ÄNNU EN MÖRKNING

Ashkan Abedi, 24, är medlem i det tungt kriminella fängelsegänget Wolfpack. 

Ahad Abadi, 25, har starka kopplingar till gänget.  
                                                                                               
I dag dömdes de båda till 3,5 års fängelse i Vänersborgs tingsrätt - för bland annat allmänfarlig ödeläggelse och hot mot tjänsteman.


I media mörkar man som vanligt namnen på dessa män då de har invandrarbakgrund. Läs t.ex. artikel i SvD.


Sedan kan ni läsa hela domen på följande länk.

Jag ställer mig frågan varför inte utvisning är relevant i denna dom. Hur många tror att dessa män kommer att betala något av alla de skadestånd som utdöms.


Kommentarer
Postat av: Anonym

När det gäller utvisning, avvisning och motsvarande tror jag att Sverigedemokraterna skulle kunna tillföra lite positiv kritik, dvs förslag om åtgärder.Det är ju utomordentligt stötande att t ex kriminella ska stanna i Sverige, gå omkring och kosta pengar, gå omkring och vara ett potentiellt hot mot svenskar och råna, stjäla och våldta.Sådana ska ut. Finns inte möjligheter till utvisning ska andra möjligheter övervägas.

En sådan är att outsourcing - Varför inte outsourcing av utvisade till Mongoliet.

Fördelarna är många t ex:

Mongoliet får valuta och arbetstillfällen.

Prisnivån är låg. Det blir alltså billigt att ha folk där. För naturligtvis är det den levnadsnivå som råder i Mongoliet som ska vara normgivande när socialhjälpen beräknas.

Mongoliet är stort och glest befolkat, det blir därför tämligen lätt att hålla reda på berikarna.

Om en person är outsourcad till Mongoliet, är det dit eventuella anknytningsfall ska sändas.

2009-04-22 @ 20:40:49
Postat av: Martin Isaksson

ja man kan undra varför denna mörkning för kriminelt pack som lever på att pressa ut hederligt folk på pengar annars eldar de ner ens hus, sjukt enda dommen borde vara utvisning på livstid samt att de borde inte varit tillåtna innanför landetsgränser.gps inopererad i hjärnan som inte tas ut förren om 30år. så man vet var skiten är

2009-04-22 @ 21:25:18
Postat av: Per

Stop the ocukpation of Palestine and there will be freedom in middle east.

2009-04-22 @ 21:29:36
Postat av: Ingeborg

Har ni läst Kent Ekeroth dokument om Lissabonfördraget och omröstningen i juni. Det är ett oerhört viktigt dokument. Läs det och sedan vet ni vad ni skall rösta på.

Postat av: Ingeborg

Läs Kent dokument "Det anti-demokratiska EU. Fantastiskt bra och lättläst.Viktigt att läsa inför valet i juni.

2009-04-22 @ 21:38:56
URL: http://kentekeroth.se/about/
Postat av: Hulda

Sverige är inte det fina vackra trygga land som det var en gång!

Skulden för detta elände faller tungt på våra politiker och mörkande journalister.

2009-04-22 @ 21:41:14
Postat av: robban

grattis per, ser att du fikar efter nobels fredspris o/ men vad fan har det med kriminella invandrare här?en utvisning och om släkten lever på bidrag så får de följa med på returen borde vara en självklar lösning på problemet, en medlem i ett fängelsegäng som döms till fängelse är ju erm liksom inget straff.

2009-04-22 @ 21:42:45
Postat av: Hulda

Per 21:29: Vad har ett stopp av "ockupationen" av några ökenområden i Mellanöstern med dessa kriminella ligister att göra?

Möjligen att vi skulle låta Israels militär ta hand om dessa slynglar...

2009-04-22 @ 21:46:37
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Att spränga en åklagares hus bör väl rendera i minst 10 år ,ett hot mot demokratinOm detta ej är gångbart så borde 8 år för mordförsök, som Nybrobon fick kunna funka.Som förmodligen inte har 4 mil brott i brottregistret.3.5 år är ju bra rabatt onekligen, bara på sprängningen.Självklart skulle killen ha utvisats.En av dom dömda satt ju misstänkt för rån i Färjestaden.Samt har fått skadestånd.Han får alltså skadestånd för att betala skadestånd.Av dina skattepengar Svensson.Aprå mörkning så har Gumman o jag skrivit ett inläggg i Barometern angående dom två damer som har meningsbyggnadsproblem i svenska språket och går runt och rånar äldre människor.Vi föreslog att lite pengar av polisbudgeten i Kalmar, på 341 miljoner för i år.Ev skulle kanske en liten del omfördelas från fotbollsbevakningen.Vi kritiserad alltså polisens .Resultat:Skrivande journalist Jonathan Holgersson Barometern tog inte in det .Samt tog bort möjligheten att kommentera det hela.Det är vår enda chans att demokratiskt försöka få dessa skitstövlar lagförda.

När kedjan :Journalist-myndighet-brottsling-lagföring.Inte fungerar, så är frågan om demokratin fungerar.Politiske redaktören på Barometern Pehr Dahl skriver citat: Journalisten blundar för den makt han/hon har. Finns det alltså flera som har skuld i att äldre rånas i Kalmar vad tycker du?Vi försöker alltså i det här fallet sätta tryck på polisen för att gripa två åldringsrånare.Dom politiska partierna tillsäter nämndemän som påverkar domarna, och indirekt rättsäkerheten.Kanske något att tänka på nästa år vid valet.Spelar det egntligen någon roll om skurken är blå, svart gul, el ,röd.Definitivt inte för den som dödas av en bomb el blir ihjälslagen vid rån . Tack för att du tog dej tid att att läsa inlägget vi tror du hajjar gaget.

2009-04-22 @ 22:28:47
Postat av: Anonym

x

2009-04-22 @ 22:31:08
Postat av: Anonym

x

2009-04-22 @ 22:31:58
Postat av: bbb

xxx

2009-04-22 @ 22:34:58
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Tidigare omnämda journalist, har en egen undersökning

Där du kan klicka o rösta på vad du tycker om Mona osv.Möjligheten att kommentera bla Mona Sahlin besök i Kalmar får du ej göra ifall du skriver något styggt.Härromdagen ,då det gick att ha synpunkter fortfarande på Monas besök var det ca 8 läsare som skrev om Mona samt 28 som skrev om soptunnorna i Moskogen.Är detta sannolikt vad tror du?Detta måste vara nytt rekord i en Borgelig tidning

Skicka killen på det snaraste till Östra SmålandDet måste vara svenskt rekord i självcensur.

2009-04-22 @ 23:07:25
Postat av: carl

utlänningarna har vunnit igen. alla åklagare vet nu att de får välja mellan en bomb i hemmet eller att inte väcka åtal alls. 3 år i Svenskt fängelse är som ett VIP-kort till att knyta kontaktnät till internationella nätverk.nu kommer de väl driva verksamheten vidare innefrån och när de kommer ut är det 100 ggr värre.

svensk lag stiftning verkar inte vara anpassad för mångkultur

2009-04-22 @ 23:53:05
Postat av: Birgitta

Vi är många högutbildade människor som är kritiska till invandringspolitiken. Lösningen heter revolution! Franska revolutionen leddes inte av fattiga bönder som var analfabeter utan av borgare/adeln som hade fått upp ögonen för orättvisorna mot "dem". Borgarna/adeln utnyttjade de fattiga bönderna som fick gå som förtrupp för att bli utnytyttjade än en gång. Samma sak sker i vårt samhälle. De som röstar på SD när alla andra partier har svikit, är de som inte har något att förlora.

2009-04-23 @ 03:13:25
Postat av: Bengan

Är det någon som känner till varför inte utvisning är motiverad av rätten?

Är denna dom i samklang med svenska folkets rättsuppfattning?

2009-04-23 @ 09:09:55
Postat av: Martin Isaksson

de killarna var med i brödraskapet wolfpack

måste vara dessa SVENSKA MC gäng som PK fjantar och aftonbladet hänvisar till hela tiden när man pratar om Org brottslighet så kommer tjafset om att vi har minsann svenska MC gäng.Ashkan Abedi, 24,Ahad Abadi,låter ju som svenska bikers? samma i Bandidos bara muhammeds hela bunten finns knappt några svenska kvar de har blivit outsorsade mot mer våldsamma och skoninslösa araber och balkanbor

2009-04-23 @ 11:41:14
Postat av: Calle

Hörde åklagaren i bomfallet säga i radion att detta var ett av de värsta angreppen på åklagare och det svenska rättssamhället genom tiderna.Konstigt då att media inte namnger och visar foton på de redan DÖMDA förövarna. Lars Tingsström " Bombmannen"hängdes ut med namn och bild, når han för flera år sen sprängde åklagare Denckerts hus, av mer privata skäl. Men, det är klart,han var ju inte kulturberikare. Svensk press liknar mer och mer den propagandaapparat som stog till Göbbels förfogande på 40-talet.

2009-04-23 @ 11:49:34
Postat av: Tobbe

...Det är skillnad på skit och pannkaka. MC-gänget i Luleå med etniskt svenska medlemmar exponeras ogenerat med både namn och bild i NSD (Norrländska socialdemokraten). Publiceringen motiveras av redaktionen med följande stycke:"Vi publicerar i dag namn och bild på de ledande Eastside-männen i Luleå. Den verksamhet de bedriver gör dem till offentliga personer.

Två av dem finns med på polisens så kallade Alcatraz-lista över Sveriges 100 farligaste män. I det här fallet väger allmänintresset helt enkelt tyngre än de här männens behov av integritet. För övrigt tror vi inte att männen har något behov av integritet.

De är tydliga med vilken organisation de tillhör och markerar offentligt sin tillhörighet genom symboler, västar och tatueringar. Symboler som i dag är välkända och fruktade av många."Länk:

http://www.nsd.se/NYHETER/ARTIKEL.ASPX?ArticleID=4565277

2009-04-23 @ 15:31:13
Postat av: Stefan K

Någonting säger mig att dessa bägge herrar aldrig betalat in skatt i Sverige, men däremot tagit varje chans att utnyttja den skattefinansierade välfärden. Därför tillhör herrar Abedi och Abadi kategorin tärande men inte närande invandrare. Just den kategorin invandrare jag vill se lämna landet för att aldrig mer få återkomma. Skulle gärna vilja höra representanter för riksdagspartierna ge sin syn på saken och besvara tre enkla frågor. Har denna typen av ligister rätt att vistas i Sverige eller ska dom utvisas på livstid efter avtjänat straff? På vilket sätt är denna typen av invandrare till fördel för landet och dess invånare? Tror ni att de skötsamma och arbetssamma invandrarna i Sverige får lida för de handlingar de invandrare som inte vill sköta sig, arbeta eller integreras i samhället begår?

2009-04-23 @ 16:07:13
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

En sak är säker,flera aktörer i den tingsrätten.

samt i dom flesta andra tingsrätter har uppenbara problem att följa svensk lag.Kan man då göra det år saken oavsett om man är bördig från Partille el Ockelbo jajamensan.Vadå? det är du kompetent att avgöra själv Svensson.

Att korrekta straff enligt svensk lag ,skall utdömas,

är väl lika självklart som att man inte visslar i kyrkan.Svårare än så är det inte.El?BRYTER MAN SVENSK LAG skall man ju ha ett straff oavsett vilken sida av skrivbordet man sitter.

Bäst är nog att påverka vid val-urnan 2010.Varför inte träna i EU-valet i Juli.Redan där kan du morra lite Svensson.Som vanligt tack för att du dej tid att ta del av våra totalförvirrade synpunkter.Gubben o Gumman på Getingen

2009-04-23 @ 17:48:32
Postat av: lee

Stop the muslim ocukpation of Africa and there will be freedom for Africa.

2009-04-23 @ 18:09:49
Postat av: Andreas Henriksson

2009-04-23 @ 18:19:55
Postat av: Andreas Henriksson

Martin IsakssonBandidos har inte så stora krav på sina medlemmar. Bara dom är kriminella så får dom vara med, och lära sig och köra båge senare. Hells Angels däremot är tvärtom större krav, dom har inte så många invandrare i sitt gäng.

2009-04-23 @ 18:24:21
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Innan Moderaterna hade makten så var det tal om hårda tag. Nu har man satt dit en justitsieminister som ser ut som en lessen Sanktbernadshund och verkar vara fullständigt handlingsförlamad.

2009-04-23 @ 18:45:54
Postat av: Nicklas Eriksson

Hej Thoralf!Anser du att media, exempelvis Politikerbloggen, gör fel som mörkar dömde brottslingen Dragan Klarics invandrarbakgrund?

2009-04-23 @ 20:16:33
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Nicklas .En äkta Göteborgs -kommunist.

Vi aldrig kommunicerat med en sådan men du verkar trevlig, förrutom att vi kanske har en annorlunda syn på politik skitsamma.Tänkte därför fråga dej lite hur du ser på en del saker.Vi har noterat att Norge, Danmark, och Finland har en totalt olik syn på gästfrihet.Vilket man inte kan beskylla Sverige för.Hur ser du på det är dom ena riktiga skitstövlar där.?Hur tror du att Sverige skulle se ut om något parti

skulle få 35 procent som Fremskrittspartiet har i Norge.Det skulle ju oneklingen möblera om den politiska kartan lite.Skulle det bli problem isåfall på vilket sätt.?Igår besökte Mona Sahlin Kalmar, på bilden från mötet

i dagens lokaltidning kunde man räkna till ca 24 åhörare.Tyder det på ett starkt valresultat i kommande val, tror du.Över el under 20 procent vad tippar du?För att verkligen kolla om du är en röding så kommer även en kontrollfråga.1943 rök drygt 2.1mijoner man ihop i Ryska Kursk dom två största mördarmaskiner

som mänskligheten skådat, och har problem med än.Hur många tanks deltog?Tack för dina svar i förskott MVH Gubben o Gumman på Getingen lyckliga ägare till katten Fidel.

2009-04-23 @ 22:12:13
Postat av: World Traveller

@ Niklas Eriksson,Varfoer gaar du inte och graever ner dig naanstans? Vad aer du foer slags jaevla svin som stoeder vaaldtaektsmaen, terrorister, pyromaner, stenkastare och annat avskum till varje pris?

Heter du foerrresten Niklas Eriksson naer du hatar Sverige och svenskar saa mycket? Eller heter du kanske Muhammed?

Moejligtvis aer du slaekt med Vidkun Quisling.

Det aer intressant att se att i dessa bloggar saa kan aldrig vaensterterrorister och islamister foerklara sig eller vinna en diskussion. De vet sjaelva hur fel de har och varje diskussion/debatt/argumentation slutar alltid med "rasist", "nazist", "du aer fraemlingsfientlig".

2009-04-23 @ 22:19:12
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Dagens Barometern mörkning.En miljöpartist tog upp problemen med omskärelse i en insändare.Val snart.Narturligtvis hjälpte Gumman o Gubben till med lite kompletteringar, bla ang hedersvåld.Hänvisade bla till ADAUKTSSON TV8 härromkvällen.Nämnde även Lover boys i förbifarten.Det skulle vi inte ha gjort.Miljöpartistens artikel är försvunnen från nätet.Dock skall man lyfta fram det postitiva med tidningen.Då tex att Barometerns fotograf fick ha en fungerande kamera denna gången på Larmtorget vid Monas besök.Var ju delvis ur funktion vid ett möte tidigare .2009-04-23 @ 22:27:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Sorry fel insändaren med kommentar finns på nätet.Vi missade det ber om ursäkt.

2009-04-24 @ 01:03:45
Postat av: RK

Som vanligt dras alla över en kant när inruttna bönder ska ge sin syn olika saker.

För dom som undrar om varför dessa 2 idioter inte har utvisats- DOM ÄR SVENSKA MEDBORGARESedan tycker jag att ni ska öppna ögonen och lägga märke till alla mörkhåriga svenska som jobbar som läkare, lärare, ingenjörer mm istället för att ha en nasse inställning till allt.

Arash, Zalatan, Henke Larsson dom ska utvisas oxå?

2009-05-18 @ 17:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0