TOKKÄRINGEN WANJA LUNDBY-WEDIN

Idag invigs detta fackliga centrum med LO och TCO som drivande organisationer.


I en artikel i tidningen Dagen kan man läsa följande anmärkningsvärda texter.


"Här ska människor som lever utan id-handlingar i Sverige kunna få information om sina rättigheter, få hjälp och stöd mot arbetsgivare som utnyttjar deras utsatthet och kunna komma i kontakt med sjukvård och jurister."


"Lever utan id-handlingar" Detta är en omskrivning av att dessa människor inte har uppehållstillstånd i Sverige och befinner sig illegalt i landet. Hur kan en journalist förvrida fakta på ett så bedrägligt sätt?

Att kalla uppehållstillstånd för id-handlingar i en artikel tyder på en pk-journalistik utöver det vanliga.


Dubbelmoralen från LO och Wanja Lundby-Wedin lyser igenom i följande citat.


"- Normalt vet vi att vi har rätt, förhandlar, går till central förhandling och kan gå till arbetsdomstolen, men det går inte med en papperslös, för då åker de ut eftersom det är kriminellt att vara här. Då får vi använda lite annorlunda metoder så länge vi inte har lagstiftningen på vår sida"


Detta är ju ett fullständigt hårresande uttalande från LO:s ordförande. Hon säger rent ut att man struntar eller rent ut sagt skiter i svensk lagstiftning och arbetar efter sina egna regler. Anarki kallar jag detta för! Om inte våra journalister och lagstiftare i det här landet reagerar på detta uttalande visar det bara på det pk-samhälle som vi lever i gått längre än vad man kan uppleva.


Och det blir inte bättre när hon återigen öppnar munnen med följande ord.


"- Därför är det viktigt att vi, förutom att ha det här centret, fortsätter jobba för att påverka politiken och förändra statusen för de papperslösa, så att det åtminstone inte är kriminellt att vara i Sverige."


Med andra ord illegal invandring skall inte vara kriminellt i vårt land. Detta vill alltså LO:s ordförande uppnå i Sverige. I praktiken innebär det att hon förespråkar fri invandring till Sverige och jag som trodde att LO skulle värna de svenska arbetarna. Nej , tydligen anser LO att den svenska LO-medlemmen gärna skall bli utmanövrerad av arbetskraft från låglöneländer och att lönedumpning skall bli en vanlig förekomst i vårt land. Sverige kommer att översvämmas av lycksökare om Wanja Lundby-Wedin får som hon vill.

Tokkäring!


Det är nog dags före den svenska arbetaren och låginkomsttagaren att fundera på vem som bäst tar till vara på hans/hennes intressen.
Sverigedemokraterna är ett bra alternativ!


Läs artikel i Dagen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dessa papperslösa är väl inte med i facket, är det inte medlemmarnas intressen som skall tillvaratas, eller lägger facket ner lika mycket energi på de som ej är medlemmar, varför då betala till facket.

2008-09-04 @ 12:42:46
Postat av: Roberth Ström

Se istället på denna tråd i forumet flashback.

Främlingsfientliga--------------------------------------------------------------------------------har en längre period suttit i dialog med en Sverigedemokrat som sitter i Kalmar kommun. Han vräker ur sig det ena och andra rörande Islam och egentligne allt rörande invandring. En del saker har han rätt i, tex att invandring kostar pengar. Mycket annat har han dock fel i, enligt min ¨åsikt =)

Men, nu sitter mannen, med sina lärjungar och påstår att Sverigedemokraterna INTE är ett främlingsfientligt parti. Har min hjärna kokat över av alla dumheter, eller vad menar han? Kan någon få iordning på mina funderingar

https://www.flashback.info/showthread.php?t=739324Sen är det så att facket självdör snart om detta fortgår.

2008-09-04 @ 13:21:39
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Henke

Hej Thoralf.Jag tror att debatten på Flashbacks underforum "Integration och invandring" skulle kunna behöva din närvaro. Visste du att det är sveriges största forum med över 100000 medlemmar. Sikken kanal att få fram buskapet i.Till er andra som aldrig har stiftat bekanstap med Flashback så är det värt ett besök. Här är det fria ordet kung.Ha det gott!

2008-09-04 @ 16:41:57
Postat av: Ruskprick

Vad skulle detta som du skriver om Thoralf ge för signaler dör ute utanför Europa? Ragnaröken tätnar mer och mer. Fy f**n!

2008-09-04 @ 19:22:09
Postat av: Tore

Visst kan du ut på "flashback" och försvara dig,

Thoralf. Vi "lärjungar" behöver ju lära oss en del tydligen! Personligen tror jag du har tillräckligt

med denna blogg, den bland de bästa!. Du kan i-alla-fall hänvisa till den i nödfall! :-))

2008-09-04 @ 22:26:51
Postat av: stefan

Den ansvarslösa fri invandringslobbyn flyttar ständigt fram sina positioner,men tänk om den illegala invandraren startar salladsbar och inte vill skriva på kollektivavtal, vad gör Wanja då? LO;s generösitet mot illegala invandrare rimmar dåligt med deras hat mot utländska företag! gratis juristhjälp också..det är mer än dom ibland brukar erbjuda sina dyrt betalande medlemmar.

2008-09-04 @ 22:28:14
Postat av: Roberth Ström

Vi borde starta en kampanj angående detta. Ju fler som går ur detta sjuka fack de bättre. Då får även SAP mindre pengar

2008-09-04 @ 22:42:48
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Vidrigt

Nu lämnar jag facket,detta var droppen,har varit medlem i 15 år,men detta är bara för mycket,fyfan så vidrigt,tur att man jobbar i en branch där svarta pengar är lätta pengar,tycker synd om dom svenskar som måste betala världens högsta skatter till det här sinnesjuka samhället,en mer rövknullad befolkning än svenskarna får man f-n leta efter,JOBBA SVART!!!!

2008-09-04 @ 23:04:30
Postat av: Kalle

Tänka sig att facket är för en lönedumpning i sverige. Dessa illegala invandrare ökar på antalet arbetsökande och ger arbetsgivaren en stor chans att sänka lönen med fackets goda minne. Inte ännu kanske men på sikt.

2008-09-05 @ 00:47:33
Postat av: Lasse

LO Wanja får ju inte längre kommendera ut arbetslösa från Nyköping till Sosse-demonstrationer med hot om indragen arbetslöshetsersättning, och kördes i LO inhyrda bussar till Stockholm. Inga andra ville ju demonstrerar. Dom blev ju mycket riktigt åtalade för förra året och åkte på detta i domstolen. Men Wanja som gav orden om detta klarade sig ju.Nu skall dom ha in illegala personer som illegalt och olagligt uppehåller sig här. Tja kaka söker maka. Är man redan ute på olagliga djupa vatten som LO-pamparna är så väl detta inget konstigt.

Men men snart skall det avslöjas mer saker.

Hon har begått fler saker som är mer graverande."Det är svårt att länge dölja det ruttna

ty allt ruttet luktar illa"Inte undra på att hon formligen "häller" på sig parfym, jag stod bredvid henne en gång.....(ÖÖhhhhAndnöööd).2008-09-05 @ 03:00:09
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf!inteomstoed" rel="nofollow">http://www.ostran.se/nyheter/oeland/backarinteomstoedVad gäller här egentligen? Har sd Borgholm överklagat till länsrätten? Dessa odemokratiska metoder är ju hemska!

2008-09-05 @ 09:07:52
Postat av: Thoralf A

TobiasJag överklagade beslutet i Borgholms kommun till Länsrätten som gav Borgholms kommun rätt.Se länk med artikel från Barometern

Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf, det var mycket tråkigt att höra. Kan man inte överklaga det till kammarrätten, då? Du kanske ska kontakt med en jurist som kan hjälpa dig med det. Har inte partiet egna jurister? Jag vet att Jimmie Åkesson brukar hänvisa till sådana i så fall.

2008-09-05 @ 09:52:22
Postat av: Anonym

Nu förvägras en hörselskadad svensk att få gå polisutbildningen på grund av sitt handikapp ! Samtidigt sänds signaler ut att man ska underlätta för invandrare att gå samma utbildning ! Är inte detta diskriminering av oss " svenskar " ??

Man river sej i sitt obefintliga hår !Dock Mvh S-E karlsson .

2008-09-05 @ 10:06:02
Postat av: Roberth Ström

S-E Sverige är sjukt. I min kommun nekas en handikappad tjej inackoderingsbidrag. Hon måste nu gå upp klockan 5 och är hemma 19.00. Däremot kan kommunen ta emot 40 invandrare årligen trots skulder upp över öronen...

2008-09-05 @ 11:28:26
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

En hel generation ungdomar riskera att hamna utanför arbetsmarknaden och ändå fortsätter denna myt om behovet om arbetskraftinvandring att forsa ur dessa PK- strupar. Vad skall till för att täppa till flabben på dessa.

2008-09-05 @ 12:44:11
Postat av: Roberth Ström

AW att vi får över 4%

2008-09-05 @ 13:29:01
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tobias Lindgren

Skrivtips:http://www.expressen.se/debatt/1.1289459/det-ar-omojligt-att-stoppa-sdÄven partiledare Jimmie Åkesson uppmärksammar artikeln på sin blogg idag.

2008-09-05 @ 13:47:56
Postat av: Tore

Just det, "AW"! Och "makten" rekommenderar våra

ungdomar att söka arbete utomlands. Ett typiskt

fall, där svenskar byts ut mot utlänningar. Vi skall utraderas av dessa förrädare!...

2008-09-05 @ 14:17:41
Postat av: Roberth Ström

Tobias är vi högerradikala nu? Ogräs? Det som är bra med ogräs är att dess rötter är otroligt starka!

2008-09-05 @ 14:30:03
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Se vad Åsa Petersen skriver där kan vi snacka om blajj.

http://www.aftonbladet.se/ledare/article3251400.abSe även Johan Ingerös blogg där han belyser hur denna kvinna resonerar.

http://ingero.blogspot.com/

2008-09-05 @ 14:59:19
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Det räcker inte. Om Sverige ska bli ett integrerat land måste även de mest välbeställda integrera sig. Så uttrycker sig en fullfjädrad PK, vars meriter knappast kan hänföras till intellektet. Konsensus, svensken skall integreras, även om jag inte faller under begreppet välbeställda så kan jag meddela att jag är färdigintegrerad i det svenska samhället.

2008-09-05 @ 15:38:35
Postat av: Ruskprick

1666259.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel1666259.svdVilka var det nu som var populistiska, rasistiska, hade vidrig människosyn, rädda för det nya, väger två grupper mot varandra, inskränkta, odemokratiska samt fiskar i grumliga vatten? Patetiskt! Orginalet är alltid bäst fuck the rest.

Postat av: Anonym

Roberth Ström skrev: "S-E Sverige är sjukt. I min kommun nekas en handikappad tjej inackoderingsbidrag. Hon måste nu gå upp klockan 5 och är hemma 19.00. Däremot kan kommunen ta emot 40 invandrare årligen trots skulder upp över öronen..."

Haller med dig 100%. Efter atta desperata i försöket att första varför svenskarna tänker som dem tänker och agerar som dem agerar har jag till slut gett upp och flyttat utomlands. Kommer att rösta SD även om jag är "svensk" bara pa pappret.

2008-09-05 @ 21:48:30
Postat av: Ruskprick

Den övre länken i mitt förra inlägg verkar inte funka, använd istället den nedre eller den i detta inlägg. Heja SD friskt humör!

Postat av: Nicklas Eriksson

"hon säger rent ut att man struntar eller rent ut sagt skiter i svensk lagstiftning och arbetar efter sina egna regler. Anarki kallar jag detta för!"Tja, om lagarna inte är humana finns det all legitimitet i världen att bryta dem."Om arbetarn skulle vilja kan han stoppa alla tåg

skeppet uppå havets bölja om han villa stilla låg.

han har makt att stanna alla hjul som snurra om han vill.

Flottor sjunka, härar falla om han bara säger till.Så res er alla ni som svälter. Stå inte kvar där de har ställt er. Det finns ett ord som världen välter: solidaritet.

Folk dör av hunger alla dagar. Små barn har svullna tomma magar. Då är det rätt att bryta lagar.

Det är allt vi vet"Joe Hill

2008-09-06 @ 09:29:45
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Roberth Ström

Niklas vi vill inte ha ditt kommunisttrams här

2008-09-07 @ 20:37:24
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Anonym

Staten säljer ut vinstgivande svenska företag och därmed försvinner en oerhörd mängd arbeten ur landet !Ändå tjatar man om att vi måste ha arbetskraftsinvandring . Det argumentet har hängt med sen slutet av 40 talet ! På den tiden behövde vi import av arbetskraft men knappast i dag !

" Arbetskraftsinvandring " drar bara med sej en massa kostnader för Sverige eftersom det inte görs någon skillnad på vilka som kommer hit !

Analfabeter, anhöriginvandring ,pensionärer ,brottsbenägna,knarksmugglare, människosmugglare är något som vi kan utan besvär leva utan !mBh S-E Karlsson .

2008-09-08 @ 10:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0