ÄNNU EN PK-ANALYS AV SD

Idag försöker sig Rolf Asmundsson sig på att analysera Pontus Mattsons bok "Sverigedemokraterna in på bara skinnet" i en artikel med rubriken "Insikt om SD:s taktik".


Som alla andra vägrar han att inse vissa fakta och uppehåller sig istället alldeles för länge åt de vanliga flosklerna om ursprunget till partiet som t.ex. BSS, Bevara Sverige Svenskt.

Sedan måste han givetvis komma med en lögnaktig omskrivning som så många andra använder sig av.


"Så är det ändå en enda sak som dominerar - invandringen. Den är roten till allt ont som drabbat svenskarna."


Nu är det ju Rolf Asmundssons egen tolkning av invandringens konsekvenser. Konsekvens av invandringen handlar ju i första hand om stora kostnader som drabbar våra myndigheter som finansieras med skattemedel. Rolf Asmundsson borde väl också förstå att det som händer i Malmö och Rosengård kommer att kosta svenska skattebetalare stora summor. Oavsett på vilket sätt som problemen löses.


SD har ingen utpräglad taktik som Rolf Asmundsson tycks tro, möjligen kan kanske SD:s hårda hållning mot personer med rent rasistiska åsikter och att dessa utesluts ut partiet ses som en taktik men jag ser det snarare som att sunt bondförnuft råder i partiet. Tyvärr kanske denna tuffa hållning inte existerar inom andra partier.


Till sist kommer ändå Rolf Asmundsson till en sund avslutning där han skriver följande.


"Kanske det också ger en insikt till de etablerade riksdagspartierna att det är inte SD som i sig är utmaningen utan den frustration, det vi-och-dom-förhållande, som finns mellan en stor grupp väljare och de som vill företräda dem."


När de så kallade etablerade begriper detta eller om de redan begripit detta så uppkommer den stora och besvärliga frågan hur man skall kunna närma sig denna grupp av väljare. Än så länge har inget av de etablerade partierna vågat ta detta steg för det innebär inte bara att man måste erkänna att man drivit en felaktig politik under flera decennier. De måste även erkänna att Sverigedemokraterna har rätt i en rad sakfrågor när det gäller invandringspolitik och massinvandringens konsekvenser.

Än så länge är beröringsångesten alldeles för påtaglig men insikten har nog kommit betydligt närmare på grund av den finanskris och lågkonjunktur som tvingar fram svåra ställningstaganden från ansvariga politiker.


Skall kommunen ta emot mängder av invandrare samtidigt som man skär ned på skola, vård och omsorg?
När vågar en nättidning ställa en liknande fråga och låta sina läsare svara och till på köpet redovisa svaret. De skulle även ställa frågan till etablerade politiker och sedan jämföra svaren med sina läsares. Idag tycks dock ingen våga göra en undersökning enligt denna modell men de flesta vet nog redan svaret och det gäller med stor sannolikhet även Rolf Asmundsson.


Ansvariga politiker på alla nivåer vet att deras beslut idag kan få förödande konsekvenser i valet 2010 för deras egna partier. Jag kan lova dessa politiker att vi Sverigedemokrater kommer att informera de svenska medborgarna om hur våra skattemedel missbrukas och min förhoppning är att detta skall ge SD nya och stora framgångar redan till EU-valet den 7 juni.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Genom at utelämna källuppgifter i slutraderna.Så får redaktör Asmundsson läsaren att tro att orden är hans egna förståndiga åsikter.Tex då vi-och-dom-förhållandet.

2009-04-30 @ 02:44:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lagom till valupptakten inför EU-VALET 7 juni samt kommande riksdagsval.Har Gubben o Gumman startat företaget Hyperaktiv Mediabevakning AB med säte i Republiken Getingen.(Motsvarighetne till Interaktiv Media bevakning i Varberg( Googla på)Vars syfte är att avslöja bla vänstervrida manipulerande journalister.Ingen nämnd ingen glömd.Redaktören i Klampå Östra Småland (Lokal Pravda i Klamar AB)

avslutar sin artikel i granskningen av SD :s taktik

inför kommande val med att skriva:Kanske är det insikt hos dom etablerade partierna ,att det inte är Sd i sej som är den stora utmaningen.utan den frustration,det VI-OCH-DOM-FÖRHÅLLANDET,som finns mellan en stor grupp väljare(OBS tidigare en marginaliserad grupp)och dom som vill företräda dom(dvs SD ).Här utelämnar Redaktören källangivelse för att verka begåvad.Man får väl förmoda att Pontus Mattson är pappa till även den slutsatsen.VI-OCH-DOM-FÖRHÅLLANDET.Åteges i en annan journalists recenssion av boken Medier o samhälle skriven av Jesper Ström som har läst Pontus Mattson el tvärtom.Kanske har en o annan redaktör hämtat lite här o där.Jesper Strömbäck skriver : Att göra samhällsförlopp mera dramatiska än dom är, förstärker den uppfattning läsaren redan har (mannipululation)Här pekar Strömbäck på den ökade klyftan mellan politker och en del av allmänheten( läs: mindre utbildade Sverigedemokrater)( I Pravdas artikel marginaliserade medborgare.)(I Gubben o Gummans värld en djävla massa söndermanipulerade arbetare)Strömbäck skriver vidare att journalisten har en tendens att blunda för den makt dom har(blunda för känns det igen, tiga ihjäl,manipulera..Svensson i Norge har FREMSKRITTSPARTIET motsvarigheten till, Sverigedemokraterna.Med en fri, ej styrd mediedebatt av tex TV4 UTAN MANIPULERANDE VÄNSTERJOURNALISTER 30 procenent av väljarkåren.Hallå någon skojar på dej va.VI-OCH-DOM-FÖRHÅLLANDET kan således härledas till medvetet blundande främst då vänsterjournalister

i tex försvarsfrågan, skolpolitiken ,kostnader, samt våldsproblem invandrafrågor mm.Här gör redaktören om bokens innehåll från att beröra,Blundande för bla hedersvåld,gruppvåldtäcker.Till att gälla Sverigedemokraterna och dess helkorkade väljare.Simsalabim.Vad kan det bero på att 30 procent av Norrmännen röstar på Fremskrisspartiet medans 4 procent? röstar på Sverige demokraterna i Sverige.Just det vi lever i ett censurerat samhälle.Barnsligt enkelt att förstå el?Om du nu är lite småtjurig, så påminner vi dej om EU-VALET den 7 Juni .Hjälp Sd att få slut på detta ljugande i denna diktaruren Som till råga på allt elände kallas en av världens bästa demokratier var då någonstans?.Eller flytta till Norge Danmark el Finland för att få leva i ett fritt friskt samhälle.Passa ävenpå att på Google följa vänsterjournalistiken från :Pravda-TV4-Södertörns Högskola(sökord Von Essen.Jan Andersson Titto TV4).Ner till jämförelsen i Von Essen jämförelse med vokabulär, i den av invandraverket beställda undersökningen om främlingsfientlighet i samband med Sverige demokraterna.Som hämtar bla ord och jämförelse med mörka krafter i 1940-talets Europa.Och parar ihop dessa med Sverigdemokraterna.

Författern håller föredrag på bla Innvadrarverket polisen med mm..Dock fick Södertörns högskola som för övrigt går med 1-2 miljoner i förlust varje år.Ställa in kursen i rashat pga av för få anmälda.Tja det kan ju inte alltid gå.Fattar du inte vad klockan är slagen nu Svensson då gör du det aldrig.Givetvis bevakar Hyperaktiv Mediabevakning vidare i media Sverige fram till valet 2010år.Vi återkommer i frågan inom kort.2009-04-30 @ 04:04:35
Postat av: Gubben o Gumma på getingen

Du som tvivlar på att jourrnalisterna styr det hela .Kan ju alltid försöka hitta SD i första mätningen i Aftonbladte idag till Eu valet,Pratpartiet finns med om nytt parti samt alla andra utom SVERIGEDEMOKRATERNA som vill ut ur Eu.Pirat partiet får 5.1 procent.väljare 18-29 år.

Sverigedemokraterna 1.5-2procent

2009-04-30 @ 06:38:57
Postat av: Fredrik

2 nyheter !!Man hade idag ett inslag på TV4 morgon nyheter angående:Silvio Berlusconi italiens ledare.

Det skulle handla om hans kvinnosyn och då helst bystiga kvinnor.Tv4 ville allstå framställa honom som en mansgris och vilket dom sa.Men dom hade inte räknat med när dom intervjuade Paoulo Roberto att han skulle ge dom en ordentlig smäll på näsan.Han sa rakt ut att mansgrisar finns de här med.

Svensk media framställer honom som ett svin

Ni hämtar er info från västern inget annatKvinnliga reportern säger: finns ett utalande där han säger att: Vackra kvinnor får ränkna med att bli våltagna.

Roberto säger säger då :Vänster media igen och vi ska vara tysta för sverige har mest våltäkter i hela EUROPA.Blir tyst och sen försöker dom bryta honom men han pratar på. då hånar dom honom i tv rutan genom att vinka in i kameran och säger bye bye !!! detta är sant !!!!!!2 tv4 nyheter ! Malmöpolisen vägra gå in i rosengård.Kräver politiksa åtgärder för att splittra upp stadelen !!!!!!!!!2009-04-30 @ 08:18:36
Postat av: Stefan A

Ställs tydligen inga krav längre för att få sändningstillstånd

svar från Radio o TV-verket.

"TV 4 AB har tillstånd att sända sex programtjänster,

I tillståndsvillkoren finns, liksom för de övriga kanaler

som verket meddelat tillstånd för, inget krav på opartiskhet,

utan detta krav ställs idag enbart upp för SVT.

För de äldre tillstånden till de analoga sändningarna

i marknätet som TV4 hade fanns det dels krav på opartiskhet,

det gällde dock inte reklam, dels ett förbud mot att

diskriminera annonsörer.

Kerstin Morast"

Så var det med det tyvärr, politisk reklam var väl inte påtänkt då.

2009-04-30 @ 08:54:16
Postat av: Fredrik

Har aldrig innan varit med om hur man diskuterar i varenda vrå om Sveriges framtid. Folk är innerligt trötta på hur Sverige har utvecklats.Man är trött på att småsinta vänster anhängare som tror dom kan rädda världen genom att blunda för verkligheten.Ska med stolthet lägga min röst på Sverige.

Mitt land där mina barn ska kunna växa upp.Svensk Media har spelat ut sin roll

Finns ingen som tar dom på allvar längreMan granskar och ställer sig frågan omgående när dom kommer ut med nåt halvdassig nyhet som känns politisk korrekt: Varför och vilka ligger bakom.

Sen så söker man fakta på nätet och oftast så uppdagas en annan sanning.Framtiden är vår!

Det vill säga Svenska folkets!!

2009-04-30 @ 11:35:12
Postat av: carl

måste tipsa om:

http://frianyheter.wordpress.com/om/om man läser thoral´s och frianyhetersbloggar och lyssnar på Stasi Radio´s dagens eko P1 16.45 repris 17.45. då har fått veta det man behöver för att följa dagens händelser.

säg upp tv-licens, lögntidningar mm. och få mer tid över till familj,vänner,hobby mmdessutom blir man en fri tänkande person utan smygindoktrinering på köpet

2009-04-30 @ 11:37:46
Postat av: DDR2

Åh, så smart av massmedia att haussa Piratpartiet inför EU-valet. Förra EU-valet så haussade man Junilistan.SD kommer aldrig att bli medias gunstlingar, delvis därför att SD uppfattas som rasister och ett högerparti av okunniga opålästa journalister med vänstersympatier, därför MÅSTE SD hitta ett sätt att nå ut bortom vanlig svensk "fulmedia".Tyvärr.

2009-04-30 @ 12:06:36
URL: http://exilen.eu
Postat av: Kvalitetskontroll

Vi som ofta läste Kurt Lundgrens blogg med stor behållning zappar nu hit och försöker få glimtar av det som medierna inte skildrar på ett bra sätt.Måste bara säga att de de där kommentatorerna "Gubben o Gumman" borde lära sig att både stava,formulera sig och att inte ta så stor plats.Sorry,men så är det.

2009-04-30 @ 12:46:22
Postat av: Rättvis

Håller inte med DDR2 i denna hans bedömning:”SD kommer aldrig att bli medias gunstlingar, delvis därför att SD uppfattas som rasister”Jag tror nämligen inte att media är så dumma att man mår omkring och tror att SD är rasister. Däremot tror jag att media i sin kampanjjournalistik inte drar sig för att utmåla en politisk mottståndare som rasistisk.Och nu är det ju dessutom valrörelse. Då gäller det förstås för alla kommunister att kasta så mycket dynga som möjligt på SD.Men varför just på SD? Därför att SD ställer sig upprätt och säger sanningen, oavsett vad det är för fråga.När det gäller EU så hoppas kommunisterna att kunna skapa ett nytt slags sovjetunionen där de själva ska bo i Bryssel och tjäna 100 000 kr i månaden som begynnelselön.Eu är lika heligt för kommunisterna som Sovjet var tidigare

2009-04-30 @ 12:51:04
Postat av: Hr Fökk

Vem var det som varnade om Pirat Partiet. Då var det ingen som lyssnade istället vräkte ni mer skit över dem som upphovsrätt, sjuvar och andra dumheter. Idag har de lyckats skaffa sig 40.000 medlemmar, vilka andra partier i Sverige är ens i närheten av detta.

OCH Stasi lagen ÄR idag Ipred. Skriv in i SD,s partiprogram att ni vill ta bort FRA och Ipred, så ska ni få se på f-n

2009-04-30 @ 12:53:48
Postat av: Camilla

Nyheter från det nya, härliga, mångkulturella

Kalmar:

2821371.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel2821371.svd

2009-04-30 @ 14:36:24
Postat av: RättvisEnligt Synovates mätning så tar Piratpartiet största delen av sina väljare, de flesta unga och män, från Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

Nu går man alltså från de två flumpartierna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet, till Piratpartiet. Fortsätter den här trenden så är det risk för att bägge dessa partier åker ut ur EU-parlamentet.

Marginalerna kan tyckas betryggande, men just dessa ansvarslösa partier brukar ha ett mycket lågt valdeltagande, i EU-valet.

När det gäller SD och EU-valet så är rapporteringen sådan att man tveklöst kan tala om medias EU-kampanj. För nästan all nyheter om SD smusslas undan eller ”glöms” bort i medias rapportering. - Det är alltså fel att tala om rapportering eftersom det rör sig om kampanjjournalistik.Titta bar här på länken på hur DN exkluderar SD i sin EU-kampanj.Tänk så skamligt.

Postat av: IngeborgLäs vad man nu vill genomföra i hela Europa.

För övrigt så är det så att SD är farliga. Inte för at de skulle vara rasister utan därför att de vill bevara Sverige som nation. Vi är ett av de äldsta nationerna i världen, EUs mål är att ta bort nationsgränserna. Vilka vill detta mer? Jo, kommunisterna. Lyssna på Internationelen så förstår ni detta. Av detta kan man dra slutsatsen att EU är ett kommunistiskt projekt i samarbete med kapitalet.

Postat av: Urban

DN:s ledarsida varnar för SD ,men saknar som vanligt argument och då drar man till med trista förolämningar som "sumpdjur som trivs i gyttjan", "i ungefär samma fack som svininfluensan" osv.

Patetiskt är väl ett ord som bra beskriver Lars Weiss argumentationsteknik.

Postat av: Rättvis

@Urban

Åtminstone det här är värt att citera:

”Den internationella byrån Burson-Marsteller spår att SD ska ta ett mandat i Europaparlamentet (samtidigt som Junilistan ska tappa två) så finns det i alla fall anledning att vaja vaksamt med känselspröten.”Det här har jag skrivit gång på gång:

”Vi får nog inse att SD har en roll att spela i svensk politik. Missnöje dör inte för att man säger att det är oberättigat eller låtsas som att det inte finns”Sen är han förstås PK och tror sig tillhöra kultureliten och därför hoppar de obligatoriska grodorna ur hans mun.Men det är ju inget nytt.

2009-04-30 @ 17:28:03
Postat av: Roger

I Södertälje dömdes idag några ur våldtäktsligan: syrianerdomdaforgruppvaldtakterisodertalje.html" rel="nofollow">http://www.den-svenske.com/2009-04-30-sexsyrianerdomdaforgruppvaldtakterisodertalje.htmlDe var visst inte så svenska som media vill att vi ska tro. DN och flera andra tidningar skrev om domen men glömde nämna något om utvisning. Tur att internet gör att fakta ändå kommer ut.

Postat av: Rättvis

Sverigedemokraterna i Malmö tar sitt ansvar och har nu fått moderaterna med sig på förslaget om utegångsförbud för ungdomar på Herrgård , ett område i Rosengård.Men alla andra politiker då? Är det inte dags även för Johan Persson att ta SITT ansvar? Och centerpartisterna med sitt makalösa bondfångeri. Tänk vilken fräckhet att påstå sig kunna lösa krisen genom import av analfabeter. Och detta i tider av svår arbetslöshet.

2009-04-30 @ 19:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0