ARABVÄRLDEN APPLÅDERAR AHMADINEJADMahmoud Ahmadinejad har återigen visat att Iran är ett av de största hoten mot världsfreden. När han utan att blinka kan anklaga den enda demokratin i Mellersta Östern för att vara ett rasistiskt land och som dessutom skall utplånas.


Tidningarna är nu fulla med fördömanden och så vidare men några saker undviker man att skriva i sina artiklar. Läs artikel i SvD.


Att en stor del av deltagarna på denna konferens i Geneve sedan applåderar Mahmoud Ahmadinejads tal är något som tydligen är tabu att nämna i artiklarna. Men det är något som klart framgår när man ser talet och det som utspelas.

När sedan Norges utrikesminister Jonas Gahr Störe kritiserar honom så buar delar av deltagarna vid konferensen.

Mahmoud Ahmadinejad är en ny Adolf Hitler och kan mycket väl vara den som startar ett nytt världskrig.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Läs/se även på http://ingero.blogspot.com/ hur den tillsatta kvinnliga ordföranden stänger av den palestinske talaren då han kritiserar Libyen. Som Ingerö nämner är det minskat intresse för en orättvist behandlad palestinier om inte Israel är inblandat....undrar varför? Sverige borde inte bara gå ur EU utan även FN.

2009-04-20 @ 23:07:43
Postat av: Micael Foghagen

Har inte hunnit ta del av allt som sagts och skrivits än - men en sak är klar; Iran med "bomb" utgör ett ofantligt mkt större hot än utan.Däremot tror jag inte på ett världskrig även om de släpper en. Inte i nuläget i alla fall. De har för lite stöd för detta tom i arabvärlden, än mindre någon annanstans.Men OM de gör det, kommer de få så mycket smisk så bebisblöjerna de har på huvudet ryker så himlen förmörkas. Var så säkra!

2009-04-20 @ 23:18:27
Postat av: Anonym

Wafa Sultan säger det hela på bästa sätt!Se: http://www.youtube.com/watch?v=Ox7OdSQxDO0&feature=channel

2009-04-21 @ 00:12:44
Postat av: vmm

Jag tror inte Iran kommer att få en fungerande atombomb av den enkla anledningen att Israel och USA inte kommer att tillåta det. Hittills har vi sett fördömanden av prat om "kapacitet att tillverka..." och "möjlighet att anrika...". Den dag då det står klart för USA och Israel att Iran är nära förestående att tillverka en atombomb så är snacket över och dom kommer att slå till med kryssningsmissiler och flygattacker och slå ut infrastrukturen runt Irans atombombstillverkning. Det är en absolut nödvändighet och jag tror inte ens Obama tvekar om att "trycka på knappen" för att se till att Iran aldrig får en atombomb.

2009-04-21 @ 00:36:36
Postat av: Guben o Gumman på Getingen

Visst blir killen med avrakat skägg en kopia av Georg w Bush.Hur somhelst är han inte rädd för fyrverkerier modell större.

2009-04-21 @ 00:36:36
Postat av: Micael Foghagen

>vmmJag hoppas att du har rätt. men jag håller inte med dig i din analys.Det finns gott om duktiga ingenjörer i bla forna Sovjetunionen som tillhör angränsande länder.Jag ser absolut en fara i att dessa idioter rent ut sagt får för sig att ge ett slag mot väst - även om de inser att de förlorar strax därefter.Vi får inte glömma att Iran är ett slutet land och hur gärna vi än vill kan vi inte inspektera som vi vill. Och få sunda efterverkningar.Men.

Vill de ha en bomb - fixar de en. Om de spränger den är en annan sak... men som jag sa tidigare - då flyger blöjerna....

2009-04-21 @ 01:14:18
Postat av: Alexander den store

Israel vet , och kan mer än du tror Mr Mahmoud Ahmadinejad

India launches key spy satellite

Indian rocket launch

The rocket is launched from Sriharikota, 90km north of ChennaiIndia says it has successfully launched a spy satellite that will be able to track movement on its borders.The Israeli-built Radar Imaging Satellite was launched from the space centre at Sriharikota in southern Andhra Pradesh state.The satellite was carried on the Indian Space Research Organisation's PSLV-C12 rocket.India has an ambitious space programme that last October saw its first unmanned mission to the Moon.The 300kg satellite has been placed in orbit about 550km (340 miles) above the Earth.Observers say monitoring the borders with Pakistan will be a key task given the strained relations in the wake of last November's Mumbai attacks.The satellite can take images through all weather conditions and as well as defence duties it will be able to monitor natural disasters such as floods and landslides.The satellite was developed by Israel Aerospace Industries.The rocket also contained the Anusat educational satellite, which will help transfer confidential material such as examination questions as well as track urban planning developments and the effects of drought.In October India successfully launched its first unmanned lunar craft, Chandrayaan 1, to map the Moon's surface and look for traces of water and the presence of helium.The mission was regarded as a major step for India as it sought to keep pace with other space-faring nations in Asia.( BBC, AP ME report 20/4 )Alexander den stores Kom:

Jåmänn visst, andra läser både världen, och islam på ett sätt som är föredömligt !

Men i Sverige sitter man och gullar med fähundar och Islamister och är så godtrogna

så skam går på torran land !

Mendan i Sveriges ankdam diskuterar man om man är rasist om man .....

tycker Islam är en farlig religion ?

Dårarnas paradis ?

2009-04-21 @ 01:27:57
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Risken att denna clownen hittar på ett krig är relativt stor.Svenska skattebetalares problem blir då detsamma igen. som på 80-talet när Iran -Irak krigade oavgjort.En stor flyktingström.Eller som när Sadam krigade med Usa el tvärtom.

Dessa flyktingar? kommer då i hundratusentals.Främst då dom med pengar.Biljetten hit kostar 100000kr(förklara gärna det för din lokale SOCIALDEMOKRAT)Det man kan hoppas på är att gränsen är stängd då

samt att en del tidigare hitkomna har återvänt.Det verkar nämligen så finurligt tänkt att Sverigedemokraterna tänker stoppa fortsatt invasionsinvandring så gott det går men behöver lite hjälp i valet 2010.Dessa människor hamnar bara i nya ghetto med problem

kommer aldrig in på den svenska arbetsmarknaden

känns resonemanget igen.Det Sverige behöver är en fungerande äldreomsorg en fungerande poliskår om det är möjligt utan att bygga upp det hela från grunden (ni vet 99 hövdingar o en indian symdromet)Ett starkt försvar,

så att hemvärnet som TOMHYLSAN slutligen slaktat slipper möta Spetzaz förband vilket dom nu får göra.Vi är där.(Hemvärnet bye bye 2004)Kamkazeuppdrag nej tack.Nu får dom krigförande länderna ta hand om sina egna medborgare el övriga länder i Europa.Har man synpunkter på detta resonemang så går det bra att studera våra Nordiska granländers friska kvotinvandring så är det färdigsnackat det är bra nu.Behövs inga färgdiskussioner .Eller religösa diskussioner.1200 miljarder betalar svenska folket in i skatt invandringen kostar runt 200 miljarder.I siffror 20 procent av varje svensks skattekronor.Baserat på Danska (varför det är ont om svenska beräkningar får du räkna ut själv)kostnadsberäkningar. Vid 20000kr i brutto

i månadslön,med 7000kr i skatt.Då skulle 1400kr gå till invandringen 350kr till försvaret 68 kr till polisen .Enligt vårt förmenade skulle det vara tvärtom.Enligt AFTONBLADETS journalist Ronny Stjerndal så går Sverige mot 28 procent i ungdomsarbetslöshet nästa år.I detta faktum går CENTERPARTIET ut o förespråkar mer invandring lokala förmågor för Folkpartiet även så.Socialdemokraterna har tappat kontrollen fullständigt sedan många år tillbaka.Gängvåldtäckter,(Googla gärna på BRÅ ) god tillgång på narkotika o tysk sprit.I Gävle har man lagt ner narkotikaroteln!I Högsby har man råd med två brandmän vid brand listan kan göras lång tyvär.Försök få tag i en polis om du råkar illa ut.

Försäkringskassan påstår fusk med bla barnbidrag.Osäkert om barnen bor i Sverige?Finns ungarna överhuvudtaget?Har fått 600 miljoner extra för att dom ligger efter med utbetalningarna.Mera pengar för att betala ut pengar.Hallå hej kompisSkall man spetsa till det lite så riskerar du Svensson att bli innebränd el ihjälsslagen för att polisen el brandförsvaret inte har personal.Förlåt oss fader om vi värnar om svenska liv förlåt oss våra synder.Fräls oss med bostäder ,jobb och ett drogfritt liv hos våra svenska ungdomar.Är man främlingsfientlig då.Skicka bokstäverna till Norge Danmark, Finland i Sverige är det totalt omöjligt att vara främlingsfientlig.Varken visuellt el via skattsedeln.

Oavsett vad clownen på bilden hittar på så vill vi inte ha det här mera, vi har fått nog.Diskussionsugen ring: Socialdemokraterna(I Kalmar kommun högsta tjänsteman Johan Persson växel 0480-450000) Center el Folkpartiet i andra handDu får gärna diskutera invandring o främlingsfientlighet men gör då det i våra Nordiska grannländer tack på förhand för ditt samarbeteGubben o Gumman på Getingen

2009-04-21 @ 03:43:58
Postat av: Jonas

Jamen Israel ÄR ju per all gängse definition rsstiskt!

Judar har per automatik rätt att bosätta sig där, oavsett varifrån i världen de kommer.

Medans araber med rötter i området inte för göra det.

Redan att kalla Israel för en judisk stat är väl rasistiskt!

Tycker att opinionsstyrningen i världen blivit bra sjuk när ett sådant påpekande kallas för 'hot mot världsfreden'.

2009-04-21 @ 05:59:06
Postat av: natan

Mullorna ser väl chansen nu när Obama flirtar med diverse diktaturer. I ett utsatt läge kommer Israel att slå till först, förmodar att de har den kapaciteten.

2009-04-21 @ 07:02:02
Postat av: Alexander den store

Lägg märke till att det var ett samarbete

Indien-Israel.

Indien vill nog också ha lite koll på denna pajas.

Likaså på Talibanerna i Pakistan/Afganistan

2009-04-21 @ 07:38:17
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Jamen Socialdemokraterna är per all gängse definition rasister(tillåter hedersrelaterat våld bla)

Araber har per automatik rätt att bosätta sej i Sverige oavsett varifrån världen dom kommer ifrån.Medans araber får pengar så får svenskarna med rötter i området jobba för sina.Redan att kalla Socialdemokraterna för en demokratiskt parti är ett skämt.Vår katt Fidel tycker att strömmingen blivit för dyr, samt att kastreringring är ett hot mot kattaveln på Getingen. Gäsp2009-04-21 @ 07:47:36
Postat av: AWSvensson

Att en ny Hitler presentera sig för omvärlden på årsdagen för Hitlers 120 års dag skall kanske ses som ett dåligt omen.

2009-04-21 @ 10:36:40
Postat av: Ingeborg

Det är egendomligt att alla på den här bloggen kommenterar den iranske presidentens tal i FN men inte reflekterar över att vi importerar människor som har samma upfattning som denne. Varför tillåter våra svenska politiker att så många muslimer kommer hit men kristna avvisas. Detta borde vi fråga oss?

2009-04-21 @ 10:44:00
Postat av: Martin Isaksson

Iran och kärnvapenkrigdå blir det väl tyvärr som nostradamus förutspådde

krig i 27år men västvärlden skulle vinna =)

tror det krig han ´menade började 2001 så bara 19år kvar. jaja konstiga profetior lämnar jag därhän men ska bli intressant om vi klarar oss undan galna muslimer utan att det blir krig ? jag tror det inte då de verkar bygga hela sin tro på våldsamheter oavsett vad det står i koranen så kan de upenbarligen inte tygla sin stenåldersmentalitet längre.

2009-04-21 @ 10:51:23
Postat av: Dragan Klaric

OFF Topic!http://www.youtube.com/watch?v=iIGpcuTIboESprid gärna till andra :)Dragan

2009-04-21 @ 10:54:51
URL: http://www.sdtelevision.se/
Postat av: Hulda

Tragiskt att se denne figur som tydligen lever i sin egna värld.

Men man ska alltid se på saker med motpartens ögon.Ett litet fritt land bland de andra Islamska diktaturerna sticker säkert i deras ögon.

Viljan att slänga ut Judarna i Medelhavet är nog tyvärr inte bara propaganda, utan en klar tanke...Vi måste på alla sätt stödja Israels kamp mot ondskan!!

2009-04-21 @ 11:02:50
Postat av: Dexter

Jag skulle nog våga påstå att kriget redan pågår. Frågan är om pajasen i Teheran KAN ta det till nästa nivå, att han vill är det knappast ngn tvekan om.Med slapptasken Obama vid rodret är nog risken överhängande. Denna naivist tror att han kan uppnå världsfred genom goda personliga relationer till diverse diktaturpatrask (senast Chavez & Castro).Krig har alltid handlat om nationella intressekonflikter, där personliga relationer spelar en fullständigt underordnad roll.Här är ett utmärkt exempel hämtat från Erixons blogg:För ungefär 500 år sedan fick Frans I av Frankrike frågan vilka missförstånd som underblåst hans ständiga krig med Habsburgs Karl V. Han svarade: “Inga, vi är helt eniga. Vi vill båda kontrollera Italien.”

2009-04-21 @ 11:05:31
Postat av: AWSvensson

En frågeställning som flertalet av oss på denna blogg ställt oss.

Postat av: Inge Sandén

Världskrig eller inte världskrig får dom lärde tvista om.

Men detta är verkligheten.

Judarna låter sig aldrig mera lastas i några godsvagnar,eller snällt hålla varandra i handen och gå rakt in i gaskamrarna.

Människor som varit utsatta för sådana övergrepp för det vidare i sina gener till sina avkommer och sådana folk blir oerhört starka och målmedvetna att aldrig tillåta dylika övergrepp.

Israels krigsmakt skulle kunnat utplåna Gaza på mindre än ett dygn och Iran på en vecka,om dom varit dessa rasister som arabvärlden vill göra dom till.

Det är staten Israel,som måste försvara sig mot 400 miljoner araber,som gärna skulle se denna stat jämnad med marken,om dom bara kunde.

Det omvända blir då,om arabstaterna runt Israel hade haft Israels krigsmakt hade denna stat varit utplånad för länge sedan.

Den dag vår tids Hitler Mahmoud Ahmadiuejad har denna bomb kommer aldrig,för innan dess har både Indien,Amerika och Israel självt låtit Iran smaka på sin egen medicin.

Iran står för rasismen och Israel försvarar demokratin.

I Sverige skulle man kunna likna alla vänsterfacister som vår tids nazister,det har Kalle Larsson bevisat.

Alla som kramar den politiska religionen Islam får också ställa in sig i ledet som vår tids nazister.Vilka som är rasister i Sverige börjar nu stå rätt klart vilka det är.

Sverigedemokraterna behöver aldrig mera ta åt sig av vad våra vänsterjournalister säger och skriver i dom statsstyrda medierna,det har Irans president Mahmoud Ahmadiuejad bevisat med sina uttalanden i den pågående debatten om vad som är rasism.

2009-04-21 @ 11:07:18
Postat av: Carl

varje 40:e år blir det finanskris och politisk oro då tar makthavare chansen att expandera och Världskrig verkar vara som Turbo.

Att Europa kommer invanderas är ju mest troligt nu när EU är betydelsefull, USA är starka och arabernas olja får minskad betydelse så den som även styr EU får Världsmakten.Man inser att när man sitter vid fönstret så kommer himlen plösligt bli mörk som på natten och man kan se ljusare grå skyggor med flygplan och fallskärmjägre på håll och även en enstaka som faller nära fönstret. blir det i sommar eller inom några år? blir det Kina? eller saudiarabien?

(hur går det till när de mörklägger himlen,har militära kemiföretag redan lyckats med detta? nån form av sot som sprids på 2 000 meters höjd?)hoppas man hinner ta sig till sina anhöriga och att vi kan försvara oss. En mobilisering hinner alldrig ske innnan. är jag fantasifull-Nej- Insiktsfull. kom ihåg vart ni först fick 1a varningen om kriget.

2009-04-21 @ 13:00:35
Postat av: Gammelsvensk

Hur kan någon inbilla sig att det ska vara ide att ha någon som helst fredsaktivitet med muslimska länder inblandade?

Det finns väl trots denna händelse inte en chans att höjdarna i EU erkänner att arabländer inte har något där att göra.

2009-04-21 @ 13:11:38
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: Jonas

Vet inte om du sett detta Thoral men dom har kul åt dig på en blogg..Stå på dig !http://blogghelvetet.se/blogg/?p=1943

2009-04-21 @ 13:21:42
Postat av: Erik

Israel är en halvdemokrati. Men eftersom Israel är hårt ansatta av sina diktatur grannar så är väl Israel ändå det bästa landet i Mellanöstern.

Förresten så har alla religioner samma ursprung och är endast till för att kontrollerar folken.

Fast det är varken sekulära eller religiösa krafter som sabbar för Sverige idag. Det är PK och det är livsfarligt. För varje dag minskar vår frihet. PKism är som en cansersvulst på samhällskroppen.

2009-04-21 @ 14:38:55
Postat av: Per

Stop the ocukpation of Palestine and there will be freedom in middle east.

2009-04-21 @ 16:38:31
Postat av: salasso

Vad är vitsen med att att låta "Gubben o Gumman på Getingen" drogpåverkade inlägg ligga kvar på bloggen?

Den enda som någon gång verkat uppskatta dessa är signaturen "Tore" men som sedan visligen avstått från att hänvisa till dem, vilket länder honom till heder.

2009-04-21 @ 16:39:46
Postat av: Thoralf A

JonasHan lider tydligen av fobi och är dessutom mytoman. En särdeles dålig kombination.Roger är inte road av att jag känner till hans bakgrund och att jag läst en av domarna mot honom vid Kalmar tingsrätt men notera att jag aldrig skrivit om denna dom.

2009-04-21 @ 16:42:06
URL: http://thoralf.se
Postat av: Putte

Jonas kanske skulle ta och läsa lite historia. Enda anledningen till att det finns/fanns araber i Israel är ju att muslimska arméer i olika omgångar invaderade Israel och jagade ut stora delar av de judiska befolkningen. Så frågan är; har muslimerna rätt att behålla det land som de genom militär invasion stal av judarna eller har judarna rätt att ta tillbaka det land som de blivit bestulna på? Gissa varför södra delen av Israel heter Judéen.

2009-04-21 @ 17:00:17
Postat av: pelle

thoralf

detta har inget med artikeln att skaffamen jag har en annan frågavad tänker sd göra åt flumskolan?

jag är osäker på var sd(vi) står därtill att börja med vet sd om detta gigantiska problem eller är det tabu att diskutera?

pelle

2009-04-21 @ 17:18:43
Postat av: s-e karlsson

Ingeborg ! Det är det som vi i Sd som är rädda om sverige ska rätta till när valet har varit år 2010 ! Då ska vi ha tillbaka Sverige som det en gång har varit !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-04-21 @ 17:20:34
Postat av: Rog

Det finns flera domar herr politiker. Vill du ha nr på dom så du kan hämta ut dom? Så kan du fantisera ännu mer kring mig.

Att du känner till en period i mitt liv bekommer mit inte alls lilla Thoralf. Det är bara löjligt att du kan tro att du vinner ngt på ha den informationen. Tror du verkligen att du ska vinna ngn liten politisk seger genom att samla domar? Tror ärligt talat du skulle få mer röster om du använde din dotters halv avklädda bilder. Är helt övertygad om att detta skulle locka fler väljare till SD. Kankse tilll och med skulle få mig att rösta på SD.

Fobi och mytoman, berätta mer. Du verkar veta mer än mig.

2009-04-21 @ 18:28:20
Postat av: pelle

vet inte vad som hände men mitt inlägg togs bort tror jagjag undrade vad sd ska göra med flumskolan i sweden

pelle

2009-04-21 @ 18:56:59
Postat av: Stora Småland

Kom för någon vecka sedan i dispyt med en RK- tant om invandringen! Hennes argument var hela tiden ett och samma : dom ska ut i arbete : jag ,ja men det finns ju inga arbeten till dom : hon, dom ska ut i arbete : jag, ja men det finns ju inga arbeten till dom ? Så kunde vi hållt på hur länge som helst , men jag ansåg att med såna som blundar för verkligheten är det lönlöst att diskutera med !Mvh Stora Småland .

2009-04-21 @ 19:07:25
Postat av: pelle

varför utesluter ni sdare en sån som rog ur partiet för? han verkar ju ha en skruv lössåna som han förstör ju bara för oss andra i sdjag röstar på sd för att dom är sakliga och inte bär sej aggresivt åt(som han rog gör)en sån dåre hör inte hemma i ett ett demokratiskt parti som sddåren bär sej ju åt som en odemokratisk vänster-partistut med rog ur sd--och det bums

pelle2009-04-21 @ 19:12:49
Postat av: pelle

min fråga var naturligtvis--varför utesluter ni -inte-en sån som rog förber om ursäkt

pelle

2009-04-21 @ 19:36:18
Postat av: Inge Sandén

Suttit och väntat på att någon mera behörig skulle svara pelle.

rog är inte medlem i SD.Han är vänster.

2009-04-21 @ 20:13:42
Postat av: pelle

det förklarar hans knäppa ideer

en stenkastare alltså

tack inge sanden

pelle

2009-04-21 @ 20:20:50
Postat av: FreeBird

Lämna FN och bilda en annan organisation enbart för demokratiska länder. Resten kan flytta från New York till Harare eller Teheran.

2009-04-21 @ 20:51:48
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Thoralf A

pelleRog eller Roger är inte medlem i SD och han har heller aldrig varit.Med tanke på hans "bakgrund" och att han är boende i Kalmar så är jag faktiskt lite bekymrad över vad han kan hitta på för tokigheter. De lögner om mig som han framför är ganska grova och kan betraktas som någon sort av förföljelsemani.Den som läste min blogg under 2007 vet hur han terroriserade min blogg med en mängd kommentarer. Då försvarade han islam och muslimer idag verkar det som det gått upp ett ljus och han kritiserar islam och dess profet.

2009-04-21 @ 22:31:35
URL: http://thoralf.se
Postat av: Peter

Rog, Rog, Rog.....Lättklädda bilder?Jaha? So what? Om du inte tror det så kan jag berätta att flertalet av oss har tom sett helnäcka kvinns genom åren så en lättklädd tjej/kvinna/dotter eller whatever skrämmer nog inte iväg någon från SD. Jag tror inte någon bryr sig öht faktiskt. Inte ens att Herr Skitviktig har några domar på sig. Det skulle bara bekräfta bilden ytterligare av vad Du är för en tomte.Här gnäller vi på fel förd politik, inte på personer även om Mona Sahlin slinker genom det nätet ibland.

2009-04-21 @ 22:37:41
Postat av: Peter, den förste.

Alla medborgare i Sverige borde fråga sig om vi verkligen vill ha demokrati eller om vi vill ha belgisk "demokrati"?

Se vår framtid, Belgien ett varnande exempel: http://snaphanen.dk/2009/04/21/filip-dewinter-frank-vanhecke-in-copenhagenP.S. Trodde faktiskt att vi i Sverige låg mest illa till när det gäller demokrati, men Belgien är mycket nära en demokratisk kolapps!

2009-04-22 @ 00:17:50
Postat av: Robin_Shadowes

Hoppas både Iran och Pakistan kommer vara en rykande askhög inom en inte alltför avlägsen framtid. Detta skall man dock inte ödsla några tårar på. Världen kommer bli en tryggare plats utan dessa galna musslor med WMD.

2009-04-22 @ 00:33:21
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Rog,Roger?Vi vet inte vem du är .Har bara som hastigast läst dina synpunkter på våldtäckter.Att detta inte är bra och borde ha stoppats igår är vi överens om? .Hur man inte skall göra beskriver du.Detta är ju allvarliga övergrep som ökar.På vilket sätt skulle du förelå att man stoppar denna utveckling.Som du säkert förstår så har jag o kärringen vår åsikt det är ju underförstått inget att hymla med.Om vi skiter i färg, skostorlek etc

Kort o gott hur får vi stopp på detta.?Att gräva ned sej i skyttegravar o skjuta på fienden

med fel ammunition ger inget heller i sakfrågan ?Politiker som begår brott, rattfylla, piskar kärringen, klipper sönder kvitton .Samt då blir lagförda för dessa krimminella handlingar.Får ju sparken från partierna.Allmänheten har inget förtroende för dom sägs det.Dessutom är ju brott mot svensk lag, ett brott mot en demokratiskt beslutad ordning i samhället.Hur ser du på det kan det bli problem med trovärdigheten om man bryter mot lagen.?Skulle man kunna gå så långt så man säger att att det är omöjligt rent av att få någon att lyssna?Integrations ministern Samboka har föreslagit rivning av problemområden.Lokalt är det väl då Norrliden som kan anses vara aktuellt.Är detta rätt väg att gå vad tycker du?Eftersom vi vet att du är en prat? skrivglad kille så har vi massor med frågor till dej.

MVH Gubben o Gumman på Getingen. Ps Rog skulle du köpa en beg bil av killen på bilden i ingressen.

2009-04-22 @ 01:12:05
Postat av: Natan

Att media missgynnar sd är ju helt klart. Kollade TT:s redovisning om partiers medlemsantal(som visats i olika tidningar) med anledning av att "Piratpartiet" ökar. Alla partiers medlemsantal nämndes utom Sd. Undrar om inte folk till slut blir förbannade över sådan diskriminering. Det blir till slut en motsatt effekt än den pk-media vill ha.

2009-04-22 @ 05:45:26
Postat av: Anonym

Hahaha

Du är en rolig liten man Thoralf. Enda hotet emot dig, det är du själv och din egna dumhet. Stackars lilla bittra man. Ska bjuda dig på en öl igen på lilla när vi ses där igen. Du kankse bli gladare då.Å min kritik till Islam har alltid funnits där. Du och andra har inte tillräckligt med kunskaper kring det. Då ni många ggr attackerar fel grenar av islam. Att jag skriver ut enbart Islam och tex inte wahabiterna som står för de mest knasigheterna, är enbart för att det är roligt att reta en massa troende. =)

2009-04-22 @ 06:33:31
Postat av: Fredrik

Reta en massa troende ? Vilken barnrumpa,fegis,sittkissare,loooooser du måste vara för att jävlas med nån för nöjes skull gör endast en människa utan moral,etik och empati !Men kan man förvänta sig annat av dig !?

2009-04-22 @ 06:49:38
Postat av: Stora Småland

På småorter tror jag att det är väldigt svårt för Sd at etablera sin politik ! Av egen erfarenhet så vet jag att det är kyrkan, röda korset , pro, spf som gäller för dom äldre och för dom yngre är det fotbollen och annan sport , för övrigt skiter man i hur det går för gamla Sverige !

Mvh Stora Småland .

2009-04-22 @ 09:35:21
Postat av: Andreas Henriksson

ThoralfRog, ser tydligen ut som Jesus också, det kan inte vara enkelt och vara Rog.

2009-04-22 @ 17:31:43
Postat av: Anonym

Durban 2: Se http://www.eyeontheun.org/assets/attachments/documents/7586.pdf

2009-04-22 @ 22:34:30
Postat av: Second Opinion

Jan Eliasson, före detta ordförande i FN:s generalförsamling, kritiserar EU-delegaternas uttåg i en intervju med Second Opinion. "Jag har aldrig varit med om en sådan sak under min tid på FN," säger han och kritiserar att medierna inte problematiserat frågan mer. Läs artikeln på www.second-opinion.se, lyft den gärna och skriv egna inlägg.

MVH Second Opinions redaktion

2009-04-24 @ 15:44:35
URL: http://www.second-opinion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0