YRKESDEMONSTRANTEN ASHRAF ABU RAHMEH

Den palestinska demonstranten, Ashraf Abu Rahmeh som sköts av en israelisk soldat i benet i somras och som filmades av en 17-årig flicka fick stor uppmärksamhet i media och över hela världen. Många var upprörda efter att de sett denna filmsnutt.


I P1-morgon den 24 september beskrivs den skjutna demonstranten som en yrkesdemonstrant. Inte visste jag att det fanns yrkesdemonstranter som får bidrag av aktivistgrupper (terroristgrupper) i Palestina.

Hur allvarligt skadat blev nu denne  yrkesdemonstranten? Sanningen är den att han inte blev skadad överhuvudtaget. Enligt egen utsago hade han så grova kängor på sig att han bara fick en skråma på stortån.

Lyssna på hur Ashraf Abu Rahmeh stolt berättar om hur han blev världskändis tack vare en israelisk soldat som inte följde reglerna.

Lyssna ca 9 minuter in i programmet. Programmet är för övrigt en hyllning av stenkastande palestinier och en smutskastning av israeliska soldater som försöker upprätta lag och ordning. Den här typen av propaganda förekommer ju tyvärr dagligen i den vänstervridna Sveriges Radio.


Vänsterbloggaren Jinge var ju givetvis en av de första som gjorde stor affär av detta.


"På en av de Israelvänliga sajterna
beskylls ISM, International Solidarity Movement, för att ha förfalskat videon. Men det var den israeliska B'Tselem (israeliska fredsrörelsen) som filmade och sedan spred filmen. (undertecknad lade upp den på Youtube) Dessutom kallas den skjutne palestiniern för "ligist" och "huligan" och skottet för ett "gummiskott". I verkligheten är det en stålkula som är inbakad i gummi. Även om det inte vore på det sättet så skjuter man inte på en fånge försedd med handfängsel och ögonbindel. Många har avlidit efter att ha träffats av sådana kulor."

JINGE den 22 juli2008Se filmen.Har Jinge någonstans på sin blogg skrivit om vilka skador denne yrkesdemonstrant fick.

Nej, självklart inte, det gäller bara att propagera mot Israel och USA!


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Jinge är en sjuk man! Han sprider sina lögner och tar bort kritik på sin skitblogg

2008-09-25 @ 23:21:33
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Lassese

Ja, Jinge är en tragikomisk individ som ingen annan än han själv tar på allvar. Det är nästan lite synd om honom.

2008-09-25 @ 23:45:43
Postat av: Rager

"Postat av: Roberth Ström

Jinge är en sjuk man! Han sprider sina lögner och tar bort kritik på sin skitblogg"Han gör väl som er. Skapar en verkligehet. Se detta inlägg som farbror T kommer att klippa bort. Du är då verkligen en förespråkare för demokratin. Störtlöjligt

2008-09-26 @ 00:01:29
Postat av: LArs

Jovisst det synd om Jinge. Dock önskar jag att någon skickar in en anmälan till Försäkringskassan.

Hur denne man kan skriva sin blogg 10 timmar per dag men anse att han inte kan innehava ett enkelt kontorsjobb går över min förmåga.Att vara 'galen', ha bisarra åsikter samt ventilera dessa är inget handikapp man ska sjukpensioneras för.

Han kan väl jobba hemifrån som kontorist åt något företag?

2008-09-26 @ 08:40:05
Postat av: LArs

Kanske skulle kommentera själva bloggen också :)Kopplat till inlägget så undrar jag hur många svenska medier gick ut med att den unge som sköts av israeler samtidigt som hans far täckte honom med sin kropp var en falsifikation?Det är bara att läsa TT-bloggen så inser man att våra socialistiska medier knappast skäms för sig. TT drar sig ju inte ens för att ändra i citat.

2008-09-26 @ 08:42:55
Postat av: Adolf Hansson

Jinge är en förtidspensionerad generalidiot som i sann socialistisk anda älskar att leva av andras surt förvärvade pengar. Solidaritet kallas det visst.

Han kunde som påpekats i tidigare inlägg arbetat som alla oss andra, men se det passar inte. Jinge Parasit.

2008-09-26 @ 12:06:27
Postat av: Martin Isaksson

Kollade jinges hemsida, karl verkar ju helt galen och från vettet,nä ett internet troll som har en egen blogg.2008-12-04 @ 19:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0