AFTONBLADETS BIMBO ÅSA LINDERBORG


Krossade fönster i min lägenhet mars 2007.    Foto Thoralf Alfsson

Åsa Linderborg framstår allt mer som en äkta bimbo när hon i sina krönikor försöker skuldbelägga Sverigedemokraterna för något som vi inte är skyldiga till. Att väva in Sverigedemokraterna i sina texter som handlar om höger och vänsterextremt våld är väldigt osmakligt. Men med hennes bakgrund så är verkligheten inget som hon tar hänsyn till utan hon har sin kommunistiska världsbild och den består oavsett hur samhället utvecklas.


Åsa Linderborg
är född och uppvuxen i Västerås, som dotter till metallarbetaren Leif Andersson och vänsterpartipolitikern Tanja Linderborg. Åsa Linderborg gick med i Vänsterpartiet kommunisterna 1980 och året därefter i Kommunistisk Ungdom. 1987 blev hon ombudsman för Kommunistisk Ungdom i Mälardalen.
[1] Hon har under senare tid även innehaft lokala förtroendeuppdrag för vänsterpartiet i Uppsala kommun.


I sitt senaste alster tar hon upp det ökande våldet bland extrema grupper och givetvis är det bara högerextrema grupper som hon skjuter in sig på. Hon menar att det inte går att likställa högerextrema med vänsterextrema, vilket är en mycket märklig slutsats. Hon tycks därmed tycka att vänsterextremt våld är tillåtet vilket är en sanslös inställning men med hennes bakgrund är det kanske inte så märkligt. Bara våldet riktas mot "rätt" grupp så blundar man.

Jag anser att allt våld måste bekämpas hårt och bestraffas betydligt mycket hårdare än idag oavsett vem som utför det. Men i detta avseende tycks inte "allas lika värde" gälla hos bimbon Linderborg och hennes kollegor på vänsterkanten..


I sin artikel skriver hon följande

"Dessutom pratar man om våldet som vore det lika stort från båda sidor, när det i själva verket går hundra högerdåd på ett som kan tillskrivas vänstern. Det ursäktar inte dem som spöar nynassar eller stormar Sverigedemokraternas möten, och att vänstern bara ger sig på våldsverkare"Här står lögnerna som spön i backen! Vad bygger denna kommunist dessa uppgifter på? Att vänstern bara ger sig på våldsverkare. Är man så fullständigt okunnig om det vänsterextrema våldet som drabbar t.ex. oss Sverigedemokrater så skall man knipa käft. Jag har blivit hotad, ofredad och utsatt för skadegörelse av dessa vänstergrupper som "bara" ger sig på våldsverkare. Det enda våld jag brukar är nog när jag snickrar och dunkar i spik med hammaren.


Att hon så fullständigt förnekar att vänsterextremister använder sig av exakt samma metoder som högerextrema och i vissa fall än värre är beklämmande.


Att vara så fullständigt indoktrinerad och falsk som bimbon Linderborg och ändå få utrymme i en av Sveriges största kvällstidningar är skrämmande. Men det visar också på hur vårt mediasamhälle i verkligheten ser ut.


Idag handlar Kaliber om de hot och den förföljelse som vi Sverigedemokrater utsätts för och jag hoppas att Åsa Linderborg lyssnar på programmet. Men risken är då att hela hennes världsbild vänds upp och ner.


Kommentarer
Postat av: Info

SD OCH SVERIGES RADIOFår vi höra Thoralf i Kaliber idag? (Se vidare längst ned.)Ett program i P1, Spanarna, ett flabbigt humorprogram som sällan är så roligt som det tror, har en fast medverkande vid namn Calle Norlén. I det senaste programmet kom han av någon anledning in på våld i samhället. Och vem tror ni att han valde att exemplifiera våldet med? Flera gånger. Partiet Sverigedemokraterna naturligtvis. Sinnebilden för gängvåldtäkter, mötesstörningar, stenkastning osv.Vem är Calle Norlén? Han citerar på sin egen hemsida en presentation av en av honom själv författad bok: "BÖG – SÅ FUNKAR DET heter en ny bok som ska hjälpa homosexuella killar, deras vänner och familjer att förstå hur det är att leva gay. - Men också att skratta åt alltihop, säger författaren Calle Norlén. En handbok för homokillar - ska det vara nödvändigt? Ja, det tycker Calle Norlén som själv efter tio år i bögvärlden fortfarande då och då trampar fel: Hela samhället är en enda stor handbok för heterosexuella, från mamma-pappa-barn-lekar i dagisåldern till varenda hollywoodfilm vi ser som vuxna. Då kan vi bögar åtminstone få en liten kompass.”Hårdare än Calle Norlén kommer dock amatörförfattaren och advokaten THOMAS BODSTRÖM att gå ut i en ny deckare i maj i år enligt förlagsreklamen:”I Thomas Bodströms nya bok möter vi Mattias, Susanne och Gerd igen. Ett brutalt mord på en ung framgångsrik politiker skakar Sverige. När ytterligare ett politikermord sker blir läget akut. En spännande historia med en mycket oväntad upplösning.En ung politiker med invandrarbakgrund, Carlos, startar ett UPPROP MOT RASISMEN tillsammans med en äldre kollega, SOCIALDEMOKRATEN Jan-Olov. De sitter båda i justitieutskottet där Gerd är ordförande. Det blir ett uppmärksammat initiativ eftersom man jobbar över partigränserna. När Carlos brutalt skjuts ner utanför sin villa i Nacka GÅR MISSTANKARNA DIREKT MOT SVERIGEDEMOKRATEN CARL STRUWE OCH HANS RASISTISKA ANHÄNGARE.”http://www.norstedtsforlagsgrupp.se/templates/norstedts/NorBook.aspx?id=51511På Sveriges radios hemsida står det just nu så här:”SD SVERIGES MEST VÅLDSUTSATTA PARTI

Sverigedemokraterna är det politiska parti som mest utsätts för våld och hot. En sammanställning som P1:s Kaliber har gjort visar att det har hänt SD minst 35 gånger de senaste tre åren. Bland de attackerade finns partisekreteraren.– Då krossades rutor utvändigt och så sparkade man utifrån, gjorde en hoppspark, så att min arm kom i kläm och hade inte en partikamrat till mig fått den första smällen i ryggen hade med all sannolikhet min arm gått av, säger Björn Söder.Den här händelsen som ägde rum på ett möte i Eslöv 2006 är inte unik.En sammanställning som Kaliber har gjort visar att Sverigedemokraterna de senaste tre åren har utsatts för våld eller hot vid minst 35 tillfällen. Ett trettiotal medlemmar har attackerats, hotats eller fått sina hem vandaliserade, flera av dem vid upprepade tillfällen. Gatstenar kastas in genom fönstren till deras hem. Yxor slås in i dörrar. Bilar vandaliseras. Flera av dem som drabbats har valt att lämna sina politiska uppdrag.”

2009-04-12 @ 10:11:20
Postat av: World Traveller

Storbrittanien arresterar och kastar ut Geert Wilders, en Hollaendsk politiker som varnar foer radikal Islam.

Svenska politiker utsaetts foer mordfoersoek av AFA/RF som dessutom skryter med det paa sina hemsidor utan aatgaerder fraan Polisen eller samhaellet.

Jorg Haider, en Osterikisk politiker som var emot massinvandring dog i en bilkrash naer han var paa vaeg naanstans foer "att ha sex med smaapojkar" (Hela den historien luktar unket. Mord och en paahittad historia av politiska makthavare/EU foerespraakare/Vaenster-extremister/massmedia laater mer troligt).

SD faar nog raekna med liknande metoder fraan svenska massmedia och det politiska etablissemanget. Det har ju foerresten redan boerjat.

Om det oekande vaaldet skulle leda till konfrontationer mellan muslimer och svenskar saa kan man nog raekna att polisen staeller sig paa muslimernas sida, precis som poliserna i de ockuperade laenderna gjorde under Andra Vaerldskriget. Svenskar aer ju saa lydiga.

En saan utveckling aer ju inget man oenskar sig men naagot som tyvaerr kan bli verklighet.

Foerr eller senare saa kommer naan som faatt en anhoerig doedad eller vaaldtagen att ta lagen i egna haender. Och daa doemas till ett betydligt haardare straff aen vaaldtaektsmaennen/moerdarna.

Saan aer verkligheten i Sverige och aeven oevriga Europa idag.

2009-04-12 @ 10:16:12
Postat av: Hulda

Har "Kaliber" fått order uppifrån att minska på kritiken mot SD, och fått dem att klippa om detta program?

Skräcken att SD får för mycket sympatier kan kanske ha påverkat en ev. ändring av programmet.Dock faller försöket från redaktionen att rädda sina ansikten platt till marken.

Att spionera på ett demokratiskt parti och i två program peka ut dem som måltavlor mot våldsverkare är oförlåtligt!

2009-04-12 @ 11:27:20
Postat av: K

Tror att Kaliber kommer att berätta idag att SD inte alls är mer utsatta utan att ALLA partier får lika mycket hot i mot sig.

2009-04-12 @ 11:51:11
Postat av: Hulda

K: Alla partiers företrädare får tyvärr påhopp från sjuka människor, men när media pekar ut ett parti som "rasistiskt" och med ett "nazistiskt förflutet" så legitimerar man förföljelsen.

Media har ett stort ansvar för övergreppen mot SD!

2009-04-12 @ 12:03:55
Postat av: LN

Vad är inte sinnesförvirrat i NyaSverige: Åsa Linderborg, Kalle Larsson, Wanja och Måna och Maryam Yazdanfar, invällningsverket med sin Mikael Ribbenvik och rättsväsendet förstås. Fru Justitia

har ständigt tårar i ögonen under sin ögonbindel.

"Hur orkar de leva utan att kunna känna skam?" - är hennes ständiga undran.

http://tinyurl.com/czyty8

2009-04-12 @ 13:01:32
URL: http://tinyurl.com/czyty8
Postat av: Rättvis

Försökte knappa in Kalibers program på nätet, men misslyckades. Är det inte typiskt att sätta just detta program i skymundan. För här handlar det ju om hur utsatta Sverigedemokraterna är.

Just denna information ska alltså svenska folket helst inte få ta del av.

Samtidigt har nu i alla fall kommunisterna på SR garderat sig för att SD skulle komma in i parlamentet.

Det går nämligen inte att behandla ett parti som är med i riksdag eller EU-parlament som SR har behandlat SD under snart 20 år.

Det är denna studie i antidemokratisk propaganda som SR försöker tvätta av sig i dagens program.

Jag tror dock inte att SR kan lura svenska folket.

2009-04-12 @ 13:36:43
Postat av: Info

KALIBERBjörn Söder fick faktiskt yttra sig. Dock inte Thoralf. Men sista ordet fick inte Söder. Och inte heller Richard Jomshof. Det fick någon annan. Kan ni gissa vem?När SD den sista minuten av programmet en sista gång skulle sammanfattas och karakteriseras hade ännu en gång ANNA-LODENIUS kallats in. För att oemotsagt få mala på i känd stil. Så slutsatsen också av det tredje programmet blev, inte oväntat, att vad än AFA, SSU, Ung vänster m.fl. företar sig, så är SD i alla fall ett i sig ondskefullt och högerextremt parti, som helst inte borde få finnas till.2009-04-12 @ 13:46:45
Postat av: Rättvis

Info skriver om kaliber;

“ Så slutsatsen också av det tredje programmet blev, inte oväntat, att vad än AFA, SSU, Ung vänster m.fl. företar sig, så är SD i alla fall ett i sig ondskefullt och högerextremt parti, som helst inte borde få finnas till."Då har dom lagt upp det väldigt slugt och listigt. Å ena sidan ”rapportera" om att Sverigedemokraterna utsätts för våld. Å andra sidan i förtäckta ordalag tala om att våld mot Sverigedemokraterna inte alls är så farligt.Då känner man igen SR, tyvärr.

2009-04-12 @ 14:32:16
Postat av: nisse

KALIBER är online

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=latestbroadcast&Id=1316&BroadcastDate=&IsBlock=

2009-04-12 @ 14:55:45
Postat av: Stefan G

Det är inte ofta man kan rekommendera Aftonbladet och Jan Guillou, men dagens tidning är ett undantag.

Rubrik: Bemöt dem ( SD )med hederlig politisk argumentation.

Nästan hela artikeln är ett fördömmande av kalibers tillvägagångssätt.

2009-04-12 @ 15:17:08
Postat av: Stefan A

Tur att den lilla spionen fick vara med om lite stenkastning genom fönstren,var nog en ny upplevelse för henne, som hon inte bara kunde vifta bort, om hon inte på fritiden tillhör stenkastarvänstern förstås, och ständigt denna Lodenius, får tydligen bra betalt av sin arbetsgivare vänster"tankesmedjan", eftersom hon troget hela tiden kastar skit på SD.

2009-04-12 @ 15:35:32
Postat av: nybropensionären B.Nilsson

Förenade Ord AB med A-L Lodenius o Per Wikström bor ju inte i dom mest Mångkulturberikade områdena.Som

vanligt när det gäller personer med såna åsikter!!2009-04-12 @ 16:04:19
Postat av: carl

Sd var sluga tillbaka.exponera inte i onödan. inte ens Anna Lindh(s) fick tycka annorlunda. det är starka makter som anställer AFA och mördar ministrar i Sverige.annalindh.htm" rel="nofollow">http://www.politiken.biz/samlingssidaannalindh.htm

så Sverigedemokrater bör inse att man skall lägga om växeln för att nå ut till medelsvensson.

2009-04-12 @ 16:08:46
Postat av: carl

tryck på länk Anna Lindh

http://www.politiken.biz/

2009-04-12 @ 16:11:29
Postat av: Per-Erik

Att låta Anna-Lena Lodenius (hon som talar fortare än hon klarar av att tänka) agera åklagare och göra ”slutpläderingen”, utan att någon från försvarssidan (Sverigedemokraterna) tilläts bemöta detta, visar dels på en skrämmande brist på förståelse för opartiskhet och dels på vilken otrolig låg nivå som Kaliber bedriver s.k. grävande journalistik.Finns givetvis mycket mer att skriva om detta, men denna sammanfattning får räcka för att uttrycka mitt förakt för hela Kalibers agerande allt från infiltrationen som sådan till utformningen av sista (?) programinslaget!

2009-04-12 @ 16:12:30
Postat av: carl

är det denna som är lodenius heller har hon påhittat namn?

1958-06-30 Elsie Anna-Lena Lodenius Wikström Åsögatan 86, 3 TR Stockholmvarför bor hon inte i Tensta, utan i lyxområde?

2009-04-12 @ 16:44:26
Postat av: Rättvis

Hur kommer det sig att det tog tiotals år för media att uppmärksamma att det faktiskt är grundlagsbrott att ägna sig åt mötestörningar?Hur kommer det sig att kommunisterna , under alla dessa år ostörda kunnat ägna sig åt systematiska mötesstörningar? Det framgår till och med i reportaget att det är fråga om en vänsterpartistisk policy.

Hur kommer det sig att varken media eller myndigheter har reagerat?I Malmö regerar kommunister ihop med sossar och koalitionens demokratiansvarige är en kommunist som aktivt i sitt ämbete ger systematiskt stöd till möttesstörare.Innebörden är alltså att det socialdemokratiska partiet aktivt och så gott man kan ger stöd åt de antidemokrater som gör allt för att underminera demokratin och yttrandefriheten.Borgarna står räddhågsna och tittar på. De törs inte och de saknar kometens att hantera frågan.Tala om YNKEDOM

2009-04-12 @ 18:10:12
Postat av: World Traveller

Undrar vart stalinisterna och islamisternas talesman Bahlool har tagit vaegen?

2009-04-12 @ 19:46:08
Postat av: Roberth Ström

Linderborg är felprogramerad. Jag har mailat en del med den kvinnan och hon är hjärntvättad med kommunism. Att hon sen får vräka ut sin dynga i Aftonbladet är läskigt. Men sa på Dn där fick dåren Andreas Malm skriva och spy ut sitt hat.

2009-04-12 @ 20:09:44
Postat av: carl

araber jublar när Europeer dödas!

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/04/vem-kan-forst-briljera-med-dodstalen.html

2009-04-12 @ 20:14:29
Postat av: s-e karlsson

Jag hävdar på fullt allvar att om man hade nöjt sej med de 3-5 % som är "riktiga" flyktingar så hade Anna Lindh levt i dag ! Hennes baneman var nog med i de övriga 95 procenten som bara vill komma hit och få livstids försörjning !

En " riktig " flykting hade nog inte visat sin tacksamhet på ettsådant grymt sätt !

Mbh S-E Karlsson .

2009-04-12 @ 20:37:48
Postat av: Anonym

SDU över 1000 medlemar mellan 12-25år och haha vi tack kaliber för att det under mindr än 4mån har tillkommit över 500st och är sveriges snabbast växande ungdomms avdelning till ett parti =)tack så mkt och kan nu plocka ut 1.5miljoner om året i statligt stöd så nu kan det börjas på riktigt helt underbart.

2009-04-12 @ 20:41:56
Postat av: C.H.

Vid det här laget så har alla som har en dator genomskådat media och PK-eliten.Det skall bli riktigt trevligt med valet-010

2009-04-12 @ 20:46:29
Postat av: Anonym

Inom socialdemokratin är det sannerligen inte svårt att göra karriär. Kravet på analys är skrattretande lågt och om det finns någon intelligens inom PARTIET så rör det sig om en noga bevarad “statshemlighet”.Å andra sidan är det förstås heller inte så lätt att försvara en omöjlig politik.

Just nu håller karriärsugna socialdemokrater och kommunister på med att sopa sin egen politik under mattan.

Sin egen politik? Ja det där med att det bedrivits terror och mötesstörningar mot oppositionen.

Å ena sidan måste nu sossarna tillstå att man inte får bedriva terror mot sina politiska motståndare. Å andra sidan måste förstås budskapet formuleras som om det var offrets , inte gärningsmannens fel att det blev som det blev.

För till syvende och sist har ju socialdemokraterna genom sin koalitionspartner, vänsterpartiet, systematiskt bedrivit häxjakt på oppositionella.Så här kan det låta nu när man “städar”:

“När extremvänster, AFA och liknande attackerar Sverigedemokraterna gör dom inget annat än hjälper dessa att bli de martyrer som dom vill bli.”Lögn in i det sista. Men varför ljuga om det som folk känner till? Det är återigen klarlagt att vänsterpartiet har mötesstörningar och terror som officiell policy i sitt parti. Det är också klarlagt att sossarna ger vänsterpartiet sitt fulla stöd i denna avskyvärda hantering.Men lögnerna fortsätter att hagla därför att skribenten är så mån om att släta över vänsterpartiets hets mot demokrati och yttrandefrihet:

“Vi ska dock komma ihåg att våldet från höger är vanligare än våldet från vänster.”

Rent påhitt. Och samma påhitt publicerades igår på Aftonbladets kultursida. Där var till och med skribenten så fräck att hon ansåg att offren bland Sverigedemokraterna hade sig själva att skylla.

Titta på Thoralfs krossade fönster och inse vidden av henneslögnaktighet.

Titta på fönstret och inse hur mycket en kommunists ord är värt.

Postat av: Robin_Shadowes

"Undrar vart stalinisterna och islamisternas talesman Bahlool har tagit vaegen?"Han är väl fullt upptagen med att ligga på golvet och stånga pannan mot golvet. har förmodligen fått obotliga hjärnskador av det beteendet om han inte hade dom redan innan...

2009-04-12 @ 22:08:12
Postat av: Stefan K

Åsa Lindeborg är ett kommunistiskt skämt. Våldsvänstern ger sig bara på våldsverkare? Vad har kvinnan fått det ifrån?

EU-toppmötet i Göteborg, ESF-mötet i Malmö, tennismatchen i Malmö, attacken mot centerns ungdomsförbunds möte i Jönköping, attackerna mot flera centerpartistiska lokalavdelningar, upploppen i Rosengård, alla urartade Reclaim The Street manifestationer och alla attacker mot djuruppfödare, pälshandlare, porrbutiker osv. talar väl ändå ett annat språk?

Har tanten druckit för mycket rödvin?

2009-04-12 @ 22:25:38
Postat av: Stefan K

Riksdagspartiernas utfrysning av Sd har inte hjälpt, inte heller journalisternas vinklade reportage och rapporteringar, inte Kalibers infiltrationer och inte hoten från de vänsterextrema grupperna. Sd fortsätter att växa i opinionsundersökningarna och i medlemsantal. Det visar tydligt vad vanliga medelsvenssons tycker om utvecklingen i landet, så frågan är vilka knep pk-media och pk-politiker tänker ta till nu. Vi väntar med spänning på vad nästa drag i det politiska schackspelet går ut på.

2009-04-12 @ 22:36:00
Postat av: Sven Duva

Såg ingen länk ovan till Jan Guillous klockrena kolumn i dagens Aftonblad. Så den kommer förhoppningsvis här.

Postat av: s-e karlsson

Trodde aldrig att min aktning för Jan Guillou skulle rusa iväg från ett till tio men det har den gjort ikväll efter att jag läst hans kolumn i Aftonbladet ! Håller med Sven Duva , klockrent !

Mbh S-E Karlsson .

2009-04-12 @ 23:33:26
Postat av: Peter, den förste.

Man måste komma ihåg att Jan Guillou är en mycket erfaren journalist, som vet hur en slipsten skall dras. Måste dock medge att hans artikel är en riktig beskrivning, även om hans syfte är okänt ännu.Har dock några frågor till Jan Guillou:1) Varför öppnar du "munnen" först nu?2) Hade det inte varit bättre för alla om du ställt politikerna mot väggen när det gäller invandringen, dess kostnader och konsekvenser för 1, 2, 3, 5, 10 eller 20 år sedan?För övrigt anser jag att vi skall motarbeta Toblerone-vänsterns kleptokrati.

2009-04-13 @ 00:31:24
Postat av: Sven Duva

@ Peter, den förste.På fråga ett kan vi alla ställa oss den frågan. Jag en av dom som på senare år ändrat åsikt. SD's fortsatta framgångar beror på att fler och fler får av sig skygglapparna och byter åsikt.

2009-04-13 @ 00:44:34
Postat av: Tore

Ta inte ut några "glädjeskutt" för att Jan Guillou

drar journalisterna hos "kaliber" i örat.

Han manar ju också Mona "Muslim" att läsa "vårt partiprogram". Ni minns väl hur Jimmie Åkesson "lekte" med henne vid deras sista möte!

De kommer aldrig mer att mötas! Inte ens i riksdagen tror jag. Dessutom undrar jag om inte KD och Centerns saga är förbi!

Förhoppningsvis kommer också Folkpartiet få stora skälvan! så vi slipper deras språngmarsch!

I detta med "kalibers" och Guillous kommentarer

idag, bör ni nog ta detta en nypa salt. Om intervjuer skall göras hädanefter, bör dessa ske i direktsändning. Eljest manipuleras dessa fram till/och efter valen 2009 och 2010!...

2009-04-13 @ 00:49:15
Postat av: Peter, den förste.

@Sven Duva "På fråga ett kan vi alla ställa oss den frågan."Du har rätt, ångrar själv att jag inte öppnat "munnen" tidigare, jag har helt enkelt litat för mycket på politiker, journalister som Jan Guillou m.fl. Att journalisterna skall sätta fokus på viktiga frågor, samt hålla oss medborgare väl informerade så att vi vid valurnan kan ta ett riktigt beslut.Då vi uppenbarligen inte längre kan lita på att journalisterna sätter fokus på viktiga frågor, så är det både vår rätt och skyldighet som medborgare att informera oss och övervaka politikernas huvudlösa framfart; Och eftersom media inte längre sköter sitt primära jobb (utan frilansar) så skall de inte heller längre ha vårt understöd av skattemedel. Punkt slut.

2009-04-13 @ 01:18:07
Postat av: Gubben i Gumman på Getingen

Det är lite märkligt.Vi reser gärna i Europa.Det är skitskoj att träffa andra människor.Gör inte skillnad på folk skojar o djävlas både med svennar o blattar.Men om jag nu tycker att SD har en bra ståndpunkt i en totalt haverad invandrapolitik.Då blir jag bla av Jan Guillou kallad främlingsfientlig?Istället för att hamna i ett pajkastingskrig om ditten i datten så bör enligt mitt förmenande utgångspunkten vara hur våra Nordiska grannländer gör i invandrarfrågan.Vänd på kuttingen låt förespråkaren av nuvarnade politik svara, ställ frågan,på olika sätt.Det kallas för berättande frågor, används av journalister.Här bör all ingångskraft läggas vid debatter.Finns inte en förespråkare av denna invandrapolitik som på ett pedagogiskt sett kan förklara varför Sverige skall ta emot 100000 invadrare per år o dess kostnader i olika former o format på olika områden .BRÅ konstarerar att invandrare är överepresenterade i brottstatistiken precis som jag just nu ser på TV3 efterlyst.Låt förespråkaren redogöra för om detta är bra el dåligt.Det tar 7-10 år innan en berikare är självförsörjande.Låt förespråkaren redogöra för hur mycket det blir.Samt varför vi skall lägga dom pengarna där istället för på våra egna åldringar el sjukvård .Det är klart att mörkande vänsterjournalister som sitter överallt känner ett hot av bloggarna samt att SD går framåt.Kristdemokraterna ramlar förmodligen ut riksdagen.Då får moderaterna o Folkpartiet bilda regering med Sverigedemokraterna om dom inte vil ha en kinkig vågmästare.Försvarsfrågan bör lyftas fram samt en havererad polis.Pengar finns det ju uppenbarligen ,personligen tror jag nog att Svensson gärna satsar dom på ett svenskt starkt försvar samt en effektiv poliskår.Eller att man har råd att köpa råvaror när man skall laga mat i skolan.Eller skall dom resurserna läggas på att elever i tex Nova skolan måste ha extra städning av skithusen för att dom inte klarar av att gå på toaletten.Detta är inte Sveriges framtid o kommer aldrig att bli det heller tyvärr.Det är bara en tidsfråga innan Bergaviksskolan el Novaskolan med alla tillbud o uppbrända bilar ,är nedbränd .Förrutom gått om våldtäckare så har väligt många berikare en förkärlek att anlägga bränder.Dessa individer skall gripas lagföras och utvisas för all framtid och inget annat.Skall med glädje se Sverigedemokrater ta plats som nämndemän i våra tingsrätter.Så att vi slipper se en massa domar med typ skyddstillsyn vilkorligt för folk som slår andra på käften upprepade gånger.Ett bra exempel på mörkning av journalisterna, samt polisens agerande vid mötet på Larmtorget.Föreslår att Larmtorget döps om till Himmelska fridens Larmtorg.Sedan raljerar man om att SD påstår att man mörkar sanningen för vanligt folk.Jan GUILLOU är inne på det med.Vilket bara visar att han förstår vad som håller på att hända han om någon vet väl hur vänsterjournalister mörkar.Så riktigt uppriktig är han inte.Trevlig påsk tack för att du tog dej tid att läsa detta digitala svammel.

2009-04-13 @ 03:36:02
Postat av: Peter, den förste.

Här är en översikt varför "våra" journalister är som de är: http://www.academia.org/lectures/lind1.htmlLäs även: "Repressive Tolerance". Se http://www.marcuse.org/herbert/pubs/60spubs/65repressivetolerance.htmPolitisk korrekt = Marxism = Repressive Toleranced.v.s. Kulturell Marxism. Se: Marxism" rel="nofollow">http://en.wikipedia.org/wiki/CulturalMarxism

2009-04-13 @ 04:12:46
URL: http://www.academia.org/lectures/lind1.html
Postat av: Roberth Ström

Jan G umgicks med Jimmie Åkesson en vecka. Förmodligen såg han då sanningen i vitögat?

2009-04-13 @ 11:41:52
Postat av: Kalmargardet

Här har vi en av de som kan bevisas ha samröre med AFA Dackebygd.http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/vansterpartist-hangs-ut%281957599%29.gm#articleimage-popup

2010-06-05 @ 17:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0