddningstjänst vägrar utryckning till RosengårdJävla svennar!!! Jag hatar den där jävla äckelstaten! Man är inte sena att slå mynt av någon "tuff invandrarbrud" som får representera Sverige i Schlagerjippot, men vägrar skicka ut en ambulans när hennes pappa har drabbats av en hjärtinfarkt med resultatet att han avlider. Att något blatteområde i Göteborg skulle vara ett "riskområde" är nog lika sant som att lite sprayfärg på en vägg skulle skapa mer "otrygghet" varför man måste bränna några hundra miljoner årligen på att tvätta rent gångtunnlar och betongväggar ute i skogen.En schlagersångerskas grekiska pappa har dött. Jag borde inte bry mig. Men jag tror på ödet. Jag tror det är en mening med allt som sker. Hoppas den här incidenten väcker till liv en sådan djävulsk folkstorm att hela den svenska socialstaten rasar samman.DÖD ÅT SVERIGE!!!!!!!!!!!!”Jag vet inte om Antisvensk heter Bodström eller Sahlin eller Reinfeldt eller Mehtadhi eller Schyman eller Hägglund i efternamn. Det enda jag vet är, att vissa brandmän vid ett tillfälle nyligen inte hade vågat att köra fram till en brandhärd, eftersom de befarade att bli massakrerade av stenkastande svenskhatare.

2009-04-17 @ 22:07:35
Postat av: Linda PerssonAfghan whoores are selling both fake-marriage-id-papers and stolen children to the so called "Pedophilia markets in Sweden", for example, check this conversation, please!###Yahoo Discussion groups

by Yahoo Discussion groups

Yahoo Discussion groups

View: Simple | Summary | Expanded

As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last

< Newer Topic | Older Topic >

@li Yusef from Teheran says:

Show this man as your husband until I'm coming to Sweden

Rate it 20-Nov-08

Shima Naseri responsed:

Ashmat Azezi get number so called personnr 841124-0651 get PUT by corruption, also permanent residence possibilty fixed by kinky money. Don't explain it anybody, please! Attention! Attention!..

@li Yusef from Teheran says:

If so, be carefully! Don't write everything so openly, it can be detected and PUT can be back....

Shima Naseri responsed:

Don't be afraid, Swedsih is strange language, nobody can understand in Afghanistan, nor in Iran. Persian is different from English, too.

And Yahoo discussion pages pissed of yeesterday

@li Yusef from Teheran says:

IOt must be. Go on, play your role as "family"! Until, I come. Jsut, I'm now in Teheran, not in Kabul.

Shima Naseri responsed:

Piss off all information!

@li Yusef from Teheran says:

I'll do! No problem. nobody understand English... idiotics around me now...

Shima Naseri responsed:

Good! I'll visit Migration Board and leave an acceptance for you. How old you now?

@li Yusef from Teheran says:

Show me as child, for instance I was born 1994. So it'll be easier to be asylumseeker later. Nobody must understand, your baby is my baby

 

Shima Naseri responsed:

Ok! But my baby grown up, u know, I have a little child at home, here in Vårby gård. Come quickly, it's difficult without you.

@li Yusef from Teheran says:

Give me Ashmat Azizi's new address!

Shima Naseri responsed:

Same address, he betreyd Swedish authorities and get a apartment flat in Vårby.

 

@li Yusef from Teheran says:

Wonderful! Are you sure, Yahho pissed of our discussion?

Shima Naseri responsed:

Absolutely! No danger! Go on, my love! Here is our common address and everyone think we are a family...

@li Yusef from Teheran says:

Don't make me laugh my lovely ****! Give me your address!

Write to him, cause my residence is temporary, and after two mounths I must vist Migration Board again to play my best role with your baby. And here is address:

Ashmat Azezi

Bäckgårdsvägen 2-3trp.

142 43 Vårby gård, southern Stockholm

Yahoo! Message Boards > Business & Finance > Investments > Stocks (A to Z) > Stocks C > Citigroup, Inc. View all Topics | View all Messages < Newer Topic | Older Topic >

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96 20-Nov-08 12:57 pm NETTED 8000 DOLLARS DRINKS ARE ON ME! Rating :

(No ratings)Rate it:

babezonly

 

20/Male

NC

¤#¤#¤

View Messages

Ignore User

Report Abuse

 

< Previous Message | Next Message > View: Simple | Summary | Expanded

As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last

Messages in TopicMinimum rating: 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars + unrated 1 star + unrated What's this? Subject Author Rating Time of Post (ET)

JUST BOT 10K SHARES AT 4.96

WISH ME LUCK tarheeldude... Rate it 20-Nov-08 12:12 pm

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96

OH YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS WATCH AND LEARN tarheeldude.... Rate it 20-Nov-08 12:24 pm

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96

oh please buy some more. i will short it again at... Raw
nak Rate it 20-Nov-08 12:26 pm

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96

I shorted 10k when it was at 15 fool. This company... Uncleshimmy Rate it 20-Nov-08 12:28 pm

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96

LOL JEALOUS? I AM THE MASTRER tarheeldude... Rate it 20-Nov-08 12:29 pm

Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96 babez_only Not rated 20-Nov-08 12:57 pm

View: Simple | Summary | Expanded

As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last

< Newer Topic | Older Topic >

Source:Anti-Betrayal Movement&Exposing fake marriagesInfo:

Magdalena Lund

2009-04-17 @ 22:10:00
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

Hoppas du haft en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-17 @ 22:13:16
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Daniel

En tanke eller dröm vore att ett "kulturberikargäng" från exempelvis tälje hade den dåliga smaken att gruppberika en viss snaskätandes tobleronemupp. Men så mycket kokain finns det väl inte ens i Hovsjö och tyvärr till skillnad från drömmen så skulle hon gilla det..

2009-04-17 @ 23:23:14
Postat av: Rättvis

Det är just sådana här hemska uplifted som kommunisterna I media blundar för. Men det KANSKE blir lite svårare nu när det finns så stor konkurrens på internet. Ja media vill förstås inte göra bort sig helt.Sen var vi Rädda Barnen som öser hinkvis med pengar över den här typen av vedervärdiga skojare.Grundtipset är att dom försöker slingra sig ur det här som vanligt. Frågan är bara hur - och om det går.För även svensken har en smärtgräns

2009-04-17 @ 23:29:52
Postat av: Thoralf A

ovegDet är Kurt Lundgrens dotter Lotte som skrivit ledaren i Ölandsbladet.

Hon har lämnat Barometerns politiska redaktion till fördel för Ölandsbladet.Jag har för övrigt träffat henne ikväll och haft en diskussion över en Newcastle på Lilla Puben.

2009-04-18 @ 00:51:16
URL: http://thoralf.se
Postat av: James

Fick du doppa, Thoralf?

2009-04-18 @ 00:57:02
Postat av: Magne

Hoppas Lotte tar över sin faders fina mantel och inte faller in i den sunkna och illaluktande korrektheten.Hell sanningen och verkligheten!

2009-04-18 @ 01:02:22
Postat av: Robin_Shadowes

Signaturen Antisvensk har inte alla indianer i kanoten. Efter att ha hängt på Exilen sen i somras eller nåt, så konstaterar jag krasst att den mannen måste vara spritt språngandes.

2009-04-18 @ 07:22:24
Postat av: Rättvis

Fick in en insändare om centerns bondfångeri på Barometern. Bra att pressen tar ansvar för yttrandefriheten. Synd bara att detta sker så sällan.

Postat av: carl

Skulle inte förvåna om det är utlänningar som överfaller Svenska tjejer i Sverige med.när jag blev stoppad av utlänningar som uppmanade mig att ge bort pengar. så sa jag att de kunde flytta hit och få 10 000 i månaden bara tala med kommunalråden, och att man får inte dela ut pengar då kommer det 100 fler hit i morron som vill ha.de kunde dålig engelska men fattade tydligen att här är det svårt och jobbigt att roffa åt sig pengar. har aldrig sedan dess, sett några “tiggande” kulturberikare det var tydligen en effektiv metod att låta kommunalråd få bli kulturberikade. politikerna fick då chansen att känna av sin egna politik!!!!!MEDICINEN ÄR ATT ALLTID HA MED SIG ADRESS OCH BILD PÅ POLITIKER SOM GILLAR ATT LOCKA HIT UTLÄNNINGAR OCH GE RÅNARNA DESSA MED INSTRUKTION OM ATT DE KAN FÅ PENGAR OCH BOSTAD AV KOMMUNALRÅDEN2009-04-18 @ 17:00:45
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vet du vad Rättvis.Ponera att ett inlägg till CENTERNS idiotförslag för något annat är det inte.,Är skrivna av Centerpartiet resten av Sverigedemokrater .Lägg sedan till att 25 är bortcencurerade.Så förstår du vilket tryck det är i partiet.Samt vilket helvete det är att vara insändaredaktör med en pk-mössa på huvudet.Lets dance buddy.

2009-04-18 @ 18:02:16
Postat av: Rättvis

@Gubben o Gumman på Getingen

Ja nog har centern spårat ur helt och hållet och nog kan man tala om ett idiotförslag.

Här är Nordisk familjeboks beskrivning av smålänningen:

“Smålänningen är till sin natur vaken och intelligent, flitig och strävsam, rask och hurtig , men likväl foglig till lynnet, händig och slug, vilket allt medför åt honom den förmånen att han även med små medel kan taga sig fram i livet. “Var är det vakna och intelligenta i förslaget, och var finns slugheten?

Hur kan smålands bönder låta sig bedras så in i norden att de låter sig representeras av sånt folk?2009-04-18 @ 18:49:49
Postat av: Som man bäddar får man ligga.

https://hd.se/skane/2009/04/15/skjuten-misstaenkt-foer-hedersmord/

Den här länken visar att det finns någon som inte accepterar bristerna i vårt rättssystem. Om vi nu inte kan bevisa att styvfadern och brodern var skyldiga så kommer de ändå i slutändan inte att få ngn glädje av skadeståndet för rättvisan segrar alltid förr eller senare, kanske inte den juridiska men dock den moraliska. Det har jag sett många bevis på.

2009-04-21 @ 08:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0