BJÖRN SÖDER OM KALIBER I SVERIGES RADIO

Sverigedemokraternas partisektreterare Björn Söder bemöter Kalibers osmakliga arbetsmetoder i följande video.Jag blev själv uppringd av Kaliber i tisdags av en reporter som ställde frågor om de hot, ofredande och skadegörelse som jag varit utsatt för. Som de flesta säkert vet har AFA tagit på sig merparten av dessa brott. En person är för övrigt dömd för detta ofredande men jag har inte hängt ut honom på min blogg. Jag får dock god lust att både publicera namn och foto på personen ifråga som utpekats som medlem i AFA-Dackebygd med tanke på de arbetsmetoder som Sveriges Radio använder.

Kalibers reporter som ringde mig var allt annat än trevlig! Jag har pratat med många reportrar de senaste åren men Kalibers reporter tar utan tvekan priset. Han hade egentligen inget intresse av att få fram fakta utan verkade mest besvärad över att göra något som han inte alls tyckte vara något viktigt. Kalibers tredje program skall ju handla om de hot och skadegörelse som vi Sverigedemokrater utsätts för. Syftet med detta program är givetvis att försöka skrämma personer som funderar på att bli medlemmar i SD och kanske kandidera för partiet i kommande val.
Sveriges Radio och Kaliber har nog tänkt igenom strategin noggrant inför dessa avsnitt och hur de skall kunna skada Sverigedemokraterna på det mest effektivaste sättet.

Jag kan dock konstatera att det ramlat in många infopaket beställningar och medlemsansökningar efter Kalibers första program. Så frågan är om inte Kaliber skjuter sig själva i foten.

Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Sahlinisterna tror att svensken i gemen är dum i huvudet.

2009-04-02 @ 23:54:13
Postat av: Per Petersson

Sahlin som sagt.http://www.metro.se/se/article/tt/2009/04/01/homowebb/Tar hon plusspoäng eller pusspoäng?

2009-04-03 @ 00:05:43
Postat av: lee

Fri TV?Gillade Journalisterna FRA?

2009-04-03 @ 07:28:47
Postat av: Per-Erik

Thoralf skriver: "Så frågan är om inte Kaliber skjuter sig själva i foten."Inte nog med att de skjutit sig själv i foten, de har till och med lyckats med konststycket att sätta bägge piporna från "hagelbössan" i vänsterfoten. En ”amputering” och omstrukturering, är nog enda alternativet om SR skall ha en chans att återupprätta något av sitt forna anseende!

2009-04-03 @ 07:40:27
Postat av: Robin_Shadowes

Frågan är om dom inte också har lyckats med konststycket att samtidigt skjuta sig i huvudet också.

2009-04-03 @ 07:49:40
Postat av: Hr Fökk

En polisanmälan borde vara på sin plats eller europadomstolen för mänskliga rättigher. Fast SD ingår väl inte i epitetet mänskliga rättigheter.Thoralf som blev uppringd av statsfinansierade, Kaliber borde inte godkännas i annat än direktsändning. Gissar att denna PK-rasist som ringde upp Thoralf just nu sitter med stora saxen i det ljudmaterialet.Innan du publicerar namn och foto på personen som ofredat dig och som utpekats medlem i AFA-Dackebyggd, installera webbcam som täcker din bostads alla hörn. Det är en billig livförsäkring och omöjlig för stalkern att ta sig ur vid nästa domstol!

2009-04-03 @ 08:50:19
Postat av: Dragan Klaric

I Sverige ser vi en revolution växa fram!Ingen blodig revolution men dock en revolution! Sverige är ett av världens bredbands tätaste länder. 95 % av det svenska folket har tillgång till bredband! Pensionärer är den grupp som börjat intressera sig mest för bredband! Ungdomar kan inte leva utan bredband! Internet är det nya mediet som inte ens stats kontrollerade media kan rå på! SVT går ut och basunerar ut SVT play och Internetanvändare skrattar! Med Youtube och Joost samt många andra mycket trevligare källor på Internet så struntar väl folk i om stats TV finns på Internet! Att det poppar upp vänsterextrema radioprogram som detta producerat av P1 programmet Kaliber är något vi får räkna med fram till valet 2010! Att dessa vänsterextrema journalister tar sikte enbart på SD och nonchalerar Oppositionen säger bara en sak. "Hundar biter inte den hand som föder dem" Jag har under lång tid talat om TV-avgiften och om det ligger i det svenska folkets intresse att betala TV-avgift. Nu ser ni vart TV-avgifts pengar går! Till att bekosta spionage på ett demokratiskt svensk parti i god stasi och KGB anda. Så ha det i åtanke nästa gång ni ska betala TV-avgiften!

2009-04-03 @ 09:41:22
URL: http://www.klaric.se/
Postat av: Stefan K

Om något politiskt parti försökt smutskasta Sd genom infiltration, hade det givetvis varit lika uppseendeväckande, men kanske mer förståeligt. Att ett statligt verk som fungerar genom skatte- och licenspengar som Sveriges befolkning står för, ger sig in i en politisk smutskastningsaffär via metoder som Nordkorea och Kinas regeringar skulle vara stolta över, är minst sagt makabert. Att Svt och Sr har en stark vänsterinriktad hållning är väl sedan länge bekant, men inte desto mindre borde ett statligt verk stå för opartiskhet. Debatten om tv-licensens vara eller inte vara borde ta fart igen.

2009-04-03 @ 10:04:29
Postat av: Stefan A

Såg en snutt från nordkoreas nyheter, där reportern med hög entoning röst lovade att kasta eldbollar? på alla som försökte hindra uppskjutningen av deras nya raket, ett reporterämne med rätt kaliber för redaktionen på kaliber kanske.

2009-04-03 @ 12:19:22
Postat av: Markus Wiechel

Som vanligt säger Björn det vi andra tänker :)

2009-04-03 @ 13:46:09
URL: http://marwie88.blogspot.com
Postat av: DunderMinnet

Det är tråkigt när opartiska statliga media för en sådan smutskastningskampanj mot ett parti som inte ens kommit över 4% spärren ännu. Sen är allt politiskt våld dåligt oavsett vilket håll det sträcker sig åt.

Jag hoppas och tror att SD kommer över 4% i valet som kommer, så att folket får upp ögonen mer och inser att SD inte är ett "nazi nazi döda alla invandrare" parti, det är bara löjligt att tänka så.Fortsätt skriva denna blogg Thoralf, den är mycket bra =)

Postat av: Carl

angreppet på SD ledde till att vi äntligen tog beslutet att slänga ut tv`n otroligt skönt att slippa betala till nåt vi inte vill ha.

nu kan man se det man vill ex så skall det låta, nyheter, mm i filmformat genom webb tv och projektor. och PK-folket får INTE 2076 kr om året längre.

2009-04-03 @ 19:16:16
Postat av: Milla

Det är solklart att dom gjort precis det, skjutit sig själv i foten alltså.jag har mött otroligt många sen Kalibers sk scoop som har insett sanningen och nu är bra trötta på vad som sker och jag tror att många kommer att rösta rätt nästa år mycket pga detta.

2009-04-03 @ 19:26:42
URL: http://www.ragfors.blogspot.com
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Jag är helt övertygad om att det i första hand inte är politiken som är orsaken till att drevet har börjat mot SD, utan att vi tar ifrån dom makt och pengar. Skulle inte förvåna mig ett dugg att Kaliber har fått order från högre ort att svartmåla SD så att man även i fortsättningen kan ha kvar sina privilegier och att endast " rätt information " skall nå ut till folket. Det är bara att säga " länge leve bloggarna ".

2009-04-03 @ 19:42:07
Postat av: carl

se upp med vem som dina barn tvingas ha förtroende till, se upp med vem som du tvingas lita på!

http://www.na.se/artikel.asp?intId=1469337&wpa=tjuvens-straff-vara-fotbollsdomare-i-orebro2009-04-03 @ 21:06:53
Postat av: Stoppa Statlig Media

Det räcker inte med att bara tycka illa om hur statliga journalister kan begå övergrepp i valtider utan att det blir några konsekvenser av deras agerande.Jag vill uppmana alla att sprida budskapet att ALL STATLIG MEDIA måste avvecklas och försvinna innan vi kan återfa en fri debatt i Sverige.Förhoppningsvis så kan detta vara gnistan som satte eld pa folks raseri mot att staten och deras extremistjournalister som sambarbetar med kriminella individer kan få dominera nästan all massmedia i Sverige.Kaliber hade fri tillgång till TT som lydigt skickade ut budskapet till alla tidningar som i sin tur lydigt kopierade allt som TT skrev, propagandan finns nu kopierat i hundratals tidningar.Alla borde bli ursinniga över deras agerande, Moderaterna blev utsatta 2002, vänsterpartierna vann valet pga valstugereportaget. Fp bev utsatt 2006, den SVT kuppen misslyckades.Det måste ta slut, besök hemsidan och hjälp till att kräva en omedelbar avveckling av all statlig media.Statlig Medias försök att utöva rent krimnellt korrupt inflytande på domstolar gör saken ännu viktigare.

2009-04-03 @ 23:50:33
URL: http://stoppastatligmedia.blogspot.com/
Postat av: lee

ett av SDs krav när dom kommer in i riksdagen måste vara att sälja ut en av dom statligt ägda tv kannalerna..Och att den andra ska få klara sig på mycket mindre pengar ..skulle journalisterna sura så är pengarna till invandringen och den går förre allt.

2009-04-04 @ 09:35:14
Postat av: Hans Gustavsson

Vad statliga massmedier i Sverige sysslar med är anmärkningsvärt och ligger långt ifrån Günther Wallraffs journlistiska gärning. Wallraff som var något av en "outsider" granskade makten och hamnade i konflikt med mäktiga krafter, inte minst inom massmedia. Med SR är det väl precis tvärtom.Läs mer på

http://oppnavyer.blogspot.com/2009/03/sr-agnar-sig-inte-at-wallrafferi.html

2009-04-04 @ 16:20:19
Postat av: Ture F.

Nu är det så här att SvT är svenska staten genom att SvT är en agent för denna. SvT:s handlingar tillräknas alltså svenska staten. Detta får ett gäng konsekvenser i den mån som SvT kränkt Europakonventionen om de mänskilga fri- och rättigheterna.Att det är fråga om kränkningar, står helt klart. Det handlar om privatlivets helgd, artikel 8. Det handlar om missbruk av pressfriheten i artikel 10. Eftersom inget annat svenskt parti utsatts för en dylik behandling, så är det fråga om diskriminering enligt artikel 14 med avseende på både artikel 8 och artikel 10.Hur skall man nu åtgärda det här? Det första man kan göra är att göra en polisanmälan mot SvT och mot de ansvariga cheferna jämte journalisterna. Dessutom kan man gå till JK och kräva skadestånd för kränkningarna. Skulle man inte få det, så stämmer man staten och SvT solidariskt på skadestånd i tingsrätten. Saken kan sedan överklagas ända till HD. Här lär man nog vinna, men skulle det inte gå så, så ligger vägen öppen till Strasbourg med Europadomstolen. Där lär man vinna åtminstone på någon punkt. Detta innebär Sverige blir fält och tvingas utge skadestånd. Pengar är ju alltid kul, men alla skriverier är naturligtvis helt obetalbara!

2009-04-04 @ 17:11:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0